abonnement Unibet Coolblue
pi_142966536
De eters zitten nog te wachten op de hamburgers. Dat blijken lamskoteletten te zijn.
Ze gaan praten over roken. Vanes zegt dat ze weer nagels ging bijten en alles, dus ze is nu weer gewoon gaan roken, Ze koopt een pakje bij de boodschappen. Anderen bestellen weer andere dingen, zij dus een pakje sigaretten. Ze vertelt ook nog even dat ze een wesp zo heeft doodgeslagen.
Ze geeft iedereen een kotelet en zegt dat ze het ook mogen laten staan als ze het niet lusten.
Ze vinden de koteletjes allemaal lekker.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_142966719
Vanes schenkt iedereen in. Ondertussen moppert ze dat niemand haar komt helpen. Lot verschijnt en zegt dat Lautje zei dat ze even moest komen.
Vanes zegt dat ze aan Lautje gevraagd had om steeds even langs te lopen. Daarom ben ik hier zegt Lot.
Het is al gedaan, zegt Vanes. Komt over 5 minuutjes nog even. Lot belooft dat te doen.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_142966926
Lautje schuift ineens aan bij de gasten en er volgt een gesprek over wespen. Lau is gestoken en dat deed heel erg pijn.
Dan staat ze op met de woorden: oma komt straks wel weer terug.
De gasten blijven doorpraten over wespen.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_142967057
Ondertussen liggen op de BBQ kip zwart te blakeren.


Het gesprek over wespen en bijen gaat nog door.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_142967413
Er zitten een aantal in de loods. Lau2 ligt bij Ivan en begint te vertellen dat ze samen een heel leuk idee hebben. Ze is nl. heeeeeel intelligent en dat laat ze binnenkort zien. ha ha ha.

ivan gaat liggend het idee vertellen. Ze kregen ineens het idee voor een theehuis.
Maar dat kost toch geld? Vraagt Rienk. Neee, dat hoeft niet. LauB vertelt heel enthousiast, lakens, kussen, supergezellig.
Ruud zegt dat het zonder dak moet. Ja top! zegt Billy.
Zullen we het meteen gelijk doen? ha ha ha....
Ruud zegt dat Ivan goed Nederlands spreekt als hij het over zijn piemeltje heeft.
Ze gaan eerst koffie drinken.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_142967587
Terwijl ze in de loods praten over festivals die ze nu missen, zitten Rienk en Nico verstrengeld buiten op een stoel.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_142967798
Lau en Colinda zitten in het kantoortje ingespannen een mail te lezen.
Colinda fluistert er iets onverstaanbaars over en Lau vindt het raar en niet goed dat er dingen over hun zijn geschreven. Dat moet je niet doen.
Colinda fluistert nog wat door en gaat dan op de laptop zitten tikken. Lau leest een mail voor van een meisje die haar vader op haar dertiende is verloren van kanker en die een muts wil.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 20:51:45 #283
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142969166
Billy laat Ivan de mail over Isa lezen. Ivan vindt dat zulk gedrag niet kan. Billy vertelt dat Isa op een goede manier moet worden gewezen op haar gedrag. Billy wil dit ook om het voor Ruud op te nemen. Ruud krijgt vaak van Isa te horen dat hij iets niet goed gedaan heeft bij de koeien, terwijl ze het zelf fout heeft gedaan. Ivan vindt het goed dat Billy het moreel aanpakt.

Update: Billy heeft de mail nu aan de volgende mensen laten lezen
1. Charlotte
2. Ruud
3. Rienk
4. Ivan

Joey vertelt aan Billy dat hij een tijdje geleden op de bank tegen Ivan zei dat hij een goede bierleverancier weet. Isa keek hem toen heel fel aan en zei toen: "de horeca is van mij, Vanessa en Billy". Billy vindt de reactie van Isabella belachelijk en vindt het juist top als Joey die bierleverancier wil regelen.



Rienk vertelt aan Joey dat Nicolien vrouwenavond heeft vanavond. De mannen weten niet echt wat ze zich erbij moeten voorstellen, maar hebben er geen hoge pet van op.

[ Bericht 5% gewijzigd door lorrie03 op 02-08-2014 04:15:41 ]
  † In Memoriam † vrijdag 1 augustus 2014 @ 20:56:26 #284
137949 Disana
pi_142969315
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 20:52 schreef Haropro het volgende:

Wat ik er van snap want moest maar een filmpje kijken is dit:

Er is een mail binnengekomen van Yvonne, de zangeres van die band op de halfway party die een rekening van 1200 euro hebben uitstaan bij Utopia. Daarin stond onder anderen dat Isa zelf vlak na hun optreden de band belachelijk heeft gemaakt op de live streams want streams liegen niet, schreef Yvonne.

Vandaag zegt Isabella tegen iedereen dat je een band niet belachelijk mag maken dus dat kan wat raar over komen bij diegenen die die mail hebben gelezen. Dat laatste is nu het punt, bijna iedereen heeft die mail gelezen maar Isabella dus niet. Nee, ze willen haar er in een centraal op aan spreken.
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 21:02 schreef Injetta het volgende:

Behalve dan dat zij een mail heeft geschreven waarin ze alles in de schoenen van de anderen schuift en daar excuses voor maakt. Zijzelf zou niks lelijks gezegd hebben.
De band zelf heeft nu een mail teruggestuurd waarin ze duidelijk maakt dat ze juist Isa lelijke dingen heeft horen zeggen en dus niet zo blij is met die mail van Isa op zijn zachtst gezegd.

Isa heeft dus enorm veel boter op haar hoofd en schroomt niet om anderen zwart te maken en zichzelf schoon te praten. Overigens doen anderen dat ook hoor. Dus dat is niet anders. Maar Isa is net zo'n rat als de rest.


[ Bericht 31% gewijzigd door Disana op 01-08-2014 21:08:50 ]
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 21:32:11 #285
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142970429
De vrouwen maken hapjes voor de vrouwenavond. Lau1 vertelt dat de mensen van de BB niet zijn op komen dagen en ook niet hebben afgemaild. Isa zegt dat ze de rekening gewoon naar die mensen kunnen opsturen.

Isa en Nico lopen met een schaaltje kaas naar een zitplek voor de kas . Ze wachten op de andere vrouwen. LauB en Marije komen al snel aanlopen.
Lot is nog aan het zingen. Lau1 en Colinda zijn aan het darten.

Marije vertelt dat het eens afgelopen moet zijn met de mannen. De vrouwen werken zich de rambam en halen al het geld binnen. Het is nu een keer tijd voor de mannen. LauB neemt het voor Ivan op, zonder Ivan hadden de vrouwen geen werkplek gehad om het geld binnen te halen.

Nico vindt het jammer dat Sonny zich niet lekker voelt. Hij heeft te veel voedingssupplementen gegeten en is daardoor misselijk.

Daarna hebben ze het over Colinda. Marije gelooft dat ze dingen kan voorspellen en ook in haar readings. De rest is sceptisch.

Om 21:40 komt Lau1 Lot halen voor de vrouwenavond. Lot wil nog even verder zingen.
Lau1 gaat alvast met Vanessa naar de vrouwenavond in "cafe de Kas".

LauB vraagt aan de dames of de Topie-verkiezing voor herhaling vatbaar is. Isa vindt dat een goed idee, ze wil dan wel dat er een andere winnaar is. Er moet gewoon elke keer een andere winnaar zijn.
Vanessa heeft wat kritiekpunten op de Topie-verkiezing.
1. Mannen krijgen meer punten dan vrouwen, omdat er niet gezien wordt wat de vrouwen allemaal doen.
2. Er is te veel vriendjespolitiek
3. Er wordt te weinig gezien door anderen.

Volgens Vanessa had niet Gio moeten winnen, maar Lau1 omdat zij die week heel veel dingen heeft gedaan voor anderen, die niet voor iedereen zichtbaar waren.

Daarna hebben ze het over de nominaties. Lau1 weet 1 persoon op wie ze gaat stemmen, Nico heeft nog geen idee en Vanessa is er vandaag pas over na gaan denken.

Ruud komt aanlopen. Hij wordt door de vrouwen weggejaagd. Dan komt Bil er bijzitten. Alleen Colinda ontbreekt nog. Die schuift later ook aan.

Lorrie03


[ Bericht 14% gewijzigd door lorrie03 op 02-08-2014 04:27:15 ]
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 22:29:33 #286
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142972494
21:30
Daarna hebben de vrouwen het over mannen. Ze vertellen 1 voor 1 waar ze op vallen en of ze dominant zijn in relaties. Nico vindt Lot het meest romantisch. Lot is het daar niet mee eens. Ze is gezellig en niet romantisch. Romantisch is een serenade onder een balkon en dat doet ze niet. Kaarsjes aansteken is voor haar heel normaal en niet romantisch.

Daarna vertelt iedereen een verhaal over ervaringen met gladjanussen. Charlotte loopt even naar binnen. Ruud komt gelijk naar haar toe. Hij wil Billy terug, hij mist haar. Binnen is het heel rustig en buiten hoor je veel gelach van de vrouwen.

Als Charlotte terug komt bij de vrouwen vertelt ze over de stemming binnen en ook dat ze nu eindelijk begrijpt waarom er meer vrouwen dan mannen in Utopia zijn. Billy vult haar aan: "anders wordt er geen geld verdiend".

RobbieRonald


Charlotte vindt dat de Utopia mannen heel heftig zijn tegen elkaar. Ze doen agressief en maken gemene geintjes. Nico vertelt over Ivan. Hij kwam vanochtend naar haar toe om te vertellen over zijn ruzie met Gio. Ze vond het grappig dat hij haar om advies vroeg en daarbij steeds bozer werd om de ruzie. Charlotte zegt dat ze Ivan een hele lieve jongen vindt, maar dat hij moet leren dingen subtieler te brengen. Colinda vertelt dat ze veel moeite heeft met Ivans temperament. Ze kan er soms bang van worden en dat doet haar denken aan onplezierige situaties met haar ex. Charlotte vindt Sonny's temperament veel moeilijker. Hij is volgens haar te snel op zijn pik getrapt. Lau1 neemt het voor Sonny op. Ze wil niet dat Sonny hier stemmen voor krijgt, maar dat mensen eerst eens met hem praten en vertellen dat hij moet dimmen.

Vanessa vertelt dat ze bang is dat Ivan een player is. Ze vindt hem leuk, maar te jong. Ze is bang dat hij soms met haar flirt, maar dat dan niet meent. Charlotte vertelt dat Ivan dat ook bij haar doet. Vanessa vertelt dat ze op dit moment erg op het gedrag van Ivan let. Ze wil hem op het playen betrappen en dan op hem stemmen. Hij moet niet denken dat hij met haar kan flirten en dan met 2 andere vrouwen in het huis ook. Lau1 vindt Vanessa naïef. Ivan is nou eenmaal een player. Hij doet dat bij iedereen, zelfs bij Lau1 zelf. Vanessa wil dat Ivan eens eerlijk is. Als hij iets niet meent dan moet hij dat ook niet zeggen. "Dont fuck with mama!" Hij mag niet met haar gevoelens spelen. Lau1 vindt dat Vanessa het te serieus neemt. Het zijn geintjes. Zo is die jongen nou eenmaal. Marije zegt: "Ik praat gewoon niet met hem en dat is prima". Iedereen moet hier om lachen.

[ Bericht 57% gewijzigd door lorrie03 op 02-08-2014 04:28:04 ]
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 01:55:24 #287
420521 lorrie03
Man man man wat een ellende!
pi_142980768
23:30
De vrouwenavond is afgelopen. Vanessa en Nico willen slapen. Isa wil nog zingen op kantoor en vraagt of Nico mee wil. Nico wil graag naar bed, maar ziet dat Rienk in het kantoor is. Ze loopt met Isa mee.

Isa en Nico gaan naast Rienk zitten. Ze kletsen wat. Rienk wil niet met tipsy vrouwen praten en staat op. Isa vraagt hem of hij al de mail van Billy heeft gelezen. Rienk vraagt: ; weet jij daar wat van af? Rienk pakt het mailtje erbij en leest een deel voor. Isa geloofd niet dat de mail begint met Hallo Isabella en pakt de mail uit Rienk zijn handen. Rienk vertelt dat Billy het mailtje vanmiddag onderschept heeft en niet wist wat ze ermee moest. Billy heeft toen advies aan Rienk gevraagd.
Isa leest vluchtig de mail. Direct schiet ze in de ontkenning. Ze heeft de zangeres niet zwart gemaakt. Ze is zelfs fan van haar. Isa is verschrikkelijk boos. Ze begrijpt niet waarom Rienk en Billy dit niet eerder vertelt hebben. Bil heeft volgens Isa het recht niet dit te doen. Ze had direct naar Isa moeten lopen. Ze is ook heel boos op Rienk. Ze snapt niet waarom hij haar pas om half 12 over de mail vertelt. Ze vindt het achterbaks en voelt zich in de steek gelaten.

Mirjam152


Ze wil niet meer zingen en gaat naar bed schreeuwt ze naar Rienk. Rienk is geen vriend en Nico ook niet. Ze moeten uit haar buurt blijven en Rienk moet zijn bek houden. Isa loopt boos de loods in en schreeuwt tegen Billy dat ze erg teleurgesteld in haar is. Billy lacht erom. Ruud zegt gelijk tegen Isabella dat ze hypocriet is. Ze bewaart zelf ook altijd alles voor het centraal en vertelt dingen ook niet eerst 1 op 1.

Lorrie03


Isa gilt naar Billy: "Billy 3 stemmen voor jou! Waarom kon je niet naar me toe?" Ruud lacht er overdreven om. Billy vertelt dat ze van mening is dat ze het juist goed gedaan heeft. Ze vindt het nogal wat, wat er in de mail over Isa staat. Ze wilde daar advies over inwinnen bij Rienk. Het gaat namelijk de hele groep aan.
Isa begrijpt ook niet waarom Rienk en Billy tot half 12 hebben gewacht. Ze heeft nu wijn op en kan daardoor minder goed reageren. Billy zegt dat dat haar eigen probleem is.

Lorrie03


Billy vertelt dat ze het alleen aan Rienk heeft laten lezen. Ze had het ook aan iedereen kunnen laten lezen. Ze vindt het niet kunnen wat Isa gedaan heeft. Ze wil dat Isa daar aan gaat werken. Isa heeft er een handje naar om anderen terecht te wijzen, terwijl ze het zelf ook niet goed doet. Isa vraagt om voorbeelden. Billy begint over de koeien en Ruud.

Isa vertelt dat ze eerst dacht dat Rienk een grapje maakte en het voorlezen van de mail improviseerde. Isa is trots dat ze met Bil kan praten, maar kan dit niet met Rienk.
Isa loopt huilend naar haar bed. Nico komt bij haar zitten. Isa roept naar Billy: "Bil het is okay".
Billy en Rienk praten verder in de woonkamer over het voorval. Isa zegt tegen Nico dat ze het niet eerlijk vindt hoe alles gegaan is. Nico snapt het en zegt dat Isa zich verraden voelt, omdat iedereen zo lang gewacht heeft Isa over de mail te vertellen. Ze benadrukt dat ze echt niet op de hoogte was van de mail.

Isa vertelt Nico dat ze die avond allemaal negatieve reacties had gekregen van bezoekers over de coverband. Ze wist daardoor ook niet goed wat ze terug moest zeggen. Daarom praatte ze met de gasten mee. Ze weet nog precies op welke camera dat was.
Isa loopt weer naar Bil en biedt haar excuses aan. Ze neemt de 3 stemmen terug. Ze voelt zich in de zeik genomen door Rienk.

Op de andere stream klaagt Lotte over Isa. Isa wil niet met haar samen zingen en gaat stiekem alleen zingen. Als ze wel samen zingen, zingt Isa door haar heen. Isa maakt problemen waar ze niet zijn. Lot is niet jaloers op Isa en Wolter Kroes. Colinda, LauB, Marije en Lau geven Lot het advies eens een keer aan haar zelf te denken. Ze moet volgens hen haar eigen plan trekken en het zingen niet van Isa laten afhangen. Lot zegt dat Isa de computer vaak inpikt, waardoor zij niet kan oefenen.

Mirjam152


Lot loopt weer naar binnen, waar Rienk, Isa, Billy en Nico nog steeds met elkaar praten. Vanessa pakt buiten de gitaar en jengelt erop. Colinda en Marije zingen hard mee.

Nico vindt dat Rienk het slecht heeft aangepakt met Isa. Bil vindt dat zijzelf het wel goed heeft aangepakt. Ze wilde Isa niet persoonlijk aanpakken, daarom is ze naar Rienk gegaan.
Rienk vertelt Isa dat hij in het begin niet wist wat hij Billy moest adviseren. Hij heeft daar vanavond over nagedacht. Hij had besloten Billy het advies te geven het mailtje ongelezen terug te zetten, maar toen kwam Isa naast hem zitten in het kantoor en moest hij de mail wel laten zien.

Nico snapt dat Isa zich verraden voelt en is blij dat Billy de moeite heeft genomen alles aan Isa uit te leggen. Billy bevestigt dit en zegt dat als ze echt een hekel aan Isa had gehad, ze het mailtje aan iedereen had laten lezen en daarna het mailtje in het centraal had geknald.

Ruud is het zat dat Billy nog steeds bij Isa en Rienk op de kamer is en komt haar halen. Hij vindt dat er genoeg gezegd is en alles op hetzelfde neerkomt. Hij wil met Billy spelen. Billy en Isa knuffelen elkaar en dan gaat Billy naar Ruud. Isa biedt haar excuses aan op de streams aan Yvonne (de zangeres).

Rienk wil het goed maken met Isa. Isa snapt Bil, maar ze snapt niet dat Rienk niet als vriend eerder naar haar toe is gekomen.

Vanessa, Colinda en Lot zijn behoorlijk aangeschoten en giebelen met Lau1 op bed. Ze hebben het over de nieuwen die er in gaan komen. Colinda wil een vent!

Op kantoor zitten Ivan, Joey, Marije en Sonny. Ze hebben een soort vergadering over het zwembad. Ze hebben alles nu waterpas gemaakt, maar weten nog steeds niet welke ondergrond ze moeten gebruiken. Rienk komt mee brainstormen. Gio werkt ondertussen in zijn eentje verder aan het zwembad. Ze gaan de planken gebruiken als ondergrond voor het zwembad met een zeil er tussen

Lorrie03


Na de vergadering gaat Marije naar bed. Sonny, Joey, Ivan en Gio werken om 2:15 nog steeds met z'n 4en aan het zwembad. Rienk is op de computer een animatie poppetje van Ivan aan het maken voor zijn spel. Marije kan niet slapen en komt ook bij de jongens staan. Sonny is moe en wil naar bed, maar gaat na even op de planken gelegen te hebben weer verder aan het werk. Hij laat constant harde boeren en maakt irritante geluiden.

Marije geeft constant aanwijzingen en commentaar. Sonny wil niet dat ze komt zeiken. Marije zegt daarna niet veel meer en staat tot 3:00 met haar armen over elkaar naar de mannen te kijken. Daarna gaat ze naar bed.

Lorrie03


OM 3:30 gaan de mannen naar bed. Gio neemt nog even een kijkje bij Rienk op kantoor en laat ons achter met 4 beddenstreams.

[ Bericht 4% gewijzigd door lorrie03 op 02-08-2014 04:37:53 ]
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 07:53:19 #288
388664 crew  Dotteke
pi_142982697
Dag 214
Ik begin iedere dag het zelfde, Isabella is wederom op tijd wakker en gaat de dieren verzorgen.

Ze is erg rustig vanmorgen en zegt niet veel, als ze klaar is met melken laat e een diep zucht en meld dat zelf even.
Nicoline zit zoals de laatste tijd alweer achter de laptop, als Isabella klaar is met de dieren verzorgen gaat ze naar kantoor.

[ Bericht 11% gewijzigd door Dotteke op 02-08-2014 08:00:21 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 08:36:45 #289
388664 crew  Dotteke
pi_142982863
Isabella praat met Nicoline over de mail die ze naar Yvonne heeft gestuurd, Ze zegt dat ze haar excuus aanbood. over wat er gezegd is tijdens het centraal. Aan Nicoline legt ze uit dat er mensen naar haar toe kwamen en niet meer wist wat te zeggen, misschien is ze met ze meegegaan, ze kan zich van deze avond niet veel meer herinneren. Ze is juist trots dat ze bands zoals zij een podium kunnen geven om op te treden voor een groter publiek, en zelf is ze t blij om met een live band te zingen.
Isabella dacht dat ze boos was over wat er op het centraal gebeurd was, ze was zich niet bewust van de avond zelf.

[ Bericht 13% gewijzigd door Dotteke op 02-08-2014 08:53:53 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 08:53:57 #290
388664 crew  Dotteke
pi_142982954
Isabella is nog steeds boos, "ik ben fucking 32, ze gaan voor mij beslissen hoe ik reageer", zegt ze tegen Nicoline. Deze begrijpt haar, ze snapt het zo goed. Dit is gewoon iemand met de neus op de feiten drukken en ik was me nergens van bewust, het enige wat ik kan doen is een mail terug doen. Ze snapt het punt van Billy en Rienk niet. Isabella ziet de mail als een persoonlijke note naar haar toe en daar is niets mis mee. "Gisteravond met voorbeelden komen, en dan zie ik Ruud alleen maar weer knikken". Gaat nergens over zegt Nicoline. Het enige waar Isabella over geklaagd heeft was de stal, daar heeft ze Ruud een stem voor gegeven en daarna is het goed gegaan. Ruud doet het volgens Isabella goed met de koeien en als er een keer wat blijft liggen dan ruimt ze het zelf op. "Weet als ik een mail zie wat niet aardig is over een persoon, dan loop ik naar die persoon toen en vraag of ze die mail hebben gezien". "Het is gewoon niet leuk", zegt Nicoline.
Isabella zegt dat ze niet snapt dat men zegt is dat het iets is wat ze de groep aandoet.
Isabella is moe en gaat even terug naar bed zegt ze tegen Nicoline.
Maar ze moet naar de ZK en daarna gaat ze de afwasmachine uitpakken.
Vanessa is inmiddels ook opgestaan.
Het is een puinhoop in de keuken het hele aanrecht staat weer vol.
Dit keer is het niet Vanessa die er over moppert maar Isabella.

[ Bericht 3% gewijzigd door Dotteke op 02-08-2014 09:04:06 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 09:49:07 #291
388664 crew  Dotteke
pi_142983359
Isabella verteld het mail verhaal aan Vanessa. Ze is woest over het feit dat de mail achter is gehouden. Isabella is blij dat ze niet te veel wijn op had anders was er leuke tv geweest.
Ze heeft vanmorgen een mail naar Yvonne gestuurd met haar kant van het verhaal. Ze kan het niet meer voor de geest halen, maar als Yvonne het zegt zal het wel zo zijn.

Vanessa zegt dat het wel vaker gebeurd dat dit soort dingen. Isabella gaat de mail die ze aan Yvonne heeft gestuurd. En dan de mail die ze van Yvonne heeft gekregen.
Isabella wil best met de billen bloot gaan als ze iets heel zeker weet, maar ze kan niets meer terug halen. Dan leest ze de mail voor die ze aan Yvonne heeft gestuurd.

Ik heb je mail gelezen en ben geschrokken, ze zegt dat ze zich niet kan herinneren dat ze slecht over de band heeft gesproken, ze had zich die avond laten gaan en kan het niet terug halen. Maar dat ze haar gelijk gelooft. Isabella is juist trots dat ze bands zoals die van Yvonne een kans wil geven.
Het spijt haar en ze hoopt dat Yvonne haar excuus wil aannemen

Er is vanmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur een vrijgezellen feest. Waarschijnlijk heeft Ruud dit niet geweten want hij heeft voor vanmiddag een verassing voor de bewoners, de mentalisten Rob en Emiel, ik meende tegen12 uur.
Vanessa heeft gisteren avond een armbandje geruild voor een sigaretje.
Rienk en Nicoline zitten samen in het kantoor.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 09:56:52 #292
388664 crew  Dotteke
pi_142983443
28 september wil een of andere car club koffie komen drinken in Utopia, Ze gaan rijden met gepimpte auto's en willen een koffiestop in Utopia doen, Thema van die dag is filmsterren. Ze vraagt 7.50 voor een kopje koffie en gebak. Ze wil de mensen niet uitbuiten, ze is niet zoals Aike.

Vanessa heeft mails binnen gekregen van supermarkts, ze willen met een man of 80 komen BBQ, maar pas als de keuken schoon is, dat is nu het geval dus Vanessa gaat ze nu terug mailen.
Ze wil ook een lijst maken met prijzen, wat alles kost zodat duidelijk is wat alles kost en iedereen dezelfde prijs betaald.
Dat kan mooi op kantoor hangen zegt Vanessa, dan kan iedereen zien wat het kost.
Woensdag is er weer een kinderfeestje en een pannenkoek eten, daar vraagt ze dan 20 euro willen ze er dan een workshop bij komt dat nog boven op de prijs.
Isabella moet de notullen van de vergadering nog uittikken zegt ze tegen Vanessa.
Sonny is ook op en zoals iedere morgen gaat hij heerst koffie zetten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 10:40:24 #293
388664 crew  Dotteke
pi_142984078
Nicoline, die de hele ochtend al achter de computer zit geeft aan dat er niet genoeg deelnemers voor Panna Knock Out voor 23 augustus

Vanessa is weer druk aan het schoonmaken

Het is kiezen tussen het kantoor, slapende mensen of Rienk die met de cirkelzaag bezig is.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 11:03:13 #294
388664 crew  Dotteke
pi_142984431
Het aanstaande bruidspaar is wakker en zoals altijd eten ze op bed, praten nog wat voor ze opstaan. Helaas zijn ze niet te verstaan, geluid is slecht.

Vanessa en Laura2 praten over wat er gisteren gebeurd is tussen Isabella en Billy voor wat betreft de mail. Ze vind het niet netjes wat er gebeurd is, de mail had gelijk aan Isabella gegeven moeten worden.

Billy zegt tegen Ruud dat hij moet weten als je elkaar knuffelt je 100 jaar samenblijft.
Ruud zegt tegen Ivan dat hij nooit boos op iemand is geweest als hij een stem had gekregen, alleen op het publiel, op Marije en op Emiel en Giorgio.
"Als ik die zaag nog een keer hoor maak ik hem kapot", zegt Billy.
Ruud is wakker geworden van die schreeuw van Giorgio.
De film primaire zou een tekort van 600 euro te kort opleveren, Nicoline heeft gekeken wat ze bezuinigen kon, ze is nu uit gekomen op 50 euro verlies. Maar ze is uitgegaan van het slechtweer scenario, is het mooi weer kunnen ze meer kaartjes verkopen.
Degene die de titel song doet kost veel geld, en dat gaat Nicoline niet doen. De begroting die Aike gemaakt heeft kan niet. Nicoline heeft een nieuwe begroting gemaakt en als ze dus van het aller slechtste scenario uitgaan draaien ze 50 euro verlies. Nicoline wil ook bekende Nederlanders uitnodigen, ze willen Patty en Janice mailen of deze reclame kunnen maken. Vanessa gaat heel Nederland bellen om kaarten voor die primaire te verkopen.

Rode lopers, limousines alles wordt uit de kast getrokken om er een spektakel van te maken.
Vanessa is er van overtuigd dat alle kaartjes verkocht worden, daar durft ze haar handen voor in het vuur te steken.
Nicoline heeft een bestand voor 2000 mensen, ze hoopt dat ze nu dat ze de website aan het verbeteren is er ook meer mensen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Nicoline wil het laatste half jaar knallen.

Tegen 11.30 uur heeft Ruud zijn reading met Colinda.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 11:30:37 #295
388664 crew  Dotteke
pi_142984873
Het wordt een drukke dag vandaag.
Om 11.30 uur heeft Ruud zijn reading met Colinda
Zo tegen een uurtje of 12 komen de mentalisten Rob en Emiel een show geven van een kwartier, met daarna de mogelijkheid te vragen. Ruud wil hiermee Colinda ontmaskeren die zegt helderziend te zijn, Ruud gelooft daar niet in en vindt dat ze mensen voor de gek houdt. Mensen die haar als laagste strohalm ziet om nog iets van een overleden dierbare te horen, en daar 75 euro voor vraagt.

Om 14.00 uur is er zowel een akkerdemmie als een vrijgezellenfeestje

Bijna iedereen is nu op, alleen Charlotte en Laura liggen nog innig omstrengeld in bed.
Urb
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 11:43:21 #296
388664 crew  Dotteke
pi_142985070
Vanessa vraagt aan Joey of hij zich wil douchen als hij afgewerkt is ( uitgewerkt bedoelt ze) Ze vind het niet nodig om drie keer per week een dekbedovertrek van hem te wassen. ALs Joey aangeeft dat hij pas om 4 uur klaar was met werken zegt ze dat dat niet uitmaakt en ze liever een handdoek in de was heeft dan een dekbedovertrek.

Vanessa gaat zo beginnen met het klaar maken van de wraps en de zalmbroodjes voor de vrijgezellen party. Billy gaat schilderen met de vrijgezellengasten.
Vanessa knijpt Laura in haar borsten en deze vindt dat niet leuk, ze heeft zere boobies.
Urb


Billy en Rienk hebben nog even een nabespreking over het mail gebeuren. Billy heeft de indruk dat het incident van gisteren goed bij Isabella is aangekomen en dat ze er nu echt over gaat nadenken, en dat was nou precies wat ze wilde bereiken. "Ze denkt er echt overna", zegt Rienk. "Dat is wat ik echt wilde bewerkstelligen en niks anders" zegt Billy. Het staat nu in een e-mail en op papier, ze kan het niet meer ontkennen, zo zegt Rienk. "Weet je", zegt Billy, Isabella doet het onwijs goed hier. Als ze dit dan zou kunnen bijstellen, dan heeft ze alles in haar mars gehad.

Ze vindt dat ze het heel goed heeft aangepakt gisteren. Als Isabella nu even dat ene puntje aanpakt, dan is ze echt een topper. Rienk vindt dat ook.

[ Bericht 8% gewijzigd door Dotteke op 02-08-2014 11:53:40 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 11:59:35 #297
388664 crew  Dotteke
pi_142985440
Dan gaat de sirene, Sonny zegt dat er geen centraal is maar dat hij even iedereen nodig heeft.
De ondervloer van het zwembad moet omgedraaid worden, hij wil dat iedereen even komt helpen.
Maar zoals verwacht staat er niet echt iemand op om te helpen, iedereen blijft lekker zitten.
Maar dan staat toch iedereen op en met zijn allen draaien ze de vloer waar het zwembad op moet komen te staan om. Maar dan moeten ze het nog naar het punt tillen waar het moet komen te staan. Met zijn allen tillen ze de vloer op en lopen naar de plaats die daar voor bestemd is. Ze laten hem te vroeg los, en nog een keer moeten ze met zijn allen de vloer optillen. En dan is het gebeurd, de vloer ligt op de plaats van bestemming.

Mazaru
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 2 augustus 2014 @ 12:18:49 #298
388664 crew  Dotteke
pi_142985817
Nicoline belt met iemand over het piano concert "canto ostinato".
Ze wil het telefoon nummer hebben van de man die de vleugels verhuurt voor 6 september.


Het concert is twee uren verplaatst i.v.m de markt. Ze moet nog even kijken hoe ze het gaat doen met de vleugels, hoe laat die gebracht kunnen worden. Tijdens de markt is moeilijk dus ze wil kijken of ze eerder gebracht kunnen worden. Nicoline wil ze buiten neer zetten, maar de man die ze aan de telefoon heeft zegt dat het niet zo goed idee is om de vleugels zo de hela dag buiten neer te zetten. De hele dag in de zon is niet goed, maar ook als het gaat regenen moeten de piano's snel naar binnen en dat kan niet. Een overkapping zal een goed idee zijn.
De afspraak was dat de pianisten de helft van een verkocht kaartje krijgen. Nicoline vraagt nu of ze ook de helft van de vleugelhuur willen betalen.
De man die ze aan de telefoon heeft zegt dat dit niet de bedoeling is, maar bij meer dan 150 man kaartverkoop willen ze wel de helft van de vleugel huur erbij doen.
Vorige week hebben ze een concert in Steenderen gehad, daar waren 500 man.
Het canto gaat 80 minuten duren zonder pauze, Nicoline spreekt ook af dat er een winstdeling is met de verkoop van hun cd's.

[ Bericht 1% gewijzigd door Dotteke op 02-08-2014 12:28:39 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_142986327
Gio, Ivan en Sonny gaan druk verder met het zwembad.
Nicolien is druk met het regelen van het pianoconcert.
Iemand (isa of LauB) zat aan de keukentafel te lezen en enorm te niezen.
Kortom alles kabbelt weer wat voort.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_142986365
Eindelijk gaat Colinda de reading van Ruud doen. Ze vraagt of ze het nu kunnen doen. Ze gaat nog even haar handen wassen.
Ruud roept Billy! en pakt een stapel papieren uit de doos onder zijn bed en roept Yess!
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')