abonnement Unibet Coolblue
pi_129442876
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)j-Zwarte-Cross.dhtml

quote:
Op het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde zijn zondag twee personen gewond geraakt bij een grote vechtpartij. In totaal zijn 15 personen aangehouden door de politie.

Volgens een woordvoerster van de politie zijn de gewonden naar het ziekenhuis overgebracht. Ze kon niets zeggen over de aard van de verwondingen. De politie onderzoekt de aanleiding van de vechtpartij.

Tot zondagmiddag was het volgens de politie relatief rustig met in totaal 12 aanhoudingen voor onder meer diefstal, openlijke geweldpleging en bezit van harddrugs.

Overigens was de 17de editie van het truckersfestival weer een groot succes. Met 162.795 bezoekers werd opnieuw een record gevestigd. Dat maakte de organisatie zondagmiddag bekend.
Het truckersfestival volgens het AD maar ze weten niet echt waar de klepel hangt. Het truckersfestival was in Assen dit weekend.

Nou ja het was in elk geval weer gezellig.
pi_129443235
Hoe is de zwarte cross nou weer een truckers festival geworden? AD bestaat ook alleen nog uit mongolen die niet weten wat er buiten de randstad gebeurt. Truckstar is voor truckers.

De zwarte cross is voor motorcrossers (van oorsprong) en gasten die gewoon lekker boer willen drinken met leuke muziek en rare stunts uithalen.

Het is overigens wel opvallend dat er zo'n grote kloppartij was, zullen wel luitjes van buiten zijn metb te veel opgefokte adrenaline. Zwarte cross was altijd heel gemoedelijk.
Supra Groningam Nihil
Postjubilea: 10.000 15.000 20.000 25.000
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bul jou kom holnaai
Wat niemand je vertelt over de bioindustrie, geen bloed maar feiten
pi_129457391
Boeren. :')

Zwarte cross dit jaar:









"Hell happens when the evil of the world exceeds our belief that we can conquer it"
pi_129457584
weer een illusie minder.

dacht altijd dat daar nooit wat gebeurde, dan je gewoon een glas bier over elkaar heen kon gooien en vrolijk een nieuwe ging halen enzo
  maandag 29 juli 2013 @ 13:54:58 #5
130412 Katth
I wanna do bad things with you
pi_129468187
Je houdt het toch niet tegen. Hoe dan ook gaat het een keer goed mis. Er zijn elk jaar wel aanhoudingen i.v.m. diefstal, mishandeling en drugsbezit, maar dit is wel erg extreem.

Het is een festival voor iedereen, voor jong en oud. Helaas moeten dit soort dingen gebeuren. Gebeurt ook wekelijks in en rondom de kroeg door heel Nederland.
History will be made, history will be red - Russian Machine Never Breaks
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 maandag 29 juli 2013 @ 15:02:49 #6
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_129470401
Gaan ze dit nu ook al ridiculiseren ja. De media :')

De zwarte cross. Er gebeurt eigenlijk nooit wat, nu helaas wel. Erg jammer...
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_129474642
Als je het vergelijkt met andere grote festivals is dit niks. Op de Zwarte Cross loopt per dag zo'n 50.000 man over het terrein, niet zelden behoorlijk aangeschoten, en dan in totaal 27 aanhoudingen. In het gemiddelde uitgaanscentrum haal je dat op een fractie van het bezoekersaantal van de Zwarte Cross al.

De sfeer is over het algemeen heel gemoedelijk. Er zijn bijvoorbeeld ook een hoop mensen die hun kinderen meenemen naar het festival. Dat zie je bij andere evenementen van dit formaat niet of nauwelijks gebeuren. Incidenten hou je altijd, maar hoe groter het festival, hoe groter de kans dat er rotte appels tussen zitten. En de Zwarte Cross groeit elk jaar nog.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')