abonnement Unibet Coolblue
pi_144257467
22.50u
Terugkomende van de ZK, Joey, wil eigenlijk met natuursteen werken, Laub geeft een vergelijk met haar vader. Hij, Joey, boekt een ticket naar brazilie, en wil de enige importeur naar nederland worden. Dit verhaal komt zomaar uit de lucht vallen, maar wel na terugkeer uit de ZK.

[ Bericht 32% gewijzigd door jovencita01 op 07-09-2014 08:07:40 ]
  zondag 7 september 2014 @ 03:32:43 #202
423423 aimbotguru
aimbot is cool
pi_144263986
Bij deze wil ik jullie bedanken voor het schrijven van de streamverslagen.

[ Bericht 22% gewijzigd door aimbotguru op 07-09-2014 03:41:05 ]
pi_144272411
14.40u
Een kinderfeestje

Laurab en Rene, samen op het "bankje" Rene spreekt met iedereen, met alle groepjes, en Laub heeft moeite met al het geroddel,(het ging iets te veel in detail, en de streams worden weggedraaid) dan krijgen we voetballende kinderen te zien.

Mark is in de keuken bezig met een croque monsieur

Ivan bemoeid zich met de make up van Charlotte

Nicoline en Isabella zitten op het bar b q terras te lezen

Terug bij Rene en Laurab weer in beeld, Vanessa is er bij gekomen, maar we krijgen geen geluid!
Geluid nu, Rene zijn Utopia is samen zijn/werken, maar hij begrijpt dat het een spel is, met Laurab Vanessa, Gio en Ivan kan hij door de bocht. Verder is het het bekende geneuzel, wordt niets nieuws verteld.
Colinda die er ook bij is gekomen, verteld over een band, die komt met de dag van "de vluchteling" niemand reageert.
De droom van Laurab, wil styling doen, ze wil mensen laten komen met een pllattegrond van hun huis, Haar droom, en thuis is ze er ook al jaren mee bezig. en weg stream

[ Bericht 15% gewijzigd door jovencita01 op 07-09-2014 15:20:49 ]
  Moderator zondag 7 september 2014 @ 16:54:45 #204
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_144276221
Het is aardig bedoeld van jullie, maar ik heb enkele bedankposts verwijderd. Daar is namelijk een apart topic voor: UTO / Vragen/opmerkingen over streamverslagen en filmpjes, deel 4
Hier alleen streamverslagen graag.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_144284067
19.48u
Ik kom er net in, centraal afgelopen, en nu komt de stemming erin, Mark begint, hij wil structuur veranderen, eerlijkheid belangrijk, schoonheid, groepsgevoel, geen aparte BV, hij niet handig, maar wel behulpzaam

Nu Cris, doet het uit de losse mouw, we zijn goed ontvangen, en hij vond het gezellig, als er iets moet gebeuren dan helpt hij, hij wil bij de banken kussens verkopen, hij is er niet voor het geld, hij wil ervaring opdoen, hij spreekt Charlotte aan over geld naar werken ( is iets gebeurd hiervoor, gemist) hij vindt dat ze goed bezig zijn. Hij wil dat ze eraan moeten werken het geld waar ze mee begonnen, weer terug in de kluis zit.

Nieuwen weg naar buiten, nu gaan ze overleggen, wie blijft en wie gaat, van overleggen komt voorlopig niets, alles kletst door elkaar. O je er worden sigaretten gebracht.

Charlotte kiest voor Mark
Bill gaat voor Mark, hij is ontwapenend
Lau ook voor Mark
Joey gaat voor Mark, hij is leuk, en heeft kennis
Gio ook Mark, hij kan hem wat leren, heeft het nog niet gezien, maar is wel nieuwschierig
Colinda, Mark, hij heeft humor
Ruud, mark
Rene mark
Laurab gaat ook voor Mark, hij is uit confort zone gestapt
Vanessa, hij moet terug naar zijn gezin, ze kiest Mark
Ivan Mark
Rienk heeft het zwaar gehad, hij had gehoopt dat Mark hem naar huis zou sturen, dus hij kiest Cris
Nicoline heeft leuk gekookt met Mark, en ze kiest voor Cris
Isabella vindt ze beide saai, ( sorry niet gehoord de rest)
pi_144291343
21.20u
Ze zijn aan het eten, wederom hoorde ik "Vanessa heeft geen schoenen" Joey en Isabella komen er later bij, er zijn opeens andere tafels, en banken, hamburgers staan er op het menu, sla. Fruit sap op tafel, en Laurab, zet het bijna lege pak aan haar mond. Ze gaan volgende week weer samen eten, een soort buffet. Een aantal mensen zijn naar buiten gegaan om te roken. Ze zijn allemaal erg relaxed, er hoeven geen toneelstukjes opgevoerd te worden.

Charlotte maakt grapjes naar Mark, over de stemming morgen, hij gaat een heel betoog afsteken, zegt hij.

Nicoline en Rienk zijn heel erg lief naar elkaar

Op eens kan iedereen helpen met afruimen van de tafel, voordat het ijs komt, het is bijna een gewone samenleving, geen steken onder water etc. het lijkt wel dat ze even niet hoeven te spelen!

Ach er zijn er natuurlijk 2 die zich drukken, en een toneelstuk gaan spelen bij de koeien, en geen sociaal gezicht tonen (rol?)

[ Bericht 3% gewijzigd door jovencita01 op 07-09-2014 22:17:49 ]
pi_144318136
17u
De hele dag even zo nu en dan op de streams gekeken, de verhalen verschillen niet veel van iedere andere "selectie dag" Zag vanochtend even dat Vanessa aangesproken werd over het hebben van altijd sigaretten, liet vervolgens haar potje met geld zien, maar ja daar komen ze niet vandaan, dat komt dus nooit tot een oplossing, verder is het wachten tot de "verkiezing" kijken wie de febo eruit wil, wie het minste past in hun verhaallijn/plaatje.

De Hornbach is ook geweest zie ik, er liggen allemaal buizen/pijpen, zal wel voor de verwarming zijn die moet komen, want het beeld moet wel zijn, dat ze progressie maken

[ Bericht 8% gewijzigd door jovencita01 op 08-09-2014 18:42:47 ]
pi_144323233
!9u
Het ziet ernaar uit dat de wegstemronde zo gaat beginnen, Mark staat in zijn nette pak, en Ruud wordt nog even naar de ZK geroepen. Ze zitten er allemaal bij of ze naar de kerk gaan, in het pak gehezen.
Het toneel is aan Mark
Een lastig besluit Nicoline heeft hij hoog zitten, je gaat niet
Ruud blijft
Rienk en Isabella, erg lastig, Isabella moet verbeteren, ze moet haar voordeel ermee doen, en Rienk gaat naar huis, iedereen doodstil. Nicoline en Rienk in tranen, Rienk zegt het is ok. Het is doodstil, niemand reageert verder, Nicoline zegt dat ze het al de hele dag wist, gevoel?
Rene vindt dat hij (Mark) een verkeerde keuze heeft gemaakt. Rienk noemt het een Robin actie keer drie. Rienk Gio en Isabella in een groeps hug, Ivan ook in tranen, en zegt "hij komt zich zelf nog wel tegen" De enige die geen compassie toont Ruud. Rienk gaat zelf naar Ruud, samen huilen. Nicoline is ontroostbaar, Rienk zegt er komen nog meer mooie momenten voor jou. En toen SL.
Mark heeft het volkomen op geld gebasseerd, Laura vindt het ook heel erg, idem Charlotte. Vanessa begrijpt nog steeds niets van Rienk, zoek een baan, hoe dom

20u
De kist wordt gepakt, Gio begrijpt het ook niet. Rienk begrijpt niet, dat iemand zo voor geld kan kiezen. Rienk wil zijn spullen niet meenemen, zijn nominatie pak gaat uit, en Nicoline weer in tranen. Rienk vraagt aan Gio, Nicoline te helpen
Isabella dacht dat het tussen Ruud en haar zou zijn, hij geeft haar goede raad!
Rienk gaat weg met alleen een klein tasje

Rienk is weg, bijna iederen troost Nicoline

Er staan ook mensen aan de poort te gillen Isabella je moet naar huis toe komen
nicoline is ontroostbaar

Wederom ligt Joey met Laurab op bed, Joey met een gezicht van, dit wil ik niet

Rene gaat het earth ship afbouwen ter ere van Rienk.

[ Bericht 10% gewijzigd door jovencita01 op 08-09-2014 21:08:47 ]
pi_144323669
Voor de OP :



Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144346612
Vanessa, Charlotte, Billy en Laura willen dat er weer meer zakgeld komt. Vanessa probeerde in die strijd om René en Colinda aan haar kant te krijgen. Ivan en René willen juist voorzichtiger met het geld omgaan. Joey en Colinda lijken daarin aan hun kant te staan.

De rokende dames willen ook weer nieuwe kleding. Charlotte verdient veel geld en wil daar wat voor terug krijgen. Billy heeft ook veel verdiend en wil daar ook wat voor terug zien. René en Ivan stellen dat er ook mensen zijn die geen geld verdienen en of die mensen dan niets krijgen. Ruud zou wel bereidt zijn om te werken als hij dan gezondere artikelen zou kunnen kopen.

Joey wilde wel een taak doen in de huishouding voor ¤1 meer omdat hij gel nodig heeft. Vanessa besloot dat René de keuken maar moest gaan doen zodat ook die extra geld over heeft. Vanessa heeft al het zakgeld dat de rokers nog hebben bij elkaar gelegd om een nieuw pakje sigaretten te kopen dat zij zullen delen.

Nicoline is nog altijd verdrietig om het vertrek van haar grote liefde Rienk. Ivan is met haar gaan praten en Nicoline heeft hem gevraagd om liever te zijn voor Isabella. Nicoline vindt dat hoe er met Isabella omgegaan wordt slecht is voor de sfeer in de groep.

Laura heeft Ivan aangesproken op het incident met de eieren, Laura noemt het pestgedrag en heeft er nog steeds een kutgevoel over. Zij haat pesters.

Er is een mailtje binnengekomen over de taartgrap van Ruud. Charlotte gaat verhaal halen bij Ivan, in de mail lijkt het er op dat Ivan degene was die de grap uitvoerde. Ivan vertelt hoe het in zijn werk gegaan is.
Laura en Charlotte waarschuwen Ivan dat hij zich niet mee moet laten slepen met Ruuds grappen. René is niet gecharmeerd van deze grap. Charlotte baalt dat Ruud gisteren niet vertrokken is in plaats van Rienk.

Ivan en Ruud biechten op bij Nicoline wat er met de taart gebeurd is. Ze vindt het niet heel erg maar vindt het wel jammer dat ze hem samen hebben opgegeten en niet hebben gedeeld met anderen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_144356273
17u
centraal
Charlotte wil inkomsten volgens verdiensten, Gio geeft een uitleg, ze gaan kijken wie wat verdiend heeft tijdens de laatste markt. van het verdiende geld moeten ze dan ook leven, en krijgen dan geen zakgeld meer, en geen geld om te eten. Mensen die niets verdienen krijgen gewoon zakgeld. Geld mag mee genomen worden als ze "normaal" eruit gestemd worden. Bij vrijwillig vertrek, moet het geld ingeleverd worden.

Nicoline wil dat de dynamiek wat beter wordt.

Gio heeft een mail gekregen voor een inspectie van het zwembad, voor oa aqua jogging,( in de winter)

Financien, zijn uit de min, en vooruitzichten zijn goed, cijfers worden niet genoemd, alleen 2000 euro in de plus

[ Bericht 6% gewijzigd door jovencita01 op 09-09-2014 17:47:00 ]
pi_144367533
21u
Schakel net in, Joey, Isabella Colinda en Laurab, in gesprek met standhouders voor de kerstpakketten, 12/13dec kunnen die mensen die het besteld hebben het op de kerstmarkt komen ophalen.

Rene en Nicoline samen, Rene zegt tegen Nicoline, hij zit nu naar je te kijken, het meisje weer in tranen. Nicoline is de hele dag bezig geweest om tot eind december vol te plannen Ze had problemen toen Paul wegging, Emil door zijn vriendin, Aike omdat ze zelf wilde, en natuurlijk Rienk.
Buy nothing new month, daar is ze mee bezig voor een kledingswap, met een DJ dat iedereen kan wissellen van kleren
Repairshop om oude dingen daar te repareren
Ze heeft heimwee naar Rienk, want hij hoorde er te zijn, en Rene mist Sonny.
Rene zegt, dat Markt iets gedaan heeft wat hij moest doen, volgens Rene, Nicoline heeft gisteren direkt gesproken met Mark.

Bij de vergadering van stand houders is het steeds gezelliger, leuk dat ze allemaal een microfoon hebben, worsten, topi sauce, kleuren, alles kan, "als je maar worst lust" en het is allemaal "handwerk" houdbaarheid, kazen harde kazen, meer hoef ik niet te zeggen denk ik.
Prijzen worden besproken er komt een SL

Mark en Gio, hebben net berekend als Isabella 1000 verkoopt heeft ze 400 winst, Ruud vraagt of hij er "gratis" bij mag komen zitten
Charlotte en Ruud bij het commitee, Ruud vind Charlotte een geldwolf, want ze wil nu ook het geld van de sapbar

Nicoline wil met Ruud en Bill praten, boodschappenlijst, aubergine, etc. welterusten mensen!

[ Bericht 11% gewijzigd door jovencita01 op 09-09-2014 22:18:56 ]
pi_144388551
Laura is aan het schoonmaken met Dettol.
Rene zegt: Soweeeeeej dat ruikt schoon!
Laura: Ja he? Dat komt omdat ik schoonmaak met Dettol. Dat doe ik thuis en op mijn werk ook. Dat ruikt zo lekker! Straks nog even de wc doen en dan heb ik centjes verdiend.
Billy en Rene staan te kletsen over hoe ze willen gaan inkopen en bestellen.
Billy polst, maar het zal toch niet zijn dat we dan 11 pakken van dezelfde koffie krijgen als we allemaal apart gaan bestellen?
Laura staat te kijken naar Billy en Rene en zwaait wat met de dweilstok.
Rene? Kan je koffie maken voor mij? Als ik schoonmaak wil ik nooit stoppen.
Billy: Er zitten wel haken en ogen aan dit concept.
Rene: Als de bv niet uitkomt, dan moeten we kunnen vragen om een gunst.
Laura: Hoeveel verdien je met dweilen en de wc's?
Rene: Vier euro
Laura: Nou 4 euro verdiend vandaag!

De stream gaat over in gitaarspel van LauraB.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144388642
Laura B ruimt haar gitaar in de hoes op.
Ze loopt langs Laura die de wcpot aan het schoonmaken is.
"Ga je alles schoonmaken Lau?"
Laura is niet echt te verstaan maar mompelt iets over ziek.
LauraB: "Is ze ziek?"

Er komt een auto het terrein op gereden.
Boer Peer ontvangen Vanessa en Billy al van ver. Hey Boer Peerke.
Billy slaat zijn arm om hem en stelt hem voor aan de wc juf.
Ze grappen wat. En roept dan Gio voor hem.

Gio informeert naar de vrouwen van Peer.
Hoe gaat het met je dames? Ondertussen een stuk of 3?
Peer: En jij dan? Al een stuk of vier?
Gio geeft aan dat ze moeite hebben met een van de koeien. Die beukt door de hekken heen om bij het krachtvoer te komen.
Peer: ik heb geen kaas, want de melk was helemaal verrot! Ik weet niet wat jullie er mee hebben gedaan, maar het was echt echt niets.
Gio: Alle melk die we hebben gegeven?
Peer: Ja natuurlijk dat zit bij elkaar.
Gio en hij zijn naar de kas gelopen en halen er geld uit voor Peer.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144388944
Peer: Isabel gaat zeker over de kazen?
Gio: Ja

Peer duikt in de kaaskast. Hij wijst wat aan. Deze zijn al oud aan het worden. Die moet je opeten joh.
Gio: En als we die nou laten liggen? Gaat dat niet lekker worden?
Peer: Nee die zijn te dun. Gewoon opeten. En die muizen.. Gatsie, waar komen die nou doorheen? Dat is helemaal open! Dat moet je dichtmaken!
Gio: Ze komen overal doorheen.
Peer: Je moet er een plank opleggen ofzo.
Ze nemen de rest van de kazen ook door. De oude gewoon opeten. Door je salade enzovoorts.
Gio informeert of hij niet eens een grote kaas mee wil nemen.
Peer: Neeeeeeeeeeeeeeeeej dat is niets voor hier
Gio: Past dat niet?
Peer: Nou dat wel, denk ik maar dat kan zo gauw al 160 euro kosten hoor.
Gio: Nou lijkt mij leuk. We kunnen er ook een speciaal kistje voor maken.

Peer zegt dat hij een plank moet pakken. Dat doen ze maar gelijk. De kieren moeten dicht. Gio praat maar wat met hem mee en haalt een plankje.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144389026
Peer: Je moet deze maar raspen en opeten.
Gio is er stil van.
Peer: Jullie hebben er echt al wel verkocht he?
Gio: Ja, goed he?

ze keuvelen over dat ze de oude kaas zelf moeten opeten, wat ze niet verkopen. En de oude niet verkopen die zijn niet meer lekker, want de mensen zelf laten ze ook een weekje liggen.

Peer tegen Ruud: Hej jongen! De melk was niet goed van de week.
Ruud: ik snap er niets van. Er ligt nog genoeg kazen gelukkig.
Peer: nou...
Ruud: ik snap er niets van.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144389283
Gio loopt langs Vanessa naar buiten. Die zit met het schoonmaak rooster.
Hij vraagt: "Wat levert de wc schoonmaken op? Zet mij er maar elke dag daar voor op.
Vanessa is het er niet mee eens. "Dat willen anderen ook wel doen, dus je moet alle klussen rouleren."
Gio: "Maar jij hebt zelf ook vaste taken. Dat wil ik ook."
Vanessa: "Maar dat kan niet. Er moet ook gedweild worden enz."
Gio: "Laat mij dan maar steeds dweilen."
Vanessa: "GIEEEEEEE, dat kan niet! Neem hem mee naar buiten, Peer. Geef hem maar een draai om zijn oren."

Peer en Gio lopen naar de koeien.
Peer grapt dat hij zijn dochter eens gedreigd heeft de wc te laten schoonmaken met haar tandenborstel.

Bij de koeien inspecteren ze de boel.
"Hoeveel kost een volwassen koe eigenlijk? Om te kopen?; vraagt Gio.
"Het is beter om een kalf te kopen als je een nieuwe wil."
Het is een eigenwijs mormel hoor!; grapt Gio over het kalf als ze al een tijdje aan het rommelen zijn.
Peer: "Van wie heeft tie dat?"
Gio: "Van Isabel denk ik. Ze hebben zelfs dezelfde verjaardag."
Peer: "Het is best een mooi kalfje hoor."
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144389414
Gio maakt de melktonnen nog eens schoon.
Dan weten we zeker dat ze schoon zijn.
Peer: Ik weet niet wat HIJ heeft uitgespookt.
Gio: Hoe kan het dan?
Peer: Nou dat hij de tank niet goed schoonmaakt, of er met zijn handen in. Dat kan ook he?
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144390028
Billy en Ruud bij de stal.
Ruud gaat even kijken waar het voer allemaal is gelegd.
"Zodat ze niet aan die zakken gaan lopen vreten"
Hij verlegt de zakken voer terwijl Billy op de balk van de stal zit te kijken naar Ruud.
Ruud weet nog niet helemaal waar hij alles neer wil leggen. Hij stoeit met het kippenvoer.
"Ik wil niet dat Klaver eraan gaat zitten vreten."

De stream gaat, nadat Peer weg is gereden en hij de groeten mee krijgt voor zijn vrouwen, over naar LauraB die haar post zit te lezen op de schommelbank. Ze gniffelt en knikt en lacht wat terwijl ze op haar gemakje doorleest.

Ruud vindt het zo wel prima en gaat weer naar binnen. Hij is opzoek naar de telefoon.
"Die ligt in de schuur in de oplader."; zegt Billy
"Ik heb nog niets concreets dus ik ga nog niets roepen waar ik mee bezig ben."
Billy mompelt iets over hier zitten om geld te verdienen.
"We gaan straks wel even thee drinken, oke?"

De stream gaat weer over.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144390395
LauraB heeft het over haar post en dat ze haar familie binnen twee weken uitgenodigd heeft.
Ze heeft er nu al behoefte aan en geeft aan dat je niet weet hoe het loopt.
Ze pingelt verder op haar gitaar en probeert de akkoorden juist te krijgen om het liedje "Ik mis je" te kunnen spelen, maar de instructies zijn niet zo duidelijk.
Eigenlijk wilde ze een andere versie van haar akkoordenschema uitprinten, maar de laptops zijn bezet.

De stream gaat over naar het kantoortje.
De nietmachine draait overuren.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144390879
Billy helpt Joey met een brief op te stellen wat zijn motivaties zijn.
"Je bent topfit, klaar! Je mag best een beetje bluf..."
"Speel maar op het gevoel in hoor. Ik zou zeggen dat je mannen wil inspireren ook fit te worden."

en meer van die dingen.
"Top, joey! Ik zou wel die laatste zin weg halen."

De stream gaat over naar Nicoline.
Ze geeft aan dat ze een modellenbureau gaat beginnen in Utopia. Ze gaat grote modemerken aanschrijven om te vragen of ze hun kledingcollectie door een Utopiaan geshowd willen hebben.
Billy wil er graag bij helpen.
Nicoline: Jij kunt ook model worden hoor, dan ben je ons topmodel.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144391642
Billy en Ruud op de mobiel aan het shoppen. Ze zijn aan het zoeken naar nieuwe kleding.

(in de COS las ik dat Chably niet verkocht mag worden in de winkels, dus even een aanvulling op de verslagen hier.. )

Ze zoeken op de vrouwenafdeling voor kleding voor Ruud. In de mannenkleding vind hij niets leuks.

Ruud geeft aan dat hij bij de dokter advies heeft gevraagd voor de relatie. Of het doorslikken van de pillen invloed geeft op de stemmingen en dergelijke.
Billy lacht er een beetje om. "Wat lief dat jij dat aan hem vraagt."
Ruud: "De dokter gaf aan dat er wel hormonen enz gewoon doorgaan, maar dat we problemen niet bij de pil moeten zoeken. Het belangrijkste is gewoon te blijven communiceren. Blijven praten.
Billy lacht weer."Maar we gaan toch goed nu?"
Ruud: "jaja"
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144393855
Gio krijgt de bestellijst van Ivan door met kantoor artikelen.
Ivan: Het moet beter georganiseerd worden. Tabbladen, pennen, kladblokken, mappen.... en blijft opsommen.
Gio lacht erom, maar noteert het wel. "Gekke autist.'
Ivan: "Niets autist, organiseren."
Gio lacht.
Ivan: Wat voor stiften wil je?
Gio: 15 gewone.
Ivan: van die gele?
Isabella: lacht vreemd. Van die markeerstiften bedoelt hij.

Isabella: Waarom pak je nou niet door, Gio? Vindt je de rekening te hoog worden? Je kunt beter in een keer door bestellen dan 10 keer kleine bestellingen.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144394223
De jongens van de bijen zijn er. Nico en Timo.
Ruud pikt de cashewnoten van de salade. Nicolien zegt dat hijz e wel kan opeten, maar dat dan de salade natuurlijk minder lekker is voor de rest.
Ruud geeft aan dat er veel dode bijen liggen overal.

Ze lopen naar buiten.
De jongens vragen of het concert nog leuk was.
Nicolien vertelt dat de sfeer heel anders was dan normaal en dat er twee mooie vleugels waren. Er waren 120 man en het was echt heel erg leuk.
Ze verontschuldigt zich dat ze een beetje sip is. Rienk is weggestuurd, omdat iemand anders belangrijker is om geld te verdienen en nu kan ze diegene niet echt aankijken of mee om gaan.
Mark is de nieuwe jongen.

De jongens laten zien hoe het werkt met de roofmijt. Ze klimmen de kast in en ze moeten met meerdere de insecten aanvallen die de bijen plagen. Ze doen de bijen zelf niets.
Ze hebben een raam met al een beetje honing. En ze hebben de vorige keer wat bijgevoerd, omdat er weinig honing in zat.
Nicolien vraagt of ze goed proeven of het verse honing is of oudere honing.
De ene jongen zegt wel open of dichte honing te proeven.
Nicolien: "Ik heb echt veel bijen gezien in de kruidentuin enz. Daar hebben ze vast ook een beetje honing van gemaakt.

[ Bericht 15% gewijzigd door Dottey op 10-09-2014 18:43:29 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_144396041
Nadat Nicolien alles van dichtbij aan de camera heeft laten zien, plaatsen ze de nieuwe raten en de mijten. Timo en Niek leggen alles uit als antwoord op de honderden vragen die Nicolien stelt.

Als ze klaar zijn vertrekken de jongens en begint Nicolien te koken.
Ze vraagt om een kaasje. Ruud had haar al ingelicht dat ze af en toe een kaasje mogen eten. Ondertussen snaait iedereen nootjes weg van de salade.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')