abonnement Unibet Coolblue
pi_125842081
quote:
0s.gif Op zondag 28 april 2013 21:09 schreef Comp_Lex het volgende:

[..]

Je mag uiteraard doen en denken wat je wilt, maar ik zie reizen persoonlijk als een verspilling van tijd. Bij een paar verenigingen zitten is voor mij goed genoeg. Verder houd ik me bezig met, voor mij relevante, problemen zoals "hoe los ik de economische crisis op" en niet "waar ga ik vanavond slapen". Ik haal immense voldoening uit het werken aan een oplossing. Dat vind ik leuk. Verder is het ook aangenaam om te praten met mensen die misschien met mij samen willen werken. Die mensen ontmoet ik tegenwoordig wekelijks :)
Reizen als een verspilling? Zo zie ik dat zeker niet. Ik leer hierdoor belangrijke waardes over gelukkig zijn in je leven, en dat je zelf ook gelukkig kunt zijn en dat je daar geen partner of wat dan ook voor nodig hebt. Je leert ook andere culturen, waardes, en manieren van sociaal communiceren, iets wat je allemaal leert wat je thuis niet had kunnen leren. Je ziet een hele groep andere mensen hoe zij met het leven om springen. Hoe zij daar mee om gaan.

Immense voldoening uit het werken aan een oplossing? Ik heb je nog niet specifiek zien werken aan een oplossing voor je eigen persoonlijke problemen.

Problemen willen oplossen zoals de economische crisis zijn misschien interessant, maar enorm kansloos omdat je daar nul effect op zult hebben.
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')