Ik zou er juist wel een willen, maar dan moeten we een hele nieuwe keuken en dat gaan we in dit appartement niet doenquote:Op dinsdag 3 december 2013 15:43 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
Ja vraag maar aan Priem
En dan wel zo koppig zijn om geen lage oven te willen
Lolwatquote:Op dinsdag 3 december 2013 15:41 schreef Miss_Congeniality het volgende:
Ma maakte graag het vlees altijd om half 4 al of zo, en dan in de jus dumpen en om half 6 eten. Dan kun je het op electrisch heel lang warm houden zonder dat het gaat koken, vond zij wel ideaal.
Toen wist ik nog niet dat je niet alles 2 uur moest laten koken
Mij werd geleerd dat vlees goed doorgebraden moet zijn. Dus daar begin je mee. Heel erg op tijd. En dan gooi je het in de jus, die heet is, want dan gaart het nog wat na.quote:
ja, een beetje zoals mijn moeder kipfilets bakte. Anderhalf tot twee uur in een pan met deksel op een laag vuurtje in een pakje croma.quote:Op dinsdag 3 december 2013 15:45 schreef Miss_Congeniality het volgende:
[..]
Mij werd geleerd dat vlees goed doorgebraden moet zijn. Dus daar begin je mee. Heel erg op tijd. En dan gooi je het in de jus, die heet is, want dan gaart het nog wat na.
Ja echt
er.mah.gerd.quote:Op dinsdag 3 december 2013 15:45 schreef Miss_Congeniality het volgende:
[..]
Mij werd geleerd dat vlees goed doorgebraden moet zijn. Dus daar begin je mee. Heel erg op tijd. En dan gooi je het in de jus, die heet is, want dan gaart het nog wat na.
Ja echt
ja iddquote:
nooooooooooooooooquote:Op dinsdag 3 december 2013 15:46 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
ja, een beetje zoals mijn moeder kipfilets bakte. Anderhalf tot twee uur in een pan met deksel op een laag vuurtje in een pakje croma.
Met een zakje jusmix van Knorr of Maggi of zo. Maar dan wel met 3x zoveel water dan dat op de verpakking stond en dan velen allesbinderquote:
quote:Op dinsdag 3 december 2013 15:46 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
ja, een beetje zoals mijn moeder kipfilets bakte. Anderhalf tot twee uur in een pan met deksel op een laag vuurtje in een pakje croma.
Ja maar daarmee kun je geen vier hamburgers onderdompelenquote:Op dinsdag 3 december 2013 15:48 schreef Stormqueen het volgende:
mijn moeder maakte gewoon jus uit het braadvet met een beetje water?
ik heb in mijn beginjaren op kamers best een gaarheidscomplex gehad. Ik dacht echt dat alles een paar uur hoorde te pruttelenquote:Op dinsdag 3 december 2013 15:49 schreef Miss_Congeniality het volgende:
Als we chicken tonight aten (als pa niet mee at), dan werd die saus ook een uur van tevoren gemaakt. Anders was de kip vast niet gaar
mijn moeder ook, doe ik ook.quote:Op dinsdag 3 december 2013 15:48 schreef Stormqueen het volgende:
mijn moeder maakte gewoon jus uit het braadvet met een beetje water?
ook niet met een pakje croma?quote:Op dinsdag 3 december 2013 15:49 schreef Miss_Congeniality het volgende:
[..]
Ja maar daarmee kun je geen vier hamburgers onderdompelen
ik maak het alleen als ik stamppot eet eigenlijk, anders ook niet, toch alleen maar vetquote:Op dinsdag 3 december 2013 15:50 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
ik maak nooit meer jus. Echt, nooit
Eet je wel nog ooit gekookte aardappels? Die vind ik nl niet lekker zonder iets van jus...quote:Op dinsdag 3 december 2013 15:50 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
ik maak nooit meer jus. Echt, nooit
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |