abonnement Unibet Coolblue
pi_142091147
13:45
Vanessa zegt tegen Laura en Charlotte dat ze het commentaar dat ze krijgt van niemand zou pikken niet eens van haar eigen kinderen. Ze moppert dat ze stemmen krijgt voor het mopperen. Ze kunnen allemaal wel huichelen en zeggen dan op bed dat ze haar snappen maar onderling dan zeggen ze dat ze moppert.
Laura houdt niet van slangen. Marije ook niet. Charlotte zegt dat Vanessa zich rustig moet houden en zich niet gek moet laten maken.
Vanessa wil geen stapje terug doen, ze gaat niet in een zwijnenstal leven want dan gaat ze naar huis. Volgend centraal dan gaat ze dit ook vertellen, ondanks dat ze op de schopstoel zit. Fuck de slangen, zegt Laura. Dat moet ze in haar achterhoofd houden.
Marije zegt dat er een model is en.. Laura zegt dat ze dat al wist. Marije wist het ook al. Vanessa wil iedereen kunnen vertrouwen. Volgens haar zijn er mensen die een spel spelen. Laura zegt dat dit ook zo is. Vanessa wil het spel mee gaan spelen.
Marije gaat straks tegelen bij Ron. Laura ook zegt ze. Laura vraagt met wie Marije dat gaat doen. Met jou dan, zegt ze. Laura zegt dat zij het met Nicoline zou doen maar dat die op de akker is.
Charlotte zegt dat de akker er uit ziet. Laura zegt dat het er niet uit ziet. Vanessa zegt dat het Nicolines project is. Ze heeft eens gevraagd aan Nicoline om onkruid te trekken maar Nicoline zou gezegd hebben dat ze het mooi vond.
Billy is blij dat zij en Ruud allebei niet genomineerd zijn.

Tim en Sonny hebben het erover dat ze allebei al iemand kennen. Ivan kent Sonny en Tim kent Ruud. Ze zeggen tegen elkaar dat als je een groot netwerk hebt dat je veel mensen kent.
Ruud vraagt of de rook te zien was op de livestream.
Joey lacht dat Vanessa hoestend naar buiten kwam en riep dat iedereen naar buiten moest. Sonny zegt dat dit wel leuke dingen zijn. Ze lachen dat Vanessa hard stond te hoesten van waterdamp.
Na afloop was iedereen boos zegt Joey. Ruud zegt dat het niet leuk is als mensen niet boos worden.

Tim vraagt wie van hen sporten. Joey antwoordt: Ik en Ruud. Ivan normaal gesproken ook maar die zit nu met de ramadan. Joey vertelt dat Ivan aan het begin wel heel fanatiek was.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142091780
14:00
Joey vraagt aan hen of ze het idee hebben dat ze met mensen gaan clashen. Joey vertelt dat Colinda het idee had dat ze het met Giorgio en hem slecht zou kunnen vinden. Joey vertelt dat hij Billy een schijtwijf vond voor Utopia.
Tim wil het nog even voor zich houden. Hij lacht dat het met Ruud nooit meer wat zal worden. Ruud vraagt: Weet je nog dat ik je altijd in elkaar stompte? Tim lacht en zegt: Dus dat waren die nachtmerries.

Isabella en Aike lezen post. Aike vertelt dat iemand in een brief schrijft dat hij verwacht dat ze Roy Donders wel kent omdat ze nu bij SBS6 is. Isabella zegt dat ze bijna nooit SBS6 keek behalve voor een goede film. Ze hebben allebei mensen die uitgekeken raken op het programma.

Nicoline zit bij Vanessa op bed.

Sonny vraagt wat het meeste opbrengt. Giorgio zegt dat de evenementen het meeste opbrengen, meestal tussen 200 en 250 personen. Sonny vraagt ook naar de markt. Giorgio schrikt en denkt dat er gestemd moet worden tijdens de markt, hij vraagt aan Vanessa hoe het zit. Vanessa zegt dat ze zaterdag de markt hebben.
Tijdens de markt komen mensen een praatje maken en handtekeningen vragen zegt Giorgio.

De musical merchandise voor de musical word geleverd.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142093472
14:15
Ron zegt tegen Billy dat ze camerabeelden niet zelf mogen gebruiken omdat die van SBS6 zijn.
Tim vertelt dat hij moeilijk veel kleding bij zich heeft.

14:30
Isabella, Marije en Rienk zijn met de koe aan het lopen. Isabella en Rienk hebben zichzelf in een felgele regenjas gestoken.

Billy zegt tegen Sonny in de bed and breakfast dat ze denkt dat hij een grote kans maakt om te blijven.
Even later zegt ze tegen iemand dat ze denkt dat Tim beter in de groep zal passen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
14:45
Boer Peer is op bezoek. Tim vraagt aan Ruud waar hij zijn tandenborstel kan leggen. Ruud zegt: Die kun je gewoon daar neergooien. De boer heeft ook wat kazen bij zich en vraagt Giorgio om het kistje leeg te maken, die moet mee terug. Giorgio vindt dat de kazen mooi zijn, ze zijn al bijna klaar. Giorgio laat de kast met kazen zien die ook al vol ligt.
Giorgio roept Joey om hem te helpen met het voer voor de koeien en kippen. Sonny is ook meegelopen.
Isabella vertelt waar alles komen moet.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142094225
15:00
Nicoline en Rienk hebben het over Nicolines kleurtje. Nicoline zegt dat ze nooit in de zon ligt maar wel als de zon schijnt naar de akker gaat. Rienk probeert zijn gezicht te verbergen. Nicoline lacht dat Rienk er het mijne van denkt. Rienk gniffelt dat hij nooit het mijne kan denken, hij kan toch niet iets anders denken dan wat Nicoline denkt. Nicoline vraagt of hij haar aan het roasten is. Rienk zegt nee, anders zou ze zwartgeblakerd zijn.

Aike vindt dat Rienk hele mooie borden maakt. Ze zou willen dat hij er meer mee doet, het is toch een talent.
Nicoline vraagt advies aan Aike. Ze heeft een stem gekregen van Ruud omdat ze niet genoeg van Rienk houdt. Ze wil weten wanneer Aike vindt dat ze desinteresse uitstraalt. Zo komt het niet op Aike over. Wat Aike wel kan plaatsen, ze doet het soms zelf ook. Als er een verhitte discussie houdt dan houdt ze zichzelf daar soms buiten. Aike denkt dat Nicoline dan denkt waar gaat dit over. Aike herkent dat in Nicoline.
Nicoline vraagt aan Aike waarom zij dan stemmen krijgt maar Aike niet. Aike zegt dat ze wel heel fel is wanneer het over geld gaat. Nicoline die reageert alleen op dingen over eten en de akker. Rienk zegt dat ze dan ook niet fel is maar boos of verdrietig.
Aike zegt dat mensen heel moeilijk neutraal kunnen zijn. Ze heeft het idee dat mensen iemand niet begrijpen die wel neutraal zijn kan. Volgens Aike lijkt dit dan op desinteresse.
Rienk zegt dat er bepaalde punten zijn dat als mensen daar aan komen dat ze een verkeerde aan hem hebben. Aike zegt dat het enige voor haar de ruzie met Billy was. En vanmorgen met Ron zegt ze, maar dat ging niet over geld. Dat ging meer over tolerantie en eerlijkheid, vult Nicoline aan.
Rienk vraagt Nicoline wat haar dicht aan het hart gaat. Wat maakt haar echt boos. Nicoline kan heel moeilijk iets bedenken. Rienk vraagt of het misschien haar familie is.
Aike denkt dat Nicoline heel boos kan worden als ze word aangesproken op dingen die niet terecht zijn. Zelfs dan wordt ze niet altijd boos zegt ze. Rienk zegt dat dit opgevat kan worden als desinteresse.
Aike denkt dat Nicoline huilt als ze boos wordt, dat doet ze zelf ook.

Rienk is weleens heel boos geweest op zijn broer, recentelijk nog. Zijn broer wilde dat Rienk iets zou kijken over zeemeerminnen. In het begin werd gezegd dat de marine een sonar wapen aan het testen was en dat er daardoor walvissen aanspoelden. Tussen de walvissen lag een zeemeermin. Rienk zei dat het enige wat echt was aan de documentaire het sonarwapen was en dat werd bedekt met een grote laag onzin. Volgens Rienk vergeten mensen op deze manier ook het sonarwapen of associëren die ook met onzin.
Rienk had het gevoel dat hij aan de kant werd gegooid door zijn broer. Aike probeert er tussen te komen dat het zijn mening was. Aike vindt dat Rienk zichzelf weleens opwerpt als alwetende al is ze het in dit verhaal wel met hem eens. Rienk zegt een paar keer het is hoe het is.
Nicoline zegt dat ze het nooit eens is met Rienk. Rienk vindt dat dit anders ligt omdat Nicoline wel vatbaar is voor logica.
Aike roept uit: Rienk je bent ook zon rare kwast! Maar dat is wat Utopia zo leuk maakt zegt ze er achteraan.

Giorgio en Ivan zijn in de badkamer bezig, beiden met shirtjes en petjes op van de musical.

In de sportruimte staan Tim, Joey en Ruud. Ruud oefent met de halters. Ruud vindt dat mensen altijd direct onder de indruk zijn van de verhalen die de nieuwelingen hebben. Hij vindt dat mensen te snel hun mening vormen over de nieuwen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 14% gewijzigd door PKM op 09-07-2014 15:34:36 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142097782
15:30
Isabella zegt tegen Marije in de stal dat de oude bewoners steeds kritischer op elkaar worden. Ze stemmen nog niet op elkaar maar ze ziet het nu terug in de stemmen op Nicoline en Vanessa. Isabella vertelt dat haar moeder schrijft dat het net een vakantieoord is. Marije zegt dat het er op tv uit zag als een soap maar ze dacht: Fuck it, ik schrijf me gewoon in.

Ron zit met Sonny op het terras. Sonny stelt voor musicalkaarten voor de helft van de prijs verkopen aan mensen die al een kaartje hebben gekocht.
Ron zegt dat niemand enthousiast is behalve hijzelf. Ron legt de musical uit en Sonny hoort het aan. Sonny zegt dat ze nog 2 dagen hebben om kaarten te verkopen, hij staat achter Ron. Ron zegt dat hij altijd gezegd heeft dat hij bij verlies na de musical extra meubels zal maken om voor de betaaltermijn het verlies alsnog terug te verdienen. Ron zegt dat hij er voor gevochten heeft om de musical te doen. Ze lopen samen richting een binnenkomende auto. Het is de Hornbach, Ron stelt Sonny voor en ze gaan de spullen uitladen.

Charlotte praat met Joey, ze heeft met iemand van het WKF gebeld, ze kan niet stoppen met roken. Ze vindt dat ze niet optimaal straalt en thuis was ze wel van het vuurwerk. Charlotte heeft steeds meer last van heimwee. Charlotte wil weer zichzelf zijn.
Met Laura is het een ander verhaal zegt Joey. Daar moet ze zelf een keuze in maken. Charlotte zegt zachtjes dat ze niet denkt dat ze lesbisch is maar ze mist de genegenheid. Charlotte kijkt een paar keer de camera in. Charlotte zegt dat lesbische vrouwen tegen haar zeggen dat ze haar hart moet volgen. Joey wil dat Charlotte zich beter voelt en wil er graag bij helpen. Hij zegt dat ze zich dingen niet moet aantrekken.
Charlotte zegt dat ze zo een sigaret gaat opsteken. Joey zegt dat Billy gisteren aan het “kankeren” was bij het atelier maar dat ze wel hun best doen. Charlotte wil wel stoppen maar het is het moment nog niet.
Na de crematie en dat ze haar ouders weer even gezien had zei ze heel makkelijk dat ze zou stoppen met roken. Charlotte wordt ook gek van de eentonigheid. Joey zegt dat hij een webshop aan het bouwen is maar vraagt zich ook af wat hij aan het doen is.
Joey zegt dat als ze geen doelen hebben dat het dan ook moeilijk is. Charlotte zegt dat ze haar armbandjes wel heel leuk vindt en haar shirtjes.
Charlotte zou wel iets willen doen met gepeste kinderen, een dagje voor dikke kinderen of kinderen die juist zijn afgevallen.
Charlotte zegt dat zij en Laura elkaar meetrekken. Joey vindt dat niet gek. Joey heeft ook steeds meer behoefte aan genegenheid.
Charlotte zegt dat het bij Joey en Marije wel meevalt maar ze ziet het bij Nicoline en Rienk, bij Giorgio en Isabella. Joey zegt dat hij steigert als hij met Marije of Isabella knuffelt, hij zou hem er zo in kunnen hangen.
Joey heeft geen zin in de nieuwe mensen. Charlotte wil misschien met iemand praten.
Joey zegt dat als Charlotte echt naar huis wil dat ze gewoon gaan moet. Charlotte heeft een codewoord afgesproken met haar ouders voor als ze wil dat ze haar komen halen, dan gaat ze gewoon over het hek heen.
Charlotte heeft een stressoog, Joey ziet het ook. Als ze dit heeft dan moet ze van haar moeder een weekje thuis komen slapen. Charlotte voelt zich net een 2e Andrea, met zo’n pilletje.
Joey vraagt wie er wel altijd wil blijven. Hij kan alleen Giorgio, Ruud, Rienk en Nicoline noemen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142101911
16:15
Het is lente en Charlotte heeft jeuk aan haar instrumenten zegt ze tegen Joey. Charlotte zegt dat ze buiten altijd een vrolijk meisje is maar hier raakt ze dit kwijt. Ze kan niet tutten, winkelen, gieren, brullen en naar de sportschool. Ze mist ook gewoon een piemel.
Charlotte zegt dat ze gewoon verslavingsgevoelig is en naar een soort verslavingskliniek dacht te gaan.
Omdat ze ongelukkig is eet ze vaak. Charlotte vindt dat ze een voorbeeld en goed mens moet zijn. Ze kan het niet meer zegt ze. De elite heeft ook een hekel aan me, zegt Charlotte.
Charlotte vertelt dat haar ouders gezegd hebben dat ze niet onder de dekens moeten vingeren omdat dat zichtbaar is voor de camera’s.

16:30
Giorgio bouwt verder aan de badkamer.

16:45
Nicoline heeft een gesprek over trainen met Tim. Ze wil binnenkort met hem trainen. Tim doet graag een high intensity training. Nicoline zegt dat ze dit ook deed met haar moeder en zus voordat ze in Utopia gingen. Tim moet wel rustig aan doen, hij is door zijn rug gegaan.

17:00
Vanessa moppert dat niemand iets gedaan heeft aan haar taken. Colinda zegt vermanend dat Vanessa dat niet meer zou doen. Vanessa sputtert tegen maar blijft verder stil.

17:15
Ruud en Billy zitten op 1 bank en Aike, Giorgio en Joey aan de overkant. Aike wil een lange termijn plan opstellen. Ruud vraagt zich af of mensen dan afgerekend worden wanneer ze die plannen niet halen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142107094
17:30
Isabella heeft in een brief van haar moeder gelezen dat Wolter Kroes een nummer met haar wil opnemen. Ze gaat hem bellen, als ze het nummer opnemen komt er weer geld in kas zegt ze. Charlotte denkt dat ze meer met de 3J’s hadden moeten doen. Isabella zegt dat het nog steeds kan. Charlotte zou liever richting Amy Winehouse willen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
17:45
Charlotte klaagt dat het atelier veels te koud is terwijl ze kraaltjes gaat rijgen.

Isabella hoopt dat Tim haar kan helpen af te vallen. Ze vraagt of hij kan helpen bepaalde vetten te verbranden en spieren te kweken.

18:30
Joey en Ruud verven Marije wit met een verfroller. Marije spoelt het er buiten met de tuinslang vanaf.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
19:00
Charlotte wil weer van bed veranderen. Ze zegt dat als de groep de musical oefent zij mooi achter de computer kan. Charlotte mag achter de bar staan tijdens de musical.

19:15
De musical word geoefend. Na de musical wil Ron centraal. Tijdens het oefenen word er volop gelachen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142107462
20:00
Ron is boos na het oefenen met de musical omdat mensen niet even serieus kunnen zijn bij de musical. Hij rookt een sigaretje. Hij moppert tegen Joey die er bij komt staan dat mensen niet 45 minuten respect kunnen tonen en stil kunnen zijn. Hij heeft aan alle kanten al concessies gedaan zegt hij. Hij zegt dat ze vinden dat ze het allemaal al zo goed kunnen. Ron zegt dat hij ook niet meer voor mensen klaar willen staan, ze zien zelf maar hoe de badkamer af komt.
Sonny vraagt of andere mensen ook moeite hadden om te kiezen wat ze zouden meenemen. Ron niet, Colinda wel. Sonny had zijn draaitafel mee willen nemen maar het mocht niet.
Sonny wil mailtjes verzenden naar mensen die tickets gekocht hebben of ze een tweede kaartje willen voor de musical. Hij wacht tot de laptop vrij is. Sonny vindt wel dat het van 2 kanten moet komen met Ron. Ron zegt dat hij de hele dag druk is geweest. Ron moppert nog een keer over het oefenen voor de musical.
Ron loopt naar de koeienstal en moppert nog wat door. Hij wil een tukkie gaan doen op het stro naast de stal.

Aike heeft 2 dingen die ze centraal wil bespreken. Er is ook een mail binnen over de 48-uur claim die hen ¤2500 kan kosten. Aike denkt dat het dikke bonje wordt in centraal.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 22% gewijzigd door PKM op 09-07-2014 20:19:40 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142108557
20:15
Joey laat mails lezen aan Charlotte. Joey zegt dat het niet Rons schuld is, hij heeft niet besloten om dat te annuleren.
Billy en Colinda bemoeien zich er ook mee. Charlotte lacht dat Ron straks naar huis gaat en zij hier mee blijven zitten. Marije leest ook de mail.
Isabella kan Ron niet vinden. Iemand vraagt: Hangmat? Isabella en Aike gaan naar hem zoeken. Ze lopen al bij de koeien. Aike roept naar Isabella dat er allemaal slijm uit de koe komt. Dat is al een week zegt Isabella.
Isabella ziet Ron liggen en vraagt bezorgd wat hij aan het doen is. Dan zegt ze boos dat iedereen hem aan het zoeken is. Giorgio en Aike zijn er ook bij gekomen. Aike heeft van Colinda gehoord dat Ron er mee wil stoppen. Ron valt uit dat mensen niet 45 minuten stil kunnen zitten en hun bek houden. Ron noemt het een respectloze teringzooi.
Ron heeft ook tegen mensen gezegd die met musical shirtjes dat het er lekker uit zag. Ron moppert verder dat mensen niet serieus zijn. Aike zegt dat ze toch wel een beetje lol moete kunnen maken. Ron schreeuwt dat ze dat de hele dag al doen. Aike zegt dat er nog veel moet gebeuren voor de musical en dat dit niet helpt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142109402
20:30
Isabella doet de musical graag maar als het zo moet wil ook zij haar energie in andere dingen gaan stoppen.
Aike zegt dat hier blijven nukken ook niets oplost. Ron wil gewoon een momentje om tot zichzelf te komen. De hele musical knaagt aan hem, hij had er nooit aan moeten beginnen. Aike zegt dat er echt wat problemen zijn die ze moeten oplossen. Ron heeft de mail vanmiddag al gezien en Aike zelf de papieren gegeven. Aike vraagt of Ron zo als hij tot rust is gekomen er bij komt om het op te lossen.

De koeien zijn ook komen kijken naar alle commotie. Giorgio knuffelt wat met Stuk. Isabella zegt tegen hem dat ze de koeien binnen gaat zetten.

Giorgio vraagt aan Ron of hij daar blijft liggen. Hij biedt aan dat als Ron hem nodig heeft hij er voor hem is. Ron legt nog een keertje uit waarom hij boos is en dat hij de badkamer niet gaat afmaken.
Giorgio zegt dat morgen in principe de laatste dag is dat mensen kaarten kunnen kopen. Ron zegt dat hij probeert om daarom alles eraan te doen om kaarten te verkopen maar deze dingen zuigen zijn motivatie uit hem.
Giorgio zit er al wat langer en heeft dit gevoel ook weleens gehad. Giorgio denkt dat Ron op de dag zelf zijn ogen uit zal kijken. Ron wil graag voor de musical de puntjes op de i kunnen zetten en zo kan dat niet. Giorgio raadt aan om morgen apart te gaan zitten met de mensen die dat nodig hebben. Ron lacht het weg en zegt dat mensen toch niet luisteren. Giorgio zegt dat het morgen moet gebeuren. Ze hebben ingestemd met de musical zegt Giorgio. Giorgio vraagt wie er begeleiding nodig hebben. Ron heeft wat kleine dingen hoe Isabella beweegt. Joey en Marije hebben nog wel wat nodig denkt Giorgio. Alleen op het einde, zegt Ron.

Isabella en Aike staan buiten te praten. Aike hoort steeds Ron praten over groepsbelang zegt ze boos. Isabella zegt dat Ron weg gaat en hen achterlaat met de kosten.
Vanessa vertelt trots dat ze het binnen allemaal weer op orde gemaakt heeft.
Billy zegt dat er dingen zijn afgesproken. Isabella vraagt hoe het kan dat Ron alles heeft kunnen doen. Ruud zegt dat ze bij Emil steeds op zijn vingers keken maar bij Ron niet. Hij vraagt: Maar we gaan niet meer oefenen dus?
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142109975
20:45
Aike, Isabella en Billy willen even tutten voor centraal. Billy en Aike lopen allebei de badkamer in. Isabella maakt zich op voor de spiegel. Ze verzucht dat Ron een mopperkont is. Ze noemen mij een mopperkont maar ik ken er 1 die 10 keer erger is.
Aike baalt dat ze niet in staat is op dit moment om Ron er weer bij te trekken. Ze heeft het vaak geprobeerd zegt ze er achteraan.
Vanessa vraagt wie er een verfshirtje in de keuken heeft gegooid. Ikke, antwoordt Joey. In haar handen heeft Vanessa een musical shirtje met verfvlekken. Vanessa moppert: Ruim gewoon je shit op en ze begint de keuken te vegen.
Aike vraagt of ze koffie zal zetten. Vanessa gaat zo een biertje pakken. Aike denkt dat Nederland wint met 6-2. Laura heeft het over de wedstrijd van gisteren waarin Brazilië werd afgemaakt. Isabella tapt wat biertjes voor mensen. Ze roept naar Ruud of hij ook wil. Isabella vraagt aan Sonny om het biertje aan Ruud door te geven.
Charlotte vraagt hoe laat ze centraal gaan. Isabella denkt dat het niet meer gebeurd.

Billy rookt buiten van haar e-smoker, Aike een sigaret en Tim staat er ook. Billy is weer klaar met de e-smoker die niets doet roept ze en loopt naar binnen.

Nicoline is bezig met de tegeltjes in de badkamer, Rienk geeft de tegeltjes aan.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 9% gewijzigd door PKM op 09-07-2014 21:10:27 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142110930
21:00
Ron loopt richting loods, hij heeft eerst een tijd naar de kippen staan kijken.
Aike staat buiten met Tim te praten. Giorgio staat er ook bij. Ron komt voorbij geschuifeld en steekt een sigaret op.

Aike vertelt Tim dat er een film bij hen in première zal gaan en over haar MVO-avond.
Colinda staat naast Ron. Ron zegt tegen Colinda dat hij er geen woorden meer aan gaat vuilmaken. Colinda zwijgt en even later loopt ze weg. Dan moppert Ron verder bij Sonny.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142112409
21:15 Centraal
Ron loopt met Sonny naar binnen en wil centraal.
Giorgio zegt dat de shirts voor de musical binnen zijn. Aike heeft 2 punten die besproken moeten worden zegt hij.
Aike heeft contact gehad met een band en de band heeft gevraagd of ze weten wat ze willen doen. De band kan 24 augustus optreden en een Afrikaanse avond houden. Aike vraagt of de groep dit wel of niet wil laten doorgaan want het is een kleinschalig evenement waar weinig op verdiend zal worden. Ron steekt zijn hand op. Joey is tegen roept hij. Hij vindt het zonde omdat hij een aantal grote evenementen tot in december wil doen en hij wil vooral grote klappers doen. Nicoline zegt dat ze wel een andere bron aanboren met deze avond. Joey zegt dat hij nu moet wachten op de musical en daarvoor de samenloop. Er zit veel tijd in het organiseren van het evenement. Die man belt me 3 keer in de week zegt Aike. Dat vindt Joey wel leuk. Aike zegt dat er weinig voorbereidingen nodig zijn. Er word gestemd. Rienk is wel voor maar is het wel eens met Joey. Vanessa vult aan dat dit iets is wat Nicoline graag wil.

Aike vertelt dat ze vanmorgen hebben gekeken om de musical door te laten gaan of niet. Giorgio vraagt hoeveel er als verlies zou zijn als ze zouden annuleren. ¤4000 zegt Aike. Als de musical wel doorgaat dan kost de musical ¤2500 maar er kan winst gemaakt worden als er meer tickets verkocht worden.
Billy wil wel kwijt dat ze dit heel kut vindt, omdat ze al lang wacht op ¤400 en voor haar idee wordt het verlies weggewuifd.
Aike wil meer olie op het vuur gooien en zegt dat er flinke kostenposten geschrapt zijn. Ze zijn ergens nog niet uit zegt ze. Joey stelt voor dat Ron dat misschien beter zelf kan uitleggen. Aike vertelt dat er een kostenpost is van ¤500. Ze vertelt dat Ron DVD’s wil maken van de musical. Er word over gestemd.
Ron zegt dat het gebeuren met de cameraman en dergelijke besproken is, niet in de groep maar ze weten wel hoe. Aike zegt vinnig dat hij dit niet mag zeggen. Aike vindt het een gekke gedachte dat mensen DVD’s zouden willen kopen.
Er is ook vuurwerk gekocht voor ¤1500 zegt Billy boos. ¤700, zegt Ron. Colinda zegt dat Ron geld uitgeeft zonder te overleggen.
Isabella wil het opnemen voor Ron en zegt dat Ron via een sluis geld heeft uitgegeven. Giorgio is er boos over dat ze dat zegt. Giorgio zegt dat Ron alleen maar kleding heeft uitgegeven en dat is het. Isabella zegt dat Ron gezegd heeft dat er 48 uur annuleringstijd is en dat niet zo blijkt te zijn.
Aike vindt het waardeloos dat Ron pas nog zei dat er niets meer uit de musical geperst kon worden en er nu toch dingen geschrapt konden worden. Aike herhaalt dat ze het waardeloos vindt. Ron vraagt: Ja, en?
Laura wil de discussie morgen verder voeren.
Rienk wil het afsluiten en zegt dat Ron de musical vaker gedaan heeft en met een groter budget maar ook met mensen die het beter konden. Rienk zegt dat ze mensen zijn en dan soms ouwehoeren. Rienk vindt dat Ron mensen kan aanspreken op zo’n moment. Rienk denkt dat Ron had kunnen zien dat het met een kleiner budget moet. Rienk denkt dat Ron het iets te hoog heeft ingeschat.
Joey wil niet met zijn allen Ron afvallen en zegt dat Ron er vanaf het begin moeilijk veel moeite in gestoken heeft. Hij vindt dat mensen nu Ron steeds natrappen en hij wil het cijfermatig houden.
Aike zegt dat het bedrag dat er rood staat zo laag mogelijk moet komen. Morgen wil ze er alles aan doen om er een succes van te maken. Ze wil wel dat Ron snapt dat ze zich op sommige punten genaaid voelt omdat hij dingen mooier heeft gemaakt dan ze zijn. Ron zegt dat hij niets mooier heeft gemaakt dan het is. Aike lijkt tranen in haar ogen te krijgen en zegt: Laten we er dan maar over ophouden.
Wat Ron tegen de borst stuit is dat mensen niet 45 minuten hun aandacht bij het oefenen kunnen houden. Billy vindt dat hij veel eist.
Isabella wil zeggen dat ze zelf gekozen hebben om Ron bij te staan bij de musical. Er is ook gezegd om vandaag 2 keer te oefenen. Isabella wil met zijn allen keihard knallen en promoten.
Aike vat het samen: Vandaag winnen we. Colinda mag het afsluiten. Ze zegt dat Sonny morgen de telefoon wil hebben om voor de musical te kunnen bellen.
Sonny wil dan wel de acties bespreken. Laura zegt: Doe gewoon je ding. Sonny zegt dat er vandaag al een mail uit had moeten gaan.
Charlotte is naar de zenderkamer geroepen tijdens centraal. Ze komt er uit lopen en zegt dat ze misschien voetballen moeten kijken en dat het regent buiten.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142113946
22:00
De wedstrijd Nederland - Argentinië is begonnen. De bewoners kijken met 17 vaste gasten naar de wedstrijd. Net voor de wedstrijd staat Joey met Aike en Colinda buiten.

Joey zegt dat Billy en Isabella niet bij de kostenraming zijn geweest. Iedereen weet dat de cameras geen waarde zullen toevoegen. De lading die er aan hangt snapt hij wel. Hij vindt dat het anders gezegd kan worden dan: Wat ben jij een domme lul. Aike zegt dat ze dit vaak gedaan heeft maar Ron luistert niet.
Joey is vanochtend Aike ook bijgesprongen maar hij wilde nu niet als hele groep Ron aanvallen. Aike vindt dat Ron niet open staat. Zij kan iemand dan geen credits meer geven.
Aike vindt dat Joey er niet sterk op stond tijdens centraal. Joey snapt het niet. Hij zegt dat als iemand bijna zit te huilen wil hij er niet verder op inhakken.
Joey zegt dat Ron al gehuild heeft en naar de hooibalen is geweest. Colinda vraagt wanneer Joey het dan had willen bespreken met Ron. Zoiets mag hem niet afzwakken vindt Colinda.
Joey zegt dat Ron afspraken heeft gemaakt op basis van 48 uur afzegtijd.
Aike loopt weg om voetballen te kijken en Joey en Colinda lopen er achteraan. Dan praten Joey en Colinda verder. Colinda vraagt hoe Joey het dan aangepakt zou hebben. Joey zou gezegd hebben: Dit gaat niet goed en we moeten afzeggen.
Colinda vindt dat Ron een volwassen vent is maar hij moet wel zijn verantwoordelijkheden pakken. Ze vindt het ook wel sneu voor hem.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
22:45
Isabella zegt dat de wedstrijd leuk is maar er is nog iets veel leukers. Ze promoot de musical van Ron. Ron strompelt even later naar buiten.
Tijdens de rust lopen sommige bewoners met bezoekers naar buiten en andere praten binnen met hun gasten.

[ Bericht 86% gewijzigd door PKM op 09-07-2014 22:59:29 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142118532
23:30
Ron zit gespannen het voetballen te kijken, hij babbelt wat met Ruud en doet een boks met Billy.
Marije staat met Tim te praten. Er valt bijna een doelpunt tegen Nederland, Tim lijkt niet onder de indruk en vraagt of Marije nog wat te drinken wil. Isabella gilt op de achtergrond boven iedereen uit.
Isabella moedigt Nederland schreeuwend aan. Ruud roept wat een kutbal als van Persie mist.
Billy vraagt aan Ruud of van Gaal weer Krul zal inzetten als het op penalty’s neerkomt.

Rienk en Nicoline zitten te praten en kijken geen moment naar het scherm. Nicoline noemt Rienk een oude brompot.
Nicoline zegt dat Rienk in een heel korte tijd haar type is geworden. Rienk zegt dat hij charmant is en knap. Nicoline zegt dat hij vreselijk is. Rienk zegt vreselijk leuk. Nicoline zegt: Vreselijk, punt.
Nicoline lacht dat Rienk blosjes heeft. Ze zegt dat ze niets geeft om voetballen. Rienk ook niet zegt hij. Nicoline vond de wedstrijd tegen Mexico wel leuk.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator donderdag 10 juli 2014 @ 00:07:21 #266
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_142119499
Rienk wilde met Nicoline neuken, toch niemand kijkt. Nicoline is bang dat er toch mensen zijn die niet naar voetbal kijken. (10 minuten geleden +/-)
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_142123557
00:45
Nederland heeft verloren, Vanessa trekt de oranje vlaggetjes eraf. Ze wil dat Giorgio opschiet, ze kan het niet meer aanzien.
Isabella wil Vanessa iets zeggen maar ze maakt het niet af.
Vanessa zegt dat de vlaggetjes allemaal in de vuilnisbak kunnen. Ze vraagt Marije of zij langer is, ze kan ergens niet bij. Er worden nog wat handtekeningen gevraagd aan Vanessa.
Isabella zegt tegen Giorgio dat ze hier echt misselijk van wordt.
Marije vraagt lachend wie er een bakje oprotkoffie wil.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142131548
Aanvullingen op vannacht
Joey en Marije waren nog laat wakker. Ze hebben lang zitten praten en kussen op de bank.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dag 191 07:00
Isabella heeft de koe gemolken en mest uit de stal geschept.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
09:30
Isabella vraagt aan Marije of het nog gezellig was. Marije zegt dat ze nog wat gekust heeft met Joey. Isabella zou wel een keer in de hangmat willen slapen maar Marije raadt het haar af. Die zegt dat ze dan nog beter in een kuil kan slapen.

09:45
Vanessa en Laura willen even wat doen en daarna in de zon liggen. Vanessa wil bruin worden. Laura zegt dat ze alweer witjes beginnen te worden.

10:00
Nicoline en Isabella zijn aan het sporten, Tim kijkt toe.

10:15
Vanessa, Laura, Charlotte en Sonny eten hun ontbijt aan het terras. Vanessa zegt dat als Sonny blijft hij bij haar eetgroepje mag.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142131553
10:30
Aike en Isabella hebben hun eigen douche gemaakt lachen ze. Ze hebben een blauw zeil opgehangen zodat ze in een teiltje zichzelf weer kunnen afspoelen net als in het begin.

11:00
Ivan wil wel aan de badkamer verder maar hij weet niet hoe. Daarvoor heeft hij Ron nodig. Ron verwijst hem naar Giorgio maar Giorgio is de administratie aan het doen. Dit legt hij uit aan Tim.

Vanessa vraagt of de douches vandaag klaar zijn. Morgen, zegt Isabella. Aike zou wel een scheerbeurt willen, een harsbeurt of een andere beurt lacht ze.

Aike vertelt dat ze met een vrouw gesproken heeft die hen bestudeerd. Zij luistert ook naar frequenties op de livestreams. Als Aike er uit komt dan wil ze graag eens met haar praten. Ze denkt dat er meer mensen hen bestuderen.
Isabella lacht dat ze ooit een tantra avond geprobeerd hebben. Isabella denkt dat het Andrea’s idee was.

Ruud heeft wat warm water gehaald voor Aike om in te wassen. Aike denkt dat hij iets wil uithalen.

Tim heeft weinig slaap nodig. Vanessa, Billy en Colinda roepen dat zij ook weinig slaap nodig hadden op zijn leeftijd. Tim heeft weer volop energie na vannacht en wil iets gaan doen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142132049
11:15
Isabella zegt dat de zangcoach komt vandaag, om 12:00 wordt ze verwacht.

Charlotte staat zich af te spoelen. Ze roept: Oh fuck, van achter het douchegordijn. Ze roept: Het is fucking koud. Ron zegt: Welkom in Utopia.
Als Charlotte klaar is roept ze naar Isabella: Zo, wakker hé!

Vanessa en Tim zitten te praten op de veranda. Tim wil met shoots geld binnenhalen omdat het makkelijk geld is maar niet omdat het zijn ambitie is.

Aike gaat zich ook afspoelen.

Sonny is begonnen met bellen naar musical bezoekers en vraagt of zij een extra kaartje willen voor de helft van de prijs. De eerste dame weet niet goed wie ze dan mee zou nemen. Voor een tientje kan ze iemand meenemen zegt hij.
De dame vraagt hoeveel mensen er komen en of het soms heel erg rustig wordt. Sonny zegt dat er zo’n 200 mensen komen maar er zijn nog tickets beschikbaar. Deze dame is theaterdocent en volgt het programma. Ze zou Ron kunnen helpen met wat meer eenvoud. Sonny vraagt wat zij dan zou aanraden.
Zij heeft musicals gehouden in Afrika en werkt nooit met een podium. Sonny lacht. Hij zegt dat het nu eenmaal zo is nu. Als zij zou kunnen helpen om tickets te verkopen dan zou hij dat heel tof vinden.
Colinda denkt dat Ron in een groot bedrijf heeft gewerkt. Sonny moppert dat niemand wat doet terwijl er zo veel kansen zijn.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 3% gewijzigd door PKM op 10-07-2014 11:40:29 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142132526
11:30
Colinda vertelt Laura, Charlotte en Marije wat ze net gehoord heeft. Ze zegt dat de dame met wie Sonny net belde niet snapt dat Ron zo veel uitgeeft.
Zij willen zich er niet meer druk om maken, Laura zegt: Wanneer maak je zoiets nou mee.

Colinda denkt er over haar klanten voor vanavond af te zeggen, ze heeft hoofdpijn. Ze is met Laura de was aan het ophangen. Tim vraagt of een van hen weet wie de laptop heeft. Vanessa zegt dat hij bij de zenderkamer ligt.
Tim vraagt aan Ron hoeveel korting Sonny geeft. Hij wil een lijstje maken met verenigingen met wie hij contact op wil nemen. Individueel krijgen mensen ¤10 korting en voor groepen is er ¤5 korting.

De postbode is er, hij komt post brengen en denkt dat hij ook post moet meenemen. Billy moppert binnen dat mensen altijd zo schreeuwen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142132914
11:45
De regenton is opengedraaid, Billy staat er onder te douchen. Als ze klaar is draait ze de ton niet dicht.

Ron is met de badkamer bezig, Ivan helpt hem.

Billy vraagt Isabella wat ze ban de nieuwen vindt, ze vindt het moeilijk.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142134321
12:00
Tim vertelt Laura dat hij zo nog wat verenigingen gaat mailen om meer kaarten te verkopen. Tim heeft de laptop daarvoor nodig. Tim wordt er wel moe van dat hij mensen hulp heeft aangeboden maar niemand vraagt hem om bij iets te helpen. Laura adviseert dat hij beter zelf iets kan aanpakken want anders gebeurd er niets. Ze is nu bezig met klussen buiten en ze wil zo helpen de badkamer afmaken. Ze wil in de badkamer helpen omdat ze echt niet onder de buitendouche wil.

Sonny is binnen gaan zitten en ouwehoert met Giorgio. Aike vraagt of ze met de musical bezig zijn en hoe het gaat. Sonny zegt: Goed, we zijn aan het professionaliseren. Aike lacht dat het een geweldig antwoord is. Sonny heeft 4 mensen te pakken gekregen van de 20 die hij belde. Hij had gisteren willen mailen en vandaag nabellen. Giorgio lacht waarom hij dat dan vannacht niet heeft gedaan. Sonny zegt dat hij het best had kunnen doen, hij lag toch wakker.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142134425
12:30
Nicoline twijfelt om met de ramadan te stoppen. Ze bakt een eitje maar twijfelt toch om hem op te eten. Ivan zegt dat het van hem mag. Nicoline word even weggeroepen.

Aike zit buiten met laptop. Ze is ook een brief aan het schrijven. Giorgio zit er even bij, Aike is een documentje op de laptop kwijt. Ze vertelt dat haar vriendinnetje op een festival allemaal scharrels van Aike tegen is gekomen.

De zangcoach is er, Isabella zit bij haar en ze hebben het over de keuze voor liedjes. Na een tijdje praten gaan ze zingen.
Isabella had als opdracht om een gedicht te maken en er een lied van te maken. Ze vond het een rotklus, ze heeft heel veel woorden maar heeft nog niets. De coach vraagt of ze het mag zien.

12:45
De container word geleegd.

Isabella oefent opnieuw de “Monamona” oefening met de coach. De coach wil het iets zachter doen maar de volumeknop is kapot. Isabella moet iets meer ontspannen. Bij de laatste lacht Isabella dat ze helemaal niet meer geademd heeft.

[ Bericht 17% gewijzigd door PKM op 10-07-2014 14:17:49 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_142137135
14:00
Nicoline, Rienk en Giorgio zijn onkruid aan het plukken op de akker.

Charlotte heeft wat nummers laten horen die ze vet vindt en ook zij heeft de toonladders geoefend.
Charlotte oefent het nummer “Love is a Losing Game”. De coach vindt dat er mooie stukken in zitten maar het harde hoeft niet per se hard. Ze laat horen hoe het wel moet.

Ruud en Billy hebben seks in de hangmat, volgens Nicoline. Ruud en Billy vallen er uit, er is een touwtje geknapt. Billy vraagt hoe lang het geleden is dat ze iets kapot gemaakt hebben. Billy had dit niet verwacht. Ze lacht er hard om. Ruud hangt hem opnieuw op. Hij wil er in gaan liggen maar valt direct op de grond. Billy lacht nog harder dan ze al deed. Ruud hangt hem nog eens op en gaat er in liggen. Billy komt er bovenop zitten en ze vallen samen.

Ron zit buiten en moppert: ik ben er niet blij mee jongens. Hij schudt afkeurend zijn hoofd. Ruud en Billy zijn op de achtergrond lachend te horen.

Charlotte bespreekt nog wat nummers met de zangcoach. Valerie is al vaak gedaan zegt de coach. Charlotte noemt wat andere nummers van Amy Winehouse.

Charlotte probeert Rehab van Amy Winehouse. De coach vindt dat ze hem goed zingt. Halverwege vraagt de coach om iets harder te zingen. Charlotte raakt even haar tekst kwijt. De coach merkt op dat het dit nummer wel lukt om harder te zingen.
Charlotte wil gaan oefenen en de tekst uit haar hoofd leren. Charlotte wil nog 1 nummer oefenen voor de coach gaat.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 4% gewijzigd door PKM op 10-07-2014 14:58:18 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')