Hoezo is het makkelijker dan wat boter of olie of beiden in een pannetje te doen?quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:28 schreef Dragonberry het volgende:
Ik heb ook zo'n fles staan Lekker makkelijk voor een eitje bakken.
Het is voor vlees gekkie, niet voor eiquote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:28 schreef Dragonberry het volgende:
Ik heb ook zo'n fles staan Lekker makkelijk voor een eitje bakken.
nee, geen vloeibare cromaquote:Op donderdag 9 oktober 2014 17:43 schreef Ties02 het volgende:
[..]
Het is voor vlees gekkie, niet voor ei
goede vraag, geen idee eigenlijk het is meer dat ik het gewend ben denk ikquote:Op donderdag 9 oktober 2014 17:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hoezo is het makkelijker dan wat boter of olie of beiden in een pannetje te doen?
Ja sugar snaps haal ik nu maar altijd uit de diepvries, nog nooit gezien in de winkel sinds ik verhuisd benquote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:26 schreef CrashO het volgende:
[..]
Komt omdat het vaak ook helemaal aan snot gekookt is en vaak ook nog vol met zout.
Ben meer liefhebber (als het dan toch niet vers moet ) van diepvries groenten Altijd handig om wat zakken in de vriezer te hebben liggen voor als ik geen zin/tijd heb om vers te kopen.
En ananas! Verse kan ik niet tegen maar uit blik is het heerlijk.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 16:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik maak een uitzondering voor tomaten en perzikken uit blik
hij is gewend om ermee te bakken, van huis uit. Ik niet; ik ken niet anders dan roomboter, eventueel gemengd met olie (ik neem meestal arachide). Gelukkig kook ik meestalquote:
Ja, gelukkig.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 20:36 schreef Aventura het volgende:
[..]
hij is gewend om ermee te bakken, van huis uit. Ik niet; ik ken niet anders dan roomboter, eventueel gemengd met olie (ik neem meestal arachide). Gelukkig kook ik meestal
dat zit al in de cromaquote:Op donderdag 9 oktober 2014 20:48 schreef Van_Poppel het volgende:
Vreemd dat dat croma-biefstukje niet is bestrooid met zout en peper. Dat doe ik altijd wel
Toch maar even terugkijken dan vanavond.quote:
Doet er nu wat dingetjes naast, boeken schrijven en zo. Bij schrijvers gebeurt dat al snel.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 20:52 schreef NoCigar het volgende:
Van der Keuken vind ik steeds meer een opdringerige gelijkhebberig worden.
Bovendien is het een stuk gezonder dan je vlees bakken in half pakje roomboter.quote:Op donderdag 9 oktober 2014 20:52 schreef Sheepcidus het volgende:
Eigenlijk wel een reclame voor croma dat ze zo dichtbij een chef zitten qua score
Bron?quote:Op donderdag 9 oktober 2014 20:54 schreef Van_Poppel het volgende:
[..]
Bovendien is het een stuk gezonder dan je vlees bakken in half pakje roomboter.
voedingscentrum.nlquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |