abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 19 mei 2013 @ 13:30:53 #176
214323 hoogvlieger
Vivat Rex!
pi_126719620
Telt dit ook?



Laatst gemaakt met een Deense blauwschimmel en plakken Coburger ham. Was allesjezus lekker maar door die kaas zat ik na een halve pizza al vol :P

Maarja wel volgende ochtend pizzaontbijt van de restanten ^O^
Blood Sugar Sex Magik
pi_126719986
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2013 13:30 schreef hoogvlieger het volgende:
Telt dit ook?

[ afbeelding ]

Neen.
Ja doei.
  † In Memoriam † zondag 19 mei 2013 @ 13:42:52 #178
91830 MaximusTG
pi_126720003
Let vooral ook op het veelzeggende woordje "zelf" in de TT.
pi_126720024
Ach, mensen lezen ook over het woordje 'oven' heen in het broodbaktopic! :P
Ja doei.
  zondag 19 mei 2013 @ 13:47:19 #180
214323 hoogvlieger
Vivat Rex!
pi_126720158
Mkay. Dan maak ik wel een apart topic over zelf pizza's maken met appie heijn pizza deeg :')
Blood Sugar Sex Magik
pi_126724169
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2013 13:47 schreef hoogvlieger het volgende:
Mkay. Dan maak ik wel een apart topic over zelf pizza's maken met appie heijn pizza deeg :')
Ik heb die ook wel eens gedaan, hij is wel super lekker.

Tegenwoordig maakt mijn vriend deeg zelf. Dat gaat prima, alleen flikker ik er telkens veel te veel op.
pi_126724831
Ik wilde gisteren even een steen halen. Er lag een prima rechthoekige, maar die winkeljuf beweerde dat ze, ook de ronden van o.a. dhr Oliver, niet geschikt waren voor temperaturen boven de 280 graden of zo. Klopt dat?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_126732856
AH kant en klaar deeg super lekker noemen...
pi_126737773
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2013 19:15 schreef loecje het volgende:
AH kant en klaar deeg super lekker noemen...
En zo zijn er ook mensen die de Mc donalds lekker vinden. Of mensen die geen oesters lusten. Lekker boeiend zeg. :')

quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2012 19:47 schreef loecje het volgende:

[..]

jummie

voor degene voor wie de inferno net iets te pittig is.
deze is ook lekker en net iets minder pittig:
[ afbeelding ]
Zo vind ik helemaal kant en klaar pizza's niet lekker. Ieder zijn ding he.
  zondag 19 mei 2013 @ 21:08:36 #185
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_126738227
Gezonde pizza gemaakt. Deeg van tarwebloem (kon geen spelt vinden), gist, drupje olijfolie, beetje zeezout, lepel honing en water. Ingesmeerd met pesto en belegd met vleestomaten, mozzarella en rucola. Nom!
L'Enfer, c'est les autres.
pi_126740935
quote:
7s.gif Op zondag 19 mei 2013 21:00 schreef Myraela het volgende:

[..]

En zo zijn er ook mensen die de Mc donalds lekker vinden. Of mensen die geen oesters lusten. Lekker boeiend zeg. :')

[..]

Zo vind ik helemaal kant en klaar pizza's niet lekker. Ieder zijn ding he.
lol heb je nu speciaal daarvoor mijn postgeschiedenis doorzocht voor een oude quote? Ik vergelijk kant en klaar dan ook niet met zelf gemaakte. En ook niet in een topic over zelfgemaakte pizza's.


Kant en klaar ligt hier in de vriezer voor een snelle hap met eigen beleg erop. Supper lekker? Nee, maar wel makkelijk. Voor lekkere pizza's maak ik ze zelf.

[ Bericht 2% gewijzigd door loecje op 19-05-2013 23:21:38 (tikfout) ]
  dinsdag 21 mei 2013 @ 18:52:27 #187
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_126821320
Nu vanuit een rond containertje, dat vormt toch wat makkelijker.
Na de foto nog wat rucola toegevoegd, hij was erg lekker

Drop you like an ill, bad habit
  † In Memoriam † dinsdag 21 mei 2013 @ 19:06:48 #188
91830 MaximusTG
pi_126822086
Netjes pmponer, ik zie de vooruitgang!
  dinsdag 21 mei 2013 @ 20:31:27 #189
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_126827979
Bedankt, ik denk dat dit wel een blijvertje wordt. Vorige keer was het bakje te onhandig.
Had nu de bakjes met wat olie ingevet maar dit bleek te veel dus dat mag de volgende keer wel wat minder.
Drop you like an ill, bad habit
pi_126892993
quote:
0s.gif Op zondag 19 mei 2013 15:56 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik wilde gisteren even een steen halen. Er lag een prima rechthoekige, maar die winkeljuf beweerde dat ze, ook de ronden van o.a. dhr Oliver, niet geschikt waren voor temperaturen boven de 280 graden of zo. Klopt dat?
Niemand die weet of ik zo'n gewone pizzasteen kan gebruiken in een oven van 350 graden en meer?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  † In Memoriam † donderdag 23 mei 2013 @ 09:52:54 #191
91830 MaximusTG
pi_126893041
Hoogstwaarschijnlijk wel, afhankelijk van het materiaal van de steen. Maar kan het je niet garanderen natuurlijk. Wat voor een oven heb je dan?
pi_126893115
Toen ik naar een steen op zoek was stond er vaak wel bij wat de max temperatuur was. En die zat vaak onder de 300 dacht ik..
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
  † In Memoriam † donderdag 23 mei 2013 @ 09:58:29 #193
91830 MaximusTG
pi_126893187
Neem nou gewoon een goede chamotteklei-tegel/plaat. Die zijn tot 1300 graden C er tegen bestand..
pi_126894475
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2013 09:52 schreef MaximusTG het volgende:
Hoogstwaarschijnlijk wel, afhankelijk van het materiaal van de steen. Maar kan het je niet garanderen natuurlijk. Wat voor een oven heb je dan?
Een gasoven die iig 350 haalt. Maar ik heb er nog meer toepassingen voor, dus één steen, liefst niet al te dik en 35x35 zou wel ideaal zijn.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_127155638
Bedankt voor het top recept!!

Heb alleen nog een vraagje voor mensen met een Bauknecht oven, de pizza stand geeft aan 300C maar als dat ding gaat piepen dat hij op temperatuur is dan geeft hij 240C aan en handmatig kan de temperatuur maar tot 250C met deze oven, weet iemand waarom dit gebeurt en of ik de oven heter kan krijgen?

Mijn geslaagde poging:

tevens eerste poging

[ Bericht 26% gewijzigd door partydyl op 29-05-2013 15:43:00 ]
pi_127218567
ik heb vandaag de bestron 9070 binnen gekregen en aangezien ik geen tijd had vandaag om zelf pizza te maken had ik een casa di mama pizza gekocht.
had hiermee wel als eerste het probleem dat deze te dik werd en daardoor de korst op een paar plekken tegen het element aan kwam en daardoor zwart werd.
De steen is ook al best smerig. hoe kan ik die het beste schoonmaken?
Ik zag ook dat je hem kunt tunen met een ventilator zodat die warmer word zit hier veel voordeel aan?
pi_127219301
quote:
0s.gif Op donderdag 30 mei 2013 20:00 schreef marties het volgende:
had hiermee wel als eerste het probleem dat deze te dik werd en daardoor de korst op een paar plekken tegen het element aan kwam en daardoor zwart werd.
Dat overkomt mij ook regelmatig.

quote:
De steen is ook al best smerig. hoe kan ik die het beste schoonmaken?
Etensresten kun je erafschrapen met een plamuurmes o.i.d. maar (vet) vlekken in de steen krijg je er niet meer uit. Maar dat geeft niet.

quote:
Ik zag ook dat je hem kunt tunen met een ventilator zodat die warmer word zit hier veel voordeel aan?
Hoe heter de over hoe beter de zelfgemaakte pizza, en hij is sneller klaar. Ik ben zelf nog steeds van plan de thermostaat een beetje bij te stellen, dat ventilatortje ben ik niet zo weg van.
  donderdag 30 mei 2013 @ 20:38:53 #198
374892 bobbee
Bob's House
pi_127220320
Er is een mini houtoven in de maak!
Check:
http://uuni.in/
Ik heb me alvast ingeschreven op de mailinglist, dit ding is echt TOP! (ik heb geen aandelen hoor, ben gewoon heel enthousiast ;) )

"When the moon hits your eye like a big pizza pie - that's amore"
“My idea of feng shui is to have them arrange the pepperoni in a circle on my pizza”
  donderdag 30 mei 2013 @ 20:40:45 #199
374892 bobbee
Bob's House
pi_127220405



[ Bericht 1% gewijzigd door bobbee op 30-05-2013 20:48:12 ]
"When the moon hits your eye like a big pizza pie - that's amore"
“My idea of feng shui is to have them arrange the pepperoni in a circle on my pizza”
pi_127220740
bedankt voor de tips kuifje ^O^
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')