ga ik proberen!quote:Op vrijdag 19 januari 2018 11:19 schreef Onnoman het volgende:
[..]
bestaat al weer een jaartje of 2 volgens mij
gewoon prima dorstlesser als het warm is
Smaakt hetzelfde als de kokospasta die de Lidl wel eens in z'n assortiment heeft rond de feestdagen.quote:Op vrijdag 26 januari 2018 16:03 schreef Onnoman het volgende:
zou dit lekker zijn????
[ afbeelding ]
https://www.amazon.de/Bou(...)Flakes/dp/B01ELMQWU4
Ik heb van dat merk bladerdeeghapjes geprobeerd. Die zijn ook wel een aanrader.quote:Op maandag 9 april 2018 21:41 schreef realAIVD het volgende:
Nieuw in het vriesvak van AH
[ afbeelding ]
https://www.ah.nl/product(...)d-mini-cheeseburgers
Zojuist 2 stuks getest:
Ze zijn erg klein, maar zien er wel precies zo uit als op de verpakking.
Je kan ze in de magnetron of in de oven bereiden, ik heb voor de oven gekozen.
Bij het bakken (en daarna optillen) bleven de burgertjes netjes in tact,
het broodje werd krokant, de binnenkant was warm zoals het hoorde.
De smaak was verrassend goed,
een echt cheeseburgertje met een goede rundsmaak.
[ afbeelding ]
tof idee wel. Ben ook wel benieuwd naar die andere 2quote:Op donderdag 3 mei 2018 16:26 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at net Dr Oetker Yes! Its PIZZA!
[ afbeelding ]
Ik at de variant met spinaziebodem, belegd met broccoli, champignons en mozzarella. Ik vind hem helemaal niet verkeerd. Normaalgesproken vind ik die Ristorantepizza's en eigenlijk alle pizza's van Dr Oetker niet lekker. Maar dit is best ok, de bodem is smaakvoller dan het bordkarton dat bij hun andere pizza's de bodem is.
De pizza heeft 150kcal minder dan een Ristorantepizza, namelijk 696. Minder vet, koolhydraten en suikers, meer eiwit.
Ah, leuk, dank voor de review.quote:Op donderdag 3 mei 2018 16:26 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at net Dr Oetker Yes! Its PIZZA!
[ afbeelding ]
Ik at de variant met spinaziebodem, belegd met broccoli, champignons en mozzarella. Ik vind hem helemaal niet verkeerd. Normaalgesproken vind ik die Ristorantepizza's en eigenlijk alle pizza's van Dr Oetker niet lekker. Maar dit is best ok, de bodem is smaakvoller dan het bordkarton dat bij hun andere pizza's de bodem is.
De pizza heeft 150kcal minder dan een Ristorantepizza, namelijk 696. Minder vet, koolhydraten en suikers, meer eiwit.
Die kan je ook gewoon in NL kopen..quote:Op vrijdag 26 januari 2018 16:03 schreef Onnoman het volgende:
zou dit lekker zijn????
[ afbeelding ]
https://www.amazon.de/Bou(...)Flakes/dp/B01ELMQWU4
Ik had gisteren de bloemkool variant via Scoupy voor 1,50, ik vond deze goed te eten, best lekker eigenlijk.quote:Op donderdag 3 mei 2018 16:26 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at net Dr Oetker Yes! Its PIZZA!
[ afbeelding ]
Ik at de variant met spinaziebodem, belegd met broccoli, champignons en mozzarella. Ik vind hem helemaal niet verkeerd. Normaalgesproken vind ik die Ristorantepizza's en eigenlijk alle pizza's van Dr Oetker niet lekker. Maar dit is best ok, de bodem is smaakvoller dan het bordkarton dat bij hun andere pizza's de bodem is.
De pizza heeft 150kcal minder dan een Ristorantepizza, namelijk 696. Minder vet, koolhydraten en suikers, meer eiwit.
Oh, ik vind de salty caramel variant juist erg lekker.quote:Op donderdag 3 mei 2018 23:36 schreef gelestipjes het volgende:
Ik had de dr Oetker yes it's pizza met bloemkoolbodem. Bodem was lekker krokant, pizza was ook best te eten, maar zou er geen 3,39 voor over hebben, dus zou hem alleen nog eens halen als ie in de aanbieding is. Niet dat ik geen 3,39 voor een diepvriespizza over heb, maar voor 3,39 vond ik hem niet lekker genoeg.
[ afbeelding ]
Inmiddels wel alweer een half jaar te verkrijgen of zo volgens mij, maar goed, ik had het nog nooit geprobeerd. Had de salted caramel en Colombian chocolate and hazelnut gekocht.
Zeer matig. Ik zie dit niet als vervanger voor normaal ijs. Het mag dan minder slecht zijn dan normaal ijs, de smaak is ook vele malen minder. Ik eet dit niet echt met plezier, dus wat heb je er dan aan? Het wordt ook heel erg hard, en bovendien zit er een enorme nasmaak aan.
had ik ook net, heeft een lichte kerrie smaak. Niet vies, maar ook niet super lekkerquote:Op zaterdag 5 mei 2018 12:08 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Ik had gisteren de bloemkool variant via Scoupy voor 1,50, ik vond deze goed te eten, best lekker eigenlijk.
Die heb ik gisteren op. Inderdaad, 1e hap ging nog maar daarna.. Gadverdammequote:Op zondag 7 juli 2019 16:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb afgelopen week de Incredible Burger van Garden Gourmet geprobeerd. Ze beloven vleesstructuur en daar hebben ze helemaal gelijk in. Hij voelt vochtig en vlezig aan. De burger blijft zelfs rood van binnen na het bakken.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het eerste hapje was wel ok. Daarna werd het saai. Daarna smaakloos. Daarna had ik de rest van de dag een smerige smaak in mijn mond. De tweede burger is de vuilnisbak in gegaan.
Hoe komen dit soort producten toch door testpanels heen hequote:Op maandag 8 juli 2019 19:35 schreef JeugdVanTegenwoordig het volgende:
[..]
Die heb ik gisteren op. Inderdaad, 1e hap ging nog maar daarna.. Gadverdamme
Oh ja En die eerste hap is dus wel ok. In elk geval redelijk acceptabel.quote:
Dit is voor mij de reden om deze nieuwe generatie "burgers" niet te proeven. Het doet me teveel denken aan een niet doorbakken burger en daar moet ik niet aan denken!quote:Op zondag 7 juli 2019 16:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb afgelopen week de Incredible Burger van Garden Gourmet geprobeerd. Ze beloven vleesstructuur en daar hebben ze helemaal gelijk in. Hij voelt vochtig en vlezig aan. De burger blijft zelfs rood van binnen na het bakken.
Ge-wel-di-ge review!!!quote:Het eerste hapje was wel ok. Daarna werd het saai. Daarna smaakloos. Daarna had ik de rest van de dag een smerige smaak in mijn mond. De tweede burger is de vuilnisbak in gegaan.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |