quote:Op donderdag 22 december 2011 10:22 schreef FUFR het volgende:
[..]
http://www.wehkamp.nl/hui(...)/C27_7G4_G48_732283/
In de oven duurt het toch ook maar een minuut of 10 voor die dingen gaar zijn?quote:Op donderdag 22 december 2011 10:22 schreef FUFR het volgende:
[..]
http://www.wehkamp.nl/hui(...)/C27_7G4_G48_732283/
ik wil een kenwoodquote:Op donderdag 22 december 2011 10:25 schreef Inu het volgende:
[..]
In de oven duurt het toch ook maar een minuut of 10 voor die dingen gaar zijn?
Het enige apparaat dat ik nog wel zou willen is een keukenmachine a la Kitchenaid
Ja, het hoeft van mij ook geen Kitchenaid te zijn, maar we hebben er nu geen ruimte voorquote:
Ik zag laatst een recept waarbij je geen machine nodig hebt, gewoon in de vriezer ermee * Inu kijkt nogal veel 24kitchen de laatste tijdquote:Op donderdag 22 december 2011 10:25 schreef FUFR het volgende:
hoezo, dat duurt toch maar een uurtje? ik wil ook een ijsmachine. een robuuste want denk niet dat ie ooit nog af staat
ik ook niet, dat ding wat ik wil kost 1000 euroquote:Op donderdag 22 december 2011 10:28 schreef Inu het volgende:
[..]
Ja, het hoeft van mij ook geen Kitchenaid te zijn, maar we hebben er nu geen ruimte voor
[..]
wo?quote:Op donderdag 22 december 2011 10:30 schreef Stormqueen het volgende:
en ik heb nu een hele cheape gekocht, mocht het goed bevallen kan ik altijd nog eens een zwaar model kopen
mmm..quote:Op donderdag 22 december 2011 10:32 schreef Stormqueen het volgende:
nee, apparaat moet twaalf uur voorvriezen. Maar als je die bak permanent in de vriezer laat staan kun je altijd ijs maken, duurt een half uur dan.
Een bestron via bol.com, gratis verzenden dus maar 25 ekkies
vooral dichterbijer!quote:Op donderdag 22 december 2011 10:37 schreef Inu het volgende:
En dat is lekkerder dan het ijs uit Nuenen?...
hoezo? Je zet die bak permanent in de vriezer, als je zin hebt in ijs pak je hem er uit, gooit je toelie er in en een half uur later heb je ijs!quote:Op donderdag 22 december 2011 10:38 schreef FUFR het volgende:
[..]
mmm..
met zo'n lang voorspel is het niet echt spontaan ijs kweken..
die is dicht Als het goed is. Intermezzo in tilburg is wel open momenteel .quote:Op donderdag 22 december 2011 10:37 schreef Inu het volgende:
En dat is lekkerder dan het ijs uit Nuenen?...
Maar wij hebbenquote:Op donderdag 22 december 2011 10:40 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
hoezo? Je zet die bak permanent in de vriezer, als je zin hebt in ijs pak je hem er uit, gooit je toelie er in en een half uur later heb je ijs!
Die ken ik niet... Die in Stiphout is ook wel beter geworden sinds er nieuwe eigenaren inzitten. En ze hebben Mozartkugeln-ijsquote:Op donderdag 22 december 2011 10:41 schreef bleiblei het volgende:
[..]
die is dicht Als het goed is. Intermezzo in tilburg is wel open momenteel .
het ding past in mijn vriesvakje boven de koelkast, neemt ongeveer evenveel plek in als een half broodquote:Op donderdag 22 december 2011 10:44 schreef FUFR het volgende:
[..]
Maar wij hebben
[ afbeelding ]
en die is altijd vol.
was dikke paniek toen mijn halve hert binnen kwam
En als je ijs hebt gemaakt moet je het toch opslaan in de vriezerquote:Op donderdag 22 december 2011 10:46 schreef Stormqueen het volgende:
[..]
het ding past in mijn vriesvakje boven de koelkast, neemt ongeveer evenveel plek in als een half brood
* proestquote:Op donderdag 22 december 2011 10:46 schreef Inu het volgende:
[..]
En als je ijs hebt gemaakt moet je het toch opslaan in de vriezer
zoveel moeite?quote:Op donderdag 22 december 2011 10:45 schreef Inu het volgende:
[..]
Die ken ik niet... Die in Stiphout is ook wel beter geworden sinds er nieuwe eigenaren inzitten. En ze hebben Mozartkugeln-ijs
Voor zoveel moeite wil ik namelijk wel dat iets ook lekkerder of veel goedkoper is dan wanneer ik het koop
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |