abonnement Unibet Coolblue
pi_135325491
Het is opvallend te noemen, dat er ineens door vrijwel alle bewoners over douchen gesproken wordt. Al eerder was te lezen dat streamers hebben gehoord dat er achter (bij de redactie) gedoucht kan worden. Nu dit bericht op meerdere websites te zien is wordt er ineens in een hoekje in de loods gedoucht. Met het blauwe dekzeil ervoor. Billy laat van te voren weten dat ze haar doos gaat scheren, Hakim vraagt of hij haar water later mag gebruiken om zijn kleding in te wassen.

Buiten wordt het vuurtje onder het bad aangestookt. Vreemde wending.
pi_135325720
Nadat Billy klaar is met haar bad/doucheritueel achter het blauwe gordijn loopt ze in het slaapgedeelte rond op zoek naar een onderbroek. Ik begrijp nu dat ze van plan is met Charlotte in bad te gaan. Charlotte heeft een boxer aan en een beha. "Ik ga niet in mijn blote borsten hoor." Of Billy ook haar haar dan gaat wassen, ja dat wil ze wel doen.
Ondertussen zijn Ruud en Emil bezig bij het bad buiten, kleine schrootjes hout hakken en op het vuurtje gooien. Ruud doet er wcpapier bij? Op een gegeven moment verdwijnt er zelfs een totale rol in het vuur. (lekker duurzaam?)

Aike vraagt of Billy al een scheermesje had? Ja dat heeft ze al gedaan. Dus je bent al in bad geweest? Nee, hier, ik ga niet buiten in bad mijn doos zitten scheren. Dus dat heeft ze binnen gedaan en nu gaat ze met fris geschoren doos en Lotte buiten samen in bad voor de kijkcijfers.

Het valt mij nu echt op dat Billy een hele tijd in weinig kleren rond kan scharrelen, terwijl het er toch echt koud moet zijn. Die mega lampen van de redactie geven kennelijk zoveel warmte af dat ze het binnen makkelijk in een truitje en joggingbroek redden. Met mutsje op natuurlijk.


CAP uit COS

Hoe laat het is wordt er gevraagd? Na half zeven, dan moeten ze wel een beetje opschieten met badderen om om acht uur na de uitzending centraal klaar te zitten.

[ Bericht 10% gewijzigd door Sanshine op 10-01-2014 18:42:07 ]
pi_135326183
Het douche gebeuren, de oplettende streamer vind het nu toch wel verdacht, er wordt massaal gedoucht buiten, en Billy verdwijnt achter het blauwe zeil met een pannetje water, ze gaat even haar doos scheren :') Ja ik kan er ook niks aan doen maar het gebeurd echt....... Ze zet het pannetje zo op het aanrecht zonder het af te wassen en nu staat Vanessa het pannetje af te wassen,zag BQ op stream.
Toen hoorde ik Vanessa iets over het pannetje zeggen en er werd gekrijst IK MOET HELEMAAL NIKS!! door Billy Hup geluid weg en er werd veranderd van stream.

Andrea zie ik nog steeds druk met de wandschildering van alle Bewoners......

Harold en Hakim samen,Harold vertelt er zijn hier 15 meningen, 15 aura`s die hier hun ding doen.

Harold heeft het weer over afvallen en lijnen, en hij moet ook nog ff schijten zegt hij, Hij gaat wel even op de emmer laat hij ook nog even weten :')

Billy is ondertussen weer in de slaapkamer aan het rommelen.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135326251
Emil en Ruud roddelen er ook vrolijk op los. Emil vertelt Ruud dat hij Billy de afgelopen dagen vakkundig omgeluld heeft.

Het pannetje met het schaamhaar van Billy dat zo op het aanrecht wordt gezet doet nogal wat stof opwaaien. Jammer dat er een streamlock kwam toen Billy keihard riep dat ZE HELEMAAL NIETS MOET.

Ik hoor Billy nu binnen tegen Giorgio (gekleed in Tshirt en boxershort) zeggen dat ze van de week er ook niets van heeft gezegd toen er gekookt werd in het pannetje waar anderen zijn/haar sokken in hadden gewassen.



Charlotte zegt dat het buiten helemaal stil valt in gesprekken als zij erbij komt. Ze is erg nieuwsgierig wat er over haar gezegd wordt. Billy is dat ook.
Charlotte zegt ook dat Vanessa heel ver kan komen, als ze maar blijft koken en niet te veel zegt.
Giorgio weet nog niet op wie hij gaat stemmen. Hij moet wel echt zijn bek houden over de stemafspraken van de dames. Hij zegt niets...belooft hij

[ Bericht 17% gewijzigd door Sanshine op 10-01-2014 19:04:48 ]
pi_135327189
Lindy is weer in diepe tranen, ondertussen gaan de teilen warm water de badkuip in buiten.
Charlotte wil dat de plaat op de badkuip wordt gelegd, dan blijft het water lekker warm en wat Charlotte wilt gebeurd.
Emil en Ruud hebben het over een nieuwe inwoner, Charlotte hoopt op een lekker wijf, voor Ruud of Emil dat is me niet duidelijk.

Lindy is al weer wat gekalmeerd en melkt de koe, ze zit samen met Isabella op een strobaal.
Isabella heeft 3 katten, 1 kat van een winkel bij Albert Cuyp en 1 kat uit Kreta.......
Lindy heeft stage gelopen bij de Dierenarts op MercatorPlein ( Amsterdam) Isabella haar dierenarts zit *gewoon in Vinkeveen* vertelt ze.
1 van die katten ging bijna dood, had nies en nog meer ziektes, ze heeft hem gered en ze weet nu dat ze alle 2 een goed leven bij haar hebben.........

Gefluister......Billy vind het jammer dat er mensen in Utopia zitten die alleen aan zich zelf denken, Charlotte.
Harold heeft op de knop gedrukt van de week, Ja dat weet ik zegt Charlotte die inmiddels weer bij Ruud en Emil buiten staat.,
Ruud en Emil willen niet dat dit soort gesprekken ( nominatie`s etc) binnen onderling worden besproken, beter buiten wordt er gezegd.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135327336
De open haard waar Paul vanmiddag nog aan zat te metselen is al aangestoken. Het is er lekker warm in de buurt aan de rode koontjes te zien.

Paul vertelt nu zelf dat normaal een open haard die gemetseld is zes weken moet drogen. Dat gaan zij niet redden.

Om 19.20 uur trekt Harold de trui uit waar hij al meer dan een week in loopt. Dat je het ding niet rechtop neer kunt zetten verbaast mij.

Paul geeft Aike boekhoudkundige tips. _O- Dit nav de opmerking van Aike dat ze de boekhouding echt niet met de hand gaat doen.

[ Bericht 22% gewijzigd door Sanshine op 10-01-2014 19:21:42 ]
pi_135328313
Harold: In het regelboek staat gemeld dat we WEL social media mogen gebruiken.
Wel gilt Aike? Ja ga het dan even lezen, staat in het regelboek. Hij weet niet of ze een eigen facebook mogen aanmaken. En weg is mijn geluid. Dit mocht niemand horen? Stream gaat door naar Isabelle en Rienk. Ik slinger de tv-uitzending maar eens aan.
pi_135329282
Ondertussen zijn de dames op de live stream buiten aan het badderen.


CAP COS
pi_135329506
Buiten bij het Bad wordt er gesproken wie er allemaal bij de casting waren, Ik hoop niet dat dat KUTWIJF als nieuwe bewoner komt zegt Ruud, ze is nog een vieze vuile slet ook zegt hij er achter aan, Ze is respectloos. ( er was een promo waarin meisje met bontmuts het erover had dat ze wilde bewijzen zonder haar vaders creditkaart te kunnen overleven, over dat meisje had Ruud het).....Ook Bibi die met Ruud de Wild mee was in Utopia die is wel van harte welkom, leuke meid vind Andrea.

Dan hebben ze het over Beyonce, ze heeft geen leven zegt Ruud, als zij een stap buiten de deur zet....Charlotte en Billy zitten nog steeds samen in bad en het gaat nu over koetjes en kalfjes......als je een beroemdheid bent wordt je nooit met rust gelaten volgens Ruud.
Ruud had Billy ook heel anders ingeschat, hoezo dan vraagt Billy, nou toen ik je op tv zag een kunstenares enzo.....
Het is heel erg belangrijk om met iedereen goed om te kunnen gaan zegt Ruud, maar Rienk wil hij er niet uit hebben, al doet Rienk ook weinig volgens Ruud.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135331755
Tegen half negen zijn de meesten klaar met eten en wil Peter een praatje houden over morgen. Ik doe dit niet voor ons, opent hij, maar voor de kijkers.
Morgenavond gaan ze echt even een feestje houden, om wat ze allemaal bereikt hebben. De spanningen lopen nu heel hoog op in de groep, dus het is wel goed om een beetje ontspanning erin te brengen.

Peter vindt het hier allemaal een beetje te zweverig worden, met de roze verf aan de muur en de gedenkboom.
Andrea haakt er direct op in dat dat een moment was (ivm de dood van haar stiefdochter). Andrea heeft ook vandaag gehoord dat het hier de EO niet is, en daar is zij ook niet blij mee, met die opmerkingen.

Rienk (?) zegt dat Peter wel een verkeerd voorbeeld geeft en daar wel een beetje beter over na had kunnen denken.
Je moet wel groen denken maar nu draven ze te veel door.
Emil is ook voor positiviteit maar wil met twee benen op de grond blijven staan.

Billy "Ik vind dat iedereen zijn eigen druk moet maken over zichzelf." Zij is pissed over hoeveel er nu over elkaar gevonden wordt. Iedereen bemoeit zich met elkaar, ze komen veel verder dan wanneer ze zich met elkaar gaan bemoeien. Elkaar in de waarde laten. Billy pikt het niet meer, wil van niemand anders meer horen dat ze iets moet doen, want dan knapt het een beetje.

De ruzie begint!

Vanessa is het zat dat er iedere avond centraal afspraken worden gemaakt, maar dat de volgende dag bij het opstaan alles weer vergeten is.
Rienk vraagt of BIlly niet zo negatief wil zijn. Billy zegt dat ze niet negatief is. Rienk: ik vraag het je nog een keer, ik hoor dit de hele dag. Ik wil nu ook geen negativiteit van jou meer over een ander horen."

Rienk heeft aan Lotte gevraagd of zij geen corvee heeft, en dat is bij dames Charlotte en Billy totaal in het verkeerde keelgat geschoten. Rienk heeft dat niet te vragen.

[ Bericht 24% gewijzigd door Sanshine op 10-01-2014 20:39:49 ]
pi_135332507
Giorgio wil het gesprek een positieve draai geven en deelt hoe fijn hij zich vandaag voelde met de wortels van de bomen, de gillende fans en het helicoptertje. De ruzie lijkt meteen over.
Aike wil wat knopen gaan doorhakken over o.a. warmte. Of ze dat vandaag of morgen gaan doen? Paul kan niets zonder internet, dus wat hem betreft blijft dat de belangrijkste prioriteit nu

Peter begint weer over het geloof en dat hij totaal niet gelooft in iets, en al die zweverigheid. Paul onderbreekt hem wil het gesprek over de warmte en het internet aanvragen graag even afmaken. Emil wil het qua warmte liefst zo uitzingen. Paul zegt dat als er hele hoge nood is ze direct iets kunnen bestellen (een warmtekanon).

Ze gaan nu stemmen. Rienk vraagt wat uiterste nood is? Is dat bij -10 graden? Charlotte zegt als de helft ongeveer half dood ligt te gaan (van de kou).
pi_135332928
Vanessa: "Als jullie zo door blijven gaan kunnen jullie net zo goed naar huis gaan. Allemaal alleen maar negativiteit."

Op de achtergrond hoor ik even later een snik, en een "Lazer op!"
Ik denk dat dit Andrea is.

Er wordt gehuild bij de open haard. Andrea heeft het kennelijk heel erg te kwaad over de opmerkingen van Peter.
"Hij weet echt niet wat hij doet, hij weet echt niet wie er voor hem staat. Dit gaat hem zijn kop kosten."

Andrea verwacht dat Peter straks naar haar toe komt. Ze is helemaal aan het doordraaien. Er zijn geen fatsoensnormen meer. Paul troost haar, later Isabelle ook. Nu komt Giorgio polshoogte nemen wat er aan de hand is met Andrea.

"Ik wil het geloof echt bij niemand opdringen, hij komt er zelf bij zitten. "... dan word ik ineens aangevallen, het is hier niet de EO." Op een of andere manier heeft Billy zich tussen de menigte gewurmd bij de open haard en begint ze nu over haar problemen. Nu huilt Billy ook.
Ik hoor Paul zeggen: "Maar het gaat nu even om Andrea." Nu huilt ook Paul, tenminste dat maak ik op uit de troostende handelingen van Vanessa bij hem.
Paul": "Wat doe ik hier?"

Wie drukt er vanavond op de knop?

Giorgio wil Peter er even bijhalen, want die heeft het echt niet zo bedoeld. Daar zit Andrea niet zo op te wachten, dan had hij vanmorgen niet mee moeten doen. Nu is Emil erbij gekomen en ook hij weet zeker dat Peter het niet zo bedoeld heeft.

[ Bericht 21% gewijzigd door Sanshine op 10-01-2014 21:04:20 ]
pi_135334496
Billy alarm in het slaapgedeelte. Tranen met tuiten. Ze wil niet met dit domme volk geassocieerd worden. Haal dit programma van de televisie! Rienk klinkt begrijpend en wrijft wat.

Billy schaamt zich voor haar medemens!!
Rienk ook, dat heeft ie altijd. Die schaamt zich zelfs omdat hij mens is.

Peter biedt ondertussen Andrea zijn excuses aan. Ze vraagt of hij haar even met rust wil laten, ze heeft haar eigen verdriet.

Peter gaat daarna Vanessa maar even helpen in de keuken.
Billy huilt nog wat uit in het slaapgedeelte tegen Rienk.
Andrea heeft een momentje met Ruud voor ze naar het slaapgedeelte vertrekt. Daar moet ze ongetwijfeld stuiten op het momentje van Billy.

Door de komst van Andrea in de slaapkamer wordt alles nog eens opgerakeld door Billy. Peter lijkt de grootste vijand van de dag te worden. Hij zit hier alleen maar voor de poen zegt Andrea.

Er wordt gefluisterd door Charlotte, regie doe daar wat aan!
"Ik ga dan ook mijn mensen in zetten." "Misschien komen we dan nog een eindje". Dit kan ik niet volgens met slecht geluid.

[ Bericht 9% gewijzigd door Sanshine op 10-01-2014 21:25:37 ]
pi_135334990
Er wordt brood gegeten vanavond, Ondertussen staan Vanessa met vingers in de boter en staat het gewoon af te likken.pannenkoeken, brood en een eitje voor iedereen......4 broodjes mag je pakken hoor ik Vanessa zeggen.

Of er vanavond CENTRAAL!! komt is niet duidelijk, Vanessa gaat nog heel even door bakken en dan gaat ze zitten, ze heeft het gehad voor vandaag ........Harold vind dat ze het verdient heeft.
Vanessa roept Charlotte, Charlot kom er even bij, en er moet gedeeld worden, Vanessa weet niet hoeveel pannenkoeken/eitjes er zijn.
Waar mag ik zitten vraagt Vanessa en ik wil graag een beetje thee erbij.
Ze klinkt anders dan anders beetje kortaf. Of ik heb haar gewoon te weinig gevolgd op stream en is ze altijd al zo geweest :@

Ondertussen wordt de pasta door gegeven en iemand bedelt of er nog een plakje salami is.
Peter vraagt of er iemand nog iets kwijt wilt voor morgen....

Heel ff Centraal jongen zegt Billy.....
Peter, morgen doen we een soort van opening, we hebben nu een kleine week op de landelijke tv, en mensen zien wat ze aan het doen zijn, peter denkt dat er morgen best veel mensen zullen komen .....als er animo voor is misschien 2 keer in de week, het duurt een uurtje, we zijn binnen en buiten de loods onze ding doen. ff handje schudden en bewoners vertellen waar ze mee bezig zijn, in de keuken een pannenkoekje eten met poedersuiker en stroom, we zijn met zijn alle 1 en 1 voor alle...stoppen met roken mensen ervoor uitnodigen. morgen een hele leuke dag denk peter en dat ze er naar uit kijken.
Morgenavond een klein feestje en daar is peter blij mee....morgenavond lekker feestje houden en denk dat we dat verdient hebben zegt Peter.
De spanningen lopen een beetje te hoog op in de groep, het is niet met wat we eerst met elkaar hadden in het begin zal het spelelement wel wezen zegt peter........Peter vind dat ze met zijn alle heel groen moeten blijven denken, peter voelt een paar dingentjes waar hij zich niet zo prettig te voelen, zweverig gedoe vind hij niks, ieder mens moet doen waar hij goed in is, Peter denkt dat toen de mensen hem zagen zitten vanmiddag dat hij werd ingezegend werd door Andrea, Andrea boos, want het was niet haar idee, het EO gedoe was niet haar idee........ Hoppa peter heeft zich mee laten slepen maar vind het dus 50 keer niks.
Rienk zegt, als er iemand bij jou overlijd dan zullen we ook niks doen.

Peter vind het door draven, groen denken oke maar niet al dat zweverige gedoe erom heen.Emiel is het met Peter wel eens..Billy vind dat iedereen te druk met elkaar is, en begint weer een tirade af te steken.
Emil heeft tegen Billy gezegt He wat er nu gebeurd met ik niet met je eens, ze heeft het met Emil uitgepraat en opgelost.
En weer wordt er door elkaar getettert.

Vanessa heeft het over niemand zegt ze, er wordt elke avond Centraal gegaan afspraken gemaakt maar de volgende dag komt er niks van terecht..........

Ik hoor Rienk steeds sjonge sjonge zucht zucht en vraagt aan Billy of ze niet zo negatief wilt doen de hele dag, Rienk wil geen negatieviteit meer horen van een ander zegt hij tegen Billy.........Waar bemoei je je mee vraagt Charlotte aan Rienk, gaat over de corvee.
Gister zouden we met zijn alle op tijd naar bed gaan is ook niks van terecht gekomen.

Gio aan het woord, heeft een brillant idee zegt hij zelf, hij wil een mooie opening met groen en lult een beetje slap in de ruimte, hij heeft van iedereen positieve energie gekregen, helicoptertje kwam langs etc 8)7 er wordt nu een applaus gegeven aan Gio.

Aike heeft even gekeken wat er al uitgegeven is, er moeten knopen gehakt worden, er moet een besluit komen over de warmte in de loods.
Paul heeft suggesties....internet moet er komen, dan kunnen ze 2e hands dingen kopen blazers enzo.......de verwarming duurt nog een week of anderhalve week...een hittekanon te huren stelt Paul voor.

Maandag wordt er een computer geregeld en internet.......

Andrea ligt in bed.........

Peter wil ff inhaken, of hij net de boeman is akkefietje Andrea, hij heeft respect voor geloof etc. en dat hij in de uitvaart heeft gezeten.
Paul vind dat hij het met Andrea moet uitpraten............

Ruud stond te zeiken tegen een boom, er lag volgens hem een nest met dooie musjes en wil graag zeep.......was een grapje, nou nou Ruud kietel me ff :Z :Z 8)7

Er moeten nog gaten dicht gemaakt worden in de muur Er is nog plastic roept Harold.......
Peter is niet bot zoals het eruit komt, Rienk boos, peter wilde weg lopen bij een gebed Rienk is pissig, lang leve de lol zegt Rienk nog.
Peter is geen zwever en laat iedereen geloven wat hji wil maar hoeft er niet in mee te gaan

Als wij zo door blijven gaan zegt Vanessa dan kunnen jullie het beste gewoon naar huis gaan, laat iemand in zijn waarde, dadelijk lopen jullie weer naar de keuken en gaan daar weer verder.........

Morgen de grote opening roept Gio en Hakim, Rienk laat zich niet voor lul staan voor 10.000 euro.
Peter krijgt High five van Ruud en peter zegt nog ik mag best voor mezelf opkomen.

Andrea zit nu snikkend in de armen van Paul, ...... Peter wil wat zeggen en Andrea roept.........laat me met rust komediant.......
Andrea huilt en zegt dan kan ik beter naar huis.......
Het heeft met fatsoen te maken zegt Aike, als ik dit sirieus moet nemen zegt Billy......Andrea is link op peter en Billy vind het zo ontzettend dom van peter........Dit kan je niet verkopen voor de buiten wereld....Er komt er eentje met een range rover door het hek dreigt Andrea HIJ heeft het echt gezegd ik heb mijn spullen al gepakt........

Billy trekt het weer naar zich toe, jankend en wel miept ze, het is zo raar de wereld staat op zijn kop in Utopia......Andrea houd zich vast aan haar geloof.......ze wordt voor een EO aangevallen, Andrea vind peter de*BAD*

Billy kan dit allemaal niet aan zich zelf verkopen kermt ze weer, ze heeft haar hele leven geprobeerd mensen om zich heen te vergaren met wie ze het goed kan, Ze kan het niet verkopen aan zich zelf...ze valt in herhaling......Ze vind het onnadenkend en Peter komt zich zelf wel tegen.....

Andrea snottert..Het is de omgekeerde wereld hier, en ze weet wie ze zijn, er zitten hier nog meer ......Andrea is heel lief en aardig maar kan ook heel link worden zegt ze......peter had er niet bij moeten zitten dan had peter weg moeten lopen, Dan had hij zo een sterke jongen moeten zijn en weg moeten lopen.........Ze voelde vanmorgen ( in die kring)het was mooi ,harmonie en liefde......
Vanmiddag liep volgens Andrea Peter naar buiten met EO enzo

Gio zegt tegen Andrea...peter heeft het niet zo bedoelt peter is oprecht en zelf ben ik ook niet gelovig.

Charlotte vind dat Andrea en peter het samen moeten uit moeten praten anders stapelt het zich op.
Andrea voelt het als een steek in haar hart het kwets haar ook.Peter moest het gelijk zeggen.....bepaalde dingen moet je wel uit respect doen zegt Vanessa.......

Aike snapt Andrea best maar Andrea erop in, Hoe zou jij je voelen als het je stiefdochter overkomt.......
Aike neemt het voor peter op dat hij het niet zo bedoelt heeft....Emil ook maar Billy gelooft het niet.
Aike zegt dat peter het niet zo bedoelt had.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135337253
Vanessa duikt bij Paul in de slaapzak! Dit is wat krap dus ze gaat haar eigen dekbed erbij halen.
"Gaan jullie samen slapen?" vraagt Peter.


Cap uit COS

Peter geeft ze de kans niet om even hun momentje te pakken en blijft een half uur lang tegen ze aan zitten leuteren.

[ Bericht 33% gewijzigd door Sanshine op 10-01-2014 22:46:40 ]
pi_135339008
Billy wordt naar de zenderkamer geroepen.
Charlotte en Rienk in gesprek. Ze proberen en kunnen het gesprek in de zenderkamer horen kennelijk, gaan fluisteren, vingers op Lotte's lippen van stil!

Rond kwart voor elf gaan er meer mensen aanstalten maken om te gaan slapen. Vanessa verlaat het bed van Paul onmiddelijk. Daarna gaat Paul even naar het toilet en begint Aike ? of Lotte gillen dat hij een sexy lijf heeft.

[ Bericht 36% gewijzigd door Sanshine op 10-01-2014 22:46:02 ]
pi_135340122
Vanessa ligt gezellig bij Paul in zijn slaapzak, Charlotte is weer TE druk en hoor je boven alles uit.

Peter zag ik wel even op stream maar kan hem nu nergens meer bekennen, Billy wil dat Peter eruit gestemd wordt, Zei heeft Peter als staatsvijand nummer 1 op haar lijstje staan.

Rienk hangt nu alleen tegen de open haard.......in gedachte.........

Paul komt het toilet uit, een blauwe onderbroek dragend en met zijn laarzen aan _O-
En weer wordt er gefluisterd........Charlotte heeft er een handje van om steeds te fluisteren.Jij lult ook maar wat hoor ik haar zeggen tegen Paul en Hakim.

Billy en Rienk nu bij de open haard..Je probeert aan je boom te schudden en alles valt eraf zegt Rienk, weer allemaal wijsheden etc.
Rienk vraagt wat doe jij aan kunst??? tegen Billy, ze probeert haar leven zo kunstzinnig in te vullen, Ze doet niet zoveel aan kunst ze probeert heel zuinig te wezen...Zoals je je leven in stelt moet je ook je geest instellen volgens Rienk.
Als je iets tegen komt wat je niet aanstaat, gooi maar weg adviseert Rienk haar...........
Het is niet jou emotie ( Andrea) maar je neemt het wel, Precies zegt Billy en ze moet lachen......Rienk zegt gewoon, jij was het onderwerp niet maar Andrea, maar je eigent je het zelf toe :+ :+

Aike moet tussendoor even naar de zenderkamer komen.
Jij ben niet verantwoordelijk voor iemand anders zijn verdriet.........Rienk praat op een mooie rustige toon......Als je naar mij kijkt zegt Rienk, ik heb hele gerichte boosheid, maar die gebruik ik om situatie`s leeg te prikken.
Grappig Rienk kirt Billy.

Billy vind dat rienk goed kan onderbouwen, Daar heb ik hard aan gewerkt zegt Rienk, JA ik ook antwoord Billy er gelijk weer bovenop.
en zo gaat het gesprek op steeds fluisteren, Charlotte komt erbij ztten en hebben het over het hartje wat ze gehad heeft...............

Wat ZEN voor Billy betekent vraagt Rienk, het betekent haar hoofd leeg maken,Oh je hoofd is druk zegt Rienk als antwoord tegen Billy. Rienk vind Zen Boedisme fantastich en Billy verrekt weer haar nek met Ja knikken...........
Rienk wil vertellen wat Zen Boedisme betekent, maar met Billy naast je krijgt hij daar niet de kans voor.
Rienk heeft een balk op zijn voet gekregen hoor ik ook.
Billy wil nog even wat over Rienk vertellen waar hij bij zit aan Charlotte, dat Rienk wat zei maar er zat een boodschap in en meer zwaar geblaat van Billy..........Ik zeg Aju met mijn Bezemsteel :+

[ Bericht 7% gewijzigd door Toverheks op 10-01-2014 23:10:38 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135340778
Rienk ziet dat er een hele oude ziel in Mona (eh Charlotte) verborgen zit.
Billy gaat met haar vingers door haar haar (geen kam of borstel?). Rienk herinnert zich heel veel van vroeger vorige levens. Lotte zegt: JA??? Hoe doe je dat?? Door meditatie antwoordt Rienk.
Charlotte staat overal voor open. Streamlock als Andrea er bij komt zitten.

Buiten zit Giorgio al uren in bad.
  Moderator vrijdag 10 januari 2014 @ 23:15:11 #194
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_135340909
Giorgio ligt in bad. Emil en Ruud hangen er om heen.



De drie musketiers nemen de stand van zaken door

Emil: "Paul is een norsige oude man... Hij heeft nu ook zo'n trucje. Dan wordt-ie heel boos en dan doet-ie meteen daarna alsof het een grapje was."
Hakim gebruikt Paul volgens de drie heren als bliksemafleider. Als de tijd daar is "wordt Paul wel voor de bus geduwd.", zegt Ruud.
Emil: "Dat Hakim en Paul zo dik waren, viel me pas op na twee dagen of zo. Hakim heeft de sympathie van de groep wel nu, maar pas op voor hem hè. Paul lag goed in de groep, als man die dingen voor elkaar kreeg, en hop, Hakim plakte daar meteen aan vast..... En Aike.. Aike is de enige die nog geen fout heeft gemaakt. Ze is heel slim. Maar als je kijkt naar de positie van Hakim en Aike, dat is wel een positie die makkelijk door een ander kan worden overgenomen."

Emil: "Ik denk dat zij alledrie mij wel zien als een bedreiging."
Giorgo: "Je bent ook geen domme jongen.
Emil: "Geen domme worstelaar nee [..] Dat gedoe met dat broodje tonijn in het begin, dat heeft me heel erg.... ontspoord zeg maar. Anders was ik nu al veel meer...[,,] Maar we hebben vandaag rustug zitten kijken hoe anderen elkaar aan het haten zijn."

Giorgio: "Wat Peter vandaag gedaan heeft, dat kan écht niet. Hoe die Andrea op de ziel heeft getrapt."
Ruud: "Ja.. maar het was eigenlijk wel een misverstand. En Paul die duwde Peter meteen voor de bus hè."
Emil: "Ja dat doet hij hè."
Ruud: "Ja, dat doet hij, als iemand al down is nog even een douw geven. Die nazi."
Maar Giordgio vindt het toch vooral heel erg dom en respectloos van Peter. "Als Andrea zich nu met hart en ziel vasthoudt aan dat geloof, en daarmee de dood van haar stiefdochter verwerkt. En dan ga je daar zo lomp, paf overheen."
Ruud zegt met Peter te hebben gesproken hierover, vanavond. Hij heeft wel spijt van zijn opmerkingen tegen Andrea. Volgens Ruud is Peter vooral bezorgd over wat er in de kranten komt te staan.

[ Bericht 1% gewijzigd door Gert op 10-01-2014 23:41:20 ]
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_135342358
Vijf mensen (Charlotte, Billy, Rienk, Ruud en Emile) nog bij de open haard, de andere tien op bed of op een andere manier buiten beeld. Ze maken vooralsnog weinig aanstalten om te gaan slapen. Nachtploeg gereed? Of doet Gert het alleen? ~O>
pi_135343121
Giorgio zorgt voor de anticlimax van de avond, en haalt de open haard roddelploeg mee naar bed.
Morgen is een grote dag! (ja om 12 uur pas!!!) :W
pi_135343596
Tien minuten later ligt de roddelploeg op bed net zo keihard te praten als bij de open haard. Alleen nu over onzin. Waar blijft die haan?
pi_135344899
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 17:04 schreef Sanshine het volgende:

Ik ga even schakelen naar een Billy vrije stream, dit was een overdosis.
Haha :D
Digo
pi_135345177
Ik lees verder en ze zijn vandaag dus compleet gek geworden?
Digo
pi_135345252
Ook de nachtploeg is al een hele lange tijd afgehaakt, gesnurk op twee kanalen in de loods.
Tot morgen. :W
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')