abonnement Unibet Coolblue
pi_143088926
15.00 stream 2

Isa tegen Nico dat ze nog steeds met Lot wil praten want ze snapt niks van de stem van Lot op haar. Natuurlijk relativeert Nico het weer eens.
Ze fantaseren over paar dagen vakantie nemen, en vragen Gio of hij de koeien een paar dagen wil doen.
Ivan komt weer buurten en zegt tegen Isa "Hey sexy! prrrrrrrt"
Isa roept "Die man is gek!" en Ivan omhelst haar.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ivan vraagt of Nico echt wel wil, soms wel antwoord ze. Ivan zegt dat heeft iedereen hier wel. Hij vraagt door of ze wel tevreden is hier enzo.

Er is post voor Isa en Vanes zegt "We hebben een centraaltje effe"en luid de sirene.
Een brief van Ron, hij heeft zich rotgelachen om de brief van Vanes. :D
Er staan veel verwijten naar de rest in maar vind het jammer dat het zo gelopen is.
Hij laat ook weten druk te zijn met leuke projecten samen met Dennis.
Ron wil ze wel tegemoed komen en laat zn boekhouder 1 euro per inwoner en 7,75 voor de pot storten, had ie perongeluk meegenomen :D
Ruud roept "Wat een walgelijke vent!"

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isa en Lot gaan dan eindelijk hun gesprek aan. isa zag die stem echt niet aankomen. Lot bedoelde het echt niet gemen en nog wat van dat, nou het lijkt al weer goed.
Isa gaat haar post lezen met een blikje energy-drank.
Isa heeft Sonny ook post voor hem gegeven, welke hij zwijgende op zn bed leest.
LauB en Nico mogen erbij zitten bij Isa.
Veel posititeve post, Isa vertelt er veel bij tegen de meiden.
Ook een kritieke noot over mede-inwoners; Isa leest dit zachtjes voor "Je moet het zingen ook gewoon alleen oefenen, Lot geen mooite stem, en ze hebben het over je gehad toen wij op bezoek waren, heel jaloers!"

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
15.20

Lot bij Sonny haar straatje aan het schoonvegen.

Sonny houd er niet van dat mensen zeggen dat ze hier lang zitten en veel geld verdienen dus niets hoeven.
Lot ontkent meteen dat ze dat niet gezegd heeft.
Sonny heeft het haar toch echt horen zeggen, maar Lot zegt nee dat was tegen Ivan.

Lot zegt zalvend "Je gaat toch niet naar huis"
Sonny daar gaat het niet om! Hij kreeg dolken van mensen wat ie niet verwacht had, hij noemt ook Vanes, Laura en Colinda.

Sonny zegt dat hij iedereen altijd helpt en daar nu weinig zin meer in heeft.
Lot oreert dat zij het zelf ook moeilijk heeft want ook hard werkt. "Ik wil dat je chill bent"
Sonny "Ik ben chill zegt Sonny maar die stem vind ik jammer."
Lot verzekert hem dat de nieuwe nooit meteen naar huis gaat, geeft Sonny een knuffel en loopt weg.

En hop daar komt Laura bij Sonny op audientie of hij zo even met haar wil praten, die zal wel iets doorgekregen hebben via haar derde oog Lot. O-)
Sonny gaat eerst na zn peuk weer verder met zn post.
Isa met een groep toehoordersnog buiten haar post te lezen, nog een kritische noot;
Isa leest voor "je moet je niet laten wegpesten door een paar debielen. Ze weet het he, mensen gunnen je alles zolang je het maar niet hebt"

[ Bericht 20% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 15:41:54 ]
pi_143090371
15:30
Sonny zit op bed een brief door te lezen.

Isabella zit buiten de brief van Ron verder door te nemen. Op de achtergrond praten Ivan en Vanessa over het zwembad. Vanessa vindt dat het jammer is dat het zo lang moet duren. Isabella briest luidt in de microfoon.
Ivan vraagt Isabella of ze leuke post heeft. Yes, yes is het antwoord en ze leest onverstoord verder. LauraB is de laatste die zich uit de voeten maakt en Isabella blijft alleen achter.

Joey komt even bij Isabella zitten. Isabella wil de post van haar ouders niet oplezen. Joey vraagt of er kritische noten zijn. As usual, zegt Isabella. Ze wil er niets meer over zeggen omdat ze daar dan volgende brieven ook weer kritiek op krijgt.
Nicoline ploft neer en zwijgt. Colinda ploft neer en vraagt of het fijne post is. Isabella zegt: echt mama, je kan beter niet meer schrijven. Ik baal echt van deze post. Ze zeikt dat ze haar as, es, os en us niet goed uitspreekt zegt Isabella. Isabella moppert dat ze weer dat vervelende gevoel krijgt dat ze altijd, al die jaren al gehad heeft.
Nicoline zwijgt verder en zit geboeid naar Isabella te kijken. Isabellas moeder heeft geschreven over de vliegtuigramp. Ze is boos op Poetin en vindt Rutte laf dat die de rat niet aan durft te pakken. Nicoline is het er helemaal mee eens.

[ Bericht 36% gewijzigd door PKM op 05-08-2014 15:52:40 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143090834
15:45
Isabella’s moeder schijft dat een jongen van 19 zijn familie kwijt is door de vliegtuigramp, een gezin is hun enige zoon kwijt, Hilversum 3 families kwijt is en 80 kinderen weg zijn.
Moeder vond het verstandig dat Isabella de telefoon aan Ruud doorgaf toen boer John kritiek had op de verzorging van de koeien.

Isabella wil dat als haar moeder nog eens zulke brieven schrijft dat regie ze dan maar achterhoudt. Vanessa zegt dat ze een kritische brief terug geschreven heeft. Colinda gaat er niet meer op in zegt ze. Moeder vindt het zonde dat Isabella haar haren geverfd heeft. Marije, Nicoline en Aike hebben het ook niet nodig.
Isabella noemt nog een aantal punten uit de brief op. Ze is een alcoholist, heeft haar ouders slecht neergezet, ze heeft slecht gepraat over hen, moeder is teleur gesteld, de normen en waarden over wat je wel en niet kunt doen ziet ze helemaal niets van. Daar moet ze zich bij neerleggen. Moeder wil dat ze zich gaat gedragen naar haar leeftijd.

Nicoline zegt dat Isabella beter naar de brief van haar vriendin Peggy kan kijken, die is wel positief. Isabella zegt dat haar moeder een hekel heeft aan Peggy.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143091375
16:00
Isabella’s moeder vindt dat Billy’s haar wel mooi gedaan is. Isabella spreekt de camera toe dat Billy van zichzelf niet zulk mooi haar heeft.

Nicoline vertelt Giorgio dat ze zo een afspraak hebben. Giorgio denkt dat het pas half 3 is.

Isabella’s moeder vindt dat ze zelf naar Ivan had moeten gaan toen ze dacht dat hij een schaduwboekhouding bijhield. Ze vindt dat Ivan ook wel naar haar toe had kunnen komen. Moeder vindt dat Isabella moet oppassen met wat ze doet, het commentaar van streamers kan heftig zijn. Ze is trots dat Isabella het niet achter de ellenbogen heeft en ze is blij dat Isabella wat minder is gaan drinken.
Isabella lacht om iets in de brief over een bewoner. Vanessa zegt dat Isabella eens terug moet sturen dat moeder niet zo moet roddelen. Vanessa heeft nooit negatieve dingen in haar post staan over andere bewoners.

Isabella vertelt Ivan dat haar moeder het opnam voor Ivan. Ivan vindt het een wijze vrouw en hij houdt van haar moeder. Ivan lacht dat Isabella het maar getroffen heeft met zo’n intelligente meid die goed nadenkt voordat ze iets doet. Hij strijkt har over haar haren.
Isabella wil ook de elite uitnodigen zegt ze tegen Ruud. Ruud spot dat ze gaan trouwen en het goede doel steunen en daarom de elite stemmen hebben gekregen. Nicoline lacht dat Ruud en Billy walgelijk zijn en haar maar lopen te bedreigen. “Met dat goede doel”, vult Billy aan.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143091739
16:15
Moeder vond het heel vervelend voor Ivan om in een spijker te stappen en het kan lelijk ontsteken. Ivan zegt dat Isabella heel lief voor hem is geweest. Er is een diertje ingeslapen leest Isabella voor.
Moeder vond de lady’s night er heel gezellig uitzien.
Ze vond het niet netjes van Billy om de mail te onderscheppen en die met Rienk te bespreken. Isabella is er blij mee, deze informatie had ze niet. Isabella zegt dat Laura dus ook een spelletje speelt want die wist er van en zei dat ze van niets wist.

Isabella fluistert en giebelt verder met Nicoline. Isabella zegt dat er slangen in hun midden zitten. Als Rienk af wist van de mail van de coverband toen dan is ze ook opnieuw boos op Rienk.

Isabella vraagt zich af of het gaat onweren. Ze gaat het even binnen vragen. Dan verbetert ze zichzelf en zegt dat ze even gaat kijken of het gaat onweren. Het begint ook te waaien zegt ze. Nicoline zegt dat de banken dan naar binnen moeten. Isabella maakt zich zorgen omdat de koeien dan naar binnen moeten.

Isabella laat de brief aan Rienk lezen. Rienk reageert verbaasd als hij leest dat Billy de mail van de coverband ook nog met Laura, Ivan en Joey besproken heeft voordat ze er over centraal gingen.
Isabella laat het stukje in de brief ook aan Giorgio lezen. Ze is heel blij dat ze dit gekregen heeft.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143092380
Ca 16:30

Bezoek voor Nico en Gio, mevrouw laat ze de trailer van "De Overgave"zijn die in Utopia in premiere gaat. Buiten de poorten word het door mevr geregeld en zodra men binnen is door de inwoners. Geen winstdeling maar alle kosten voor de inwoners.
50 kaarten voor mevrouw zelf? en inwoners mogen er 100 verkopen geloof ik, prijs kan wel omhoog vind mevrouw. Dan moet het wel de moeite zijn, hapje & drankje erbij. ( in de webshop is de vip verdwenen en zijn standaard kaartjes nu 30 ipv 20 euro)
Inloop 19.00, film duurt 90 minuten, evt een after-party. Een van de actrices zingt ook dus zou het leuk vinden om op te treden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isa in gesprek met Lot en Lau in atelier, over post/bezoek van haar. Rienk erbij, en Lau schiet Sonny aan. Die wil natuurlijk dolgraag even goedpraten dat ze op hem gestemd heeft terwijl hij dacht dat ze matties waren.

[ Bericht 8% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 17:27:38 ]
pi_143093297
17:15

Ruud en Billy eten hun dagelijkse *hollandse prakkie* en praten alweer schamper over de Elite-stemmen, Bilyl wil het er niet meer over hebben.

Manager? Ronald van Wolter belt voor Isa
14 Aug kunnen ze het nummer opnemen, video maken enzo ook meteen, en plaat uitbrengen en hup dan heb je een single opgenomen zegt meneer.
Kosten video opnemen 1000 + 2400 = 3400 euro. Ronald en Wolter nemen ook ieder 1/3 voor rekening, dan ca 1133 eur per partij. Er word al veel water bij de wijn gedaan meld Ronald. Ze moet het met de groep over dat geld hebben.
Dan door middel van Live in de Loods wat geld ermee verdienen.
Isa reageert zeer enthousiast en lijkt door het dolle, ze vraagt of er al een indeling voor het nummer gemaakt is want ze wil het kneitergoed neerzetten.

Ondertussen is het zwembad WEER leeg en leggen de boys opnieuwe het zeil erin.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isa heeft net ail gehad en het word 13 aug ipv 14 lijkt het. Ze gooit de sirene aan en wil centraal.

17.30

Centraal, Isa vertelt de rest helemaal hyperdepieper over het plan, de live in de loods zal de kosten dekken.
Veel gejuich hoewel Ruud , Billy en Lot als een boer met kiespijn lachen.
Einde centraal en Ruud, Billy en Rienk zitten met de brief van Ron, er worden weer dingen als *walgelijk* geroepen. Ik zeg TOP-brief Ron. ^O^

Laura en Lot in gesprek in MLP-room, ze lijken behoorlijke spijt te hebben naar hun ouders toe over hun lange friemel-sessie van afgelopen nacht.
Lot zegt dat ze wel met Isa kan ruilen van bed, ze hebben alleen Isa nog niet gevraagd. Dat gaan ze nu pas doen. Isa gaat het eerst overleggen met Rienkolien zodat ze er geen verkeerd beeld van krijgen na hun onenigheid eerder.

Billy en Ruud lijken niet optimistisch over de inkomsten van Live in de Loods met Wolter, dat ze er zelfs niks aan zullen verdienen en al in het rood staan. Ze spitten op de telefoon het mailtje aan Isa door om te kijken of ze het net wel goed uitgelegd heeft.

[ Bericht 20% gewijzigd door Urb op 05-08-2014 17:47:57 ]
pi_143114357
7.45u de zwembad bouwers zijn weer aan de gang, nu, Joey, Sonny en Ivan. Er is weer veel overleg over te tekening.maar langzaam vult het zwembad met water. Op het kantoor Isabella achter de lap top, en Nicoline aan het schrijven, en Giorgio met de boekhouding, een serene rust hangt er over Utopia.
pi_143114526
100%NL aan de telefoon met Nicoline en Giorgio, hij wil met Ruud spreken, die nog ligt te slapen, Giorgio gaat hem wakker maken! 100%NL informeert naar de premiere van de film. 2 Luisteraars kunnen kans maken op 2 kaarten! Ruud is aangekomen en wordt gefeliciteerd met zijn voorgenomen huwelijk.
pi_143115257
09:15
Colinda is van streek. Ze heeft door dat Ruud denkt dat wat ze doet nep is. Ze ziet er uit alsof ze al een tijd heeft gehuild. Ze vraagt zich af hoe Ruud voor het vliegtuigje betaald heeft. Nicoline zegt dat ze zelf ook sceptisch is maar dat ze dat ook altijd eerlijk gezegd heeft tegen Colinda. Colinda wil dat als mensen denken dat ze de boel oplicht het geld terug storten naar de mensen. Ze zegt dat het toch niet voor niets is dat mensen terug willen komen, ze zijn verlicht schrijven ze of ze hebben geen pijn meer.

Colinda vindt dat de bewoners net als bij de Playboy hadden moeten zeggen dat ze het geld niet wilden aannemen. Nicoline is het daar niet mee eens. Het is anders dan bij de Playboy omdat wat Colinda niet iets is wat ze kan bewijzen. Marije staat er verbouwereerd naar te luisteren en weet niet wat ze zeggen moet.

Colinda stelt dat wat ze doet geen cold reading is omdat ze geen vragen stelt aan de mensen. Regie is het er niet mee eens wat Colinda nu allemaal zegt, er volgt een minuten lange streamlock.

[ Bericht 10% gewijzigd door PKM op 06-08-2014 09:25:05 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143115761
09:30
Colinda heeft gisteren een gesprek opgevangen dat de mannen onderling over haar hadden. Ze begint schor te worden van alle emoties. Charlotte zegt dat alleen Ruud heeft gezegd dat ze de boel oplicht en Ivan maar die keurt het af vanwege zijn geloof. Colinda vindt het heel erg dat ze van oplichterij wordt beticht, haar kinderen kijken ook.

Ivan komt er ook bij. Colinda vertelt dat ze geen voorwerpen of dingen nodig heeft. Daarom maakte het ook niet uit dat Ruud een andere foto meenam dan de foto van zijn eigen oma. Colinda vindt het heel erg dat haar bezoekers nu ook voor schut gezet worden. Colinda zegt dat Ruud niet eens weet wat een cold reading echt is.

Billy en Ruud liggen op bed. Charlotte komt daar verhaal halen. Ruud zegt dat hij de favoriete inwoner was van Colinda voordat ze kwam en nu beweert ze dat ze al wel wist dat hij dit zou doen. Ruud vertelt dat Colinda achteraf zei dat ze wel wist dat hij niet de echte foto van zijn oma gaf. Billy vindt dat als ze dat al wist dat ze dat tijdens de reading al had moeten vertellen. Billy wil dat Ruud rustig blijft, hij kleedt zich aan.

Colinda loopt boos en verdrietig het terrein over en weer terug naar binnen.

5thencounter


Colinda roept “je weet niet wat je zegt” tegen Ruud. Ze barst opnieuw in tranen uit en loopt weer naar buiten.
Ruud gaat binnen de krant lezen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143116162
09:50
Colinda heeft onafgebroken zitten snotteren. Uiteindelijk komt Isabella toch maar eens vragen waarom ze zo verdrietig is. Isabella raadt aan om centraal te gaan en te vragen hoe de rest van de groep er over denkt. Zij denkt dat er meer mensen achter Colinda staan dan ze denkt. Isabella vindt het mooi dat Colinda niemand wat afdwingt.

Rienk vindt dat het kwalijk is dat iemand readings geeft. Nog veel erger vindt hij het dat ze er geld voor vraagt.

Giorgio trekt zich niets aan van alle drama’s en gaat onverstoord verder met de administratie.

Isabella vindt dat Colinda zich niet zo op de kast moet laten jagen door Ruud. Isabella zegt dat je kunt zeggen en doen wat je wilt in het hokje, het helpt niet, de beslissingen komen van hoger hand.
Terwijl Colinda terug loopt komt LauraB haar troosten.

[ Bericht 11% gewijzigd door PKM op 06-08-2014 10:36:02 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143116432
10:00
Vanessa knuffelt Colinda. Ze zegt dat ze normaal niet zo van het knuffelen is maar Colinda heeft het even nodig ziet ze. Colinda lurkt aan haar e-smoker en kijkt link.
Giorgio vertelt dat er een mail is voor de trouwjurk. Billy rent er op af en leest voor. Er komen 2 gasten het terrein op lopen. LauraB gaat een rondje met ze lopen. Het stel is gekomen om op de akker te werken.

Joey is de volgende die Colinda mag troosten, gevolgd door Sonny. Joey zegt tegen Colinda dat ze oud en wijs genoeg is om er boven te kunnen staan. Vanessa wil Colinda ook een hart onder de riem steken en ze zegt “het is hem mening.”

De mannen zijn doorgelopen, Marije doet waar ze goed in is, ze staat er bij en zwijgt. Dan zegt ze dat Ruuds woordkeuze heel verkeerd was. Vanessa zegt dat Ruud die publieksstemmen niet voor niets krijgt. Colinda weet zelf ook wel hoe het allemaal reilt en zeilt zegt Vanessa. Vanessa zegt dat ze er zelf al 7 maanden zit en ze is echt niet dom, zelfs zij weet hoe het reilt en zeilt. Colinda vraagt of er nog leuke mails binnen zijn gekomen.

Vanessa wil de keuken afmaken en Colinda wil douchen.

10:30
De rust is teruggekeerd in Utopia. Joey en Sonny gaan weer verder met de bouw van het zwembad.

Ruud, Billy en Charlotte maken binnen lol met elkaar. Rienk zit de krant te lezen. Billy vindt dat Charlotte weer helemaal de oude is.

10:45
Billy is Charlottes haren aan het verven. Charlotte doet er normaal 3 potjes verf in, nu komen ze net wat te kort zegt ze. Billy vindt dat het wel goed is als de hoofdhuid er maar goed in zit.

Ivan zegt dat het niet zo goed gaat met Colinda. Billy vindt dat ze maar moet realiseren dat iedereen een mening heeft. Ivan vindt dat maar stom.

[ Bericht 11% gewijzigd door PKM op 06-08-2014 10:55:43 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143118794
Colinda vraagt aan Vanessa of ze weet wie het vliegtuigje met het aanzoek geregeld heeft. Ja ik, zegt Vanessa. En hoeveel kost dat? vraagt Colinda, 350 euro aldus Vanes. Maar ik had dat voor iedereen gedaan hoor, ik gun iedereen een mooi aanzoek.

Colinda is het er niet mee eens dat dat zomaar geregeld wordt zonder overleg terwijl iemand anders voor bijv. een mutsenlijn al maanden wacht.

Maar Vanes kon dat niet overleggen vertelt ze omdat ze het geheim moest houden en ze moest het regelen; snap je? zegt ze er veelbetekenend achter.

Colinda is dan ineens rustig en snapt het. Ze wil nog wel weten of Gio er vanaf wist. Ja heb ik vanmorgen aan hem verteld zegt Vanes, toen ik de factuur kreeg.

Dan loopt Colinda naar kantoor waar Isa bezig is. Ze vertelt het verhaal aan Isa en ook dat het moest. Isa wijst met haar hand naar boven en ze berusten erin.
pi_143119876
Het zwembad is lek; iets met een ringetje. Maar ze laten het toch vollopen.

Nico en Ruud hebben het er nog even over dat Colinda boos was en dat ze zichzelf nu zou laten zien, de echte Colinda en ze lachen erom.

Ruud vindt een zwembad niks met al die vliegen en zo. Het moet overdekt zijn.

Op de andere stream vraagt Laura B of Charlot 4 euro heeft gezien van haar. Ja dat heeft ze, ze lag ze liggen op het plankje en dacht dat het van Sonny was dus had ze ze gepakt en weggelegd bij haar bed. Maar toen kwam Vanessa om 4 euro vragen van LauraB en heeft ze ze gegeven.
Dus je hebt al betaald? vraagt LauraB, Ja antwoordt Charlotte. Helemaal top vindt LauraB het en is blij dat het geld niet kwijt is.
pi_143120096
12.24 Jaqueline en Rene zijn er.

Ze worden begroet door de bewoners en krijgen koffie van Lau. Rene vindt het allemaal spannend en vindt het leuk binnenkomen zo.

Jacq zit op de bank bij Lau en Lot. Ze vertelt dat ze 100% is afgekeurd door een rugoperatie. Maar ze kan alles vertelt ze, in de bouw gewerkt: spuiten, stucadoor, Ze heeft dieren en is 19 jaar getrouwd met een man.
Ze is 42 jaar.

De sirene gaat af; voor het centraal.

Ruud vraagt of ze wat meegenomen hebben voor hem. Rene zegt dat hij voor alle bewoners wat heeft meegenomen, een kleinigheidje.

Intussen verzamelen de bewoners zich op de banken binnen.
pi_143120488
Gio meldt dat hij om half acht al bezig was met het zwembad. Samen met Joey, Sonny en Ivan.
Vandaag kun je zwemmen vertelt hij.

Lau zegt dat er een plankje moet komen voor de zenders.

Zwembad niet te vol zegt Jacqeline want als zij erin springt loopt ie over.

Gio vraagt de nieuwen zich even voor te stellen.

Rene begint. 43 jaar, dochter van 10 in Canada, opgegeven om investering 8 - 13 duizend euro, iedereen motivatie nodig: musical organiseren. Iedereen barst in lachen uit.

Eigen bedrijf, 6 j klusbranche. Grenzen moet je aangeven. Ambitie in dit soort werk, geen nieuwe kansloze projecten maar de zaag van 1000 euro terugverdienen. In het verleden projecten opgestart hier die kans van slagen hebben mits je daar goed mee omgaat. Wil eind maken aan financiele malaise. Chaos of geluk. Ultiem geluk doe je door samen projecten op te pakken. Dat wil hij doen.

Hij heeft niet in Canada gewoond maar zijn ex heeft in Canada haar nieuwe liefde leren kennen en is naar Canada verhuisd. Toen stond Rene voor de keuze wat hij met zijn dochter zou doen en vond dat het voor de ontplooiing van zijn dochter het beste was om naar Canada te gaan.

Toen had hij het moeilijk en stortte zich op werken. In dec. kwam Utopia voorbij en zo is het gegaan. Hij bedankt de Elite dat ze op hem gestemd hebben.

Jacqueline : 42 jaar, 20 j getrouwd, geen kinderen, veel dieren, koeien paarden honden. Ze is gewoon thuis zegt ze. Ze doet niks. Helemaal niks.
Ze is 100% arbeidsongeschikt. Maar ze kan alles. Ze is afgekeurde bouwvakker. Muren spuiten, stucken maar toen kreeg ze dubbele hernia.

Gezelligheidsmens, veel lol, pittig en ook trut. Reden: nieuwe regels, andere wetten. Buiten is ze afgekeurd en komt ze niet aan het werk. Ze zien haar niet eens.
Ze moet nederlands praten van Lot, want ze praat wat brabants.

Vanes zegt dat ze rustiger moet praten.

Ze zag Utopia voorbij komen en dacht: daar kan ik iets opbouwen.

LauB vraagt of ze een droom had. Jaq vertelt dat al haar ideeen al voorbij zijn gekomen zoals camping en B&B maar ze ging er toch in.

We staan zwaar in de min zegt Bil.

Ze lachen nog wat over het plat praten.

Rene legt nog wat uit over zijn idee mbt het maken van meubels.
pi_143120850
12.46 Joey vraagt hoe ze denken om te gaan met tegenslagen hier. Bijv. musical van Ron en niemand wilde meedoen.
Als bijv. mensen niet mee willen doen met bouwen etc. wat dan?

Rene: je kan er niet vanuit gaan dat iedereen jouw kant op draait. Utopia is vrij om je keuze te maken. Hij heeft daar respect voor. Hij vindt dat geen tegenslag. Als dat alles is..

Hij wordt boos als je respectloos met gevoelens omgaat en als mensen dan doorgaan voor eigen gewin, wordt hij boos.

Hij heeft veel gekeken zegt hij, zeker de laatste periode.

Jacq; wil mensen helpen en als mensen zeggen je moet helpen dat vindt ze niks. maar iedereen mag het zelf weten. Dingen die je niet leuk vindt hoef je niet te doen. Ieder zijn eigen keus.

Ivan; wat zijn jouw kwaliteiten. Jacq; ik kan alles. maar van 7 tot 4 niet. Dus het kan wel maar met tussenpozen van bijv. 1 uur door haar rugproblemen.

Sonny wil weten wie kandidaat nr 3 was. Ze vertellen dat dat Natasja was en die was niet van de mannen aldus Jacq.

Vanes vraagt of de dochter van Rene snapt dat haar vader hier is en niet meer dagelijks kan bellen. Rene vertelt dat ze alles weet en dat ze een paspoort heeft om de streams te kijken. Dat alleen het face to face gedeelte vervalt.
Sonny wil nog weten hoe de relatie met de nieuwe vriend van zijn ex is. Rene peilt af en toe hoe de relatie is en zij geeft geen negatieve reactie dus is het goed.

Jacq en Rene mogen in de B&B slapen van Lau.

Vanas zegt dat het eten verzorgd is, vandaag bij haar, morgen bij Gio en ze zal uitleggen waar het brood staat etc.

Geniet ervan 4 dagen zijn zo voorbij en laat de beste winnen zegt ze.

Iedereen applaudiseert.

LauB wil vanavond om 19.00 uur weer topi van de week kiezen.
pi_143121376
13.00 Vanes legt uit aan Jac dat ze een eigen keuken heeft en niks meer met die andere keuken te maken heeft. Daar kookt ze nooit meer want ze kan er niet mee omgaan.

Jac snapt het. Ze krijgt een broodje van Vanes maar er hoeft geen bordje onder; dat heeft Vanes losgelaten. Ook Rene krijgt een broodje van Vanes.
Vanes en Jac lopen even naar de koeien.

Rene krijgt een rondleiding van Ivan. Rene vertelt dat hij gereedschap in zijn kist heeft zitten.

LauB loopt ook even mee: hier is de nieuwe keuken waar iedereen een broodje krijgt behalve wij.

Aleen Vanes mag hier komen aldus Ivan.

Op de achtergrond zie je Lau en LauB toch maar een broodje pakken, ook Lot loopt te eten daar.
pi_143121541
Rene vertelt dat hij al aanvragen heeft voor meubels terwijl hij toen nog niet in het programma zat. Ivan zegt dat er ook al aanvragen zijn van mensen die al betaald hebben, maar hij kan geen meubels maken.

Hij wijst de voorraadkast van Vanes aan. Is niet voor bewoners maar dat gebeurt wel hoor zegt Lot die er ook bij is gekomen.

Rene hoorde gisteravond om 22.00 uur dat hij erin kwam.

De stream wisselt naar Lau en Bil die buiten zitten te roken.

en weer terug naar binnen... Rene vertelt over het inpakken van zijn kist.
pi_143121808
In het kantoor is Marije bezig met het versturen van een mail voor haar kookproject. Bil en Ruud gaan op de laptop nadat Colinda klaar is.

Dan wisselt de stream weer naar Ivan en Rene met de rondleiding.

Ze staan bij de buitendouche. Wordt niet gebruikt omdat het geen luxe is zegt Ivan. Dat begrijpt Rene.

Hij zegt dat de groep neigt naar luxe utopia. Ze gaan naar het kantoor. Bil begroet hen; Ruud niet.

We hadden hier allemaal bouwers die niets wilden bouwen volgens Ivan. Al het gereedschap was telkens weg. Nico komt erbij en zij wil een deur in de loods maken zodat je meteen bij de werkplek bent.

Rene wil balken en zeil gebruiken voor een overkapping zodat ze droog kunnen werken. De sportschool en werkplek staan nu in de B&B vertelt Nico.

Wat Rene wil mag geen extra geld kosten vandaar het plan van balkjes en zeil. Er is vraag naar steigerhouten meubelen zegt hij. Ik heb zelfs al..... en er volgt een SL
pi_143122293
Jacq staat buiten bij Rienk en Joey te kijken. Rienk brandt Ron wat af en vraagt hoe dat in de buitenwereld is overgekomen. Jacq zegt er niet teveel van en Joey en Rienk vullen aan dat het wel zo zal zijn zoals zij het zien. Dan Loopt Jacq terug naar de loods en schuift aan bij Vanes en Bil die buiten zitten te roken.

Ze mogen niet praten met een sigaret dus ze loopt verder en gaat naar binnen, naar Colinda en Lau die op de bank zitten.

Colinda gaat bellen met iemand over een offerte die ze heeft aangevraagd over zwarte mutsen. 1,40 ex btw maar op de offerte staat het dubbele. Dat komt door het borduren zegt de man, maar dat gingen ze zelf laten doen zegt ze. De man zal de offerte aanpassen. Laura neemt de telefoon over en vraagt of de mutsen hetzelfde zijn als de donkerbruine. Er is een sample verzonden, maar dat heeft Lau nog niet ontvangen. Ook Lau vraagt om de prijs zonder borduren.

De man legt uit dat borduren anders is dan bedrukken. Lau weet genoeg en er wordt afgesproken dat er een nieuwe offerte komt.

Colinda zegt dat Lau 1500 euro moet vragen zodat ze haar merknaam heeft en 250 mutsen. Merknaam kost 750 en 850 voor de mutsen. Lau wil ze voor de markt van 6 sept hebben.

Maar je kan het aan Layla voorstellen zegt Colinda. Lau wil haar naam vast laten zetten. Lau moet antwoord van Layla hebben voor een accoord.

Colinda maakt een winstgevende begroting voor Lau en Lau laat de mutsen zien aan Jacq. Ze legt uit dat ze iemand die hier op de markt staat heeft gevonden die haar wil helpen met investeren. Want ze had het al vaker in het centraal gevraagd, maar dat werd telkens niks. Dus nu is alles aan het rollen gegaan en heeft ze Janice gevraagd etc.

[ Bericht 11% gewijzigd door Maria44 op 06-08-2014 13:55:47 (aanvulling) ]
pi_143124521
14:45
Ivan heeft bezoek van stichting vluchtelingenwerk. Ivan wil hier al tijden iets mee organiseren. Hij vertelt wat over zijn eigen verleden, onder andere zijn tijd in asielzoekerscentrum Crailo. LauraB en Nicoline zijn ook bij het gesprek aangeschoven. Ze willen een avond organiseren waarop er gesproken wordt over vluchtelingen.

5thencounter


Joey breekt nog steeds zijn hoofd over het zwembad, de leidingen lekken. Hij roept naar Sonny waar hij het verlengsnoer gelaten heeft maar Sonny lijkt niet in de buurt te zijn. Hij loopt tussen de puinhopen en roept nog eens wanhopig naar Sonny. Dan zingt hij een liedje. Een eindje verderop staat Ruud, die loopt met wat lijkt op een tuinslang het weiland door.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143124980
15:00
Ivan gebruikt liever niet de wc’s binnen omdat ze open zijn aan de bovenkant. LauraB vertelt dat ze vanmorgen wakker werd van iemand die aan het schijten was, zij slaapt dicht bij de wc’s.
Ivan en zijn gevolg lopen richting uitgang zodat de mensen kunnen vertrekken. Op de achtergrond is René met Sonny aan het praten en Jacqueline staat er bij. Nicoline praat honderduit over de bijen en ze gaan ook even op de akker kijken. Nicoline moppert dat iemand een maisplantje heeft afgebroken toen die met een tuinslang naar het veld is gelopen. Ze denkt dat de jongens dit gedaan hebben.

Even later is Sonny weer bij het zwembad en hij helpt Joey weer mee met het zwembad.

Voxs
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143125584
15:15
Marije heeft een emmertje sop met afwasmiddel klaargemaakt en gaat de toiletten schoonmaken. Ze neuriet er vrolijk bij.

Rienk is chagrijnig, hij had ook graag bij het gesprek over vluchtelingenhulp willen zitten. Rienk voelde zich gekwetst, hij dacht dat ze het expres deden. Nicoline zegt sorry tegen Rienk.

Mirjam152


Ivan staat in de struikjes te pissen. Sonny komt er aan gerend met wat water. Ivan kijkt verschrikt om. Sonny gooit het water over hem heen.

RobbieRonald


René, Giorgio, Jacqueline en Vanessa hebben het over de puinhopen. René vindt het wel meevallen. Toen LauraB binnenkwam vond zij het een puinhoop maar nu valt het wel mee vindt René. Giorgio lacht dat er weinig veranderd is in de tussentijd. Vanessa vindt het vooral belangrijk dat de keuken en wc’s schoon zijn. Het zand op de vloer interesseert haar niet meer.

Giorgio heeft een briefje in de keuken gelegd dat mensen hun teringzooi op moeten ruimen. De ongediertebestrijding heeft tot nu toe ¤968 gekost, staat er op.

[img]Mirjam152[/img]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')