HenkPietKlaasWim | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:15 |
http://www.omroepmax.nl/televisie/heel-holland-bakt Zouden ze het bij Omroep Max wel kunnen? Een geweldig Brits concept omvormen naar een geweldig Nederlands kookprogramma? Wie gaat het presenteren? En wie komen er in de jury? En, niet geheel onbelangrijk, zijn hier mensen die zich op gaan geven? | |
Faux. | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:16 |
Heel Holland bakt? Mogen de rest van de provincies niet meedoen? | |
UIO_AMS | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:19 |
Nee, dat bekt niet lekker. | |
rechtsom | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:19 |
Kans is groot in ieder geval Kan in potentie een leuk programma worden | |
LilDutchPrincess | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:20 |
Alle Bejaarden Bakken was wellicht passender geweest voor MaX. | |
Faux. | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:20 |
True. Kan wel een geinig programma worden, hoewel ik het leukste aan de Britse versie vond dat het zo puur Brits was. Benieuwd hoe ze van dit programma iets puur Nederlands weten te maken. | |
minilot | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:21 |
Oeeee! Het wordt ongetwijfeld een enorme teleurstelling en een bijzonder slap aftreksel, maar toch! Maar toch! | |
KillerBee4ever | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:32 |
Eigenlijk best wel een gemiste kans voor 24Kitchen, ik had zo'n programma eerder hier verwacht. Zoals met veel buitenlandse programma's die naar NL zijn gehaald, verwacht ik dat dit ook een slap aftreksel gaat worden. Kweenie, ik zie toch ook liever de Engelsen aan het bakken... | |
Karina | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:33 |
Lijkt me wel leuk, ga het wel even checken tegen die tijd. | |
UIO_AMS | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:39 |
Ik dacht dat ik al een keer een Nederlandse versie had gezien trouwens. Hoe kom ik daar nou weer bij? | |
Lienekien | dinsdag 22 januari 2013 @ 13:42 |
Wie zijn de Nederlandse Mary Berry en Paul Hollywood? | |
Pietverdriet | dinsdag 22 januari 2013 @ 14:10 |
Cees Holtkamp is iig een goede prof. Maar ik vrees met grote vreze dan men Joop Braakhekke gaat kiezen omdat men het programma wil verbeteren... | |
Pietverdriet | dinsdag 22 januari 2013 @ 14:20 |
Te duur voor ze denk ik. | |
Inu | dinsdag 22 januari 2013 @ 14:24 |
Oh, ik vind hem zo eng. Krijg echt spontaan de bibbers van die foto Ben wel benieuwd of het wat wordt. Mij lijkt Rudolph van Veen wel leuk, maar of die naast 24Kitchen zoiets zou doen?... En anders misschien de andere NLse meester patissier? http://www.bakkerswereld.(...)ederland-BAK006712W/ | |
Pietverdriet | dinsdag 22 januari 2013 @ 16:38 |
Goed initiatief trouwens, de (banket)bakkers van NL kunnen wel een kwaliteitsimpuls verdragen. | |
Weltschmerz | dinsdag 22 januari 2013 @ 20:46 |
Inderdaad zeg, ze zullen wel zonder gas bakken. | |
Sjeen | dinsdag 22 januari 2013 @ 20:51 |
Ik vind 'Heel Holland bakt' erg Libelle klinken... Beetje jammer. | |
Pietverdriet | dinsdag 22 januari 2013 @ 20:53 |
Ik vind net nog erger, linda de mol RTL4 | |
HaverMoutKoekje | dinsdag 22 januari 2013 @ 22:41 |
Gelukkig niet op de commerciele zenders net sponsoring van Dr oetker en elke 10 minuten reclame. Er is momenteel een britse versie met bekende britten aan de gang. Blijft toch leuk | |
Pietverdriet | dinsdag 22 januari 2013 @ 22:56 |
Oh? Heb ik gemist? | |
FutureFairytale | dinsdag 22 januari 2013 @ 23:31 |
Als t net zo saai en slecht is als de Cupcake Cup dan hoef ik niet te kijken. | |
minilot | woensdag 23 januari 2013 @ 08:58 |
Ik ben vooral wel benieuwd naar wat en zoal gebakken zal worden.. The Great British Bake Off leunt heel erg op het zeer uitgebreide aanbod dat Engeland heeft aan traditionele, regionale baksels: talloze plaatsen hebben er hun eigen, maar landelijk bekende bun, cake, of pie. Dat zien we hier in Nederland toch heel wat minder.. Misschien leuk om, vooruitlopend op Heel Holland Bakt, alvast een lijstje samen te stellen met dingen die onherroepelijk voorbij zullen gaan komen? - Appeltaart - Roze koeken - Gevulde speculaas - Banketletters - Bossche bollen - Tompouce - Duivekater Het ontbreekt mij deze ochtend aan inspiratie.. ..wie vult aan? [ Bericht 1% gewijzigd door minilot op 23-01-2013 09:06:24 ] | |
Sjeen | woensdag 23 januari 2013 @ 09:03 |
Limburgse vlaai, Granache, Christoffel, Nonnevotten (Strikken). | |
minilot | woensdag 23 januari 2013 @ 09:04 |
Ah ja, vlaaien! Natuurlijk! | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 09:09 |
Cake | |
Inu | woensdag 23 januari 2013 @ 09:19 |
Kletskoppen, bokkepootjes en mergpijpen? Hebben we niks Hollandsch hartigs? Iets met kaas ofzo? | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 09:20 |
Sauzijnenbroodjes, Kroketten, kaasbroodjes | |
Inu | woensdag 23 januari 2013 @ 09:24 |
Worstenbroodjes /offtopic Bij mijn ouders in de buurt is er een bakker en die maakt eens in de zoveel tijd echt verse worstenbroodjes. Als je op een lijst staat en je bent aan de beurt dan krijg je een telefoontje als ze in de oven liggen dat je ze op mag komen halen Zoveel lekkerder dan een worstenbroodje uit massa productie | |
Bijou | woensdag 23 januari 2013 @ 09:29 |
Ik krijg trek van dit topic Mag toch hopen dat het een iets inspirerender presentator wordt dan stoďcijnse Jan | |
minilot | woensdag 23 januari 2013 @ 09:36 |
Kroketten vallen niet echt binnen de scope van het programma, dunkt me. Over kroketten gesproken: Cees Holtkamp zou qua staat van dienst wel heel geschikt zijn ja.. En ze kennen 'm al bij de omroep! -> Kijk maar! Robčrt van Beckhoven (MeesterPatissier naast Rudolph) is wellicht wel weer wat mediagenieker. Bovendien ontwikkelde Robčrt de geniale taartjes die tegenwoordig te koop zijn in restaurant Polles Keuken in de Efteling, dus ik heb er een beetje een zwak voor. Pretparkvoer naar een hoger niveau tillen ftw! (De Efteling is zich sowieso boeiend aan het ontwikkelen: per februari een burger van Onno Kokmeijer van Ciel Bleu op het menu!) Maar goed, naast een NederPaulHollywood moet er natuurlijk ook een ultieme thuisbakster bij.. Een bekende blogger als Levine wellicht? | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 09:40 |
Kroketten zijn traditioneel een banketbakkers dingetje, ragout in een korstje, eigenlijk een heel mooi hapje. Dat wij daar een industrieel product van hebben gemaakt met tandpasta achtige vulling die verder niet geweldig is, vind ik niet zo relevant. De Britten zijn ook nog steeds heel trots op hun Pie en daar is ook zoveel goedkope fabrieks troep van op de markt. | |
minilot | woensdag 23 januari 2013 @ 09:41 |
Is ook weer zo, Piet! | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 10:07 |
Ik vraag me af of er nog veel mensen in Nederland zelf bakken, en dan wat meer dan Appeltaart en Cake. Ik zelf ben niet zo een bakker. Als ik in een Nederlandse supermarkt loop is het aanbod voor bakproducten veel beperkter dan in de UK of D. Hoewel ik wel de indruk heb dat het meer is dan 10-15 jaar geleden. Hoop er stiekem op dat dit soort programma's een positief effect hebben. Zou het jammer vinden als de geweldige formule van het programma opgeleukt wordt. | |
Inu | woensdag 23 januari 2013 @ 10:12 |
Het cupcake/marsepein/fondant-bakken is wel erg populair nu en dat zie je dan weer terug in veel winkels, zoals de Pipoos en de Xenos. Ik hou er zelf niet zo van, maar ik bak wel heel regelmatig andere dingen 24Kitchen brengt me ook vaak op leuke ideeen moet ik zeggen, en dat het dan voorgedaan wordt is ook soms wel handig. Jammer alleen dat ze op de site geen community building oid doen waarbij je foto's kunt uploaden van je eigen baksels. Dat had me wel leuk geleken | |
MaximusTG | woensdag 23 januari 2013 @ 11:15 |
Ja, maar met alle respect, dat hele cupcake/marsepein/fondant-bakken is eigenlijk meer gewoon eetbare dingen boetseren dan dat het echt "bakken" is. Vaak zat hele mooie creaties gezien, die vervolgens niet te vreten zijn. | |
Lienekien | woensdag 23 januari 2013 @ 11:22 |
Ik heb n.a.v. de Great British Bakeoff een Sachertorte gemaakt. | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 11:25 |
Top Come to think of it, Black Forrest Gateau en Sachertorte hadden ze idd bij GBBO, een Duitse en Oostenrijkse klassieker, dus voor HHB kan ook pavlova en Tarte Tatin | |
Sjeen | woensdag 23 januari 2013 @ 11:26 |
Zondag heb ik een citroencake met citroensiroop en citroenglazuur gemaakt. Ik bak eigenlijk wekelijks koekjes en ik vind 24kitchen ook een leuke inspiratiebron, binnenkort wil ik bitterkoekjes proberen. | |
Inu | woensdag 23 januari 2013 @ 11:30 |
Ja, daarom ben ik er ook niet zo'n fan van. Je bent de hele dag bezig, als het niet meer is, met alles maken en combineren en vervolgens eet je een hap suiker zonder ook maar enige smaak Hetzelfde geldt voor mij met 1-op-1 botercreme, zo smerig | |
UIO_AMS | woensdag 23 januari 2013 @ 11:31 |
Zeeuwse bolus, Fries suikerbrood. Great British Bake Off for Comic Relief. Gisteren maakten ze mijn Britse favoriet, de Bakewell Tart. Goede naam ook. | |
HenkPietKlaasWim | woensdag 23 januari 2013 @ 11:36 |
Ah, ik ben niet de enige! Ik heb pas toevallig voor het eerst een taart gedecoreerd, maar vond er smaaktechisch nou niet echt veel aan. Doe mij maar gewoon een lekkere chocoladetaart ofzo. | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 11:38 |
Man van mijn nichtje is banketbakker, heeft in grote hotels gewerkt. Wat hij maakt ziet er prachtig uit, maar het is alleen maar zoet. | |
Sjeen | woensdag 23 januari 2013 @ 11:39 |
Ja en die hoeft er dan ook niet perfect uit te zien, als het maar heerlijk smaakt | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 11:40 |
Het is vrij eenvoudig om een chocoladetaart er geweldig uit te laten zien vind ik eigenlijk, | |
Sjeen | woensdag 23 januari 2013 @ 11:42 |
Eens, maar bij mij wordt zoiets nooit strak... Zoals een cake ook altijd een kam heeft bij mij | |
utrecht1970 | woensdag 23 januari 2013 @ 11:44 |
Ik heb net het boek bakken van James peterson kado gekregen. Heel veel lekkere taarten, broden en koekjes. | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 11:56 |
Dat hoeft ook niet, als ik een chocoladetaart garneer met een creme, dan zie je de vegen van het palletmes, dat geeft een prachtige zwier. Juist als het geheel glad en gelijk er uit ziet is het een saai fabrieksproduct. | |
MaximusTG | woensdag 23 januari 2013 @ 12:02 |
Beetje zoiets bedoel je? http://martetatin.wordpre(...)-cake-from-mathilda/ Die had ik een keer voor iemand opgezocht die zo'n smeuďge taart wou maken zoals in de film "Matilda" naar boek van Roald Dahl. | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 12:04 |
Jep, zo bedoel ik dat | |
Inu | woensdag 23 januari 2013 @ 12:07 |
Oh, maar dat recept staat toch ook gewoon in het Griezelkookboek? http://www.bol.com/nl/p/roald-dahl-griezelkookboek/666762405/ /edit iets met neus en lang | |
Pietverdriet | woensdag 23 januari 2013 @ 12:26 |
Ik moet trouwens bij chocolade taart altijd denken aan letitia cropley uit the vicar of dibley, die altijd de meest vreselijke combinaties maakte van gerechten. Ze had ooit een chocolade taart gemaakt, with just a hint of Ansjovis. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 23 januari 2013 @ 14:43 |
http://www.bbc.co.uk/ipla(...)_Bake_Off_Episode_2/ Comic Relief takes over the Great British Bake Off tent. Mel Giedroyc is on quality control duty whilst Mary Berry and Paul Hollywood resume their roles of formidable judges. Lorraine Pascale will be reporting from Ghana on how the money raised really can change lives. | |
Inu | woensdag 23 januari 2013 @ 14:51 |
Deze is trouwens ook geniaal | |
minilot | woensdag 23 januari 2013 @ 15:36 |
Ik mis Sue hierin. | |
Lienekien | woensdag 23 januari 2013 @ 15:42 |
| |
djkoelkast | donderdag 24 januari 2013 @ 09:03 |
Die zit nooit in de specials, ook vorig jaar niet tijdens de sports relief bakeoff. De Belgische versie van dit programma vond ik niet veel aan, ik ben bang dat ook een Nederlandse mij niet gaat bekoren. Ik heb wel het Great British Bakeoff boek en boeken van May en Paul staan | |
Weltschmerz | donderdag 24 januari 2013 @ 11:01 |
Zij is heel geestig ja. | |
MaximusTG | donderdag 24 januari 2013 @ 11:04 |
Die zit ook wel eens bij QI volgens mij ja. | |
HenkPietKlaasWim | dinsdag 19 februari 2013 @ 23:11 |
En we hebben een team! Presentatie Martine Bijl Jury Robert van Beckhoven en Janny van der Heijden. | |
Inu | woensdag 20 februari 2013 @ 07:28 |
Ah, ze hebben naar ons geluisterd wat betreft Robert die vrouw zegt me niks... En Martine Bijl is altijd wel leuk | |
HenkPietKlaasWim | woensdag 20 februari 2013 @ 08:24 |
http://www.omroepmax.nl/t(...)er-heel-holland-bakt | |
minilot | vrijdag 31 mei 2013 @ 16:42 |
Baklustige lui opgelet: het komt al bijna! Volgende week woensdag om precies te zijn. http://www.heelhollandbakt.nl/kandidaten/ Zitten hier stiekem nog CULers bij? | |
Pietverdriet | vrijdag 31 mei 2013 @ 16:51 |
Ben niet zo'n bakker, is toch een ander vak en mentaliteit dan koks | |
MaximusTG | vrijdag 31 mei 2013 @ 16:53 |
Brood(ige) dingen vind ik wel leuk om te bakken, maar taarten ben ik ook niet zo van. Je zit er ook maar steeds mee als het je hobby is . Ben al helemaal niet van die met fondant/marsepein belegde kunstwerken. Dan bak ik nog het liefst een vruchtenvlaai (jawel, met gistdeeg ). | |
Erasmo | vrijdag 31 mei 2013 @ 16:59 |
Hopen dat het inderdaad geen wedstrijd taartversieren wordt. | |
Pietverdriet | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:00 |
Cupcakes | |
djkoelkast | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:08 |
Hopen dat het net zo mooi en integer is als de BBC versie. Ik vrees het ergste | |
Pietverdriet | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:12 |
Ik ook, ze gaan het "verbeteren" en "vetter" maken. Net als toen ze Michiel Romeyn Taxi lieten doen en het programma geheel verneukten | |
Lienekien | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:13 |
Volgens mij zijn ze gehouden aan het format. | |
djkoelkast | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:15 |
Er is een Vlaamse versie geweest maar daar was niks aan. Niemand kan ook op tegen Mary, Paul en de twee grappenmaaksters. | |
minilot | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:16 |
Het wordt ook vast helemaal niks. Maar tot ik dat zeker weet naar aanleiding van de eerste aflevering heb ik gewoon nog blijde voorpret. | |
Pietverdriet | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:17 |
Die zijn gewoon zichzelf, hopelijk gaan de NL presentatoren dat ook doen en niet acteren | |
djkoelkast | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:19 |
Het valt me wel al mee dat er geen "BN'ers" worden ingezet als jury, maar gewoon echte vakmensen. | |
Doedezemaar | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:19 |
Ik zag een aankondiging met Martine Bijl en het klonk net als haar Hak-reclames, ik haakte eigenlijk daardoor al af. | |
Lienekien | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:19 |
Ik ga heel on-Nederlands eerst maar eens kijken en dan mijn oordeel vormen. | |
djkoelkast | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:22 |
Ik kijk nooit reclames meer, maar inderdaad de Hak-reclames ken ik nog wel van vroeger, toen reclames gewoon aan bleven staan. Of ze klinkt als de vrouw van Johnny Kraaijkamp Jr. | |
minilot | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:24 |
Dat is ook wel te zien aan de programmatrailer die hier staat: http://www.heelhollandbakt.nl/home/ Tent klopt, op je knietjes voor de oven klopt en prettig deuntje klopt. Maar inderdaad: geen Mary, geen Paul en vooral geen Mel&Sue Zonder heel erg leuke jury & heel erg leuke presentatoren is het toch maar gewoon een kookwedstrijd. Maar wie weet! Het kan alleen maar meevallen. | |
Pietverdriet | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:27 |
Ik moet zeggen dat de trailer me bevalt. | |
djkoelkast | vrijdag 31 mei 2013 @ 17:28 |
Ziet er goed uit ja. Alleen niet van die mooie ovens met deuren die naar binnen kunnen schuiven | |
Weltschmerz | vrijdag 31 mei 2013 @ 18:24 |
Ik woon buiten Holland dus ik kan het vast niet ontvangen. | |
djkoelkast | vrijdag 31 mei 2013 @ 18:37 |
Komt vast wel op usenet, kwestie van een abonnementje. | |
Pietverdriet | vrijdag 31 mei 2013 @ 18:51 |
Weltscherz zijn humor niet begrijpen | |
djkoelkast | vrijdag 31 mei 2013 @ 19:17 |
Oh, is dat humor. Hoe moet ik nou weten waar hij woont | |
Pietverdriet | vrijdag 31 mei 2013 @ 19:19 |
In grunning, daar hangt hij de elitaire rechten student uit | |
djkoelkast | vrijdag 31 mei 2013 @ 19:24 |
Nou ja, dat is toch achtergesteld gebied, dus gewoon buitenland | |
Pietverdriet | vrijdag 31 mei 2013 @ 19:26 |
Veenkolonien | |
Karina | vrijdag 31 mei 2013 @ 19:29 |
Bedankt voor de kick! Ik was het al weer helemaal vergeten. Trailer zag er zeker leuk uit! | |
djkoelkast | woensdag 5 juni 2013 @ 18:38 |
Vanavond! | |
Pietverdriet | woensdag 5 juni 2013 @ 18:45 |
Oh ja! | |
minilot | woensdag 5 juni 2013 @ 18:50 |
#mopper Ik moet vanavond naar de bios. Speciale avond met toffe voorpremičre voor Pathé Unlimited-pashouders. Is twee weken geleden al voor gereserveerd. Dat het maar snel op Uitzending Gemist mag staan! | |
Pietverdriet | woensdag 5 juni 2013 @ 18:51 |
Geen vcr of zoiets? | |
minilot | woensdag 5 juni 2013 @ 18:52 |
Jwel, maar ik heb geen tijd meer om eerst naar huis te gaan! Meteen vanaf kantoor straks in de bus naar de stad. Snif. Veel kijkpret allemaal! | |
Pietverdriet | woensdag 5 juni 2013 @ 18:54 |
Hij staat waarschijnlijk binnen 30 minuten na einde bij UG | |
djkoelkast | woensdag 5 juni 2013 @ 18:57 |
In mijn EPG staat:Ziggo Gelukkig is de korte beschrijving wel goed. | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:21 |
Vanavond maar eens kijken. Ben benieuwd | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:35 |
We gaan beginnen Nederland 1 | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 20:35 |
Begonnen. Eerlijk gezegd vind ik Martine Bijl maar vervelend. | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:36 |
Wat heeft die eigenlijk met bakken te doen? Niets toch? | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 20:36 |
Nee, hooguit de groente van Hak | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:36 |
Ja, daar ken ik die stem van! hahahaha | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:37 |
Tulband Zoveel lekkere varianten van te maken | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:38 |
Beter dan een vinger in je snee | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 20:38 |
Wat een getrut. | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 20:39 |
I beg to differ | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:40 |
| |
Travel. | woensdag 5 juni 2013 @ 20:42 |
Mooi camerawerk. | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 20:42 |
Met een beetje drank erin is natuurlijk altijd lekker. | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:43 |
Gewoon een tulbandje met notenvulling, en die vol laten zuigen met een lekkere likeur | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 20:44 |
lekker. Al ben ik niet zo een cake-eter. | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:44 |
Ik wel, maar nog steeds niks mis met mijn BMI. Ik kan een hele simpele roombotercake al waarderen | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 20:45 |
Ik kan ook eten wat ik wil, ik word niet dik. Roomboterkoek vind ik trouwens wel erg lekker. Oef die is een beetje mislukt geloof ik | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:45 |
Zit je dan met je kapotte tulband | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 20:46 |
Dat ziet er toch niet uit Volgesmeerd met slagroom. | |
fotostarter | woensdag 5 juni 2013 @ 20:46 |
Das een tulband uit afghanistan man hahahahahaha | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 20:48 |
Oe kwarktaarttulband. | |
Adelante | woensdag 5 juni 2013 @ 21:00 |
Wat een gepruts | |
WammesWaggel | woensdag 5 juni 2013 @ 21:02 |
Oh hier zijn jullie, heerlijk programma | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 21:06 |
Wat raar dat die donkere de beste waren. Ik dacht juist dat die veel te donker waren. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 5 juni 2013 @ 21:07 |
Hmmm, haalt het voorlopig niet. Bij origineel. Ik mis Sue en de blauwe ogen van Paul | |
Karina | woensdag 5 juni 2013 @ 21:10 |
Het blauw zag je nu in het beslag Wat een kleur. | |
sjanette | woensdag 5 juni 2013 @ 21:18 |
Geef mij de GBBO maar!!! | |
WammesWaggel | woensdag 5 juni 2013 @ 22:41 |
Maar ik krijg er zo'n trek van twee pakjes liga en een gevulde koek heb ik tijdens het programma verorbert | |
HaverMoutKoekje | woensdag 5 juni 2013 @ 22:45 |
Je kan toch ten minste even een koningstaart bakken | |
WammesWaggel | woensdag 5 juni 2013 @ 22:49 |
Nee, ben meer een eter | |
RobinOok | woensdag 5 juni 2013 @ 23:33 |
Ik vind het helemaal goed. En Martientje een gouden keuze. De jury moet ik nog aan wennen. Maar ja, Mary en Paul, die evenaar je niet zomaar. Maar de sfeer is goed en dat is knap, want aftreksels zijn toch vaak slappe aftreksels. En de kandidaten zijn eigenlijk ook gewoon goed. Niks mis mee! Ik ga waarschijnlijk wel vaker kijken. | |
MaximusTG | woensdag 5 juni 2013 @ 23:47 |
Vond het wel een geinig programma om met een half oog te kijken. Mooie mengelmoes aan deelnemers. Alhoewel het wel vrij duidelijk leek deze aflevering wie echt de slechtste waren. Ik vroeg me alleen af of de kandidaten van te voren wisten dat ze zo halve recepten zouden krijgen. Was duidelijk dat sommige deelnemers daar meer moeite mee hadden dan andere. Martine Bijl idd erg leuk als presentatrice. Meelevend ook. Maar daarom is het ook van Max natuurlijk :p. | |
minilot | donderdag 6 juni 2013 @ 00:09 |
Ben halverwege. Tot nu toe zeer voor die schattige co-assistent! Tevens voor het charmante jonge blonde meisje. En hoe kun je nou in dit programma zitten en nog nooit van beurre noisette gehoord hebben? Of dingen zeggen als: 'We eten toch al teveel boter'?! | |
Seagal | donderdag 6 juni 2013 @ 00:38 |
Best wel ok om te zien, helemaal vergeleken met andere Nederlandse kook wedstrijden. Evert Emma | |
Lienekien | donderdag 6 juni 2013 @ 05:57 |
Die halve recepten zijn precies volgens het format. En ik neem toch wel aan dat de deelnemers dat kennen. | |
fotostarter | donderdag 6 juni 2013 @ 07:06 |
Vond het tegenvallen. | |
Karina | donderdag 6 juni 2013 @ 07:25 |
Ik ken het origineel niet, maar ik vond het ook een beetje tegenvallen. Het is zo truttig. Al is dat wel inherent aan het cake bakken waarschijnlijk. En wat ik al zei: Martine Bijl vind ik vervelend. | |
Zana | donderdag 6 juni 2013 @ 07:58 |
Dat ongelukje met de taartbodem op de grond was toch gescript, of? Had niet verwacht dat je zo veel verschillend uitziende Madeleines zou krijgen. | |
Lienekien | donderdag 6 juni 2013 @ 08:01 |
Ik ben grote fan van alles wat Engels is. Maar dit was gewoon prima gedaan. Was leuk om te zien hoe ze een gevarieerde groep hadden geselecteerd. We speculeerden al over 'wie is de homo' toen Georges in beeld kwam met zijn vriend op de markt. | |
Weltschmerz | donderdag 6 juni 2013 @ 08:52 |
Het is wat kneuterig allemaal, maar ik toen ik er in viel bij de madeleines was ik aangenaam verrast dat de jury zich aan zijn taak hield en de koekjes jureerde en niet de kandidaten. Later liep dat toch weer door elkaar heen. Jammer. Maak nou gewoon een kookwedstrijd met een grondige jury en maak daar beelden van en snij die tot een programma. | |
Etcetera | donderdag 6 juni 2013 @ 10:50 |
Heerlijk kneuterig programma Marine Bijl is geknipt voor de presentatie volgens mij | |
PaarsBeestje | donderdag 6 juni 2013 @ 10:51 |
Ik vond het haar ontzettend leuk doen in ieder geval | |
Pietverdriet | donderdag 6 juni 2013 @ 10:56 |
Eens, gelijk bij de intro stonden mijn tenen al krom, ze was aan het acteren ipv aan het presenteren. | |
HenkPietKlaasWim | donderdag 6 juni 2013 @ 11:01 |
Ze hebben zich duidelijk erg goed aan het format van de BBC gehouden. Zelfde setting, goed geselecteerde kandidaten (een lekker gemengde groep) en gewoon echt de Nederlandse versie van de GBBO. Ik vond het leuk! | |
DrukVout | donderdag 6 juni 2013 @ 12:17 |
Aardig programma. Maar waar ze die mensen vandaan hebben... Beurre noisette niet kennen. Boter eruit laten omdat we al genoeg boter eten. (Je bedoeld die plantaardige bende waarschijnlijk, boter eten een hoop mensen nauwelijks tot niet) Je tulband vol met vocht gooien (ananas) en dan niet snappen dat je hem op een lagere temp en langer moet bakken. Ik was wel een beetje verbaasd dat niemand een mooi buikje op zijn Madeleine heeft gekregen. | |
RobinOok | donderdag 6 juni 2013 @ 12:28 |
Die maakte een grapje hoor, dat we al genoeg boter aten. Ze was het gewoon vergeten. Beetje te subtiel grapje voor de meeste Nederlanders, maar echt wel een grapje. En dat het allemaal truttig en kneuterig is hoort gewoon zo. Dat is de format, daar draait het om. Heerlijk kneuterig en truttig en lief en zachtmoedig en aardig en lekker en keuvelend. | |
Lienekien | donderdag 6 juni 2013 @ 12:29 |
En vergeet de kneuterige filmpjes over de kandidaten niet. Gisteren al een kat gezien ook, bij Evert. We worden verwend. | |
Etcetera | donderdag 6 juni 2013 @ 12:31 |
't Is Boer Zoekt Vrouw maar dan in de keuken | |
Zo-is-dat | donderdag 6 juni 2013 @ 12:34 |
Vanavond terug kijken! Gisteren alleen een paar keer voorbij gezapt (criminal minds was spannender) maar lijkt wel echt leuk | |
Cat-astrophe | donderdag 6 juni 2013 @ 20:14 |
Net teruggekeken, leuk programma! Maar viel het nu niemand op dat een roze pleister in een kookomgeving not done is? | |
djkoelkast | donderdag 6 juni 2013 @ 20:21 |
Alleen blauw toch? Ik heb nog niet gekeken, vriendinlief wil niet meekijken en er zijn niet zo veel momenten dat ik alleen kijk. | |
VeX- | donderdag 6 juni 2013 @ 21:31 |
Dit is echt het kneuterige broertje van.. Maar ja, op zich wel een leuk dat ze het proberen. | |
lukaon | donderdag 6 juni 2013 @ 21:34 |
Leuk programma, gelukkig is het Britse format overeind gebleven. Was even bang dat het een soort Herrie in Holland zou worden. Martine Bijl is een gouden vondst. Past perfect in het relaxte format en ze stelt de kandidaten goed op hun gemak. Dit soort slow tv mag veel vaker gaan komen. | |
RunForrestRun | vrijdag 7 juni 2013 @ 08:28 |
Ben hem aan het terugkijken via Uitzending Gemist. Kneuterig is inderdaad het goede woord, maar ik vind het tot nu toe wel erg leuk. Alleen verwacht ik elke keer als Martine haar mond open doet dat ze eindigt met de woorden 'met de groenten van Hak'. | |
djkoelkast | vrijdag 7 juni 2013 @ 09:54 |
Nou kijk ik al jaren geen reclames meer, maar het was toch "u moet de groe(n)ten van Hak hebben"? | |
Fixers | zaterdag 8 juni 2013 @ 02:04 |
Ik heb me prima vermaakt en het is trouw aan de GBBO gebleven. Ik ben blij dat het format niet ten prooi is gevallen aan een commerciële omroep, dan was Dr Uetker ongetwijfeld sponsor, aangeprezen door een verlepte oud-topchef die aan het cashen is. Al is de hoofdsponsor wel duidelijk. Inboudelijk leuk programma. Ik verbaas me toch iedere keer wel over kennisgebrek bij deelnemers in dit soort programmas. Alleen die Madeleines waren tenenkrommend slecht. Ook al is het recept dat ze moesten gebruiken niet hetgeen ik ken, met eiwit als rijsmiddel. Maar vooral dat niemand die Madeleines van de vorm kreeg, daar werdt ik nou verdrietig van. Kunnen we tegenwoordig echt niet meer zonder anti-aanbaklaag? Dit weekeinde even bewijzen dat het met exact dezelfde Madeleine vorm als die uit het programma en recept van Robert wel kan. | |
Lienekien | zaterdag 8 juni 2013 @ 09:31 |
Evert kreeg ze er wel uit, die had beboterd en gebloemd. Ik zou me trouwens niet zo storen aan wat er fout gaat, want dat niet iedereen alles beheerst hoort er ook gewoon bij. Anders zou het echt retesaai worden. | |
Pietverdriet | zaterdag 8 juni 2013 @ 09:44 |
Zouden dat niet gewoon zenuwen zijn, dat niet bloemen en boteren? Het laat iig wel zien dat wat ik al vreesde, dat we geen grote thuisbaktraditie hebben in NL, maar hopelijk brengt dit soort programmas daar een beetje verandering in. | |
Lienekien | zaterdag 8 juni 2013 @ 09:52 |
Volgens mij is die cultuur in het VK in ieder geval een stuk groter. Denk alleen maar aan al die bakwedstrijden. En vergeet the Women's Institute niet! | |
Steven184 | zaterdag 8 juni 2013 @ 10:23 |
Klopt, zit veel meer in de Angelsaksische cultuur ingebakken. | |
lady-wrb | zaterdag 8 juni 2013 @ 10:24 |
is dat bloemen echt het verschil tussen lossen en niet lossen? (ik had datzelfde geintje met mijn nieuwe tulbandvorm. wel goed beboterd, maar niet gebloemd) kwam er met geen mogelijkheid uit. | |
Lienekien | zaterdag 8 juni 2013 @ 10:53 |
Ik zou het de volgende keer gewoon proberen! | |
Myraela | zaterdag 8 juni 2013 @ 11:58 |
Ik zat ook al te kijken, erg apart. Presentatie vond ik afschuwelijk, voor de rest vond ik het programma wel leuk. | |
Pietverdriet | zaterdag 8 juni 2013 @ 12:08 |
jep Hier in Duitsland ook, je ziet het ook aan de afdelingen bakproducten in de supermarkten | |
Pietverdriet | zaterdag 8 juni 2013 @ 12:09 |
Ja Bloemen en boteren. Fijn gewreven beschuit kan ook. Ik doe het zelfs bij teflon of siliconenvormen. | |
Pietverdriet | zaterdag 8 juni 2013 @ 12:11 |
Je moet dat ook niet door een actrice laten doen, die zet een typetje neer, die acteert. | |
Fixers | zaterdag 8 juni 2013 @ 12:22 |
Ik vet ook gewoon mijn siliconenvormen in, afhankelijk van wat ik bak bestuif ik daarna met bloem of panneermeel. Dat we hier geen baktraditie hebben merkte ik in de super. Geen amandelmeel te vinden. Wel 20 kleuren marsepein en fondant en honderdduizend decoratiestrooisels. Ik ben nog steeds van mening dat een klont suiker om een plak biscuit boetseren weinig van doen heeft met bakken. | |
Myraela | zaterdag 8 juni 2013 @ 12:29 |
Erg nep was het inderdaad. En die hele stukken waarin je gewoon mensen lekker bezig zag en haar stem dan dingen uitlegde. Houd gewoon je mond en laat ons kijken. | |
Myraela | zaterdag 8 juni 2013 @ 12:31 |
Ik had voor mijn verjaardag een keer een versierde taart gemaakt, regenbooglaagjes van binnen en buiten alles met fondant gedaan. Het zag er leuk uit, maar de volgende keer maak ik gewoon wat lekkers, want dat was het in ieder geval niet. | |
Pietverdriet | zaterdag 8 juni 2013 @ 12:34 |
Tja, handwerken en knutselen is wel weer een traditie | |
Zo-is-dat | zaterdag 8 juni 2013 @ 17:16 |
Ik vond t leuk, vanochtend eindelijk terug gekeken. Gezellig programma, een boel niet zo goed gelukte taarten maar ook een paar hele toffe tulbanden, ik ben benieuwd naar de volgende aflevering! | |
Redcoon | zaterdag 8 juni 2013 @ 18:01 |
Ik kwam erachter dat Nederland geen baktraditie heeft toen ik op voor het eerst op bezoek ging bij mijn Duitse overgrootmoeder. Zoveel taarten en die oude vrouwtjes maar eten! Desondanks heeft de fondanttaart rage wel zo zijn voordelen. Zo komen veel mensen weer in aanraking met bakken. Wellicht dat als ze uitgekeken zijn op die hompen suiker ze zich realiseren dat er veel meer te doen is. Rudolph's Bakery helpt ook. Die man mag best trots zijn. | |
trovey | zaterdag 8 juni 2013 @ 18:12 |
Ik bak alleen appeltaarten (af en toe) maar daar ben ik ook dan een in. Vond het best een leuk programma al was me al snel duidelijk dat blonde net-oma er uit zou gaan. | |
Fixers | dinsdag 11 juni 2013 @ 20:02 |
Ik heb het madeleine recept redelijk succesvol weten te reproduceren. Mijn buikjes waren wat mager, maar ze smaakten prima. Ik heb wel mijn eiwitten vooraf opgeklopt, wat eigenlijk niet had gemoeten volgens het recept. Volgens het recept moet je het eiwit samen met de bloem, amandelmeel en suiker tot een beslag mengen. Volgens mij krijg je het dan nooit luchtig, die lucht toch moet ergens vandaan komen? | |
Piger | dinsdag 11 juni 2013 @ 20:18 |
Ik had iedereen gewoon een volledig recept gegeven. Dan zie je ten minste of iemand het wel/niet kan. Iedereen die geen recept kan volgen kan er dan uit. Nu check je alleen kennis. | |
Lienekien | dinsdag 11 juni 2013 @ 20:59 |
Er zijn nog twee onderdelen, hč. | |
Ooi86 | woensdag 12 juni 2013 @ 20:32 |
Mijn zelfgemaakte cherrypie en ik zitten er weer klaar voor! | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 20:43 |
Ik heb alleen fruit in huis. Ook lekker. | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 20:45 |
Krijg er trek van ! | |
Tourniquet | woensdag 12 juni 2013 @ 20:46 |
Mathieu maakt volgens mij precies deze, Bretonse appeltaart van Cees Holtkamp: Heb 'm ook al een paar keer zo gemaakt, erg lekker. | |
#ANONIEM | woensdag 12 juni 2013 @ 20:50 |
Wat een heerlijk kneuterig programma . Martine Bijl . | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 20:51 |
Lijkt wel een loempia | |
Karina | woensdag 12 juni 2013 @ 20:51 |
Appel vanille oe lekker hoor. | |
MaximusTG | woensdag 12 juni 2013 @ 20:51 |
Ja, wat een lelijke strudel. En het is niet eens een appeltaart zoals de opdracht. | |
Ooi86 | woensdag 12 juni 2013 @ 20:52 |
Volgens mn vriend mag apfelstrudel niet mee doen want -> GEEN TAART! | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 20:52 |
Klassieke appeltaart, beter is er niet. ...en de enige die kan maken. | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 20:52 |
Kan zelf niet bakken maar kijk er erg graag naar. Water loopt me in de mond ! | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 20:53 |
Zeg ik ook al de hele taart tijd hier. | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 20:53 |
Ik let niet helemaal op. Maar is Loretta in de jury? | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 20:54 |
D'r zus | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 20:55 |
Ik ga wat eten, kan het niet meer aan zien. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 20:55 |
Net gegeten en nu heb ik zin in appeltaart en aardbeisoezen. | |
Bleie | woensdag 12 juni 2013 @ 21:00 |
Heel kneuterig wel, maar voor een keertje wel aardig. | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 21:02 |
Die Jolanda is wel tevreden met zichzelf. | |
#ANONIEM | woensdag 12 juni 2013 @ 21:03 |
"Henk is niet helemaal bien, maar hoort er ook bij." | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:07 |
Van mij mag annelies wel weg. Kan haar om 1 of andere reden niet uitstaan. | |
Ooi86 | woensdag 12 juni 2013 @ 21:07 |
Ik bespeur voortrekkerij! Jolanda is vriendjes met de jury! | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:09 |
Kronentrekkerstaart. | |
Zo-is-dat | woensdag 12 juni 2013 @ 21:12 |
Eensch, beetje muizig en ze is gewoon niet zo goed (werd ze daar ff mooi gered met t basterdsuiker, uhhh uhhh) | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:14 |
Oeps, foutje bedankt. | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:14 |
Pff en bij iedere taart die wordt gebakken: Dat lijkt veel maar....... Als het om de tijd gaat. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:14 |
En nog een foutje. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:15 |
Gaat lekker die schuimtaarten. | |
MaximusTG | woensdag 12 juni 2013 @ 21:15 |
Gatverdamme | |
Ooi86 | woensdag 12 juni 2013 @ 21:15 |
Annelies gaat op zeker naar huis vandaag! | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:16 |
Ik hoop het. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:16 |
En flikker het er gewoon op joh. | |
Ooi86 | woensdag 12 juni 2013 @ 21:16 |
Haha, dat hoofd van die Martine ook! | |
MaximusTG | woensdag 12 juni 2013 @ 21:17 |
Wel sneu voor Annelies | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:17 |
Die hele taart stort in. | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:17 |
Heerlijk lekker huilen. | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 21:17 |
Wordt heel wat afgejankt in dit programma. | |
Zo-is-dat | woensdag 12 juni 2013 @ 21:18 |
Ahhhh, toch een beetje medelijden met muisje | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:18 |
| |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 21:18 |
Die juryleden zullen in die paar weken ook wel een kilo of 8 aangekomen zijn. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:19 |
Zijn wel taarten dat als je ze eenmaal gaat aansnijden je een soort kwak op je bordje krijgt. | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:19 |
Nu krijg ik wel trek. | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 21:20 |
Talentje hoor | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:20 |
Nier bij deze, ik hou mijn kronen graag. | |
#ANONIEM | woensdag 12 juni 2013 @ 21:20 |
Ik ben fan van Rutger. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:21 |
Het ding druipt echt van de taartstandaard af. | |
Ooi86 | woensdag 12 juni 2013 @ 21:21 |
Aaaaah, zielig! | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:23 |
YES!!!! | |
Zo-is-dat | woensdag 12 juni 2013 @ 21:23 |
Daaaar gaaaaat ze.... | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:23 |
En doei Annelies. | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 21:24 |
Wat heeft Annelies misdaan ? Behalve dan belabberde taartjes bakken. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:24 |
Narcis? Wat is dat voor een naam? | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:24 |
Ik heb nu het liedje van Clouseau in mijn hoofd. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:24 |
Voor mij de belabberdste taart bakken. | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 21:24 |
Weer is wat anders dan Beppie. | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:25 |
Wellicht in Argentinië wel een normale naam. | |
Zo-is-dat | woensdag 12 juni 2013 @ 21:25 |
2x sorry... | |
golfer | woensdag 12 juni 2013 @ 21:25 |
Ik heb het vandaag een poging gegeven, maar jeetje...wat een truttigheid. Wat een stel baknichten. Niks voor mij. Nou heb ik sowieso niks met zoetigheid of taarten. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:25 |
Narcis zit in de pis...ik hoor het zo. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:26 |
Mooi, scheelt weer. | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:26 |
Het is heel tuttig maar wel kijkbaar voor mij. | |
Kings | woensdag 12 juni 2013 @ 21:27 |
Hoe kunnen die mensen rustig blijven met zo'n camera op hun neus op het belangrijkste moment van hun taart? Bij mij moet de hele keuken leeg zijn en als iemand durft mij te storen krijgt ie een dreun! | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:27 |
Ik heb er totaal geen moeite mee, al die talentenshows daarentegen | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:28 |
Afgekeurd voor deze show. | |
Pedroso | woensdag 12 juni 2013 @ 21:29 |
Jij moet volgend jaar meedoen. Krijgen we nog wat spektakel. Goed voor de kijkcijfers. | |
hexje | woensdag 12 juni 2013 @ 21:29 |
Jammer, zou wel mooie televisie zijn. De Barbie van de taartenshow. | |
trovey | woensdag 12 juni 2013 @ 21:29 |
En maar meppen. | |
De_Taartjesfee | woensdag 12 juni 2013 @ 21:33 |
Ik wil wel een keer taartjes bakken met Rutger | |
Lienekien | woensdag 12 juni 2013 @ 21:40 |
Helemaal leuk. | |
marcodej | woensdag 12 juni 2013 @ 22:06 |
Er wordt een apfelstrudl gemaakt ipv een appeltaart en daar wordt niks van gezegd. Iemand maakt een rechte ipv een ronde soes en dan is het wel een probleem. | |
YogaLove | donderdag 13 juni 2013 @ 09:30 |
Dit! Ik ben de eerste 2 afleveringen even terug aan het kijken. | |
Njosnavelin | donderdag 13 juni 2013 @ 09:46 |
Maar dat was ook een andere opdracht he.. Die appeltaart was een signatuur opdracht ofzo, wat inhoudt dat ze er hun eigen draai aan moeten geven. De soesjes was voor een technische opdracht, dan moet je het dus volgens de regels doen. Al vond ik die apfelstrudel wel een heel vrije interpretatie van een 'oerhollandse appeltaart'. Die Jolande vind ik trouwens ook maar irritant, gaan huilen als ze het over Oostenrijk heeft waar ze een 2e huis heeft | |
Njosnavelin | donderdag 13 juni 2013 @ 09:50 |
Ze komt uit Indonesië Ze ziet er wel geweldig uit, vooral voor haar leeftijd (52 stond er toch? ). Maar wie is er nou weer receptioniste bij een kapperszaak? Wist niet eens dat dat bestond haha. | |
hexje | donderdag 13 juni 2013 @ 09:51 |
hahaha ik wist niet meer waar ze vandaan kwam. Hoopte dat niemand het zou merken. | |
Njosnavelin | donderdag 13 juni 2013 @ 09:51 |
Ja inderdaad he. 'Waarom gebruik je basterdsuiker?' 'Ehhhmmmm ehhhheemmm.. Waarom?' | |
Njosnavelin | donderdag 13 juni 2013 @ 09:52 |
Ik lees alles na zoals je merkt. | |
t4rt4rus | donderdag 13 juni 2013 @ 09:53 |
| |
Lienekien | donderdag 13 juni 2013 @ 10:30 |
En volgende week brood! Wij vroegen ons gisteren af of het Engelse camerateam is gebruikt. Want de plaatjes zijn wel mooi, hoor. | |
YogaLove | donderdag 13 juni 2013 @ 10:48 |
Ik vind Georges zo lief. Maar hij is niet de enige homo, toch?! Ik mis wel Mel en Sue een beetje.... On your marks, get set, BAAAAJJJJJJKKK!! Verder kijkt het lekker weg, ik hou wel van die rustige, lieve programma's en dan ook nog eens geen reclame tussendoor. | |
Lienekien | donderdag 13 juni 2013 @ 10:51 |
Ik vind het een feelgoodprogramma. Martine Bijl begint er ook een beetje in te komen. En dit soort series worden eigenlijk altijd leuker naarmate de competitie vordert. | |
Haaibaaike | donderdag 13 juni 2013 @ 10:52 |
Ja 52 stond er..ik schatte ze jonger..Zij heeft gewonnen. Wel een leuk programma | |
Haaibaaike | donderdag 13 juni 2013 @ 11:00 |
Aardbeisoezen kijken wel lekker! Leuk programma..Ook ik ben geen fan van Martine Bijl | |
YogaLove | donderdag 13 juni 2013 @ 11:03 |
Yo bedankt voor de spoiler edit: sorry, verkeerd begrepen. [ Bericht 6% gewijzigd door YogaLove op 13-06-2013 11:21:03 ] | |
Lienekien | donderdag 13 juni 2013 @ 11:04 |
Zij heeft gisteren gewonnen. | |
YogaLove | donderdag 13 juni 2013 @ 11:04 |
Oh? Dan heb ik niks gezegd, ik dacht dat ze bedoelde op het eind. Ik zit nu halverwege de 2e aflevering. | |
Njosnavelin | donderdag 13 juni 2013 @ 11:10 |
Ja die George is schattig ja. Die Rutger (die verpleger bedoel ik) is sowieso ook wel gay toch? Ik vind Ruth ook tof en Emma die steeds zo geil kijkt. En Narcis is leuk en die gepensioneerde gast met z'n alcoholtaarten | |
YogaLove | donderdag 13 juni 2013 @ 11:22 |
Ja Rutger denk ik ook wel. Bij de Engelse serie (de laatste) was ik helemaal verliefd op John (ook gay), die had ook gewonnen. | |
Bijou | donderdag 13 juni 2013 @ 13:38 |
Net aflevering van gisteren teruggekeken, de eerste ook al niet live gezien (zat die week elke dag een vorm van chocotaart te eten in Londen ) Aankomende woensdag hoop ik het meteen te kunnen zien, ik vind het wel een feel good programma met soms wat mutserigheid maar die baksels zijn toch wel fijn om naar te kijken hoor . Vind de jury ook tof, die man vooral die zo duidelijk ervan geniet. Zou eens moeten turven hoe vaak hij 'lekker' zegt in een aflevering | |
Haaibaaike | donderdag 13 juni 2013 @ 17:53 |
Ik zet hem anders als het moet in spoiler | |
YogaLove | donderdag 13 juni 2013 @ 17:55 |
Als dat de einduitslag is? | |
Haaibaaike | donderdag 13 juni 2013 @ 18:04 |
Volgende week komt hhb weer. | |
Pietverdriet | donderdag 13 juni 2013 @ 18:09 |
Ik moet zeggen dat ik Martine Bijl veel minder tenenkrommend is dan ik verwachte | |
Lienekien | donderdag 13 juni 2013 @ 18:11 |
Wat een geweldig compliment, Piet! Ik ga me wagen aan de slagroomsoezen. | |
Njosnavelin | donderdag 13 juni 2013 @ 18:12 |
Dat recept dat zij hadden gebruikt? Lijkt me echt ontzettend moeilijk. Ik ga eerst eens een appeltaart proberen te maken haha. | |
Bakkerd | donderdag 13 juni 2013 @ 18:28 |
Echt een gezellig programma En ik vind dat Martine Bijl het eigenlijk wel leuk doet... | |
YogaLove | donderdag 13 juni 2013 @ 18:45 |
Ja snap ik, ik dacht in eerste instantie dat je de einduitslag had gepost.
| |
RunForrestRun | donderdag 13 juni 2013 @ 18:54 |
Ik vond het best lastige opdrachten, maar dat komt vast ook omdat ik nog nooit soesjes of zo'n taart heb gemaakt.. Martine was best leuk deze keer, had niet direct de associatie met Hak . | |
Lienekien | donderdag 13 juni 2013 @ 19:12 |
Ik durf de soezen wel aan. Als ze mislukken, eten we gewoon aardbeien met slagroom. | |
-Buttercup | donderdag 13 juni 2013 @ 19:22 |
Oma's receptenboekje | |
YogaLove | donderdag 13 juni 2013 @ 19:24 |
Win-Win! | |
Spanky78 | donderdag 13 juni 2013 @ 23:24 |
Ik vind het een leuk programma. Met name omdat die kerel uit de jury ook aaridg beoordeelt. | |
Etcetera | vrijdag 14 juni 2013 @ 08:36 |
Gisteren met Uitzending Gemist even ingehaald Ik blijf het een leuke programma vinden | |
LeeHarveyOswald | vrijdag 14 juni 2013 @ 09:57 |
Had ze vorige keer niet een dulce de leche-taart gemaakt vanwege haar 'zuid-Amerikaanse roots'? Mengelmoesje misschien? | |
YogaLove | vrijdag 14 juni 2013 @ 09:58 |
Dat was toch voor Maxima d'r roots? | |
Etcetera | vrijdag 14 juni 2013 @ 09:59 |
Ja dat was vanwege Maxima. Achter elke sterke man stond een sterke vrouw ofzo. Nederlandse kleuren aan de buitenkant van de taart, blauw/wit aan de binnenkant. [ Bericht 0% gewijzigd door Etcetera op 16-06-2013 12:50:54 ] | |
LeeHarveyOswald | vrijdag 14 juni 2013 @ 10:00 |
Ah, vandaar | |
Helsinki | vrijdag 14 juni 2013 @ 11:32 |
Jaaaaa, Rutger! Mijn favoriet. | |
Pietverdriet | vrijdag 14 juni 2013 @ 11:33 |
Dat soesje wil ik ook met slagroom vullen | |
YogaLove | vrijdag 14 juni 2013 @ 11:51 |
is Georges dan niet leuker? | |
Pietverdriet | vrijdag 14 juni 2013 @ 11:52 |
nee | |
YogaLove | vrijdag 14 juni 2013 @ 11:55 |
ok. | |
Pietverdriet | zaterdag 15 juni 2013 @ 23:34 |
Hebben net aflevering twee gekeken, moet zeggen dat niemand beter je van de wal in de sloot helpt dan martine, ik ga zowaar van haar houden. | |
uniekhoorn | zondag 16 juni 2013 @ 20:24 |
Ook gekeken.. Leuk programma en Martine Bijl ken ik voornamelijk van Hak Maar ik hoor dan ook bij de doelgroep: omroep Max | |
InTrePidIvity | zondag 16 juni 2013 @ 21:28 |
Leuk programma Ik had wel echt te doen met Annelies | |
RobinOok | zondag 16 juni 2013 @ 21:44 |
Net op tijd! Want ik vond het toch wel vrij ernstig, niet van Martine Bijl houden! Of nou ja, ze kan wel vervelend zijn, verveeld en blase, maar niet in dit programma. Ze is nu al 2 afleveringen lang precies de Martine waar wij thuis vroeger zo van hielden. | |
minilot | maandag 17 juni 2013 @ 07:47 |
Mijn Martine Bijl-associatie is sowieso een positieve.. Want: Dit boekje nam ik als kind *elke* avond mee naar bed, zoals andere kinderen knuffelbeesten. Ik vond aflevering 2 van HHB wederom wel goed te pruimen. Prettige mix van kandidaten, Martine vind ik toch wel leuk en heeft duidelijk naar Mel&Sue gekeken wat betreft de toon richting de deelnemers. Ik vind alleen de jury een beetje niksig. Robčrt van Beckhoven vind ik inhoudelijk nog best goed, maar die dame vind ik nogal zakelijk, ongezellig en niet passend bij het format. O, en Emma en Rutger zijn allebei echt om op te vreten [ Bericht 1% gewijzigd door minilot op 17-06-2013 07:52:52 ] | |
Pietverdriet | maandag 17 juni 2013 @ 08:00 |
Vond en vind Anton Pieck geweldig mooi, god wat was dat fout in de ogen van vrienden op de kunstacademie. | |
Lienekien | maandag 17 juni 2013 @ 08:02 |
Die deden vast niet de richting 'illustratie'. | |
Pietverdriet | maandag 17 juni 2013 @ 08:07 |
Nee, waren kunstenmakers Inmiddels geen van allen in een creatief beroep bezig. | |
minilot | maandag 17 juni 2013 @ 08:27 |
Ha, herkenbaar. Ik snap ergens heus wel dat het tot low culture gerekend wordt (met name vanwege de kertskaarten en kalenders, terwijl het oeuvre veel meer behelst dan dat), maar ik hou ontzettend van Anton Pieck. Heb me daarom in artistiekere kringen vaak moeten verdedigen, maar dat is dan maar zo. Binnen de wereld van Eftelingfans worden de kritische liefhebbers van mijn clubje (nou ja, bijna drieduizend leden maar enfin) beschouwd als 'Pieckpuristen'. Enfin, terug naar HHB.. Tot nu toe vind ik het gehalte aan Hollandsheid een beetje tegenvallen. Nog weinig écht vaderlandse bakrecepten. Ik hoop dat dat nog komt! | |
Pietverdriet | maandag 17 juni 2013 @ 08:33 |
Tja, maak eens een mooie linzenvlaai Ik moet trouwens zeggen dat ik nog nooit een aardbeiensoes heb gegeten of gezien bij een bakker. Bossche Bollen wel. Maar een tulband of een appeltaart is wel erg Nederlands. Madeleines absoluut niet. | |
minilot | maandag 17 juni 2013 @ 08:40 |
Ik dacht dat de tulband vooral zo'n beetje uit het zuiden van Duitsland kwam | |
Lienekien | maandag 17 juni 2013 @ 08:52 |
We hebben dan ook nog maar twee afleveringen gehad, hč. | |
minilot | maandag 17 juni 2013 @ 08:55 |
Da's waar | |
YogaLove | maandag 17 juni 2013 @ 08:55 |
[ Bericht 72% gewijzigd door YogaLove op 17-06-2013 09:02:49 ] | |
Lienekien | maandag 17 juni 2013 @ 08:55 |
We zullen wel zien. | |
Pietverdriet | maandag 17 juni 2013 @ 09:25 |
Je verwart de Gugelhupf met een tulband, een Gugelhupf is echter een gistdeeg, lijkt meer op een poffert (Grunnings) dan op een tulband qua recept. Ze hebben wel dezelfde vorm. | |
Weltschmerz | maandag 17 juni 2013 @ 09:45 |
Je bedoelt echt Hollandse specialiteiten als Limburgse Vlaai, Bossche Bollen, Zeeuws Bolussen en Achterhoekse Arretjescake? | |
Pietverdriet | maandag 17 juni 2013 @ 09:46 |
Heb medelijden, WS, heb medelijden, ze weten niet wat ze zeggen Nederland->Holland->Amsterdam->Grachtengordel | |
minilot | maandag 17 juni 2013 @ 09:48 |
Sorry hoor. (Hela, kom zelf niet bepaald uit Amsterdamse hoek! ) | |
Pietverdriet | maandag 17 juni 2013 @ 09:49 |
Dat is je straf | |
Pietverdriet | maandag 17 juni 2013 @ 09:49 |
Vol als Martine haar schnabbelagenda |