abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 28 maart 2014 @ 17:49:17 #151
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138269031
Dan is Ruud aan de buurt, over dat Ruud tegen de playboy was, dat Ruud de groetjes kreeg van een paar mensen, paul is bij een tatoosjop geweest waar ook Ruud komt/ vriend.
Dat Ruud Jimmy stemmen heeft gegeven..kort maar krachtig we kregen een SL.

Isabella nu, ze huilt, ze is zo blij dat Paul er weer is, ze vind het zo erg dat ze dacht dat ze symptomen heeft gemist i.v.m. zijn ziektebeeld, Als ik hier mag blijven moet er wel veel gebeuren en dat gaat veel geld kosten, Paul vraagt of Isabella hem herkend had toen hij het terrein op kwam wandelen, Isabella > ik zat tegen Laura, hebben we een afspreek gemist toen je zagen wandelen, maar toen zag ik he dat is Paul, zo bizar.......en weer een SL
Dan weer terug, een sec. Isabella zegt...Hij was alleen maar aan het werk alleen maar en weer een SL.
En weer terug....Paul > we houden het ff spannend, en jullie hebben me bed al weg gegeven.
Wanneer de koe moet bevallen, nog vijf weken melk en dan gaat ze bevallen vertelt Isabella.
Nu over de kippen, dat ze broedkippen erbij hebben, de Haan heeft paul wel mee gemaakt.
Nu over Boer Sjon > Isabella > We zijn hem bijna kwijt geweest, i.v.m. de Playboy, en ook de leegloop die dreigde van de standhouders op de biomarkt , Isabella >en ja toen moesten we met de billen bloot..........SL

En weer terug....Nu is Charlotte aan de buurt......dat Rienk zijn ouders morgen komen, en Emil zijn ouders volgende maand, Paul > hoe gaat het nu met jou, wel goed antwoord Charlotte.
Paul vertelt nu dat het bizar is om weer buiten te zijn, dat hij veranderd is door Utopia, dat iedereen hem herkent, Paul zijn vrouw wist pas een half uur van te voren dat Paul thuis zou komen, ze was op haar werk.
Paul zijn meissie heeft ook de party en de prive achter haar aan gehad...........
Na een dag was alles weer gewend, thuis met zijn meissie.
Internet verbinding gehad met zoon in Zuid Afrika, die had tegen Paul zijn meissie gezegd, als jij Paul er niet uit haalt kom ik terug, regel ik geld en dan haal ik hem zelf daar op uit Utopia.
Charlotte vertelt dat ze ook een schilderij geschilderd heeft, Zo vet zegt ze er achter aan, Andrea erbij, dat ze nu samen in de krant hebben gestaan, jij en ik vertelt ze lachend.
Billy er ook bij, Paul vertelt weer over de fotograaf, drie foto`s meer niet maar stond een heel interview in de krant.
Dat hij op het schoolplein stond er een jongentje riep he he dat is Paul uit Utopia, echt Bizar vertelt Paul.


Dan gesprek Billy.............Over de foto shoot, Billy > we hebben zoveel kansen, en dan willen ze een shoot........SL

En weer terug, Paul nu in het werkhok, wil nog met Gio en met Emil praten en met Robin, hij wil weten wat voor vlees hij in de kuip heeft, Emil grappend , Nou dat zie je wel doelend op Robin en haar borsten.
Paul gaat een gesprek aan met Emil...en weer SL _O-

Paul bewonderd Emil, hoe Emil de boel regelt, daar ligt voor ons een grote toekomst, wij praten, jij regelde het laat mijn maar het doen zegt Paul. Het ging tussen jou en Hakim, het mooiste wat het was dat Hakim naar huis ging, na twee dagen dacht ik minder negativiteit, omdat Paul en Hakim elkaar mee namen in de negativiteit zegt Paul.
Paul is echt trots op Emil, Je doet het zo goed, jullie zijn mijn familie vertelt paul.
Emil zijn moeder komt, en zijn meisje en nog meer, je gaat het allemaal mee maken antwoord Emil.
Dan over zijn worstel event, 400 man wil hij hebben, VIP plaatsen, en in worstel klasse, ring is al geregeld, podium moet hij nog hebben, drangrekken toiletten, Emil heeft al een bizzniss plan naar de gemeente gestuurd.Paul vind Emil er goed uit zien.
Emil > Ik ben blij dat ik je weer terug heb....dan over een sinaasappel door zaagde, dat ken echt niet zegt Paul, Paul heeft tegen Ruud gezegd dat zijn drie maanden om zijn, dat dit echt niet kan in de buitenwereld.
Paul nu in de vrouwen slaapkamer, Wat vet, wat gezellig, daar kan ik wel tussen leggen grapt Paul............Vanessa > echt een my little pony kamer, en Vanessa laat de * huisregels * lezen aan Paul...........geen poepies laten, rommel opruimen, ea.
Dan over Hakim..Paul > ik heb gelachen, hij is .............en U raad het al een SL op Paul, Isabella zie ik nu zitten in de stal, koeien melken.

Paul stapt op Aike af die op het bankje zit bij de keuken..........Paul > En hoe is het met jou de directeur van de BV, Aike moet lachen.
Ze hebben het over de sinaasappel van Ruud, Ken je me zegt paul, hoe ik zat thuis toen hij met die zaag aan de slag ging zegt hij lachend, over de spijkerbroeken knippen voor 10 uur per uur, Paul kijkt Aike aan van, 10 euro is toch een lachertje. Hoe het met de meubels gaat, nou is een beetje stil gelegd antwoord Aike en zo babbelen ze verder, Paul heeft straks wel even een verhaaltje over gunnen en keuzes maken, real live ik heb nog even met 110 camera`s om me heen.
Paul wil nog even met Nicoline en Rienk praten, Vanessa erbij, over haar rollende keuken van vanmorgen, stekkertje in mijn hand maar het moest op gas, was goed bedoelt maar wilde even mee denken.
Paul gaat Nicoline halen in de slaapkamer, tegen Emil zegt hij, Hey gast, wat is dat nou met die broeken voor 10 euro, had 20 euro moeten wezen.
Paul liep van de week in Noordwijk en kwam Nicoline haar tante tegen, Oh wat leuk antwoord Nicoline.
Hij omarmd Nicoline, hij heeft haar gemist........nu over de tante van Nicoline, hij kwam ze tegen in de winkelstraat.
Paul is trots van wat hij gezien heeft van ze, hij begrijpt alleen niets van de keus om Wytze weg te sturen, Nicoline vertelt dat ze voor Wytze had gekozen, hij deed zo de vier dagen zijn best.
Paul > hij is media producent, hij had de boel moeten verkopen, kennis weg, Paul vind het dus jammer dat Wytze eruit is gestemd.
Nicoline over Robin, dat die ook niet dom is, Paul had gezien dat Robin haar speech goed ging en Wytze liep te hakkelen......Paul beaamt ook dat Robin niet dom is, Nicoline > Robin moet vechten tegen vooroordelen over haar..........
Nicoline en Paul lopen buiten arm in arm.
Paul vertelt wat hij vroeger allemaal deed nu niet meer kan doen ( i.v.m. zijn ziekte ).
Ze omarmen elkaar, het is wel levenslang maar niet bedreigend laat Paul los.
Nicoline laat haar akker zien, daar de piepers etc. en Paul had gezien dat ze schimmel in de kas had.
Nicoline laat de spinazie zien, de kropsla etc. in de kas............
Nicoline > we moeten nog wel inversteren in zaden, nu over Andrea Nicoline heeft een goede verstandhouding met Andrea vertelt ze, maar we gaan niet samen meer naar het land....we vertellen elkaar wel wat we van plan zijn.
Paul vind Nicoline er goed uit zien, Ze gaat winnen volgens Paul, en dan kick ik je de laatste ronde eruit zegt hij lachend.
Nicoline> dus je blijft, Wie weet zegt Paul, we zullen zien.
Paul heeft het over zijn zoon die hij opgehaald heeft op het vliegveld, die uit Zuid Afrika, dan over Astrid zijn meisje.........Paul heeft een heerlijke tijd even thuis gehad.
Nicoline vind Paul er goed uit zien.
Rienk ligt op de bank onder een dekentje te slapen, ze lopen op hem af, Nicoline vertelt dat Rienk morgen koning voor 1 dag is........Of Rienk ook Nicoline haar * kant * op komt vraagt Paul.....en SL

[ Bericht 8% gewijzigd door Toverheks op 28-03-2014 19:23:17 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  vrijdag 28 maart 2014 @ 19:27:25 #152
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138272253
Paul nu met Robin, Robin vertelt ze vond het erg heftig de eerste dagen, Paul vind haar aktie van de playboy een strak plan, Paul vraagt wie ze leuk vind in Utopia, ze vind iedereen leuk en lief en aardig.
Paul vertelt dat toen hun erin kwamen ze niks hadden, over Emil en hij dat ze zo naar elkaar toe gegroeid zijn in Utopia omdat ze in het begin met elkaar in botsing steeds kwamen.
Robin zat thuis met een grote bek van ik kom binnen en ga dat en dat doen vertelt ze, maar dan kom ik binnen en dan.......Laura komt er tussen door, Paul Hey lekker ding, je ziet er goed uit _O- zegt hij tegen iedereen......Robin is blij dat hij terug is, ik ken je niet maar ik ken iedereen van tv en zag ook jou op tv.........Paul heel Bizar en Ja Ja daar is ie weer , de SL
En weer terug........of Paul de rel om de fotoshoot heeft mee gekregen, ja dat heeft hij, alles wat je buiten ziet is binnen nog veel meer 100 Procent, Bizar.........Paul vind Robin een leuke meid, een liefie zegd hij.......de eerste maanden je ding doen, kapsalon etc......en zo babbelen ze nog verder over de plannen van Robin
Robin vraagt 15 euro voor het knippen, mensen moeten misschien van ver komen, Paul stelt voor het in samenwerking met massages etc te gaan doen, Bruidsparen...........Wat is mooier als een bruid hier geweest is om haar haren te laten doen.........Robin vind het een topidee.........
Of Robin haar dochtertje mist, ze mist haar natuurlijk maar woont bij Robin haar moeder, en dat is haar thuis ( kortom het komt hier op neer )
Vader dochtertje heeft dochter elk weekend, nieuwe vriendin en kindje erbij ( van de week vertelde ze dat )
Paul adviseert in andere benaming dat Robin zich moet gedragen i.v.m. dochtertje thuis, heel Nederland ziet zulke dingen. Paul vertelt toen hij een blowtje rookte hij rare dingen ging doen.
In het begin dacht Robin steeds oh tv oh tv, maar laatste dagen heeft ze dat niet meer, ik kan maar 1 ding doen, en dat is mezelf zijn zegt Robin.
Of Paul zich anders voor gaat doen omdat hij ook buiten is geweest, Paul > Nee ik ben wie ik ben.
Emil regelt alles, laat mij maar bouwen zegt Paul.
Paul vraagt of ze al gegeten hebben, Robin vertelt vanmiddag, Paul moet even nadenken of hij ook gegeten heeft vandaag, nee dus hij heeft nog niet gegeten maar heeft nog niet zo een hinger, Robin bood aan om iets een boterham voor Paul te maken.
Dan vraagt iemand aan Paul of wilde kijken bij Billy en Ruud onder de douche, maar dan knapt mijn slangetje eraf antwoorde hij terug en SL

[ Bericht 14% gewijzigd door Toverheks op 28-03-2014 19:43:40 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  vrijdag 28 maart 2014 @ 19:54:57 #153
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138273500
Vanessa komt erbij, de plannen zijn gewijzigd vertelt ze,Vanessa heeft een idee, ze heeft lootjes gemaakt, er mogen vijf bewoners bij Paul aan tafel zitten, ze heeft een dinertje in elkaar geflanst.
Als er een nummertje op je lootje heb mag je aan tafel, vertelt ze weer opnieuw.....
Gio, Isabella, Robin en Emil zitten aan tafel, zij zijn de gelukkige, Billy heeft haar lootje aan Ruud gegeven.
Het is zeiknat in de keuken, Vanessa weer gillen, wie heeft dat gedaan, Emil > Wie denk je, Ruud kwam net onder de douche vandaan.
Paul drinkt water, Aike wordt de keuken uit gestuurd door Vanessa, Billy wil een flesje wijn kopen van Vanessa van haar zakgeld, Gaat niet antwoord Vanessa terug.
Paul heeft alles gezien van de bewoners vertelt hij........

Van Paul zijn open gehaalde vinger had ik gemist hoe dat kwam Joey had het kruis wat Andrea had gemaakt op de blokhut gehangen, Paul sloopte hem eraf daarom die vinger in verband.

Paul vertelt aan tafel dat hij in het begin wel 8 uur achter de streams zat, het is verslavend volgens Paul :o }:| Ruud zijn moeder had dat ook al in een brief geschreven aan Ruud.....
Dat de bewoners zich niet kunnen voorstellen hoe dat is achter de streams.

[ Bericht 17% gewijzigd door Toverheks op 28-03-2014 20:13:22 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  vrijdag 28 maart 2014 @ 20:40:13 #154
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138275601
Paul wil zijn verhaal gaan vertellen aan iedereen en roept ze naar de keuken, het plan is beter met zijn alle op de bank, maar er is eerst een Accuwissel.........sommige zitten al op de bank, het gaat over tatoo`s en ditjes&datjes.
Dan gaat Paul zijn verhaal vertellen........
Hij wil het liefst in 1 keer aan iedereen alles vertellen, eerste 2 maanden hebben ze alles mee gekregen, 2 weken Utopia en hij pieste al in zijn broek, en in zijn bed plassen, hij voelde was niet in de haak, hondsblij dat ie naar het ziekenhuis was gegaan, daar een katheter..... anderhalve liter Urine in zijn blaas SL

Terug....Katheter eruit halen, kijken of je kan plassen zei de dokter, liters water op gedronken maar Paul voelde nog niks, en toen moest hij plassen in een speciale toiletpot die meet hoeveel hij geplast had, Paul dacht naar huis te gaan zonder Katheter, niet dus, 3 weken nog met katheter lopen, een blaasverlamming..........voorlopige diagnose zei de dokter...SL

Terug.....toen een buis naar binnen, meten hoeveel het is, vier A vijf keer per dag, of hij ooit nog zelf kan plassen hangt er van af, hij moet bekkenbodem spieren oefenen, figuurtje Paul zoals hij zich zelf noemt, die nooit ergens tijd voor heeft, nooit zijn eigen ontbijt maken, nergens maakte hij tijd voor, zelf op zijn werk, collega`s gaan lunchen ik stak een boterham in mijn mond en ging 5 sec later weer verder, nergens nam ik de tijd voor, ook niet om te plassen, thuis zittend plassen, hier staand, de camera hielt hem ook tegen om te gaan plassen, nooit aandrang maar ook geen tijd om te plassen, technisch probleem zijn blaas, geen hartverlamming, druk om geld te verdienen, tijd die ik me niet gun, altijd maar door gaan, belangrijke les in mijn leven heb ik in Utopia geleerd.
Paul gaat gewoon naar huis, moet zijn rust nemen, vijf keer per dag de katheter verwisselen.....
Sommige huilen, Paul pakt straks zijn kist en gaat weg zegt hij........
Paul > 1 ding jongens, mag ik van jullie voor mezelf kiezen, iedereen natuurlijk....hij is trots op iedereen, hij blijft bij ze 100% in gedachten, weet ook niet of hij zijn huis kan aanhouden, zijn werk op de bouwplaats, zien jullie moet vijf keer per dag mijn katheter verwisselen.
Paul dit is een begin van een nieuw leven......fris zijn, dan maakt de rest niet meer uit zegt Paul.
Paul vind het bijzonder de laatste drie maanden met hun te leven, hij is dankbaar dat hij iedereen heeft leren kennen, heel bizar, jullie zijn allemaal mijn familie geworden, ik blijf jullie volgen....
Emil begint te huilen, Paul zegt, ik sta je op te wachten bij de poort als je eruit komt, Paul kijkt naar Emil en breekt ook, staat op en gaat naar Emil, kussen en mompelt komt goed.
Emil huilt oprecht, Paul laat zijn gereedschap achter.
Iedereen neemt afscheid van Paul, kus, traantje hier en daar, kus kroel.
a.s. dinsdag wordt Paul opgenomen in een revalidatie kliniek om daar te gaan leren opnieuw zelfstandig te plassen, was hij helemaal vergeten te vertellen vertelt hij.
Iedereen loopt met Paul mee naar het hek, Vanessa was in tranen, Laura was in tranen maar ze begrijpen het allemaal......
Er komt een groepsknuffel, en weer Emil en paul oprecht tegen elkaar....te lief gewoon :@
Daar loop ik dan met mijn kutkist naar buiten, wie gooit het schilderij erop roept paul.
Gio wil ook een groepsfoto......en ze gaan staan, Paul is zichtbaar emotioneel, heeft geen 1 keer gehuild zei hij eerder op de avond..........
Mensen lachen, Laf you en ik begin aan mijn nieuwe leven.iedereen gilt en joelt en roept Paultje.......En daar verdwijnt Paul achter het tweede hek.
Ook namens mijzelf, Paul ik wens je veel gezondheid, liefde en geluk in je * nieuwe * leven met je meissie en je boys.






Cap HiDiHo




Cap LS

[ Bericht 21% gewijzigd door Toverheks op 28-03-2014 21:13:47 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  vrijdag 28 maart 2014 @ 21:49:50 #155
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138279300
Er is een nieuwe bewoner......Ron heet hij.......Hij komt uit Zeeland, uit Goes......
Ron drinkt geen koffie, wil wel een glaasje water..houd van sporten.....hij is aannemer, niet zoals Paul kan hij timmeren,maar heeft wel iets met de bouw, 13 jaar gereisd over de hele wereld, weet veel van computers, deed aan waterpolo en beach volleybal.Hij kent iedereen maar hun kennen hem niet zegt hij, stelletje kutlui zegt Billy, nee nee maar jullie zijn allemaal individuen maar het hele zooitje bij elkaar.
Ron, > begrijpt dat het erg heftig was met pul, maar heeft niks meer kunnen zien sinds hij van huis vertrokken was.
Iedereen op de bank in afwachting van het welkoms praatje van Ron.
Nu gaat het over Paul, Ron begrijpt dat het voor Paul ook moeilijk was vanavond.

Ron is 42 jaar, aannemer, hij neemt grote opdrachten aan en verdeeld alles onder netwerken, hij is begonnen in de animatie en eindigde in management,
Geen vrouw en geen kinderen, daarom heeft hij zich op gegeven voor utopia, zat met een paar maten te geinen er over en opgegeven...Ron vind het gaaf om deel te nemen aan Utopia.
Hij wil samen met de groep mooie dingen verwezenlijken, hij wil wat bouwen, de tuin en tuinhuisjesreeks.....bronzen plaatsjes maken met logo Utopia, dingen maken waar er dingen moeten gemaakt worden, hij wil gelijk een investering aanvragen, hij wil een telescoop afkortzaag.....Ron heeft verstand van verschillende soorten zagen en legt nu uit wat hij ermee kan gaan doen, plankjes naar beneden ...........iets van 1000 euro.iedereen begint te lachen en ik hoor zo he, in een dag kan je met zo een zaag 50 stoelen/hout zagen.
Het voordeel je haalt het er zo uit, de uren etc.
Iedereen kan er mee zagen, zelf de dames zegt Ron.
Iedereen kan er mee om gaan, maar je kan het zo eruit halen, Emil > we hebben ieder geval uren over......Ron > met die volle mailbox van aanvragen.
Ron heeft van buitenaf gezien, vies en warboelig uit nadat er gevraagd werd door Billy hoe ze over kwamen.
Ruud ziet helemaal geen smerigheid hier zegt hij......Ron nee niet vies maar een chaos zo ziet het eruit.
Paul had het over slaapkamers, kunnen we best mee beginnen.
Ron > Aike jij was toch de dame van de opdrachten he, lijstje maken en in een exell bestandje opslaan.
Ron > houd van na zijn werk opruimen, zeven A half 8 smorgens staat hij wel op.
Heel lang gesport, nu al tijdje niet meer, vroeger toen hij in hotels voor zijn werk verbleef sporten hij veel, 2010 kwam hij weer terug naar Nederland, Ron heeft zijn sportschoenen bij zich.
Hij heeft zijn kist gevuld voor iedereen, scheermesjes voor de vrouwen, een heleboel pennen, kleuren waaiers voor Billy en Andrea, een paar dingen voor de tuin liefhebbers en heeft een hele stapel zaadjes bij zich, mais bonenkruid, sla, botersla, van alles heeft hij mee genomen, drop vier zakken, 15 setjes oordoppen aan touwtjes die met veel gegil ontvangen wordt ,paar pakjes sigaretten, iets speciaal voor Rienk een drepel/ kan je van alles mee doen, hartjes maken, polijsten etc. maar de groep mag er ook gebruik van maken, een reuze rolmaat, mannen scheermesjes, slijpsteen voor messen en scharen, een Cadeau voor Vanessa speciaal keramische messen voor in de keuken, ook heeft Ron al zijn kleren vacuüm gezogen dus over het vullen van zijn kist heeft hij nagedacht
Ron is nog nooit aan een biertje dood gegaan zegt hij, Laura vraagt of hij van de biertjes is, Ron vertelt dat hij geen zuipschuit is.
Ron praat gezellig, en wil wel een rondleiding, krijgt hij van Joey.
Welkom Ron. ^O^




[ Bericht 46% gewijzigd door Toverheks op 28-03-2014 22:28:00 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 29 maart 2014 @ 00:12:01 #156
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138285954
Ron heeft een rondleiding gehad, had al allemaal plannen toen hij over het terrein liep met Joey..
Vanessa en Emil zitten niet lekker in hun vel, niet Ron zijn schuld hebben ze tegen hem gezegd, maar omdat het vrij heftig was met Paul op bezoek, vooral bij Emil heeft het er flink in gehakt.
Gio en Robin trekken steeds meer naar elkaar toe, ik voorspel een romance.
Ron praat snel, maar laat wel merken dat er niet met hem te spotten valt.
Ron gaat morgenochtend al met Ruud mee naar de koeien, Ron staat altijd vroeg op.
Ruud en Gio hadden zijn rolmaat uit gerold in de huiskamer, hij vroeg een paar keer of ze hem wilde oprollen en terug gaven.en dat gebeurde
Vanessa tegen Ron, dat hij moet ophouden om te bestellen, hij wilde nu twee bielzen bestellen, Vanessa > Je moet achter aan sluiten in de rij, eerst mijn stofzuiger.
Ron vraagt of er gereedschap is, een pijpsnijder o.a., alles is er zegt Vanessa, alles behalve Paul.
Paul heeft zijn gereedschap geruild voor twee kaasjes.
Ron neemt Vanessa en Isabella mee naar het washok, er komt een plank en twee kastjes vertelt Ron, DOEN zegd Isabella tegen Vanessa.
Emil en Robin in het sporthoekje, Emil vertelt dat toen Paul binnen kwam Emil dacht dat Paul weer terug kwam, hij zag er goed uit.
Emil zit Robin een beetje te stangen i.v.m. Gio.
Emil vind Ron wel cool, Laura vind Ron erg relax, Emil > geen bezwaar, maar was een hectische dag.
Emil dacht werkelijk dat Paul zou blijven vertelt hij nu aan Laura.
Robin weer terug, ze heeft haar handen gewassen, haar sigaret weg gegooid. Robin > vanaf nu ben ik rookvrij.
Robin wil wel worstelen met Emil, nou, nou en ze staat een beetje schaapachtig te lachen.
Emil lijkt het wel cool als Laura en Robin samen gaan worstelen, Nee antwoord Robin, Laura kan echt vechten, en trekt dan haren, nee hoor zegt Emil, als jullie een partijtje worstelen kan het wel volgens de regels.
Robin > ik ben best sterk hoor, ik ben stoer, ik kan best slaan.
Ron komt ook het sporthok in, het gaat over de B&B, een luxe en een back to basic, luxe een matras, back to basic een baal stro als de huisjes er staan.
Emil > oke, als jij akkoord gaat met een potje worstelen met Robin, krijg jij je telescoopzaag...
Robin haar tieten worden even besproken waar ze bij staat, iets van een aquarium en tieten en Ron lacht het last.
Emil > je moet Ron pakken op zijn nieren, dan pak je hem het hardst....Ron > die zijn er verleden week toevallig uit gehaald, Ron had last van nierstenen.........
Wat zijn jou prioriteiten vraagt hij aan Emil, het snurken antwoord Emil, ik snurk ook antwoord Ron ik snurk ook, maar dan slaap ik en hoor ik het niet.
Emil dat hij al plannen ingediend heeft bij de gemeente voor het worstel event.
Ron ziet een kabel uit de grond, daar moet alleen nog een doosje op.
als er een vier groep stekkerdoos op zet heb je vier aansluitingen.
Nu over Paul zijn bouwtekeningen die zijn er al, is daar al geld voor betaald vraagt Ron, en Ron rekent gelijk uit dat is 750 euro.
Nou moet Emil met hem meelopen en deelt zijn plannen weer met Emil, wasbakje daar, wandje daar,
Ik heb genoeg Ron met zijn plannen aan gehoord met zijn werkplannen, Ron wilt het als eerst in het Centraal allemaal bespreken wat de prioriteiten zijn.

Ik zeg............Hieperdepiep en in de gloria....Koning Rienk is geboren......koning voor een dag,hij is jarig morgen krijgt hij visite ouders en broers en vriend dacht ik zo uit mijn hoofd.
Iedereen komt de slaapkamer binnen, Rienk en Nicoline liggen in bed,,,,,,,,,,,,iedereen zingen langs zijn bed, langs zal hij leven zingen en klappen, kussen .......morgen zijn verrassing.

Ik zeg.............oppi oppi oppi, iedereen een oordoppie :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_138288704
Ron vertelt in de keuken nog wat over zijn leven; had twee broers, eentje doodgegaan op de leeftijd van 9 jaar aan een longontsteking en de andere op 23 jarige leeftijd gestorven door een aanrijding met een bus. Hijzelf heeft allerlei diploma's van beveiliger.

Robin vraagt of hij iets meegekregen heeft over de twee nieuwe bewoners en voor wie hij gekozen zou hebben. Ron zou Robin gekozen hebben omdat hij dacht dat ze wel wat stennis zou schoppen. Robin: maar heb ik dat niet gedaan dan? Toen was er een streamlock.

Emil verontschuldigt zich; hij gaat naar bed.

In de meidenkamer wordt gesmoesd tussen Laura en Lot.

Ron loopt nog even over het terrein en zegt: mijn handen jeuken; maar dat is voor morgen; straks.. en gaat naar binnen. Hij doet zijn schoenen uit en loopt zachtjes naar zijn bed.

De streamers hebben uitgezocht wie Ron is: Ron Weezepoel, eigenaar van de betere bouwdeals.
  zaterdag 29 maart 2014 @ 05:08:42 #158
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_138289480
Rienk en Nicoline



:D *;
Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
  zaterdag 29 maart 2014 @ 07:56:09 #159
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138289857
Zaterdagmorgen in Huize Utopia.......
Rienk is vandaag jarig, Koning Rienk voor de bewoners, hij mag 1 dag koning zijn, zwaard, troon, kroontje en een mantel is er als verrassing voor hem.
Zijn ouders komen op bezoek en zijn broers, wie nog meer weet ik niet. ( dacht een vriend )
Ron is vroeg uit de veren, zoals hij beloofd had gisteren wilde hij met Ruud mee de koeien doen.
Ruud uit bed, Ron vind de haan maar niks, de bezem is te klein, wil de haspel de deur uit doen en een wand contactdoos maken in de stal.
Ron vraagt of Ruud geen peeskamertje heeft. Nee, we doen het nu onder de douche of in het bos. Ron wist dat want Ron keek streams.
Ron gaat vandaag aan de slag met de werkplaats, opbergruimtes maken, het is nu een bende. Een opgeruimde werkplaats is ook in het belang van de kijkers en voor eventuele opdrachtgevers.
Ron kijkt toe hoe Ruud de melkmachine aansluit en de koeien maakt, wil de eieren wel bij de kippen weg halen, er liggen nog niet zoveel eieren.
Ruud haalt een grote ton uit de loods en zet die buiten,Nicoline bij Rienk zijn troon, ze zetten alles vast klaar.

Cap Pullup
Ruud ligt weer in bed, Nicoline zag ik wel samen even in de keuken praten met Ron.
Ron zit nu aan tafel iets op een blaadje te schrijven.......
Ron staat op van tafel en loopt naar de blokhut buiten, daar aan gekomen krijgt het een flinke inspectie van hem, hij tekent wat op papier, en schrijft er iets bij.
Dan loopt Ron over het terrein naar het hek, rammelt er wat aan, bekijkt het en wandelt rustig weer terug naar de loods, even sigaretje nog buiten, en Ron ligt op de bank binnen zijn aantekeningen te bekijken.
Zo begint er weer een nieuwe dag .........weekend.......uitslapen.

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 29-03-2014 08:23:02 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 29 maart 2014 @ 10:26:49 #160
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138291746
Rienk krijgt post............Andrea komt het brengen op bed.....Wilt U het hier Koning, en Rienk pakt zijn post aan.
Nicoline komt ook aan lopen met zijn ontbijt op bed, Rienk kijkt blij, Nicoline gaat ook haar ontbijt pakken en komt bij Rienk op bed zitten, wentelteefjes, Griekse yogurt met pijnboompitten...
Rienk laat een enveloppe zien, kijk hoe dit geschreven is, Charlotte komt even kijken en vraagt van wie het is. > Rienk dat weet ik niet, even alles bekijken antwoord hij......Je ouders komen ook he zegt Charlotte, Charlotte > Hoe vet is dat.
Nicoline stelt voor om buiten te ontbijten, Rienk wil met haar op bed nog even blijven zitten.
Rienk heeft een brief van een Alie, van Octipy, daar heeft hij ook een tijdje gezeten, met Alie heeft hij gefietst in Boekarest, en het laatste contact met haar was een ijsje eten.
Rienk is blij met de brief van Alie, Alie is trots om hem te kennen zegt hij tegen Nicoline.
Hij fluistert tussen door tegen Nicoline * dank je wel schat *....voor het ontbijt.
Isabella komt even bij hun staan, kusje en een goedemorgen.
Nicoline vraagt of Rienk een stukje wilt voorlezen.......Rienk > dat het een grote media hype is Utopia in de buitenwereld, en dat hij bezig is een stukje Octipy uit te dragen in Utopia.
Nicoline leest het briefje van Alie, volgens Rienk leest ze te snel.Dan een kaartje van een Fan, Meta heet ze, ze feliciteerd Rienk met zijn 30ste verjaardag, ook Nicoline wordt gefeliciteerd.
Rienk moet mee naar buiten, Ruud staat al klaar met Rienk zijn ontbijt in zijn handen, Rienk moet plassen en vraagt of dat eerst even kan, dat kan Koning Rienk antwoord Nicoline.
Rienk doet zijn trainingbroek aan en holt naar de wc.
Rienk weer terug, Nicoline heeft voorpret en straalt......
Rienk een t shirt aan en Nicoline doet de blinddoek bij Rienk om. Nicoline > je kan niets zien he, Rienk > nee, hij heeft een kroon en een mantel om, Rienk ziet echt niets zegt hij nogmaals.
Hand in Hand tussen Nicoline en Laura loopt hij naar buiten, voet omhoog zegt Laura.........en daar staat hij voor zijn troon, de blinddoek nog op, hij moet een hoge stap maken, wordt geholpen en moet gaan zitten,Aike zegt, Rienk dit moet je even vasthouden, en hij pakt aan wat Aike aan hem geeft, een zwaard hebben ze gemaakt, met het limet omwikkeld met zilverpapier.
Iedereen staat voor Rienk op zijn troon, blinddoek doet Ron af en iedereen begint het lang zal hij leven te zingen.
Rienk straalt, en lacht.............is er erg blij mee.
Sommige doen hun schoenen uit, en zijn 1 met Koning Rienk op blote voeten.
Rienk houd kleine speech, hij vind het helemaal geweldig en staat de hele dag tot hun beschikking, en dat ze vooral plezier maken.
Ruud wordt geridderd tot Ridder Ruud.........en zit op een knie, Billy maakt een staartje in zijn haar. Ruud moet vandaag de orde handhaven...Rienk > normaal maakt hij chaos, vandaag bewaard hij de orde.
Rienk en Nicoline nu weer met zijn tweetjes, Rienk op zijn troon, Nicoline er naast, ze nemen samen de post door.




[ Bericht 3% gewijzigd door Toverheks op 29-03-2014 10:33:58 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 29 maart 2014 @ 11:10:08 #161
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138292644
Visite....................Rienk zijn ouders en broers, een vrolijk stel, ze trekken aan de bel, niemand reageert, er wordt gefloten en geroepen en daar is Rienk, een aller hartelijks ontvangst, kus , omarmen en Rienk zijn moeder fluister gefeliciteerd terwijl ze liefdevol over Rienk zijn wangen strijkt.
Nicoline komt erbij, stelt zich voor ook zoenen.
Dan lopen ze richting loods, buiten wordt de visite begroet door de andere bewoners, allemaal zoenen handen en knuffelen.
Broer vraagt over kroon, troon en zwaard, mantel, Rienk vertelt trots dat ze dat voor hem gemaakt hadden gisteren en dat hij met blinddoek op naar buiten moest.
Rienk > Pa, Moeders, zullen we ff een kleine toer, dan beginnen we bij de kas..zegt Rienk.
Ze lopen naar de kas, Rienk ontdekt daar dat de pompoenen naar boven komen, het groeit.
Beetje heen en weer gekijk in de kas, daarna naar Buiten, Rienk vraagt zacht aan zijn moeder of ze trots is, dat is ze inderdaad antwoord ze terug.
Ze lopen nu richting stal, allemaal binnen en hek weer dicht, Ruud komt eraan hollen, moet de kruiwagen even pakken, He daar heb je de baas van de koeien roept Moeders Rienk, Jij maakt er knuffel koeien van, en ze lacht naar Ruud.
Ze staan nu bij de stal, er wordt gevraagd of Rienk het naar zijn zin heeft, dat heeft hij zeker antwoord hij, ze luisteren wel naar hem en naar zijn mening, ik ga niet aan de kant staan voor een discussie, Moeders > daar ben je toch ook op geselecteerd vraagt ze, Ja is het antwoord van Rienk. Ze babbelen gezellig verder bij de stal.




[ Bericht 19% gewijzigd door Toverheks op 29-03-2014 11:24:17 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 29 maart 2014 @ 12:10:55 #162
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138293881
12 uur.....................Rienk moet weer op zijn troon plaats nemen, hij krijgt cadeau.......
Rienk komt uit een warm nest, is gewoon te merken, Pa en moe zijn gescheiden, pa heeft nieuwe vrouw maar Pa neemt Moeders mee naar Utopia, dus een goede verstandhouding.
Leuke broers.........Andrea geeft haar cadeau aan Rienk, het rode kruis, met een opgerold briefje erbij.
Ze heeft iets op geschreven, iets met vreugde,van Edgar Tolle heel mooi dank je wel Andrea zegt Rienk en kust haar.
Nu een cadeau van Laura met een lief briefje, ze heeft wat gemaakt van hout, een voetafdruk, in het groen, zijn lievelings kleur.
Van Nicoline krijgt hij vanavond onder Earth Hour zijn cadeau zegt ze.
Dan krijgt hij een groot houten hart Van Robin, geschuurd en wel.
Rienk bedankt de bewoners voor de moeite die ze allemaal voor hem gedaan hebben voor zijn verjaardag, en bedankt zijn familie dat ze er zijn...............
Ook een flesje whisky, ze krijgen allemaal een dopje die dat wilt.

Kwart over 1, ouders Rienk zijn er nog, Nicoline loopt met Moeders naar de blokhut, waar Ron en Gio druk bezig zijn, Rienk moet van de week nog de dorpel fiksen, de deur kan niet dicht.
Ron is een baasje en weet van aanpakken. Moeders vertelt tegen Nicoline dat ze weinig contact heeft met Rienk, ze heeft hem nooit opgezocht toen hij op straat leefde,Rienk heeft zijn eigen denkwijzen vertelt ze, ze heeft wel gesprekken gehad met coachen over hoe het op straat leven is. Moeders vertelt dat Rienk niet perfect is, maar dat zijn al haar zoons niet zegt ze er achter aan.


Charlotte bij Andrea, die heeft haar massage tafel verplaatst naar haar stukje land van haar tuintje, Charlotte krijgt een massage...........

Een echtpaar zit gezellig te keuvelen in het restaurant van Vanessa, ze komen pannenkoeken eten, Vanessa was dat volgens mij vergeten want ze lag heerlijk achter de loods te zonnen toen Gio en Rienk haar zochten om te vertellen dat er gasten voor haar waren.

[ Bericht 19% gewijzigd door Toverheks op 29-03-2014 13:23:52 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_138298060
Nieuwe bewonerslijsten

Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
  zaterdag 29 maart 2014 @ 18:52:27 #164
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138303532
tegen 7 uur...........de eerste gasten van Vanessa zijn gearriveerd. Vier personen, twee stelletjes, een jong stelletje en een stelletje iets op leeftijd. Vanessa laat even het buiten terrein zien, de kruidentuin, de kas en de akker de koeien...........Vanessa heeft geen groene vingers vertelt ze tussen door.
En ze stappen de loods in, de oudere dame vraagt of ze Rienk even mogen feliciteren met zijn verjaardag, dat mag antwoord Vanessa, de vier gasten lopen de huiskamer in, He hallo, hoi en goedenavond en stellen zich voor aan de bewoners die daar zitten, ook wordt Rienk hartelijk gefelisiflapstaart met zijn verjaardag.
De jonge dame is een hele trouwe kijker, Vanessa heeft het over de live stream Vanessa > Schijnbaar is het heel leuk........



Cap Gher

En de volgende vier gasten stappen het terrein op, een echtpaar met twee jonge kinderen, een meisje en een jongen , ik schat tussen een jaar of 11/13.
Ze stappen de loods binnen, stellen zich netjes voor aan Vanessa, Vanessa vraagt of ze eerst een rondleiding willen, dat willen ze wel en Emil neemt ze op sleeptouw.
Ondertussen zit Vanessa gezellig aan tafel te babbelen met haar eerste vier gasten, over het volgen met de camera waar Vanessa de eerste week alleen maar last van had, dat ze zich om kleden onder de deken en dergelijken, maar nu let ze niet eens meer op de camera, ze heeft het niet meer in de gaten.
Vanessa vertelt dat Paul er gisteren was, en dat hij niet meer terug komt, ze mist hem ontzettend.
Vanessa vertelt waarom ze in Utopia zit, om zich zelf te ontwikkelen, altijd thuis gezeten, twee kinderen groot gebracht .

Vanessa heeft volle bak vanavond, er zitten nu 8 gasten aan tafel.


Rienk en Ron zitten op de bank in gesprek, het gaat over de trekker die Ruud had in gegraven.

[ Bericht 24% gewijzigd door Toverheks op 29-03-2014 19:41:18 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 29 maart 2014 @ 20:39:17 #165
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138307187
Half negen......Earth Hour is begonnen, in Nederland en de rest van de wereld gaan op verschillende plaatsen alle lichten uit, gebouwen maar ook huishoudens doen daar aan mee.
Welkom bij Earth Hour Utopia, in heel de wereld doet iedereen mee, verschillende steden etc vertelt Nicoline..............Nicoline doet ook een oproep aan de streamers, allemaal het licht uit, en er wordt geroepen LICHT UIT, LICHT UIT.
Dan wordt er gezongen voor Rienk lang zal hij leven.
Ron vraagt aan Nicoline waarom niet elke maand een uur het licht uit in Utopia.......
Alles in de loods wordt verlicht alleen door kaarsjes, Nicolien > Wat ziet het er mooi uit jongens, zo mooi hebben we het hier nog nooit gehad....doelend op het kaarslicht.
Ook Vanessa haar gasten zitten gezellig bij de bewoners in de huiskamer.
Allemaal lekker aan de wijn en er wordt druk heen en weer getettert......ze gaan nog verstoppertje doen vanavond gilt Laura er boven uit.



Half 10....het licht springt weer aan.........
Kwart voor 10, de laatste gasten van Vanessa nemen afscheid.

[ Bericht 3% gewijzigd door Toverheks op 29-03-2014 21:54:09 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 29 maart 2014 @ 22:01:30 #166
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138310830
Centraal.................
Vanessa wilt dat ze opschieten, het zijn altijd dezelfde roept ze, ze wil naar bed.
Gio moet het geld nog tellen, Emil > jongens ff de aandacht, het is ff belangrijk.
Gio opent, hij vond het gezellig vanavond.
Afbetaling uit de kas, 1.040 en 60 ct. 924,44 op de bank, 118.15 Qurent moet er nog betaald worden.
Het was een geintje richting Gio dat ze Centraal gingen..........Gio moest improviseren iedereen lachen... Dan heeft Ruud nog een klein puntje, investering 60 euro, een ballenbak met 1000 ballen, iedereen stemt voor en begint te gillen.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 29 maart 2014 @ 23:11:49 #167
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138314450
Het is gezellig in de loods, bijna iedereen aan geschoten,
Emil zit bij Robin en Gio op de bank Emil > ik ben nuchter, en zie dan dit en denk dan what the fuck, maar ach het is zaterdagavond, en het is Rienk zijn verjaardag.Emil en Vanessa niet, die drinken niet.....
Isabella kreeg een lege kruik in haar gezicht van Gio, Joey en Gio waren met de lege kruik aan het gooien, Gio had hem weer, en Joey gaat weer op de bank zitten naast Isabella die op de leuning zat Gio wilde hem terug gooien naar Joey maar het raakte het gezicht van Isabella vol., en pats, midden in haar gezicht, hij kwam best hard aan ze zat even met haar handen voor haar gezicht, de kruik lag bijna in de open haard, dus Joey stond snel op en pakte hem eruit.
Isabella tegen Gio...vuile, vuile,vuile en ze stond op, ik pak je nog wel, en er achter aan, met de bezem. echt boos was ze niet maar het deed wel zeer.

Ruud > We zijn in Utopia, we moeten de klok een uur vooruit zetten, maar het is ons Utopia, WIJ zetten de klok NIET vooruit, fuck het is ons Utopia, Billy > Top idee Ruud, top, doen we.

Andrea zit achteraf aan haar schilderij te werken

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 30-03-2014 08:56:12 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 30 maart 2014 @ 03:20:49 #168
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_138319011
Verslag van de gebeurtenissen tussen 0000 en 0200 uur vannacht.

Aike, Isabella en Ruud bekijken de poll op de website, waarin wordt gevraagd wie de
koeien moet doen, Isabella of Ruud. Meer dan 75% geeft de voorkeur aan Isabella.
De poll staat hier: http://utopiainwoners.wor(...)o-et-de-koeien-doen/



Gio en Laura zijn straalbezopen en vrij vervelend. Na een korte streamlock staan een aantal
bewoners opeens de tanden te poetsen in de keuken en lijkt het er op dat ze naar bed zijn
gestuurd. Ron wijst Aike er fijntjes op, dat er geld open en bloot op de tafel ligt en misschien
beter opgeborgen moet worden. Aike roept vervolgens Gio tot de verantwoording, maar daar komt
niet veel zinnigs uit. Ze dist hem nog behoorlijk, door hem allerlei vragen te stellen over de
inkomsten, waar Gio alleen maar onzin op kan antwoorden.



Emil heeft nog een gesprek in de keuken met Robin en Rienk, waarbij hij aangeeft dat ze
de goodwill door het Earth Hour vanavond flink zijn kwijt geraakt door de gebeurtenissen
daana. Robin vindt dat dat wel meevalt, mensen hebben hun eigen verantwoordelijkheid
en Emil moet geen politie agent spelen volgens haar.

Laura lijkt over haar nek te zijn gegaan en na een kort gesprek in de zenderkamer heeft
Isabella zich over haar ontfermt, en in haar bed gelegd. Daarna gaat Aike bij Isabella en
Nicoline liggen en praatten ze nog even na, maar het gesprek is slecht te volgen helaas.

Emil hoort dat er nog wordt getimmerd in de klusloods en gaat daar kijken en treft daar
Ron aan, die nog druk bezig is om zijn gereedschap op te hangen. Ze hebben een kort
gesprek over het verloop van de avond, en vlak voor 0100 uur gaat Emil terug naar de
loods en gaat ook naar bed. Ron zei ook zo te gaan stoppen en naar bed te gaan.





Gio komt rond 0100 terug op de slaapkamer, en vlak daarna volgt een vrij lange streamlock
tussen 0107 en 0113 uur. Ruud en Billy lijken daarna nog te hebben liggen wippen in
de werkloods, maar rond 0130 uur lijken alle bewoners te slapen.

Tot zover, goedenacht en straks om 1100 uur Centraal.

[ Bericht 0% gewijzigd door DGK_Tegengas op 30-03-2014 03:35:53 ]
.
  zondag 30 maart 2014 @ 09:03:57 #169
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138319938
Zondagmorgen in Huize Utopia 9 uur.........
Billy en Ruud zijn bij de koeien, Vanessa zie ik ook al schuifelen in de keuken.
Ruud wil vanmiddag de stal schoonmaken, Ruud > dat vind ik wel leuk, Billy > daar ga ik je mee helpen, dat vind ik ook wel leuk zegt ze terwijl ze met de kruiwagen in de weer is.
De koeien zijn gemolken, Ruud heeft ze buiten gezet, ze staan te eten uit hun nieuwe voederbak die Ruud en Billy in elkaar getimmerd hebben.al het gereedschap tegen de muur
Billy vraagd aan Ruud of hij het nieuwe werkhok al gezien heeft, antwoord van Ruud is ja, alles tegen de muur netjes geordend, ben benieuwt hoelang het daar blijft hangen ( Ron heeft het gereedschap op gehangen netjes naast elkaar en een werkbank gemaakt, zie Cap boven mij )
Ze lopen weer richting de loods, Ruud gaat aan tafel zitten met zijn bakje kwark, Billy gaat een eitje bakken, Isabella ook haar bed uit...............en een nieuwe dag is begonnen

11 uur Centraal, dan een kinderfeestje om 2 uur, en er komen ook gasten voor Vanessa haar restaurant.

Isabella heeft een ochtend humeur, ze probeert Ruud duidelijk te maken dat ze wakker van hem geworden is, Billy bemoeit zich er gelijk mee, Ruud laat gaan, waar gaat het over. kind heeft het niet zo op de morgen . Ruud tegen Isabella, Kind ik heb alleen wat bewogen, heb amper gepraat, waar praat je over, als je jezelf nu eens hoorde.
Isabella druipt af en gaat aan tafel zitten achter de laptop
Ruud kruipt weer in bed, in het oude werkhok achter, waar hij en Billy vannacht geslapen hebben met hun matras op de grond.
Billy op bed haar ontbijtje eten, Vanessa is al druk bezig alle potten waar de waxine lichtjes in zaten en die her en der over de hele loods waren gezet ( voor Earth Hour ) op te ruimen en in een doos te doen.
Achter buiten bij de loods staat een soort tafeltje en allemaal volle dozen met lege flessen wijn , daar zet ze de potten netjes keurig op een rijtje bij.



Cap misssnapshot

[ Bericht 20% gewijzigd door Toverheks op 30-03-2014 09:18:48 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 30 maart 2014 @ 13:29:22 #170
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138324921
Klein verslag Centraal van vanmiddag.
De kas klopt, ze staan er goed voor, de financiën lopen goed.
Dan over wat er met het oude werkhok wordt gedaan, Billy wil er graag gaan schilderen, alles daar heen verhuizen, sommige stemmen tegen, er moet ook een B&B komen, en dat kan ook mooi daar in het werkhok.Ze hebben besloten een stukje aan te bouwen aan de loods, daar kan er geschilderd en gecreabea worden, en daar kan ook de kaartverkoop voortaan gedaan worden.
B&B komt in het werkhok, en ze willen dat ook samen laten gaan als er evenementen en concerten plaats vinden in Utopia, alles all inn........
Ron vertelt de regels voor het gereedschap, Ruud wil geld om aan kleding te besteden, Andrea wil massage olie voor haar toko en Vanessa heeft een stofzuiger besteld.
Billy wilt dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen hygiëne.

Half twee.....het kinderpartijtje is binnen, allemaal giechelende kinderen tussen de 11 en 13 jaar oud De jarige meid neemt plaats op de troon van Rienk, sommige bewoners zingen mee met het lang zal ze leven, en Hoera.
Emil vraagt de namen van de kinderen en hoe oud ze zijn.
Het welkoms rondje lekker in het zonnetje buiten.............De kinderen komen uit Soest, een meisje vertelt aan Emil dat ze helemaal aan het shaken was in de auto op weg naar Utopia toe, ze vinden het allemaal erg spannend.
Er wordt sporten voor de kinderen, allemaal lekker het parcours rennen met Gio voorop, een meisje gilt, Daar is Charlotte, en ik hoor ook gillen, daar zijn Lautje en Charlotte, nu rek en strek oefeningen...........

Kwart over drie.....en de kids gaan poepgooien, het meisje dat jarig is, dat in het begin al steeds gilde roept RUUD GA NOU STAAN................Ruud zoekt een overal, Billy oppert, doe anders even je kleren uit.
Ruud heeft een overal gevonden en loopt het gras weer op. Daar staat Ruud, achter het koeienbord.
De kruiwagen met poep staat klaar, ze mogen dichterbij gooien wordt er geroepen, ze raken Ruud niet.
Billy helpt 1 van de kinderen poep op de plank te scheppen. De jarige Job hoor je boven alles uit krijsen, ze vraagt of ze de koe even mag aaien aan Charlotte, dat mag.
Charlotte staat et het kind bij de koe, ondertussen is het toch raak bij Ruud, zijn gezicht zit onder de stront.
En is het is game over, Ruud wil gelijk douchen, alles zit onder............
Er wordt nog even een foto gemaakt, Gio, Ruud in het midden en Emil met hun duimen omhoog, Joey neemt de foto.
Ruud gaat douchen en loopt naar de loods.
Ron is nog steeds druk bezig met klussen, nu in het washok de maten nemen, iets op papiertje schrijven staat een soort bouwtekening op die hij gemaakt heeft, en mompelt, 2/4/ 8 en 10........
Ron is bezig om een tweede douche ruimte te frabiceren, je weet hoe die dames zijn, kunnen ze een beetje tutten daar enzo vertelt hij aan Emil.
Ook wilt Ron weten of Paul een zwaluwplaat op de grond heeft geplaatst, anders gaan je tegels eraan, dan gaat de vloer bewegen, Emil weet het niet, Ron vraagt wie er bij was toen Paul met de douche bezig was, Ja Hakim vertelt Emil, maar ja daar heb je ook niks meer aan, die is er ook niet meer.
Puck heet de jarige job, ze krijgt alle handtekeningen van de bewoners achter op een houten bordje waar haar naam op staat, en weer een dikke knuffel van Charlotte, ze is dikke fan van Charlotte en dat heeft Charlotte gemerkt.
Puck heeft de rode oude broek van Ruud aan, waarom weet ik niet maar ze is er gelukkig mee, en weer om Charlotte haar nek hangen, vanavond stuurd ze Charlotte nog een mailtje beloofd Puck.
Puck vind het jammer dat ze weer naar huis moet gilt ze, ze wil liever blijven wonen in de loods.........
en weg zijn de kids.

Ron heeft de blokhut omgetoverd in een echt werkhok, maar is niet van plan om elke morgen eerst drie kwartier al het gereedschap en het hok op te ruimen, gewoon netjes achter laten, vanavond gaat hij dat iedereen even duidelijk maken zegt hij.
Alleen de deuren moet hij nog sluitend maken.......

Kwart over vijf, het menu is patat met een frikandel, de frituurpan ging stuk, nu op het fornuis slaolie in de pan en bakken maar.

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 30-03-2014 17:12:59 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 30 maart 2014 @ 18:52:03 #171
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138334160
Kwart voor zeven.......Visite...........
Een echtpaar die komt eten bij Vanessa komen eten, salade uit eigen tuin, Nicoline en Isabella verwelkomen deze gasten, Nicoline legt uit waar wat gezaaid is.
Meneer wil ook graag naar de BioMarkt en vraagt aan Isabella of hij zich kan opgeven vast, Beste is een mailtje sturen antwoord Isabella en ze loopt met de gasten verder het terrein op, en daar is Vanessa, die ze hartelijk begroet.
Of ze eerst een rondleiding willen, dat willen ze wel en Vanessa loopt met de gasten naar de Kippen en de koeien..............Deze gasten komen uit Groningen, Oh Rienk komt ook daar vandaan vertelt Vanessa..........Nu bij de koeien, de gasten vinden het prachtig en het ruikt ook nog lekker zegt de Mevrouw.
Eieren moet Vanessa al verstoppen vertelt ze, want er worden zoveel eieren hier gegeten, niet normaal vertelt Vanessa..........en ze babbelen gezellig verder.

En nog twee gasten schuiven aan bij Vanessa, een jonger stelletje uit Schijndel, ze zitten aan de soep.

Gio en Emil in gesprek, de beide boys vinden dat Robin fake is.
Ron vraagt waar Ruud is, Emil >.......Ruud ligt op bed, Ron > moet die niet de koeien melken dan Emil > ja maar de Ruud Logica, de klok is een uur vooruit gezet dus dan moeten de koeien ook een uur langer wachten.
Ron vraagt zich af waar iedereen is, Liggen die alweer op hun nest te ronken, vanavond maar eens de regels aan passen zegt hij.
Ron loopt naar Ruud toe in de slaapkamer, He Ruud Ruud zegt hij bij het bed, Het is tien voor acht de koeien.......Ja huh antwoord Ruud en Ron loopt weer weg. Billy > Wat moest ie Ruud > Ja dat weet ik ook niet.

[ Bericht 15% gewijzigd door Toverheks op 30-03-2014 19:54:19 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 30 maart 2014 @ 20:11:30 #172
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138336999
Emil heeft Robin duidelijk gemaakt dat het met Gio een beetje uit de hand loopt, wat moeten zijn familie en vrienden en voor al zijn meisje niet denken als je zo in de weer bent met Gio, Robin vind dat ze niet anders tegen Gio doet dan tegen andere.
Emil gaf een voorbeeld aan, zoals dat ze Gio masseert, dan komen er suggestieve foto`s in de buitenwereld, hou daar rekening mee.
Emil vind dat Gio wel Robin steeds op zoekt, en dat hij grapjes maakt, maar soms ook te ver kan gaan.


9 uur, al de vier gasten van Vanessa brengt ze naar het hek..Houdoe, doei doei was gezellig roepen ze naar Vanessa en weg zijn ze.

[ Bericht 7% gewijzigd door Toverheks op 30-03-2014 21:06:25 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 31 maart 2014 @ 00:12:04 #173
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138349076
Weinig gebeurt vanavond, Gio is bezig in het nieuwe werkhok aan zijn volgelhuisjes, er was een kleine schoorsteen brand in de open haard, Ruud wilde er water op gooien maar dat werd sterk afgeraden door Ron. Als de haard niet meer brand gaan ze hem schoonmaken, roet aanslag heeft de hoge vlammen veroorzaakt.
Andrea heeft Billy en Ruud gehoord die aan het krikken waren, ze dorst er niets over te zeggen vertelde ze aan Laura en Emil, ze vertelde alleen dat ze de condoomverpakking moesten opruimen, voor de kindertjes die ook op bezoek kwamen, Emil had gezegd dat ze daar best iets over mag zeggen, Andrea zei het maar niet omdat ze al zoveel stemmen had gehad de afgelopen stemmings ronde.
Andrea > Maar als het weer een keer gebeurd ga ik er toch wat over zeggen
Robin heeft een massage gehad van Joey, Laura en Robin hebben het er nu over dat het misschien wel op you tupe staat.
Laura masseert Charlotte........Andrea leest een stukje voor, voor alles is een tijd, een tijd om geboren te worden, een tijd om te sterven, een tijd om stenen te gooien, en een tijd om stenen bij elkaar te rapen, een tijd om te zwijgen en een tijd om te praten etc.etc....voor alles is een tijd.
Leuk he zegt Andrea..........
Ron komt de slaapkamer in, met zijn roterende tandenborstel en tandpasta, hij maakt de opmerking dat zijn laatste vriendin er gek op was, ( doelend dat je hem op je klit kan zetten ) je kan de bovenkant van een Oral B eraf halen, hij had er eentje om zijn tanden te poetsen en eentje voor andere doeleinde. Charlotte begint te lachen, Charlotte > echt en ze reageert verbaasd, wat een gek.
Ron loopt weer de slaapkamer uit om zijn tanden te gaan poetsen.
Charlotte in de keuken op zoek naar lekker hapjes, ze at eerder uit een plastic bakje, alleen wist ze niet hou oud het al was.........Ah Charlotte heeft weer wat anders te eten gevonden, ze neemt een grote beker Yogurt, Laura stond ook al uit een soepkom wat te lepelen, en Robin neemt maar een boterham, ze wil graag hageslag, moet besteld worden, ook pindakaas.
Ron loopt naar het hek, even inspecteren, het hek klemt, de gasten moeten duwen en trekken voor dat het hek eens open gaat, Ron zei gisteren dat hij ook het hek wilde repareer.
Ron nu bij Gio in het blokwerkhok, Ron geeft Gio adviezen voor zijn vogelhuisje, als je dat nou zo doet en dan een schroefje dan het afdakje.
Ron oppert voor een lijmpistool, Gio > die komt morgen, maar we moeten nietjes hebben. Ron> zet ik gelijk op mijn lijst, zal ik morgen ook even bestellen.
Je bent lekker bezig zegt Ron tegen Gio, Gio > en vannacht een beetje de boekhouding doen.
Ron gaat straks ook nog even alles uitwerken, de douche uit tekenen de wasbakken, wil ook steigerhout gaan bestellen, onderhandeld dat de klant zelf kan uitzoeken of hij onbehandeld of gelakt wilt hebben.Dan nog meer dingen wat Ron allemaal van plan is.Emil erbij, Vanessa wilt haar bankje op sturen aan haar dochter, gaat Gio ook vannacht even regelen. Ron gaat nog een sigaretje roken en dan ook maar zijn plannen op papier zetten.
de mannen laat ik gezellig verder kletsen.
Robin en Charlotte zitten met hun oren geplakt aan de zijkant van de blokhut luistervinkje te spelen.
Ze komen de blokhut binnen lopen, We hebben alles gehoord hoor alles gehoord. Emil kijk een beetje verbaasd, wat gehoord, Charlotte ja dat ik moest huilen, ja zegt Emil, het vuurwerk buiten toen je jarig was.

nou sommige liggen in bed, het is rustig in en buiten de loods.
Ik zeg ................................... :W slaap lekker en tot morgen

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2014 09:37:39 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 31 maart 2014 @ 00:14:15 #174
251975 kissaa
fka: kissa
pi_138349132
Ik weet dat het niet 'mag' maar toch wil ik vooral Toverheks en anderen bedanken voor de streamverslagen :*
  maandag 31 maart 2014 @ 00:31:00 #175
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138349613
quote:
0s.gif Op maandag 31 maart 2014 00:14 schreef kissaa het volgende:
Ik weet dat het niet 'mag' maar toch wil ik vooral Toverheks en anderen bedanken voor de streamverslagen :*
Je mag altijd bedanken, en leuk juist maar daar is dit topic voor :*
UTO / Vragen / opmerkingen over streamverslagen , deel 3
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 31 maart 2014 @ 09:24:35 #176
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138354252
Maandagmorgen in Huize Utopia.............
Isabella heeft vanmorgen de koeien gedaan, ook heeft ze de vaatwasser uit geruimd en zit nu aan tafel in de keuken.
Aike en Isabella hebben samen het over Billy en Ruud gehad en hun op en neer escapades,dat het ranzig is en dat het programma op deze manier een platvloers/verloedering wordt, en toen kwam de SL.
Joey heeft al rondjes gelopen om de loods, Vanessa heeft al de Plus gebeld .
Vandaag komt er ook visite voor Emil, zijn Moeder, meisje en zijn beste vriend.

Ron is ook al wakker en druk bezig, die wil een slang voor het water naar de tuin graven.
Andrea oppert met een gewone tuinslang, Ron vind dat niks, dan moet je die slang steeds opruimen, volgens Ron kan er beter een vaste slang komen, en dan aan sluiten bij de waterkraan bij de koeien. Ron gaat het wel even bekijken en uit denken.


Ron druk bezig bij de blokhut, hout uit zoeken, lange platen laminaat zet hij tegen de muur, balkjes tegen de muur, klein hout kwakt hij op stapel neer.


Marleen van de Plus komt de boodschappen brengen.
324 euro handje contantje moet er afgerekend worden.
Of Marleen stofzuiger zakken wilt kopen voor Vanessa bij de Blokker, Marleen doet dat, vind ze geen probleem zegt ze.

Ron heeft de Firma kost geen Drol ook gevonden.........en besteld van alles, beits, garderobe dingen wil hij ook hebben, buis blank geanalyseerd of zoiets, of ze gehard glas hebben, hebben ze niet wel die glazen blokken die veel als afwerking gebruikt worden bij een douche.
Dan nog twee grote OSB platen, 122 bij 244......ach doet er maar drie zegt Ron.
En dan de bestelling die er nog lag van afgelopen week zegt Ron, misschien vanmiddag anders komt het morgen.........Fabian is ziek vertelt Ron aan de bewoners binnen.

[ Bericht 17% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2014 11:37:12 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 31 maart 2014 @ 15:16:51 #177
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138364077
Er wordt lekker buiten gezeten, het weer is prima, ook in Utopia.
Nicoline en Billy hebben een TOP idee zoals ze zelf zeggen, ze willen morgen aan elkaar geketend zitten de hele dag, Dan gaat Billy met Nicoline op de akker aan het werk, en dan kan Nicoline gezellig met Billy gaan schilderen.
Billy vind het helemaal TOP.

Vanessa heeft morgen 9 afhalers, van haar * bedrijfje * thuisafhaalmenu.......
Om drie uur willen ze gaan BBQ......
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 31 maart 2014 @ 15:21:09 #178
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138364248
En daar zijn ze, Bezoek waar Emil de hele dag op gewacht heeft. Zijn moeder, beste vriend en Lydia.
Emil staat bij het hek, ziet ze aan komen en rent het 1e hek door en omhelst Lydia.
Emil staat met zijn Lydia op het terrein, Lydia beseft het nog niet zo goed, Het gaat wel met Lydia zegt ze.
Emil > heb je last, JA snikt en lacht Lydia door elkaar.........ze vind het nog steeds raar, heel raar, het is even wennen zoiets zegt ze.
Emil > Ik voel je hart.......Lydia, hoe is het met jou, Emil > Goed maar ik heb je zo gemist....ze kussen wat af.....Lydia > vind het nog steeds raar, zo raar, en nu jou weer te zien, Lydia > je bent echt super, echt goed.....Emil > Jij ook, Lydia > hoe weet je dat..Emil > door jou, door jou steun en dat je me schrijft......ze huilen en lachen alle2 Emil tilt haar op, Emil > dit kan echt niet, ze heeft een kort jurkje aan daar op doelend.........
Lydia gaat zingen straks, ze heeft Melody mee genomen en nog iets.........
Emil is super gelukkig en staat nu met haar op het weilandje bij de koeien, kussen en elkaar omarmen, ze kunnen niet van elkaar afblijven.
Lydia zegt maar weer een keer dat ze het heel raar vind, jij ben nu in een andere wereld zeg maar zegt ze tegen Emil.
Ze staan met zijn 2e nu te huilen, Lydia heeft het zwaar, ze heeft in de buitenwereld wel veel steun van iedereen..........Sorry snikt Emil, je hoeft je niet groot te houden in je brieven, schrijf gewoon wat je voelt........Emil voelde het, hij las het tussen de regels door, Emil merkte dat ze gelukkig nog steeds op 1 lijn zitten met zijn twee.
Emil > Vanaf het 1e telefoongesprek horen we bij elkaar, daar laat ik niks tussenkomen, ook geen Utopia.
Van Lydia mag hij best met Andrea of Laura in Bad...............
Emil > ik vertrouw jou blind.
Lydia > Je doet het zo goed hier, echt zo goed Emil > ach ja , ik doe wat ik kan, Emil ergert zich aan de bewoners die weinig doen vertelt hij Lydia, nu dat Lydia zag hoe Emil voor het eerst een zaag vast hield, en ze lachen erom.
Lydia vertelt dat Emil wel erg boos over kwam in het begin, ja ach ze waren me ook steeds aan het provoceren.
Emil is zo blij dat ze er is, .........Emil > .je doet alles goed, alles wat je schrijft..........
Emil zegt tegen Lydia, als je gaat zingen straks, waarschuw me dan, dan pak ik een dweil want ik denk dat ik alles onder jank.
Ze lopen terug naar de lange tafel buiten waar iedereen zit, Emil gaat zitten, Lydia op zijn schoot.

zes uur, het bezoek zit er bijna op, Lydia en haar vriendin hebben een paar nummers gezongen , gitaar erbij, 2 stemmig..........ze krijgen complimenten, werd loepzuiver gezongen, iedereen was stil en luisterde, bij sommige bewoners een traantje hier en daar.
Emil vind het zo leuk dat ze zongen, Lydia antwoord was jou idee.
Volgens vriendin gaat het niet zo goed met Lydia , ze heeft een ziekte, ik lees het Alice in Wonderland syndroom in de COS.
Lydia zegt tegen Emil dat hij zich geen zorgen hoeft te maken om haar.
Vanessa komt naar Emil toe Emil, het is kwart over zes, maar moet je dat spijtig genoeg zeggen.
Ene Bart is blijven slapen in het huis waar Lydia woont, Emil is er niet zo blij mee al vertelt Lydia dat hij in de logeerkamer heeft geslapen.
Half zeven, er wordt gezoend, gekroeld en afscheid genomen van alle bewoners. en we hebben een SL
En weer terug, Emil en Lydia in elkaars armen, het snot komt Emil zijn neus uit onder het huilen en zoenen, sorry zegt hij tegen Lydia, ik weet niet wat ik vandaag he, hooikoorts de pollen komen me neus uit.
Hij houd van haar fluistert hij in haar oor...........zucht O+
En weer zoenen en hij fluistert dat hij super trots op haar is, ze knikt tussen haar tranen door ( lijkt wel boequetreeks ) Hek dicht, maar Emil en Lydia zoenen tussen de spijlen door en ze vertellen dat ze van elkaar houden.
Eindelijk naar 50 zoenen verder tussen de spijlen vertrekken ze, zwaaien en handkussen en daar gaat het bezoek van Emil weer richting huis.
Halverwege rent Lydia weer terug, Emil ook door het hek en ze vallen elkaar weer in de armen, Je doet het super goed baby fluistert Emil.
Dan zijn ze echt weg, Emil in tranen achter latent.
Emil heeft het er moeilijk mee, maar vond het heel fijn dat ze er waren.


Met dank aan Spapaars
1 van de nummers wat Lydia en vriendin ten gehore brachten, ook werd er door haar vriendin gitaar gespeeld en 2 stemmig gezongen.






Cap BaconBus

[ Bericht 7% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2014 18:47:54 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 31 maart 2014 @ 20:19:32 #179
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138374728
Gio en een Meneer aan de telefoon, wil voor 300 euro plus 2 kaartjes Gerard Jolling a.s. vrijdag.
De biertap is geen waterkoeler maar een luchtkoeltap.........Aike gaat kijken of er kaartjes nog beschikbaar zijn, en anders worden het kaartjes voor de 3 J`s, die komen de 30ste April een optreden geven in * Live in de loods *
Aike en Gio in de keuken, Aike vind dat ze het niet kunnen maken lauw bier te verkopen, of deze meneer het er niet bij kan regelen een koelsysteem, maar volgens Gio als je het eronder zet wordt het automatisch gekoeld.
Aike > Je hebt gelukkig nog een paar optie`s achter de hand toch.
Ron bemoeit zich er ook even mee, 300 euro is geen geld zegt Gio......Ron > is dat het ding wat je vanmiddag liet zien van MP? Ron vertelt hoeveel glazen er uit een fust gaan, 33 cl per glas, 50 liter.
Ondertussen staat ook Emil in de keuken, een spontane bloedneus die is in de weer met een keukenrol.
Gio gaat achter de laptop zitten, Ron kijkt mee over zijn schouder, ze gaan de Biertap machine maar weer eens bekijken.

Visite......................een heer en vrouw komen een tafel ophalen, Joey doet het hek open.
Jeroen en Nel, en Jeroen kent Andrea, kwartje valt nu ook bij Andrea en ze omarmt hem, is vriendje van Andrea uit De Richter ( Amsterdam )
Hij stond daar vroeger bij de deur ................heeft nu een ander zaakje, waar er ook cultureel en yoga , kunstenaars, feestje, house muziek, voor alle minderheden in Amsterdam dan kan je het huren tegen een betaalbare prijs........

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2014 20:44:58 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 31 maart 2014 @ 21:50:54 #180
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138380066
Centraal
Worstel event en Gerald Joling gaan beide top volgens Gio
Er wordt een aparte bankrekening geopend, alleen voor de pure winst.
Rekeningen Qurent is nog niet afgeschreven, of er een reflexief komt van de maand, overmorgen komt die ........betalen belasting, 1.800.euro gaat van de 12.000 af, 1405 euro terug zouden krijgen, 920 euro moesten ze eerst betalen..........
Gio wil wel blijven als administratie, er zou eerst gerouleerd worden, ieder die dat wilde een maand lang de financiën bijhouden.
Gio vind het wel leuk, en de laatste tijd gaat het beter, Emil weet niet of er over gestemd moet worden, maar betreft Emil mag Gio op deze weg door gaan........Iedereen stemt voor.
Gio wordt er een beetje emo van, Billy en Charlotte rennen naar hem toe en omarmen hem en overladen hem met kussen.....hij bedankt iedereen voor het vertrouwen.
Ron heeft wielen besteld om een bolderkar te maken, is makkelijk voor op het terrein, een zaag aanbieding 907 euro, Cirkelzaag op MP zetten, in principe hebben we de cirkelzaag eigenlijk wel nodig.
Emil vind het veel geld, maar Ron denkt het geld zo te hebben terug verdient, er zijn weinig aanvragen zegt Emil, Maar Ron vertelt is ook nog een berg werk in Utopia zelf, B&B ect.
Ron beloofd dat die zaag zijn geld terug verdient zo gauw mogelijk.
Gio oppert dat er ook kastjes etc gemaakt moeten worden voor de B&B in plaats van die dingen te kopen.
Aike wil met Gio en Ron wel om tafel zitten, en dat Ron dan aan geeft welke projecten hij wil gaan doen ( met de nieuwe zaag ) Ron, > alle projecten en en toen kwam er een SL.
Of de tekeningen van Paul al gezien heeft wordt er aan Ron gevraagd, nee Fabian is ziek antwoord hij terug.
Gio wil een strandje naast de loods, en Nicoline wil haar Earth Ship, Charlotte wil een sappenbar, Gio wil een graafmachine huren voor een paar dagen.
Achter bij de koeien, 2 weilanden zijn er, als ze dat nu gebruiken als terras en zwembad, daar is altijd zon vertelt Gio........
Ruud vind het een probleem, omdat de koeien altijd naar binnen moeten als er kinderen komen, Ron wil er wel een pad bouwen..........nu gaat het over de plaats waar ze het willen realiseren.
Charlotte vraagt of ze altijd de koeien willen houden, Ja is het antwoord.
Nicoline nu over haar Earth Ship, het levert niet direct geld op wel samen met de B&B.
Ron heeft een kleine kant tekening...........als ze een party hebben opletten want er zijn ook mensen die dan erin gaan, Ron heeft al 3 mensen dood uit een zwembad gevist, waarvan 1 hij moest reanimeren maar helaas niet gelukt is.
Joey > morgen komt Vakantie Veilingen langs, Kaartverkoop gaat dus volgens hun ze komen morgen 2 uur..Emil zit erbij, want ook de worstelkaarten en de Joling kaarten kun je dus bij Vakantie Veilingen bestellen.
Aike > Vrijdag, er staan dingen op het bord, iedereen een taak.
Podium maken, voor die tijd de lelijke wand bekleden.
Ron, de wand gaat niet weg, maar wordt hergebruikt..........( de portretten van de bewoners )
Twee optie`s, stemrondes, print maken met het hoofd, naam erboven, iedereen maand de stemming bij houden...iedereen erop tegen dat gebeurd
Optie 2, verstevigt Karton, dan weer hoofd erop geprint en daar onder kan dan weer de stemming staan.
Joey > Optie drie een foto lijstje............leuke foto van thuis roept Charlotte.
Aike > allemaal aan onze achterban vragen of ze een leuke foto opsturen.
Ron > welke optie nou, Optie twee wordt het.
Emil > Jongens even Centraal graag...........
Isabella wil graag van Aike weten of ze al weet wie wat moet gaan doen als Geer er is.........
Aike noemt iedereen op en welke taak ze hebben.
Er komt een echte garderobe, Ron gaat die nog maken.
Joey > als de bar er is mag ik dan achter de Bar, Emil vind dat goed.
Ron gaat woensdag beginnen met de 1e stappen van de badkamer, wasmachine en scheidingwand en toen weer een SL.
Woensdag gaan ze de vloer achter eruit halen, Ron gaat een kleine work sjop maken, Klussen met Ron leuk zegt Emil.
Vloertje, wasmanden, vinyl, en de dames kunnen dan lekker tutten naast elkaar, en er komt stroom in de badkamer, voor de fohn en de krultang.
Al het hout achter moet er morgen uit, Aike vraagt of dan wel al het laminaat er dan wel weer ligt voor vrijdag.
Dat kan, morgen eruit de vloerdelen en morgen laminaat leggen zegt Ron.
Ron wil wel graag dat dan de vloerdelen ontniet en ont spijkert worden gelijk.
Nicoline wil dat iedereen vroeger dan op staat, Aike stelt voor dat iedereen om 8 uur dan op staat wie er mee wil helpen.
Charlotte had spullen besteld voor haar armbandjes, en de Biomarkt is al vlug, maar donderdag komt mevrouw Kralenmiep en Charlotte vraagt hulp met maken van de armbandjes.
Nicoline wil sporten met zijn alle.
Ron heeft 2 volle pakjes, dit pakje rookt hij nog op, dat andere pakje gaat de open haard in, Ron heeft 26 jaar gerookt, 1 keer vier jaar gestopt, en nog een jaar en een paar maanden, en Ron wil ook stoppen met roken, wil gaan sporten vanaf volgende week maandag, de rest gaat woensdag gezamenlijk sporten.
Ron wilt er echt aan werken, heeft geen conditie, en hoop dat er mensen met hem mee doen, Billy ik ben al gestopt.
Aike over het WK en event wat ze wilde gaan doen Idee Paul en Hakim, Ron wil wel mee doen met Aike,........... Aike neemt het project over.
Nicoline heeft ook nog een idee, na het WK dan hebben ze toch een scherm hangen, een fim drive in, Aike > een walk inn .
Rienk vind dat het eerder kan dan het WK gebeuren, een soort test zegt Emil.
Bij Nicoline moet je je favo films dan door geven. Ron oppert weer eens een instalatie te gaan huren, Ron heeft muziek bij zich, van alles en nog wat antwoord hij.
Veel 538 smach hits en dergelijke zegt Ron.
Nicoline vraagt aan haar ouders of ze haar muziek willen opsturen, Nicoline draait dus ook en is DJ, ook op Dance valley etc heeft ze gedraaid vertelt Charlotte.
Aike zaterdago ok een feestje, verjaardags feest 6 dames, welkoms drankje, work sjop graffiti bij Billy, Ruud kan model staan, dan wil de verjaardags miep een dansje door Emil en Ruud een soort strip tease, van half 7 tot half 10.
Vanessa krijgt ook zaterdag eters, en Gio zegt bij een verjaardags feest komt ook een kampvuur.
Dan wanneer de tandarts komt en Aike vertelt, ambulante tandarts, hij komt voor Billy en Aike, maar Emil stelt voor allemaal........En er wordt verder over de rijdende tandarts gepraat........
Isabella vraagt of ze klaar zijn, Aike gaat gewoon weer verder, gaat over metingen in het lichaam, een test waar iedereen vrijblijvend aan kan mee doen. Deze meneer heeft zich zelf aangeboden aan de bewoners, kost geen geld.
Joey heeft het over stenen en een pad en wil graag een investering voor de Marathon, of de mensen de moeite willen nemen er eens overheen willen rennen, dat hebben sommige gedaan.
Run in het weekend, minimale leeftijd 15 jaar..Wytze wordt bedankt voor zijn idee door Joey.......
Centraal is afgelopen.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 1 april 2014 @ 08:10:54 #181
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138389437
Dinsdagmorgen..............8 uur Ruud is op en gaat de koeien melken, Goedemorgen, hebben jullie lekker geslapen vraagt hij aan de koeien, de kippen in het kippenhok zijn ook zeker blij dat ze volk zien, ze kakelen wat af.
De rest slaapt nog in de loods.
De ene koe sluit hij aan op de melk machine, ff met de andere zwangere koe kroelen, hij vraagt of het met haar gaat, ondertussen aaiend en lieve woordjes tegen de drachtige koe zeggen.
Dan pakt Ruud de hark, schept de poep uit de stal de kruiwagen in.
Ron is bezig in het oude werkhok alles leeg halen, wat in een doos doen, Laura staat in de keuken
Laura maakt voor de vrouwen slaapkamer ontbijt op bed.
En zo begint er weer een nieuwe dag in Huize Utopia.

[ Bericht 19% gewijzigd door Toverheks op 01-04-2014 08:38:24 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_138389647
Ron is al uit de veren. Hij is de enige die zich aan het schema houdt die de Utopianen hadden opgesteld. Vroeg starten met klussen, want de hele vloer moet eruit gesloopt worden en laminaat gelegd in de rest van de loods. Alles moet donderdag klaar zijn ivm optreden Gerard J.

Ron rommelt wat spulletjes bij elkaar in het oude klushok.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
  dinsdag 1 april 2014 @ 08:43:57 #183
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138389764
Laura heeft ontbijt op bed gemaakt voor de meiden in de vrouwen slaapkamer, ze maakt als 1e Vanessa wakker en geeft har het bord met brood en gebakken ei.
Dan loopt ze weer terug naar de keuken en pakt de andere twee borden, Dreetje Dreetje fluistert Laura en Andrea wordt wakker, Laura geeft haar het bord, Charlotte ook wakker en Andrea tikt Robin aan, maar die reageert amper, dan komt ze even omhoog en zakt gelijk weer op haar bed, trekt haar dekbed over zich heen en draait zich op haar zij, Andrea zet Robin haar bord maar naast haar neer.
Laura loopt heen en weer van keuken naar slaapkamer, nu weer met een kopje thee, en daar is ook Robin goed ontwaakt en zit aan de thee.

Ruud is klaar met de koeien, die lopen nu buiten in het weiland, Doei schatjes roept hij twee keer naar ze, raapt wat papier aan de kant bij het hek op en gaat weer richting loods



Iedereen wordt langzaam wakker in de loods.
Ron belt met Marcel van de Firma Kost geen Drol, Fabian is nog steeds ziek.
Ron heeft het over deuren, Marcel legt uit hoeveel het kost etc. Ron loopt even naar binnen, overlegd met Aike en ziet toch nog even van de nieuwe deuren af...........Marcel zorgt dat Ron een offerte krijgt over het hout , Marcel is ongeveer half 12 in Utopia en ze nemen afscheid, doei doei jongen tot straks zegt Marcel vriedenlijk.
De offerte is meer dan 1000 euro vertelt Ron aan Gio, of Gio de mail in de gaten kan houden want Marcel mailt hem zo door.
Dan kunnen ze zien wat wat kost en eventueel kunnen ze dan dingen af bestellen want Marcel komt om half twaalf oppert Ron.


Nicoline en Billy hadden gisteren het plan op gevat om samen de hele dag via een ketting verbonden te zijn, Billy gaat met Nicoline mee naar de akker, Nicoline gaat schilderen met Billy.
Ze gaan ook samen Ron nog helpen vandaag.

Ron is bezig met het beschilderde tussen wandje weg te halen, tussen de huis en de slaapkamer,hergebruik voor de B&B want daar wil hij het voor gaan gebruiken, niets wordt er weg gegooid.
De opbouw laat hij staan, daar komen nieuwe gipswanden tegen aan.

[ Bericht 10% gewijzigd door Toverheks op 01-04-2014 09:45:20 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 1 april 2014 @ 19:00:51 #184
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138406043
Ze eten gezamenlijk buiten aan de lange tafel ,Ron vraagt of er een stuk of zes mensen hem een uurtje na het eten willen hebben al de zooi op te ruimen, Kan dat een uurtje na het eten vraagt hij, het hout mag links van de werkplaats op gestapeld worden.

Charlotte> Die promomeneer die de shirts wilt gaan doen, moet je even terug mailen, want er is nog weinig tijd, zegt ze tegen Aike.
Aike had eerder contact met deze meneer gehad i.v.m. de T Shirts met het logo Utopia en achterop Live in de loods te bedrukken. En het moet wel binnen zijn op vrijdag want dan komt Geer en dan willen ze al Shirts gaan verkopen.

Een zekere Sylvano heeft de naam Chably gekocht als domein naam, de dames Billy & Charlotte zijn daar erg pissig om als ik de COS zo lees.

[ Bericht 23% gewijzigd door Toverheks op 01-04-2014 19:41:00 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 1 april 2014 @ 23:22:27 #185
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138419811
Kwart over tien, en we gaan Centraal....... Het is nog even wachten op Aike en Gio, de rest zit op de banken.
Ruud moet staan van Emil, Jullie hebben het recht om boos op mijn te zijn, het was voor mij heel onschuldig om snippers erin te gooien, jullie hebben het recht om boos op me te zij. Emil, dat ding moet uit elkaar geschroefd worden, duurt dus een tijdje voor dat je weer zakgeld krijgt als hij niet gemaakt kan worden, de verwarming is stuk,zegt Emil, excuus is aanvaard.......Vanessa wil geen papiersnippertje meer zien, na Centraal gaat Ruud verder met opruimen.
Ron > dus excuus aanvaard deze keer, Isabella stelt voor dat Ron en Ruud morgen aan de ketting samen gaan, Ron ziet dat niet zitten.
Emil > 2.205 euro wat ze nu kunnen besteden, of er ook boodschappen van betaald moeten worden vraagt Aike, alleen deze week nog boodschappen, dit is geld over van maart, geheel vrij, een buffer.
Gio is te onduidelijk maar ik vang op puur investering.
Ron > B&B 2.000 budget Ron wil het zelf gaan maken, 750 euro wil Ron hebben voor matrassen dekbedden hoeslakens en decoratie dingentjes, dan hou je 1.250 over vraagt Aike.
Ron wil eerst kijken of hij kan bouwen met wat ze nog hebben, misschien nog een balkje bestellen.
Zaag kan Ron pas over tien dagen bestellen, Ron oppert dat hun verf en kwasten kunnen bestellen, hij heeft die zaag nodig zegt hij een paar keer, zelf marktkramen wil hij gaan maken.
Iedereen voor, Ron krijgt zijn zaag, 907 euro kost de zaag, Ron krijgt respect van Gio, dat Ron in een paar dagen tijd alles aan pakt.Charlotte wil 6 A 700 euro hebben om de merknaam vast te zetten, laks geweest, mensen sturen mailtjes.
Emil > Er is een mail door o.a. Sylvano dat ze de naam konden terug kopen .Billy > er wordt veel over gepraat op internet, Chably wordt gekaapt zegt Charlotte, het is echt aan de orde vertelt ze.
Billy en Charlotte > Het logo is de naam, wordt gekoppeld aan het tv programma, net als het worstel event etc.
Billy > en we moeten niet vergeten dat de winnaar van Utopia er volgend jaar ook geld aan blijft verdienen.
Emil vind het lastig, zaag en verwarming kost ook geld.Aike > vind het ook lastig, we zijn zo laks met investeringen, Isabella stelt voor om te kijken of ze het in termijnen kunnen betalen.
Charlotte > dus iedereen kan zijn plannen indienen en wij niet?
Laura > over de B&B of ze volgende week een try out wil proberen, 11 april, twee mensen, Laura stelt een plan op, ze wil twee matrassen, hout is er al, komen een paar schilderijen, dat het helemaal af is hoeft ook niet, wil alleen kijken hoe het gaat lopen.
Loopt het lekker dan kunnen we het inrichten en kunnen we van start gaan.
Emil > dat als er mensen komen logeren dat ze stil moeten zijn sàvonds, ook privacy moet er zijn voor de gasten, en dat ze er geld mee kunnen verdienen herhaalt Laura, morgen of over morgen gaat ze een plannetje maken herhaalt ze weer.
Laura vind dat ze veel te moeilijk denken nu, als ze maar twee matrassen krijgt.
Ron wil een demontabele wand maken, dat als er meer mensen komen hij de wand even kan weg halen, gasten maken gebruik van de douche en het toilet waar ook de bewoners gebruik van maken.
Aike > normaal gebruiken we de opbrengsten van de BioMarkt voor de vaste lasten, nu gebruiken we het om ergens anders geld in te steken.
Billy en Andrea hun atelier wordt even uit gesteld. Andrea > als we maar onze spullen daar vast kunnen neer zetten, dat kan, de glazen wand wordt even opzij gezet.
Vanessa > ze durft niet meer over geld te beginnen, ze doet het wel en wil 200 euro
Ze wil een koks buis,is verplicht zegt ze, dingen voor het aanvullen op haar servies, en ze wil een Wok.....
Ruud vind geld verdienen 10% en de groep 90% Ruud wilt goede doelen ook steunen, iedereen is bezig met zijn eigen projecten, Laura vind dat niet.
Isabella, ze is heel erg van goede doelen, maar nu totaal niet, lieve schat zie je wat je nu aan hebt, wat wij aan hebben............Joey helemaal tof wat je bedenkt, maar van 60 euro kan je hier twintig ouderen hier een leuke middag bezorgen, Ron gehandicapte kinderen.......
Charlotte > Als jij het zo belangrijk vind om aan goede doelen te geven, ga jij dan ook eens geld verdienen
Charlotte > we moeten juist geld verdienen, laat zien aan de wereld dan wat we met dat geld doen, oudjes komen, kinderen laten komen.
De discussie gaat verder, Ruud wil ook goede doelen steunen die niet langs in de loods kunnen komen,iets met dieren antwoord hij, Robin wil alles op zich nemen om het eens uit te zoeken en er over nu over ophouden.
Ruud wil stemmen.
Ruud wil er over op houden, Emil > Ruud je probeerde de hele toko in de fik te steken hier.
Er wordt aan Ruud gevraagd of hij namen weet van goede doelen die hij wil steunen, nee die weet hij niet.
Vanessa > Ruud wordt maar ambassadeur van een goed doel
Dan is er even een flinke rel en tettert door elkaar,en Rienk bemoeit zich ermee, Vanessa en Charlotte en Vanessa gaan met hun vingers in hun oren zitten, zoals Rienk dat wel een doet. Rienk staat 100% achter Ruud
Ruud > mag ik het samen vatten, ik vraag een klein beetje dat we afstaan voor een goed doel.
Isabella dat Ruud het top doet bij de koeien, en dat er ook bewoners zijn die nooit bij de koeien zijn geweest.
Nicoline vind dat Ruud superveel bijdraagt aan de groep zonder geld te verdienen
Iemand heeft Ruud nutteloos genoemd en Billy neemt het voor Ruud op.
Voor de 1e keer hoor ik de * stem * Beste inwoners willen we niet door elkaar heen praten...Ik zeg dank U stem :+
Laura wilde iets concreets horen van Ruud, niet welk doel.....
Ron stelt voor een benefiet * Live in de loods * te organiseren.
Ron wil iedereen bedanken voor de ondersteuning voor de zaag.
Isabella..dat het s`avonds een apenkooi is van de herrie, dat als het zo door gaat en zij de koeien moet gaan doen s`morgens ze ook geen rekening er meer mee houd.
Isabella heeft de elektricien gebeld ;) zolang er beweging in de loods is blijft het licht aan, het licht gaat om 1 A half twee uit.Dus verzoek dat iedereen met elkaar rekening houd en in de avond rustiger is.
Vanesa wil het gezellig afsluiten, ze vond het een leuke dag, en neem je kopje mee naar de keuken.
Centraal is afgelopen ( was erg veel getetter, soms echt niet te volgen )
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 2 april 2014 @ 00:05:00 #186
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138422030
Ruud loopt met Billy buiten Ruud huilt.Ruud > wil vannacht geld uit de kluis opsturen naar een goed doel en dan naar huis gestemd worden.
Ruud > Ik wil hier niet zijn, ik word hier niet gewaardeerd om wie ik ben.
Allemaal klootzakken, behalve Rienk en Nicolien... zegt Ruud
Ruud hoopt dat mensen een bom aan mails sturen. Vieze vuile klootzakken zijn het.* ik schaam me rot dat ik hier ben *
Billy >Juist door door te pakken laat je zien wie je bent
Ruu> Die kut Playgirl met de bijdehante smoel
Billy > Wie heeft het recht, om jou te beoordelen
Bily > Wie denken ze wel dat ze zijn? Daar moet je boven staan
Je bent fucking Ruud. Billy>Dit is fucking wie je bent. Klaar
Billy kan Emil wel wat aandoen, ze zweert het, ze snikt en die toon waarop Emil tegen je praat pik ik niet.
Billy > En de toon waarop Emil tegen je praatte, wie denkt hij dat hij fucking is.
Dit is discriminatie zegt Billy
Billy: Ik word ook gek dat ik niet objectief mijn mening kan geven
Billy: Het heeft me echt geraakt en dat vind ik niet eerlijk.
Ruud >Eigenbelang is het enige waar het om gaat hier Billy:>Je moet niet veranderen om wat een ander van je zegt. Je bent wie je bent wordt niet geaccepteerd. Daarom ben ik hier in gegaan, dat mensen me kunnen zien met me gekke fratsen.
Ik zeg...............slaap lekker en morgen gezond weer op w/
.

[ Bericht 4% gewijzigd door Toverheks op 02-04-2014 00:18:22 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 2 april 2014 @ 08:19:42 #187
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138425745
Woensdagochtend kwart voor 8......
Isabella en Ron doen samen de koeien, Isabella tegen Ron, dat ze Ruud echt gegroeid vind en goed voor de koeien zorgt.
Isabella wil de dierenarts bellen, de zwangere koe hoeft eigenlijk niet meer gemolken te worden, maar dan moet er een melkmonster gemaakt worden, ook Boer Sjon wil ze raadplegen .
Ron wil graag een extra contactdoos in de stal, dan hoeven ze ook niet meer te werken met de haspel.
Robin en Charlotte hadden vannacht een gesprek, Robin wil Rienk confronteren met zijn uitspraken over o.a. Homofobie.
Ron is vannacht tot laat bezig geweest met klussen, in de blokhut en bij het hek, het hek klemde nogal, boezoekers moesten er aan trekken en duwen voor hij open ging.
Kwart over acht, Ron en Isabella zijn klaar met de koeien en lopen de loods in, daar verwelkomd Aike hun, Aike > Ik ben me daar een potje chagrijnig, niet normaal zegt ze lachend, ze heeft wel een half uur met alleen een handdoekje door de loods gerend op zoek naar shampoo.En ze begint weer te lachen.
Aike en Isabella aan tafel, Aike achter de laptop, ze wil roken, ze heeft nog 1 sigaret, Ron wil ook eigenlijk nog wel een sigaret roken, maar zijn pakje is leeg, Aike > dan neem je er toch 1 uit dat andere pakje, je hebt nog 1 pakje man en ze trekt er een gezicht bij van doe toch normaal. ( Ron wilde zijn laatste pakje symbolisch in de open haard gooien )
Aike staat op van tafel en gaat naar de keuken, Vanessa is ook al wakker......
Ron blijft zitten aan tafel en eet rustig zijn ontbijt verder.
En zo begint er weer een nieuwe dag in Huize Utopia............
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_138428152
Ruud voet zich schuldig en is toch de kachel aan het schoon maken , een dikke laag roet is te zien binnen in de kachel
ron zegt je moet het met de stofzuiger doen dus ben benieuwd hoe dat met vanessa afloopt
  woensdag 2 april 2014 @ 13:02:32 #189
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138432464
1 uur.
Vanessa in de keuken bezig, ze sorteert boodschappen, * en dit is voor de BioMarkt, * en ze rommelt verder.
Ze gaat nu bijna iedereen af die wat van hun zakgeld hebben besteld....Nicoline had jij bananen vraagt ze aan Nicoline, Nee is het antwoord, ik had niets, Vanessa > dat is dan niet veel he. Nicoline > Ja ik kon even niets bedenken en Vanessa loopt door naar de volgende.
Ron is druk bezig in het werkhok, de wasmachine en de koelkast zijn daar naar toe verhuist.
Er wordt vandaag ook getegeld ergens, hoor Gio en Emil roepen, straks lekker tegelen.
Buiten zijn Charlotte en Billy aan het schilderen, ook Robin wil aan de slag, ze wil een stoel beschilderen.
De koelkast wordt verplaatst naar achter, de wasmachine etc. Reden verplaatsing zijn de wasbakken en nieuwe douche

Ruud is bezig met de buiten kippenren, Billy op gepaste afstand zit wat met een blocnoot, ondertussen Ruud goed in de gaten te houden.
Ruud heeft het warm, die zon op je kop is niet gezond volgens hem, Billy > dan moet je een doekje op je hoofd doen en veel water drinken.
De koeien komen even kijken wat Ruud allemaal uitspookt Ruud > He poepedoos, wat is ie allemaal aan het doen he!, kom je kijken.
Ruud > Ben je uit gekeken of niet, ben je uit gekeken, en slaat weer bemoedigend op de zwangere koe haar zij. Ze staat een beetje in de weg.
Robin is bezig met de stoel te verven, Laura vertelt dat ze echt van samen te zijn met iemand is.
Charlotte houd ook van alleen zijn zegt ze, het gaat nu over vriendinnen.

Andrea aan het koken voor het middagmaal.
kwart over 3, het eten is klaar chili con carne, met tartaar, alles zit buiten aan de lange tafel te eten.
Charlotte en Aike vinden Andrea haar eten erg lekker.

Charlotte 240 euro moet er eerst betaald worden voor de naam Chably, er is iemand in Frankrijk die ook de naam Chably gebruikt, je schrijft en spreekt het anders uit, maar dat is een kleinigheidje volgens Charlotte........695 euro kost de domein naam totaal, de rest mag in termijnen

Charlotte en Robin in de slaapkamer, gezellig met een flesje wijn.
Buiten aan tafel, Isabella Ron en Joey, Ron vertelt hij kent de zanger van Racoon, oude stamkroeg vriend en Pascal van Bløf

[ Bericht 4% gewijzigd door Toverheks op 02-04-2014 16:31:53 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_138438889
Aike en Isabella zitten met de hele papierhandel buiten in het zonnetje aan een tafel. Ze nemen de standjes nog eens door voor de aankomende bio-markt.
De stream gaat over op Ruud met de koeien. Hij kriebelt ze nog eens onder de kinnetjes.
"Toevallig" op alle vier de streams is Ruud nu te zien.

Stream gaat weer terug op Aike en Isabella.
Gio loopt langs met een dennenboompje in een kar.
"Ik ben van de plantsoen dienst, zijn jullie geïnteresseerd in een mooi boompie?"
Aike lacht hard.
Isa heeft zin in augurken
Aike zin in wijn.
Ze gaan toch maar weer door. Aike doet ook maar gelijk dingen voor live in de loods.

Isa: we hebben ook een vegetarische slager.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_138439362
De stream gaat van Isa en Aike naar Robin die zich voor de spiegel aankleed / fatsoeneert.
Vanessa is het laminaat aan het dweilen.
Lot en Robin hebben beide een roze shirtje, zwarte rok en broek/legging en een zilveren diadeem aan.

Lot: Schat helemaal geweldig zo roze. Heb je nog zo een rokje?
Ze neemt een slok uit een fles wijn.
Ze sleurt met een strandtas. "Deze staat er echt leuk bij"
Robin: ja echt leuk!

De dames lopen naar buiten en doen een tralala dansje. Ze gaan een groepje beginnen; zegt Lot.
De gourmetters.

[ Bericht 11% gewijzigd door Dottey op 02-04-2014 16:49:18 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_138440359
Nico, Emil en Ron zijn bezig met de badkamer.
Ron en Nicolien keuvelen wat over het leren van klussen.

Ron: je mag best een beetje spelen met de voegjes.
Het is belangrijk dat de voegen op zichthoogte gelijk lopen.
Hij kijkt nog eens goed naar Emil zijn werk.
Ik vind het echt niet slecht hoor. In de verticale lijnen zit het prima hoor.
De kruisjes zijn wel op, denk ik? Dan kunnen we wel die van de lage tegels al eruit halen. Alleen de verticale, niet de horizontale.

Emil gaat lekker verder.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
  woensdag 2 april 2014 @ 17:03:29 #193
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138440369
Ruud bezig met de kippen, hij duwt ze naar het binnen hok, hop hop jij ook, 1 twee huppekee zegt Ruud.
En ze zijn allemaal weer binnen, Billy zit nog steeds op haar kleedje vlak bij Ruud op het gras.Met blocnote en pen.
Ron leert Nicoline en Emil tegeltjes zetten, Ron vind het leuk ze het te leren, hij heeft het net zo geleerd, met bij iemand afkijken vertelt hij.
Ron, ik kan wel op je vingers blijven kijken, maar B dan heb ik zin om het zelf te doen zegt hij tegen Nicoline, Nicoline > vind het hartstikke leuk om het te leren.
Ron > voegen op zicht hoogte, en de verticale voegen ook, Nicoline > dus het is wel redelijk, Ron is tevreden.
Emil in de hoeken bezig, Ron komt met een balkje aan, je kan het ook controleren en zet dat balkje in de hoek.
En zo leert Emil hoe je een wandje betegeld.

Ruud tegen Billy, ik ga naar binnen, ff liggen denk ik, Billy . is goed , Ruud doet vanavond het luik dicht, voor een eventuele vos zegt hij tegen Billy, ook dat vind Billy goed.
Ruud > ik zie je zo, kom je zo binnen pesten, is goed zegt Billy.
Billy roept Ruud nog even na, dat hij niet van die stomme opmerkingen moet maken, Ruud, wat voor dingen? over die brand enzo, oh is goed antwoord Ruud terug terwijl hij met de voetbal richting loods loopt.

Rienk bezig met het grote uithang bord Live in de loods........


Cap Joezi

Laura vraagt aan Ron of hij lekker aan het werk is, dat is Ron inderdaad, maar vind het nog leuker om zijn kennis door te geven en dat mensen er wat van leren, zoals Nicoline, die had hem vanmorgen al geholpen met de water leiding, ik gooide haar zo in het diepe, Ron is tevreden over Emil en Nicoline.

Robin bezig met blauwe krullen te verven op haar geverfde witte stoel.
Emil loopt achter uit, Worstelaar, academicus, tegelaar en er achter aan struikelaar, hij struikelde een beetje achter over.
Billy en Laura in gesprek, ze is van de artistieke vrijheid,perspectief, respect naar elkaar, een jointje roken.......Billy heeft een trekje genomen van een sigaret, Ruud komt aan lopen, Ja ik heb een hijsje genomen, dan ben je maar boos, ik kon mijn super smoker niet vinden, dan maar boos Ruud > ik ben niet boos, Billy > ja loop maar weer weg, lekker volwassen.
Ze gaat verder met het gesprek dat ze met Laura heeft. Ze zit hier niet om knaken te verdienen, ze wil vanavond in Centraal het akkefietje dat Ruud gisteren had in Centraal aan kaarten vanavond.
Daarom zat ze ook de hele dag op het gras in de wei, ik heb ook een beetje ruzie met Rienk zegt ze.
Billy loopt naar binnen naar de slaapkamer, daar ligt Ruud in bed, en klapt in zijn handen, Jongen als je A zegt moet je ook B zeggen, zeg wat je te zeggen hebt.
Ruud > stoer hoor, als je je kut voelt grijp je gelijk naar een sigaret, ik ben 31 hoor........
Billy . en wat boeit het je, als ik hier uit ben, ben ik toch niks meer waard voor jou, Ruud > echt een vrouwen opmerking.
Billy zit op haar eigen bed, ze zwijgen.
Billy loopt weer naar de huiskamer, Ron vraagt hoe het met haar gaat. Billy . laat me maar even, heb niet mij bui, laat me maar even.....is goed antwoord Ron, als er wat is.....Ja antwoord billy.
Aike nu bij Billy Billy > laat me maar even met rust, Aike antwoord dat ze alleen een kusje kwam brengen, even omhelzen en Aike loopt weer weg.

Een stelletje komt eten bij Vanessa, even babbbelen bij het hek met Gio en Joey en ze lopen verder het terrein op.
Ze hadden een afspraak om zes uur, Aike dacht 7 uur. Aike > maar kom binnen, en ze lopen de loods in.
Hai Hai zegt Vanessa, ik was al voor jullie bezig. Vanessa > Geniet even van de rondleiding, ben ik nog even bezig.
Robin geeft de gasten een rondleiding.........Laura neemt de gasten van Robin over, de gasten nu buiten.
Dit stelletje komt bij Vanessa uit de buurt, ze noemde een dorpje vlak bij Helmond, Mariahout.

[ Bericht 3% gewijzigd door Toverheks op 02-04-2014 17:50:06 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 2 april 2014 @ 20:41:20 #194
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138449110
Centraal.
Billy begint, Billy heeft zich vandaag terug getrokken dat heeft iedereen wel gemerkt, ze is erg teleur gesteld in bepaalde mensen , gisteren werd Ruud veroordeeld door sommige, dat heeft haar geraakt, Billy zit er niet voor het geld maar voor de ervaring.
Billy heeft een brief van haar broer gehad, ze hoeft niet alles bloot te geven, maar accepteren.
Billy vind het niet eerlijk, Ron > je hoeft niet mensen te veroordelen maar je moet het accepteren.
Emil > gisteren met Ruud gepraat, laten we het niet groter maken dan het is, ik wil best sorry zeggen tegen de hele groep, we zijn allemaal volwassen om met elkaar te leven in de groep, idialist en realist sluit je het niet uit, financieel gaat het goed.
Billy > we moeten elkaar accepteren , Rienk deed in het begin ook alleen maar hartjes, en later niet meer.
Billy vind dat Ruud gisteren te kort werd gedaan, daar wil ze zich hard voor maken.
Gio >Dat het gisteren verkeerd geïnterpreteerd was.
Emil > Ruud moet beter communiceren , dat hij beter geaccepteerd wordt door de groep
Billy > dat er een te grotere druk op wordt gelegd, Ruud heeft ADHD , Charlotte en ik ook.
Billy > eerst moet het in Ruud zijn hoofd zitten, dan moeten we Ruud de tijd geven en dat accepteren.
Aike > Dat het gisteren uit de hand liep emotioneel.
Ruud > ik zou nooit iemand er uit stemmen omdat hij/zij te weinig verdient, het gaat me om de persoon.
Laura > dat er gisteren een discussie was met Rienk, ze wil het niet groter maken dan het is, ze valt op vrouwen vertelt ze.
Laura wil een gay Pride houden, ze wil voor die mensen op komen, en wat de bewoners er van vinden.
Mensen die er zelfmoord voor plegen, uit de kast komen, en wil een voorbeeld daar voor zijn.
Iedereen is voor.....Ron > wil Laura er mee helpen.
Laura > ik ben open en schaam me er niet voor.
Billy> Dat ze een vette sloep kunnen huren en een UtopiaBoot laten mee varen.
Aike > Paul had het er al een keer over, dat ze met een stichting in zee willen gaan.
Charlotte> dat de afvallers mee op de boot gaan varen. (peter, Harold, Lindy, Jim etc )
Laura wil Rienk niet afvallen, maar het gesprek heeft haar aan het denken gezet.
Ik ben blij wie ik ben, ik ben gelukkig. Niemand heeft bezwaar en Laura vind het top hoe iedereen reageert.
Emil tegen Laura, ze moet een plan uit denken.
Emil > dat het worstel gala erg goed loopt We gaan hier ook als een trein, er ligt laminaat, tegeltjes etc.
Ron vraagt applaus voor Nicoline, die vandaag Ron geholpen heeft.
Ruud > ik heb een grotere ren voor de kippen gemaakt.
Aike > morgen wil ze pakken als voorbereiding voor a.s. vrijdag. T shirts zijn klaar, Biertap is geregeld, Rienk heeft mooi uithang bord gemaakt, het logo is klaar.
Morgenavond wordt het allemaal besproken voor a.s. vrijdag.
Emil > de kachel doet het nog, Ron moet de ontsteking nog aan de praat krijgen.
Isabella > straks nog een gesprek over de Bio Markt, waterbuffels gaat niet door.
Morgen komt Willem &Drees, gaat in gesprek, heeft vragen en wil uitleg, Aike > alleen in gesprek met ons twee.
Zondag gaan we knallen ( biomarkt )
Vrijdag gaan ze allemaal in de glitter zegt Andrea.
Andrea heeft een schilderij gemaakt voor Geer.
Nicoline vraagt weer over de waterbuffel, de koeien zijn geregistreerd en waterbuffel en koeien kunnen niet samen.
Ron > iedereen moet met Ron mee even naar buiten, Ron gaat een ceremonie doen i.v.m. zijn stoppen met roken.
Iedereen naar buiten, veel getetter. Ron maakt zijn pakje open, Nicoline is zo trots op Ron, Ron neemt nog twee trekjes van een nieuwe peuk, hij wil een half pakje delen met de rokers.
Ron hoopt dat de rokers met hem mee willen doen om te stoppen, 19 sigaretten mag Vanessa verdelen.
Nicoline roept> gooi ze in het vuur, en daar gaat het pakje.........Billy Oh wat goed Ron, ik ben zo trots op je, Billy roept we gaan je steunen.
Laatste sigaret gooit Ron ook maar erin.
Ron > hoopt dat er mensen ook gehoor er aan geven, Ron tegen Vanessa >als ik in de verleiding kom en vraag bestel een pakje zeg dan gewoon nee.
Emil > als Robin vraagt om een trekje zeg je ook gewoon nee.
Centraal is ten einde, Ron bedankt iedereen voor het bijwonen voor deze ceremonie, en sommige zingen Give me oil in the lamp.

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 02-04-2014 21:01:50 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 2 april 2014 @ 20:57:26 #195
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138449822
9 uur...Visite.
Twee heren aan het hek, ze worden begroet door Gio en Joey bij het hek, ze hebben een grote witte doos van piepschuim bij zich, er zit zalm in.....deze heren komen voor Isabella en Aike i.v.m. de biomarkt, ze stellen zich aan iedereen netjes voor, kopje koffie krijgen ze straks Vanessa is voor ze aan het zetten, en nemen plaats op de bank.
Deze heren zijn goede vrienden van Boer Sjon.
Ze hebben al een paar dingen samen met Sjon en Anita gedaan, een lunch georganiseerd, ze hebben ook meer op markten gestaan vertelt de heer.
En ze gaan met zijn vieren in gesprek over de BioMarkt.
Ze roken vis op een nieuwe manier, 48 uur roken ze de zalm, 15 uur gepekeld, kwaliteit en smaak verbetert.
De heren weten dat ze niks achter mogen laten voor de bewoners, maar ze hebben aan de bewoners wel gedacht, ze mogen proeven .
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_138460444
En jawel... Billy en Ruud hebben het weer goed gemaakt ofzo..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 3 april 2014 @ 08:23:06 #197
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138461831
Donderdagmorgen kwart over acht.
Ruud heeft de koeien vanmorgen gedaan.
Aike maakt een paar bewoners wakker, Ron is al helemaal wakker, loopt met platen geperst hout heen en weer en zet het buiten, wil het gaan lakken, dure lak zegt hij tegen Aike, Aike zit buiten een sigaretje te roken en haar bakkie koffie te drinken.
Ron zegt tegen Aike, dat hij vandaag wil kijken of hij 1 van de jongens mee kan trekken, er moet een waterleiding aan gelegd worden.
Ron heeft heerlijk geslapen, elf uur lag hij in bed en was gelijk vertrokken vertelt hij, Aike > Oh dat is lekker.
En daar stapt Laura naar buiten, Aike > Hey Sunshine, Aike tegen Ron, ik moest Laura wakker maken, dacht dat wordt niks, Laura moet lachen en roert in haar koffie.
Charlotte helemaal vrolijk haar bed uit, Laura probeert Robin wakker te schudden maar die trekt gauw het dekbed over haar hoofd, Vanessa ligt ook nog lekker warm onder haar dekbed, en daar klinkt de stem * ACCUWISSEL * en de donderdag begint vroeg voor sommige bewoners.

Laura en Charlotte gaan buiten snelwandelen.
Rienk zit de houten grote platen te verven , de wasmachine draait, en Andrea werkt verder aan haar schilderij voor Gerard Joling, die hij morgen van haar krijgt.
Vandaag gaan ze het ook hebben welke definitieve taakverdeling iedereen krijgt, wat de voorbereidingen allemaal zullen zijn, Aike vertelde dat gisteren in Centraal.
Willem&Drees komen ook vandaag, Aike en Isabella willen in alle rust met ze praten, de heren willen wat uit leggen Aike en Isabella ook, Willem &Drees zijn van de biomarkt, maar wilde zich terug trekken i.v.m. de Playboy shoot.

Laura vertelt aan Charlotte dat ze een drukke dag heeft vandaag, matrassen bestellen voor de B&B, het voetbaltoernooi, het op de website zetten, ze heeft alles al uitgewerkt, Charlotte vraagt of ze ook helpt vandaag met armbandjes maken, Laura beloofd ook haar daar mee te helpen.

Aike zegt dat ze ouder wordt omdat ze het geschreeuw steeds slechter trekt, Isabella durft er niks over te zeggen want dan vinden ze haar weer een zeur, maar geeft haar gelijk, Emil antwoord, ja als ik er wat van zeg dan lijk ik op Paul. Ook Emil kan er steeds slechter tegen dat er steeds zo geschreeuwd wordt


Het voor programma van Geer, optreden Charlotte,Laura en Robin, die linda Roos en Jessica doen, en Isabella gaat solo en zingt Ike en Tina Turner Proud Mary .

12 uur
Willem met zijn groenten kratje is gearriveerd.
Tussen Isabella en Billy is het weer goed, hadden woorden eerder gekregen met zijn 2e .
Isabella maakte een opmerking dat sommige bewoners maar een simpel leven hebben, dat betrok Billy op zich zelf en het was even hommeles, Billy tegen Isabella, dat ze zich met haar eigen kutleven moest bemoeien.
Billy kwam later bij Isabella zittten buiten, arm , kusje en een knuffel.

[ Bericht 11% gewijzigd door Toverheks op 03-04-2014 12:03:14 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  donderdag 3 april 2014 @ 13:46:36 #198
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_138469353
Half twee............Post.
Veel post voor Isabella, ook Vanessa haar koks buis is binnen, een zwarte, Vanessa trekt hem gelijk aan om hem aan iedereen even te sjowen.......Leuk he roept Vanessa.
Aike vind de koksbuis helemaal super staan bij Vanessa.
Isabella leest een brief, staat in dat ze zich niet opzij moet laten zetten , lekker moet zingen en haar ding doen.
Isabella roept, oh wat ben ik hier blij mee terwijl ze weer ale post bewonderd die ze heeft gehad.
Isabella haar jongste nichtje is zwanger leest ze, en daar zijn de tranen.

De boodschappen voor morgen worden gebracht, Marleen belde vanmorgen Vanessa op of dat goed was.

De kralen dames zijn gearriveerd voor Charlotte.

[ Bericht 10% gewijzigd door Toverheks op 03-04-2014 14:16:00 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_138478145
Andrea is boos op Billy ze zegt tegen Laura dat Billy weer een sneer gaf naar haar Andrea zegt dat Billy zei dat ze met Charlotte haar gevraagd heeft om te zingen morgenavond op het podium samen met Isabella
dan voel ik me gepasseerd zegt ze en zegt ze dat op zo`n gemene toon
ja maar zegt Laura heb je niet gevraagd waarom ze dat zei dan en dat Charlotte het anders vertelde ? nee want het was andersom zegt Andrea en ik heb met lot gesproken en die zegt het is andersom
ja maar dan kun je daar toch over praten zegt Laura? ,, nee ik heb het al met lot besproken zegt Andrea
ik heb dit gesprek zelf live gehoord en lot vroeg aan Billy of ze morgen mee wilde zingen maar dan moest Billy maar kiezen op de achtergrond of zelf zingen en Billy koos er voor om op de achtergrond te zingen
dus Andrea draait het om of lot verteld het oneerlijk tegen Andrea
pi_138478318
Billy is boos op Gio omdat de man van Mud broeken is gekomen en daar moest Billy bij zijn
maar Billy en Ruud stonden samen hard te werken en te krikken onder de douche dus Gio heeft tegen die man verteld dat Billy samen met Ruud onder de douche stond, de man keek erg vreemd
Billy zei later tegen Gio dat ze dit helemaal niet oké vond,, hoezo zegt Gio dat was toch ook zo
ja maar zegt Billy waar bemoei jij je mee Gio , nou zegt Gio met al die kijkers en lieve kindertjes die dat allemaal zien
ja zegt Billy en als jij nu niets had gezegd hadden die dat nooit geweten
Gio riep Billy nog na en zei ik dacht dat jullie hadden afgesproken het alleen nog maar savond te doen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')