abonnement Unibet Coolblue
pi_144871662
Dijkstra _O_
Children of the night. What music they make.
pi_144873258
0-4 gewint _O_
Children of the night. What music they make.
  woensdag 24 september 2014 @ 22:42:24 #153
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_144876263
Dit weekend even Excelsior oprollen.
Bedankt Hans.
pi_144879143
Dit geeft wel hoop. Laat zien dat ze blijven gaan, ook als winst al zeker is.
Eenzame Cambuur fan op Fok! forum.
pi_145088877
Gister een oefen potje gezien tussen de B keus van Cambuur en de Harkemase Boys.

Na een vlotte 2-0 (Hemmen en Meleg) was de rest van de wedstrijd niet echt een boeiend geheel. Tot ongeveer 10 minuten voor het eind.. Toen werd de score uiteindelijk 3-3

Vooral een opvallende rol voor Ron Janzen, deze maakte een slechte indruk op mij.. Calvin Macintosh speelde juist weer heel goed. Schokker gaf ook weer briliante passes..

Samenvatting hieronder
Eenzame Cambuur fan op Fok! forum.
pi_145194536
Het gaat lekker _O_

Henk de Jong gister bij VI was ook leuk :P
Children of the night. What music they make.
pi_145252727
Zo, deze successuporter heeft ook de kaartjes voor Cambuur - Feyenoord besteld.
Eenzame Cambuur fan op Fok! forum.
  donderdag 9 oktober 2014 @ 10:17:36 #158
151749 Gnittoo
I WANT THAT ONE!
pi_145356456
Cambuur zegt oefenduel met Manchester United af

Het succes van Cambuur valt op in het buitenland. De nummer vier van de Eredivisie kreeg onlangs uitnodigingen van Southampton en Manchester United om oefenduels te spelen.
Southampton vroeg de Leeuwarders een maand geleden om langs te komen. Deze week kreeg Cambuur van Manchester United hetzelfde verzoek. De wedstrijd zou dinsdag op 14 oktober op Old Trafford worden gespeeld. Manchester United zou dan met veel jeugdvoetballers hebben gespeeld, omdat de meeste voetballers van de Engelse grootmacht interlandverplichtingen hebben.

Cambuur bedankte echter voor de eer. 'Het paste helaas niet in ons programma', zegt trainer Henk de Jong. 'Bij een volgende interlandperiode kijken we wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk prachtig dat zulke clubs tegen ons willen oefenen.'
http://www.ad.nl/ad/nl/56(...)ster-United-af.dhtml

^O^
pi_145427808
Volgende week mag Cambuur weer competitie spelen. Tien keer interessanter dan een interlandje.
pi_145683839
Aftellen naar de Derby..

Vanmorgen met nog 4000 man in het stadion gekeken naar de laatste training. was gezellig.

Eenzame Cambuur fan op Fok! forum.
pi_145726265
Opeens was Henk de Jong overal. Hij stond groot in mijn krant, hij was op de radio en ook de televisie was naar Drachten gekomen om Henk de Jong in zijn tuin te interviewen over Heerenveen – Cambuur, tegen zijn voormalige baas Dwight Lodeweges.

Henk de Jong stond bij een schutting en zei dat hij zich op de wedstrijd verheugde.
Of ze nog veel contact hadden, wilde de verslaggever weten.
Laatst, zei Henk de Jong, kwamen ze elkaar tegen bij een interview. Toen hadden ze elkaar even vastgehouden.
(Ik zal wel een zacht ei zijn, maar ik vind dat dus ontroerend – Henk de Jong en Dwight Lodeweges die elkaar even vasthouden).
Voor ik het wist, zat ik midden in het Henk de Jong-archief van de NOS. Het bleek een fust vol nuchtere levenswijsheid waaruit ik onbeperkt quootjes kon tappen.

Henk de Jong-citaten
Henk de Jong voor een zielig wandje met logo’s van Eredivisiesponsors: ‘Dit was een geweldig leermoment.’
Henk de Jong over vorm: ‘Of komt Barcelona hier, spelen we nog gelijk.’
Henk de Jong over 4-1 winnen van Dordrecht: ‘Je kunt er nog meer maken, maar da’von’k niet nodig, want ik vind Dordrecht ook een prachtige ploeg.’
Henk de Jong over verliezen: ‘Sommige mensen proberen je in de put te praten omdat je een keer van PSV verliest. Tja… Het klopt ook: we hebben in veertien jaar maar één keer van PSV verloren, maar we hebben er ook maar een keer tegen gespeeld, volgens mij.’
Henk de Jong over aanvallend spel: ‘Je moet gewoon niet in de kont gaan hangen, dat vindt het publiek niet leuk.’
Henk de Jong over spanning: ‘Ik heb weinig last van spanning bij wedstrijden, alleen van wedstrijdspanning.’
Henk de Jong over hobby’s: ‘Ik vind vissen leuk.’
Henk de Jong over investeren: ‘Ik heb ooit een ton gewonnen bij de Staatsloterij. De eerste duizend gulden was al op na een avond stappen. Kocht ik drie Porsches, dacht ik met winst te kunnen verkopen. Daarna nog wat aangerommeld en toen was het op.’
Henk de Jong over sociaal gedrag: ‘Als mensen me aankijken, zeg ik goeiedag. Kleine moeite, goeiedag zeggen. Kost net zoveel moeite als geen gedag zeggen.’
Henk de Jong over mindere kantjes aan Henk de Jong: ‘Ik hou van stapp’n. Dan kan ik doorgaan tot zes, zeven uur, dat maakt me niks uit. Lekker dom lullen, zeg ik altijd.’

Meer Henk de Jongs!
Dat is Henk de Jong: iemand die nuchterheid op een heel nieuw niveau brengt – behalve als hij tot zeven uur uitgaat dus. Iedereen houdt van Henk de Jong en de wereld zou baat hebben bij meer Henk de Jongs. Meer Henk de Jongs in de trein, die bij langdurige vertraging kunnen omroepen dat ‘er in principe geen vertraging is, maar dat de trein voorlopig nog niet kan vertrekken’. Meer Henk de Jongs ook voor de klas, die tegen vervelende pubers zeggen dat ze zulke vervelende pubers zijn en vervolgens een forel op het bord tekenen, omdat ze daar zin in hebben. Meer Henk de Jongs bij de kassa van de Albert Heijn, die iedereen gedag zeggen omdat dat geen extra energie kost. Meer Henk de Jongs in de wereld van motivatietrainingen, zodat teambuildingsweekends kunnen worden teruggebracht naar een halfuurtje, omdat Henk de Jongs genoeg hebben aan een schouderklopje en drie keer de zin ‘Da’s toch prachtig?’.
De enige plek waar ik niet per se meer Henk de Jongs hoef te hebben, is in de top van bepaalde bedrijven en banken – in het laten verdampen van eigen geld zijn meer mensen bedreven dan je zou denken.

De wereld die het meest baat zou hebben bij meer Henk de Jongs, is vanzelfsprekend de voetbalwereld. Het is natuurlijk niet voor niets dat alle journalisten zich op Henk de Jong storten als leeuwen in Artis op een achteloze reiger: na jaren opgeblazen gezanik aangehoord te hebben, lusten ze allemaal wel weer eens een brokje nuchterheid.
Stel je voor: Henk de Jong bij Manchester: ‘Je kunt je in de put laten praten omdat je met 4-0 van M.K. Dons verliest, en dat is terecht, want we hebben in de afgelopen veertien jaar maar een keer van M.K. Dons verloren, maar we hebben ook maar een keer tegen M.K. Dons gespeeld, dus dat valt weer mee.’
Henk de Jong bij Real Madrid: ‘Zo’n Cristiano Ronaldo, da’s toch prachtig?’
Henk de Jong bij Liverpool: ‘Ach zo’n Balotelli… Die is gewoon een beetje ondeugend, da’s toch mooi? Ik houd ook van stapp’n.’
Henk de Jong als nieuwe presentator van Pauw: ‘Ach, lekker dom lullen, zeg ik altijd.’

Goeiedag
Spijtig dat er maar één Henk de Jong is, en dat hij zulk leuk werk heeft. Henk de Jong wordt nooit premier, nooit. Zo zit er maar een ding op: we moeten allemaal op zoek naar de Henk de Jong in onszelf. Het zal niet eenvoudig zijn, maar het moet – een betere wereld begint bij Henk de Jong.
Laten we beginnen met vandaag tegen iedereen goeiedag te zeggen. Kost net zoveel moeite als geen goeiedag zeggen. Henk de Jong zegt het, en die kan het weten.

http://www.hpdetijd.nl/20(...)-de-jong-in-onszelf/
  User die overal opduikt 2022 maandag 20 oktober 2014 @ 10:48:01 #162
186611 Haags
pi_145726426
Het is nu wel weer leuk geweest met jullie! Ga nu maar verliezen :P

Nee proficiat tot nu toe, hopelijk houden jullie dit lang vol. Vind het wel tof al die kleinere clubs bovenaan. :D Vorig seizoen genoten van PEC, dit seizoen idem dito.
Zonder wrijving geen glans
pi_145730433
We zijn nu net op een kwart van de competitie, en het zou heerlijk zijn als we in het linker rijtje blijven tot het eind van dit seizoen, maar ik zie nog wel wat uitdagingen komen.

Blijft Rusnak na de winterstop?
Gaat Makrini tussentijds op zoek naar een uitdaging in het buitenland?
En met een paar blessures is het bikkelen als de selectie zo smal is.
Eenzame Cambuur fan op Fok! forum.
  vrijdag 24 oktober 2014 @ 09:09:23 #164
151749 Gnittoo
I WANT THAT ONE!
pi_145878876
Contract voor Slijngard bij Cambuur

Donovan Slijngard zal op 1 november een contract ondertekenen bij SC Cambuur. De linksback speelde al op amateurbasis in Leeuwarden, maar had de toezegging gekregen dat hij een verbintenis kan ondertekenen op het moment dat hij wedstrijdfit zou zijn. Dat moment is nu aangebroken, meldt Cambuur.

De verbintenis loopt tot 30 juni 2015 en bevat een optie voor nog een extra seizoen. De 27-jarige Slijngard kwam eind augustus transfervrij over van Sparta, waar hij de afgelopen zes seizoenen speelde.

Slijngard werd opgeleid door Ajax, maar maakte pas zijn debuut in het betaald voetbal toen hij verhuurd was aan FC Groningen. In 2008 werd hij verhuurd aan Sparta, dat hem een jaar later definitief overnam van Ajax.

Rusnák
De toekomst van Albert Rusnák bij SC Cambuur is nog onduidelijk. De huurling van Manchester City heeft een aflopende huurovereenkomst per 31 december. De Friezen hebben aangegeven de Slowaakse jeugdinternational graag tot het einde van het seizoen te willen houden.
http://nos.nl/artikel/713(...)ard-bij-cambuur.html
pi_145879976
Slijngaard is een goede voor de breedte van het elftal. Zodra Vytas toe is aan een weekje rust is het een goede keus. Maar met Vytas en Bijker heeft hij wel een flinke concurentie op de linker flank.
Eenzame Cambuur fan op Fok! forum.
pi_145886223
pi_146137665
Heracles-Cambuur bekerwedstrijd.

Wat denken jullie?
Children of the night. What music they make.
pi_146137712
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 00:21 schreef DeHovenier het volgende:
Heracles-Cambuur bekerwedstrijd.

Wat denken jullie?
2 matige ploegen. Heracles bakt er al het hele seizoen niks van en Cambuur is uit ook niks. Dat jullie toen met een man meer in de 93 minuut pas bij Heracles wonnen zei ook genoeg derhalve kan het alle kanten op.
pi_146137909
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 00:23 schreef hafcfan het volgende:

[..]

2 matige ploegen.
Klopt ja, maar 13 punten verschil.
pi_146137938
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 00:30 schreef Trebo het volgende:

[..]

Klopt ja, maar 13 punten verschil.
En hoeveel daarvan pakken ze er uit?
pi_146137958
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 00:30 schreef hafcfan het volgende:

[..]

En hoeveel daarvan pakken ze er uit?
6.

Hoeveel jullie?
pi_146138097
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 00:31 schreef Trebo het volgende:

[..]

6.

Hoeveel jullie?
Hihi :D
  Redactie Sport vrijdag 31 oktober 2014 @ 00:39:02 #173
274204 crew  Mexicanobakker
pi_146138162
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 00:30 schreef hafcfan het volgende:

[..]

En hoeveel daarvan pakken ze er uit?
Doen het toch gewoon heel redelijk hoor. Laatste weken loopt het wat minder, moet gezegd worden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 07:38:47 #174
151749 Gnittoo
I WANT THAT ONE!
pi_146140485
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 00:30 schreef Trebo het volgende:

[..]

Klopt ja, maar 13 punten verschil.
voor de winst tegen scheveningen was ook een verlenging nodig :')
pi_146141501
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 07:38 schreef Gnittoo het volgende:

[..]

voor de winst tegen scheveningen was ook een verlenging nodig :')
:{ Scheveningen stond een groot deel van de wedstrijd met 11 man voor het doel. en probeerden zo nu en dan met een counter iets uit te halen. Natuurlijk was het niet goed van Cambuur, maar tegen een ploeg die zich zo laat terugvallen is het lastig voetballen.

Cambuur was vooral erg traag in de omschakeling.. met Bob Schepers en Furdjel Narsing heb je twee heel snelle vleugels, dus na een counter de bal achter de verdedigers brengen zou meteen gevaar opleveren.. maar de bal ging gewoon netjes naar Bijker of Reijnen.. Erg veel balletjes breed.. :N
Eenzame Cambuur fan op Fok! forum.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')