abonnement Unibet Coolblue
pi_142759656
20:45
Marije is net bij Isabella geweest om te vertellen dat Charlotte wijn in haar glas deed en beweerde dat het appelsap was. In de loods danst inmiddels bijna niemand meer.

Charlotte zingt af en toe een regeltje mee met de muziek, zij heeft een microfoon. Het klinkt niet best. Isabella staat achter de bar te zingen, zonder microfoon is zij nog goed te horen. Zij zingt ook niet altijd zuiver.

HiDiHo


Charlotte vraagt mensen om naar binnen te komen. Vanessa danst onhandig op de muziek. Joey komt langs gewandeld met 2 drankjes die hij uitdeelt. Isabella staat achter de bar te drinken, Rienk danst ook wat mee. Laura danst met wat dames en Billy.

Charlotte zingt nog wat, mensen gillen naar haar. Dan vraagt ze mensen wat naar achteren te gaan staan, ze wil een foto maken. Sonny helpt om de mensen naar achteren te verplaatsen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142759976
21:00
Er wordt een huwelijksaanzoek gedaan. De dame in kwestie zegt “ja”. Mensen feliciteren de jongen. De dame heeft een bloedneus, Colinda zegt dat het de stress is. Zij neemt de dame even mee naar achter (Vanessa’s nieuwe keuken).

D-B


De aankomende bruidegom moet zijn ouders nog vertellen dat hij gaat trouwen. De dame wil het aan iedereen vertellen, ze is door het dolle heen. Colinda vraagt of ze dit jaar nog trouwen. De dame wil eerst haar opleiding nog afmaken.

Ivan staat met een blonde dame te praten. Hij vertelt dat er 70.000 tot 100.000 mensen naar de streams kijken. Ze vraagt of die mensen de hele dag door kijken en of die werkloos zijn. Ivan legt uit dat sommigen gewoon werken. Er volgt een korte streamwissel. Daarna zegt de blonde dame dat de streamers super lieve mensen zijn.
Charlotte vertelt een dame dat het heel raar is als iedereen zo weg is. Dan zijn ze ineens weer allemaal met elkaar.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142760527
21:15
De gasten vertrekken en de muziek is gestopt. Isabella praat met iemand die de volgende keer ook wil langskomen, misschien met het darten. Een andere dame wil een keer op de camping komen.

Joey loopt met schoenen die weggegooid zouden worden en wil die uitdelen. Rienk zegt dat die van de campingdames zijn. Joey zegt dat ze speciaal gekocht zijn voor de run en de campingdames de schoenen willen weggooien.

Er is een dame die waarschuwt dat het wespenseizoen er aan komt in augustus. Isabella zegt dat als je naar het weiland kijkt dat je de libellen al kunt zien vliegen.
Isabella vraagt Ivan of het wel gaat met hem, ze vindt hem stil. De laatste paar dagen vindt ze hem bijna timide. Ivan heeft moeite met de ramadan, de laatste paar dagen heeft hij moeite zich er aan te houden.

Rienk ligt, Isabella zit bij hem en ze praten over de relatie tussen Rienk en Nicoline. Isabella vindt dat zij doen wat anderen daar niet doen. Rienk en Nicoline praten veel over dingen zegt Isabella en ze vindt dat positief. Rienk heeft weleens dingetjes die hem irriteren aan Nicoline maar juist de liefde maakt dat hij dat accepteert.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142761396
21:45
LauraB maakt een sapje voor haarzelf en Charlotte. Marije hoefde niet meer zegt LauraB maar ze bewaren het sapje voor later. Ze vinden het allebei knap dat Marije zo energiek was met de sapjes.

Isabella vertelt Charlotte dat er gedacht wordt dat ze wijn in haar glas had in plaats van appelsap. Even later vertelt LauraB aan Marije dat Charlotte beweert dat ze geen wijn heeft gedronken.

Isabella denkt dat ze morgen centraal gaan. Ze vraagt Sonny of hij nog een puntje heeft over de merchandise. Sonny zegt dat er afspraken waren met mensen, die de merchandise niet gedaan hebben, de hele dag niet.
Sonny zegt dat er ¤20 lag terwijl hij ¤90 binnengehaald heeft. Sonny loopt weg en Isabella grinnikt “stelletje amateurs.”

LauraB zegt tegen Charlotte dat het niet verkeerd bedoeld was toen ze zei dat Charlotte wijn op had. Charlotte vat het ook niet zo op zegt ze.

Charlotte krijgt op haar kop van Laura dat ze dagelijks moet oefenen met zingen. Laura vraagt of ze met Isabella of zonder gaat oefenen. Isabella heeft het idee dat Charlotte haar attitude geeft sinds ze weet dat ze een duet mag doen met Wolter Kroes. Ze vindt dingetjes die Isabella doet irritant.
Charlotte zegt dat ze maar een uur op een dag de laptop hebben. Laura zegt dat ze die tijd dan wel moet benutten.
Charlotte vindt het heel jammer omdat ze graag een team zou willen zijn. Mensen zeggen tegen Charlotte dat Isabella ook onzeker is.
Laura vindt dat Isabella en Charlotte allebei heel goed zingen. Zelf kan ze dat niet. Laura zegt dat die zanglessen heel goed zijn voor Charlotte. Charlotte wil dan liever niet met Isabella samen oefenen.

Ruud komt langs gewandeld met een handdoek om zijn middel gewikkeld. Charlotte en Laura zien dat hij lam is. Laura raadt aan om een aspirientje te nemen zodat hij morgen geen hoofdpijn heeft. Ruud loopt te klieren en ze zeggen dat hij maar moet seksen met zijn vrouwtje. Ruud zegt dat ze dat al gedaan hebben. Billy is ook lam zegt Charlotte. Laura zegt dat Vanessa ook al in bed ligt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142761825
22:00
Colinda is ook opgevallen dat Charlotte de merchandise zou doen. Isabella zegt dat ze Charlotte beter niets kunnen vragen, ze doet het toch niet. Isabella gooit het maar op Charlottes leeftijd.

Laura zegt dat ze slechter praat als Sonny in haar buurt is. Ze merkt zelf ook op dat ze dan meer straattaal begint te spreken.

LauraB en Sonny praten op de trampoline. Sonny denkt dat LauraB haar eerste akkefietje heeft gehad vandaag. LauraB wil het niet vertellen. Sonny zegt dat ze niet voor niets LauraB is, ze moet nu ook B zeggen. LauraB voelde dat er gezeik aan dreigde te komen.
Sonny voorspelt dat dit morgen met centraal ook weer zal gebeuren. LauraB viel het op dat mensen na de run al vertrokken. Sonny is benieuwd naar de cijfers.

Sonny zegt dat hij bij de merchandise heeft gestaan waar Charlotte en Laura hadden moeten zijn. Hij wist de prijzen niet allemaal vertelt hij en ging dan soms onderhandelen. LauraB zegt dat dit dezelfde situatie is als laatst met de windlichten. Sonny vindt dat er mooie kansen zijn die ze moeten aanpakken met 2 handen. Sonny vindt het niet kunnen dat als mensen ergens moeten staan en ze er dan niet zijn. LauraB wil niemand passeren, verkopen vindt ze het leukst van alles.

Isabella zit aan het bureau het geld te tellen. Joey komt aangewandeld en kijkt even mee. Charlotte vraagt of Isabella blij is met de centen. Isabella lacht zachtjes en laat zien aan Charlotte wat ze berekend heeft. Giorgio zegt dat ze er nog ¤900 bij moet optellen, die had hij er tussendoor uit gehaald. Isabella dacht dat ze een fout had gemaakt. Er nemen nog wat gasten afscheid.
Colinda vraagt of Isabella klaar is aan het bureau. Ze loopt met de laptop weg en gaat een ander plekje zoeken.

5thencounter
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142762349
22:15
Giorgio helpt Isabella met de berekeningen. Isabella vraagt of Nicoline de bar wil schoonmaken, zij heeft er geen zin in. Joey vraagt Isabella wat het totaal onder de streep is. Isabella denkt dat hij ongeveer quitte gespeeld heeft.

Isabella loopt buiten met Giorgio, ze gaan de koeien naar binnen halen. Isabella zegt lachend dat er met de dag minder van het volleybalveld over is. Giorgio wijst op het achterste van Bief en zegt dat er bloed uit komt. Het kost moeite de koeien overeind te krijgen. Isabella denkt dat Bief gewoon ongesteld is geworden.

Isabella lacht dat mensen zeggen dat Isabella rodeo lessen moet krijgen om hoe ze gisteren achter het kalfje aanrende in de wei. Isabella gaat wat bics pakken. Giorgio waarschuwt Isabella als de koeien ineens snel naar de stal lopen. Bief loopt makkelijk naar binnen, Stuk staat te wachten maar Bella rende snel weg. Giorgio is achter Bella aan om haar op te halen. Dan komt ze nog eens voorbij gerend en Giorgio wandelt er achteraan. Bella komt op de achtergrond een paar keer voorbij gerend met Giorgio er achteraan. Isabella gaat de staldeur dicht doen omdat Bief zo natuurlijk gek wordt.

Giorgio rent achter Bella aan, Bief loeit vanuit de stal. Stuk moet wachten tot Bella binnen is voordat zij de stal in kan. Giorgio en Isabella rennen lachend het weiland door met Bella. Dan komt Bella de goede kant op en staat Bella ook binnen. Isabella wil iedere avond wel hulp van Giorgio. Dan komt ook Ruud, hij zet Stuk in de stal. Isabella zegt dat ze rodeo gerend hebben met het kalfje.

Isabella vertelt Ruud dat ze hem kwijt was, ze dacht dat hij onder de douche was. Ruud zegt dat het goed komt. Giorgio vraagt of Ruud gemolken heeft. “Ja, natuurlijk” luidt Ruuds antwoord.

[ Bericht 0% gewijzigd door PKM op 26-07-2014 22:48:25 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142762947
22:30
Isabella, Giorgio en Ruud zijn bij de campinggasten. Isabella dacht dat er meer campinggasten waren. Ze denken dat zij te veel gedronken hebben en het terrein misschien niet meer op mochten toen ze hun tent gingen halen. Ruud wordt naar de zenderkamer geroepen.
Isabella zegt dat die twee al snel lam waren en ze daarna alleen nog cola voor hen geschonken heeft. Giorgio had de dames aangeboden te helpen de tent op te zetten.

Nicoline staat de bar schoon te maken. Ruud komt uit de zender. Rienk zegt: “Ruudje de koeien.”

Charlotte wil stoppen met de sappenkuur. Ze zegt dat het echt niet zo is dat ze zich volpropt de hele dag maar ze moet wel goed eten. Charlotte zegt dat ze thuis ook wel ronde billen had maar dat ze toen strak in haar vel zat. Charlotte heeft veel gedronken vanavond. Marije zegt dat Charlotte veel heeft kunnen leren van de sappenkuur en noemt de leerpuntjes. Charlotte wil morgenvroeg nog eens wegen, als ze weer is afgevallen wil ze misschien wel volhouden. Charlotte heeft hoofdpijn en denkt dat dit van de sappenkuur komt. Marije zou thuis nooit aanraden om alleen sappen te drinken. Charlotte vond de avond kut omdat ze slecht in haar vel zit. Marije wil de sappenkuur wat aanpassen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142763344
22:45
LauraB vraagt of er geen gedoe meer zal zijn later over het wijntje.

Giorgio vraagt hoe het zit met de campinggasten. Marije zegt dat die nog komen, er komen er 6, inclusief die meiden die er eerder waren. Marije zegt dat die 2 even vertraging hadden. Zij hadden alleen sportkleding bij zich.

Charlotte zegt tegen Isabella dat ze zich benauwd begon te voelen. Isabella zegt dat Charlotte met van alles bezig was op dat moment. Nadat Isabella iets zei over benauwdheid begon Charlotte dat te voelen.

Charlotte vertelt LauraB dat ze 1 slokje wijn uit dat glas genomen heeft, ze voelde zich helemaal niet lekker. Ze nam toen een slok spa rood maar werd toen misselijk. Toen Charlotte hoorde over zichzelf dat ze alcohol op had vond ze dat het werd opgeblazen. LauraB vond dat Charlotte heel goed zong. Charlotte zegt dat ze best doorzettingsvermogen heeft maar niet met eten en afvallen.
Rienk verstoort hen en zoekt naar een emmertje.

Charlotte zegt dat als ze kon lijnen ze wel slank was geweest. Charlotte zegt dat Marije zelf naar haar toe is gekomen dat dit niet goed voor haar is. LauraB voelt zich ook draaierig. Charlotte zegt dat LauraB al heel slank is en dit niet hoeft te doen om af te vallen. LauraB zegt dat ze het daarom ook niet doet.
Ruud kijkt even naar Charlottes wespensteek. De steek is 2 dagen oud, Ruud verzekert haar er van dat het gif al lang in haar bloed zit en ze niet meer allergisch zal reageren.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142764315
Er is geen gas in Utopia, We zagen eerder op de avond al dat er een P2000 melding was (internetpagina van alarmdiensten) dat er een gaslek was bij Utopia. Het zal er vast in de buurt zijn,

Ruud heeft de ideale oplossing, hij kookt het gehakt gewoon in de waterkoker.

pi_142764811
23:00
Ruud doet gehakt in de waterkoker omdat het gas niet werkt.

De nieuwe campinggasten zijn er. Marije, Joey en Giorgio zijn er alle drie bij. Giorgio vraagt de dames die er eerder ook waren of ze er niet meer in mochten.

Ruud vertelt de nieuwe gasten dat hij zijn gehakt in de waterkoker heeft klaargemaakt. Veel van hen reageren met “gadverdamme.” Ruud zegt dat hij ook al eens een ei gekookt heeft op deze manier.

23:15
Colinda voegt zich ook even bij de campinggasten. Ruud vertelt de dames dat ze kakkerlakken hebben. Zij dachten dat die al lang weg waren. Een van de dames lust geen ei. Ruud roept uit dat hij niet snapt hoe mensen geen ei kunnen lusten. Ruud klinkt dronken.

23:30
Rienk en Nicoline kussen en zitten innig verstrengeld, Nicoline heeft de hardloopschoenen van de campinggasten aan.
Rienk wil dat Nicoline bij hem komt slapen. Nicoline wil morgen haar bed verschonen. Nicoline wil alleen bij Rienk slapen als hij niet aan haar zit. Rienk wil graag lepeltje lepeltje liggen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142769401
vanaf een uur of 1

Billy en Ruud zijn klaar met hun ..... en worden naar de zenderkamer geroepen.
Nadat ze eruit komen staan Billy, Charlotte en Marije te praten (roddelen).
Marije en Charlotte gaan op bed en er is een hoop lawaai. Isa roept hou es op.

Ruud heeft honger en gaat een pizza in de oven klaarmaken, gelukkig is deze elektrisch, anders had de waterkoker het niet overleeft.

Buiten zitten Joey en Billy en Ruud komt er later bij zitten. Billy vraagt aan Ivan die er later bij komt of hij ook pizza wil. ivan wil dit wel.
Als even later de pizza klaar is hebben Joey, Billy en Ruud hun stukken al op en wil Ruud die van Ivan ook hebben, Ruud zegt; we geven die Turk 1/4de van onze pizza. Billy is hier boos om en wil dat Ruud ervan af blijft.
Als Ivan komt en een groot deel van de discussie meekrijgt bied hij 1 van zijn stukken aan, maar dat hoeft niet meer van Ruud.
Billy zegt tegen Ruud we gaan op bed, nou slapen.

Ivan en Joey blijven zitten en praten nog een hele tijd na.
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 09:58:08 #62
388664 crew  Dotteke
pi_142772408
Dag 208
Nicoline en Isaballe zijn voor 7 uur wakker, Isabella mist Aike.


Ook bij de camping gasten begint langzaam de dag.

Het kalf kruipt zoals gewoonlijk weer door het hek, de campinggasten kijken lachend toe.


Isabella is er van overtuigd dat Ruud gisteren de stal niet uitgemest heeft. "En als-ie zegt van wel dan liegt-ie." (Even een terugblik op gisteren avond, voor degene die het niet gehoord /gezien hebben. Gisteren avond vertelde Ruud aan Isabella dat hij de koeien niet had gedaan, toen zei Isabella nog 'boeien'.)

Ivan en Nicoline zitten bij de laptop

Dit is een SV gemaakt naar wat er in de COS staat,

[ Bericht 44% gewijzigd door Dotteke op 27-07-2014 10:08:47 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 10:14:01 #63
388664 crew  Dotteke
pi_142772528


De camping gasten krijgen koffie en thee van Marije, ze verteld het een en ander over Utopia, over de koeien, over Isabella dat ze een plaatje mag opnemen. De gasten hebben slecht geslapen door het heen en weer van allerlei mensen.
Binnen probeert Vanessa het gas aan te krijgen maar dat lukt niet. "dan maar geen eitje koken", zegt ze.
De moeder van Marije heeft in een bericht geschreven dat ze helemaal gek wordt van de berichten die ze op facebook krijgt.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 10:28:26 #64
388664 crew  Dotteke
pi_142772703
Vanessa, Sonny en Colinda zijn druk de ontbijttafel te dekken.
Mirjam1952

Ook 2 campinggasten schuiven aan bij de ontbijttafel. "Kom gezellig zitten", zegt Vanessa.

De heren vonden het een gezellig feestje, "lekker gedanst", zegt een van de twee.
"Waan je jezelf maar even in Ibiza in een vakantiehuisje, niet aan het strand", zegt Vanessa tegen de campinggasten.

Marije haalt voor een van de andere gasten nog een kopje koffie/thee. De andere 5 gasten kregen ook een uitnodiging om mee te eten, maar deze hadden hun ontbijtje al op.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 10:37:02 #65
388664 crew  Dotteke
pi_142772803
marije verteld aan de gasten dat er nog bouwopdrachten openstaan.
Ook de live in de loods concerten staan vast, alleen mogen ze nog niet vertellen wie er komen.
Morgen komen de ouders van Ivan, en woensdag de ouders van Joey, zo verteld Marije.
Ze hoopt ook dat de keuken weer snel open gaat, ze missen nu een bron van inkomsten.
Ook Nicoline gaat koken, op donderdag, 'de smaak van Utopia'. 1 augustus krijgen we uitsluitsel of de keuken weer open mag.
Laura2, die sinds haar binnenkomst vroeg opwas en met Isabelle en Nicoline mee naar de stal ging ligt nu nog in diepe rust

Nicoline komt ook ontbijten en in haar rateltempo verteld ze dat ze hun bedrijf heeft aangemeld bij google.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 11:32:08 #66
388664 crew  Dotteke
pi_142773565
Billy en Ruud kijken samen de mail naar, er zijn weer meer dan 50 binnen gekomen, ze hebben nu al 197 mails gehad voor de koeienknuffel.
Mirjam152


Een van de campinggasten heeft nog een reading bij Colinda
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 11:39:02 #67
388664 crew  Dotteke
pi_142773671
Charlotte wil stoppen met haar sappenkuur, maar als ze op de weegschaal ziet dat ze weer afgevallen is wil ze eigenlijk wel doorgaan, ze is nu 2 kilo afgevallen. Ze krijgt nu wat verantwoordde hapjes naast haar sappenkuur. Alleen een sappenkuur houdt ze niet vol.
RVe

Vanessa zou Vanessa niet zijn als ze naar een event de loods niet zou schoonmaken, gewapend met een dweil maakt ze de vloer van de loods schoon.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 11:57:15 #68
388664 crew  Dotteke
pi_142774005
Laura weet het, ze gaat DJ worden zegt ze tegen Charlotte, Dj LJ. ALs Vanessa aan komt lopen en zij dit aan haar wil vertellen luistert Vanessa niet en begint over iets anders. "Ik zeg je dat ik DJ wil worden", zet Laura. "Ja, ik hoor het, je wilt DJ worden", antwoord Vanessa en gaat verder waar ze meen bezig is, schoonmaken.

Vanessa is gepikeerd, ze is aan het dweilen, de keuken is nat. Ze heeft er een stok voorgezet en ze stappen er zo overheen, verteld ze aan Isabella.
Die op haar beurt weer moppert over Ruud die de stal niet schoongemaakt heeft gisteren avond.
Ook Sonny is vrolijk aan de schoonmaak.
Vanessa zegt tegen Giorgio dat de postmix daar weg moet, je trekt nu wespen ipv ander ongedierte. Of hij er over mee wil nadenken. Hij geeft aan dat hij druk is en ook belasting aangifte moet doen vandaag. Als Vanessa vraagt of ze het in kantoor kan neerleggen geeft hij aan dat dit het verplaatsen van het probleem is.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_142774414
12:00
Vanessa roept uit dat die Sony tenminste weet wat werken is. Sonny vraagt haar om dat nog eens te herhalen. Vanessa herhaalt het, Sonny zegt niet dat ze zijn naam verkeerd uitspreekt.

Vanessa, Laura en LauraB zijn buiten. Vanessa zegt dat tegen Laura dat ze niet langer mensen onnodig moet wijzen op het schoonmaakrooster. LauraB stond naar het schoonmaakrooster te kijken toen Vanessa zei dat zij de keuken doen moet vandaag. Vanessa besefte zich dat dit niet nodig was, LauraB maakt uit haarzelf wel schoon. Ze wil alleen nog mopperen op mensen die uit zichzelf hun dingen niet doen.
Vanessa zegt dat ze vandaag goed onder hun bedden moeten vegen. Ze wil een beetje rommelen vandaag. Charlotte wil lekker relaxen vandaag. LauraB zou de loods graag gezelliger willen maken.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142774765
12:15
Vanessa vraagt om een vuilniszak, ze ruimt de keuken wat op. Ze vraagt of ze de plastic glazen achter de bar moet zetten. Isabella weet niet hoe het precies zit maar Anita heeft iets gebracht voor kaasplankjes gisteren. Ze hebben die niet gebruikt. Vanessa stelt voor het apart te leggen en bij het darttoernooi te gebruiken.
Vanessa moppert tegen Charlotte dat ze de thermoskan moet schoonmaken. Charlotte zegt dat iemand anders het ding mee naar binnen zou nemen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142775218
12:30
Isabella vraagt hoe het gaat met de sappendames. Marije vertelt dat ze ’s morgens en ’s avonds gewoon eten en tussendoor sapjes zullen eten. Isabella vraagt verbaasd: “oh, dus het is aangepast?”

Marije is een glaasje water met citroen aan het maken. Charlotte vraagt of Marije sap aan het maken is.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142775631
12:45
Er zijn nieuwe mensen komen binnenlopen voor Colinda. Joey is er ook bij aangeschoven. Colinda legt het een en ander uit voor het darttoernooi.

D-B


Vanessa zit met Giorgio en Isabella. Vanessa zegt dat er door gasten veel vraag is naar Nederlandstalige muziek. Vanessa denkt dat ze dan wel 400 man naar het terrein kunnen trekken. Giorgio zegt “ik weet het lieverd.” Isabella zegt dat er gisteren ¤200 verdiend is.

Vanessa wordt er schijtziek van dat steeds dezelfde mensen dingen niet doen. Sonny is er ook zat van zegt Isabella. Sonny vroeg zich al af hoe ze daar stemmen. Vanessa vraagt zich af wat er gebeurd als ”ze” (Billy en Ruud of Nicoline en Rienk) allebei genomineerd zouden zijn.

Isabella zegt dat er veel mails binnen zijn voor de knuffels. Giorgio bedenkt zich dat het klote wordt met het inboeken omdat het op een ander rekeningnummer zal gaan.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 13:31:50 #73
388664 crew  Dotteke
pi_142776362
Giorgio geeft Isabella uitleg over zijn boekhouding. Ivan staat er achter en bekijkt het stilzwijgend.
Ivan vindt in het kantoor, sokken, schoenen en een hempje, met een tang pakt hij het op en doet het in een plastic zakje. Aan Laura2 vraagt hij wat ze er mee moeten doen. Laura2 stelt voor het te wassen en bij de receptie te zetten.

Het autootje voor de zoon van Hakim is onderwerp van discussie
Ivan vindt niet dat het verkocht kan worden, Laura2 zegt dat Ivan de enige die hier wat van zegt. Vanessa zegt gewoon oppimpen en verkopen.

Ivan vindt het hele nare mensen Hakim heeft het voor zijn zoontje gemaakt, dan kan je dit niet zo maar weg doen. Vanessa zegt als Hakim het graag wilde hebben dan was het al weggeweest.
Ivan zegt dat Paul het naar Hakim zou opsturen maar dat niet gedaan heeft.

Isaballa en Vanessa vinden Ivan een drammer. Isabella zegt dat Ivan in z'n eigen wereld zit. "En hij is er nog maar net." Ze zegt ook dat hij vannacht de hele website heeft veranderd.
Ivan besluit het autootje naar Hakim op te sturen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 13:45:41 #74
388664 crew  Dotteke
pi_142776775
Ivan zegt dat er zoveel rommel ligt waar niets mee gedaan wordt, als je er dan iets mee wil doen komt iedereen ineens.
Laura2 vindt het erg lastig, ze probeert niet al te veel te willen maar ze zou het fijn vinden om een taak te hebben.
Ze vindt dat Isabella heel veel doet en wil haar graag helpen. Isabella zegt dat ze helemaal niet veel doet. Laura2 wil graag de eieren iedere dag doen, dat is maar een klein taakje maar dan heeft ze iets te doen.
"Ik ben pas een paar dagen hier dus ik snap dat je niet zomaar dingen uit handen geeft". Laura zegt dat ze de akker op kan gaan, daar is altijd wel iets te doen. ALs je wilt is er altijd wel iets te doen, zegt Vanessa.

"Ach laat maar", zegt Laura2 een beetje geirriteerd.
Vanessa zegt dat hun er al een paar maanden zitten en nieuwe binnen komen en gelijk ideeën hebben. Er zijn mensen die er al zitten en ideën hebben die plannen hebben en dat gaat voor.

Laura2 wil ook graag achter de bar staan. Vanessa zegt dat mensen een vaste taak hebben, zij houden ook de inkoop bij.
Laura2 stelt voor een projectgroepje te maken met 5 mensen, dan kunnen de doelen eerder verwezenlijkt worden.

Ze stelt dat Nicoline al een week niet op de wakker geweest zo zegt Vanessa tegen Laura2.
Laura2 snapt niet dat iedereen met de loop voor hoop wel goed kon samen werken, waarom kan Nicoline dat niet met de akker doen.

Laura2 wil het aan Nicoline gaan voorstellen, het kost geen geld. Als er iedere dag een paar mensen zijn die er voor open staan dan ziet de akker er zo weer goed uit.
1 project groepje voor de akker is niet zo ingewikkeld.

Isaballa zegt dat Laura2 er zelf moet achter komen hoe het werkt anders snapt ze het toch niet.
Daarna kan je kijken wat je verder gaat doen. Als Vanessa zegt dat er altijd mensen zijn die niets willen doen zegt Laura2 dat je die dan maar links moet laten liggen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 27 juli 2014 @ 14:10:08 #75
388664 crew  Dotteke
pi_142777494
Ruud en Billy zitten op de website, ze vinden het erg verwarrend. Ze vinden het niet duidelijk genoeg waar de knuffels besteld kunnen worden. Ruud wil naar de koeien, maar Billy wil kleren bestellen. Ruud gaat toch naar de koeien, het kust ze alsof zijn leven er vanaf hangt.
Laura2 komt hem vragen of hij mee wil helpen op de akker, maar Ruud geeft aan er geen belangstelling voor de akker te hebben.

Mirjam152

Laura2 vraagt aan Nicoline wat ze kan doen op de akker, deze zegt dat Laura weet welke twee veldjes gedaan moeten worden.
Vanessa zit samen met Ivan om de tafel om te kijken wat hij morgen wil eten, hij wil een stampotje. Vanessa gaat een spinazie stamppot en een wortel stamppotje maken. Ivan zijn ouders nemen morgen ook nog eten mee. Joey, die er ook bij komt zitten zegt dat er morgen de hele dag eten moet zijn.

Ivan wil graag lamsvlees en als Joey vraagt of het hallal is bij die slager kijjkt Vanessa verbaasd, "het is toch geen varken", zegt ze, "Hij wil lamskoteletjes".
Mirjam1952

Op een gegeven moment zegt Vanessa dat ze de rem erop moeten zetten, er is gisteren maar 200 euro verdiend. Joey wil ook kwarktaart maken, ook voor woensdag als zijn ouders komen.

Ivan verteld wat hun met het suiker feest doen.
Als we in de ochtend waker worden dan heeft mij moeder al heel veel eten klaar, om 12 uur gaan we warm eten, we gaan of we krijgen visite, heel veel koekjes heeft ze van te voren gemaakt dan.

Laura2 die eerst op de akker wilde gaan werken vraagt nu aan Charlotte of ze mee wil doen met een namen spel. Charlotte vindt het prima maar wil eerst even chillen.

[ Bericht 4% gewijzigd door Dotteke op 27-07-2014 14:19:56 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')