abonnement Unibet Coolblue
pi_143155297
08:45
Colinda vertelt dat ze 2 relaties heeft gehad waarin ze huiselijk geweld heeft meegemaakt. Hoe Ivan boos wordt maakt haar bang. Colinda zegt dat Ivan eens een krant naar haar gezicht gooide en vraagt zich terloops af of dat in de uitzending is gekomen. Het had ook een kom kunnen zijn zegt ze. René ziet ook dat Ivan explosief is maar dat die ook met een bepaalde reden hier is neergezet. Om je plus, maar vooral minpunten wordt je hier neergezet aldus René.

René zegt dat als je de tablet of laptop nodig hebt dat je die pakt. Colinda kijkt boos. René zegt dat je dan gewoon blijft zitten totdat je die wel krijgt. Kost je een dag maar dan heb je dat gevecht wel gewonnen. Colinda zegt dat ze iets wilde organiseren en de apparaten niet kreeg. René vindt dat ze dat ook moet opschrijven en als munitie gebruiken. René vraagt of het steeds diezelfden zijn die de apparaten bezet houden. Colinda zegt dat het wel veel beter is sinds het kantoor er is.

René zegt dat als ze iets nodig heeft dat ze moet vragen waar iemand mee bezig is. Colinda zegt dat Nicoline dan een boek zit te lezen. Dan vraagt ze of het zakelijk is en zegt Nicoline “ja.” Dan zit ze bijvoorbeeld een boek op de tablet te lezen over de tuin.
Vanessa en Charlotte lukt het wel noemt Colinda op. Colinda zegt dat ze de tablet nu gewoon pakt als ze die nodig heeft.

René vertelt dat hij gisteravond met Marije bezig was voor de meubelbestellingen. Aan Rienk en Nicoline werd er gevraagd of ze zakelijk bezig waren. Het antwoord was ja maar even later waren ze klaar en had René een laptop. Hij zegt dat Colinda zich dus te veel laat wegdrukken.

René vertelt dat hij vannacht een broodje pakte uit de kast en dat die sapcentrifuge er in stond. René heeft nog nooit zo’n smerige fruitvliegjesbende gezien zegt hij. Colinda zegt dat ze Vanessa niet kan afvallen. Thuis is ze opgeruimd maar hier laat ze het voor wat het is. Haar kinderen zouden zich rot lachen denkt ze.

Ergens tijdens dit gesprek is Jacqueline weggelopen die er toch nauwelijks een speld tussen kreeg. Isabella zit met Nicoline in het kantoor. Isabella vertelt dat Charlotte ineens heimwee krijgt naar huis omdat ze niet meer bij Laura ligt. Isabella heeft gezegd tegen Charlotte dat ze naar haar toe moet komen als er iets is, ze wil haar graag helpen. Armbandjes maken is toch ook niet alles wat je wil heeft Isabella gezegd. Isabella heeft een brief opgesteld die Charlotte naar welke DJ dan ook kan verzenden. Jacqueline zit hier ook maar komt er ook hier nauwelijks tussen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143155796
09:15
Nicoline heeft het met René over het earthship. Hij stelt voor of het dak met golfplaten gemaakt kan worden, dat is de goedkoopste oplossing. Hij vraagt aan Nicoline of het misschien een mislukt project is. Of ze golfplaten kunnen gebruiken ligt er aan hoelang ze het earthship gebruiken. René denkt dat ze in een maand veel geld kunnen verdienen met het earthship. Nicoline legt uit dat er in de b&b maar eens in de 2 weken mensen mogen.
Ze hebben het over isolatiematerialen. Nicoline heeft moeite het gesprek te voeren omdat ze geen bouwinzicht heeft. Colinda stelt nog een keer voor om een schuurtje te bouwen om een b&b in te maken.

Ze bespreken de mogelijkheid om een strohuisje te bouwen. Ze wil hem bellen om te vragen dat hier te bouwen. Nicoline lacht dat ze dan 4 huisjes kunnen bouwen. René vindt het een goed idee, hij zou buiten ook strobalen huisjes willen bouwen. René heeft moeite met alle geluiden wanneer hij wil slapen.
Colinda vraagt of René naar het gat wil kijken naast de camera waar het langs op tocht. René wil er straks wel even naar kijken.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143156337
09:30
Het gesprek over de strobalen huisjes gaat verder. Rienk komt er ook bij buiten, met ontbloot bovenlichaam punnikt hij in zijn neus.
René wil kijken hoeveel het kost om het earthship af te maken. Nicoline gaat met Joey overleggen wat hij wil met het earthship.

Het idee wordt voorgelegd aan Joey. Joey wil het wel graag afmaken omdat dit waarschijnlijk zijn enige kans is om een earthship te bouwen.

Laura vertelt Jacqueline dat het vies is binnen. Ze loopt zelf altijd op slippers maar ook die worden hier vies. Jacqueline waarschuwt dat je met een wondje moet oppassen dat het niet gaat ontsteken. Jacqueline heeft niet zo goed geslapen.

Er worden eieren gebakken in de keuken. LauraB heeft 16 eieren meegenomen van de kippen. Ze waarschuwt René dat als hij eieren wil hij snel moet zijn, ze zijn altijd zo op. Jacqueline zegt dat ze vanochtend geen eieren zag. LauraB zegt dat je de kippen even goed aan de kant moet halen om bij de eieren te kunnen. René wil wel 2 eieren. LauraB zegt dat de rest van de mannen er meestal 2 of 3 nemen. Er is verder niet zo veel voor erbij zegt LauraB.
Ze loopt even weg en vraagt aan Laura of ze last van haar voet heeft.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143157172
10:30
Charlotte is met Nicoline aan het praten. Ze vindt het moeilijk dat ze zo alleen staat in Chably. Als ze er zelf aan begint dan komt Billy er wel bij staan maar niet uit zichzelf. Charlotte wil een shirt maken met zichzelf en Billy er op maar Billy doet dan niets anders dan op dat shirt staan met d’r gezicht zegt Charlotte. Charlotte weet dat ze iets moet doen met Chably maar weet niet hoe ze het moet zeggen. Er zijn al mensen geweest die hebben gezegd dat als Charlotte de merknaam veranderd ze het alleen kan doen.
Nicoline vraagt wat ze voor haar kan doen. Nicoline raadt aan dat Charlotte rustig Billy moet aanspreken. Ze denkt dat ze wekelijks op een vast moment een uurtje moeten vergaderen over Chably.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143157333
10:30
Charlotte is met Nicoline aan het praten. Ze vindt het moeilijk dat ze zo alleen staat in Chably. Als ze er zelf aan begint dan komt Billy er wel bij staan maar niet uit zichzelf. Charlotte wil een shirt maken met zichzelf en Billy er op maar Billy doet dan niets anders dan op dat shirt staan met d’r gezicht zegt Charlotte. Charlotte weet dat ze iets moet doen met Chably maar weet niet hoe ze het moet zeggen. Er zijn al mensen geweest die hebben gezegd dat als Charlotte de merknaam veranderd ze het alleen kan doen.

Nicoline vraagt wat ze voor haar kan doen. Nicoline raadt aan dat Charlotte rustig Billy moet aanspreken. Ze denkt dat ze wekelijks op een vast moment een uurtje moeten vergaderen over Chably. Billy zou dit wel moeten kunnen volgens Nicoline omdat Billy in modebedrijven heeft gewerkt.

Charlotte wordt steeds stiller tijdens het gesprek maar vindt het aan het eind van Nicolines geratel wel een goed idee. Nicoline wil wel bij het gesprek gaan zitten met Billy. Nicoline stelt voor om ook Sonny bij Chably te betrekken, ook Chably moet een projectgroepje krijgen.

Vanessa, Laura en Billy hebben het over Isabella. Billy zegt dat Isabella er altijd bovenop duikt als er iets is met haar, Ruud of de koeien. Billy zegt dat ze niet voor niets een stem aan Isabella heeft gegeven. Vanessa zegt dat het geen fijn gevoel is als er gedacht wordt dat ze iets doet wat niet deugt. Volgens Billy vindt Isabella het lekker als iemand op z’n bek gaat. Isabella zegt dat dit lekker is terwijl zij thuis 2 kinderen heeft.

Billy zegt dat ze toen ze de mail las van Isabella ze dat direct tot de bodem wilde uitzoeken. Dit omdat het altijd is wat Isabella doet, het wijzen naar wat een ander fout doet. Laura is het zat dat anderen altijd naar anderen wijzen. Billy vindt het jammer dat Isabella haar verantwoordelijkheid niet neemt. Laura hoorde het net van Vanessa en zegt dat het vies en sneaky is. Billy is het daar natuurlijk mee eens. Ze hadden gewild dat Isabella of Ivan naar Vanessa of Giorgio gestapt was.

Laura vindt het heel raar omdat het juist zo’n leuke dag is geweest gisteren. Ruud heeft gezegd tegen Billy dat er wel een smetje zit op deze topie.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143158067
11:00
Laura praat met Isabella. Laura vond het kut dat ze het in centraal had over de panna knock-out en onderbroken werd. Isabella zegt dat er een probleem was met de datum vanwege de nominaties.

Isabella had de markt eerst gepland op de dag dat Laura nu haar panna knock-out heeft. Op die dag mocht de markt eerst niet van regie, waardoor de markt gecombineerd moet worden met Nicolines klassieke concert. Isabella is boos dat de panna knock-out nu wel op die datum gehouden mag worden.

Voor Laura is het heel belangrijk dat de panna knock-out doorgaat. Isabella zegt dat ze op iemand anders heel boos is. Isabella zegt dat ze normaal altijd op de zondag de markt houden en het nu ineens op zaterdag moet doen. Isabella vertelt dat ze haar best heeft moeten doen om de markt te combineren met het klassieke concert. Laura is vooral blij dat haar eigen evenement wel door kan gaan.

Joey vraagt zich af of een panna knock-out die al 2 keer niet genoeg mensen trok op de geplande datum, nog een derde kans te geven. LauraB vraagt zich af of er al wel met Laura over gesproken is.

In het kantoor hebben Ivan, Jacqueline, Colinda, Marije en Sonny zich verzameld. Isabella komt er ook bij. Colinda zegt wat dingen over transparantie. Ivan vraagt of Isabella al wat weet over het opnemen van de single. Isabella zegt dat ze nog niets getekend heeft maar ze wil hen graag uit de rode cijfers trekken. Isabella grapt dat het haar leuk lijkt als Ivan ook veel geld gaat verdienen. Ze stelt voor dat hij de kazen gaat doen.

Isabella vraagt aan Sonny hoe het met hem is. Isabella vertelt dat ze haar verlof heeft aangevraagd en rent naar buiten om Nicoline te vertellen dat ze morgen 3 dagen verlof hebben. Het blijft stil binnen, Marije kauwt wat eten weg.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143158460
11:15
Laura en LauraB praten op de trampoline. Laura vindt het grappig, niemand anders heeft het er met haar over gehad. LauraB vindt iemand berekenend, ze vindt haar niet zo oprecht. LauraB vindt de nieuwen allebei leuk, ze zeggen allebei waar het op staat. LauraB zegt dat René het ook goed deed met Charlotte. LauraB vertelt dat ze even met Charlotte gezeten heeft. LauraB heeft het idee dat het al een gestreden strijd is maar wil wel zorgen dat Jacqueline hier toch 4 fijne dagen heeft.

Colinda wil weten wat er gebeurd is met centraal gisteren. Isabella wil het wel vertellen. Laura en LauraB lopen even richting koeien om verder te praten. Laura vindt dat LauraB probeert met iedereen wel te praten.

LauraB zegt dat Billy haar heel erg is meegevallen. Laura legt met handgebaren uit dat Billy hoog en laag is.
Laura vond het heel moeilijk gisteren te zien hoe verdrietig Charlotte was. LauraB vraagt of Laura denkt dat Charlotte kan volhouden. Laura weet zeker van wel maar er moet iets veranderen met Chably. Laura zegt dat Charlotte wel helpt met schoonmaken. Laura ziet dat Charlotte nu veel rustiger is in centraal. LauraB heeft dit ook weleens tegen Charlotte gezegd, ze vindt het heel knap hoe Charlotte het nu doet. Ze ziet het als Charlotte gefrustreerd is en zich toch inhoudt.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143159081
11:30
Laura en LauraB bespreken Ivan. LauraB wil mensen graag begrijpen. Laura vertelt dat Vanessa erg gekwetst is door Ivan, LauraB vindt dat heel sneu. Laura vindt dat het meer zegt over Ivan dan over Vanessa.
LauraB heeft nu een beetje meegekregen hoe dingen gaan. Ze denkt soms lelijkere dingen over iemand dan ze zegt. LauraB zegt dat Vanessa handkusjes krijgt en hij vroeg haar om een dekentje over zijn voeten te trekken. “Het is hier geen walhalla ofzo”, lacht LauraB.
Laura zegt dat Vanessa Ivan daar al eens op heeft aangesproken. LauraB wil graag wat drinken pakken voor iemand maar bij dingetjes met Ivan krijgt ze soms een naar gevoel. Laura zegt dat het een beetje player-gedrag is. Een echte player zal het nooit zo laten zien zegt Laura.
LauraB vindt dat Ivan hard werkt en veel kwaliteiten heeft. Hij speelt een smerig spelletje vindt LauraB en kwetst Vanessa daarmee.

LauraB heeft moeite om Nicoline te peilen. Ze heeft wel vaak fijne momenten met haar gehad. Laura zegt dat Nicoline zich moeilijk bindt aan mensen. Laura zegt dat er nu wel 5 nieuwen zijn binnengekomen in een heel korte tijd. Laura wist al direct dat ze nooit een probleem met LauraB zou hebben. Laura vindt dat Nicoline zich niet openstelt voor mensen. Ze denkt dat Nicoline moeite heeft met de groep en daar zijn. LauraB denkt dat je mensen soms een kans moet geven. Zij heeft soms het gevoel dat Nicoline tegen haar praat alsof ze volslagen debiel is. Ze wil het daar ook eens met Nicoline over hebben. Laura legt uit dat Nicoline soms iemand aanstaart en niets zegt en het daarom zo overkomt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143159539
11:45
Laura heeft ook weleens aangegeven bij Nicoline dat ze niet luistert. Laura zegt dat Nicoline wel kijkt maar niet luistert. LauraB heeft ook al eens gevraagd of Nicoline nou aan het dromen was.
LauraB had laatst ook een dingetje met Nicoline op de akker. LauraB reed toen met de kruiwagen en er lag een kruiwagen op de route. Nicoline wilde die voor haar weghalen omdat ze zag dat LauraB verdrietig was en ze haar heel lief vindt. LauraB vindt het een heel gekke manier van communiceren.

Nicoline houdt ook veel projecten voor zichzelf zegt LauraB. Laura zegt dat ze haar meer tijd moet geven, Nicoline zit ook slecht in haar vel.

Joey en Rienk zitten op hun nieuw gefabriceerde schommel.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143159721
12:00
De dierenarts is op bezoek en staat met een spuitje in de stal. Isabella komt er naar toe, het spuitje zit er al in. Isabella vertelt dat het heel goed gaat met de medicatie geven. De eerste dag was de ontlasting heel waterig, gisteren was het beter en vandaag weer wat dunner. De dierenarts kijkt ook even naar de ontlasting. De mest is nu weer redelijk zegt de dierenarts. De koe lag net goed te herkauwen vertelt ze. Isabella vertelt dat het oorkaartje in Bella heel zielig was, ze vraagt of er nog niet gechipt kan worden.

Ruud komt er ook bij. De dierenarts vertelt dat Bief weer een wat hardere buik heeft nu en dat de waarden uit de test beter zijn. Ruud wijst erop dat Stuk last heeft van de hoorn. Ze heeft er nu pijn aan zegt hij, de hoorn is half gebroken. De dierenarts denkt dat ze goed moeten sprayen met de blauwe spray om te voorkomen dat het ontsteekt. Het beste kan er 3 keer per dag met de spray gespoten worden. Isabella vertelt dat de koe helemaal niet van de vliegenspray houdt, Stuk heeft haar al eens geschopt.

D-B


Isabella vertelt dat ze de stal nog doen moet. Ruud zegt dat het vies is. Isabella zegt dat ze er gisteren ook al 8 kruiwagens met vuil uit haalde. De dierenarts wil sprayen en zegt dat Stuk het vervelend vindt maar dat het geen pijn doet.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143160409
12:15
Billy zit met Colinda te praten op het terras. Billy vindt dat Colinda Ruud de kans had moeten geven om zijn punt duidelijk te maken. Billy snapt ook dat Ruud niet tactvol is. Billy zegt dat Ruud Colinda echt geen verkeerd persoon vindt. Daar moet ze later een gesprek met Ruud over hebben. Billy knuffelt Colinda als die overstuur raakt.

Charlotte komt vragen of Billy zo even met haar wil komen praten. Ze laat Ruud achter bij Colinda. Charlotte vertelt dat ze vaak het gevoel heeft dat ze alleen staat in Chably. Veel dingen komen niet van de grond terwijl Charlotte ze wel graag wil. Ze noemt het zingen, Chably en de luchtjes. Er is allemaal geld voor nodig.

D-B


Charlotte ratelt maar Billy wil even inhaken. Billy voelt zich buitengesloten als Charlotte zegt “ik ik ik ik ik” wanneer het om Chably gaat. Als ze dat hoort dan neemt ze gas terug omdat ze er geen ruzie over wil krijgen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143160452
12:30
Colinda valt ondertussen uit naar Ruud. Colinda roept dat als Ruud het er niet mee eens is dat hij er dan niet van moet vreten. “Ik hoef dat smerige geld van je niet”, roept Ruud. Ruud roept: “jij komt hier in een gespreid bedje.”
Colinda noemt dingen die Ruud met haar geld ook bekostigd heeft. Ruud vindt het lachwekkend. Colinda vindt hem lachwekkend al mag ze hem graad. Ruud vindt haar een oplichter. Colinda vindt Ruud een klaploper. Colinda wil weglopen, Ruud zegt dat ze haar “klaploper” opmerking niet wil uitleggen.
Ruud schreeuwt dat hij nooit een uitkering gehad heeft en 6 dagen in de week werkte. Colinda zegt dat Ruud zijn dingen kan doen met medewerking van de groep. Zij heeft voorgestemd voor de knuffels vertelt Colinda.
Ruud brult dat hij een keuze gemaakt heeft. Hij zegt dat Colinda maar eens 7 maanden niets moet gaan doen, hij weet zeker dat zij dan naar huis had gemoeten. Colinda schreeuwt hem toe dat ze zich de ogen uit de kop zou schamen. Ruud loopt weg. Colinda roept hem na: “wie loopt er nu weg dan?”
Ruud zegt dat hij haar niets hoeft te vertellen, ze weet toch alles al.

Mirjam152


“Vieze oplichter”, mompelt Ruud binnen tegen Isabella. Hij vertelt dat hij knallende ruzie had. Ruud onderbreekt het gesprek tussen Charlotte en Billy. Dan loopt hij gefrustreerd verder. Charlotte wil zo iedereen bij elkaar roepen en de plannen met de groep bespreken. Charlotte en Billy knuffelen. Ruud troost zich met een banaan en staat overduidelijk boos te zijn. Billy gaat door met haar gesprekje.

Amputalent


[ Bericht 12% gewijzigd door PKM op 07-08-2014 12:52:36 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143161018
12:30
Ruud vertelt Billy zijn versie van het gesprek. Joey vraagt hoe het gesprek was. Ruud vertelt dat hij hoopt dat ze naar huis gaat.
Rienk vond het grappig dat Colinda niet bij het centraal was. Hij denkt dat het zo moest zijn.
Ruud loopt naar het kantoor en laat daar een ranzige boer. Marije heeft de laptop maar geeft die over aan Billy en Ruud.

Billy vertelt hoe haar gesprekje ongeveer was met Colinda. Ruud vertelt dat Colinda zegt dat zij voor het vliegtuigje betaald heeft. Ruud moppert nog wat verder. Billy probeert Ruuds gedrag goed te praten.

Op de trampoline zit Ivan en Colinda hangt er tegenaan. Colinda zegt dat als Ruud het niet eens is met wat ze doet, dat hij het geld niet had moeten gebruiken. Zij vindt het flauw dat ze Ruud toestemming gaf bij een reading te zijn en dat hij achteraf zei dat ze het goed deed. Hij had niet eens het geduld om een reading uit te zitten zegt ze. Wat Ruud noemt, dat ze een mentalist is, is een heel ander beroep zegt Colinda.

Flow3r


Ivan zegt dat Ruud een poot heeft om op te staan omdat Colinda geld vraagt voor wat ze doet. Colinda legt uit dat Billy artistiek is en daar ¤150 voor vraagt en zijzelf gebruikt haar gave en vraagt ¤75. Colinda wil het ook wel voor een appel en een ei doen. Ivan stelt voor om dat eens te proberen.

Sonny komt ook uit het zwembad om zich met de discussie te bemoeien. Colinda roept dat Ruud haar een bedrieger noemt maar ze zou hem geen klaploper mogen noemen.
Colinda wil mensen zelf de keuze geven om marktconform ¤75 aan goederen te brengen of contant te betalen. Ze denkt dat het er misschien nog wel drukken van wordt. Als ze nog de kans krijgt wil ze het proberen.

Ivan vertelt dat hij het niet eens is met Colinda’s readings maar hij respecteert haar. Ivan gelooft dat het er is en dat je het kunt aantrekken als je dat wilt. Hij sluit zich daarvoor af.

Ruud waagt zich bij het zwembad. Colinda kijkt hem giftig aan. Ze veegt haar tranen weg en loopt mee met Isabella. Isabella wil weten wat er gezegd is. Colinda zegt dat ze een goed gesprek had met Colinda maar dat ze niet voor bedrieger uitgemaakt wil worden. Colinda zegt dat ze Ruud een klaploper noemde en hij niet wist wat het betekende. Dat dacht Isabella al.
Isabella denkt dat Colinda wel blijft maandag. Het zijn er 2 zegt Isabella, die een uitgesproken mening hebben en dat zijn Rienk en Ruud. Billy waait met alle winden mee legt ze uit.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143161519
13:00
Isabella en Colinda willen Ruud voorlopig uit de tent lokken. Colinda vindt Ruud een leugenaar omdat hij na readings zei dat ze het goed deed. Isabella denkt dat Colinda Ruud nu een hak had kunnen zitten. Colinda vindt dat ze dat gedaan heeft, mensen op de camera’s en streams weten nu hoe het is.

Mirjam152


Colinda vertelt dat ze ook goederen gaat accepteren als betaling. Colinda had de readings wel onder de marktconforme prijs willen doen maar dit mag niet. Isabella zegt dat ook als ze er ¤10 voor zou vragen Ruud er nog steeds een probleem mee zou hebben.
Colinda zegt dat Ruud beweerde dat hij het meeste van iedereen verdient. Met die knuffels, vult ze aan. Isabella lacht dat Ruud niets verdient met die knuffels.

Jacqueline komt er ook bij. Isabella zegt dat Colinda haar hoofd omhoog moet houden.. Isabella vertelt over hoe het is met de koeien.
Jacqueline zegt dat er zo veel is waar je je druk om kunt maken. Isabella zegt “niet over een blaag van 25.”
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143162204
13:15
Charlotte troost LauraB. Zij is verdrietig omdat mensen zo lelijk en negatief tegen elkaar doen. Gisteren deed Ivan het zegt ze en ze is niet alleen in hem teleurgesteld maar ook de groep. Ze had ook al eens gedoe met Sonny en wil niet steeds het gevoel hebben dat ze een steek in haar rug kan krijgen. Zo wil ze niet leven maar het is hier schijnbaar wel zo. Ze moet er aan wennen.
Charlotte zegt dat veel mensen er zitten omdat ze hun problemen hebben. LauraB zit er omdat ze heel positief is en juist moeite heeft met al die negativiteit.

LauraB heeft moeite met onduidelijkheid van mensen. Ze wil dat mensen haar aardig vinden of onaardig. Ze snapt Ivan nog steeds niet met hoe hij gisteren deed naar Vanessa en Giorgio. Charlotte neemt het op voor Ivan en zegt dat mensen naar hem toe ook wel heftig waren.

Charlotte zegt dat wat Isabella tegenover Ivan deed in centraal laatst niet netjes was. Dan vertelt ze dat het Isabella het pas ook gebeurd is. Ivan heeft niet gezien hoe belangrijk die topies zijn voor LauraB stelt Charlotte. Er zijn wel wat mensen die dat gezien hebben. Charlotte vond de timing van Ivan niet handig. LauraB denkt dat Ivan het bewust deed.
Charlotte zegt dat Ivan in het spel zit. Paul en Hakim zaten er ook in en zij was zich daar niet bewust van. Daarna heeft ze het lang allemaal zelf willen doen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143162670
13:30
Charlotte draagt de huilende LauraB over aan Sonny. Hij vraagt of het wel gaat. Het gaat wel zegt ze. Sonny zegt dat hij er soms even genoeg van heeft. Een wesp is voor hem een wesp en als die hem wil steken dan maakt hij die dood. LauraB lacht. Sonny vindt LauraB een hele lieve meid, misschien vindt hij haar wel te lief.
LauraB zegt dat Sonny geen volledig beeld van haar heeft. Ze zegt dat ze niet alleen maar zo is. Ze wil hier andere dingen doen dan thuis. Ze zegt dat ze hem aan het klooien was toen ze vroeg of hij wilde zingen. Sonny zegt dat ze het te vaak achter elkaar vroeg. LauraB wil dat hij het dan gewoon zegt zodat ze zich kan aanpassen. Sonny heeft een hekel aan dronken mensen.

D-B


LauraB vraagt aan Charlotte of ze echt zo aangeschoten is geweest. Als Sonny het zegt dan zal het wel zo zijn, zo vult ze zelf in.

Rienk en Joey zitten aan tafel te eten. Joey zegt dat Ruud Colinda met de grond gelijk gemaakt heeft. Hij klinkt schor en kucht wat. Rienk zegt dat hij vanaf het begin Colinda al een oplichter vond. Rienk is wat aan het zwetsen. Nicoline onderbreekt hem en zegt dat iedereen maar een mens is en dat helemaal niet duidelijk is of de 1 gelijk heeft of de ander.

Rienk zegt dat je voor jezelf weet of je gelijk hebt. Nicoline zegt dat iedereen zelf denkt dat die gelijk heeft. Rienk is het daar wel mee eens. Ze vragen hem hoe hij dan Colinda kan afkeuren. “Omdat zij liegt”, roept Rienk uit.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143163500
13:45
De meisjes voor het kinderfeestje zijn op bezoek.

D-B


Nicoline legt uit aan Rienk dat mensen bij Colinda tevreden vertrekken. Ze vindt dat als je Colinda slecht wegzet dat je dan ook die mensen die bij haar komen wegzet als hulpeloze mensen. Rienk zegt: “dat denk jij. Maar ik weet hoe makkelijk je mensen kunt manipuleren.”

Mirjam152


Sonny was met Colinda aan het praten. Hij vindt ook dat Ruud een klaploper is. Hij zegt dat Ruud geen ruk uitvoert en topie van de week is geworden. Hij werkt zelf hard en is genomineerd. Ruud vangt een flard van dit gesprek op en vraagt wat Sonny precies zei. Sonny herhaalt het voor Ruud en zegt dat hij dit gisteren ook al tegen hem gezegd heeft. Ruud loopt zwijgend weg.

Even later is Ruud er weer. Colinda stond met Joey te praten over Ruud. Ruud wil weten waarom ze het met iedereen over hem heeft en of ze hem soms wil zwartmaken.
Hij vindt het besmet geld wat zij verdient. Dat mag hij zeggen, vindt Joey. Colinda vindt ook dat hij het mag zeggen maar het houdt niet in dat ze er mee ophoudt. Colinda stelt dat als mensen het niet met haar readings eens zijn dat meer mensen wel op haar gestemd zouden hebben.
Colinda vindt het onrespectvol hoe Ruud zijn dingen gebracht heeft. Ruud zegt dat mensen die komen geloven in wat Colinda doet en andere mensen hoort ze niet. Colinda zegt dat mensen die geen interesse in Ruud hebben ook niet voor hem zullen komen, dat is heel logisch.

Mirjam152


Colinda zegt dat ze jarenlang voor een appel en een ei readings gaf. Ruud snapt niet waar Colinda haar informatie vandaan haalt. Colinda vindt dat een ander zelf moet kiezen of ze een reading willen. Ruud vindt dat het ook met hem te maken heeft omdat ze samen in een bedrijf zitten.
Ruud wil het in centraal bespreken allemaal en dan als groep besluiten of de readings oké zijn. Colinda zegt dat er niemand is geweest die tegen haar gezegd heeft dat ze niet willen dat zij dit werk doet.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143163841
14:00
Ruud, Joey en Colinda rennen naar binnen omdat het hard regent. Colinda wil het vanavond in centraal bespreken. Als mensen willen dat ze haar werk neerlegt dan doet ze dat.

John is ook op bezoek. Isabella zegt dat de goot overloopt. Volgens Isabella zit er een knik in de goot. John probeert er naar te kijken. Isabella vindt dat ze naar binnen moeten omdat het onweert. John wil niet, die wil eerst de balen er af halen. Isabella legt uit dat ze naar binnen moeten omdat er veel elektriciteitskabels lopen op het terrein. Ze spreekt streng haar microfoon toe dat ze moeten omroepen dat ze naar binnen moeten.

D-B


Dan loopt John toch mee naar binnen. Onderweg vraagt hij aan Isabella hoe het zit met de spullen in het weiland zoals het volleybalnet. Isabella wil het wel weghalen maar dit moet eerst besproken worden. John is bang dat 1 van de koeien er in zou blijven steken.

Isabella zegt binnen tegen Giorgio dat de koeien nog naar binnen moeten vanwege het onweer. Dit kan nu niet omdat de auto nog voor het hek staat vertelt ze. John stelt zich voor aan de nieuwen. Hij vraagt of hij nu een middag gegijzeld gaat worden vanwege het onweer.

John heeft de auto wat verplaatst. Ruud en John zijn mee het weiland in. John zegt dat Bief nu weer goed staat te herkauwen. Isabella zegt nerveus “kom, we moeten naar binnen.” John zegt dat als de luzerne of hooi nat is dat Ruud het een dag later moet weggooien.

De koeien staan in de stal en ze lopen terug naar de loods. Isabella wil dat John zo zegt tegen de groep dat die spullen uit het weiland moeten.

[ Bericht 1% gewijzigd door PKM op 07-08-2014 15:43:02 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143163894
Ruud en Colinda weer over werk, en Ruud vindt dat hij het meeste geld heeft verdiend, Colinda geeft aan dat dat pas in december gezegd kan worden! (knuffels)
de boer is ondertussen ook gekomen om het koeien voer te brengen. Het kinderpartijtje zit aan de keukentafel. Ze moeten binnenblijven ivm naderend onweer. Nicoline en Rene bespreken ondertussen weer de pizza oven. En boer John gaat de bouwers vertellen dat er opgeruimd moet worden, omdat het gevaar op kan leveren voor het kalfje.
pi_143164440
14:15
Ruud en Sonny kibbelen. Ruud zegt dat als mensen vinden dat hij niets doet dat ze maar op hem moeten stemmen. Sonny wil dat niet want hij mag Ruud. Hij herhaalt wel dat hij zelf genomineerd is terwijl hij hard werkt en Ruud wordt topie van de week en doet niets.

D-B


Billy zegt dat ze op Isabella gestemd heeft en volgende keer krijgt zij er zelfs 3.

De meisjes van het kinderfeestje worden door Giorgio en Vanessa vermaakt en ze eten ijsjes.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143165078
14:30
Boer John roept “het is hier toch geen vakantieoord!” Ivan is het er mee eens. Nicoline vraagt of John misschien een kommetje bietensoep wil, dan warmt ze het voor hem op.
John staat ondertussen wat schoon te maken en zegt dat als ze dit nou ’s morgens even doen na het melken, dat hij dan ook schoon is.

D-B


Ivan wil naar buiten, Isabella zegt dat het niet mag.

LauraB heeft zich bij het kinderfeestje aangesloten. Ze hoort dat het nog steeds onweert dus ze mogen niet naar buiten vertelt ze. Een van de meisjes vindt het fijn als het regent en onweer tegelijkertijd. LauraB vindt dat ook lekker om naar te luisteren als ze in bed ligt.

Rienk houdt zijn eigen kinderfeestje.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143165737
15:00
quote:
3s.gif Op donderdag 7 augustus 2014 15:05 schreef Mirjam152 het volgende:
Rienk: "Billy, Lot en Laura hebben het gezien. Ik heb tegen hen gezegd 'gooi het weg'. Maar ik geloof het niet."
Nico: "Ik geloof het ook niet. Mijn moeder schreef nog in een brief: 'laat Vanessa de financiën doen, want die is heel secuur. En mijn moeder schrijft dat echt niet voor niks."
Rienk: "Na het feestje spreek ik haar er op aan."
Billy zegt tegen Isabella dat ze na het kinderfeestje even wil praten. Er zitten haar wat dingen dwars.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143166440
15:15
Het hoost buiten. “Zo, wij komen binnen en het is mooi weer” zegt René sarcastisch. Jacqueline zit dapper een van Vanessa’s pannenkoeken te eten. “Die kinderen vermaken z’n eigen wel”, zegt Jacqueline. René had het liefst nu in het zwembad gezeten. Jacqueline leest een blad met cover “Taal in Beweging.”

Mirjam152


Billy praat met René. Ze zegt dat het door Isabella komt dat ze zelf moeten betalen voor de kazen. Billy vraagt René advies of er speciaal spul is om een auto mee te spuiten. René vindt het gaaf. Een Audi 80 mag ze spuiten.

Jacqueline zit te glimlachen terwijl ze naar het kinderfeestje kijkt.

Isabella roept dat ze chagrijnig wordt van dit weer. “Ook al”, vraagt René. Ze wil hooi en luzerne lossen. “Ik wil, ik wil, ik wil”, zegt René. Isabella biedt John drinken aan maar die heeft al veel koffie op. Rienk vindt het gek dat je niet naar buiten mag wanneer het onweert terwijl je normaal zelf wel binnenblijft.

Ruud grapt tegen John dat ze beter binnen kunnen blijven. Anders laat jij je vrouw en koeien achter zegt Ruud. John dacht dat het een grap was toen hij naar binnen moest. Hij zegt dat hij nog nooit zo’n onweersbui heeft meegemaakt, het gaat lang achter elkaar door.

Billy en Laura denken dat het onweer bijna voorbij is. Als ze weer naar buiten mogen dan krijgen ze een seintje vertellen ze aan John. Dan mogen ze eindelijk naar buiten en lopen Giorgio, René, Sonny, Isabella en Ruud mee naar de auto om het voer uit te laden. Giorgio zegt: “trieste bedoening zo he, alles rot weg” terwijl ze langs de puinhopen lopen. Er volgt een streamlock.

LauraB en Ivan maken het weer goed met elkaar. Ivan zegt dat zijn timing gisteren verkeerd was en hij begrijpt haar echt. Ze knuffelen met elkaar en Ivan geeft een kus.

lorrie03


[ Bericht 2% gewijzigd door PKM op 07-08-2014 15:38:38 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143166864
15:30
John zegt dat de koeien wel binnen mogen blijven nu. Hij vraagt of Bella veel bij Stuk ligt. Isabella zegt dat het niet zo vaak is.
Ruud wil de koeien er uit hebben omdat de stal vies is. Er ligt een grote plas met water voor de stal.
“Hey jongens, zet hem op”, zegt John. Hij kust Isabella gedag en zegt dat ze het veld moeten leegruimen. John rijdt langzaam weg. Ruud zegt dat iemand straks het net zal weghalen. John vraagt aan Isabella om er echt voor te zorgen dat het net weggehaald wordt.

RobbieRonald


Rienk leest binnen de krant.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143167716
15:45
Bief, Bella en Stuk staan te neuzen en knabbelen bij het nieuw geleverde voer. Isabella staat ondertussen het volleybalveld op te ruimen en flikkert het over het hekje naar de plek waar het zwembad en andere puinhopen staat. Isabella ruimt allerlei troep op die in het weiland ligt en zucht er bij. Dan moeten de koeien er aan geloven, zij mogen van haar niet van het nieuwe voer snoepen. “Nou dames kom, genoeg gegeten hier, hup hup,” moppert ze. Bief is de laatste die naar achteren loopt. Bief krijgt wat tikken op de flank omdat ze voor het hek staat. Bief loopt weg en Isabella zet het hek voor het voer.

Mirjam152


Nicoline, Ruud en Sonny zitten bietensoep te eten. Rienk staat er bij. Ivan, René, Giorgio en Joey zijn eten door de loods aan het schieten.

Mirjam152
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')