abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 15 april 2014 @ 21:39:02 #76
358011 yamiown
Mr. Game & Watch
pi_138923159
registreer om deze reclame te verbergen
Toch maar een poging dan (geen idee of t goed is oid)

quote:
Manchester City boos om laag aantal Engelse spelers Liverpool

Engelse topclub Manchester City is niet tevreden over de niveau van het Engelse voetbalteam. Na de nederlaag tegen Liverpool heeft men haar ongenoeg geuit over het feit dat kampioen van vorig seizoen Manchester United en koploper van dit seizoen Liverpool weinig gebruik maken van spelers die zij zelf opleiden.

Eigenaar Mansour bin Zayed Al Nahyan laat in een interview weten dat hij niet tevreden is over de huidige staat van het Engelse voetbal: "Manchester United werd vorig jaar kampioen door de vele aankopen, zij kochten het kampioenschap bij wijze van spreke." Ook over de huidige koploper, Liverpool, waar toevallig afgelopen zondag nog van werd verloren is men in Manchester niet te spreken, "Liverpool heeft een Uruguayaanse topscoorder, een Belgische keeper en speelde zondag met slechts vijf Engelse spelers. Dat zijn dus zes spelers van buiten Engeland. Liverpool is er bij gebaat het Engels voetbal kapot te maken."

Ook keeper Joe Hart van Manchester City is niet tevreden over het grote aantal buitenlandse spelers bij andere clubs en begint: "Als we alle topclubs af gaan in Engeland ben ik de enige Engelse keeper. Manchester United en Liverpool hebben Belgen, Chelsea een Tsjech, Arsenal een Pool en Tottenham Hotspur een Fransman. Men denkt dat het fijn is om zonder concurrentie onder de lat staan bij het nationale team, maar als ik een hoger niveau wil bereiken is het fijn als men mij scherp kan houden door betere concurrentie.

Dit verhaal lijkt een staartje te krijgen aangezien Manchester City overweegt een voorstel te doen bij de Engelse bond voor een verplichting tot een Engelse doelman. Sjeik Mansour bin Zayed Al Nahyan had hier het volgende over te zeggen: "Wat andere clubs doen is competitie vervalsing, het bij elkaar kopen van een team zorgt ervoor dat de competitie niet spannend is en dat de eerste plek niet meer tussen de clubs, maar tussen het geld gaat."
Wordt ongetwijfeld vervolgd
  dinsdag 15 april 2014 @ 22:37:07 #77
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_138926604
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 april 2014 21:39 schreef yamiown het volgende:
Toch maar een poging dan (geen idee of t goed is oid)

[..]

Klinkt vooral heel realistisch.

Mooi, die TTT trouwens ^O^
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
  woensdag 16 april 2014 @ 15:11:10 #78
358011 yamiown
Mr. Game & Watch
pi_138943712
Ik verveel me

quote:
Gordon wil Mei langer laten duren

Zanger Gordon heeft plannen voor een voorstel om Mei langer te laten duren. Dit liet hij in een officiële verklaring weten op zijn website. Gordon is niet tevreden dat Mei slechts zo'n 8% van het jaar is en wil het naar minstens 10% verhogen.

Zijn redenen zijn simpel: "al het leuke van het leven zit in Mei. Jonge diertjes, meer groen, meer warmte en natuurlijk een hoop paaseieren zitten in Mei". Met deze redenen hoopt hij een goede kans te maken om de kalender te kunnen veranderen.

Op de vraag wat er plaats moet maken voor zijn idee, wist hij al snel een antwoord. Juli is niet belangrijk, Mei is wel belangrijk. Als Mei langer wordt dan is Juli een saaie maand waar niemand in geïnteresseerd is. Of dit ook daadwerkelijk verandert wordt lijkt onwaarschijnlijk, de huidige vorm van kalender bestaat alweer duizenden jaren.
  donderdag 17 april 2014 @ 02:01:50 #79
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_138968298
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Artiesten kondigen Gordon Sanitaire af
BLARICUM - Een groep Nederlandse artiesten heeft vanavond een zogeheten 'Gordon Sanitaire' afgekondigd. De zangers, showbizz-persoonlijkheden en overige BN'ers zijn het naar eigen zeggen 'kotsbeu' dat de Blaricumse zanger vrijwel dagelijks de showbizz-headlines bepaalt.

De rigoureuze aankondiging volgde woensdagavond nadat het celebrity-katern van AD eerder op de dag groots had uitgepakt met de beschouwingen van Gordon rondom de jaarkalender. "Hij steelt wéér onze headlines met zijn geneuzel over de maand mei", moppert trouwe bondgenoot Gerard Joling. "Die maand is lang zat. Vroeger kwamen de meeste leuke jongens in mei, maar tegenwoordig blijft het bij tongzoenen."

Nageroepen
De Chinese promovendus en zanger Xiao Wang deelt de kritiek. Hij kan naar eigen zeggen niet meer normaal over straat sinds Gordon vorig jaar allerlei grappen over hem maakte als jurylid van Holland's Got Talent. "Ik word overal nageroepen: nummer 39 met rijst, nummer 39 met rijst", klaagt Wang.

Andere artiesten die meedoen zijn onder meer Ilse DeLange en Waylon ("Niemand heeft het nog over ons Songfestivalliedje; al weten we eigenlijk niet of dat wel door Gordon komt"), Dries Roelvink ("Mijn nieuwe WK-single dreigt niet de aandacht te krijgen die hij verdient") en - een opvallende, vreemde eend in de bijt - Geert Wilders: "Mijn oneliners op Twitter raken ondergesneeuwd."

Sabbatical
De artiesten dreigen voor onbepaalde tijd hun medewerking aan showbizz-, actualiteiten- en praatprogramma's op te schorten "als de aandacht voor Gordon, zijn zoveelste vriendje, zijn nieuwe single en zijn keur aan meningen niet snel vermindert". Met een petitie willen ze afdwingen dat de zanger een sabbatical inlast, in het buitenland gaat zitten en zich niet meer voor de jaarwisseling in Nederland laat zien.

Gordon was woensdagavond niet voor commentaar bereikbaar. Roddelkoning Albert Verlinde reageert geschrokken op het bericht. "Ik moet natuurlijk wel dagelijks een uur kunnen volpraten met non-nieuws over B-artiesten; anders haken adverteerders af."
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
  donderdag 17 april 2014 @ 16:35:20 #80
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_138982398
Gordon is gestopt met Twitter en Facebook, lees ik net. Geen grap...
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
  Moderator donderdag 17 april 2014 @ 17:15:35 #81
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_138983669
quote:
Doutzen Kroes weer uitgeroepen tot mooiste model

Brussel Ondanks de vele concurrentie is vandaag Doutzen Kroes weer uitgeroepen tot het mooiste model. In deze wedstrijd liet zij haar runners-up: lineaire regressie, generale circulatie en fuzzy logic, ver achter zich. Zelf zegt Doutzen dat het komt door haar nuchtere insteek, waar andere modellen nog wel eens veel te theoretisch te werk gaan, houdt zij het graag simpel. In het jury rapport staat: "model Doutzen is een duidelijk en aantrekkelijk model, als enige kanttekening kunnen wij plaatsen dat we niet helemaal zeker zijn voor welk systeem Doutzen precies een model is, maar voegt de jury toe dat is iets waar ze nog aan kan werken".

Alhoewel de jury onpartijdig zou moeten zijn denkt Kroes' concurrent lineaire regressie dat er partijdigheid in het spel is. Dit resultaat is omgekeerd evenredig met de populariteit van mevrouw Kroes in appingendam, met een coefficient van 0,897 dat kan niet in de haak zijn! Ook fuzzy logic denkt dat het er met de uitslag gemorrelt is maar kon niet zo snel tot een eenduidige logische verklaring komen waarom dat zo zou zijn.

Ondertussen maakt Doutzen zich weinig zorgen en zal met deze prijs op zak niet verzuimen om door te gaan met het modelleer werk.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  Moderator donderdag 17 april 2014 @ 19:03:04 #82
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_138986335
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Nasaal interpunctie blijkt niet te bestaan

Van de redactie Vandaag is uitgelekt dat nasaal interpunctie een niet bestaand fenomeen is. Deze gevoelige data is uitgelekt door een niet nader te noemen klokkenluider. Een uur na het uitlekken is er een persconferentie gegeven door Govert van Willemskade de voorzitter van de niet bestaande vereninging van nasaal interpunctialisten de NBVNI.

Govert zegt zeer geschokt te zijn door dit nieuw en dat hij niet op de hoogte was. De verantwoordelijkheid voor de ontstane verwarring vooral onder de leden van de NBVNI wil Govert graag op zich nemen. Als voorzitter had ik eigenlijk moeten weten dat ik een club voorzat die niet bestond. "Achteraf vallen de vele puzzelstukjes op hun plek" aldus Govert die met terugkijkende blik al vaak gezien heeft dat er lacherig gedaan werd over zijn vereniging. Zonder de kennis van nu interpreteerde ik het als afgunst.

Of de leden van de NBVNI hun geld terug krijgen is nog niet bekend, wat de schade voor de maatschappij zal zijn is op dit moment ook nog niet te overzien.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_138991789
quote:
Lauwe kwark uit de schappen gehaald.

Bij diverse supermarkten hebben ze "Evert's Lauwe Kwark" uit de schappen gehaald, het schijnt dat in dit specifieke merk de bacterie genaamd "Lactobacillicum paasei shirota"
in zo een grote overdaad aanwezig was dat deze de suikers volledig omzet in warmte. Dit kan er voor zorgen dat de bakjes onder druk komen te staan, en spontaan kunnen exploderen.

Mensen met een bakje "Evert's lauwe kwark" kunnen ook de reeds geopende verpakkingen bij de infobalie inleveren. Let op neemt u ze niet de winkel in, de ontploffende bakjes kwark, kunnen voor gladde vloeren zorgen, en dit zorgt voor gevaarlijke situaties.

Gekkepoes
🐱
  Moderator vrijdag 18 april 2014 @ 09:37:47 #84
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_139003998
quote:
7s.gif Op donderdag 17 april 2014 21:15 schreef GekkePoes het volgende:

[..]

:D lauwe kwark :9
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  woensdag 23 april 2014 @ 10:50:27 #85
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_139174388
quote:
Linkervoet Wilders: "Niks aan de hand"
DEN HAAG - Het opstappen van de rechterhand van Geert Wilders leidt niet tot hernieuwde onrust binnen de partij. "Er is niks aan de hand", verklaart de linkervoet van Wilders desgevraagd. "Wilders heeft meerdere rechterhanden, dus hij is niet onthand."

De nu opgestapte rechterhand van Wilders is naar verluidt kwaad weg gebeend tijdens de partijbijeenkomst op verkiezingsavond in een Haags café. Zoals bekend kreeg Wilders daar de handen op elkaar toen hij pleitte voor "Minder Marokkanen". Een uitspraak die hij daags erna schoorvoetend nuanceerde, maar wel staande hield. Diverse politici wezen Wilders terecht en ook eerder vertrokken PVV'ers gaven Wilders nog een trap na.

Schuld
De meeste PVV'ers zagen het voorval door de vingers, maar enkele kamerleden namen de benen en gingen zelfstandig verder. Wilders voelde zich hierdoor op zijn teentjes getrapt en schoof de schuld handig in de schoenen van de linkse media. "Dat zijn enkel de partij-organen van de linkse kerk", legde Wilders de vinger op de zere plek.

Aan voorspellingen over de toekomst van zijn eigen partij durfde Wilders zijn vingers evenwel niet te branden: "We zetten gewoon ons beste beentje voor en dan zien we wel hoe het loopt." De rechterhand van Wilders leek aanvankelijk de partij trouw te blijven, maar het leed was toch nog niet geleden. De rechterhand heeft nog wat lopende zaken afgehandeld en overgedragen, maar maakt zich alsnog uit de voeten.

Ledematen
Dat de rechterhand van Wilders alsnog wegloopt, wijst erop dat het verloop binnen de PVV nog niet staande is gehouden. Toch is er geen reden voor zorg, benadrukt de linkervoet van Wilders: "Wij staan hand in hand achter Wilders. En met een paar weglopers kunnen wij als partij niet zitten, zolang Wilders door Henk en Ingrid op handen wordt gedragen. Wilders is het enige partijlid en behandelt ons goed. De PVV mag verder dan geen leden hebben, Wilders heeft ledematen zat."
geertwilderspvv twitterde op woensdag 23-04-2014 om 09:10:25 Weer een rechterhand van me vertrokken? Vlg mij ben ik de Nederlander met de meeste rechterhanden... :-) reageer retweet
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
  vrijdag 25 april 2014 @ 01:33:20 #86
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_139240061
quote:
Homijn plaatst vervangend bericht
FOK!-user Homijn heeft een eerder geplaatste post in het topic ONZ / Schrijf je eigen The Onion/De Speld verhaal. gewist en schaamteloos vervangen door een nieuw bericht. Deskundigen tasten in het duister, wat betreft de motieven van het veronderstelde homoseksuele konijn.

In een verklaring die kort na de vervanging van het bericht uitkwam, liet Homijn slechts weten dat 'deze actie nodig was'. Meer wilde hij niet loslaten. Ook niet nadat hem tien jaar lang gratis wortels werd aangeboden. De geestelijk vader van Homijn, ene kdaalder, was overigens ook niet voor commentaar bereikbaar.

Het topic ONZ / Schrijf je eigen The Onion/De Speld verhaal. leek aanvankelijk totaal te floppen, maar kreeg op 19 maart een hernieuwde opleving nadat de immer grappige Karboenkeltje een artikel toevoegde. Daarna ging het snel. Zo werd het topic door de immer deskundige ONZ-moderators bekroond tot Topic van Maand.


[ Bericht 56% gewijzigd door Homijn op 26-04-2014 16:01:36 ]
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
  zaterdag 26 april 2014 @ 20:27:42 #87
372749 Little_Dolls
houdt van adsurditeit
pi_139285000
quote:
9s.gif Op woensdag 23 april 2014 10:50 schreef Homijn het volgende:

[..]

geertwilderspvv twitterde op woensdag 23-04-2014 om 09:10:25 Weer een rechterhand van me vertrokken? Vlg mij ben ik de Nederlander met de meeste rechterhanden... :-) reageer retweet
:') _O-__!
"I know my share of history
How hard it is to be free
From wearing masks that turn to skin
Hiding what you could have been"
  zaterdag 26 april 2014 @ 23:26:09 #88
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_139290506
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 april 2014 20:27 schreef Little_Dolls het volgende:

[..]

:') _O-__!
Bedankt. Alle woordgrapjes ook nog ontdekt, trouwens? :@
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
  maandag 12 mei 2014 @ 18:18:57 #89
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_139874036
quote:
Frankrijk: "Opnieuw Kaas sturen"
PARIJS - De teleurstellende 26e en laatste plaats die Frankrijk zaterdag behaalde in de finale van het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen hakt er flink in. Het nummer "Moustache" van de formatie TWIN TWIN eindige troosteloos onderaan met slechts 2 punten. Alleen Finland en Zweden gaven de Franse formatie een puntje voor de moeite.

France 3, de tv-zender die verantwoordelijk is voor de Franse inzending, heeft een grondige evaluatie aangekondigd. De Fransen, als onderdeel van de Grote Vijf automatisch verzekerd van een finaleplaats, presteren al jaren achtereen ondermaats. "Het roer moet echt om; we doen niet alleen mee om des Keizers baard", aldus woordvoerster Ilse Linotte-Mélodieuse maandag.

Opnieuw

Welingelichte bronnen melden dat France 3 inmiddels zangeres Patricia Kaas benaderd zou hebben om in 2015 opnieuw deel te nemen. Kaas haalde in 2009 een achtste plaats met het nummer "Et s'il fallait le faire". Sindsdien bleven Top 10-klasseringen uit in Frankrijk.

Hoe anders is de stemming in Oostenrijk, waar winnaar / winnares* Conchita Wurst groots werd onthaald door een enthousiaste menigte op het vliegveld van Wenen. Na jarenlange teleurstellingen - Oostenrijk nam zelfs een aantal jaar verbolgen niet deel - komt de winst van Wurst als een godsgeschenk. In navolging van Duitsland, dat winnares Lena een jaar later opnieuw afvaardigde, overweegt de ÖRF inmiddels hetzelfde.

Talent
Critici keren zich tegen de plannen om succesvolle artiesten steeds opnieuw te sturen. "Nieuw talent moet ook een kans krijgen", zegt Guillaume Chez-Église, namens de Europese Songfestivalfanaten. "Wij vrezen een Wurst-Kaas-scenario".
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
  woensdag 21 mei 2014 @ 14:40:05 #90
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_140204526
20zei5c.png

quote:
Noten sluiten akkoord
De noten C, D# en G hebben een akkoord gesloten. Hoewel een mineurstemming overheerst, zijn de betrokken noten erg te spreken over harmonieuze oplossing die is gevonden. "Het akkoord heeft alle toetsen doorstaan."

Hoewel A eigenlijk de onderhandelingen had moeten leiden, namen C en G het voortouw. De twee boden A nog een rol als zes aan, maar A wilde alleen aan de basis van het akkoord staan en haakte om die reden af.

C en G sloten een zuiver pentatonisch verbond en begonnen met hun zoektocht naar een derde en eventueel vierde coalitiepartner. Nadat D en F bedankten voor een rol als sus2 en sus4, werd het aantal werkbare opties al snel beperkt.

Een viertonige samenwerking was lange tijd nog een optie, maar zowel A# als B zagen een rol als - al dan niet dominante - septiem uiteindelijk niet zitten. E werd in de onderhandelingen te vrolijk bevonden door C en G, waarna D# als enige reële partner overbleef.

C, D# en G zijn content met gevonden overeenstemming, die goed aansluit op de heersende stemming in Nederland. E reageert echter ontstemd. "Met E als derde partij was dit akkoord een stuk vrolijker geworden." Om dat punt te bewijzen, zoekt E nu de samenwerking met G# en B.


[ Bericht 0% gewijzigd door Homijn op 21-05-2014 15:50:28 ]
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
  Moderator woensdag 21 mei 2014 @ 15:40:07 #91
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_140206652
quote:
9s.gif Op woensdag 21 mei 2014 14:40 schreef Homijn het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

_O_ _O_ :D
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_140280288
quote:
9s.gif Op woensdag 21 mei 2014 14:40 schreef Homijn het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

_O_
pi_140280416
En genomineerd voor een Mod Seal of Quality :D

Om dat te vieren hier nog maar één
quote:
Leerstoornis discognitie verklaart waarom talent er niet altijd uit komt op school

Heb je problemen met leren, snap je niks van het journaal en kun je gesprekken vaak niet volgen? Groot kans dat je aan discognitie leidt. Disccognitie is een ontwikkelingsstoornis die leidt tot moeilijkheden op bepaalde vlakken, zoals rekenen, taal, wereldoriëntatie, informatie verwerken, verbanden leggen, abstract redeneren, plannen, gevolgen van acties in schatten, en nog veel meer. Volgen Kinderpsycholoog H de Vries ondervinden deze kinderen dan ook veel problemen op school.

Sterre (9) lijdt aan discognitie, en dreigde in groep drie al vast te lopen. Haar ouders waren radeloos. Moeder Sophie-Anne: We zagen Sterre worstelen met de leerstof. En dat terwijl we wisten dat ze waarschijnlijk hoogbegaafd was, net zoals haar broer en zus. Die gaan allebei naar het tweetaligmuziekgymnasium. Maar bij Sterre kwam het er niet uit. En we wisten niet waarom. Totdat de diagnose discognitie gesteld werd. Nu hebben we handvatten om met haar om te gaan, en haar begaafdheid alsnog tot bloei te brengen.

Kinderen met discognitie werden vroeger vaak voor dom of moeilijk lerend aangezien. Dat is funest voor hun zelfvertrouwen. Sophie-Anne: Op een gegeven moment was het zo erg dat Sterre dingen zei als ‘niet iedereen kan even slim zijn mama’. Mijn moederhart brak! Natuurlijk was ze veel slimmer dan gemiddeld, het idéé alleen al! Nu weten we gelukkig wat er aan de hand is.

Naast hun zwakke punten hebben mensen met discognitie ook sterke punten. Ze kunnen met gemak de hele dag hetzelfde magazijn vegen, of dingen in doosjes doen. Ook zullen ze nooit laten doorschemeren dat ze het beter weten dan de baas. Volgens de Vries is het raadzaam een studie of beroep te vinden die van die sterke punten gebruik maakt. Veel kinderen met discognitie blinken uit op het praktijkonderwijs en de sociale werkplaats.

Sophie-Anne: We hebben al geaccepteerd dat Sterre’s hoogbegaafdheid zich via haar handen uit. Maar een praktijkschool lijkt ons geen goed idee. We denken erover om haar op Iederwijs te doen, en haar in de avond TED-talks te laten zien. Zo willen we haar alsnog inspireren tot bijzondere prestaties. We hebben al een heel inspirerend praatje gehoord van een wiskundeprofessor die na zijn carrièreswitch wereldberoemd werd met zijn zelfgebouwde violen. Misschien is dat iets voor Sterre?

Sterre: Mij maakt het niks uit, of ik beroemd wordt of niet, ik wil gewoon wat met me handen doen. Toch?

pi_140280426
quote:
9s.gif Op woensdag 21 mei 2014 14:40 schreef Homijn het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

Volgens mij zou ik dit stuk nog leuker vinden als ik iets van muziek wist!
Ik en mijn leger van stokstaartjes.
  maandag 26 mei 2014 @ 10:59:33 #95
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_140378534
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 15:10 schreef ZuidKardinaal het volgende:
En genomineerd voor een Mod Seal of Quality :D

Om dat te vieren hier nog maar één

[..]

^O^ De lat ligt hoog voor Sterre :P

Ik heb er ook maar weer eentje gemaakt. Echt extreem slecht deze keer. ;(

quote:
Pieterburen verwelkomt bijzondere zeehond
PIETERBUREN - De zeehondencrèche in Pieterburen heeft sinds afgelopen week een bijzondere bewoner erbij. Vanuit Engeland is een zeehond komen aanzwemmen die waardig bij het onderwerp blijft. De komst van de zeehond wordt gezien als een kwaliteitsimpuls voor de populatie binnen de zeehondencrèche.

De zeehond, luisterend naar de naam Violet, wil niet al te veel kwijt over zijn komst naar Pieterburen. "It was about time. It's amazing and it feels like the right life", liet de Britse zeehond weten. "Anything else I'd say would be off-topic".

Het verzorgingsgebied van de crèche beperkt zich eigenlijk tot de Waddenzee, maar de buitenlandse zeehond is toch hartelijk ontvangen. Woordvoerder Z. Egel: "Afkomst doet er niet toe. In het verzorgen van zeehonden steken wij onze seal en zaligheid."
Dus.... ;(

quote:
10s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 15:11 schreef Karboenkeltje het volgende:

[..]

Volgens mij zou ik dit stuk nog leuker vinden als ik iets van muziek wist!
Dat weet ik wel zeker ;)
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
pi_140379623
quote:
14s.gif Op maandag 26 mei 2014 10:59 schreef Homijn het volgende:

[..]

^O^ De lat ligt hoog voor Sterre :P

Ik vind dit soort verhaaltjes het leukst als er een steek onder water naar serieuze dingen in zit. :)
  dinsdag 10 juni 2014 @ 14:45:30 #97
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_140915441
1zr2gbl.jpg

quote:
FOK! opent nieuw subforum voor tetten
Wat begon als een spontane opwelling en het laten vieren van de teugels, krijgt een bijzonder vervolg. De FOK!-leiding heeft democratisch (ja, echt) besloten om een nieuw subforum voor tetten op te richten. Het nieuwe forum, te herkennen aan de afkorting TET, gaat dinsdagavond 10 juni van start.

De plotselinge tetten-invasie op FOK! is al enkele etmalen hét gesprek van de dag. De stortvloed aan vrouwelijk schoon kwam afgelopen vrijdagmiddag onverwachts op gang toen FOK!-boegbeeld Yvonne een nu al legendarisch topic in ONZ opende: ONZ / Hoera!Het vrijdagmiddag lesbische tiener bier en tettentopic

Invasie
Sindsdien is het hek van de dam, met name in de subfora ONZ en KLB. Hoewel de tetten-invasie de FOK!-belevenis kwalitatief gezien absoluut ten goede komt, kwamen er ook klachten. Zo zijn er mensen die onder werktijd FOK!'en en nauwelijks nog een topic aan durven te klikken. Notoire KLB-users voelen zich eveneens ongemakkelijk. "Zit ik mijn topicdiarree een beetje voor de kat z'n kut te schrijven hier. Niemand klikt nog", aldus één van hen.

Geheel tegen de 15-jarige traditie in, heeft FOK! besloten om gehoor te geven aan de bezwaren van de klagers. Op korte termijn moeten ONZ en KLB weer tettenvrij zijn. Tettenliefhebbers kunnen hun hart (en hun paarsgepunte lans) voortaan ophalen in een nieuw subforum: TETTEN!

Moderator
Het forum, dat de afkorting TET meekrijgt, zal topics huisvesten als "Vrijdagmiddagtetten", "Zaterdag Tettendag" en Pinkstetten". Ook topics als ONZ / Omdat het kan zullen naar TET worden verplaatst. Yvonne, de aanstichtster van dit alles, gaat hoogstpersoonlijk zelf de functie van TET-moderator vervullen. "De Eerste Wereldoorlog is nu toch al honderd jaar geleden; ik moet nu eindelijk eens prioriteiten gaan stellen."

Naar aanvullende moderators (m/v) wordt nog gezocht; zij dienen over precies twee pluspunten te beschikken. Enkele vooraanstaande FOK!-homo's vinden trouwens dat ze er bekaaid vanaf komen en pikken het niet dat TETTEN! een zelfstandig subforum wordt. Om ook deze doelgroep tegemoet te komen, beraden de FOK!-Admins zich op de invoering van LUL. Of het zover komt, is nog niet duidelijk.
Bron: MED / Nieuw subforum voor tetten
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
  Admin dinsdag 10 juni 2014 @ 15:52:24 #98
2589 crew  yvonne
Mitochondriale Eva
pi_140917553
quote:
Briljant, gewoonweg briljant, ik ga gewoon je post stelen.
Omdat het kan.
It ain't over till the fat lady sings
  dinsdag 10 juni 2014 @ 15:57:20 #99
155345 vinnieboy
#deadprez4mod
pi_140917724
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 15:52 schreef yvonne het volgende:

[..]

Briljant, gewoonweg briljant, ik ga gewoon je post stelen.
Omdat het kan.
Als ik dan een pic stuur van mijn lul mag ik dan modje worden :@
Op woensdag 25 juni 2014 19:08 schreef yvonne het volgende
dat doe ik alleen bij newbs zoals jij.
  dinsdag 10 juni 2014 @ 16:00:49 #100
410197 Homijn
Oryctolagus homynus
pi_140917827
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 15:52 schreef yvonne het volgende:

[..]

Briljant, gewoonweg briljant, ik ga gewoon je post stelen.
Omdat het kan.
De show van Diederik van Vleuten gisterenavond nog gezien op Nederland 2, trouwens? De Eerste Wereldoorlog was daarin de rode draad.

Kan ik trouwens ook ergens aangifte doen van diefstal? :@
Op woensdag 30 mei 2018 23:03 schreef devzero het volgende:
Als homijn het post, klinkt het ineens een stuk beter
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')