abonnement Unibet Coolblue
pi_359042
Bij de eerste uitzending waarin de bewoners het huis betreden, in de scene met de dranghekken, was het inderdaad merkwaardig dat de oudbewoners achter een dranghek stonden gepropt tussen gillende fans. Verwarring, teleurstelling en domme hoop waren op hun gezichten te lezen. Allen probeerden ze een beeld te komen maar stonden verstopt achter elkaar op een kluitje. (Alleen ruud mocht z'n laat-je-niet--gek-maken-mantra herhalen.) Erg maf maar wel back to basic: in de hooligan-loge. Beetje respectloos. Goed dat Mona hier verslag van doet, al is t op z'n Weekend's geschreven. Zo horen we nog 's wat.
Wel leuk het hoofd van Martin weer 's te zien, Willem stond te duwen, Karin glimpte even en had zich opgedoft, Mona trachtte in beeld te komen maar werd opzijdedrukt door Ruud, Bart keek naar Sabine maar was door nog iemand van haar gescheiden... Een gek tableau vivent. Het ging te snel. Maar dat ze de hele dag op van die vieze railcateringkadetjes moesten doorzetten voor 1 shot publieksbeeld. Wat zijn die mensen toch braaf. Of stonden ze in werkelijkheid te wachten op hun reiskostenvergoeding?
Wat betreft hun steralures: er is ze bij het verlaten van het huis een ongekende wereld beloofd. De VOO-nazorg zal wel tegen gevallen zijn. Ze staan nu voor het bekende 'zwarte gat'. Vallen in de diepte zonder kennis in over dit fenomeen zoals wel het geval is bij artiesten.
Hoe lang ze in het huis hebben gezeten, qua het BBspelletje, doet hier niet terzake.
Over 10 jaar staan er 100exBB-ers als vee achter een hek. Ze hadden beter een erewacht kunnen vormen: de fakkel kunnen doorgeven zoals gesteld door de hart op de tong dragende weekend-columniste.
Met haar "wij deden mee aan een experiment" bedoelt ze namens de groep te spreken lijkt mij. Maar ze jokt als ze niet wist dat ze 'een ster' zou worden. Zij had de BBhype al op tv gezien.

Kan iemand uitsluitsel geven of Mona's column doorgaans over BB gaat? Heeft ze Cyrille's verdere carriere al behandeld?

[Dit bericht is gewijzigd door Lurky op 25-09-2000 01:02]

  maandag 25 september 2000 @ 02:28:22 #27
272 R@b
No-nonsens
pi_359137
Die hele Mona is een media geile, naar Purmerend verhuiste Amsterdamse doos.

Het is toch te gek voor woorden dat zo een nitwit nog een eigen tv-programaa krijgt.

Wat heeft ze in hemelsnaam gepresteerd ?? één maand Big-Brother huis waarin het doorklieven van een balk met haar schaambeen nog het meest opmerkelijkste moment was. Heeft veel schrijvers-stof voor Dijkshoorn opgeleverd maar verder snel afserveren dat mens.

R@b

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_359383
quote
---------------------------------------
R@b: Het is toch te gek voor woorden dat zo een nitwit nog een eigen tv-programaa krijgt.
---------------------------------------
Ach R@b 't is maar op een lokale zender. Hoewel AT5 zo nu en dan talent aan de landelijke tv geeft en vice versa lijken mij de presentatoren lang niet van het zelfde niveau. Het is voor de een een opstapje, voor de ander een uitrangeerstation. Ze heeft nog lang niet zo'n landelijke dekking als Ruud.
  vrijdag 29 september 2000 @ 09:39:03 #29
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_368236
Ik had toch echt medelijden met Martin gisteravond hoor. Wat is die jongen sneu.

En Mona zal wel groen van jaloezie geweest zijn, tenslotte was zij de eerste die er extra ingeplaatst was. Dan hadden ze haar ook uit moeten nodigen voor een goede hint (tip ?!?).

***
pi_368671
Tja .....het enigste waarom deze mensen hir in dit huis gaan is om beroemd te worden..het zijn de mansen die graag aandacht willen...mona voelt zich nu zo..omdat zij nu niet meer het big-brother meisje is dat ze eerst was....

xxxx hike

Ach Flikker toch op........
pi_368678
GGGR...laten we ons verwende Mona-toetje nog bozer maken en dit topic per direkt sluiten!!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')