abonnement Unibet Coolblue
pi_144314725
Welkom in het babytopic! *O*

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:
http://wiki.fok.nl/index.php/Ouder%28s%29_Kalender

De baby wiki-lijst vind je hier:
http://wiki.fok.nl/index.php/BabyTopic

Voel je vrij je gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen :s)

♥ J & S
pi_144315066
Blue wat een ventje!!
pi_144315319
Blue, wat een leukerd! Zo al lachen voor de camera O+ Ik probeer dat bij mijn kindje, maar elke keer als ik met de camera boven haar snuffert hang, gaat ze weer heel serieus kijken }:|

Nacontrole was goed, wond was mooi dicht. Alleen verlies ik nog steeds urine bij hoesten, niezen, lachen... Moet het nog max 2 maanden aankijken en als het dan nog zo is moet ik starten met bekkenbodem-therapie.
pi_144315421
Wat vervelend FR, geen advies. Kan het ook niet komen omdat ze meer tandjes krijgt? Of is het echt vanuit 'frustratie/boosheid'?

Vervelend he die krampjes GM, helaas is er vrij weinig aan te doen!
Goed bezig GM met je afval probeer sessie! Hopelijk heb je over een aantal weken het resultaat wat je graag wilt!

M je moet niet zo snel! Je bent al zo leuk! En je hebt nog even voordat je een heuze dreumes bent! O+

Sunshine! Fijn dat de nacontrole goed was alleen balen van het urine verlies! Hopelijk gaat het vanzelf weg als je af en toe je bekken bodem spieren traint! Oh en dat niet lachen deed Jibs ook niet hoor ;) maar als hij nu de camera ziet komt er lach van oor tot oor!

Rijst wat fijn dat het goed ging!

Twinkle wat ga je vlug, goed om wel in te zien dat het misschien toch een beetje te snel was. :* hopelijk geven die paar weken nog even precies wat je nodig hebt!

Franny O+

BE! Man wat een grote baby heb je O+! Dat blouseje!

Snelle baby's! Hier ook, Jibs tijgert de kamer door achter een balletje aan O+, kruipt 2 mm vooruit en valt me zn gezichtje dan naar voren. Maar man oh man! Ik vind het tof dat hij zichzelf nu een beetje kan verplaatsen.
Zijn 2 tanden zijn echt echt door en zijn dikke bulten boven komen ook extra dik over :o.
Gisteren was ik jarig en dit was toch wel bijzonder, mama zijn en dan jarig O+.
Samen oefende we alvast voor over een haf jaar!
♥ J & S
pi_144315778
FR, hier ook een (ex)bijter. Naar mijn idee uit overlopen van enthousiasme/frustratie. Het heeft wat geduld en gedoe gekost maar wat uiteindelijk geholpen heeft is een alternatief bieden waarin hij mag bijten (bij ons een kussen). Keer op keer herhalen: 'Je mag papa en mama NIET bijten! Als je wil bijten, bijt je in een kussen' en dan een kussen aangeven en/of voordoen. Dit heeft geholpen en zelfs nu heeft hij soms de behoefte nog, hij zag mijn vader vanmorgen voor het eerst sinds een tijdje en was een beetje door het dolle, pakte zelf een kussen om in te bijten.

Succes iig, want het kan echt superlastig zijn.
pi_144315833
Nog van harte Klaprooss! *O*

Blue, jouw jochie is toch wel echt een paar weken jonger dan mijn meisje? Jeej, wat is 'ie groot! En hij kijkt ook 'groot' :)

En vandaag een jaar geleden had ik een positieve test...die had ik eigenlijk niet nodig, want hardlopen ging al wat moeizamer. Wat een spannende tijd volgde zeg. Ik heb nu echt twee meiden O+ en met mij gaat het best redelijk. Op beide durfde ik op dat moment nog niet te hopen. :@
pi_144316255
Klap nog gefeliciteerd.
Kursor het gaat de goede kant met je op. Fijn om te lezen.

Ik denk echt dat het frustratie us. Ze mag iets niet of er lukt iets niet. Afleiden lukt ook niet zo. Als ze iets bedacht heeft is dat haar doel. Dat is of:
De trap
De kattenbrokjes
Een snoertje
Dat wat ean heeft
De kat. Waar ze dan met haar 9+ kilo bovenop duikt. Ik verwacht binnenkort de eerste haal.
Of iets anders waar ze haar zinnen opgezet heeft.
pi_144317322
Blue, wat een lekker ventje! Wat gaat ie hard!

En die van jou ook, klap. Vind hem al zo'n uitdrukking hebben, heel herkenbaar koppie (als in: zou hem op straat meteen herkennen). Van harte!

Lastig, die bijtertjes! Vooral ook de boosheid/frustratie en hoe daarmee om te gaan..

I heeft twee tandjes door beneden, maar niet zo'n last ervan gehad.

En vandaag bij cb geweest. Ze woog minder dan ik al dacht. Maar verpleegkundige vond haar zo levendig, beweeglijk en alert dat er geen reden is tot zorg. Ik ben zelf ook altijd licht geweest. Vind de curve niet zo'n leuke aanblik geven, maar dat kan ik ook wel weer loslaten. Verder gewoon doorgaan zoals we nu doen en vooral lekker veel boter op haar brood smeren e.d.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_144318957
F_r ik kan me indenken dat dat niet iets is waar je blij van wordt! Vind het advies van Spees wel een om te onthouden voor 'later' voor het geval ik ook een bijtertje kring.

Klap gefeliciteerd nog!
En dat kaarsje samen uitblazen O+

Kursor dat hoor ik vaker dat hij zo open en 'groter' kijkt.
Zelf zie ik het niet zo, weet wel dat hij aan de grote kant is maar zal hem toch eens naast een leeftijdsgenootje leggen om het echte verschil te zien.

Vanmiddag zijn we wezen shoppen met z'n 3tjes. Mijn vriend ging hem in een winkel een schoon shirtje aantrekken, vanwege een goeie spuugsessie, op een soort tafeltje waar de verkoopsters kleding opvouwen. Vraag me af wie er meer sjans had, papa of zoon O+
  maandag 8 september 2014 @ 18:12:39 #10
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_144319667
Dames met kindjes die al gezwommen hebben.. Welke zwemluiers vinden jullie fijn?! :)
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_144319843
Blue, wat een lekker ding!! O+

Geen tips FR

Vanaf wanneer mag je eigenlijk zwemmen met mini?
S. 2014
J. 2016
pi_144319905
Vanaf de eerste vaccinatie dacht ik..
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
pi_144320470
Ik dacht vanaf 6 weken.

Wij gaan de komende week eens zwemmen proberen.
Heb huggie zwemluiers gekocht, zag ze en dacht die neem ik mee zonder er echt over na te denken.
pi_144321008
Huggies hier ook :)
En vanaf 6 weken mag het idd.
pi_144321050
Hier kruidvat zwemluiers
  maandag 8 september 2014 @ 18:57:50 #16
423656 Moppert
omgwtfbbqroflwouters
pi_144321230
quote:
1s.gif Op maandag 8 september 2014 18:18 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Vanaf wanneer mag je eigenlijk zwemmen met mini?
Vanaf het moment dat jij denkt ik wil zwemmen!
Toen onze mop een mopje was,
Was ze aardig om te zien;
Nu bromt zij alle dagen
En bijt nog bovendien.
pi_144325794
Jibs, wat een leukerd ben je toch! O+ Ook alweer een half jaar, wat gaat het toch hard! :o

Franny, jij hebt toch een hele drukke I. Die heeft helemaal geen tijd om spek te kweken, al haar energie gaat op aan ontdekken. Ondanks dat de curve er dan misschien niet "mooi" uitziet, gaat het volgens mij hartstikke goed met haar. Ik zie niet anders dan vrolijke foto's voorbij komen van haar.

Ik kom net met T bij de dokterspost vandaan. Toen ik thuiskwam en hem in bad deed zag ik allemaal kleine rode puntjes op zijn gezicht, zijn benen en armpjes. De puntjes waren niet weg te drukken, dus toen werd de normaliter heel nuchtere _NIKKI_ toch enigszins ongerust. T was verder gewoon zijn vrolijke zelf en had geen koorts, maar toch zaten de puntjes me niet lekker. Toen ik belde mocht ik gelijk langskomen om ernaar te laten kijken. Gelukkig verwacht de dokter dat het onschuldige puntbloedinkjes zijn en geen enge dingen als meningokokken. T slaagde glansrijk voor alle testjes en besloot ook even te proeven of de vinger van de dokter eetbaar was, hij sabbelde zich suf. Al met al lijkt er niets aan de hand, maar we moeten wel laagdrempelig bellen als hij koorts krijgt of suf wordt. In de spoiler een foto van de puntjes, ik weet niet of ze goed te zien zijn, vooral rondom zijn oogjes zitten er veel.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eenmaal thuis van de dokterspost besloot mijn duo dat ze wel genoeg hebben van hun activiteiten speelkleed. :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_144326470
Oeh kan mij voorstellen dat je schrikt NIKKI.

en r.i.p. aan t speelkleed!

meisje schreeuwde om de fles, en tegen dat (8> die klaar had lag zij er alweer zo bij:



En ze heeft (bewust) naar mij gelachen O+ O+
S. 2014
J. 2016
pi_144328263
Ik kan het niet heel goed zien op de foto, Nikki, maar goed dat je naar de dokterspost bent gegaan. Hopelijk slaapt ie vannacht lekker en is het morgen minder of beter: weg. En dat speelkleed, stelletje hooligans. :D .

Mooi gewoonmezelf! Toen I net geboren was, lag ze ook exact zo bij me. Oke, niet exact, want ze schreeuwde erbij. :P . Maar die armpjes en handjes zo. Lief, O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_144331586
Klap, gefeliciteerd!

Franny, fijn dat het cb niet alleen naar het lijntje keek maar I echt observeerde :) Qua ontwikkeling is ze hartstikke vlot toch met alles. Zeker als je het herkent van jezelf, geen zorgen maken dus :*

GM O+ Wat heerlijk he als ze er zo uitgeteld bij liggen.

Nikki, ik kan het niet zien op de foto, gelukkig was alles oke bij de huisarts. Hopelijk trekt het snel weer weg!

Ik ga zo proberen of F nog te porren is voor een melkie, nu 3 nachten op rij rond 5 uur voeden vind ik wel genoeg :+ Ik ben benieuwd of het werkt. Verder een dilemma: F z'n hoofd wordt scheef vanwege zijn voorkeurshouding; alle bruikbare tips hebben we geprobeerd zonder succes. We wilden even naar de huisarts voor advies maar die is op vakantie. Wat is wijsheid; ga je hiervoor naar een osteopaat of fysiotherapeut? Ik neig ernaar om eerst naar de osteopaat te gaan, ook omdat F met de pomp is geboren (in FR bijv moeten kindjes daar dan standaard langs begreep ik). Heeft iemand hiermee of met fysio ervaring?
Een leidster op het kdv sprak me (subtiel) aan op zijn voorkeurshouding en het gevolg hiervan. Zelf was het ons ook wel opgevallen maar het CB vorige week vond dat er niets aan de hand was :{
pi_144331806
Nikki kan me indenken dat dat even schrik is en dat je meteen alert bent. Zou bij mij ook instant verhoogde staat van paraatheid opleveren.
Fijn dat hij tierig is en samen met z'n broer de boel sloopt O+
  maandag 8 september 2014 @ 22:14:34 #22
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_144331979
Damn Blue wat een grote kerel heb jij :o Lucas gaat nu over naar 62.

Nikki _O- arm kleed. En sterkte met T. Hopelijk blijft het goed gaan.

Gm O+ uitgeteld

En wil hier ook gaan baby zwemmen. Bij het zwembad hier staat vanaf 12 weken. Binnenkort even bellen om nog wat info in te winnen. Gaan nu altijd samen in het grote bad en dat vindt hij heerlijk dus denk het zwembad in wel.

Vraag me wel af of die babyhuid al tegen chloor kan :{ gebruik bv geen wasverzachter en alleen shampoo uit natuurlijke producten maar dan smijt ik m wel ineens in een chloorbak :')
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_144332052
Boh Fazz dat zijn geen tijden hoor 5uur!
En wat die voorkeurshouding betreft durf ik niks te zeggen.
Maar rondje osteopaat kan volgens mij geen kwaad toch?
Ga zelf ook met m'n ventje er eerdaags een bezoekje brengen voor een checkje. Als ik er toch ben voor mezelf kan er een dubbele afspraak gemaakt worden hoop ik.
Denk niet dat er wat uitkomt, maar hij schijnt erg klem te hebben gezeten in m'n voor hem te kleine buik.
pi_144332153
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:14 schreef Chanty het volgende:
Damn Blue wat een grote kerel heb jij :o Lucas gaat nu over naar 62.

Nikki _O- arm kleed. En sterkte met T. Hopelijk blijft het goed gaan.

Gm O+ uitgeteld

En wil hier ook gaan baby zwemmen. Bij het zwembad hier staat vanaf 12 weken. Binnenkort even bellen om nog wat info in te winnen. Gaan nu altijd samen in het grote bad en dat vindt hij heerlijk dus denk het zwembad in wel.

Vraag me wel af of die babyhuid al tegen chloor kan :{ gebruik bv geen wasverzachter en alleen shampoo uit natuurlijke producten maar dan smijt ik m wel ineens in een chloorbak :')
Enige dat ik niet wil is zijn hoofdje onderwater nog bij zwemmen. Dat mag nog wel even wachten tot 6mnd. Puur en alleen voor de bacteriën die in zwembadwater zitten en kans op oorontsteking.
Maar dat is mijn eigen dingetje :@
pi_144332930
Oh wat leuk, allemaal aan het zwemmen O+ Wij gaan woensdag voor het eerst :D
pi_144332987
Fazz Djenna is met de vacuum gehaald en haar nekwervels zaten goed vast. Heeft ze veel pijn van gehad en ze kon moeilijker naar een kant draaien. 5 Dagen na haar geboorte ben ik met haar naar de osteopaat geweest. Die man heeft in 3 sessies echt wonderen verricht. Met Boaz 5 dagen na zijn geboorte preventief naar de osteopaat geweest. Gelukkig niks raars opgemerkt.

Zou je de zijligging aandurven? Hier lagen zowel D als B zoveel mogelijk op hun zij de eerste maanden. Boaz is wel al heel sterk voor zijn 5 weken dus die vind ik regelmatig weer al liggend op zijn rug terug.

Hmm en dan een twijfelgeval...:
Bij de geboorte van B heb ik mezelf tijdens het persem opgezadeld met flink wat aambeien. Die zijn inmiddels weer weg .. of ze zitten aan de binnenkant zeg maar. Anyway.. geen last meer van. Maar nu had ik straks bij het poepen en afvegen helderrood bloed. Ik denk dat het nog van die inwendige aambeien afkomstig is maar helemaal rustig ben ik er niet onder. Heb het verhaal van Nanadu nog vers in het geheugen .. weet niet zo goed wat ik er mee moet :{
pi_144334500
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:35 schreef Twinkle20 het volgende:
weet niet zo goed wat ik er mee moet :{
Helemaal niks.

Een keer helderrood bloed is in principe niks om je druk over te maken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 9 september 2014 @ 02:57:45 #28
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_144339054
Twink sluit me aan bij Coco. Had vandaag toevallig ook bloed en niet eens aambeien gehad met de bevalling ;) dat gebeurt soms gewoon. Zou het nog even aankijken.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_144339282
Ruknacht nr 2453 -O-

Thnx voor de felicitaties :)

En twink wat de dames hier boven zeggen.

Oh en Nikki dat kleed _O- briljant O+
♥ J & S
pi_144339286
Wanneer gaan ze praten?
pi_144339289
pi_144339581
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:06 schreef Fazzoletti het volgende:
Klap, gefeliciteerd!

Franny, fijn dat het cb niet alleen naar het lijntje keek maar I echt observeerde :) Qua ontwikkeling is ze hartstikke vlot toch met alles. Zeker als je het herkent van jezelf, geen zorgen maken dus :*

GM O+ Wat heerlijk he als ze er zo uitgeteld bij liggen.

Nikki, ik kan het niet zien op de foto, gelukkig was alles oke bij de huisarts. Hopelijk trekt het snel weer weg!

Ik ga zo proberen of F nog te porren is voor een melkie, nu 3 nachten op rij rond 5 uur voeden vind ik wel genoeg :+ Ik ben benieuwd of het werkt. Verder een dilemma: F z'n hoofd wordt scheef vanwege zijn voorkeurshouding; alle bruikbare tips hebben we geprobeerd zonder succes. We wilden even naar de huisarts voor advies maar die is op vakantie. Wat is wijsheid; ga je hiervoor naar een osteopaat of fysiotherapeut? Ik neig ernaar om eerst naar de osteopaat te gaan, ook omdat F met de pomp is geboren (in FR bijv moeten kindjes daar dan standaard langs begreep ik). Heeft iemand hiermee of met fysio ervaring?
Een leidster op het kdv sprak me (subtiel) aan op zijn voorkeurshouding en het gevolg hiervan. Zelf was het ons ook wel opgevallen maar het CB vorige week vond dat er niets aan de hand was :{
Een osteopaat is ook een fysio he :) Fysio wordt bij een aanvullend pakket wel volledig vergoed en een osteopaat meestal niet.

Twinkle, misschien een klein wondje oid? Even extra vezels eten kan misschien helpen? Ik had van de huisarts een poedertje gekregen toen ik hetzelfde had. Volgens mij is dat gewoon vrij verkrijgbaar bij de apotheek.

Babyzwemmen is hier een groot succes! Ik laat hem wel onder water gaan om hem eraan te laten wennen en dat vindt hij prima. Hij doet ook al goed zn mond dicht. En ik ben ook voorzichtig met zeep e.d., maar ik zie geen reactie op het chloor. Ik douche meteen na het zwemmen het ergste chloor weg en dan thuis even goed in bad.

En ik zag een hele grote kerel! Dat gaat al snel zeg Blue!

Balen van de slechte nachten klap!

En de sloopkogels van Nikki :D Schrikken van de plekjes! Gelukkig niks aan de hand, maar ik snap dat je het even hebt laten checken.
pi_144339706
Na een basis fysiotherapie opleiding moeten ze nog specialiseren tot osteopaat. Een 6-jarige opleiding :+.
Dus, een osteopaat = fysiotherapeut, maar een fysiotherapeut = geen osteopaat. :D

Een fysio kan in sommige situaties wel tips geven mbt voorkeurshouding. Maar het kan geen kwaad om een kindje dat een zware bevalling heeft gehad te laten checken door een osteopaat.
pi_144340158
quote:
0s.gif Op maandag 8 september 2014 22:35 schreef Twinkle20 het volgende:
Fazz Djenna is met de vacuum gehaald en haar nekwervels zaten goed vast. Heeft ze veel pijn van gehad en ze kon moeilijker naar een kant draaien. 5 Dagen na haar geboorte ben ik met haar naar de osteopaat geweest. Die man heeft in 3 sessies echt wonderen verricht. Met Boaz 5 dagen na zijn geboorte preventief naar de osteopaat geweest. Gelukkig niks raars opgemerkt.

Zou je de zijligging aandurven? Hier lagen zowel D als B zoveel mogelijk op hun zij de eerste maanden. Boaz is wel al heel sterk voor zijn 5 weken dus die vind ik regelmatig weer al liggend op zijn rug terug.

Hmm en dan een twijfelgeval...:
Bij de geboorte van B heb ik mezelf tijdens het persem opgezadeld met flink wat aambeien. Die zijn inmiddels weer weg .. of ze zitten aan de binnenkant zeg maar. Anyway.. geen last meer van. Maar nu had ik straks bij het poepen en afvegen helderrood bloed. Ik denk dat het nog van die inwendige aambeien afkomstig is maar helemaal rustig ben ik er niet onder. Heb het verhaal van Nanadu nog vers in het geheugen .. weet niet zo goed wat ik er mee moet :{
F is nu bijna 16 weken, zijligging gaat hij niet mee akkoord :+ Ik heb ook zo'n deltababy maar daar wurmt hij zich uit... Fijn om te horen dat het bij Djenna zo heeft geholpen!

GotC dank voor de uitleg :) Ben niet zo thuis in die wereld, nooit eerder nodig gehad ;)

Bloed bij ontlasting *check* heb ik best een tijdje last van gehad, als gevolg van harde ontlasting door de ijzertabletten denk ik. Is nu gelukkig weg.

Klap :*

Hier ook 'slechte' nacht, F weer 2x wakker geworden om te drinken. Hopelijk wennen we allebei snel aan het nieuwe (werk)ritme en gaan de nachten over een tijdje weer beter :) Vooralsnog ga ik maar wat vroeger naar bed om het op te vangen :+

[ Bericht 0% gewijzigd door Fazz op 09-09-2014 08:39:51 ]
pi_144340901
Babyzwemmen O+ Ik heb nog geweldige foto's van mijn moeder met mij in het zwembad. Eigenlijk wil ik dat over een tijdje ook gaan doen, maar pas als ik weer in een badak/bikini durf/pas :@

Fazz, vervelend, die gebroken nachten. Hopelijk kan je een beetje bijslapen.
Normaal wil L ook nog 2 keer 's nachts drinken, maar vannacht heeft ze om 00:00 uur en daarna pas weer om 04:45 een flesje gekregen :o Dit gaat de goede kant op!

En ik ben volgens mij voor de eerste keer weer ongesteld geworden? Ik weet nog even niet welke smiley ik daarbij moet gebruiken, want ik vroeg me al af waar die enorme kop met puisten vandaan kwam én ik heb gisteren een pint ijs opgegeten (plaat voor mijn hoofd gehad :+), maar ik houd het toch maar op deze: *O*
pi_144341127
Bloed bij de ontlasting check. Heb ik redelijk vaak.
Sterkte voor de moeders met gebroken nachten.

Zwemmen met je baby O+

Hier schrok sac wakker toen ik naar bed ging. Ik liet iets vallen boven op de metalen prullenbak. Ze moest heel hard huilen en ik moest haar hoofdje blijven aaien.

Ik zit op controle in het ziekenhuis ben er heen gefietst hijg, puf, hijg
  dinsdag 9 september 2014 @ 13:17:19 #37
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_144347292
Bloed bij de ontlasting ook wel eens maar ik heb wel aambeien aan de zwangerschap overgehouden.

S. heeft er weer een allergie/intollerantie bij -O-. Soja gaat ook niet eczeem vlamt op en ze staat onder de bulten en plekjes. Ze blijft gelukkig altijd vrolijk O+. Behalve in een dreumesbui ;). Ze gaat nu overal zelf zitten en probeert zich overal op te trekken.

Nikki je sloopkogels, en wat fijn dat de plekjes niet iets ernstigs waren.
Arme Sac en wat een karaktertje, tegen het bijten geen tips sorry.
pi_144347408
Boaz voor het eerst niet wakker gemaakt voor de voeding van 23 uur. Dus de laatste voeding was rond 19 uur. Pas om 4.15 meldde hij zich weer. Maar dit werkte beter.. hij had nu wel honger en dronk goed zijn fles leeg :)

Tis wat .. zo'n gebruiksaanwijzing uitvinden.
pi_144347919
Fazz, hier ook een beebje met een voorkeurshouding, toevallig is beebje ook met de vacuum gehaald uiteindelijk. Wij zijn hier sinds 2 weken begonnen met fysiotherapie, op zich krijg je daar wel handige oefeningen mee die je met je baby ook thuis kan doen. Maar een keer bij de osteopaat langs kan zeker geen kwaad.
pi_144348035
Oei Bub, dat is niet leuk... Wel fijn dat ze een vrolijke meid blijft!

Wow Twinkle, van 19:00 tot 4:15 geslapen, lekker hoor. Nu nog proberen dat een beetje op te schuiven, maar dit gaat de goede kant op!

L. heeft net eigenlijk voor het eerst echt lekker in de box gelegen/'gespeeld' O+
Als ze nog te wakker is om naar bed te gaan leggen we haar er wel eens in, maar meestal is het na 5 minuten alweer huilen. En hoewel dat hele ding vol ligt met knuffels en ander afleidingsmateriaal gaf ze daar echt niks om.

Net na het flesje weer even in de box gelegd om een boterham te smeren. En het blijft stil...? Ligt ze daar lekker naar een spiegeltje te staren (rechts) en draait ze haar hoofdje om, om naar haar aapje (links) te lachen :D Ik kreeg er zelf bijna een kirretje uit. Ongelofelijk, we hadden véél eerder met die Omneo moeten starten, ik denk dat dit haar zo oplucht!
pi_144348546
Dyre *O* *O* *O* *O*
pi_144348604
Dyre kijk ff in V&A

wat super fijn! *O*
S. 2014
J. 2016
  dinsdag 9 september 2014 @ 14:12:05 #43
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_144348952
Dyre wat geweldig *O* *O*
pi_144349061
We zien echt zo'n ander babietje ineens O+ Ik heb het zelfs gefilmd, eens kijken of ik dat ergens kan uploaden.
Ze kan nog steeds wel flink huilen (gillen :o) hoor als haar darmen weer opspelen, maar zo'n dag als vandaag hebben we de afgelopen 4 weken niet gezien: lekker slapen, flesje drinken, beetje knuffelen, spelen in de box en weer slapen :o (3 uur achter elkaar is nog een beetje teveel gevraagd, maar dan knuffelen we gewoon wat langer O+)

Gm, ik had het ook al gezien, maar het is meer dan 200km rijden en dan is het bijna de moeite niet. Bovendien durf ik het niet zo goed aan met voeding dat over de datum is :@ Voor mezelf zou dat echt niks uitmaken en eet ik gerust dingen over de datum (vooral in poedervorm is dat eeuwen houdbaar). Maar met L's geschiedenis en haar overgevoelige darmen doe ik het toch liever niet. (en als haar darmen volgende week toch weer opspelen wil ik niet steeds denken: zou het door de voeding komen?) Maar wel lief dat je aan me denkt :*
pi_144349506
Let niet op mijn achterlijke gegniffel :@ Maar ik was blij :D

http://nl.tinypic.com/r/25tjbed/8
Ze lijkt ineens een veel groter babietje ineens nu er echt interactie is :o
pi_144350576
Oh Dyre wat een dotje! Wat wij zeg, dat die andere voeding zo'n verschil maakt!

Heeft iemand hier nog gouden tips om boertjes los te laten komen? Behalve rechtop houden, op t kontje slaan, op t ruggetje wrijven en op de buik liggen? Soms zitten ze hier zo dwars :/
En lucht de andere kant op heeft ze ook ineens last van. Stom gedoe. Dus ik ga mijn voeding maar even aanpassen, kijken of dat helpt.
Verder wordt ze met de dag leuker, zover dat mogelijk was <3 Lachjes, gespartel en geklets.. En ze groeit zo hard! Ze moet al aan maat 62!

En vandaag bij het CB geweest. Mini slaagde overal met vlag en wimpel voor. Moeders moet meer voor zichzelf zorgen want die valt te snel af. Ben van 77 naar 69 naar 77 gegaan tijdens de zwangerschap. Dag na de geboorte 74 en nu inmiddels 69 weer. Wederom niet gek dat ik me zwakjes voel hier en daar. :')
pi_144352399
Wat superfijn Dyre!

Ik moest lachen om de slooptweeling van Nikki.

Balen van die allergie Bubsel, gelukkig blijft ze vrolijk!

Mooie kerel Blue!

Zit net One Born Every Minute USA te kijken en daar kwam ook een bevalling met schouderdystocie voorbij. Zag er wel heftig uit en ik zat weer te grienen
:'( tot wanneer mag ik dit nog op de hormonen gooien :')

Eigenlijk kan ik vandaag wel om alles huilen; gebroken nachten, flesjes die maar per 40 cc naar binnen gaan terwijl ze vorige week nog 120 cc schoon op kreeg, moeilijk poepen en een niet-babygerelateerde...de klusjesman die in een leiding boort. Blegh! Is het al morgen?
No one can make you feel inferior without your consent - Eleanor Roosevelt
  dinsdag 9 september 2014 @ 16:26:47 #48
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_144353704
Geppie :*

Ik vond het al heftig om te zien laat staan als je het zelf hebt meegemaakt.
Morgen is het vast beter :*
  dinsdag 9 september 2014 @ 16:54:16 #49
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_144354811
Roomsnoes, jouw meisje krijgt bv?!
Mijn meisje krijgt fv maar was/is soms ook een 'moeizame' boerlater.

Hier hielp het in het begin vaak als ik haar in mijn armen had als ik rechtop ging staan en een stukje ging lopen (druk verschil), meestal kwam er dan wel wat.

En soms laat ze helemaal geen boer, omdat ze eigenlijk heel netjes drinkt: (nauwelijks knoeien, rustig drinken en dus weinig lucht inname en een goede mondsluiting)!

En soms is het helemaal niet erg als ze dus niets laat :)
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_144356525
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 september 2014 15:52 schreef geppie het volgende:
Wat superfijn Dyre!

Ik moest lachen om de slooptweeling van Nikki.

Balen van die allergie Bubsel, gelukkig blijft ze vrolijk!

Mooie kerel Blue!

Zit net One Born Every Minute USA te kijken en daar kwam ook een bevalling met schouderdystocie voorbij. Zag er wel heftig uit en ik zat weer te grienen
:'( tot wanneer mag ik dit nog op de hormonen gooien :')

Eigenlijk kan ik vandaag wel om alles huilen; gebroken nachten, flesjes die maar per 40 cc naar binnen gaan terwijl ze vorige week nog 120 cc schoon op kreeg, moeilijk poepen en een niet-babygerelateerde...de klusjesman die in een leiding boort. Blegh! Is het al morgen?

9 maanden lang mag je nog alles op hormonen gooien! dikke knuf :*

boeren gaat hier meestal wel goed maar zoals rijst zegt, soms hoeft ze niet te boeren

Saar is sinds vanmiddag lid vd bieb, we hadden een brief gehad dat we een boekenstart koffer+ lidmaatschap konden ophalen. Echt een leuk initiatief om kinderen aan t lezen te krijgen.
S. 2014
J. 2016
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')