Da's heel geen tosti.quote:Op woensdag 18 april 2012 13:15 schreef Bakkerd het volgende:
Donker brood met tapenade, kip/kalkoenfilet en mozzarella. En ketchup uiteraard.
Hamburgers, bief en kip bak ik ook in het tosti apparaat.quote:Op woensdag 18 april 2012 13:27 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
Uhh, jawel. Gaat in tosti apparaat.
Geweldig om te weten. Maar ik noem 2 boterhammen met beleg klaargemaakt in een tosti-ijzer een tosti.quote:Op woensdag 18 april 2012 13:27 schreef dimmak het volgende:
[..]
Hamburgers, bief en kip bak ik ook in het tosti apparaat.
Ik vergat te zeggen dat die kruiden alleen gebruikt worden in combinatie van de champignons en dat ik dan de sambal achterwege laat.. Maar als het maar lekker is toch?quote:Op woensdag 18 april 2012 14:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Brood, kaas, sjalot, sambal brandal. Brood dun besmeren met boter, 14 minuten ene kant, 7 minuten andere kant met deksel op de koekenpan.
Vroeger was kaas, schijfjes (cherry) tomaat en gedroogde tijm mijn favoriet.
Vind dat TS wel errug veel smaken en kruiden door elkaar mietert. Kun je in 't dagelijks leven ook zo slecht kiezen?
Ja, maar dat laatste betwijfel ik dus als je alles er tegelijk op zou mieteren. ;-)quote:Op woensdag 18 april 2012 15:27 schreef dimmak het volgende:
[..]
Ik vergat te zeggen dat die kruiden alleen gebruikt worden in combinatie van de champignons en dat ik dan de sambal achterwege laat.. Maar als het maar lekker is toch?
Ik ken iemand die altijd brood met kaas en appelstroop at. Dus blijkbaar zijn er meer mensen. Hoewel ik er zelf van moetquote:Op woensdag 18 april 2012 15:58 schreef Skv het volgende:
Vroeger maakte ik ook wel eens gewone tosti's met kaas (bruin brood met jonge kaas). En dan ipv curry er stroop op. Is dat raar?
Deze afbeelding is er de oorzaak van dat ik net 2 boterhammen met peperkaas (yam!) in de pan gedonderd heb en opgegeten heb met mayonaise.quote:Op woensdag 18 april 2012 14:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Brood, kaas, sjalot, sambal brandal. Brood dun besmeren met boter, 14 minuten ene kant, 7 minuten andere kant met deksel op de koekenpan.
Vroeger was kaas, schijfjes (cherry) tomaat en gedroogde tijm mijn favoriet.
Vind dat TS wel errug veel smaken en kruiden door elkaar mietert. Kun je in 't dagelijks leven ook zo slecht kiezen?
Ben je toevallig een limburger? De enige mensen die ik ken die dat doen komen uit het zuiden van het land.quote:Op woensdag 18 april 2012 15:58 schreef Skv het volgende:
Vroeger maakte ik ook wel eens gewone tosti's met kaas (bruin brood met jonge kaas). En dan ipv curry er stroop op. Is dat raar?
Nee, ik kom uit het oosten.quote:Op woensdag 18 april 2012 16:03 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Ben je toevallig een limburger? De enige mensen die ik ken die dat doen komen uit het zuiden van het land.
quote:Op woensdag 18 april 2012 16:01 schreef Lonaa het volgende:
Deze afbeelding is er de oorzaak van dat ik net 2 boterhammen met peperkaas (yam!) in de pan gedonderd heb en opgegeten heb met mayonaise.
waar te koop?? groothandel wss?quote:Op woensdag 18 april 2012 11:10 schreef admiraal_anaal het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is het hoogste culinaire standje in de wereld van tosti's
quote:Op woensdag 18 april 2012 18:18 schreef KwadeAfdronk het volgende:
Ik zit nu aan een tosti dankzij dit topic
Gewoon heel simpel witbrood met kaas en ham uit de pan (met een beetje ketchup)
Goede bijdrage johquote:Op donderdag 19 april 2012 11:51 schreef Ole het volgende:
Gelukkig is dit niet het eerste tosti topic
Hater!quote:Op donderdag 19 april 2012 11:51 schreef Ole het volgende:
Gelukkig is dit niet het eerste tosti topic
Het probleem met bacon is dat als ik een hap neem meestal te hele reep eruit trek per ongeluk.quote:Op donderdag 19 april 2012 11:53 schreef drumstickNL het volgende:
Bruin brood, boten, kaas en bacon... veel bacon.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |