FOK!forum / Gaming / Guild Wars 2 #32 - Dat WvWvW Queue.
Lamabaldonderdag 27 september 2012 @ 14:48
header.png

Inleiding.png
Guild Wars 2 speelt zich zo'n 200 jaar later dan zijn voorganger af: Guildwars. Guildwars speelde zich af in het land Tyria die in verschillende continenten was opgesplitst: Tyria, Cantha en Elona. Die ook allemaal hun eigen deel hadden.
Guild Wars 2 speelt zich voorlopig alleen nog maar af in Tyria voor zover bekent.
Voor dat je het weg klikt omdat het een MMO is. Deze kost niks per maand.

Release datum: 28 augustus 2012

4.gifFOK! speelt hoofdzakelijk op Far Shiverpeaks en er is ook een Guild4.gif

FOK! Guild: Fondlers Of Koalas - Far Shiverpeak
Whisper:Booyaa.4937 (op FOK! Lamabal) leader van onze guild of Rivalo.1260, Officer. voor een invite

Teamspeak IP: 176.9.1.88
Guild Wars 2 Channel


14.gif Crafting guide

SPOILER: Races
Human:
hero-human.jpg
In Guildwars was het enige ras dat je kon spelen de human. In Tyria(GW2) waren ze verspreid over Kryta, The kingdoms of Orr, en Ascalon. Ascalon was zo'n beetje de hoofdstad van de Human totdat het vernietigd werd in een gevecht met de Charr. Meer info hier.

Charr:
hero-charr.jpg
De Charr is naast de human de enige ras die al ver voor GW2 bekend was, in het eerste deel om precies te zijn. Humans en de Charr zijn in feite vijanden en mogen elkaar niet. De enige keer dat er vrede tussen de twee was, was toen the Destroyers alles wouden vernietigen in Eye of the North. De Charr kan in GW2 op vier poten rennen. Meer info hier.

Asura:
hero-asura.jpg
Een ras die pas bekend werd in de uitbreiding Eye of the North. De Asura is een erg slim en mystiek ras. En kwamen eigenlijk pas onder de aandacht toen de Destroyers hun portalen sloopten. Daarnaast dat ze erg slim zijn zijn ze ook nogal arrogant. Ze denken zelf de beste te zijn en dat intelligentie sterker is dan kracht. In GW2 is het bekend dat de Asura in een soort robot kan zitten zoals op het plaatje te zien is. Meer info hier.

Er is nog geen filmpje

Norn:
hero-norn.jpg
Ook een ras dat pas bekend was in de laatste titel. De Norn is een erg op zich zelf volk. Ze leven hoog in de bergen(Shiverpeaks). Ze leven nooit in grote groepen en gaan er vaak zelf op uit voor avontuur. Ze kunnen veranderen in o.a beren. Dit is ook mogelijk in GW2. Meer info hier.

Sylvari:
hero-sylvari.jpg
Het ras waar het minst over bekend is, maar wel helemaal gloed nieuw: de Sylvari.
Een erg mystiek ras die veel op planten lijken. Ze leven ook in bomen. Meer info hier.
SPOILER: Professions
Elementalist:
hero-elementalist.jpg
Een klasse die in geen enkele MMO of RPG ontbreekt dat is de Mage. In GW heet hij de Elementalist omdat het veel gebruik maakt van de verschillende elementen als Water en Vuur. In GW2 kun je erg gemakkelijk met hotkey toetsen switchen tussen verschillende elementen.
In GW1 vooral bekend als de AoE (Area of Effect) caster die veel vijanden tegelijk veel schade kan toebrengen, in GW2 lijkt het er op dat hij meer de kant van directe aanval opgaat. Meer info hier.

Warrior:
hero-warrior.jpg
Net zoals bij de Elementalist niet echt een verrassing. De bekende klasse, niet veel nieuws aan behalve dat hij vooral erg veel verschillende wapens kan gebruiken en kan combineren. Hij kan dus ook een boog gebruiken om vijanden van afstand te doden. Meer info hier.

Ranger:
hero-ranger.jpg
Aan deze klasse is wel aardig wat aan vernieuwd vergeleken met andere games.
Zo is dit niet een klasse die zich alleen richt op lange afstandsaanvallen en Pets. Maar gebruikt ook traps(dodelijke vallen) en Spritis(Waren in GW1 alleen beschikbaar voor de Ritualist) en dan spirits die tijdelijke buffs uitvoeren waardoor je meer health of aanvalkracht hebt. En wanneer hij in de moeilijkheden zit kan hij ook nog close range wapens gebruiken zoals een bijl. Meer info hier.

Necromancer:
hero-necromancer.jpg
De Necromancer, of ook wel de Meester van de Dood. Is een mage met vooral zwarte magie. Profiteert van de ander zijn dood. Zo kan hij uit bijvoorbeeld uit lijken minions laten ontstaan die voor hem vechten. Een erg handig iets. Zo had je in GW1 Necromancers die zich specialiseerden in zoveel mogelijk minions spawnen. De Necromancer gebruikt ook nog krachten als Fear(Angst) om vijanden te laten vluchten, en heeft zelfs krachten waarbij hij het leven uit zijn vijanden zuigt en voor zichzelf gebruikt. Meer info hier.

Guardian:
hero-guardian.jpg
Aangezien er geen healers zijn in GW2 is dit toch wel een klasse die er het meest op lijkt. De Guardian is een combinatie van Melee aanvallen en Magie. En is, in tegenstelling tot de Warrior, meer in de verdediging. Er word gezegd dat dit een beetje de Paladin is van GW2, maar is veel meer gericht juist tegen Melee aanvalen en zijn groep te beschermen met krachtsvelden en muren. Een klasse die de tij kan omkeren en dus erg handig om bij je te hebben. Meer info hier.

Thief:
hero-thief.jpg
Een soort Roque of Assassin. Naast dat ze vooral messen gebruiken en zich concentreren op Stealth aanvallen kunnen ze ook kleine geweren gebruiken(Pistolen e.d.; Geweren zijn voor de Ranger en Engineer) Ze kunnen net als de Ranger ook traps neerleggen en maken gebruik van de 3e combinatie skill die wordt gecreëerd door je mainhand en offhand weapon: Gebruik je bijvoorbeeld een Mes en Pistool dan zal je 3e skill anders zijn dan als je 2 messen of 2 pistolen hebt. Meer info hier.

Engineer:
hero-engineer.jpg
Een klasse die je eigenlijk alleen maar ziet in shooters, maar toch is hij ook in de wereld van Guild Wars 2. Zelf vind ik dit één van de professions waar ik het meeste interesse in heb door de verschillende mogelijkheden. Deze klasse maakt gebruik van verschillende kits waar hij tussen kan wisselen. Zo kan hij turrets plaatsen die damage kunnen doen maar ook de vijand kunnen vertragen. Maar ook mijnen, bommen en granaten kan hij gebruiken in het slagveld. Zijn wapens zijn wel wat in mindere variatie, zo kan hij alleen pistolen en geweren gebruiken. Maar door zijn verschillende kits zijn er toch veel dingen die hij kan doen. Zo heeft hij ook nog een paar wapen kits waardoor hij zelfs een vlammenwerper kan gebruiken. Meer info hier.

De achtste en laatste profession:
hero-mesmer.jpg
De mesmer, een caster die zich specialiseert in illusie. Hij creëert verwarring door klonen van zichzelf te maken en kan deze ook op de vijand afsturen en extra schade aan te richten. Ook kan hij illusies maken die sterker zijn dan de klonen om te helpen met vechten. Meer info hier.

SPOILER: Systemen
Combat:
hero-combat.jpg

De combat in GW2 is in tegenstelling tot andere MMO's erg dynamisch en visueel. Aangezien je bij de standaard MMO's een tegenstander aanklikt en je een RSI vinger ontwikkelt aan hoe vaak je een nummer toets indrukt. Hier kun je aanvallen wanneer je wilt. Je kunt springen en rollen om aanvallen te ontwijken en tijdens dat je aan het lopen bent kun je gewoon aanvallen en skills gebruiken. Je kunt ook onderwater aanvallen omdat je een zuurstof masker tot je beschikking hebt. Je skills veranderen dan automatisch mee omdat het niet meer geloofwaardig is als je vuur skills kunt uitvoeren onderwater. Een stuk water laten koken is dan een stuk leuker.

Het Skill systeem:

calculator-thumb.jpg
Je hebt een balk van 10 Slots, en dat is dan ook je Max.
Je kunt niet net zoals in World of Warcraft, balken maar dan ook balken helemaal vol gooien met skills en items. Je zit vast aan deze 10 skills. Maar toch kun je deze makkelijk veranderen.
In GW2 leer je skills door wapens te gaan gebruiken. Hoe meer je een wapen gebruikt hoe vettere skills je er voor hebt.
De eerste 5 skills zijn dan ook gebaseerd op je wapen. De eerste 2 van je mainhand, de 3e is gecombineerd en de laatste 2 zijn dan van je offhand wapen. Skill 6 is een heal skill die je zo nu en dan kunt gebruiken, verwacht dus geen reloadtimes zoals bij healers.
Skill 7, 8 en 9 zijn gebaseerd op je Profession en Race. Bij de Engineer bijvoorbeeld staat hier alle kits in, die je weer kunt omwisselen voor andere kits.(deze skills zijn dus makkelijk de verplaatsen en aan te passen)Skill 10 is je Elite skill. Deze gebruik je eigenlijk alleen maar in noodgevallen en kun je niet vaak gebruiken. Zo kun je als elementalist bijvoorbeeld in een tornado veranderen.
healthcare-thumb.jpg
Onderwater veranderen je skills naar wat mogelijk is onderwater. Zo heb je als Engineer onderwater mijnen en netten en kun je als Elementalist het water laten koken.
En bied het erg veel leuke mogelijkheden door de Z-axis zodat naast dat je naar voren, naar achter, naar links en naar rechts ook nog naar onder boven kunt.
Meer info hier.

PvP:
De eerste aankondiging van PvP info is pas net gedaan op de GamesCom in Keulen. Veel info is er dus nog niet. Behalve de control the boon-mode. Lijkt een beetje op de Conquest mode in de Battlefield series waar je punten moet vast houden tot een aantal punten.
De PvP wordt gespeeld door gewoon mee te doen met een potje die je kunt selecteren in het PvP-menu. Hier verdien je punten mee. En wanneer je er genoeg hebt mag je mee doen met het maandelijkse tournament. Als je deze doorkomt strijd je met de andere 11 winnaars tegen elkaar in het jaarlijkse tournament. En als je dan deze wint dan mag je jezelf de beste PvP player noemen van dat jaar.

Is dat het enige?
Nee, natuurlijk niet. GW1 stond al bekend om de vele PvP mogelijkheden en werd ook veel gespeeld. Op dit moment is alleen boon control bekend. Maar er was wel wat info naar buiten gekomen dat er ook een World vs. World vs. World PvP mode zou komen. Dan zit je dus aan gevechten met 300 man.
gw2-pvp-002.jpg
Meer info hier.

Dynamic Events
hero-dynamic.jpg
Één van de echte pijlers van deze game is toch wel de Dynamic Events. Zoals je veel bij oudere MMO's tegenkwam zijn de uitroeptekens en vraagtekens boven het hoofd van NPC's.(poppetjes bestuurd door de computer) Dit is echter niet het geval in GW2. Je hebt een Main storyline met allemaal aan elkaar geschakelde missies die je kunt doorlopen maar je hebt geen echte secondary quests meer.

In GW2 krijg je secondary quests door gewoon gebieden te verkennen. Je krijgt dan een melding dat er zich een 'event' bij jou in de buurt plaats vindt. Je kunt zelf helemaal kiezen of je mee wilt doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar eens kunnen gebeuren dat jij net even lang het strand loopt of er komt een enorme draak op je af(te zien in het Boss demo filmpje onderaan).
Je zou mee kunnen doen, maar als je er geen zin in hebt mag je gewoon weglopen.
Hoe meer mensen met de 'event' meedoen, des te moeilijker wordt de missie, én ninja-looten of masterlooten is niet meer mogelijk. Omdat iedereen een beloning krijgt precies afgestemd aan hoeveel je hebt mee geholpen en hoe hoog de moeilijkheidsgraad was.

Maar zou je niet kiezen om mee te helpen en die missie was mislukt? Dan kan het gebeuren dat er een geschakelde tweede 'event' zich afspeelt.
Stel bijvoorbeeld nou dat het team het niet gelukt is de draak te verslaan en een dorp dichtbij staat in de brand.
Dan moet jij met het team er voor zorgen dat de brand stopt om het dorp te redden.
Lukt dit niet dan is het over en uit, ookal zijn er 'events' die nog wel veel langer kunnen duren.
De dorp bewoners zijn vanaf nu kwaad op jou en kijken je vuil aan in je home-instance.

Je Home-Instance is een klein gebied in je stad waar alleen jij kan komen. Dit is dan ook het enigste stuk waar je geen andere spelers tegen zult komen. Hier staat je huis, of als je de Asura bent: je eigen persoonlijke laboratorium. Deze hele stad wordt gevormd door je keuzes.
Doordat bij het dorp dat je net had moeten helpen de oogst bijna helemaal mislukt is zullen bij hen de spullen die je wilt kopen stukken duurder zijn.

En zo zijn er talloze mogelijkheden aan keuzes die je later ook weer terug zal zien in je home-instance. En voor de Guildwars 1 fans onder ons: doordat het ze zo'n mooi systeem hebben kunnen ze erg gemakkelijk er 'events' tussen proppen. Dat betekend niet alleen meer gameplay maar ook dat er speciale Wintersday 'events' zijn. Meer info hier.


SPOILER: Crafting
Er zijn meerdere Crafting disciplines in guildwars 2. Namelijk

Armorsmith
Handig voor de Warrior en Guardian

Artificer

Handig voor Necromancer, Mesmer, Elementalist en Guardian

Chef
Handig voor alle professions

Huntsman
Handig voor Engineer, Mesmer, Necromancer, ranger, Thief en Warrior

Jeweler
Handig voor alle Professions

Leatherworker
Handig voor Ranger, Thief en Engineer

Tailor
Handig voor Elementalist, Mesmer en Necromancer

Weaponsmith
Handig voor Warrior, Guardian, Necromancer, Mesmer, Thief en Ranger

Chef is een crafting discipline die vergeleken met de andere disciplines veel karma, gold en moeite kost trouwens.

Korte uitleg hoe je van start kan gaan.

Koop in ieder geval zo snel mogelijk je gathering tools!

In je startzone is altijd wel een merchant te vinden die coperen tools kan verkopen. Je hebt de Mining Pick, Logging axe en Harvesting sickle nodig. Hoe hoger je level is hoe beter de tools zijn die je kan kopen. Je hebt Copper (vanaf level 1), iron (vanaf level 10), steel(vanaf level 20), darksteel(vanaf level 30) en Mithril (vanaf level 45) tools. De hogere level tools heb je ook nodig voor de hogere level crafting meterialen.

Er zijn 6 tiers aan materialen die je moet verzamelen voor je crafting disciplines. Zie bijvoorbeeld De GW2 Wiki

Verzamel de basic en refined material in de crafting tab van je bank (als je aan het verzamelen bent en je inventory begint vol te raken kan je klikken op het radartje rechts boven en 'deposit crafting material' kiezen, wordt het meteen in je bank gegooid)De crafting tab van je bank is een apart gedeeltje waar je per crafting material 250 stuks kan verzamelen zonder dat het de normale ruimte in je bank in neemt. Erg handig!

Mocht je een startgebied hebben af gemaakt dan zou je in ieder geval genoeg spullen moeten hebben om te beginnen met je crafting. Ga naar een crafting station (op de map en in een stad zijn deze wel te vinden.) en haal ook even een paar spullen van je crafting merchant.

Ga eerst aan de slag om onderdelen te maken. Je hebt basis onderdelen die je kan maken en je hebt refined materiaal die je kan maken voor de speciale eigenschappen van je product. Kijk ook hier voor informatie

Na de refined materials moet je vaak ook nog Activators maken
Zie ook hier
Insignia's zijn voor Armor Zie hier
Inscriptions zijn voor wapens Zie hier
Gemstone zijn voor Juwelen Zie hier
Runes of holding zijn voor je inventory opslag Zie hier

Mocht je al deze spullen in je inventory hebben (dus niet in je bank oid) dan kan je aan de gang met discovery! Discovery geeft je tientallen meer XP per keer dat je iets nieuws maakt, meestal meerdere crafting levels per keer. Dus verdiep je daar in!

Zie hier voor een uitgebreide guide!

Video's!
tldr.png
• Geen abonnement, 1 keer kopen is voor altijd spelen.
• 5 rassen
• 8 klassen
• Dynamisch event systeem: Geen secondary quest en gewoon doen wat je zelf wilt.
• Waarschijnlijk uitgebreide PvP
• Een echte storyline.
• Geen dood 3 koeien quests.
• Een ook geen LFG healer. LFG Tank is ook uitgesloten.
• Graphics zijn erg goed voor een MMO
• Vooralsnog is de game niet erg zwaar.
• Combat systeem meer ingericht op Actie dan button bashing.
• De game gaat iets van ¤60 kosten, je betaalt er geen ¤18/maand voor.

filmpjes.png

Dungeon armor sets:

Manifesto trailer(interview met het doel en visie van de ontwikkelaars van het spel)

"This is one of our little ones" Boss demo Gamescom 2011

Meer demo's en Q&A's zijn te zien op dit kanaal(Vlaams iemand die elke video heeft opgenomen)
http://www.youtube.com/user/TubeElephant

FOK!kers actief in GW2:

Desolation

Idanue - Idanue.9021

Far Shiverpeaks

AartBakkebaard - Aartbakkebaard.8647
Adames - Adames.9357
baniekje - baniekje.4923
Banaanensuiker - Adam Smith.4659
Berik1985 - Berik V.8179
Bartisik - Healing Dude.7802
Casino.Bob - ZeroT.1359
Civilian - Civilian.3417
D_tjuh - tacD.1938
De_Dakgoot - Pagman.6890
Dex090 - Scandalicius.9436
Dionysiou - Dionysiou.8506
DjinN - phloxX.7982
draganosis - dragan3641
drumstickNL - Sagramore.1530 (officer)
FeyRegy - FeyRegy.1069
gibson.7089
hans1988 - Flufflez.7328
Kouranna - SotekOne.6247
I.C.O.N. - Vempel.6394
Invine - invine.2419
Jajong - Jajong.1463
JediSimons - Donderjager.6719
jogy - Joog.1578
Jorwol - Jorwol.6179
J0ttem - Lethal Stranger.5093
Karina - Karina.2031
Kingleon - Mrs. Eowynn
Lamabal - Booyaa.4937 (Leider FOK!guild, PM ingame voor invite!)
Phaelanx_NL - SirJudge.3279
MeneerBob - Jacobinho.3875
mipr / thorgal.1287 / Jagang Van Valnor
Northside - SotekOne.6247
Questular - Questular.8359
Remy669 - RemyKing.5931
Rickokun - Ricko.8764
Rivalo - Rivalo.1260 (leader2)
Rolstoelvandaal = Thorvay.8962
Scheringa - Murtagh.4706
Shado Hith - Blackstar.3278
Silv - Silv.8519
Smoofie - Smoofie.9705
Ssswing = Slokkert.6413
Supertoll - Andy.1943
Timm-E - TimmE.1832
Two - Inhumanous.8319
trigt013 - fitzchevalric.4601
2happy4u - YesNoGenius.2391
HypverViper Xibi.1645
timmmmm.8624

Gandara

Curuu - Dodar.9417
PBateman1978 - Nyx.8204

Piken Square
jebentzelfeenfiets. - Wubdor.5190
Ooku - Drage.9160

Ring of Fire

AMDB - DannyB.1354

Stormbuff Isles

AlwaysHappy - Alwayshappy.2549

Aurora Glade

Bredemug.6794
Gatenkaasdonderdag 27 september 2012 @ 14:56
Vandaag maar eens getransferred naar Far Shiverpeaks. Server is een stuk beter. :)
Lamabaldonderdag 27 september 2012 @ 14:59
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 14:56 schreef Gatenkaas het volgende:
Vandaag maar eens getransferred naar Far Shiverpeaks. Server is een stuk beter. :)
Want?
Gatenkaasdonderdag 27 september 2012 @ 15:00
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 14:59 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Want?
WvWvW is lang niet zo gaar op FS. :')
Northsidedonderdag 27 september 2012 @ 15:32
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 14:59 schreef Lamabal het volgende:
Want?
Want Fok zit er natuurlijk.
Lamabaldonderdag 27 september 2012 @ 15:35
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 15:32 schreef Northside het volgende:

[..]

Want Fok zit er natuurlijk.
FOK! jwz. Walla kom bij die club
Lamabaldonderdag 27 september 2012 @ 15:38
OH SHIT OH SHIT. Zonder queue in de WvW map.
drumstickNLdonderdag 27 september 2012 @ 15:41
Kon ik dat ook maar :') vanavond ff proberen.
Adamesdonderdag 27 september 2012 @ 15:43
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 15:41 schreef drumstickNL het volgende:
Kon ik dat ook maar :') vanavond ff proberen.
trouwens, dat espressoapparaat wat ik 2 jaar geleden van je hebt gekocht is kapot :'(
Lamabaldonderdag 27 september 2012 @ 15:45
Trouwens, wvw is geen ruk aan op level 12 ;>
drumstickNLdonderdag 27 september 2012 @ 15:46
oh snap; ja is tot de deur garantie he. :@
SPOILER
ik heb je nooit zoiets verkocht? :') :P
Adamesdonderdag 27 september 2012 @ 15:47
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 15:46 schreef drumstickNL het volgende:
oh snap; ja is tot de deur garantie he. :@
SPOILER
ik heb je nooit zoiets verkocht? :') :P
oh nee, je hebt gelijk, ik dacht dat jij dat was :')
CamelNLDdonderdag 27 september 2012 @ 17:14
Nu heb ik zin in koffie.... bedankt
Ame_thystdonderdag 27 september 2012 @ 21:16
Niet leuk meer hoe de "economie" gebaseerd is om mensen gold te laten kopen.
Voor de hele server zijn er gewoon geen 20 slot holding runes op de markt :') kom op zeg.

Ben nu lvl 80 met 2 gold, hoe kom ik aan meer gold? Geen idee :') 2 uur in een dungeon rennen voor 20 silver is het nu ook niet bepaald waard.
Twodonderdag 27 september 2012 @ 21:22
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 21:16 schreef Ame_thyst het volgende:
Niet leuk meer hoe de "economie" gebaseerd is om mensen gold te laten kopen.
Voor de hele server zijn er gewoon geen 20 slot holding runes op de markt :') kom op zeg.

Ben nu lvl 80 met 2 gold, hoe kom ik aan meer gold? Geen idee :') 2 uur in een dungeon rennen voor 20 silver is het nu ook niet bepaald waard.
2 Uur dungeon rennen? Ik run dungeons in 30 minuten en verdien zo'n 35 s per run + tokens. Per dag verdien je zo een paar gold.
Ame_thystdonderdag 27 september 2012 @ 21:24
Welke is dat dan? Gisteren TA gedaan met wat falers uit mijn guild en we zijn geloof ik wel 20x gewhiped. De rewards waren net genoeg om al de armor repairs mee te betalen :')
Twodonderdag 27 september 2012 @ 21:26
TA run je zowel up als fw up in 30 minuten. Fw fw schijnt ook in die tijd te kunnen maar de keren dat ik die route deed, deed ik er wel langer over.

CoF is ook goed te runnen overigens. Ook in ongever een half uurtje.

Ik heb overigens genoeg runs zonder dood te gaan dus armor repairs zijn de kosten niet.
Lamabaldonderdag 27 september 2012 @ 21:27
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 21:16 schreef Ame_thyst het volgende:
Niet leuk meer hoe de "economie" gebaseerd is om mensen gold te laten kopen.
Voor de hele server zijn er gewoon geen 20 slot holding runes op de markt :') kom op zeg.

Ben nu lvl 80 met 2 gold, hoe kom ik aan meer gold? Geen idee :') 2 uur in een dungeon rennen voor 20 silver is het nu ook niet bepaald waard.
Magic find stacken en sellen.
Ame_thystdonderdag 27 september 2012 @ 21:28
Geen idee waarom dat bij ons dan niet gaat. Helpt ook niet als je met een guardian speelt die zijn heal en dodge nooit gebruikt. Ik vond het ieder geval niet een ervaring om te herhalen.

Ik wil henchman back :') dan solo ik de boel wel
Twodonderdag 27 september 2012 @ 21:33
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 21:28 schreef Ame_thyst het volgende:
Geen idee waarom dat bij ons dan niet gaat. Helpt ook niet als je met een guardian speelt die zijn heal en dodge nooit gebruikt. Ik vond het ieder geval niet een ervaring om te herhalen.

Ik wil henchman back :') dan solo ik de boel wel
Contact me maar een keer in game dan kan je wel mee als ik ga runnen.
Ik ga ook als guardian met staff en scepter en ook niet healing based.
Het enige wat iedereen moet doen is runnen, damage doen (liefst ranged), reviven en dodgen.
Als guardian heb je bij speedruns in TA helemaal geen healende taak, je controleert de runs door met je staff de blossoms weg te halen en boosts te geven als snelheid en stability.
Gatenkaasdonderdag 27 september 2012 @ 21:49
Hoe krijg je het voor elkaar om instances in 30 minuten te runnen. Ik doe er altijd rond de 1,5 uur over. :P
Twodonderdag 27 september 2012 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 21:49 schreef Gatenkaas het volgende:
Hoe krijg je het voor elkaar om instances in 30 minuten te runnen. Ik doe er altijd rond de 1,5 uur over. :P
Alleen killen wat nodig is om te killen. Dus bosses. De rest kan je voorbij rennen. Vandaar speedruns =p
Gatenkaasdonderdag 27 september 2012 @ 22:05
quote:
10s.gif Op donderdag 27 september 2012 21:51 schreef Two het volgende:

[..]

Alleen killen wat nodig is om te killen. Dus bosses. De rest kan je voorbij rennen. Vandaar speedruns =p
Ook maar eens proberen. :P

Anyway, vandaag CoF gedaan. Dit is naast TA nu wel m'n favoriete instance. :)
Twodonderdag 27 september 2012 @ 22:21
Zijn er nog mensen die HotW story willen doen? Die heb ik nog steeds niet gedaan namelijk.
Frag_adderdonderdag 27 september 2012 @ 22:45
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 21:27 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Magic find stacken en sellen.
ik heb denk ik het meeste verdiend door alles te harvesten wat ik tegenkom en de duurdere dingen te sellen (sommige gems leveren 5 silver op, sommige planten 1 - 2 silver, ectoplasm uit magic armor ook weer een zooi, etc. etc.)
Twodonderdag 27 september 2012 @ 22:47
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 22:45 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

ik heb denk ik het meeste verdiend door alles te harvesten wat ik tegenkom en de duurdere dingen te sellen (sommige gems leveren 5 silver op, sommige planten 1 - 2 silver, ectoplasm uit magic armor ook weer een zooi, etc. etc.)
Onyx Cores uit chests in TA verkopen voor voor 17s. Dungeons verdienen snel op die manier.
Frag_adderdonderdag 27 september 2012 @ 22:48
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 22:47 schreef Two het volgende:

[..]

Onyx Cores uit chests in TA verkopen voor voor 17s. Dungeons verdienen snel op die manier.
Ik zou niet weten welke TA is :P ik heb pas 3 dungeons gedaan: Ascalon, caudecus en cathedral of flames
Twodonderdag 27 september 2012 @ 22:52
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 22:48 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Ik zou niet weten welke TA is :P ik heb pas 3 dungeons gedaan: Ascalon, caudecus en cathedral of flames
Twilight Arbor. Vandaag nog een onyx lodestone als drop gehad. Gaan al snel voor 80s per stuk. Mja ik doe het voornamelijk om het nigthmare armor.
Adamesvrijdag 28 september 2012 @ 02:50
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 21:16 schreef Ame_thyst het volgende:
Niet leuk meer hoe de "economie" gebaseerd is om mensen gold te laten kopen.
Voor de hele server zijn er gewoon geen 20 slot holding runes op de markt :') kom op zeg.

Ben nu lvl 80 met 2 gold, hoe kom ik aan meer gold? Geen idee :') 2 uur in een dungeon rennen voor 20 silver is het nu ook niet bepaald waard.
Runes of Holding zijn gewoon te koop bij de merchant. En 2 gold op lvl 80 is inderdaad wel weinig. Dan doe je gewoon iets verkeerd
Questularvrijdag 28 september 2012 @ 08:09
1 dag moeten wachten op het deblokkeren van mn account, redelijk snelle support :) Had ik nu maar tijd om te spelen ;(
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 08:24
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 21:16 schreef Ame_thyst het volgende:

Voor de hele server zijn er gewoon geen 20 slot holding runes op de markt :') kom op zeg.

Zijn die zo moeilijk te craften dan?
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 08:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 08:24 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Zijn die zo moeilijk te craften dan?
Moet je kopen. :P
Geen slecht idee om er 50 te kopen en die op TP te zetten. _O-
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 08:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 08:35 schreef Murdera het volgende:

[..]

Moet je kopen. :P
Geen slecht idee om er 50 te kopen en die op TP te zetten. _O-
de kleine runes of holding moest je craften toch?, de grote dan niet?

ik heb alleen nog maar 8 slot bags en zit al bijna nooit vol maar wil wel grotere gaan maken :D
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 08:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 08:51 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

de kleine runes of holding moest je craften toch?, de grote dan niet?

ik heb alleen nog maar 8 slot bags en zit al bijna nooit vol maar wil wel grotere gaan maken :D
http://wiki.guildwars.com/wiki/Rune_of_Holding
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 09:10
quote:
dat is guild wars 1
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 09:15
Die runes houden wel de kosten van bags hoog als een superior holding altijd 10 gold kost. Wat kost een 15 slot bag dan ongeveer?

Anders moet ik echt maar eens wat meer werk in mijn tailoring gaan stoppen :P
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 09:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 09:10 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

dat is guild wars 1
Hm
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Rune_of_Holding
Maar je moet ze in elk geval wel altijd kopen.
En nee, het is niet de moeite om ze te craften voor de verkoop, maar als ik sowieso al zie hoeveel mensen shit op TP zetten waar ze verlies op maken in verhouding met vendoren. :') Wat een idioten.
miprvrijdag 28 september 2012 @ 09:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 09:17 schreef Murdera het volgende:

[..]
...maar als ik sowieso al zie hoeveel mensen shit op TP zetten waar ze verlies op maken in verhouding met vendoren. :') Wat een idioten.
ja laten we die discussie weer eens gaan doen :P _O-
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 10:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 09:55 schreef mipr het volgende:

[..]

ja laten we die discussie weer eens gaan doen :P _O-
Discussie? Iedereen is het er toch wel over eens dat je dingen beter niet met verlies op TP kan zetten? _O-
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 10:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 09:17 schreef Murdera het volgende:

[..]

Hm
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Rune_of_Holding
Maar je moet ze in elk geval wel altijd kopen.
En nee, het is niet de moeite om ze te craften voor de verkoop, maar als ik sowieso al zie hoeveel mensen shit op TP zetten waar ze verlies op maken in verhouding met vendoren. :') Wat een idioten.
je kan geen items onder de vendor prijs op de TP zetten :)
heinzzvrijdag 28 september 2012 @ 10:40
Ik volg de guild wars topic al een tijdje, veel dingen van geleerd. maar heb een vraagje:
Ben lvl 35 op me warrior en heb voor me zelf pillaging scale armor gemaakt en vraag me nu af wat een goede greatsword/sword is voor een lv 35 warrior?

Alvast bedankt!
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 10:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 10:40 schreef heinzz het volgende:
Ik volg de guild wars topic al een tijdje, veel dingen van geleerd. maar heb een vraagje:
Ben lvl 35 op me warrior en heb voor me zelf pillaging scale armor gemaakt en vraag me nu af wat een goede greatsword/sword is voor een lv 35 warrior?

Alvast bedankt!
ik heb gewoon altijd het beste wapen gebruikt wat ik vond, en als het te slap was liep ik naar de heart vendor die het wapen verkocht wat ik moest hebben van het hoogst beschikbare level :)
heinzzvrijdag 28 september 2012 @ 10:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 10:40 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

ik heb gewoon altijd het beste wapen gebruikt wat ik vond, en als het te slap was liep ik naar de heart vendor die het wapen verkocht wat ik moest hebben van het hoogst beschikbare level :)
oh oke bedankt, gebruik nu nog een greatsword van lvl 21 ofzo.
Heb ook al gelezen dat ik nu een dungeon in kan, is dat aan te raden om op 35 al een dungeon te doen of gewoon door levelen?
miprvrijdag 28 september 2012 @ 11:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 10:12 schreef Murdera het volgende:

[..]

Discussie? Iedereen is het er toch wel over eens dat je dingen beter niet met verlies op TP kan zetten? _O-
op dingen die ik onderweg (gratis) vind en op de tp knal maak ik geen verlies :)
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 11:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 10:38 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

je kan geen items onder de vendor prijs op de TP zetten :)
Nee, maar je betaalt er ook nog geld over om het erop te zetten, dus in totaal kan je het op TP voor minder verkopen dan aan een vendor.

quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:14 schreef mipr het volgende:

[..]

op dingen die ik onderweg (gratis) vind en op de tp knal maak ik geen verlies :)
Waarom doe je dat?
En gratis vinden klopt niet. Het is een beloning voor het afslachten van beesten, dus feitelijk zou het hetzelfde zijn als je loon "gratis geld' noemen. ;)
miprvrijdag 28 september 2012 @ 11:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:14 schreef mipr het volgende:

[..]

op dingen die ik onderweg (gratis) vind en op de tp knal maak ik geen verlies :)
ik doe het overigens bijna nooit... ik salvage-de tot nu toe het meeste... het maar alleen al de discussies op het GW forum dat je daarmee de markt en economie "verziekt" maken het al bijna de moeite waard })
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 11:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:18 schreef mipr het volgende:

[..]

ik doe het overigens bijna nooit... ik salvage-de tot nu toe het meeste... het maar alleen al de discussies op het GW forum dat je daarmee de markt en economie "verziekt" maken het al bijna de moeite waard })
Maakt het wel raar, kopen op TP is altijd goedkoper dan craften of verzamelen.
miprvrijdag 28 september 2012 @ 11:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:17 schreef Murdera het volgende:

[..]

Nee, maar je betaalt er ook nog geld over om het erop te zetten, dus in totaal kan je het op TP voor minder verkopen dan aan een vendor.

[..]

Waarom doe je dat?
sommige mensen schijnen het te doen om ruimte te maken in hun inventory.. dat ze dan een paar copper minder verdienen dan bij de merchant die ze op dat moment niet in de buurt hebben vinden ze niet zo erg...

ik erger me vooral aan de mensen die roepen dat je verlies maakt terwijl het strikt genomen geen verlies is en we het daarnaast ook nog eens over pixel coppers, silvers en golds hebben in een "economie" die nog maar zo kort bestaat dat die zich nog moet vormen... (en er van verzieken dus nog amper sprake kan zijn...)

[ Bericht 0% gewijzigd door mipr op 28-09-2012 11:23:32 (typos) ]
Casino.Bobvrijdag 28 september 2012 @ 11:21
Gister een potje WvW gedaan, ik had tot nu toe alleen in zergs meegerend maar je kan dus ook events doen waarbij je npc's bij je team kan laten aansluiten.. kreeg veel meer de indruk dat het een pvp zone was i.p.v. kastelen zergen.. best tof :)
miprvrijdag 28 september 2012 @ 11:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:17 schreef Murdera het volgende:

[..]

Nee, maar je betaalt er ook nog geld over om het erop te zetten, dus in totaal kan je het op TP voor minder verkopen dan aan een vendor.

[..]

Waarom doe je dat?
En gratis vinden klopt niet. Het is een beloning voor het afslachten van beesten, dus feitelijk zou het hetzelfde zijn als je loon "gratis geld' noemen. ;)
mijn werk is zo leuk dat mijn loon ook gratis geld is... _O-
(now wouldnt that be something...)
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 11:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:21 schreef mipr het volgende:

[..]

mijn werk is zo leuk dat mijn loon ook gratis geld is... _O-
(now wouldnt that be something...)
Wellicht dat mensen met een uitkering (metafoor voor bots misschien? :P ) gratis geld verdienen. Maar de rest zal er toch voor moeten werken. ;)
miprvrijdag 28 september 2012 @ 11:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:22 schreef Murdera het volgende:

[..]

Wellicht dat mensen met een uitkering (metafoor voor bots misschien? :P ) gratis geld verdienen. Maar de rest zal er toch voor moeten werken. ;)
of andersom.. gezien de kwaliteit van het werk wat ik aflever kan je mijn salaris net zo goed "gratis" geld noemen... :')
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 11:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:17 schreef Murdera het volgende:

[..]

Nee, maar je betaalt er ook nog geld over om het erop te zetten, dus in totaal kan je het op TP voor minder verkopen dan aan een vendor.

Hmm appart, volgensmij zat die correctie er ook automatisch in, ik meen dat je alleen onder de prijs kon verkopen door op een verzoek van een ander in te gaan.
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 11:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:25 schreef mipr het volgende:

[..]

of andersom.. gezien de kwaliteit van het werk wat ik aflever kan je mijn salaris net zo goed "gratis" geld noemen... :')
Ik vind het reizen naar kantoor alleen al teveel op werk lijken. :{w
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 11:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:26 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Hmm appart, volgensmij zat die correctie er ook automatisch in, ik meen dat je alleen onder de prijs kon verkopen door op een verzoek van een ander in te gaan.
Als iets 1 zilver opbrengt bij een vendor kan ik het voor 1 zilver en 1 brons op TP zetten.
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 11:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:27 schreef Murdera het volgende:

[..]

Als iets 1 zilver opbrengt bij een vendor kan ik het voor 1 zilver en 1 brons op TP zetten.
ahh oke :) nou ja misschien doen ze het bij volle inventories en is terug lopen te veel tijd? anders weet ik het ook niet.

Kan trouwens iemand voor mij kijken wat een 15 slot bag ongeveer kost op de TP? en een 12 slot (mag elke vorm van opslag zijn)
Casino.Bobvrijdag 28 september 2012 @ 11:32
FYI je betaalt 5% van de verkoopprijs als voorschot en na succesvolle verkoop betaal je nog eens 10%.
Bij minimale bedragen wordt het soms afgerond in je voordeel.
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 11:33
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:32 schreef Casino.Bob het volgende:
FYI je betaalt 5% van de verkoopprijs als voorschot en na succesvolle verkoop betaal je nog eens 10%.
Bij minimale bedragen wordt het soms afgerond in je voordeel.
die van de verkoopprijs als voorschot snap ik, anders krijg je mensen die alles volgooien met te veel te nutteloze aanbiedingen, maar waar slaat die 10% op? :p om geld uit de wereld te halen?
Casino.Bobvrijdag 28 september 2012 @ 11:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:33 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

die van de verkoopprijs als voorschot snap ik, anders krijg je mensen die alles volgooien met te veel te nutteloze aanbiedingen, maar waar slaat die 10% op? :p om geld uit de wereld te halen?
correct
Adamesvrijdag 28 september 2012 @ 11:51
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:43 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

correct
Dat en waarschijnlijk om resellen niet al te rendabel te maken. Anders werden spullen massaal ingekocht en voor 1-2 copper weer meer te koop gezet met als gevolg te hoge prijzen.
Rickocumvrijdag 28 september 2012 @ 11:51
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2012 15:35 schreef Lamabal het volgende:

[..]

FOK! jwz. Walla kom bij die club
jij bent echt homootje
Ame_thystvrijdag 28 september 2012 @ 11:58
farm een half uur, verdien 6 silver, gast met 8 mobs achter zich aan komt langs, ik krijg de aggro, ga dood, weg 6 silver.

Great fun this :')
Casino.Bobvrijdag 28 september 2012 @ 12:00
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:58 schreef Ame_thyst het volgende:
farm een half uur, verdien 6 silver, gast met 8 mobs achter zich aan komt langs, ik krijg de aggro, ga dood, weg 6 silver.

Great fun this :')
ga dan ook niet dood :P
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 12:01
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:58 schreef Ame_thyst het volgende:
farm een half uur, verdien 6 silver, gast met 8 mobs achter zich aan komt langs, ik krijg de aggro, ga dood, weg 6 silver.

Great fun this :')
Aan repair costs? :P
Adamesvrijdag 28 september 2012 @ 12:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:01 schreef Murdera het volgende:

[..]

Aan repair costs? :P
zal wel ja en aan de waypoint travel
Ame_thystvrijdag 28 september 2012 @ 12:02
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:00 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

ga dan ook niet dood :P
ik speel geen guardian zoals 90% van mijn server :P
8 mobs vs mesmer = dood
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:01 schreef Murdera het volgende:

[..]

Aan repair costs? :P
Yup:(
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 12:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:02 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

ik speel geen guardian zoals 90% van mijn server :P
8 mobs vs mesmer = dood

[..]

Yup:(
2 mobs vs mesmer = soms nog dood. _O-
Ik ben niet zo goed met mesmer. :')
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 12:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:51 schreef Adames het volgende:

[..]

Dat en waarschijnlijk om resellen niet al te rendabel te maken. Anders werden spullen massaal ingekocht en voor 1-2 copper weer meer te koop gezet met als gevolg te hoge prijzen.
goed punt, anders kan je alle copper op kopen en iets duurder verkopen :P zo had ik er geeneens aan gedacht
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 12:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:07 schreef Murdera het volgende:

[..]

2 mobs vs mesmer = soms nog dood. _O-
Ik ben niet zo goed met mesmer. :')
veel wapenswitchen en kiten, gisteren nog 4 mobs en een veteran gesolod (level 72 mobs waren het)
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 12:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:08 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

veel wapenswitchen en kiten, gisteren nog 4 mobs en een veteran gesolod (level 72 mobs waren het)
Maar het duurt altijd zooooooo lang.
En kiten verneuk ik altijd, loop ik achteruit in een nieuwe groep mobs. :')
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 12:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:02 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

ik speel geen guardian zoals 90% van mijn server :P
8 mobs vs mesmer = dood

[..]

Yup:(
zorg dat je die ik word invis en laat een clone achter skill bij je extra skills hebt staan, als je dan ook nog blink hebt kan je van vrijwel alles vluchten :)
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 12:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:09 schreef Murdera het volgende:

[..]

Maar het duurt altijd zooooooo lang.
En kiten verneuk ik altijd, loop ik achteruit in een nieuwe groep mobs. :')
Ren cirkels in plaats van recht :P
Sinds ik geen greatsword meer gebruik maar zwaard + pistol en staff gaat het bij mij iig stukken sneller
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 12:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:09 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Ren cirkels in plaats van recht :P
Dat is wel een goed idee. :D

Ik vind de staf eigenlijk vrij nutteloos, en torch heb ik altijd voor invis.
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 12:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:10 schreef Murdera het volgende:

[..]

Dat is wel een goed idee. :D

Ik vind de staf eigenlijk vrij nutteloos, en torch heb ik altijd voor invis.
invis heb ik die clone skill voor, verder de trait dat als ik dodge in een gevecht dat er een clone bij komt, en zo een skill dat je een guardian tovert die 50% van je damage opvangt. Werkt goed om in leven te blijven.

Staff doe ik veel damage mee, die summon doet super veel damage als je bleeding en zo op iemand gooit, en daar is juist je chaos armor, de storm en je gewone attack dan goed voor :D En in groepsgevechten ben je goed voor het team met een staff :P
Casino.Bobvrijdag 28 september 2012 @ 12:23
Er lopen volgens mij legio's noobies rond die niet weten wat circle strafing is wat imo een must is voor pve.
ems.vrijdag 28 september 2012 @ 12:24
Strafen maakt een hoop PvE events veels te makkelijk :P Vijanden/skill challenges die gewoon helemaal niets kunnen doen.
timmmmmvrijdag 28 september 2012 @ 12:24
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:23 schreef Casino.Bob het volgende:
Er lopen volgens mij legio's noobies rond die niet weten wat circle strafing is wat imo een must is voor pve.
Inderdaad geeeeeeeeeeeeeeen idee
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 12:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:20 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

invis heb ik die clone skill voor, verder de trait dat als ik dodge in een gevecht dat er een clone bij komt, en zo een skill dat je een guardian tovert die 50% van je damage opvangt. Werkt goed om in leven te blijven.

Staff doe ik veel damage mee, die summon doet super veel damage als je bleeding en zo op iemand gooit, en daar is juist je chaos armor, de storm en je gewone attack dan goed voor :D En in groepsgevechten ben je goed voor het team met een staff :P
Chaos armor en storm heb ik nooit echt gebruikt, ik zie de toegevoegde waarde niet zo, terwijl ik overal lees dat ze heilig zijn voor mesmer.
Degodvadervrijdag 28 september 2012 @ 12:49
Ben ook gemoved naar far shiverpeaks, hou me dan ook aanbevolen om de FOK! guild te joinen:

degodvader - Degodvader.9826

Ben net begonnen met pvp, maar dat is nog flink uitzoeken qua builds, ik word nog alle kanten op gemept.
Lamabalvrijdag 28 september 2012 @ 12:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 11:51 schreef RickoKun het volgende:

[..]

jij bent echt homootje
Zegt de fitness nicht.
Ame_thystvrijdag 28 september 2012 @ 12:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:09 schreef Murdera het volgende:

[..]

Maar het duurt altijd zooooooo lang.
En kiten verneuk ik altijd, loop ik achteruit in een nieuwe groep mobs. :')
Hier nog een :')
Het helpt ook niet dat veel respawn rates nu niet bepaald lang duren.
Heb je eindelijk iets dood, val je een nieuw target aan, 10 sec later staat de vorige er weer.
Scaling systeem lijkt daar niet echt rekening mee te houden, of er nu 20 in een gebied zijn of 1.

Iemand die weet wat goeie exotic armor is voor een mesmer
http://wiki.guildwars2.com/wiki/List_of_armor_sets

Ik denk zelf dat de keus is uit
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Armageddon_armor_of_Balthazar
of
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Mortal_armor_of_Grenth

Ik vraag mij af waarom er zoveel zijn met healing power :S
miprvrijdag 28 september 2012 @ 12:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:09 schreef Murdera het volgende:

[..]

En kiten verneuk ik altijd, loop ik achteruit in een nieuwe groep mobs. :')
qft
Rickocumvrijdag 28 september 2012 @ 12:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:53 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Zegt de fitness nicht.
ben geen nicht bn gwon mezelf
Lamabalvrijdag 28 september 2012 @ 13:01
quote:
18s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:59 schreef RickoKun het volgende:

[..]

ben geen nicht bn gwon mezelf
Dus vanaf nu is ricko een scheldwoord. Naice
Murderavrijdag 28 september 2012 @ 13:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:53 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Hier nog een :')
Het helpt ook niet dat veel respawn rates nu niet bepaald lang duren.
Heb je eindelijk iets dood, val je een nieuw target aan, 10 sec later staat de vorige er weer.
Scaling systeem lijkt daar niet echt rekening mee te houden, of er nu 20 in een gebied zijn of 1.
Idd!
Je bent al lang bezig als mesmer met een vijand, dan is het een veteran, en halverwege spawnen er 5 mobs omheen. :') Laaaater. ;(
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 13:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:24 schreef Murdera het volgende:

[..]

Chaos armor en storm heb ik nooit echt gebruikt, ik zie de toegevoegde waarde niet zo, terwijl ik overal lees dat ze heilig zijn voor mesmer.
Storm doet veeel damage en je phantasm daardoor nog meer.voh en het buft de mense erin!
Frag_addervrijdag 28 september 2012 @ 13:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:53 schreef Ame_thyst het volgende:

[..]

Hier nog een :')
Het helpt ook niet dat veel respawn rates nu niet bepaald lang duren.
Heb je eindelijk iets dood, val je een nieuw target aan, 10 sec later staat de vorige er weer.
Scaling systeem lijkt daar niet echt rekening mee te houden, of er nu 20 in een gebied zijn of 1.

Iemand die weet wat goeie exotic armor is voor een mesmer
http://wiki.guildwars2.com/wiki/List_of_armor_sets

Ik denk zelf dat de keus is uit
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Armageddon_armor_of_Balthazar
of
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Mortal_armor_of_Grenth

Ik vraag mij af waarom er zoveel zijn met healing power :S
Die zijn voor burning of chilled qua runes beide gebruik ik eigenlijk nooit
Phenovrijdag 28 september 2012 @ 14:52
Volgens mij heb ik dit weekend gewoon tijd om muchos te spelen. Eens kijken of ik eens van level 20 kan komen en verder in het verhaal. Als ik het zo lees loop ik nogal achter :+
Northsidevrijdag 28 september 2012 @ 15:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 september 2012 12:09 schreef Frag_adder het volgende:
zorg dat je die ik word invis en laat een clone achter skill bij je extra skills hebt staan, als je dan ook nog blink hebt kan je van vrijwel alles vluchten :)
Decoy. Fantastische skill, must have voor iedere mesmer.
Casino.Bobvrijdag 28 september 2012 @ 15:20
1) typ in de chat /age
2) schrik je een hoedje
3) gefeliciteerd met je gratis hoedje!
Gatenkaaszaterdag 29 september 2012 @ 02:36
Net maar even een pm gestuurd naar de FOKGM. Ben benieuwd of de FOKguild wel zo actief is. :D
EpicKnifezaterdag 29 september 2012 @ 12:18
Greatsword - Sword / Pistol mesmer hier. Werkt beter dan staff of een scepter in sPvP. Staff kan handig zijn in WvW. Scepter vind ik in elk geval waardeloos in PvP of WvW. :)
#ANONIEMzaterdag 29 september 2012 @ 14:12
Ik zit nu bijna al een half uur naar het Race Select-schermpje te staren. Wat moet ik in hemelsnaam kiezen :'(?
exzaterdag 29 september 2012 @ 14:35
Ik kan me scherm niet zien door de zon :') first world problems! Vanavond maar verder dan.. Ondertussen 34 :P.
Murderazaterdag 29 september 2012 @ 14:40
Net een armor recipe gekocht voor karma, kan ik eindelijk een helm maken die er een beetje tof uit ziet voor mijn Norn Warrior. :D
EpicKnifezaterdag 29 september 2012 @ 14:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 14:35 schreef ex het volgende:
Ik kan me scherm niet zien door de zon :') first world problems! Vanavond maar verder dan.. Ondertussen 34 :P.
Geweldig :D

quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 14:12 schreef robin007bond het volgende:
Ik zit nu bijna al een half uur naar het Race Select-schermpje te staren. Wat moet ik in hemelsnaam kiezen :'(?
Asura > Mesmer. Do it!
#ANONIEMzaterdag 29 september 2012 @ 15:28
quote:
14s.gif Op zaterdag 29 september 2012 14:59 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Geweldig :D

[..]

Asura > Mesmer. Do it!
Ik twijfel tussen Asura en Human. Ik kan echt niet kiezen. Stiekem wil ik gewoon een chick zijn. ;(
timmmmmzaterdag 29 september 2012 @ 15:43
Wat stom. Ik ben level 30. Staat er bij mijn elite skills een skill waarbij ik een wolf kan summonnen. Ik denk awesome, dus die wil ik. Maar dat is de enige van 5 of 6 skills ofzo die ik niet kan nemen. Dik hatelijk. Iemand enig idee waarom niet?
Timwonnacottzaterdag 29 september 2012 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 15:43 schreef timmmmm het volgende:
Wat stom. Ik ben level 30. Staat er bij mijn elite skills een skill waarbij ik een wolf kan summonnen. Ik denk awesome, dus die wil ik. Maar dat is de enige van 5 of 6 skills ofzo die ik niet kan nemen. Dik hatelijk. Iemand enig idee waarom niet?
Dat is een skill die je krijgt als je de digital deluxe edition had gekocht.
timmmmmzaterdag 29 september 2012 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 16:00 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Dat is een skill die je krijgt als je de digital deluxe edition had gekocht.
Hatelijk
Timwonnacottzaterdag 29 september 2012 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 16:00 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Hatelijk
Idd, ik stoorde me er ook al aan zo'n inactive skill op mn skillpage :P
Ame_thystzaterdag 29 september 2012 @ 16:08
Je kan die unlocken met gems toch?
EpicKnifezaterdag 29 september 2012 @ 17:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 15:28 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ik twijfel tussen Asura en Human. Ik kan echt niet kiezen. Stiekem wil ik gewoon een chick zijn. ;(
Niet doen! Ik houd niet van impostors. Gewoon lekker naar de achterwerk van een man kijken.
Ame_thystzaterdag 29 september 2012 @ 17:12
Wat heeft dat nu weer met impostors te maken.
Ik kijk liever naar een femal character dan naar man boobs.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2012 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 17:12 schreef Ame_thyst het volgende:
Wat heeft dat nu weer met impostors te maken.
Ik kijk liever naar een femal character dan naar man boobs.
Dit.
Murderazaterdag 29 september 2012 @ 17:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 15:43 schreef timmmmm het volgende:
Wat stom. Ik ben level 30. Staat er bij mijn elite skills een skill waarbij ik een wolf kan summonnen. Ik denk awesome, dus die wil ik. Maar dat is de enige van 5 of 6 skills ofzo die ik niet kan nemen. Dik hatelijk. Iemand enig idee waarom niet?
Irritant ja, zou gewoon hidden moeten zijn.
Arashimashouzaterdag 29 september 2012 @ 17:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 17:25 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Dit.
Het is een fantasiespel, dus het maakt niet echt uit. Persoonlijk vind ik het meestal wat vervelend om met een vrouwelijke character rond te lopen. Maar misschien komt daar verandering in.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2012 @ 17:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 17:56 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Het is een fantasiespel, dus het maakt niet echt uit. Persoonlijk vind ik het meestal wat vervelend om met een vrouwelijke character rond te lopen. Maar misschien komt daar verandering in.
Ik heb het voornamelijk gedaan omdat je dan ongemerkt toch sneller hulp en items krijgt van andere spelers.

Mijn char heet: Sophie Pecunia.
Arashimashouzaterdag 29 september 2012 @ 18:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 17:58 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ik heb het voornamelijk gedaan omdat je dan ongemerkt toch sneller hulp en items krijgt van andere spelers.

Mijn char heet: Sophie Pecunia.
Pecunia snap ik. Sophie niet.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2012 @ 18:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 18:00 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Pecunia snap ik. Sophie niet.
Hoezo niet? ;(
Arashimashouzaterdag 29 september 2012 @ 18:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 18:06 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Hoezo niet? ;(
Omdat ik niet weet hoe je erop gekomen bent :P
#ANONIEMzaterdag 29 september 2012 @ 18:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 18:09 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Omdat ik niet weet hoe je erop gekomen bent :P
Ik vind het een mooie meisjesnaam. :P
Twozaterdag 29 september 2012 @ 18:09
Hmm nog twee armor parts en ik heb eindelijk full dungeon armor.
#ANONIEMzaterdag 29 september 2012 @ 20:22
Even de laatste AMD drivers proberen. Misschien scheelt het wat in performance. :P
Karinazaterdag 29 september 2012 @ 20:28
Ik heb niet alleen een hekel aan onderwater questen maar OOK aan questen in grotten, bah.
Arashimashouzaterdag 29 september 2012 @ 20:32
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 september 2012 20:28 schreef Karina het volgende:
Ik heb niet alleen een hekel aan onderwater questen maar OOK aan questen in grotten, bah.
Hoo! Please help Quaggans!
Karinazaterdag 29 september 2012 @ 20:33
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 september 2012 20:32 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Hoo! Please help Quaggans!
Ik sla zoveel mogelijk over, ik haat die grotten, ik verdwaal altijd :')
exzaterdag 29 september 2012 @ 22:56
Zooo, 35 :). Toch nog gelukt vandaag.. Ik liep net door een gebied en dacht goh ik begin nu toch minder spelers te zien..

Totdat er dus een random event was en daar waren weer 10 spelers.. Waar komen die toch vandaag :D.
jogyzaterdag 29 september 2012 @ 23:09
zodra ik level 80 ben dan zoek ik de beste PvP armor en gebruik ik de transwhatever stenen om ze eruit te laten zien als lvl 20 gear. Gewoon om mensen op het verkeerde been te zetten :P.
DjinNzondag 30 september 2012 @ 11:05
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 september 2012 20:33 schreef Karina het volgende:

[..]

Ik sla zoveel mogelijk over, ik haat die grotten, ik verdwaal altijd :')
omg ik heb precies hetzelfde probleem :') Dan wil ik snel wegrennen, maar verdwaal ik compleet. Met als gevolg dat ik nog meer enemies achter me aan krijg en alsnog doodga _O-
DjinNzondag 30 september 2012 @ 11:14
Lol wtf, ik dronk een glas wijn van zo'n merchant, nu beweegt heel mijn beeld op en neer :') _O-
Adameszondag 30 september 2012 @ 11:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 16:08 schreef Ame_thyst het volgende:
Je kan die unlocken met gems toch?
voor 2000 gems, dus 25 euro of 7,5 gold
Ookuzondag 30 september 2012 @ 11:21
Gisteren 3,5 met 15 guildies in de jumping puzzle in The Eternal Battlegrounds gezeten. Schoot niet op, want we gingen room na room. Telkens failde er iemand en was er weer een horde Invaders. Konden we weer opnieuw beginnen met de room. Uiteindelijk gefailed omdat we allen werden gekickt door inactivity na dood te zijn gegaan tegen een groep van 30 invaders die de laatste room aan het campen waren :')

Wel leuk tho, maar niets mee opgeschoten :P
timmmmmzondag 30 september 2012 @ 11:22
Ik ben best een beetje verslaafd
DjinNzondag 30 september 2012 @ 11:23
Huh, ik word ineenkeer van de server gegooid :?
Casino.Bobzondag 30 september 2012 @ 11:37
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 11:21 schreef Ooku het volgende:
Gisteren 3,5 met 15 guildies in de jumping puzzle in The Eternal Battlegrounds gezeten. Schoot niet op, want we gingen room na room. Telkens failde er iemand en was er weer een horde Invaders. Konden we weer opnieuw beginnen met de room. Uiteindelijk gefailed omdat we allen werden gekickt door inactivity na dood te zijn gegaan tegen een groep van 30 invaders die de laatste room aan het campen waren :')

Wel leuk tho, maar niets mee opgeschoten :P
Ik ben daar ook een keer geweest.. heb het ook niet gehaald, maar ik legde overal knockback mijnen neer.. gewoon omdat het kon :P
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 11:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 september 2012 18:09 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ik vind het een mooie meisjesnaam. :P
Maar dan roleplay je je als een meisje, dat maakt je wel weer een beetje homo :{
#ANONIEMzondag 30 september 2012 @ 11:49
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 11:40 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Maar dan roleplay je je als een meisje, dat maakt je wel weer een beetje homo :{
;(
Ik kijk liever naar een vrouwenkont. ;(
DjinNzondag 30 september 2012 @ 11:51
godver, hele tijd naar blood witch zitten zoeken, kan ik dr niet vinden :( :( Zie haar health droppen, zie dat ik wat map betreft op het goede punt zit maar nog zie ik NIKS. Begrijp er niks van :(
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 11:56
quote:
1s.gif Op zondag 30 september 2012 11:49 schreef robin007bond het volgende:

[..]

;(
Ik kijk liever naar een vrouwenkont. ;(
;( ;(
Ookuzondag 30 september 2012 @ 11:59
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 11:51 schreef DjinN het volgende:
godver, hele tijd naar blood witch zitten zoeken, kan ik dr niet vinden :( :( Zie haar health droppen, zie dat ik wat map betreft op het goede punt zit maar nog zie ik NIKS. Begrijp er niks van :(
n00b, de bloodwitch zit in een cave. Dus vanaf het punt waarop je haar op de kaart ziet, naar het noorden zwemmen en dan wat naar beneden. Daar zie je een cave entrance, waar je de bloodwitch kan vinden.
Karinazondag 30 september 2012 @ 12:16
Soms heb je mazzel: ik was met een skill point bezig, helaas ik ging dood en moest re-spawnen bij een way point, maar even later kreeg ik opeens TOCH de skill point! Zeker een andere speler in de buurt geweest die het had afgemaakt.
DjinNzondag 30 september 2012 @ 12:24
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 11:59 schreef Ooku het volgende:

[..]

n00b, de bloodwitch zit in een cave. Dus vanaf het punt waarop je haar op de kaart ziet, naar het noorden zwemmen en dan wat naar beneden. Daar zie je een cave entrance, waar je de bloodwitch kan vinden.
Noob? En wie the f*ck ben jij dan?
DjinNzondag 30 september 2012 @ 12:24
quote:
99s.gif Op zondag 30 september 2012 12:16 schreef Karina het volgende:
Soms heb je mazzel: ik was met een skill point bezig, helaas ik ging dood en moest re-spawnen bij een way point, maar even later kreeg ik opeens TOCH de skill point! Zeker een andere speler in de buurt geweest die het had afgemaakt.
Oh dat scheelt ook weer idd :D
wc-eendzondag 30 september 2012 @ 12:25
Ja dat vind ik wel heel apart af en toe... Dan loop je door een gebied, je doet geen fuck en tien minuten later krijg ik een bronzen medaille :P
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 12:27
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 12:24 schreef DjinN het volgende:

[..]

Noob? En wie the f*ck ben jij dan?
Dat was sarcasme! : D Niet zo mad 'n shit.
Adameszondag 30 september 2012 @ 12:30
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 11:40 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Maar dan roleplay je je als een meisje, dat maakt je wel weer een beetje homo :{
wat is dit dan, ik heb ook gewoon allemaal lekkere wijven om mee te spelen
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 12:36
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 12:30 schreef Adames het volgende:

[..]

wat is dit dan, ik heb ook gewoon allemaal lekkere wijven om mee te spelen
Printscreen maar eens.
Het is en blijft een 3D model he? :+
Ookuzondag 30 september 2012 @ 12:41
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 12:24 schreef DjinN het volgende:

[..]

Noob? En wie the f*ck ben jij dan?
:') :')
wdnzondag 30 september 2012 @ 13:01
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 11:23 schreef DjinN het volgende:
Huh, ik word ineenkeer van de server gegooid :?
Ik ook nu net. En kom er niet meer op :P

Er was trouwens erg veel lag.
Murderazondag 30 september 2012 @ 14:14
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 11:59 schreef Ooku het volgende:

[..]

n00b, de bloodwitch zit in een cave. Dus vanaf het punt waarop je haar op de kaart ziet, naar het noorden zwemmen en dan wat naar beneden. Daar zie je een cave entrance, waar je de bloodwitch kan vinden.
Goede manier om iemand te helpen. :')
Blisteringzondag 30 september 2012 @ 15:16
Ook maar gezwicht en gekocht :( Na 8 jaar WoW wou ik wel eens wat anders.

Human Mesmer gestart, wel heel erg tof. Doe alleen amper damage op level 6, moet serieus buffelen als een gek om meerdere mobs dood te krijgen -O-

Nja, zal nog wel beter worden hopelijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door Blistering op 30-09-2012 15:51:05 ]
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 15:50
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 15:16 schreef Blistering het volgende:
Ook maar gezwicht en gekocht :( Na 8 jaar WoW wou ik wel eens wat anders.

Human Mesmer gestart, wel heel erg tof. Doe alleen amper damage op level 6, moet serieus buffelen als een gek om meerdere mobs door te krijgen -O-

Nja, zal nog wel beter worden hopelijk.
In sPvP en WvW zijn mesmers erg sterk, mesmers worden inderdaad steeds sterker op hoger level maar blijven struggelen in PvE soms. :P
Adameszondag 30 september 2012 @ 15:54
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 15:16 schreef Blistering het volgende:
Ook maar gezwicht en gekocht :( Na 8 jaar WoW wou ik wel eens wat anders.

Human Mesmer gestart, wel heel erg tof. Doe alleen amper damage op level 6, moet serieus buffelen als een gek om meerdere mobs dood te krijgen -O-

Nja, zal nog wel beter worden hopelijk.
het is niet de sterkste pve class, guardian, ranger of elementalist in een groep is wat makkelijker
Blisteringzondag 30 september 2012 @ 16:17
Ah ok dan. Nouja, ik blijf 't gewoon wel spelen zolang ik 't nog tof vind. Zal vanzelf wel beter gaan gok ik.
AlwaysHappyzondag 30 september 2012 @ 18:12
Begin is er even inkomen, vooral de Mesmer. Word steeds leuker!
Adameszondag 30 september 2012 @ 18:15
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 16:17 schreef Blistering het volgende:
Ah ok dan. Nouja, ik blijf 't gewoon wel spelen zolang ik 't nog tof vind. Zal vanzelf wel beter gaan gok ik.
Er zit niet zo veel verschil in en hier zitten ook wel een paar mensen die mesmers als main hebben in PvE, die redden zich prima er mee. Maar feit is dat het niet ideaal is tegen de meeste groepen. Net zo als veel casters niet zo goed zijn tegen 1 enkele boss en wel weer prima tegen grote groepen.
Murderazondag 30 september 2012 @ 18:23
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 16:17 schreef Blistering het volgende:
Ah ok dan. Nouja, ik blijf 't gewoon wel spelen zolang ik 't nog tof vind. Zal vanzelf wel beter gaan gok ik.
En een andere klas erbij nemen, voor de afwisseling is het ook wel fijn als je de beesten soms even snel kan afmaken. :P
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 18:31
Hoe de freaking hell kan dit meisje nu al zulke vette armor hebben op lvl 8?
343j1x0.jpg
wc-eendzondag 30 september 2012 @ 18:34
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 18:31 schreef EpicKnife het volgende:
Hoe de freaking hell kan dit meisje nu al zulke vette armor hebben op lvl 8?
[ afbeelding ]
Misschien een alt die al level 80 is? Coole Dyes gevonden?
De_Dakgootzondag 30 september 2012 @ 18:39


[ Bericht 100% gewijzigd door De_Dakgoot op 30-09-2012 18:42:59 ]
Arashimashouzondag 30 september 2012 @ 18:44
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 18:39 schreef De_Dakgoot het volgende:

Fijne edit :')
Blisteringzondag 30 september 2012 @ 18:55
Wow, 2 namen achter elkaar in use. :{
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 18:57
quote:
2s.gif Op zondag 30 september 2012 18:34 schreef wc-eend het volgende:

[..]

Misschien een alt die al level 80 is? Coole Dyes gevonden?
Dyes gaan mee op alle accounts? Het kan ook cosmetica zijn trouwens.
Adameszondag 30 september 2012 @ 18:57
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 18:31 schreef EpicKnife het volgende:
Hoe de freaking hell kan dit meisje nu al zulke vette armor hebben op lvl 8?
[ afbeelding ]
transmutation stones, mijn 80 stones krijg ik ook voorlopig nog niet op. Of die HoM transmutation dingen, die vind ik ook wel mooi.

quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 18:57 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Dyes gaan mee op alle accounts? Het kan ook cosmetica zijn trouwens.
dyes zijn per character
wc-eendzondag 30 september 2012 @ 18:57
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 18:57 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Dyes gaan mee op alle accounts? Het kan ook cosmetica zijn trouwens.
Dyes gaan niet mee op alle accounts, mijn alt heeft niet dezelfde dyes als mijn main.
Karinazondag 30 september 2012 @ 19:27
Ik wil eigenlijk zwarte dye. Lijkt me wel tof helemaal in het zwart.
Adameszondag 30 september 2012 @ 19:28
quote:
99s.gif Op zondag 30 september 2012 19:27 schreef Karina het volgende:
Ik wil eigenlijk zwarte dye. Lijkt me wel tof helemaal in het zwart.
die is dan ook wel vrij duur ja. Wit is ook wel mooi, alleen past niet overal.
Karinazondag 30 september 2012 @ 19:29
Ik hoop op een drop en anders even sparen :)
Adameszondag 30 september 2012 @ 19:33
quote:
99s.gif Op zondag 30 september 2012 19:29 schreef Karina het volgende:
Ik hoop op een drop en anders even sparen :)
even sparen inderdaad, volgens mij kost hij nu zo rond de 3 gold. Valt zoals vrijwel elk item wel goed te doen.
Karinazondag 30 september 2012 @ 19:39
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 19:33 schreef Adames het volgende:

[..]

even sparen inderdaad, volgens mij kost hij nu zo rond de 3 gold. Valt zoals vrijwel elk item wel goed te doen.
Oh dat valt mee, ik ga vanaf nu ook alles wat ik "collect" (ore, etc.) verkopen, wat ik niet gebruik. Ik doe toch alleen tailoring en leatherworking, wat nog steeds niet opschiet trouwens :')

Meteen nog een andere vraag: die Black Lion key, kun je die gewoon meerdere malen gebruiken? Ik heb nu 7 kisten en nog geen key, omdat die key nogal duur is zag ik (200 gems?).
Adameszondag 30 september 2012 @ 19:43
quote:
99s.gif Op zondag 30 september 2012 19:39 schreef Karina het volgende:

[..]

Oh dat valt mee, ik ga vanaf nu ook alles wat ik "collect" (ore, etc.) verkopen, wat ik niet gebruik. Ik doe toch alleen tailoring en leatherworking, wat nog steeds niet opschiet trouwens :')

Meteen nog een andere vraag: die Black Lion key, kun je die gewoon meerdere malen gebruiken? Ik heb nu 7 kisten en nog geen key, omdat die key nogal duur is zag ik (200 gems?).
nee, maar key is volgens mij goedkoper. 75 gems per stuk en 300 voor 5. Kan het mishebben.
Keys krijg je wel eens bij mapcomplete en als je dan een kistje open maakt dan kan er wel eens een nieuwe key in zitten.
Maar er zitten eigenlijk alleen maar boosters en instant repair kits in. Stapel de kistjes lekker op in je storage en gebruik je keys als je ze krijgt, maar koop ze vooral niet. Ze willen die kistjes geloof ik wel interessanter maken, er is nu zelfs een kans op een permanente black lion trader die je altijd bij je hebt.

Ores kan je op zich wel bewaren, alleen alles boven de 250 dan verkopen ivm plek. Bij je volgende character heb je de ores misschien wel hard nodig.
Karinazondag 30 september 2012 @ 19:51
OK bedankt voor de tips, dan bewaar ik die kistjes gewoon tot ik toevallig een key krijg.
Blisteringzondag 30 september 2012 @ 19:56
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 18:23 schreef Murdera het volgende:

[..]

En een andere klas erbij nemen, voor de afwisseling is het ook wel fijn als je de beesten soms even snel kan afmaken. :P
Gelijk maar gedaan :9 Engineer aangemaakt, en dat hakt een stuk makkerlijker weg zeg!
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 20:00
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 18:57 schreef Adames het volgende:

[..]

transmutation stones, mijn 80 stones krijg ik ook voorlopig nog niet op. Of die HoM transmutation dingen, die vind ik ook wel mooi.

[..]

dyes zijn per character
80? Ik bekijk nu een youtube filmpje van die stones maar ik snap er nog weinig van. :p
Adameszondag 30 september 2012 @ 20:02
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 19:56 schreef Blistering het volgende:

[..]

Gelijk maar gedaan :9 Engineer aangemaakt, en dat hakt een stuk makkerlijker weg zeg!
Ben zelf wat meer fan van Ranger in PvE, maar scheelt niet veel. Het wapen kunnen wisselen van een ranger is erg fijn, een engineer heeft op zich wel utility skills er voor, maar vond dat niet zo fijn werken. En je hebt als ranger een pet die echt enorm veel damage kan tanken. Je ziet ook een stuk meer rangers vanwege die reden.
Adameszondag 30 september 2012 @ 20:02
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 20:00 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

80? Ik bekijk nu een youtube filmpje van die stones maar ik snap er nog weinig van. :p
op zijn minst
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 20:07
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 20:02 schreef Adames het volgende:

[..]

op zijn minst
Wacht, hoe krijg je die nou dan? En moet je er een vette armor piece voor hebben om een item te combineren voor die look? Het zit mij een beetje vaag :)
Timwonnacottzondag 30 september 2012 @ 20:17
Toevallig vandaag die zwarte dye gekocht, was iets minder dan 2 gold (Midnight fire). Ziet er idd erg strak uit :D
Adameszondag 30 september 2012 @ 20:20
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 20:17 schreef Timwonnacott het volgende:
Toevallig vandaag die zwarte dye gekocht, was iets minder dan 2 gold (Midnight fire). Ziet er idd erg strak uit :D
black dye is toch wat anders dan midnight fire
Adameszondag 30 september 2012 @ 20:22
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 20:07 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

Wacht, hoe krijg je die nou dan? En moet je er een vette armor piece voor hebben om een item te combineren voor die look? Het zit mij een beetje vaag :)
map completion krijg je sowieso 3 mutation stones en aangezien ik op mijn eerste character alle PvE maps heb gecomplete en op mijn tweede ook alweer een aantal, zit je toch wel tegen de 100 stones.
Met die stones kan je inderdaad de stats van het ene item combineren met de looks van het andere item. Alleen werken die basis stones alleen op gear van lvl 1 - 79 en voor lvl 80 pieces heb je fine stones nodig. Die kan je kopen in de gemstore of krijgen van de BL chests. Tot nu toe heb ik 1 keer 5 pieces gekregen van zo'n chest en ik heb toch al aardig wat kistjes geopend.
Murderazondag 30 september 2012 @ 20:26
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 19:56 schreef Blistering het volgende:

[..]

Gelijk maar gedaan :9 Engineer aangemaakt, en dat hakt een stuk makkerlijker weg zeg!
Ik heb een warrior als secondairy, en daarna nog een necro en engi die ik weinig gedaan heb. :P
timmmmmzondag 30 september 2012 @ 20:39
Level 36 hier. Welk area is leuk levelen nu?
Adameszondag 30 september 2012 @ 20:47
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 20:39 schreef timmmmm het volgende:
Level 36 hier. Welk area is leuk levelen nu?
www.gw2carthographers.com

zoek maar een leuke uit. Lornars Pass of Fields of Ruin dus. Ik vond die laatste wel leuker.
timmmmmzondag 30 september 2012 @ 20:48
Die link pakt ie niet?
De_Dakgootzondag 30 september 2012 @ 20:50
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 20:48 schreef timmmmm het volgende:
Die link pakt ie niet?
Nu zal die het wel doen.
http://gw2cartographers.com/
timmmmmzondag 30 september 2012 @ 20:51
jaaaaaaaaaaaaaaaa
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 20:22 schreef Adames het volgende:

[..]

map completion krijg je sowieso 3 mutation stones en aangezien ik op mijn eerste character alle PvE maps heb gecomplete en op mijn tweede ook alweer een aantal, zit je toch wel tegen de 100 stones.
Met die stones kan je inderdaad de stats van het ene item combineren met de looks van het andere item. Alleen werken die basis stones alleen op gear van lvl 1 - 79 en voor lvl 80 pieces heb je fine stones nodig. Die kan je kopen in de gemstore of krijgen van de BL chests. Tot nu toe heb ik 1 keer 5 pieces gekregen van zo'n chest en ik heb toch al aardig wat kistjes geopend.
100% map completion? Daar ben je wel even mee bezig zeg, haha. Mijn point of interest / vista's in lions arch resetten gewoon af en toe. Bug?
wdnzondag 30 september 2012 @ 21:34
Ik vind het allemaal erg mooi uitzien *O*

Het lagged nogal maar dat is grotendeels omdat ik onder Ubuntu speel :D
Arashimashouzondag 30 september 2012 @ 21:45
http://gw2cartographers.com/

Lornar's pass is best wel groot.
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 21:47
Ik snap die mutation stones niet. Ik wil ook die vette armor ;( ik sleep 1 item erin, maar dan?
wdnzondag 30 september 2012 @ 21:50
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 21:47 schreef EpicKnife het volgende:
Ik snap die mutation stones niet. Ik wil ook die vette armor ;( ik sleep 1 item erin, maar dan?
Men neme 2 armors OF 2 weapons en met een transmutation stone maar je er 1 armor OF 1 weapon van waarbij het uiterlijk van de ene en de stats van de andere worden samengevoed.

Van de wiki:

= Double-click a Transmutation Stone. There are at least two levels of transmute stones so make sure you have one big enough to handle your gear level. The stone's level limits are listed on the stones.
= Drag the two matching slot and weight gear choices into the left and right windows (two light boots for example).
= Click the gear picture of choice to choose skin. It moves to the center.
= Click the left or right statistics window. The stats move to the center.
= Click the left or right upgrade component window (if both items have upgrades applied). The rune or sigil moves to the center.
= Once something moves to the middle, the discarded set disappears. Click the center selected piece to bring up both choices again.
= At this point, if all is good, the "Item Transmutation" button will highlight. Click that button to complete or the X button at the top to cancel.

Lijkt me vrij simpel maar ben er nog niet mee bezig ;)
wdnzondag 30 september 2012 @ 21:51
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 21:06 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

100% map completion? Daar ben je wel even mee bezig zeg, haha. Mijn point of interest / vista's in lions arch resetten gewoon af en toe. Bug?
Hij bedoelt 1 maparea. Ik kreeg voor volledig compleet maken van 'cove' 3 stenen en een bak XP als reward.
Timwonnacottzondag 30 september 2012 @ 22:02
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 20:20 schreef Adames het volgende:

[..]

black dye is toch wat anders dan midnight fire
Het is allemaal zwart en donker. Dat verschil zie je echt niet tenzij je ver inzoomed.
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 22:02
Ohja, 100% completed. Ik ben een beetje verdrietig. Ontzettende spijt dat ik een asura heb genomen. Lelijke krengen zijn het. Je ziet amper armor ja :( !
#ANONIEMzondag 30 september 2012 @ 22:05
quote:
14s.gif Op zondag 30 september 2012 22:02 schreef EpicKnife het volgende:
Ohja, 100% completed. Ik ben een beetje verdrietig. Ontzettende spijt dat ik een asura heb genomen. Lelijke krengen zijn het. Je ziet amper armor ja :( !
Mijn tweede char is een Asura. Tja, ik weet het niet. Ze zijn lelijk, maar hun humor en intelligentie is wel tof. Verder speel ik wel veel liever met Sophie de human. :P
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 22:08
Ja, races hebben geen nadeel enzo. NOU. MOOI WEL. tuurlijk draag je dezelfde soort armor, maar asura's zijn zo klein dat de armor ook klein en onopvallend is. Ik ben lvl 22 en ik ga echt niet overnieuw beginnen. :+
Blisteringzondag 30 september 2012 @ 22:19
Vond m'n engineer maar boring, met die bommen enzo :D

Nu Norn Warrior, Mary Eloise :@ Maarem, beetje dom bezig geweest glaube ich. Weaponsmithing genomen, en die greatsword gemaakt. Maar daarna zag ik dat ik ook inscriptions kan maken, volgens mij had ik die beter kunnen maken vóór ik dat zwaard had gemaakt? :@
Timwonnacottzondag 30 september 2012 @ 22:30
Nog even ter illustratie, die Midnight Fire is imo echt zwart. Hoe donkerder, hoe beter :P

EZXTB.png
#ANONIEMzondag 30 september 2012 @ 22:54
Dat spotje waar je kan duiken in zwemkleding is trouwens echt tof. :P
Arashimashouzondag 30 september 2012 @ 22:59
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 22:54 schreef robin007bond het volgende:
Dat spotje waar je kan duiken in zwemkleding is trouwens echt tof. :P
Wel meer dan een plek hoor :P
Welk level ben je nu? Waar zit ge?
Lamabalzondag 30 september 2012 @ 23:03
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 22:30 schreef Timwonnacott het volgende:
Nog even ter illustratie, die Midnight Fire is imo echt zwart. Hoe donkerder, hoe beter :P

[ afbeelding ]
Fout man. Zo fout :@
timmmmmzondag 30 september 2012 @ 23:05
Godverdomme, net mn eerste run gedaan, storyline AC, is best wel epic
Arashimashouzondag 30 september 2012 @ 23:05
Ik heb nog nooit een dungeon oid gedaan ;(
Timwonnacottzondag 30 september 2012 @ 23:10
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 23:03 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Fout man. Zo fout :@
Niet half zo fout als de bever :P :P
Adameszondag 30 september 2012 @ 23:11
quote:
10s.gif Op zondag 30 september 2012 22:19 schreef Blistering het volgende:
Vond m'n engineer maar boring, met die bommen enzo :D

Nu Norn Warrior, Mary Eloise :@ Maarem, beetje dom bezig geweest glaube ich. Weaponsmithing genomen, en die greatsword gemaakt. Maar daarna zag ik dat ik ook inscriptions kan maken, volgens mij had ik die beter kunnen maken vóór ik dat zwaard had gemaakt? :@
gewoon green swords op de tp kopen, die staan er voor merchant price op
Ookuzondag 30 september 2012 @ 23:11
Ik heb nu een Ranger op lvl 80, een Guardian op lvl 32, maar ik wil eigenlijk nog iets erbij hebben. Zelf dacht ik aan een necromancer, maar welke race vinden jullie erbij passen?
Adameszondag 30 september 2012 @ 23:15
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 23:11 schreef Ooku het volgende:
Ik heb nu een Ranger op lvl 80, een Guardian op lvl 32, maar ik wil eigenlijk nog iets erbij hebben. Zelf dacht ik aan een necromancer, maar welke race vinden jullie erbij passen?
sowieso een caster ja, necro, mesmer en elementalist.
Necro is wel leuk, die staff skills doen massieve condition spam, maar is helaas niet goed tegen single mobs. Verder kan je redelijk supportive zijn met je wells, al lijkt dat veel meer voor PvP te zijn vanwege de conditionele voordelen.
Verder heb ik mijn necro volledig op minion master gespeeld, het werkt echt super goed in vrijwel alle gevallen. Echter kunnen de gevechten soms wel lang duren. Een minion master is erg afhankelijk van zijn traits en hoe hoger level ik werd hoe beter ik eigenlijk werd. Dat terwijl mijn ranger juist steeds meer moeite krijgt, hoe hoger level ik word. Eerst was het echt groepen mobs van hogere levels makkelijk afslachten, nu moet ik bij mijn eigen level blijven (tegen lvl 60).
Ele en mesmer heb ik maar weinig ervaring mee.
EpicKnifezondag 30 september 2012 @ 23:18
Mesmer is wisselvallend, soms voelt ie op, soms heeel underpowered.
#ANONIEMzondag 30 september 2012 @ 23:22
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 22:59 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Wel meer dan een plek hoor :P
Welk level ben je nu? Waar zit ge?
Twee chars van lvl 6. En nog niet zo ver hoor. :P
Ookuzondag 30 september 2012 @ 23:29
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 23:15 schreef Adames het volgende:

[..]

sowieso een caster ja, necro, mesmer en elementalist.
Necro is wel leuk, die staff skills doen massieve condition spam, maar is helaas niet goed tegen single mobs. Verder kan je redelijk supportive zijn met je wells, al lijkt dat veel meer voor PvP te zijn vanwege de conditionele voordelen.
Verder heb ik mijn necro volledig op minion master gespeeld, het werkt echt super goed in vrijwel alle gevallen. Echter kunnen de gevechten soms wel lang duren. Een minion master is erg afhankelijk van zijn traits en hoe hoger level ik werd hoe beter ik eigenlijk werd. Dat terwijl mijn ranger juist steeds meer moeite krijgt, hoe hoger level ik word. Eerst was het echt groepen mobs van hogere levels makkelijk afslachten, nu moet ik bij mijn eigen level blijven (tegen lvl 60).
Ele en mesmer heb ik maar weinig ervaring mee.
Ja necro vooral omdat het mij nogal verschillend spelen lijkt. Dan weer met een minion master en dan weer met conditions. Survivability is ook goed heb ik gehoord. Elementalist is mij eigenlijk te straight forward. Gewoon button smashen. Mesmer maak ik wel een keer later aan :P.

Nu nog kiezen bij welk ras de Necromancer het best past. Word denk ik een Asura of Sylvari Necro
Twomaandag 1 oktober 2012 @ 00:42
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 22:30 schreef Timwonnacott het volgende:
Nog even ter illustratie, die Midnight Fire is imo echt zwart. Hoe donkerder, hoe beter :P

[ afbeelding ]
Midnight Fire is heel donker bruin :)
Maar misschien dat het er zwart uit ziet op sommige armors.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 01:00
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 23:29 schreef Ooku het volgende:

[..]

Ja necro vooral omdat het mij nogal verschillend spelen lijkt. Dan weer met een minion master en dan weer met conditions. Survivability is ook goed heb ik gehoord. Elementalist is mij eigenlijk te straight forward. Gewoon button smashen. Mesmer maak ik wel een keer later aan :P.

Nu nog kiezen bij welk ras de Necromancer het best past. Word denk ik een Asura of Sylvari Necro
Elementalist is echt niet zo straightforward als de standaard mages
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 01:21
Ik heb nu zo'n 4 classes rond de lvl 15 / 20. Ik ben veel bezig met sPvP enzo, maar euhm.. Mesmers zijn leuk enzo, maar TE weinig dps imo.
Sweetpea8472maandag 1 oktober 2012 @ 08:07
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 23:29 schreef Ooku het volgende:

[..]
Elementalist is mij eigenlijk te straight forward. Gewoon button smashen.
Hmm, het is zeker geen button smashen op mijn elementalist hoor! Staff heeft teveel AoE waardoor je continue je gebied moet plaatsen (en moet strafen, wat dus niet lukt...), hetzelfde geldt voor wand. Dus gewoon een paar daggers en je leert dat button smashen wel af...
Frag_addermaandag 1 oktober 2012 @ 08:43
Elementalist heb ik nog helemaal niet gespeeld, misschien dat ik dat wel nog ga doen :) maar het lijkt me zo een compleet andere class omdat je geen wapens kan switchen maar juist tussen de elementen. Wat moet ik me er bij voorstellen?

Elementalist bij GW1 vond ik ronduit saai
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 09:18
quote:
0s.gif Op zondag 30 september 2012 23:10 schreef Timwonnacott het volgende:

[..]

Niet half zo fout als de bever :P :P
True that!
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 09:18
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 01:21 schreef EpicKnife het volgende:
Ik heb nu zo'n 4 classes rond de lvl 15 / 20. Ik ben veel bezig met sPvP enzo, maar euhm.. Mesmers zijn leuk enzo, maar TE weinig dps imo.
Dan faal je hard. Mesmers hebben een vies hoge dps.
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 09:47
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 09:18 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Dan faal je hard. Mesmers hebben een vies hoge dps.
Over time ja..
Casino.Bobmaandag 1 oktober 2012 @ 09:55
De beste dps is overtime.. ik stack met mijn engineer dan ook op condition damage.
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 09:59
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 09:47 schreef Murdera het volgende:

[..]

Over time ja..
Nee hoezo. Mesmer heeft een hoge burst.
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 10:01
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 09:59 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Nee hoezo. Mesmer heeft een hoge burst.
In vergelijking met wat? Een guardian? :P
Frag_addermaandag 1 oktober 2012 @ 10:06
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:01 schreef Murdera het volgende:

[..]

In vergelijking met wat? Een guardian? :P
als je alleen die .1 sec telt dat er 3 clones in rennen en zichzelf opblazen heb je wel ff een flinke burst :P
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 10:09
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:06 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

als je alleen die .1 sec telt dat er 3 clones in rennen en zichzelf opblazen heb je wel ff een flinke burst :P
Of de tijdelijke burst als je pistol clone schiet, dat is ook wel leuk, maar daarna staat hij toch echt 10 seconden stil. _O-
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 10:10
Ik bouw crits op mesmers.

Klopt het dat er echt mensen stoppen op lvl 80 omdat er weinig te doen is? Geen content voor endgame?
jogymaandag 1 oktober 2012 @ 10:22
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:10 schreef EpicKnife het volgende:
Ik bouw crits op mesmers.

Klopt het dat er echt mensen stoppen op lvl 80 omdat er weinig te doen is? Geen content voor endgame?
Als je niet van de pvp bent is 80 nogal snel saai denk ik.
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 10:23
sPvP is leuk, WvW is meh. Ik hoop op meer content..
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 10:24
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:01 schreef Murdera het volgende:

[..]

In vergelijking met wat? Een guardian? :P
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:06 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

als je alleen die .1 sec telt dat er 3 clones in rennen en zichzelf opblazen heb je wel ff een flinke burst :P
Heb je ooit pvp gedaan?

Mesmers kunnen dus een vies hoge burst hebben. Elke class heeft wel een burst build.
Casino.Bobmaandag 1 oktober 2012 @ 10:26
en je hebt ook nog dungeons.
Frag_addermaandag 1 oktober 2012 @ 10:29
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:10 schreef EpicKnife het volgende:
Ik bouw crits op mesmers.

Klopt het dat er echt mensen stoppen op lvl 80 omdat er weinig te doen is? Geen content voor endgame?
Ja ik heb gemerkt dat veel mensen die in no time level 80 waren nu WoW met hun panda add on spelen tot er meer content is. Ik ben gewoon met een 2e class begonnen :D
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 10:31
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:29 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Ja ik heb gemerkt dat veel mensen die in no time level 80 waren nu WoW met hun panda add on spelen tot er meer content is. Ik ben gewoon met een 2e class begonnen :D
Dat is ook een grote fout wat mensen maken. Ik heb berichten gelezen van level 80 mensen die advies geven.

Wat de meesten zeggen is: Rush niet naar 80. Probeer zoveel mogelijk alles te ontdekken en noem het maar op. De meesten hebben wel spijt dat ze gerushed zijn naar 80.
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 10:34
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:24 schreef Lamabal het volgende:

[..]

[..]

Heb je ooit pvp gedaan?

Mesmers kunnen dus een vies hoge burst hebben. Elke class heeft wel een burst build.
Zou je een filmpje kunnen maken? Want ik ben toch wel benieuwd. :)
Frag_addermaandag 1 oktober 2012 @ 10:36
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:31 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Dat is ook een grote fout wat mensen maken. Ik heb berichten gelezen van level 80 mensen die advies geven.

Wat de meesten zeggen is: Rush niet naar 80. Probeer zoveel mogelijk alles te ontdekken en noem het maar op. De meesten hebben wel spijt dat ze gerushed zijn naar 80.
Probleem is de "het spel begint pas bij level 80" mentaliteit. Als dat zo ie zou je wel op lvl 80 beginnen. Voor mij begint een spel bij het begin :D en ik wil er dan ook van genieten! Ik moet alleen bekennen dat ik met sommige rassen gewoon minder heb dan met andere. Ik vind een charr er niet vet uit zien maar hun starting zone wel maar de drang om met een level 80 personage die starting zone te gaan doen heb ik dan weer niet. Even bedenken wat ik daarop ga verzinnen.
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 10:41
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:34 schreef Murdera het volgende:

[..]

Zou je een filmpje kunnen maken? Want ik ben toch wel benieuwd. :)
jogymaandag 1 oktober 2012 @ 10:48
Ik heb wel 3 slots erbij gekocht zodat ik een char heb van elk profession nu. Ik begon heel lekker met elementalist maar ben nu toch redelijk verslaafd aan mijn warrior. :9.
Frag_addermaandag 1 oktober 2012 @ 10:52
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:48 schreef jogy het volgende:
Ik heb wel 3 slots erbij gekocht zodat ik een char heb van elk profession nu. Ik begon heel lekker met elementalist maar ben nu toch redelijk verslaafd aan mijn warrior. :9.
wat maakt een warrior zo leuk dan? Ik wil nu naast mijn mesmer een andere profession maar het wordt denk ik een thief :D
Sweetpea8472maandag 1 oktober 2012 @ 10:53
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 08:43 schreef Frag_adder het volgende:
Elementalist heb ik nog helemaal niet gespeeld, misschien dat ik dat wel nog ga doen :) maar het lijkt me zo een compleet andere class omdat je geen wapens kan switchen maar juist tussen de elementen. Wat moet ik me er bij voorstellen?

Elementalist bij GW1 vond ik ronduit saai
Zijn niet te vergelijken... Houd er wel rekening mee dat je wel maar een light armour draagt (en daggers brengen je wel heel dicht bij de actie hoor!)

En wat je daarbij moet voorstellen? Je houdt hetzelfde wapen, alleen krijg je een volledige nieuwe skillbar voorgeschoteld (dus die eerste 5 skills). Fire is veel damage. Water is meest healing, Air is burst damage, en Earth is damage over time.

Ik begin meestal met aarde, trek me naar m'n vijand toe, laat hem op z'n gat zitten, gooi er even een durende AoE tegenaan, switch naar vuur (als het nog nodig is) en maak hem gaar. En dan als ik pech heb nog even wat lichtflitsen erop af om daarna weer naar m'n aarde terug te gaan.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 10:54
Wat was eigenlijk de end level content bij gw1 bij release? Daar kon je volgens mij ook alleen hardcore gaan farmen en verder dan alle skills verzamelen.
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 10:55
Ik vind het nog steeds een slecht gebalanceerd spel, er zijn geen rollen. Jammer dan iedereen een heal skill heeft op 20 seconden cooldown. Jammer dat guardian uberhaupt 1v5 kan doen en constant kan healen / supporten. Elke class heeft decent dps, maar wanneer er classes zijn die je outhealen dan heeft arenanet toch echt iets fouts gedaan.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 10:56
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:48 schreef jogy het volgende:
Ik heb wel 3 slots erbij gekocht zodat ik een char heb van elk profession nu. Ik begon heel lekker met elementalist maar ben nu toch redelijk verslaafd aan mijn warrior. :9.
3e slot is hier ook binnen, hoef ik voorlopig geen gold meer in die gemstore te duwen
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 10:57
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:55 schreef EpicKnife het volgende:
Ik vind het nog steeds een slecht gebalanceerd spel, er zijn geen rollen. Jammer dan iedereen een heal skill heeft op 20 seconden cooldown. Jammer dat guardian uberhaupt 1v5 kan doen en constant kan healen / supporten. Elke class heeft decent dps, maar wanneer er classes zijn die je outhealen dan heeft arenanet toch echt iets fouts gedaan.
wat?
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 10:58
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:55 schreef EpicKnife het volgende:
Ik vind het nog steeds een slecht gebalanceerd spel, er zijn geen rollen. Jammer dan iedereen een heal skill heeft op 20 seconden cooldown. Jammer dat guardian uberhaupt 1v5 kan doen en constant kan healen / supporten. Elke class heeft decent dps, maar wanneer er classes zijn die je outhealen dan heeft arenanet toch echt iets fouts gedaan.
Dat ligt serieus echt aan hoe je zelf speelt.

Veel guardians spelen op een boon build. Oftewel met buffs, en cleanse zodat ze geen condition damage krijgen.

Burst specs stellen niks meer voor tegen deze mensen. Je moet dus of naar condition gaan of naar een build gaan wat boons weghaalt bij de enemy. Het is gewoon aanpassen.
jogymaandag 1 oktober 2012 @ 11:00
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:52 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

wat maakt een warrior zo leuk dan? Ik wil nu naast mijn mesmer een andere profession maar het wordt denk ik een thief :D
Gewoon raggen, na het spelen van een ele is het een hele verademing dat je een tegenstander zonder te veel rennen en dodgen kapot kan maken :P.
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 11:01
Condition op een Ele, necro thief snap ik nog. Maar de mesmer kan dit amper, mesmer is het best af met een phantasm precision build. En guardians outhealen mijn 2 pistol duelists makkelijk. 9 boons tegelijk activaten is ook walgelijk. De mesmer heeft random eens 1 boon. :P
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 11:04
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:01 schreef EpicKnife het volgende:
Condition op een Ele, necro thief snap ik nog. Maar de mesmer kan dit amper, mesmer is het best af met een phantasm precision build. En guardians outhealen mijn 2 pistol duelists makkelijk. 9 boons tegelijk activaten is ook walgelijk. De mesmer heeft random eens 1 boon. :P
Nop. Mesmers hebben een hoge condition build. Je kan ze spelen met een confusion build.
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 11:04
quote:
Cool, ga ik vanavond even kijken.
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 11:06
Heb ik geprobeerd, lukte niet zo goed. voor die scepter ability moet je stilstaan volgens mij. Damage is ook niet al te best.
Als ik condition wil spelen moet ik staff & scepter/torch ofzo gaan. ipv greatsword/sword/pistol.

Ben vrij vandaag dus deed even sPvP. Geen kans haha, een guardian die constant 1v4't en een thief die een heartseeker build gebruikt. Nobrain thiefs.
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 11:06
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 10:52 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

wat maakt een warrior zo leuk dan? Ik wil nu naast mijn mesmer een andere profession maar het wordt denk ik een thief :D
Heavy armor, melee, snelle dmg, eigenlijk het tegenovergestelde van de mesmer, daarom vond ik hem perfect om met mijn mesmer af te wisselen. :)
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 11:16
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:06 schreef EpicKnife het volgende:
Heb ik geprobeerd, lukte niet zo goed. voor die scepter ability moet je stilstaan volgens mij. Damage is ook niet al te best.
Als ik condition wil spelen moet ik staff & scepter/torch ofzo gaan. ipv greatsword/sword/pistol.

Ben vrij vandaag dus deed even sPvP. Geen kans haha, een guardian die constant 1v4't en een thief die een heartseeker build gebruikt. Nobrain thiefs.
Ligt aan jou dus. Het is gewoon hoe je zelf het leukst vind spelen.

Ookumaandag 1 oktober 2012 @ 11:19
Nadat ik een paar plaatjes heb gezien ga ik toch voor een Male Charr Necromancer. Nu nog een voornaam. Achternaam heb ik al: Soulshriek. Dus het wordt ........ Soulshriek. Keuzes keuzes :P
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 11:22
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:16 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Ligt aan jou dus. Het is gewoon hoe je zelf het leukst vind spelen.

thanks, zal hem ff proberen.

quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:19 schreef Ooku het volgende:
Nadat ik een paar plaatjes heb gezien ga ik toch voor een Male Charr Necromancer. Nu nog een voornaam. Achternaam heb ik al: Soulshriek. Dus het wordt ........ Soulshriek. Keuzes keuzes :P
Necro's zijn best zwakjes en worden de underpoweredste class genoemd in het spel, maar dat maakt het dan ook wel weer leuk zo'n challenge. :P
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:22
Piet soulshriek
Jan soulshriek
Sam soulshriek
Stefan soulshriek

Genoeg keus
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 11:23
Rick Soulshriek
Pik Soulshriek
Willem Jan Soulshriek ( Noes die is te lang)
Casino.Bobmaandag 1 oktober 2012 @ 11:24
Shrek Soulshriek.
Ame_thystmaandag 1 oktober 2012 @ 11:24
Kill veteran, loop naar volgende veteran, vorige respawns na 30 seconden :')
Dood

Top systeem dat scaling ^O^ :')
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:24
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:22 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

thanks, zal hem ff proberen.

[..]

Necro's zijn best zwakjes en worden de underpoweredste class genoemd in het spel, maar dat maakt het dan ook wel weer leuk zo'n challenge. :P
valt mee, solo is hij prima, alleen in veel dungeons vind ik hem een beetje nutteloos. Vandaar dat ik nu een ranger erbij heb gemaakt.
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 11:24
Peter Soulshriek
Gerard Soulshriek
Pieter Soulshriek
Martijn Soulshriek
Fred Soulshriek
Eddie Soulshriek
Erwin Soulshriek
Columbus Soulshriek
Katie Soulshriek (mooie mannen naam)
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 11:25
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:24 schreef Adames het volgende:

[..]

valt mee, solo is hij prima, alleen in veel dungeons vind ik hem een beetje nutteloos. Vandaar dat ik nu een ranger erbij heb gemaakt.
hoe zijn mesmers en thiefs in dungeons verder?
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:26
Niet dat ik zo'n geniale namen heb trouwens
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:28
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:25 schreef EpicKnife het volgende:

[..]

hoe zijn mesmers en thiefs in dungeons verder?
aangezien dungeons voornamelijk gaan om de bosses, heb ik het daar nu dus over. Thiefs zijn vrijwel gelimiteerd tot dual pistol, dat gaat op zich, maar ranger en ook engineer zijn dan eigenlijk beter. Mesmers zijn ook niet zo sterk, maar doen het beter dan een necro imo. Necro kan wel met een axe constant vulnerability aanbrengen, wat wel een meerwaarde is.
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 11:30
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:28 schreef Adames het volgende:

[..]

aangezien dungeons voornamelijk gaan om de bosses, heb ik het daar nu dus over. Thiefs zijn vrijwel gelimiteerd tot dual pistol, dat gaat op zich, maar ranger en ook engineer zijn dan eigenlijk beter. Mesmers zijn ook niet zo sterk, maar doen het beter dan een necro imo. Necro kan wel met een axe constant vulnerability aanbrengen, wat wel een meerwaarde is.
Jaa, want ik twijfel nogsteeds voor een main character. Ooit (ooit) wil ik nog een lvl 80 character rushen, want vrienden willen ook dat ik een lvl 80 char krijg, alhoewel ik me wel mooi vermaak met constant characters switchen van lvl 20. Lvl 80 vrienden vervelen zich al ter plekke
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 11:30
quote:
Whoei, die is wel erg bruut.
De_Dakgootmaandag 1 oktober 2012 @ 11:32
Jezus man in WvW wordt je doodgespamd met duitsers en Fransen wave na wave.
Hebben die 2 een alliance?
Lamabalmaandag 1 oktober 2012 @ 11:33
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:28 schreef Adames het volgende:

[..]

aangezien dungeons voornamelijk gaan om de bosses, heb ik het daar nu dus over. Thiefs zijn vrijwel gelimiteerd tot dual pistol, dat gaat op zich, maar ranger en ook engineer zijn dan eigenlijk beter. Mesmers zijn ook niet zo sterk, maar doen het beter dan een necro imo. Necro kan wel met een axe constant vulnerability aanbrengen, wat wel een meerwaarde is.
Dungeons draait vooral om dat je vanaf een afstand damage kan doen. Een thief heeft opzich niet zo heel veel in te brengen met daggers. Alleen met een short bow wil het nog wel is werken.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:36
Necro minion master is verder een prima main, al moet de AI wel sterk worden verbeterd. Elementalist vind ik wat kwetsbaarder in exploren, maar in een (dungeon) groep wel weer wat sterker. Mesmer is dan mijn minst favoriete keus in PvE.
Van engineer, ranger en thief is imo weer hetzelfde te zeggen. Ranger is solo wat sterker door zijn hogere damage en zijn tankende pet. In een groep biedt een engineer weer wat meer utility met de turrets. Thief is de zwakste in PvE.
Warrior en guardian is in PvE guardian weer wat beter solo door zijn betere healing, maar de warrior heeft de betere damage. Al is warrior de enige class waar ik niet zo veel over weet.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:37
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:33 schreef Lamabal het volgende:

[..]

Dungeons draait vooral om dat je vanaf een afstand damage kan doen. Een thief heeft opzich niet zo heel veel in te brengen met daggers. Alleen met een short bow wil het nog wel is werken.
ja daarom zeg ik ook vrijwel gelimiteerd tot dual pistol, ook ranged dus.
Frag_addermaandag 1 oktober 2012 @ 11:46
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:28 schreef Adames het volgende:

[..]

aangezien dungeons voornamelijk gaan om de bosses, heb ik het daar nu dus over. Thiefs zijn vrijwel gelimiteerd tot dual pistol, dat gaat op zich, maar ranger en ook engineer zijn dan eigenlijk beter. Mesmers zijn ook niet zo sterk, maar doen het beter dan een necro imo. Necro kan wel met een axe constant vulnerability aanbrengen, wat wel een meerwaarde is.
Mesmers zijn niet zo sterk maar het valt me op dat je wel een ontzettend goede surviveability hebt met die clones. Ik heb bij aardig wat dungeons gehad dat ik met mijn (redelijk matige team) als mesmer gewoon bleef leven zodat de rest kon respawnen en weer terug rende terwijl ik de boss bezig hield met dodgen en clones zodat deze niet healde.
Maar het duurt zooooooo lang.

Vandaag ook maar eens ranger proberen :D
Ookumaandag 1 oktober 2012 @ 11:48
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:22 schreef Adames het volgende:
Piet soulshriek
Jan soulshriek
Sam soulshriek
Stefan soulshriek

Genoeg keus
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:23 schreef Lamabal het volgende:
Rick Soulshriek
Pik Soulshriek
Willem Jan Soulshriek ( Noes die is te lang)
quote:
7s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:24 schreef Casino.Bob het volgende:
Shrek Soulshriek.
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:24 schreef EpicKnife het volgende:
Peter Soulshriek
Gerard Soulshriek
Pieter Soulshriek
Martijn Soulshriek
Fred Soulshriek
Eddie Soulshriek
Erwin Soulshriek
Columbus Soulshriek
Katie Soulshriek (mooie mannen naam)
Bedankt jongens!, maar de keuze is toch gevallen op Garfazz Soulshriek :D
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 11:49
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:48 schreef Ooku het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

Bedankt jongens!, maar de keuze is toch gevallen op Garfazz Soulshriek :D
Dat wilde ik net opperen. :D
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:50
Necro is echt butje in dungeons, al valt bet bij sommigen nog mee. Axe heeft nog redelijke damage en vulnerability op autoattack, maar je wel maar half range. Staff is condition heavy, daar waar veel bosses daar tegen immuun zijn. Minions zijn wel leuk, maar veel bosses hebben gewoon pbaoe damage waardoor ze in een keer gewiped zijn en als elite heb je echt niks nuttigs. Een goed race uitzoeken voor een betere elite is wel handig.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:50
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:48 schreef Ooku het volgende:

[..]


[..]


[..]


[..]

Bedankt jongens!, maar de keuze is toch gevallen op Garfazz Soulshriek :D
het is toch wat met die nieuwe namen tegenwoordig
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 11:51
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:50 schreef Adames het volgende:
Necro is echt butje in dungeons, al valt bet bij sommigen nog mee. Axe heeft nog redelijke damage en vulnerability op autoattack, maar je wel maar half range. Staff is condition heavy, daar waar veel bosses daar tegen immuun zijn. Minions zijn wel leuk, maar veel bosses hebben gewoon pbaoe damage waardoor ze in een keer gewiped zijn en als elite heb je echt niks nuttigs. Een goed race uitzoeken voor een betere elite is wel handig.
Welke race heeft welke elite trouwens?
Ookumaandag 1 oktober 2012 @ 11:54
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:51 schreef Murdera het volgende:

[..]

Welke race heeft welke elite trouwens?
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Elite_skill

Klik eens op de link, daar kan je de profession bound elites zien en de race bounds.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:54
Humans hebben die avatars, sylvari hebben van die summon dingen die kunnen aanvallen, charr hebben een bazooka, missile barrage (soort meteor shower) en een warband die ze kunnen oproepen, azura hebben die golems en norn weet ik even niet meer
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:55
Overigens vind ik de elite skills van de races eigenlijk allemaal zwak, maar het kan net een ene keer wel handig zijn
Casino.Bobmaandag 1 oktober 2012 @ 11:57
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:50 schreef Adames het volgende:
Necro is echt butje in dungeons, al valt bet bij sommigen nog mee. Axe heeft nog redelijke damage en vulnerability op autoattack, maar je wel maar half range. Staff is condition heavy, daar waar veel bosses daar tegen immuun zijn. Minions zijn wel leuk, maar veel bosses hebben gewoon pbaoe damage waardoor ze in een keer gewiped zijn en als elite heb je echt niks nuttigs. Een goed race uitzoeken voor een betere elite is wel handig.
welke bosses dan? ben ze namelijk nog niet tegengekomen.
Ookumaandag 1 oktober 2012 @ 11:58
quote:
7s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:57 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

welke bosses dan? ben ze namelijk nog niet tegengekomen.
Ik weet dat er een golem boss zit in Sorrows Embrace, als je daar conditions opflikkert wordt hij sterker,
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 11:59
quote:
7s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:57 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

welke bosses dan? ben ze namelijk nog niet tegengekomen.
of ja immuun, er zijn er, bijv die in sorrows enmbrace, die hun conditions weghealen, waardoor het nog vrijwel geen effect heeft
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 12:00
Classes die ik nu heb: Thief, Mesmer, Necromancer, Ranger, (suggestie voor een 5e class?) Ik moet nog een main zoeken sjezzzz :{
Casino.Bobmaandag 1 oktober 2012 @ 12:02
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:58 schreef Ooku het volgende:

[..]

Ik weet dat er een golem boss zit in Sorrows Embrace, als je daar conditions opflikkert wordt hij sterker,
bedankt voor de tip.. ik denk dat ik voor een wipe zou zorgen als ik dat niet wist
Heb een condition build met engineer.. al mijn attacks geven een condtion. :P
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 12:04
quote:
7s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:02 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

bedankt voor de tip.. ik denk dat ik voor een wipe zou zorgen als ik dat niet wist
Heb een condition build met engineer.. al mijn attacks geven een condtion. :P
die boss is echt een Hell, niet normaal, maar gelukkig kan je natuurlijk altijd midden in de dungeon je skills wisselen
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 12:05
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:00 schreef EpicKnife het volgende:
Classes die ik nu heb: Thief, Mesmer, Necromancer, Ranger, (suggestie voor een 5e class?) Ik moet nog een main zoeken sjezzzz :{
guardian of warrior dan. Prima main ook, beide wel
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 12:06
Ik zat te denken aan elementalist, maar ik neem wel guardian. :P even testen.
De_Dakgootmaandag 1 oktober 2012 @ 12:06
Guardian is makkelijk spelen :P
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 12:08
Alles is makkelijk te spelen :P Thiefs zeggen dat mesmers nobrainers zijn en mesmers vinden dat andersom. Thief vs mesmer is net een fanboy battle als ik het soms lees.
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 12:12
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 11:54 schreef Ooku het volgende:

[..]

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Elite_skill

Klik eens op de link, daar kan je de profession bound elites zien en de race bounds.
Wow, sommige races hebben echt dikke elite skills. :D
Die van de norn zijn flink kansloos. _O-
Verander in een beest, waarbij je minder damage doet, en stil moet staan om je skills te gebruiken. _O-
ems.maandag 1 oktober 2012 @ 12:14
Die van Norn zijn inderdaad waardeloos. Vooral omdat ze allemaal een belachelijk hoge cooldown hebben en niet zoveel opleveren waardoor je ze eigenlijk al nooit wil gebruiken.
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 12:14
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:14 schreef ems. het volgende:
Die van Norn zijn inderdaad waardeloos. Vooral omdat ze allemaal een belachelijk hoge cooldown hebben en niet zoveel opleveren waardoor je ze eigenlijk al nooit wil gebruiken.
Elk andere race heeft een summon, dat is wel vet. :D
Scheringamaandag 1 oktober 2012 @ 12:17
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:08 schreef EpicKnife het volgende:
Alles is makkelijk te spelen :P Thiefs zeggen dat mesmers nobrainers zijn en mesmers vinden dat andersom. Thief vs mesmer is net een fanboy battle als ik het soms lees.
Mesmers zijn dan ook heel vervelende vijanden in PvP, met die clones.
Ik sta iedere keer op de verkeerde te rammen :P

Ik heb trouwens ook heel even een Mesmer geprobeerd, maar ik vond hem te traag aanvoelen.
Misschien dat ik het later nog een keer probeer :Y
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 12:23
Was ik net bezig met een norn guardian aan het createn, las ik dat over elites. Toch maar voor gekozen. :P
drumstickNLmaandag 1 oktober 2012 @ 12:23
Die Charr skills zijn baas; waarom heeft human dat niet. ;(
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 12:23
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:23 schreef EpicKnife het volgende:
Was ik net bezig met een norn guardian aan het createn, las ik dat over elites. Toch maar voor gekozen. :P
Ik vind norn er wel tof uitzien. :)
Maar wel jammer dat de elite skills onbruikbaar zijn.
Frag_addermaandag 1 oktober 2012 @ 12:23
quote:
3s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:17 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Mesmers zijn dan ook heel vervelende vijanden in PvP, met die clones.
Ik sta iedere keer op de verkeerde te rammen :P

Ik heb trouwens ook heel even een Mesmer geprobeerd, maar ik vond hem te traag aanvoelen.
Misschien dat ik het later nog een keer probeer :Y
Werkt het niet om de echte te targetten met T, dan heeft hij altijd dat icoontje boven zich en weet je automatisch welke de clones zijn
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 12:24
quote:
11s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:23 schreef drumstickNL het volgende:
Die Charr skills zijn baas; waarom heeft human dat niet. ;(
Omdat human deze heeft.
800px-The_Hounds_of_Balthazar_concept_art.jpg

At level 80 each hound has about 6000 health and 2000 armor, its auto-attack deals approximately 450-500 damage (about 700 on criticals), plus 750 burning damage each second. The aoe jumping attack deals about 1800-2000 damage. Burning is applied with every attack.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 12:24
quote:
11s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:23 schreef drumstickNL het volgende:
Die Charr skills zijn baas; waarom heeft human dat niet. ;(
valt wel tegen. Zelfs als ranger (waar de skills een prima aanvulling zijn) heeft het weinig zin om ze mee te nemen. De Barrage doe je meer voor de mooie visuele effecten dan voor de damage zelf.
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 12:25
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:24 schreef Adames het volgende:

[..]

valt wel tegen. Zelfs als ranger (waar de skills een prima aanvulling zijn) heeft het weinig zin om ze mee te nemen. De Barrage doe je meer voor de mooie visuele effecten dan voor de damage zelf.
De warband is niet bruikbaar?
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 12:25
Kut. Nu twijfel ik, Guardian human, norn or charr? : D
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 12:26
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:25 schreef Murdera het volgende:

[..]

De warband is niet bruikbaar?
nog niet geprobeerd, alleen charzooka en barrage, waarbij ik dacht dat barrage op zich wel de beste zou zijn.
drumstickNLmaandag 1 oktober 2012 @ 12:26
800px-2012_September_Hounds_of_Balthazar.png
Wel grappig maar duurt maar 30 seconden.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 12:26
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:24 schreef Murdera het volgende:

[..]

Omdat human deze heeft.
[ afbeelding ]

At level 80 each hound has about 6000 health and 2000 armor, its auto-attack deals approximately 450-500 damage (about 700 on criticals), plus 750 burning damage each second. The aoe jumping attack deals about 1800-2000 damage. Burning is applied with every attack.
lekker, al zou ik dan eerder de mistfire wolf gebruiken.
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 12:27
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:25 schreef EpicKnife het volgende:
Kut. Nu twijfel ik, Guardian human, norn or charr? : D
ik heb een norn omdat een guardian heel groot moet zijn vind ik, als het gaat om elite skills dan een van de andere 2 blijkbaar.
Casino.Bobmaandag 1 oktober 2012 @ 12:27
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:08 schreef EpicKnife het volgende:
Alles is makkelijk te spelen :P Thiefs zeggen dat mesmers nobrainers zijn en mesmers vinden dat andersom. Thief vs mesmer is net een fanboy battle als ik het soms lees.
ik quest met guardian standaard 5 levels boven mijn eigen level. Pas bij 6 levels en meerdere mobs wordt het lastig :P
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 12:28
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:25 schreef EpicKnife het volgende:
Kut. Nu twijfel ik, Guardian human, norn or charr? : D
Hounds of Balthazar
800px-2012_September_Hounds_of_Balthazar.png
Warband Support
10_Tristan-590x314.jpg
of
Become the Raven
250px-Becometheraven.jpg
_O-
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 12:28
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:26 schreef Adames het volgende:

[..]

lekker, al zou ik dan eerder de mistfire wolf gebruiken.
Niet iedereen heeft CE, ik ook niet.
Scheringamaandag 1 oktober 2012 @ 12:29
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:23 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Werkt het niet om de echte te targetten met T, dan heeft hij altijd dat icoontje boven zich en weet je automatisch welke de clones zijn
Misschien moet ik dat eens proberen, alleen als iemand anders een target callt (met ctrl + click) dan verdwijnt het icoontje weer denk ik
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 12:29
quote:
3s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:29 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Misschien moet ik dat eens proberen, alleen als iemand anders een target callt (met ctrl + click) dan verdwijnt het icoontje weer denk ik
denk het ook, verdwijnt het icoontje niet sowieso al met stealth?
Murderamaandag 1 oktober 2012 @ 12:30
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:23 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Werkt het niet om de echte te targetten met T, dan heeft hij altijd dat icoontje boven zich en weet je automatisch welke de clones zijn
frabz-ultra-gaaay-c0d847.jpg
EpicKnifemaandag 1 oktober 2012 @ 12:30
Charr dan maar :)
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 12:30
quote:
14s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:30 schreef EpicKnife het volgende:
Charr dan maar :)
en volgende week verwacht ik je lvl 80
Scheringamaandag 1 oktober 2012 @ 12:30
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:29 schreef Adames het volgende:

[..]

denk het ook, verdwijnt het icoontje niet sowieso al met stealth?
Misschien zelfs wel als hij een clone oproept
Adamesmaandag 1 oktober 2012 @ 12:30
quote:
3s.gif Op maandag 1 oktober 2012 12:30 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Misschien zelfs wel als hij een clone oproept
bij clone is toch ook heel even stealth of niet?