abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 26 april 2014 @ 17:31:52 #276
385966 N22
Ditmael niet tevergeefs
pi_139281103
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 14:36 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
Die klachten echt.....gewoon...de definitie van simpele zielen
Om te huilen :')
Op de dementie-afdeling bestaat elke avondmaaltijd uit vergeten groenten
pi_139281202
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 april 2014 14:26 schreef Blondje_93 het volgende:

[..]

Ik heb het ook gezien, maar er van moeten kotsen is echt onzin
Misschien is ze zwanger ik vind het ook ranzig om te zien.
blablablabla
  woensdag 30 april 2014 @ 14:00:21 #278
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_139411273
quote:
Klacht: Telefoonrekening 0906 nummer UPC

********** op 30 april 2014 over UPC in de categorie klachtmelden

Mijn Klacht:
In de nacht van 28-04-2014 op 29-04-2014 is er door een, nog niet bekende, vriend/vriendin van onze dochter gebeld naar de sekslijn 09060123 met onze huistelefoon. Deze huistelefoon is vervolgens al bellend verstopt door de desbetreffende grapjas. De telefoon is de volgende ochtend gevonden en was op dit moment al bijna 15 uur aan het bellen. De kosten die UPC hiervoor in rekening brengt zijn 809.- voor de sekslijn en daar komen nog abonnementskosten bij die ongeveer 90.- zullen bedragen.

Gewenste Oplossing:
Hopelijk is het mogelijk om hier een gering bedrag uit te krijgen, aangezien er nooit een gesprek heeft plaatsgevonden. Bovendien hebben wij zelf totaal geen invloed gehad op deze actie.
Ga maar verhalen bij die zogenaamde vriend/vriendin van je dochter :')

quote:
Klacht: dreiging met incassobureau en gerechtelijke kosten na foute afschrijving premiumlidmaatschap. be2

*********** op 30 april 2014 over be2 in de categorie Datingsites

Mijn Klacht:
op 21 april jongstleden heb ik door een per ongeluk verkeerd ingetoetste knop op de computer-van de kerk daar ik er zelf geen heb-een premiumlidmaatschap van 12 ipv 3 mnd. afgesloten a 190,80 euro, ik kan dit echter NIET betalen en heb de volgende dag-toen ik dit ontdekte, mijn bank gevraagd dit bedrag terug te storten daar ik ook meer dan 990 euro rood stond, de bank zei echter dat dit niet kon omdat be2 er de code 197 bij had vermeld ! ik heb be2 meteen deze financieele megablunder gemaild en om terugstorting van de afgeschreven 190,80 gevraagd en inderdaad was die 190,80 binnen 3 dagen terug op mijn rekening, doch nu dreigt be2 met n incassobureau en gerechtelijke kosten e.d., ik heb al verschillende keren gemaild dat ik een premiumlidmaatschap voor 3 mnd. wilde afsluiten en NIET voor 12 mnd. omdat ik dat NIET KAN betalen !!! en dat ik PER ONGELUK de fout maakte voor 12 mnd. dat lidmaatschap te nemen, maar daar er volgens het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd is en ik BINNEN DIE 14 DAGEN mijn fout meldde en om restitutie vroeg, kan be2 mij toch niet gaan dreigen toch die 190,80 alsnog te betalen ?!? in antwoord op mijn m,ails zei ene willem van riel manager klantenservice dat ik dan mijn betalingsgegevens moest actualiseren en dat heb ik geprobeerd !!! doch ze hebben mijn account bij be2 verwijderd zodat ik niet meer in kan loggen !!! ik KAN NIETS MEER ACTUALISEREN !!! Is dit een rotstreek of niet ?!? telefonisch zijn ze bereikbaar van 10.00 uur smorgens tot 13.00 uur smiddags-zeggen ze op hun site-doch ALS je belt BINNEN DIE UREN (!!!), krijg je te horen dat ze het gesprek niet kunnen aannemen omdat je buiten kantooruren belt !!! NIET WAAR !!! BE2 neemt gewoon de telefoon niet op !!! HOE ASO IS DIT DAN ?!?

Gewenste Oplossing:
Als ik die 190,80 NIET HOEF TE BETALEN !!!! Daar het NOOIT DE BEDOELING was om voor 12 maanden EEN PREMIUMLIDMAATSCHAP af te sluiten !!! omdat ik dat NIET KAN betalen !!!!! ik ben door mijn vaders overlijden en een niet vergoedde waterschade door lekkage door toedoen van mijn bovenburen in de financieele problemen geraakt en moet iedere maand bijna 500 euro in totaal aflossen en er ligt min of meer beslag op mijn inkomsten, zodat er bij mij weinig meer te halen valt !!! en na die lekkage staat er ook niet veel meer in mijn huis omdat ik mijn waterschade niet vergoed kreeg en geen geld heb voor nieuwe, andere meubelen e.d. !!! ik hoop dat dit conflict voor mij goed wordt opgelost ? met vriendelijke groet, ****************
:')

[ Bericht 56% gewijzigd door achterlijke_gladiool op 30-04-2014 14:22:04 ]
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
pi_139435373
Klachten over de Action :') Wat een pareltjes :')

Vooral punt 1 is stupid
quote:
Mijn Klacht:
ik heb aantal mededeling te zeggen. dat me zeer stoort.

1. ik vind dit laagniveau waarom mogen klanten voeding en beha cosmetica terug ruilen ik vind da zeer laag da maakt de winkel laagniveau.
in andere winkels doen ze dat niet en zo gaan de klanten het profiteren van dat en alles terug ruilen .

2. is dat normaal dat de personeel langer moeten werken en dat word niet betaalt. we werken tot 19.00 uur afstapelen van containers als we meer containers heben en we zijn onbemand en er staan vorbeld 5 containers nog over moeten we ze dan afmaken tot 19.20 of 19.30 ik vind dat niet normaal als we tot 19.00 werken dan verwacht ik ook tot 19.00 ur okal zen we nog niet met werken af. en dat ze zegen julie mogen niet wegaan tot da af is da vind ik niet kunnen.19.00 is 19.00ur we worden niet betaalt voor langer te werken . we hebben ook wel en leven thuis.!!

3. is het normaal dat de bazen vergadering hebben in kantine terwijl de personeel dan 2 tot 3 ur later pas pauzen mogen en we dan de batch krijgen dat de personeel de verantwoordlijke moeten spelen, en we ze niet mogen storen stel er gebeurt iets ernstig en we moge niet storen. en ons pauze we mogen niet naar wc gaan niet drinken we zijn mensen we ehben ok honger dorst terwijl ze dar 2 uur zite vergadere kofie drinke en ruste en we werke en we later pauze krijge..

4. wanner krijgt de personeel maaltijdchegues of bonus als ze tog nummer 1 van belgie zijn dan krijgt personeel niks!!dank voor stank.

5 is het normaal dat de personeel airco moeten kuisenop een zeer hoog en zware ladder. en buiten raam moeten kuisen als nu iemand valt en nek breekt wat dan.

6. is het normaal dat de pesoneel niewe containers moeten doen terwijl het de bazen en asistente hun taken zijn wij doen onze vracht en als hun nog niet gedaan zijn moeten we ze helpen dat is hun werk di krijge 2 of 3 karen als ze da al ni kunen amai. wij hebe geneog gedaan en dan nog meer werk ik vindniet goed.

7. is het normaal dat de pesoneel als je de late hebt om 11.15 moet beginen dat ze altijd en kwartier eerder hier moeten zijn is dat noodzakelijk ?? mogen ze ook om 11.05 aankomen of 11.10ur aankomen. dan krijge ze sactie als ze nie kwartier eerder zijn.??

Gewenste Oplossing:
1. dat de klante voeding en cosmetica niet mogen ruilen da maakt de winkel laagnivuea.en dna ruile ze alles wat ze van voeding thuis hebben .

2. ik vind 19.00 is 19.00 uur dan naar huis gaan okal is niet alles af contract staat 19.00 is 19.00ur niet langer.

3.dat ze in kantoor gaan vergaderen of buiten of rekening met de personeel heben. die pauze mogen

4 dat de winkel met meeste omzet dat de personeel wel een bonus verdient vind ik . of maaltijdchegua.

5. dat de personeel airco en ramen niet moeten lapen dat action mense in huren die geispecialiseerd is in dat gebied. of dat de bazen en asistente airco en ramen eens mogen lappen da ze zien hoe gevaarlijk da da is. of dat de grote bazen eens mag langs komen en eens zlef probeert.

6. dat we ons uigen werk moeten doen en van niemand anders nieuwe karren hoort bij de verantwoordelijke en asistent.

7. dat de personeel niet kwartier eerder moeten zijn
Onbegrijpelijk verhaal over solliciteren bij de Action
quote:
Mijn Klacht:
ik ben voor de derde keer gebeld voor een sollicitatie bij de action maar steeds hab ik dat niet ik begin me eraan te irriteren dan wordt ik gebeld maak ik alles in orde kom ik aan……. nee ze nemen niemand meer aan.
ik wil niet meer in de zijk worden genomen want grappig was het toch nooit.

Gewenste Oplossing:
zodra niemand bij mijn persoonlijke gegevens kan behalve de bedrijven waar ik heb gesolliciteert/gewerkt.
Verzonnen story
quote:
Mijn Klacht:
Ik heb sinds twee maande ongeveer een waterkoker gekocht bij action tot vorigen week .
Ik water koken voor koffie woon op een kamer klein dus veel spullen naast elkaar maar moet geen kwaad kunnen.
Terwijl de waterkoker aan staat ben ik even gaan liggen omdat ik hele zware pillen moet gebruiken omdat ik ziek ben.
En ik hier heel moe van ben ik val een beetje weg sta nergens bij stil omdat je weet die waterkoker slaat toch af.
Terwijl ik bijna in slaap val zie ik een lichtflits terwijl ik me ogen dicht had en schrik daar van.
Doe me ogen open staat die waterkoker helemaal in brand en vlammen van wel 20 ,30 cm ik in paniek want ja dit maak je niet elke dag mee.
Ik heb de stekker eruit getrokken weet nog niet of ik dat goed heb gedaan handdoek erover gegooit en het vuur was uit.
Ik ben na de winkel geweest en wilde gelijk de waterkoker hebben dat heb ik iet gedaan omdat ik aangaf dat het mijn dood had kunnen zijn..
En ik alleen maar vast wildn waarschuwen dat dit nietbgoed was omdat bij mijn de aardlekschakellaar er niet uitsprong door kortsluiting of wat het ook was.

Gewenste Oplossing:
Als ik antwoord heb waarneer ik precies weet hoe dit heeft kunnen gebeuren en twee jassen zijn beschadigt omdat het handvat aan de kant van mijn jassen stond.
Bewust gedaan omdat daar geen stom vandaan komt maar daar heeft de waterkoker vlam gepakt,en natuurlijk een nieuwe waterkoker.
  woensdag 30 april 2014 @ 23:06:07 #280
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_139435730
quote:
"Hoi. Ik heb geen geld, maar mij toch ingeschreven bij een betaalde datingsite via de computer van de kerk!" Lolwut? Dat zullen spannende dates worden, als je nog niet eens genoeg geld hebt om zelf te kunnen vreten. :')
Of het zijn primair bats-dates, ook niet erg sjiek dat via de kerk PC te regelen. :')
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
  woensdag 7 mei 2014 @ 11:52:25 #281
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_139656009
quote:
Klacht: zit verschil in gewicht in de pakjes Van Nelle

************* op 07 mei 2014 over Van Nelle in de categorie Tabaksbedrijf

Mijn Klacht:
heb 2 pakjes van 50 gram ,van mijn vader gekregen. bij het pakken van de pakjes, voelde ik dat het ene pakje leger was dan het andere.
ik heb zelf een brieven weegschaal, dus ik heb ze even gewogen
1e pakje = 54.47
2e pakje = 51.71
heb beide pakjes dicht gelaten

Gewenste Oplossing:
dat ik per week 2 pakjes zware van nelle krijg en dat voor 5 jaar.
dan horen jullie mij niet meer klagen.
maar dat zit er waarschijnlijk niet in.
ik wou het alleen maar even door geven, kan wel zeggen dat ik het verschil van 3 gram wil hebben, maar dat schiet ook niet op.
maar als jullie er op staan dat ik er wat voor moet krijgen, zeg ik verras mij maar
Sure :')
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
  woensdag 7 mei 2014 @ 11:58:32 #282
393175 appelen
Grappenmaker in optima forma
pi_139656129
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 11:52 schreef achterlijke_gladiool het volgende:

[..]

Sure :')
Toch mooi, hij wil gratis longkanker :)
pi_139656359
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 11:52 schreef achterlijke_gladiool het volgende:

[..]

Sure :')
Hij krijgt er 6.18 gram gratis bij en vervolgens nog durven te klagen. :')
  woensdag 7 mei 2014 @ 14:02:45 #284
385966 N22
Ditmael niet tevergeefs
pi_139659779
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 12:07 schreef Syntos het volgende:

[..]

Hij krijgt er 6.18 gram gratis bij en vervolgens nog durven te klagen. :')
De inhoud behoort 50 gram tabak te zijn, hij zegt dat hij de pakjes dicht heeft gelaten. De verpakking is dus meegewogen in beide gevallen, die weegt wel meerdere grammen.

Overigens wel knap dat hij een verschil van 3 gram al voelde toen hij de pakjes in zijn hand had.
Op de dementie-afdeling bestaat elke avondmaaltijd uit vergeten groenten
pi_139660268
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 april 2014 13:50 schreef Triptamine2 het volgende:

[..]

De PVV'er in deze gozer is boos!!! :D
_O-
  woensdag 7 mei 2014 @ 14:50:36 #286
244933 trovey
Nachtoele
pi_139661069
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 11:52 schreef achterlijke_gladiool het volgende:

[..]

Sure :')
Hij krijgt al verrassing totaal geen reactie....is dat even fijn. *O* :+
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  woensdag 7 mei 2014 @ 14:54:05 #287
244933 trovey
Nachtoele
pi_139661156
Soms vraag ik me af of die hele site gewoon niet een ontzettende supertrollpoging is. :')
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  zondag 11 mei 2014 @ 10:16:59 #288
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_139819714
quote:
Klacht: informatie over totaalbedrag en je koopt je vakantie al meteen? Vakantieveilingen.nl

*********** op 11 mei 2014 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Mijn Klacht:
Hallo,

Zaterdag 10 mei bij 4-sterrenhotel Parijs (2 nachten voor 2 personen op de knop gedrukt van koop nu voor 129 euro om te kijken wat de bijkomende kosten zijn wanneer je op die knop drukt. Staat tenslotte een winkelmandje bij en dan ineens nadat je erop klikt je meteen die vakantie koopt slaat toch alles. In alle gevallen krijg je een optelsom en info maar nee je koopt meteen. Je kon nog een uur meebieden en dat was ook de bedoeling. Ik ga ervan uit dat jullie dit aangedaan maken. Hoop gauw wat van jullie te horen. Mvg <naam verwijderd>

Gewenste Oplossing:
Dat vak. veilingen de mensen een kans biedt om toch goedkoop op vakantie te kunnen gaan.
Zucht, iemand die niet weet wat het knopje "koop nu" betekent...... :')
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
pi_139819882
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 10:16 schreef achterlijke_gladiool het volgende:

[..]

Zucht, iemand die niet weet wat het knopje "koop nu" betekent...... :')
Er staat niet bij dat hij/zij gegevens in heeft gevuld of een rekeningnummer heeft doorgegeven. Als dat niet is gebeurd is er niks aan de hand lijkt mij..
  zondag 11 mei 2014 @ 10:35:57 #290
183299 achterlijke_gladiool
Wat is het toppunt van fruit?
pi_139819986
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 10:29 schreef Blondje_93 het volgende:

[..]

Er staat niet bij dat hij/zij gegevens in heeft gevuld of een rekeningnummer heeft doorgegeven. Als dat niet is gebeurd is er niks aan de hand lijkt mij..
Ik ga ervan uit dat het iemand is met een account bij Vakantieveiling.
Dat is als een appel tegen een sinaasappel zegt:
He zal ik mijn banaan in jouw pruim peren.
pi_139820006
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 10:35 schreef achterlijke_gladiool het volgende:

[..]

Ik ga ervan uit dat het iemand is met een account bij Vakantieveiling.
Kan ook,ik weet verder niet hoe het werkt. Als het zo is dat je rekeningnummer aan je account is gekoppeld is het wel dom ja
  zondag 11 mei 2014 @ 12:23:55 #292
405070 BookerDeWitt
The Lord judges, i act!
pi_139822066
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 april 2014 13:50 schreef Triptamine2 het volgende:


[..]

De PVV'er in deze gozer is boos!!! :D
Wacht maar, de Hamza's pakken haar wel, die laten niet met zich sollen zoals je al hebt gezien! :P
They can't stay livin' on a government's dime!
pi_139822117
Vakantieveiling :')
De sleutel naar deze ondertitel is kwijt. Probeer jij hem te vinden?
pi_139822136
Sws mensen die niet gewoon bellen of mailen :{
De sleutel naar deze ondertitel is kwijt. Probeer jij hem te vinden?
pi_139822178
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 13:12 schreef DEVIEZEMAN. het volgende:
Wat een pareltje dit...dat ik deze nooit eerder heb mogen ontdekken _O_
Er word ook niet heel veel gepost. Ik zou hem binnen een dag vol hebben. :@
De sleutel naar deze ondertitel is kwijt. Probeer jij hem te vinden?
pi_139822183
Slotje
De sleutel naar deze ondertitel is kwijt. Probeer jij hem te vinden?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')