#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:15 |
SHJN SC Databank Onze Topic Emoticons: ..... ... .............. ... ... ................. ... ........ ................. ....... ............ ... .... ... .............. .......... ................. ... ....... . ....... ...................... ..... ... ............... ... ... | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:17 |
en puppies | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:17 |
PUPPIESSS | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:19 |
ik zag vanmiddag een huskyyyyy | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:19 |
brum is Death for adventures aan t spelen, wat een zaadspel | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:19 |
ik verkoop jill wel! | |
PriemGirl | dinsdag 3 december 2013 @ 15:25 |
En daar moet ik dus iedere dag mee werken En beterschap sjaan Hier is mijn rugaids een stuk beter sinds de kersenpit die ik er gisteren heb opgelegd en afgelopen nacht geslapen met een kussen onder mijn knieën (las ik ergens als tip en ik ben een keer níet met extreme nekaids opgestaan ) | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:26 |
ik ga ook mijn kersenpit er es bijpakken, goeden idee! | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:26 |
WAAROM WILT DIE FREAKING BLACKSMITH MIJN ZWAARD NIET UPDATEN FML | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:28 |
Zelda | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:30 |
oh lol ik stond niet tegen de blacksmith te praten maar tegen diegene ernaast okaydoei | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:32 |
Ja ik ook als ik in Breda ben, meh | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:35 |
Koken op gas Heteluchtoven | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 15:38 |
dat | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:38 |
inductie | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:39 |
Ook fijn hebben we op het werk. | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:40 |
Ik heb op een elektrische kookplaat leren koken thuis en dat ging prima. Ik moest daarna echt flink wennen toen ik bij B op gas moest gaan koken. Maar inmiddels vind ik gas wel veel fijner | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:41 |
Ma maakte graag het vlees altijd om half 4 al of zo, en dan in de jus dumpen en om half 6 eten. Dan kun je het op electrisch heel lang warm houden zonder dat het gaat koken, vond zij wel ideaal. Toen wist ik nog niet dat je niet alles 2 uur moest laten koken | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 15:41 |
Gas Alles wat geen gas is | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:42 |
dafuq | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:42 |
Wat ik bij electrisch vooral heel irritant vond, was dat het eerst heel lang duurde voordat die plaat überhaupt warm was, en daarna heel lang duurt voordat ie weer een beetje is afgekoeld. Als je dan 2 eieren na elkaar bakt, is die tweede altijd zo goed als mislukt | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:42 |
oven onder het gasfornuis combimagnetron | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:43 |
Mijn oven zit boven de koelkast Weet je hoe onhandig als je te klein bent om erbij te kunnen | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 15:43 |
Ja vraag maar aan Priem En dan wel zo koppig zijn om geen lage oven te willen | |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 15:44 |
Koken op gas | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:44 |
Ik zou er juist wel een willen, maar dan moeten we een hele nieuwe keuken en dat gaan we in dit appartement niet doen | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:44 |
Lolwat | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:45 |
Dus nu kan ik wel iets in de oven zetten, met veel moeite, maar eruit lukt niet handig. Dus dat mag B doen | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:45 |
Wij hebben een oud gasfornuis/oven maar dat ding werkt echt als een tiet | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:45 |
Mij werd geleerd dat vlees goed doorgebraden moet zijn. Dus daar begin je mee. Heel erg op tijd. En dan gooi je het in de jus, die heet is, want dan gaart het nog wat na. Ja echt | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:46 |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:46 |
En verse groenten gebruiken kost heel veel tijd en werk en mislukt alleen maar, dus daarom pak je potjes | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 15:46 |
hoe maakte ze jus dan? | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 15:46 |
ja, een beetje zoals mijn moeder kipfilets bakte. Anderhalf tot twee uur in een pan met deksel op een laag vuurtje in een pakje croma. | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:47 |
er.mah.gerd. ja idd | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:47 |
En we aten alleen runderhamburgers of rundervinken. Want pa lust geen kip en ma mocht geen varkensvlees (dieet voor ziekte). En broer lust weinig. Dus ja, dan bleef er dit over | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 15:47 |
gelukkig heeft mijn moeder anno tegenwoordig een flinke verbeterslag gemaakt en is ze zelfs echt heel culinair bezig | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:47 |
noooooooooooooooo | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:48 |
Met een zakje jusmix van Knorr of Maggi of zo. Maar dan wel met 3x zoveel water dan dat op de verpakking stond en dan velen allesbinder Ik gebruik nog steeds die zakjes om jus te maken, maar dan niet met een liter water of zo | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:48 |
bedoel mijn moeder is ook geen kookwonder maar gelukkig heeft ze nooit zo gekookt | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 15:48 |
mijn moeder maakte gewoon jus uit het braadvet met een beetje water? | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:49 |
Als we chicken tonight aten (als pa niet mee at), dan werd die saus ook een uur van tevoren gemaakt. Anders was de kip vast niet gaar | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:49 |
Ja maar daarmee kun je geen vier hamburgers onderdompelen | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 15:49 |
ik heb in mijn beginjaren op kamers best een gaarheidscomplex gehad. Ik dacht echt dat alles een paar uur hoorde te pruttelen | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:50 |
mijn moeder ook, doe ik ook. | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 15:50 |
ook niet met een pakje croma? | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 15:50 |
ik maak nooit meer jus. Echt, nooit | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:50 |
Mijn ma had gewoon een hekel aan koken. Ik heb pas echt meer dingen geleerd over koken toen ik bij B kwam wonen. Hij kookte nl wel elke dag voor zichzelf. En wij aten 1 a 2 x per week AGV en velen kant en klaar spul... | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 15:52 |
ik maak het alleen als ik stamppot eet eigenlijk, anders ook niet, toch alleen maar vet | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 15:54 |
Eet je wel nog ooit gekookte aardappels? Die vind ik nl niet lekker zonder iets van jus... | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 15:55 |
nee | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:01 |
Hehe, duidelijk Wij zetten ze toch eigenlijk wel 1 a 2x per week op het menu, alleen is B er ook geen fan van dus meestal wordt het dan alsnog stamppot, of puree, of gebakken aardappels. Of, als er ook maar iets in de weeklijst wijzigt, dan verdwijnen ze gewoon helemaal Dus wij eten ze uiteindelijk een keer in de twee weken eens of zo | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:02 |
Bij stamppot eet ik het juist niet meer Bij boerenkoolstamppot vind ik het heel lekker om er wat mosterd doorheen te doen bv. Dat in combinatie met wat kookvocht maakt het voor mij al wel smeuïg genoeg | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 16:03 |
als je het niet lekker vindt, waarom eet je het dan? Toch niet "omdat het hoort" ofzo he? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:03 |
ik heb al jaren geen jus meer gebruikt | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 16:04 |
Ja boerenkool met mosterd ermnerm. Ik moet nog honing mosterd halen ermnerm. Had gister ook wat lekkers gemaakt, spekjes uitgebakken, krieltjes meebakken, beetje kruiden erbij gooien, snijbonen voor 5 min gekookt en daarna mee gebakken met de krieltjes en spekjes was echt heel lekker! En daarbij rundvleeshamburgers . | |
PriemGirl | dinsdag 3 december 2013 @ 16:06 |
Omnomnom duwe patatjes met jus | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:06 |
gadverdamme rare priem | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:07 |
Ik vind gekookte aardappels met jus wel lekker hoor Maar hoeft niet meer dan een keer per week. Maar ik wil ook best toegeven dat ik niet altijd even creatief ben met eten en er niet teveel tijd aan wil besteden, dus dan is dat een makkelijke menuvuller En als je maar 1x per week boodschappen wil doen, is dan heel handig om aan het eind van de week te zetten terwijl je vlees in de vriezer hebt liggen en wat potjes groente op voorraad hebt/wokmix in de vriezer hebt liggen | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:07 |
ik was de soep vergeten dus die stond lekker te koken. ermnerm aangekoekte soep | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 16:08 |
ik denk dat ik mijn halve pompoen straks met een zooi linzen in een pan gooi en wat bouillon | |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 16:11 |
Ik heb een shitload aan groenten en vlees in de koelk maar 3 zieken in huis. Schiet ook niet op | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 16:12 |
waarom niet? Eten ze dan niet | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 16:12 |
ik ben een natural fattie he, ik begrijp dat niet, ik eet nog terwijl ik seks heb als het moet. | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:13 |
Weinig tot geen eetlust is niet heel vreemd als je ziek bent toch? Al heeft B daar nooit last van | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:14 |
Als ik ziek ben wil ik juist vaak (slecht) eten Tenzij ik buikgriep heb ofzo maar dat komt niet zo vaak voor | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 16:14 |
Same here | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:14 |
fatty4life boks | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:15 |
Ja dat heb ik ook, als ik me meh voel, dat ik dan vooral zin heb in velen vetten zooi. En helemaal niet in alles wat maar een beetje gezond kan zijn | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 16:15 |
boks ouwe | |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 16:16 |
Indien echt ziek eet ik bijna niets. Ook zo leuk als je dan weer normaal gaat eten, want dan is dat weer misselijkmakend. | |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 16:16 |
Haha nee als ze ziek zijn eten ze niet. Schaaltje appelmoes en dat was het | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:16 |
Ik kan dan ook nooit meepraten met mensen die zeggen dat ze x kilo zijn afgevallen omdat ze ziek waren | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 16:17 |
in mijn wereld is dat wel vreemd | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:18 |
+1 net zoals gewoon niks eten tot het een keer 16.00 is. Ik voel me dan zo kut | |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 16:18 |
Ik wel. Maar als ik dan weer beter ben krijg ik schreeuwende honger en zit het er met een dag weer aan | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:18 |
Brum zn ouders eten ook ontbijt rond 10-11u en dan neits tot het avondeten (tussen 19-20u vaak). Ik ga dan rond 15-16u ook dood | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:19 |
Dat lukt mij ook niet hoor Als ik te lang niks eet, dan krijg ik hoofdpijn en voel ik me gewoon slap. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:19 |
rip shar | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:20 |
misselijk en duizelig en gevoel alsof ik neer ga vallen (terwijl ik nooit ben flauwgevallen). IK ben ook super chaggo als ik honger heb vlak voor het avondeten pahah | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:20 |
Toen ik van de zomer zo'n langdurige buikgriep had met koorts en alles, toen was ik echt vet veel afgevallen! Maar ik kon ook gewoon echt niks binnenhouden, dan gaat het afvallen vanzelf | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:21 |
ik val nooit af als k ziek ben maar k eet wel minder vaak vandaag alleen rijstwafels op en straks boerenkool nerm | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:21 |
mijn stoofpeertjes ruiken lekker | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:22 |
Herkenbaar... Ik ben wel ooit een keer flauwgevallen, dus ik weet dat het niet hetzelfde aanvoelt, maar het voelt alsnog gewoon kut Ik heb ook vaak gewoon wat mandarijntjes of sultana of iets in mijn tas zitten. Als ik dan ergens ben en niet kan gaan eten, dat ik in ieder geval iets heb... | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 16:22 |
Hmmz, het apparaat bij de postbalie gaf aan dat ik douane moest betalen maar er zat geen rekening bij | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:23 |
Ik heb wel vaak in het weekend dat ik tussen 11 en 12 ontbijt/lunch doe met afbakbroodjes en ei en zo. Dan hoef ik tot 6uur/half 7 ook niet per se meer iets. Maar dan heb ik wel in de ochtend wat meer gegeten dan gebruikelijk, anders trek ik dat ook niet. | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:23 |
Ik heb de neiging om niks te eten als ik ziek ben, wat erin resulteerde dat ik met mijn lijf, toen ik die hernia had, in het ziekenhuis opgenomen werd en het predikaat ondervoed kreeg, mhehehehee | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:24 |
Dus..... betalen hoeft niet Nee? | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:24 |
Ai, das wel klote dan ja... | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 16:24 |
Die man zo, ja ik kan ook niet zien wat je moet betalen dus 0. Asjeblieft. | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:24 |
Oh Dwyn, het pakketje is binnen | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:24 |
mja en ik was niet mager, maar kennelijk kun je ook dik zijn en toch ondervoed zijn | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:24 |
aw yisssss | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 16:25 |
Mooi! | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 16:25 |
als je duizelig en slap wordt als je lang niks heb gegeten, dan heb je een hypo | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:25 |
http://www.hoedoe.nl/eten(...)aak-ik-stoofpeertjes klotp deze beetje? of hoe maken jullie het? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:25 |
Oh beter wel | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:26 |
ik heb stoofperen geschild in 4en en klokhuis eruit. onder water gedonderd met 80 gram suiker ongeveer (800g stoofperen) en 2 kaneelstokken. Dat staat nu al 1.5u of langer op, ik wacht tot de rood worden | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:26 |
Maar dit is de eerste keer dat ik ze zelf maak, duss | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:26 |
Okay! Morgen maken! | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 16:26 |
mijn moeder gooit altijd ook port geloof ik door de stoofperen | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:27 |
ja mir deed er ook rode wijn in maar ik ben niet zo'n alcoholfan dus ik doe het niet | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:27 |
peren schillen en heel laten, steeltje eraan (2 kilo) in de pan, 150gr suiker erover strooien, 3kwart onder water zetten, 5 kaneelpijpjes erbij aan de kook brengen vuur laag, 150ml rode wijn erbij anderhalfuur laten sudderen, daarna peren eruit, vocht inkoken en peertjes weer terug en af talen koelen | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:27 |
Zonder wijn of zo? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:27 |
peren heel laten kan alleen met die kleine speciale soort. Ik had grotere uit eigen tuin van iemand :v [ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 03-12-2013 16:27:55 ] | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:27 |
dan kun je lang wachten als er geen rode wijn of perenrood bij zit | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:27 |
Nomnom | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:28 |
alcohol kookt eruit en je proeft er niks meer van | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:28 |
2.5-3u volgens internet | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:28 |
ja ze worden echt ZO LEKKER | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:28 |
je proeft de wijn dan toch nog? | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:28 |
dan heb je perenmoes tegen die tijd? nouja ik ben benieuwd | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:28 |
ik maak ze ook wel met win denk ik want dat doet mamma ook altijd en dan zijn ze super lekker | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:28 |
welnee. Je proeft voornamelijk peer en kaneel, en een kruidig smaakje van de wijn | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 16:28 |
Dat geloof ik meteen Schoonmama maakt ze met kerst ook vaak voor bij het toetje, zo lekker | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:29 |
danku! | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:29 |
Ik eet ze vanavond dus ook Gisteren gemaakt | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:29 |
ik wil pern wel warm trouwens, koud is meh | |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 16:29 |
Dit. Wel meestal een bessenwijndinges hier. | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:29 |
warme pern | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:29 |
Oh naja schoonmoeder had t ook zonder wijn oid en ik vond dat lekker dus ik heb het ook niet gedaan. | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 16:29 |
ik eet bij mir binnenkort hoor ik | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:29 |
| |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:30 |
goedkope hoeerr | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:30 |
mir ook want blijkbaar mag iedereen bij haar naar binnen | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:30 |
oh snap | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:30 |
nee jij dan met je geheimen massameets | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 16:31 |
hahahahah ermahgerd | |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 16:31 |
Gangbangs. | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:31 |
peheheheeh | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:32 |
| |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:32 |
jij HOEr jij | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:34 |
Die gingers jonge, vieze sletten zijn t.. ALLEMAAL | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:35 |
ik zag een baby rode panda op reddit aww | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:35 |
| |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:36 |
SJAAN waar haal jij die game beeldjes dingen vandaan? Die poppetjes? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:36 |
DAT ZIJN ACTION FIGURES GEEN POPPETJES | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:36 |
wat voor zoek je spees? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:37 |
Dalek van doctor who | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:38 |
datek doctor who action figure op ebay zoeken maar ik zou het niet nu kopen want dec gegarandeerd douane kosten. Feb bestellen dan krijg je hem er wel doorheen zonder extra kosten | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:39 |
oh maar het is voor kerst | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 16:40 |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:40 |
oh dat is wel aids ebay blijft vaak de goedkoopste, in NL zijn ze duur en uit t buitenland gegarandeerd nu wel douane kosten erbij maar als ze voor jezelf zijn zeg ik DOE HET NIET | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:41 |
oh spees, die kun je makkelijk kopen meeste action figures zijn rond de 100 euro dus ik dacht dat je daar naar zat te kijken | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:41 |
engeland is geen douane toch? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:41 |
Sjaan kun jij vinden hoe groot die is? | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 16:42 |
Vrij verkeer van goederen | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:43 |
Dimensions (cm): 15.7 x 8.6 x 18.5 en engeland niet nee! maar voor zo'n bedrag hoe fje em ook niet van ebay te halen dus gewoon engeland doen [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 03-12-2013 16:43:25 ] | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:44 |
Hoe kom jij bij die dimensions | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:45 |
op ebay staat het erbij | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:45 |
AWESOMEE http://www.bbcshop.com/do(...)ontrol/invt/wrc10813 | |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 16:50 |
Buy all de doctor who shit. | |
PriemGirl | dinsdag 3 december 2013 @ 16:51 |
Dit las ik echt heul verkeerd (had de rest van de posts niet gelezen) | |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 16:52 |
Bwehehe. | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 16:52 |
http://www.upcoming.nl/ri(...)rnal_referrer=latest dafuq | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 16:53 |
| |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:55 |
TARDIS salt and pepper shakers | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 16:56 |
En speciaal voor Priem: http://www.upcoming.nl/tb(...)dste-neuzen-op-aarde | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:56 |
| |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 16:56 |
Dat been. Ruim de helft vind ik heul zo schokkend niet, ben ik nu raar? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 16:57 |
+1 | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 17:00 |
mwaaaaaaaaaaaa anders klapt mn nagel even om als ik een lampje open wil maken. scheur tot in het vlees natuurlijk, nu ligt die halve nagel er af | |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 17:02 |
Auw. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:02 |
EXTERMINATE | |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 17:05 |
Al een week naakte nagels, what are this. | |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 17:06 |
En ik heb niets leuks hier staan. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:08 |
peren zijn goedgekeurd, nerm | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:09 |
ben benieuwd morgen, als k toch ziek thuis zit kan ik die bende wel op tijd aanzetten | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:26 |
Ik had wat besteld en normaal komt dat gewoon door de brievenbus maar nu krijg ik opeens een t&t code? loller ;') | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:28 |
Ik ben nu al peren aan het nommen, ermnermnerm | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 17:30 |
Ik ga zo lekker Mexicaanse wraps maken. Met een Honig familiegerecht | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 17:30 |
Heej, een bedrijf dat mij zelf contacteert nav mijn CV | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:32 |
nice | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:32 |
enchiladas | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:33 |
SF maakt nu boerenkool | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 17:33 |
Ik blijf het lekker vinden We zouden eigenlijk pasta maken met boursin, champignons, spinazie en rauwe ham maar dat verplaatsen we naar morgen | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 17:34 |
Ja Geen idee waarom ze mij willen zouden hebben, want uit de functie blijkt nergens een link met wat ik gedaan heb. Maar wie weet! | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:34 |
ja het is lekker mar het zijn enchiladas. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:35 |
zo ziet het eruit toch? | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 17:36 |
Ja ongeveer alleen zwemt het niet in de saus, er gaat maar een beetje overheen. | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 17:40 |
Kut, geen maïs. En meneer is lekker ff hardlopen dus kan ik zeker alsnog naar de winkel | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:52 |
fuuu, nagel met een dunschiller in het midden ingesneden knip m maar af voor het lekker tot het vlees verticaal inscheurt | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:52 |
LAAT MAAR IK MAAK GEEN PEERTJES MEER | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:52 |
SF mag schillen | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:52 |
Dat gebeurde bij de aardappels | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:54 |
SF MAG OOK DE AARDAPPELS SCHILLEN! maar k neem meestal van die partjes :v | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 17:54 |
Ik had dat gisteren met de peertjes, heb nu een kloof precies naast m'n duimnagel die aan het pussen is | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 17:57 |
toch niet om te koken? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 18:03 |
neinz maar kook bijna nooit aardappelen | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 18:04 |
ik dacht al :v | |
SQ | dinsdag 3 december 2013 @ 18:15 |
Mijn man
| |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 18:18 |
| |
IJsdraakje | dinsdag 3 december 2013 @ 18:34 |
| |
Debsterr | dinsdag 3 december 2013 @ 18:54 |
Godver blei dit is een nieuw dieptepunt. | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 19:04 |
mahahahahaha ermahgerd | |
bleiblei | dinsdag 3 december 2013 @ 19:33 |
Ja w0t! Ik had overigens beter de trein kunnen pakken . Heb er anderhalf uur over gedaan om van Tilburg in Eindhoven te komen . | |
Incantrix | dinsdag 3 december 2013 @ 19:54 |
Ohai! En Blei, whehe! | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 20:20 |
hebben jullie btw al de bakes eyeshadow van de Action ontdekt? Spul is goed gepigmenteerd en blijft lang zitten | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 20:41 |
| |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 20:42 |
Pfff das lang... Ik ben bang dat ik de auto ook nog wel een keer ga vervloeken als ik weer in de file sta... | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 20:48 |
picsssss | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 20:49 |
die heb ik niet maar velen blogs zijn er ook wel enthousiast over | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 20:49 |
oh linkjon? | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 20:51 |
ik heb een vreemd sneetje in m'n hand, ik gok een papiersnee en dat ding doet verrekte veel pijn | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 20:51 |
http://www.blushmuch.nl/review-action-max-baked-eyeshadow/ http://www.beautylab.nl/b(...)ed-eyeshadow-action/ | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 20:58 |
Op jacht naar een nepboom ermahgerd | |
Debsterr | dinsdag 3 december 2013 @ 21:00 |
Gebruik jij ze nat? Of over primer? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 21:00 |
Ik zou lekker tot 2e kerstdag wachten, dan nu maar ff geen boom | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 21:01 |
sowieso over primer, vanmorgen had ik mn kwast een beetje nat gelaten toen ik er brush cleaner op gespoten had. Zit nog steeds netjes | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 21:02 |
Ja maar prijzen vallen me mee, heb er al een paar gezien voor onder de 50 euro | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 21:04 |
Ja, dan wil je niet weten hoe dat eruit ziet in het echt Als je dat niet erg vind, prima, maar ik vind die goedkope nepbomen echt aidslelijk | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 21:06 |
Ja ik zit nu op internet te kijken he, ga ze wel eerst in het echt bekijken :p | |
Diconnected | dinsdag 3 december 2013 @ 21:06 |
En morgenavond naar de makro dus misschien hebben ze daar een mooien | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 21:11 |
Lin is veel geld aan t verdienen met die dikke ads of niet | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 21:22 |
Godver, bleiblei! | |
Puckzzz | dinsdag 3 december 2013 @ 21:35 |
| |
Puckzzz | dinsdag 3 december 2013 @ 21:37 |
Ik heb in het laatste jaar bij de Belg nog geïnvesteerd in een 'dure' (¤100)boom maar ik heb er nog plezier van | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 21:40 |
Wij hadden ook een mooie kunstboom... En toen ging er een kat in liggen. Gewoon letterlijk erin, tussen alle versieringen door gekropen. En toen waren er een paar 'takken' ineens verbogen | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 21:43 |
buh mn middelvingernagel is zo aidslelijk nu die insta-dri lakt wel fijn | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 21:44 |
Echte kerstbomen Die ruiken ook zo lekker | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 21:44 |
Ja das fijn spul he | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 21:47 |
Pay Pal stalkers | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 21:50 |
ik heb t net pas opgesmeerd dus meer uitspraken doe ik nog niet Wat een schapen (oude schapen met volgesmeerde koppen zelfs gadverdamme zo wil je er toch niet uitzien op je 40e 50e?) zeg daar. Ze zeiden dat t een aanbieding van vorige week was toen ik vroeg of het in de aanbieding was (er stond niets bij). Maar nadat ik vertelde dat jij dat dus had gehaald in eindhoven de avond ervoor gingen ze in de kassa kijken en jawohl, korting | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 21:50 |
wow het is al bijna droog | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 21:51 |
AWESOME new holy grail topcoat | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 21:56 |
Spees, wij doen kerst uiteindelijk 4e kerstdag vieren met schoonfamilie hebben we net besloten Lekker faal gedoe, maar goed, ik ben verder van het gezeik af en hoef me niet zo te haasten, ook prima | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 22:04 |
Stomme dozen daar | |
Miss_Congeniality | dinsdag 3 december 2013 @ 22:04 |
| |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:09 |
Ik heb besloten dat ik toch eten maak want anders eten we zooi en daar word ik nog minder blij van. Dus tips voor mensen die niks vreten? Ik wil een amuse, soep , voorgerecht (heb ik al) en dan 2x vlees (gevulde kip en dan nogiets ) en bijgerechten (ik heb alleen nog boontjes in katenspek) en een nagerecht (wss ijs met millionaire's shortbread of een taart uit mn baking bible). | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:14 |
gerookte zalm met toast vooraf of als amuse? Eventueel lepeltje creme fraiche erop en kaviaar daarop of nepkaviaar van de Ikea (= zeewier). goeie runderbouillon i.p.v. soep? Of courgettesoup? Heb ik nog wel makkelijk en lekker recept voor als je wilt. Vlees naast de kip, saltimbocca van kalfsvlees of goed varkensvlees? Ikzelf vind millionaire's shortbread meer voor bij de koffie, taartje voor toetje lijkt mij lekkerder Nog mini kaasplankje met 3 stukjes kaas toe? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:15 |
| |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 22:15 |
Een van steigerhout? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:15 |
hhahahahahahhahahahahahhahhahhahhha zalm. Fout 1. (nep) kaviaar fout 2. courgettesoep fout 3 | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:16 |
kaasplankje met alleen jong belegen kaas dan? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:17 |
Oh wait, er is zelf iemand die géén kaas lust | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:17 |
Ik ga trouwens niet met iedereen rekening houden, ik flikker gewoon champignons in mijn ragout doeiiii zeikerds. Maar jouw goed bedoelde dingen vreten ze allemaal niet. [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 03-12-2013 22:17:33 ] | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 22:17 |
die anti chip insta dry van sally hanson? wil je laten weten of hij ook lang houdt? | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:17 |
ze bedoelen dat ze dan niet gaar worden omdat ze geen vocht krijgen. Wat een lame ass recept trouwens | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:17 |
stègâhhat! | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:17 |
Dan ben ik geen goede graadmeter want bij mij chipt alles snel. IK zal rapporteren als hij wel opeens lang blifjt zitten dan is het holy grail x100 | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:18 |
oh | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:18 |
mik je er een takje dille op Bloemkoolsoep/broccolisoep? | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:19 |
Oh wacht ook geen zalm Kipsalade dan? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:19 |
ZE ETEN GEEN VIS OP VISSTICKS NA. en 2 personen eten sowieso geen vis hahahahah bloemkool of broccolisoep | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:19 |
what the hell am i getting myself into, de vorige keer vraten ze niet eens een simpele paddenstoelensaus | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:19 |
Is uit eten gaan geen optie? | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:20 |
Bedenk wat paupers eten.... oftewel, maar zelf die buckets van de KFC na en mik er wat friet bij en wat plakken komkommer voor de liefhebbers | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:20 |
Als jij betaalt wel Mama kan het gewoon niet betalen en de rest is gierig, dan eten ze nog liever frituur 'want het gaat om de gezelligheid'. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:20 |
de komkommer zal niet aangeraakt worden behalve door mij | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 22:21 |
gourmetten en frikandellen op tafel gooiem BOEM BATS KLAAR | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:21 |
met zulke mensen figuren? Dan wordt het wok-tent of zo'n buffet-hel als waar wij elk jaar in belanden | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:21 |
Meh! Wij sparen het hele jaar door met de familie om uit eten te gaan en een keer een weekendje weg te gaan. | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:21 |
ja dat dacht ik al, vandaar dat ik het maar "liefhebbers" noemde | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:21 |
Ik ga gewoon iets maken, maar ik denk dat ik het toch echt allemaal zelf zal moeten bedenken omdat ik iedereen zn goed bedoelde ideeën wel af kan blijven kraken zo | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:21 |
Altijd nog beter dan velen stress! | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:21 |
Sparen muhahaa vies woord. | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:22 |
Ja, ik zou dan ook voor zoiets gaan denk ik. | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:22 |
hier vindt ook iedereen dat mijn schoonmoeder het maar moet betalen dus daar werkt dat ook niet. Paupers | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:22 |
*insert nope-nope-nope badger* | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:22 |
Wij gaan dit jaar naar een barbecue restaurant. Ik ben erg benieuwd! | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:22 |
tosti's? | |
Mss | dinsdag 3 december 2013 @ 22:22 |
Kun je dan niet beter gaan gourmetten ofzo? | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 22:22 |
Ja, no need om jezelf de pleuris in te ergeren, dat vreten en wanneer je weer met mensen bent die lekker eten WEL waarderen leker uitpakken | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:22 |
Maar daar word ik zelf niet gelukkig van Als ik wel een menu kan bedenken dan heb ik nog een beetje iets leuks voor mezelf | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:23 |
tip: doe ouwe kleren aan | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:23 |
Je kunt toch iets specifieks halen dat je zelf lekker vindt dan? | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:23 |
heel je huis onder de plakkerige vetlagen, hell to the no | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:23 |
Ja, ik vrees er ook voor. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:23 |
Oh ze vreten het wel als ik eten maak dat niet 'raar' is. Dus ik doe wel een challenged kerstmenu | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:23 |
jij bent echt familie van mij he? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:24 |
Ja dikke prima als we het bij mijn broer en zus doen, maar de hele week erna nog in die lucht zitten NOPENOPENOPE | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:24 |
Ja ik heb jouw advies maar aangenomen | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:24 |
chicken tonight of aardappel anders dus ( ) | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:24 |
Vorig jaar hadden we sushi | |
Mss | dinsdag 3 december 2013 @ 22:25 |
Als ik bij mijn ouders gourmet is die lucht meestal de volgende dag wel weg hoor | |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 22:25 |
Kun je geen oudhollands menu maken? Met rollade, spruitjes, rode kool, stoofpeertjes, appelmoes...dat soort zut? Flensjes met roomijs toe en koninginnesoep vooraf. Weet ik veel. Dat maak ik als m`n schoonmoe hier komt eten, die lust niks exotisch | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:25 |
ik vind die varkenstimbaloekoedoe dinges wel een idee en dan die gevulde kip. iets van aardappel erbij en boontjes en sla en misschien nog iets hoppa al bijna klaar en amuses kan ik ook 2x doen. een saaie voor de zeikerds en iets lekkers voor mij mama en brum | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:25 |
wij gaan naar een plek in Nederland waar ze dat niet kennen Maar als ze moeilijk doen of alles dicht is ga ik friet met kroketten opperen | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:25 |
tot je je lampen en je gordijnen aan raakt | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:26 |
das anders nog beheurlijk lekker * Molo bij Taart aanschuift | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:26 |
Ja en als je niet met een moeder woont die de deur na 10 minuten dicht wil omdat t koud is | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:26 |
spruitjes rode kool i am not even joking | |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 22:26 |
Ik heb er ook niks op tegen hoor En de kinderen eten er altijd goed van, ook belangrijk | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:27 |
gewone salade en witlofsalade bam bijgerechten qua groente opgelost | |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 22:27 |
sperzieboontjes erbij dan? | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:27 |
Laat ze opschrijven wat ze wel lusten. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:28 |
die heb ik al | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:28 |
met katenspek maar dat halen ze er maar vanaf (ik denk dat 2 dat gaan doen) | |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 22:28 |
Dat is vaak een betere oplossing. Dan flans ik daar wel wat lekkers van in elkaar | |
Mirjam | dinsdag 3 december 2013 @ 22:29 |
Ik zou niet voor zulke zeiksnorren willen koken | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:29 |
kook wat baminestjes en mik er een spiegelei op, KLAAR | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:29 |
Oh ik weet wel wat ze lusten, maar ik wil ook een beetje iets feestelijks. Dus ik maak het mezelf graag moeilijk | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:29 |
wil ik ook niet maar anders zit ik er zelf meer mee dat ik niks lekkers te eten heb dan Dat is zo'n beetje het enige leuke aan mijn kerst. [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 03-12-2013 22:29:51 ] | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:29 |
Misschien daar maar eens mee ophouden dan? | |
Dwyn | dinsdag 3 december 2013 @ 22:30 |
Maak gewoon wat lekkers voor jezelf. | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:30 |
https://www.google.nl/sea(...)tzeikerds&aqs=chrome..69i57.4032j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8 | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:30 |
Ik moet wel zeggen dat ik dit weekend met vriendenclub zo bizar geil gekookt heb en FUCKING ALLES was gelukt en dat maakt dat mijn kerst nu al niet meer stuk kan want übergeil kerstdiner part one al gehad | |
De_Taartjesfee | dinsdag 3 december 2013 @ 22:32 |
Oh dat geeft echt een kick als het allemaal lukt zoals je in je hoofd hebt he? | |
#ANONIEM | dinsdag 3 december 2013 @ 22:33 |
Pittige kipspiesjes Bron:Allerhande 13 2007 SPECIFICATIES type gerecht voorgerecht aantal personen8 personen bereidingstijd10 min INGREDIËNTEN 8 kipspiesjes piri piri (2 bakjes a 90 g) | |
Molo | dinsdag 3 december 2013 @ 22:34 |
we wilden heel iets anders maar hebben de plannen in de supermarché omgegooid omdat ze de spullen niet hadden die we wilden. En toen met simpele dingen echt een geweldig iets neergezet. Ik iedereen beetje wat delegeren, iedereen gewoon luisteren en lekker koken en proeven en zulks. Het was echt super ook per toeval perfecte timing van alle afzonderlijke "dishes" enzo, GANZ GEIL GENAU!!!!! | |
bleiblei | dinsdag 3 december 2013 @ 22:34 |
Oh man, wat een vreselijke boeren zijn dat zeg . Ben blij dat hiero de familie en schoonfamilie wel lekkere dingen kunnen waarderen . Ik zou echt leip worden van die "doemaarpatatfriet" mensen |