abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 10 april 2014 @ 09:54:19 #76
80443 snakelady
ssss...ssss...
pi_138718271
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 09:39 schreef conso888 het volgende:

[..]

Wel, ik vind dat een understatement, gewoon omdat seks zo veel goeds kan doen, meer dan je mss wel beseft. Als je kijkt naar de daad op zich,ok, maar de gevoelens die daarbij komen, wat het met een mens kan doen, dat is bijna onbeschrijflijk.

[..]

Zegt dat niet veel over uw houding naar uw ex toe (toen hé) en uw relatie daarbij?
Dat die niet zo diep ging als de relatie als de relatie waar je nu in zit? Want waarom zou je je nu buitengesloten moeten voelen? En ook, ben je dan zeker dat je liefde en seks wel kan scheiden?

Ik heb enorm veel respect voor mensen met een echte open relatie, omdat die volgens mij echt wel liefde en seks kunnen scheiden van elkaar. Maar ik stel mij echt vragen bij de mensen die zeggen dat ze liefde en seks kunnen scheiden alleen maar als ze single zijn, om dan zo neig te claimen als ze in een relatie zitten.

Is het scheiden van liefde en seks niet iets dat je gewoon kan, los van de partner dat je hebt? Of de relatie open of gesloten is zal mss wel afhangen van de partner, maar het kunnen scheiden is volgens mij iets dat je kan of niet kan en niet situatie gebonden. Of zie ik dat mis?
In mijn vorige relatie had ik het wel gekund maar inderdaad, die liefde was niet zo sterk als nu.
In deze relatie kan ik liefde en seks niet scheiden.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad."
pi_138719123
quote:
0s.gif Op donderdag 10 april 2014 09:54 schreef snakelady het volgende:
In mijn vorige relatie had ik het wel gekund maar inderdaad, die liefde was niet zo sterk als nu.
In deze relatie kan ik liefde en seks niet scheiden.
Ben je geaffronteerd als ik denk dat je het gewoon niet kan? En dan wil ik niks negatief zeggen naar u toe hoor!
Want zoals je zegt, bij die vorige relatie was liefde niet zo sterk aanwezig. Hoe kan je nu twee dingen van elkaar scheiden, als ze niet alle twee aanwezig zijn? Of op hetzelfde niveau aanwezig zijn. Je bevestigt een beetje mijn beeld dat ik heb over singles en scheiden. Als er geen liefde is, kunnen ze gewoon neuken. Maar van zodra ze iemand hebben, is de liefde aanwezig en kunnen ze het plots niet meer. Terwijl mensen met een open relatie het juist wel nog kunnen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')