abonnement Unibet Coolblue
pi_143838957
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 19:21 schreef c-u-t-e het volgende:

[..]

Oh dat is inderdaad niet leuk! :o
Ik heb totaal geen medeleven gekregen. Ik kon van dat 4liter troep niet verdragen. Iedere keer weer een drama. Kotsmisselijk word ik ervan. Maar ze weigeren iets anders te geven. Enige wat ze zeggen is 'Dan doen we het de volgende keer met een sonde. Word je gewoon de dag ervoor opgenomen, en dan word het je wel met een slang naar binnen gegoten' .. Alsof dat menselijk is.
Maar ze weigeren het andere goedje te geven.
Oh ook lekker! Met een sonde, dan zouden ze me meteen plat kunnen spuiten :') Daar krijg ik meteen een paniekaanval van.

Ze waren verder heel aardig en begripvol, maar ik was kwaad omdat ik in mijn proeftijd 2 dagen vrij moest nemen en het vervolgens niet doorging. En ze nu opeens wel een ander laxeermiddel konden aanbieden.

quote:
0s.gif Op zondag 24 augustus 2014 15:30 schreef Skeletor. het volgende:
Zo, kleine update hier. Het gaat echt goed! Ik voel me lekker, eten gaat goed, weinig pijn en andere ellende, behalve als er iets verkeerds gegeten wordt. Nu een weekje terug van drie weken vakantie, het was heerlijk! Ik zou zo wel weer weg willen :D . Bloed zie ik wel af en toe terug, maar dat is waarschijnlijk IBD-eigen en moet ik aan wennen.
Fijn dat het goed gaat Skeletor! Waar ben je geweest op vakantie? En ja, sommige dingen horen erbij, maar bloed blijf ik altijd verontrustend vinden :@ Daar kan ik niet aan wennen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')