abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 november 2011 @ 19:08:12 #1
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104292272
Goed, een centraal Volleybal topic, dat is er namelijk nog niet, en het verdient zeker een plaatsje O-)
Om er een beetje een mooie openingspost van te maken zal ik er wat tekst + plaatjes in dumpen, jullie zullen het verder moeten doen :P


Geschiedenis van Volleybal
Er is gebleken dat in de 16e eeuw al een sport aan het Engelse hof van koningin Elizabeth werd gespeeld dat erg op volleybal leek. Maar officieel heeft de Amerikaan Willam G. Morgan in 1895 het spel bedacht. Hij bedacht het spel voor de wat oudere zakenlieden die basketbal te zwaar en ruw vonden.

Toen William G. Morgan het spel bedachte bestond volleybal uit heel andere regels dan nu. Hij mixte de regels van onder andere tennis, basketbal en baseball en kreeg daaruit een sport die volleybal wordt genoemd. Mensen mochten ‘dribbelen’ tot 1 meter voor het net. Dit ‘dribbelen’ hield in dat je de bal voor jezelf omhoog moest spelen tot 1 meter voor het net, daarna moest je de bal eroverheen spelen. De wedstrijd bestond niet uit sets maar uit innings. Een inning was voorbij als alle spelers van beide teams een serveerbeurt hadden gehad. Volleybal kon toen 1 op 1, maar ook 10 tegen 10 gespeeld worden.

De Young Men Christian Association ontdekte deze sport en vond het wel een goed spel. De organisatie besloot het spel verder te ontwikkelen met de volgende wijzingen:
1900: Afschaffen van het dribbelen, dit vertraagde het spel en daardoor was het vrij rustig en saai.
1912: Invoeren van het doordraaien, toen het doordraaien nog niet was ingevoerd konden mensen zich specialiseren in het spelen op een bepaalde positie, dit was niet de bedoeling, om de mensen te dwingen alle technieken meester te maken, voerden ze het doordraaien voor een service in.
1917: Regeling dat een game tot 15 punten gaat, hiervoor waren innings vrij snel af aangezien nadat iedereen had geserveerd, de inning al voorbij was. De invoering van een game tot 15 punten zorgde voor veel meer spanning en tijd om te spelen.
1918: Regeling dat zes spelers per team in het veld staan, inherent aan de regeling dat een game tot 15 punten gaat, zorgde ervoor dat het team uit een vast aantal personen bestond. Zodat de grootte van de velden ook vast konden worden gesteld, en opstellingen ontwikkeld konden worden.

Pater Simon Buis (1892 – 1960) bracht volleybal naar Nederland. Pater Buis had het spel gezien in de Amerikaanse staat Illinios in 1925 en vond het een prachtig spel. Het spel werd voor het eerst gespeeld in het Missiehuis Sint Willebrord in Uden. Erg bekend was volleybal toen nog niet, het werd nog alleen in andere missiehuizen en seminaries gespeeld.

In 1928 nodigde de Amsterdamse Maatschappij voor Jongemannen (AMVJ) de Engelse YMCA-sportleider Lew Lake uit om een demonstratie te geven in basketbal en volleybal. Het spel beviel goed in de smaak bij de AMVJ en in 1930 werd de eerste volleybalclub van Nederland, de AMVJ opgericht.
Volleybal werd pas echt bekend door heel Nederland in 1945 soldaten uit Canada, Polen en Amerika overal in het land volleybal speelden. Na de oorlog werd volleybal een echte schoolsport.

Het probleem met volleybal in de naoorlogse jaren was dat iedereen andere regels volgde. De Canadese, Poolse en Amerikaanse soldaten hadden allemaal een eigen variant op het spel. In Utrecht, in het jaar 1946 gaf de bekende gymnastiekleraar dr. K. Rijsdorp zijn mening over volleybal. Die was heel anders dan die van S.J. Roosje uit Den Haag, op zich niet zo raar, maar de meningen waren gebaseerd op verschillende regels, daar gaven ze hun commentaar op. Er was geen echte communicatie tussen verschillende volleybalteams, niemand had contact. Daardoor waren er verschillende spelregels gehanteerd. Kortom, een chaos.

De chaos werd ontdekt toen in 1946 een team uit Den Haag een keer tegen AMVJ ging spelen. De AMVJ wilden 3 keer 10 minuten spelen in plaats van een aantal sets. Ook deden ze niet aan het doordraaien voor een service, de 3 langste spelers bleven de hele wedstrijd aan het net staan. Dit zorgde voor grote spanningen tussen de twee teams. Toen de AMVJ in mei 1947 een internationaal volleybaltoernooi organiseerde kwamen er nog meer problemen aan het licht. Teams uit Tsjechië en een Amerikaans studententeam lieten allemaal acties en technieken zien waar de AMVJ totaal niet bekend mee was, acties en technieken waarvan men dacht dat het helemaal niet toegestaan was. Dingen als smashes, blocks en bovenhandse service waren compleet nieuw voor de AMVJ. De Nederlandse spelers schrokken hier zo van dat ze de armen beschermend om hun hoofd sloegen. Na dit toernooi besloot de AMVJ dat er een instantie moest komen die coördinerend zou optreden en de uniformiteit zou nastreven. Een volleybalbond dus.

De Amsterdamse sportleraar Dick Schmüll richtte op 18 januari 1947 de Landelijke Volleybal-Commissie op die de voorbereidingen van een bond trof. Ongeveer een half jaar later, op 6 september 1947 werd in het Centraal Gebouw der AMVJ in Amsterdam de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) opgericht. Volleybal heeft zich steeds verder ontwikkeld en samen met volleybal natuurlijk ook de NeVoBo. Na één jaar waren 1.281 mensen lid van de NeVoBo. Op dit moment telt de NeVoBo ongeveer 130.000 volleyballers. Dit is niet het hoogste aantal dat ooit bereikt is. Dat was in 1990, toen had de NeVoBo 175.746 leden!

In de jaren tachtig slaat de professionalisering toe in het volleybal. Een groep fanatieke spelers gaat bij Brother/Martinus uit Amstelveen vele uren trainen onder leiding van de bekende trainer Arie Selinger. Hun doel is het bereiken van de top van het Europese clubvolleybal. De voorzitter van de NeVoBo, Piet de Bruin, was ook bereid de stap voor het nationale team te maken. De spelers sloten zich op in de Bankras sporthal en trainden daar met als enige doel: Olympisch goud in Barcelona (1992). Dit haalden ze net niet, het werd een zilveren medaille. Onder leiding van de nieuwe coach Joop Alberda werd het Nederlandse volleybalteam in 1996 wel Olympisch kampioen in Atlanta.

Om het volleybal aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor de sporter en toeschouwer kondigde het FIVB (Federation Internationale de VolleyBall) in oktober 1998 een ingrijpende verandering aan: Het Rally Point Systeem. In dit systeem is elke gescoorde bal een punt en bestaat een set uit 25 punten. In totaal worden er 4 sets gespeeld, tenzij het 2-2 staat, dan wordt er een 5e set gespeeld tot de 15 punten, na 8 punten moeten de partijen overigens wel van helft wisselen. Met dit nieuwe systeem is het spel veel sneller en aanvallender.
dit heb ik al eens eerder getypt voor een PO, vandaar :+



Wat is volleybal?
Dit komt nog :P

Mijn volleybal geschiedenis

Voor het geval het iemand interesseert, eventjes wat ik allemaal met volleybal heb gedaan.
Ik begon zo'n 5 jaar geleden, op 10 jarige leeftijd. Voetbal boeide me niet, en tja, dit leek me wel grappig. Lekker in de Jeugd D ballen, paar toernooitjes, klein teampje, leuk leuk :)

Na 1 jaar mocht ik meetrainen met het jeugd B team van toen, dat vond ik wel indrukwekkend, er waren allemaal *grote* mensen :P Dat was een motiverend iets, en ik besloot wat beter mijn best te doen. Het ging allemaal best leuk.

Dat jaar daarna mocht ik van mijn trainer eens naar een selectie van volleybaljeugd gaan. Dus daar sta je dan, 12 jaar oud, in Almere :o. Goed, na allemaal leuke oefeningen/ veel spelen, kwam de uitslag: Niet naar de volleybalschool, maar wél naar de Rayon noordholland, in Heerhugowaard :Y.
Hierbij trainde (en speelde) ik nog steeds met Jeugd B (onderhand al A). En trainde ik in totaal 6 uur per week. Ik heb in Heerhugowaard enorm veel geleerd, dat was echt leuk, hard trainen met andere gemotiveerde jongens :')

Goed, weer een jaar verder, ik trainde/speelde nog altijd met Jeugd A en werd bij de selectie wederom voor de Rayon Heerhugowaard geselecteerd. Hier ontmoette ik ook nog een andere jongen die het voorgaande jaar wel bij de volleybalschool had getraind, maar eruit was gekickt omdat hij te klein was. Hij was setupper, ik aanvaller, leuk met hem gespeeld :) Na een paar weken trainen vroeg mijn rayontrainer of ik niet bij de volleybalschool wilde, Jong Oranje, dat soort. Aangezien er een plaats vrij was gekomen.

Nou, dat leek me wel wat, maar helaas: Aangezien ik op Texel woon, en de volleybalschool ergens in Almere (oid) staat, was dit niet mogelijk. Tenzij ik zaterdagavond al naar de overkant zou gaan en daar bij familie zou overnachten. Dit was een moeilijke keuze, maar heb achteraf er toch maar vanaf gezien. Ik heb dat jaar verder uitgetrained in de Rayon, met de verwachting daar volgend jaar weer te komen.

Next jaar - opschudding! :o Heren van de NeVoBo dachten dat het handiger zou zijn om de Rayon meer naar het zuiden te verplaatsen, Zaandam wel te verstaan :') En jahoor, dat was dus ook voor mij niet haalbaar :N

Dat was wel even een tegenslag, mijn trainer van mijn thuisclub liet me toen trainen met het Heren Recreanten team, daarnaast trainde ik ook nog met een Jeugd B team (het vorige jeugd A team was onderhand al weer weggegaan -> studeren e.d.), en viel ik af en toe in bij Dames 4 (dispensatie voor aangevraagd). Dit was allemaal wel aardig, al trainde ik nu 'slechts' 4 uur per week.

Nu gaan we naar dit jaar (2003/2004). Ik werd nu bij het Heren 1 team geplaatst om te trainen + spelen :o (goed, onze club heeft slechts 2 heren teams), maar dit was wel een enorme sprong voorwaards. Dit team was pas weer opnieuw gevormd, vandaar dat we in de NeVoBo competitie ook maar in de 2e klasse spelen (:N ), maar evengoed mooi om in te beginnen.

Het heren team bestaat uit vele oude promotie/regio klasse spelers die het na een aantal jaren weer eens willen proberen. Het trainen en spelen met zulke mensen is echt enorm motiverend en uitdagend. Aangezien we zo laag ingedeeld waren hebben we dit seizoen weinig tegenstand gehad. Dit resulteerde in een ongeslagen winst. Alle wedstrijden ooit gespeeld gewonnen (*) ). In totaal hebben we 103 van de 110 punten behaald. Een prestatie die dit jaar door maar slechts 1 ander team behaald is. :P

Ik train nu dus met het Heren team, maar ook nog altijd in de Jeugd B, ik train nog maar zo'n 3 uur per week, maar speel wel elke dinsdag iig 1 wedstrijd in de lokale competitie (eilandcompetitie).
Ik speel daarbij dus ook nog in het Heren 1 en het Jeugd B team.

Nou, dat was het voorlopig wel even, hopelijk niet té lang geworden :+
Tot slot nog even een foto van ons toen we kampioen waren geworden :Y (ik ben nr. 10)


Game on
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 november 2011 @ 19:09:17 #2
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104292311
OP straks maar eens aanpassen
Afijn Nederland - Frankrijk in de halve finale van het pre-OKT.

14-8 set 1.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104292337
Volg je het mee borisz? Van de 16 punten nu is de helft volgens mij door Sloetjes gescoord _O- Ze doet het echt heel goed.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 november 2011 @ 19:12:26 #4
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104292401
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104292450
Ze spelen die Françaises voorlopig helemaal weg.
pi_104292569
En 25-14 de eerste set. Easy easy voorlopig.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 november 2011 @ 19:18:13 #7
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104292572
25-14
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 november 2011 @ 19:46:28 #8
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104293492
Nou 24-24....
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 november 2011 @ 19:48:20 #9
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104293559
27-25 :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104293572
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 november 2011 19:48 schreef borisz het volgende:
27-25 :)
Ondanks een dramatisch slecht einde van de tweede set (vanaf 20-16 voor) en 2 setballen weggewerkt te hebben _O-

Maar goed, de set is binnen gelukkig.
pi_104294488
En 3-0 (25-14, 27-25, 25-20). Morgen om 19.00 uur de finale tegen Kroatië.

1,5 set lang matig gespeeld (vanaf 20-16 in de tweede set tot halverwege de 3e set), de rest was prima. Speelster van de wedstrijd duidelijk Sloetjes. Hoe die Flier staat te vervangen, is bijzonder knap.
pi_104294522
Finale ^O^.

Reeksje van gemaakt.
sig verwijderd door FA
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 13:13:22 #13
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104313963
Vanaf 1400 NL - Slovenie(Oefenen, mannen) live op de NOS

Om 19u de finale van het pre-pre-pre-OKT tussen NL en Kroatie. (Dames)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104317113
2-0 voor tegen Slovenië. Leuk om weer eens een wedstrijd van de mannen op tv te zien.

quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 13:13 schreef borisz het volgende:
Vanaf 1400 NL - Slovenie(Oefenen, mannen) live op de NOS

Om 19u de finale van het pre-pre-pre-OKT tussen NL en Kroatie. (Dames)
Pre-pre OKT, niet overdrijven :+
pi_104325153
De dames gaan eraan beginnen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 19:01:45 #16
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104325195
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 19:22:26 #17
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104325931
25-15 :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104325962
Die Kroatische dames helemaal weggespeeld in de eerste set. Zeer goed gespeeld. Nu vasthouden.

Wat speelt Sloetjes ook weer goed zeg. Die is dus echt niet af te stoppen, ook door de Kroatische dames tot nu toe niet. Alleen aan haar service moet ze nog werken.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 19:34:35 #19
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104326452
World Cup 16/17/18 november de laatste speelronden.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1     Italy            23    8    0    24    3    8.000    663    494    1.342
2     United States    21    7    1    21    4    5.250    619    453    1.366
3     China            19    6    2    22    10    2.200    737    624    1.181
4     Germany          18    6    2    21    8    2.625    689    574    1.200
5     Japan            16    5    3    18    9    2.000    622    540    1.152
6     Brazil           12    5    3    16    16    1.000    716    673    1.064
7     Serbia           11    3    5    14    16    0.875    669    672    0.996
8     Argentina        9    3    5    9    17    0.529    516    581    0.888
9     Dominican Republic 8    3    5    11    18    0.611    603    644    0.936
10     South Korea      4    1    7    5    21    0.238    455    607    0.750
11     Algeria         3    1    7    4    22    0.182    401    629    0.638
12     Kenya           0    0    8    3    24    0.125    466    665    0.701

Met nog redelijk wat topduels en ook Kenia :P.
16 Nov 11:00 China – United States
16 Nov 15:00 Italy – Germany
16 Nov 18:20 Japan – Kenya

17 Nov 11:00 China – Kenya
17 Nov 15:00 Italy – United States
17 Nov 18:20 Japan – Germany

18 Nov 11:00 Italy – Kenya
18 Nov 15:00 China – Germany
18 Nov 18:20 Japan – United States
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104326882
Wat een slecht tweede deel van deze set zeg. 16-20, dit wordt 1-1.
pi_104327081
En 19-25, dus 1-1. Vooral qua passing klopte er deze set weinig van. En Staelens speelde echt een hele slechte set. Te weinig ballen ook naar Sloetjes. Echt, bijna alles wat ze krijgt, slaat ze ook binnen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 20:01:09 #22
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104327665
Kroatie 7-11 voor in set 3...
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104327702
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 20:01 schreef borisz het volgende:
Kroatie 7-11 voor in set 3...
Passing lijkt echt nergens meer op.
pi_104327928
Ze worden op dit moment echt helemaal kapot geslagen door Senna en Topic. 12-16 bij de 2e technische time-out.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 20:16:40 #25
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104328402
Opnieuw 19-25...
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104328413
Dit gaat echt helemaal de verkeerde kant op. Weer 19-25 en 1-2.

Middenaanval loopt totaal niet. Visser krijgt weinig goede ballen en wat ze krijgt, slaat ze fout. En dat is dan dé ervaring in het team. Breng Huurman er maar snel in anders wordt het helemaal niets.

Dijkema trouwens ook matig, al is dat logisch aangezien de passing nog steeds voor geen meter loopt.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 20:29:13 #27
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104329018
7-10 :X

11-11

16-14

[ Bericht 6% gewijzigd door borisz op 13-11-2011 20:37:02 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104329746
Dit lijkt er een stuk meer op: 2-2 via 25-15. Klasse einde van de 4e set. Nu doordrukken die laatste set!
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 20:42:50 #29
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104329750
25-15 :)

2-2
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 20:50:47 #30
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104330190
7-4 nu...
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104330220
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 20:50 schreef borisz het volgende:
6-4 nu...
Slecht voor je hart dit al 1,5 set lang :D
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 20:53:26 #32
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104330334
Ja :P

8-6
10-8
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104330497
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 20:53 schreef borisz het volgende:
Ja :P

8-6
10-8
10-10, tjonge jonge.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 20:57:22 #34
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104330545
11-11
11-12
12-12
13-12
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 21:00:46 #35
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104330743
13-14 :X
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104330760
Ongelooflijk, MP tegen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 21:02:01 #37
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104330830
13-15 :X
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104330835
KUT KUT KUT

Zo dat moest eruit.

Goedkoop kan zijn biezen pakken nu.
pi_104330867
Nu is er nog wel een kans dat ze toch naar OKT2 mogen, maar toch dit mag gewoon niet :')
pi_104331112
Overigens, bij deze een goed moment om afscheid te nemen van wat 'oude' krachten. Van Tienen, Chaïne Staelens, het is leuk geweest, maar ze voegen niets meer toe. Hoe Staelens het na de eerste set heeft staan te verkloten, is schrijnend. En dat terwijl Grothues staat te popelen om erin te komen en dat alleen voor de service mag doen. Van Tienen is genoeg over gezegd.

Ook Ingrid Visser was op de belangrijke momenten totaal afwezig.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 21:26:15 #41
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104332213
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 21:02 schreef TheArt het volgende:
Nu is er nog wel een kans dat ze toch naar OKT2 mogen, maar toch dit mag gewoon niet :')
Ayolt Kloosterboer twitterde het ook al. Kennelijk kunnen ze nog beste nr 2 worden. :s)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 13 november 2011 @ 21:26:56 #42
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_104332264
Dit :') !
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_104332371
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 21:26 schreef borisz het volgende:

[..]

Ayolt Kloosterboer twitterde het ook al. Kennelijk kunnen ze nog beste nr 2 worden. :s)
En dat zullen ze zeer waarschijnlijk ook wel worden (zeker gezien de plek op de wereldranglijst).

Zal je zien dat ze toch nog naar het OKT mogen en daar opeens de sterren van de hemel spelen met de herstelde Flier _O-
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 21:36:12 #44
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104332827
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 21:28 schreef TheArt het volgende:

[..]

En dat zullen ze zeer waarschijnlijk ook wel worden (zeker gezien de plek op de wereldranglijst).

Zal je zien dat ze toch nog naar het OKT mogen en daar opeens de sterren van de hemel spelen met de herstelde Flier _O-
MaartenTip twitterde op zondag 13-11-2011 om 21:32:51 Nederland heeft nog een achterdeur richting het #OKT #Volleybal! Als Italie volgende week wint van Kenia, gaat Oranje als beste nr.2 alsnog. reageer retweet
Nou dat moet te doen zijn.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104333040
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 21:36 schreef borisz het volgende:

[..]

MaartenTip twitterde op zondag 13-11-2011 om 21:32:51 Nederland heeft nog een achterdeur richting het #OKT #Volleybal! Als Italie volgende week wint van Kenia, gaat Oranje als beste nr.2 alsnog. reageer retweet
Nou dat moet te doen zijn.
Als Duitsland zich plaatst via de WorldCup is het echt 100% zeker, nu 90% zeker dat ze toch naar OKT2 mogen.

Als ik Goedkoop was, zou ik Sloetjes gewoon in de basis houden daar, maar dan i.p.v. Staelens. En Flier op haar vertrouwde plaatst als rechter diagonaalaanvalster. Dan heb je 2 dames die je altijd die bal kan geven. Nu had je er met Sloetjes maar 1.
pi_104334006
Hèhè eindelijk hebben de media (NOS en Telegraaf) het door dat ze waarschijnlijk toch nog gaan.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 22:23:10 #47
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104335428
MaartenTip twitterde op zondag 13-11-2011 om 22:18:58 Dus... Als ITA en/of DUI zich via de WC plaatst, gaat Oranje alsnog naar het OKT in Istanbul. #Volleybal #RoadToLondon #rareproceduressoms reageer retweet
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104335615
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 22:23 schreef borisz het volgende:
MaartenTip twitterde op zondag 13-11-2011 om 22:18:58 Dus... Als ITA en/of DUI zich via de WC plaatst, gaat Oranje alsnog naar het OKT in Istanbul. #Volleybal #RoadToLondon #rareproceduressoms reageer retweet
Dat is al even bekend ja. Vandaar ook dat we hier die WorldCup gevolgd hebben.

Overigens is er bij de journalisten veel boosheid omdat men bij de Nevobo nooit gezegd heeft dat er eventueel nog een achterdeur was. Men had altijd gecommuniceerd dat dit pre-OKT gewonnen moest worden.

Maar ik en met mij nog wel wat mensen, wisten dit wel. Waarom die journalisten dan niet :')
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 22:31:24 #49
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104335872
Ja klagen dat ze 3x een verhaaltje opnieuw moeten tikken.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104352467
Ongelofelijk dat de dames het niet gehaald hebben en dus weer naast alles grijpen :{

Had me al verheugd deze 'babes' van het damesvolleyball ;) volgend jaar in London te zien schitterenn *; })
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_104354533
quote:
15s.gif Op maandag 14 november 2011 14:48 schreef rubje het volgende:
Ongelofelijk dat de dames het niet gehaald hebben en dus weer naast alles grijpen :{
[ afbeelding ]
Had me al verheugd deze 'babes' van het damesvolleyball ;) volgend jaar in London te zien schitterenn *; })
Volg jij het nieuws überhaupt wel en lees jij wel wat voor je geschreven wordt :')

Ze hebben nog alle kans op de OS aangezien ze zich 'gewoon' geplaatst hebben voor OKT 2.
pi_104388329
Door dat gedoe is er wel veel aandacht voor het volleybal nu even _O-

Italië kan zich morgen al plaatsen voor de OS door te winnen van Duitsland, maar eigenlijk moet dat juist niet gebeuren. Het beste zou zijn dat Duitsland wint van Italië (Italië wint de laatste wedstrijd toch wel van Kenia, dus dan zijn ze er sowieso), want als Duitsland ook nog top-3 haalt, vallen die ook weg voor OKT2. En dat scheelt heel erg.

Duitsland heeft nog 2 zeges nodig uit 3 duels (tegen nummer 1 Italië, nummer 5 Japan en nummer 3 en rechtstreekse concurrent China).
  woensdag 16 november 2011 @ 16:12:05 #53
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_104439516
Italië heeft gewonnen

3. China 20 punten
4. Duitsland 19
5. Japan 19
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_104471673
Duitsland verliest met 3-2 van Japan na 2-1 voorgestaan te hebben :') Laatste 2 sets van Duitsland waren echt slecht, vooral die 4e.

Door deze uitslag moet Duitsland morgen met 3-0 of 3-1 van China winnen en Japan verliezen van Amerika. Dan is Duitsland 3e. Als China wint of 2 sets pakt, zijn zij als 3e rechtstreeks geplaatst voor de OS.

Als dat laatste gebeurt, is Japan ook gewoon geplaatst, want die winnen dan wel het Aziatische OKT.
  donderdag 17 november 2011 @ 14:08:27 #55
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_104474253
Dit is niet best :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_104474557
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2011 14:08 schreef Szura het volgende:
Dit is niet best :')
Nou ja, vooral voor Duitsland niet. Als ze zich hier niet plaatsen, slinken hun kansen behoorlijk. Dan moeten ze zich plaatsen via OKT2 en daar zijn met Rusland, Servië, Polen, Turkije en Nederland al zoveel gegadigden voor. Voor OKT3 (het laatste World Qualification Tournament) komen ze niet in aanmerking, omdat alleen het best gerangschikte nog niet geplaatste Europese ploeg daar naar toe mag en op dit moment staan Rusland en Servië een eind voor ze op de wereldranglijst.

Voor Nederland en de andere landen is het natuurlijk ruk als Duitsland zich hier niet plaatst, want dan komt er voor OKT2 weer een concurrent bij. Het worden dan gewoon veredelde Europese kampioenschappen min Italië.
  donderdag 17 november 2011 @ 14:20:41 #57
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_104474662
Ja die laatste alinea, dat bedoelde ik.
Voor de rest boeit het me geen ruk wat de Duitsers doen :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_104503846
Nou het is China geworden na een hele duidelijke 3-0 zege op Duitsland. Het wordt dus straks in mei een EK min Italië en Nederland heeft bewezen dat 2 jaar geleden te kunnen winnen.

6 plekken voor het vrouwentoernooi liggen daarmee min of meer vast:
- Groot-Brittannië (gastland)
- VS (World Cup)
- Italië (World Cup)
- China (World Cup)
- Japan (winnaar Aziatische OKT)
- Brazilië (winnaar Amerikaanse OKT)
pi_104683503
Mannen nu bezig aan de eerste wedstrijd van het pre-OKT. Het staat 1-1 in sets tegen de sterke Finnen (23-25, 25-19).

EDIT: En ze verliezen met 3-1.

[ Bericht 15% gewijzigd door TheArt op 22-11-2011 19:07:39 ]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 22 november 2011 @ 19:25:24 #60
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104686563
23-25,25-19,19-25,20-25.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104686700
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2011 19:25 schreef borisz het volgende:
23-25,25-19,19-25,20-25.
Ik heb een deel van de wedstrijd gezien (eind tweede, groot deel 3e en laatste paar ballen van de 4e set), maar vooral blokkerend kwamen ze echt veel tekort. Daarnaast was er vooral in de 3e set een gigantisch hoog aantal servicefouten. Zo kan je niet winnen natuurlijk.
  Trouwste user 2022 woensdag 23 november 2011 @ 02:30:00 #62
7889 tong80
Spleenheup
pi_104706734
De Nederlandse volleyballers hebben
hun eerste wedstrijd op het pre-OKT in
Osijek (Kro) verloren.De formatie van
bondscoach Edwin Benne boog met 1-3
voor Finland: 23-25,25-19,19-25,20-25.

De Finnen staan op de wereldranglijst
iets hoger dan Nederland (27 om 35) en
eindigden op het EK,waarvoor Nederland
zich niet wist te plaatsen,als achtste.

Benne startte met Abdelaziz,Kooistra,
Bontje,Horstink,Maan,Klapwijk en Jorna.
Na de overtuigend gewonnen tweede set
zakte Nederland weg;vooral aanvallend
en serverend ging er veel mis.In de
spannende vierde set ging Oranje bij
19-18 nog aan de leiding,maar in de
slotfase drukten de Finnen door.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Redactie Sport donderdag 24 november 2011 @ 22:54:00 #63
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104785090
1
2
NETHERLANDS        2        25    25    21    33    12    
CROATIA            3        18    19    25    35    15    

Geen OS.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  donderdag 24 november 2011 @ 22:55:40 #64
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_104785202
OMG wat zijn we toch diep gezonken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_104785440
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2011 22:54 schreef borisz het volgende:

[ code verwijderd ]

Geen OS.
Nou was die kans al maar 0,0001%, maar toch dit was ook weer te kansloos voor woorden :')

Een team dat amper voor elkaar werkt, een trainer die nog niets bewezen heeft en regelmatig een brevet van onvermogen afgeeft en daarnaast nog een onbegrijpelijke keuzes die gemaakt worden in een wedstrijd. De middenaanvallers hebben in set 3 en 4 geen enkele bal gehad, maar dan ook echt geen enkele. Abdelaziz gaf alles aan Klapwijk en Horstink. De arm van Klapwijk zal de hele nacht aan het zuurstof moeten, vrees ik. Dan kan zo'n coach toch ingrijpen, maar nee. Het zal dus wel opdracht zijn geweest. Dan krijgen Bontje en Kooistra in set 5 beide toch een bal, maar een bal die totaal niet goed ligt en waar ze dus niets mee kunnen. Resultaat: 1 bal uit en 1 kansloos afgeblokt.

Nu keihard gaan verjongen. Jorna, Abdelaziz (ook al moet hij nog heeeeeel veel leren) en Klapwijk laten staan, de rest opgeflikkerd. En oh ja, doe er gelijk maar een andere bondscoach bij, eentje die de heren wel op een rij krijgt en eentje die wel bewezen heeft te kunnen bouwen aan een team.

En toch kregen ze in de 4e set 2 gigantische dikke kansen op MPs om het af te maken, maar elke keer ging die bal maar weer voorspelbaar naar de diagonaal. Ik vraag me af of de Kroaten al eerder zo'n voorspelbare ploeg tegenover zich hebben gehad :')
pi_104785753
OMG die cijfers. In de hele wedstrijden 130 ballen slaan en maar 14 ballen door het midden. Mijn hemel, wat een gigantisch slecht tactisch plan :')
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 november 2011 @ 00:12:51 #67
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104830879
Finland en Slovenie mogen het uitmaken in deze Pre^33-OKTfinale.

In de world cup na 5 duels gespeeld hebben Polen, Rusland, Brazilie Italie & Iran een score van 4-1. Cuba & Argentinie 3-2 VS 2-3.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104841212
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 00:12 schreef borisz het volgende:
Finland en Slovenie mogen het uitmaken in deze Pre^33-OKTfinale.

In de world cup na 5 duels gespeeld hebben Polen, Rusland, Brazilie Italie & Iran een score van 4-1. Cuba & Argentinie 3-2 VS 2-3.
World Cup stand:
quote:
1 Polen 13 5 4 1 14 6 +8
2 Brazilië 12 5 4 1 14 6 +8
3 Rusland 12 5 4 1 12 5 +7
4 Italië 11 5 4 1 13 6 +7
5 Argentinië 9 5 3 2 12 9 +3
6 Cuba 9 5 3 2 10 7 +3
7 Iran 9 5 4 1 12 10 +2
Deze landen gaan het uitmaken voor de eerste 3 tickets voor de OS.

In de pre-OKT's in Europa zijn 2 finales bekend: Finland-Slovenië dus en in een andere poule Slowakije-Spanje. In de 3e poule worden de 2 halve finales pas vandaag gespeeld: Duitsland-Tsjechië en Frankrijk-België.
pi_104849263
België gewonnen van Frankrijk , spelen finale tegen winnaar Duitsland - Tsjechië.
sd
pi_104849773
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2011 18:28 schreef sausagin het volgende:
België gewonnen van Frankrijk , spelen finale tegen winnaar Duitsland - Tsjechië.
Was de hele wedstrijd nipt. Frankrijk verloor het door een veel te lage servicedruk. Ze hebben geloof ik geen enkel vrij punt op de opslag gekregen. Voor een land als Frankrijk is dat gewoon matig. Vooral blokkerend en serverend waren de Belgen sterker.
pi_104886350
Naast Finland gaan Duitsland (wint van België) en Spanje (wint van Slowakije) naar OKT2, waar ze zich bij Bulgarije, Italië, Polen, Rusland en Servië voegen.

Er zullen minstens 2 Europese landen zich plaatsen voor de OS via de World Cup. Als het er 2 worden, komen er waarschijnlijk geen landen bij, want met 6 landen kan je ook prima een OKT houden. Bij plaatsing van 3 landen zal er weer plaats zijn voor een beste nummer 2 van deze pre-OKT's en ik denk dat dat qua uitslagen Slowakije is.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 29 november 2011 @ 21:30:59 #72
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104985679
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1     Poland    22    7    1    23    7    3.286    721    627    1.150
2     Russia    21    7    1    21    6    3.500    653    541    1.207
3     Italy    17    6    2    20    11    1.818    752    682    1.103
4     Brazil    16    5    3    20    12    1.667    729    642    1.136
5     Cuba        14    5    3    17    13    1.308    657    664    0.989
6     Iran        12    5    3    15    16    0.938    640    674    0.950
7    US         12    4    4    14    12    1.167    612    594    1.030
8     Argentina    9    3    5    13    18    0.722    676    685    0.987
9     Japan        8    2    6    12    19    0.632    682    704    0.969
10     Serbia    6    2    6    11    21    0.524    657    741    0.887
11     China    4    1    7    6    21    0.286    527    630    0.837
12     Egypt    3    1    7    5    21    0.238    512    634    0.808

Met nog te spelen

2 Dec 11:00 Iran – Brazil
2 Dec 15:00 Poland – Italy
2 Dec 18:20 Japan – Russia
3 Dec 11:00 Iran – Russia
3 Dec 15:00 Poland – Brazil
3 Dec 18:20 Japan – Italy
4 Dec 11:00 Poland – Russia
4 Dec 15:00 Iran – Italy
4 Dec 18:20 Japan – Brazil

en
2 Dec 11:00 Serbia – Egypt
2 Dec 15:00 Cuba – China
2 Dec 18:20 Argentina – United States
3 Dec 11:00 Serbia – China
3 Dec 15:00 Argentina – Egypt
3 Dec 18:20 Cuba – United States
4 Dec 11:00 Cuba – Egypt
4 Dec 15:00 Argentina – China
4 Dec 18:20 Serbia – United States
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 4 december 2011 @ 12:10:36 #73
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_105160957
World Cup: Rusland, Polen en Brazilie gaan er met de OS tickets vandoor.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1     Russia    29    10    1    30    8    3.750    916    781    1.173
2     Poland    26    8    3    30    15    2.000    1032    944    1.093
3     Brazil    24    8    3    29    14    2.071    983    857    1.147
4     Italy     24    8    3    28    15    1.867    1029    925    1.112
5     Cuba       20    7    4    25    19    1.316    964    964    1.000
6     US          16    6    5    20    19    1.053    884    865    1.022
7     Argentina 16    5    6    21    21    1.000    929    925    1.004
8     Serbia     15    5    6    20    23    0.870    928    968    0.959
9     Iran       12    5    6    16    25    0.640    835    925    0.903
10     Japan     8    2    9    12    28    0.429    874    930    0.940
11     China     5    1    10    9    30    0.300    779    919    0.848
12     Egypt     3    1    10    7    30    0.233    755    905    0.834


[ Bericht 51% gewijzigd door borisz op 04-12-2011 12:21:56 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport maandag 9 januari 2012 @ 22:05:59 #74
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_106621100
quote:
De Nederlandse volleybalvrouwen doen komende zomer voor het eerst mee aan de European League. De mannen zullen voor de zesde keer meedoen aan de Europese competitie voor landenteams.

"Via de European League kunnen we ons rechtstreeks kwalificeren voor de World Grand Prix van 2013", aldus technisch directeur Bert Goedkoop over het EL-debuut. De nummers één en twee kwalificeren zich voor de World Grand Prix.

De wedstrijden zullen gespeeld worden in juni. Afhankelijk van het aantal deelnemende landen wordt de competitie opgedeeld in vier of vijf toernooiweekeinden, waarvan één voor eigen publiek. Ook de mannen zullen volgens dat format hun toernooi afwerken.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_106835091
Wat een loting voor het OKT _O-

Pittige loting volleybalsters voor OKT
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator / Redactie Sport zondag 15 januari 2012 @ 16:13:10 #76
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_106835159
Ach er kan er maar 1 naar de OS dus maakt toch weinig uit tegen wie je moet :+
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_106835180
Normaal zou ik zeggen: wat een kutloting. Maar hier maakt het eigenlijk weinig uit. Je moet het toernooi winnen, dus moet je van elk land kunnen winnen. Dus dan doet de loting er eigenlijk weinig toe.

Ik zou het eerder een voordeel noemen. Je moet er gelijk staan en dat is voordelig.
  zondag 15 januari 2012 @ 20:06:37 #78
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_106843793
Ik geloof er niet meer zo in
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 maart 2012 @ 10:36:30 #79
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_109522627
quote:
Liefst zeven volleyballers stellen zich niet langer beschikbaar voor de nationale ploeg. Bondscoach Edwin Benne wil in de lente- en zomermaanden fulltime aan de slag met de internationals en vraagt volledige betrokkenheid.
Maar een aanzienlijke groep spelers, in de bloei van hun sportieve leven, weigert zich te committeren, zo meldt AD Sportwereld.

Jeroen Trommel (31), Robert Horstink (30), Kay van Dijk (27), Lars Lorsheijd (26), Yannick van Harskamp (25), Jan-Willem Snippe (25) en Dick Kooy (24) bedanken voor Oranje.

'Heel zuur', vindt Benne. 'Als je al die jongens die bedanken bij elkaar zet, heb je een topteam. Maar goed, er zijn twee voorwaarden om geselecteerd te worden: je moet goed genoeg zijn én je moet gemotiveerd zijn. Dat laatste ontbreekt bij een belangrijk deel van deze spelers.'

Het vertrek van Trommel is niet zo verwonderlijk. De man die ooit aanvoerder was, heeft de laatste jaren weinig speeltijd gekregen en zit in de herfst van zijn carrière. En het hart van Horstink is nooit sneller gaan kloppen voor Oranje, ook al was hij er vorig najaar even bij om, tevergeefs, te proberen de olympische droom levend te houden.

Maar dat vijf twintigers niet langer in hun interlandcarrière willen investeren, is zorgwekkend. Benne gelooft dat de magere resultaten van de laatste jaren jaren daar debet aan zijn. Nederland is inmiddels afgegleden naar plek 36 op de wereldranglijst.

'Als je nooit iets wint, kan dat een enorme impact hebben op je motivatie. Gelukkig blijft er een grote groep over die wel de verantwoordelijkheid wil nemen voor de slechte prestaties en er alles aan wil doen om het tij te keren.'

Benne heeft niemand verzocht zich terug te trekken. 'Ik heb de jongens de keuze gelaten, maar voor een paar geldt dat het verstandig is dat ze zelf de beslissing hebben genomen, anders had ik dat voor ze gedaan.'

Met de nieuwe selectie mikt Benne de komende maanden op het winnen van de European League en kwalificatie voor het Europees kampioenschap in 2013.
AD
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Trouwste user 2022 maandag 26 maart 2012 @ 12:12:00 #80
7889 tong80
Spleenheup
pi_109525370
Ik las het net. Al net zo'n puinhoop als bij de dames.

We waren ooit zo'n mooi volleyballand. :{

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_109525983
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2012 12:12 schreef tong80 het volgende:
Ik las het net. Al net zo'n puinhoop als bij de dames.

We waren ooit zo'n mooi volleyballand. :{

:P
Net zo'n puinhoop als bij de dames? Que????
pi_109586199
Lonneke Sloetjes is ernstig geblesseerd. Manon Flier heeft ook ergens last van. Visser is gestopt. Meijners wil niet.

Er blijven weinig toppers over ...
pi_109587743
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2012 21:59 schreef Vancoen het volgende:
Lonneke Sloetjes is ernstig geblesseerd. Manon Flier heeft ook ergens last van. Visser is gestopt. Meijners wil niet.

Er blijven weinig toppers over ...
Volgens Sloetjes zelf schijnt de blessure mee te vallen. Gelukkig maar. Als zij samen met Flier fit is, hoeven we niet eens een middenaanvalster van topniveau te hebben.

En ik blijf erbij. Doe Schoot in godsnaam als libero i.p.v. Van Tienen. Als dat ook nog eens tot Vermeulen doordringt, zie ik leuke dingen gebeuren op het OKT.
pi_109621101
Sliedrecht Sport - VC Sneek in finale landskampioenschap (nummer 3 en 5 van reguliere competitie _O- )

2e wedstrijd nu bezig 25-14 Sliedrecht !

(ja ik ben er geboren en getogen en fan *O* )
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_109627937
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2012 21:59 schreef Vancoen het volgende:
Lonneke Sloetjes is ernstig geblesseerd. Manon Flier heeft ook ergens last van. Visser is gestopt. Meijners wil niet.

Er blijven weinig toppers over ...
Huurman gestopt.

Wie in vredesnaam moet er op midden? Wensink sowieso, maar wie nog meer?
pi_109698844
quote:
Gido Vermeulen maakt selectie OKT bekend

30 maart 2012 - Bondscoach van de Nederlandse volleybalsters Gido Vermeulen heeft zijn lijst van speelsters voor het Olympische Kwalificatietoernooi, begin mei in Ankara, bij de Europese Volleybalbond ingediend. In de voorlopige selectie staan naast alle dames die in het buitenland hun brood verdienen zes namen uit de vaderlandse DELA League: Inge Molendijk, Yvon Belien, Kirsten Knip, Ester de Vries, Angelique Vergeer en Jeanine Stoeten.

Record-international Ingrid Visser staat ook op de lijst van Vermeulen. ,,Ingrid draagt het team een warm hart toe en is beschikbaar in noodgevallen, daarom hebben wij ook voor haar een speellicentie aangevraagd”, aldus Vermeulen. De bondscoach reisde de afgelopen maanden de wereld over om met de meeste dames bij te praten. ,,Ik heb een speelstergroep aangetroffen die bijzonder gemotiveerd is om het OKT te gaan spelen. De staf en de speelsters zijn zeer nieuwsgierig naar wat de komende samenwerking gaat brengen.”

Vanaf 2 april zullen de eerste speelsters die zijn terug gekeerd in Almere beginnen met trainen. Vanaf 17 april is de groep compleet om zich voor te bereiden op drie oefenwedstrijden tegen Bulgarije (23-25 april), waarna de ploeg op 26 april afreist naar Turkije voor het OKT.

Inmiddels heeft Vermeulen ook zijn begeleidingsteam compleet. Ron Zwerver en Ralph Post fungeren als assistent-coaches, Henriëtte Weersing is teammanager en Bram Leijsenaar opereert onder Vermeulen als scout. Maarten Moen is aangetrokken als teamarts, Claire Verheul, Miriam van Elshout en Chris Zwier zijn Oranje’s fysiotherapeuten.
quote:
Naam Geb.datum Positie Club
Kim Staelens 07.01.1982 Spelverdeler VT Aurubis Hamburg GER
Laura Dijkema 18.02.1990 Spelverdeler VfB Suhl GER
Femke Stoltenborg 30.07.1991 Spelverdeler Dresdner SC GER
Inge Molendijk 09.12.1992 Spelverdeler Sliedrecht Sport
Janneke van Tienen 29.05.1979 Libero Baki Baku AZE
Myrthe Schoot 29.08.1988 Libero Rote Raben Vilsbiburg GER
Kirsten Knip 14.09.1992 Libero Kindercentrum
Caroline Wensink 04.08.1984 Middenaanvaller B.BPS Muszynianka Fak POL
Robin de Kruijf 05.05.1991 Middenaanvaller Dresdner SC GER
Quinta Steenbergen 02.04.1985 Middenaanvaller Baki Baku AZE
Nicole Koolhaas 31.01.1991 Middenaanvaller ASPTT Mulhouse Volley FRA
Jeanine Stoeten 20.11.1991 Middenaanvaller Pollux
Yvon Beliën 28.12.1993 Middenaanvaller VC Weert
Ingrid Visser 04.06.1977 Middenaanvaller Baki Baku AZE
Debby Stam-Pilon 24.07.1984 Passer/loper B.BPS Muszynianka Fak POL
Maret Grothues 16.09.1988 Passer/loper Cariparma Sigrade Volley ITA
Chaïne Staelens 07.11.1980 Passer/loper Pioneer Red Wings JPN
Anne Buijs 02.12-1991 Passer/loper Schweriner SC GER
Alice Blom 07.04.1980 Passer/loper Iqtisadci University Baku AZE
Ester de Vries 26.02.1990 Passer/loper VC Weert
Angelique Vergeer 08.04.1988 Passer/loper VC Weert
Manon Flier (A) 08.02.1984 Diagonaal Toray Arrows JPN
Lonneke Slöetjes 15.11.1990 Diagonaal USC Munster GER
Judith Pietersen 03.07.1989 Diagonaal Dresdner SC GER
Ze zijn bij de NOS Sloetjes en Pietersen vergeten.

Ik mis Kim Renkema alleen in de selectie.

[ Bericht 0% gewijzigd door TheArt op 30-03-2012 16:55:51 ]
pi_109699177
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 21:46 schreef Vancoen het volgende:

[..]

Huurman gestopt.

Wie in vredesnaam moet er op midden? Wensink sowieso, maar wie nog meer?
Gewoon Robin de Kruijff de kans geven. Doet het ook prima in haar 1e seizoen in de Bundesliga. Verder Schoot als libero i.p.v. Van Tienen en Dijkema als spelverdeelster laten starten. Lijkt me een prima basis.

Ook Judith Pietersen doet het op het ogenblik uitstekend in de Bundesliga, dus qua breedte van de selectie zit het wel prima.
  zondag 1 april 2012 @ 18:38:20 #88
194695 franklop
Fran knock
pi_109773012
LANDSKAMPIOEN *O*
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator / Redactie Sport donderdag 2 augustus 2012 @ 11:29:15 #89
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_114988438
Nou Europe League gewonnen, leuk :). Maar om nu de kwalificeren voor de World League.... Er moeten wat centen gevonden worden.
http://www.wijwillenworldleague.nl/
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 augustus 2012 @ 17:00:35 #90
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_115517791
Nieuw seizoen nieuwe kansen. EK kwalificatie. Mannen spelen in Belgie.
07-09-2012 20:30 Nederland - Estland
08-09-2012 17:00 België - Nederland
09-09-2012 15:00 Nederland - Israël

Dames spelen in Apeldoorn.
vrijdag 7 september 18:00 uur Nederland - Denemarken
zaterdag 8 september 19:00 uur Nederland - Oekraine
zondag 9 september 17:30 uur Griekenland - Nederland

Week erop de tweede groepsronde. in Estland(heren), Oekraïne(dames). Na zes duels mag de groepswinnaar naar het EK en de nummer twee speelt playoffs.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 augustus 2012 @ 23:10:04 #91
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_115535879
michel_everaert twitterde op maandag 13-08-2012 om 23:00:26 NED herenteam gaat definitief World League kwalificatie spelen. Terug naar het hoogste platform. reageer retweet
^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 augustus 2012 @ 11:52:11 #92
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_115550194
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 25 augustus 2012 @ 22:29:15 #93
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116006118
Eerste hobbel genomen. 3-0 3-2 gewonnen :) Nu Portugal volgende week.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 september 2012 @ 17:00:01 #94
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116274025
NL - Portugal gaat zo beginnen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 september 2012 @ 17:29:38 #95
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116275205
26-24 Set 1 is binnen. ^O^. Veel achter gestaan in de eerste set, maar toch de set gepakt.

25-23 set 2 ^O^

[ Bericht 22% gewijzigd door borisz op 01-09-2012 18:01:30 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 september 2012 @ 19:03:04 #96
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116277843
24-26
22-25
:{
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 september 2012 @ 13:48:07 #97
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116302055
3-2 gewonnen uiteindelijk.

Vandaag partij twee. Set 1 verloren 20-25. Set 2 nu 18-15. Ook zo live op de NOS.

Set 2: 25-23 ^O^

[ Bericht 34% gewijzigd door borisz op 02-09-2012 13:56:17 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 september 2012 @ 14:29:25 #98
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116303928
Set3: 17-25 :{
Niet goed met het oog op het rekenwerk als het 2-3 zou worden.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 september 2012 @ 15:03:09 #99
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116305119
Set 4: 25-21.

Conclusie is dat de vijfde set gewonnen moet worden.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 september 2012 @ 15:12:51 #100
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116305599
12-10 nu.
12-11
12-12
13-12
13-13
14-13
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116305812
Er staan ineens zoveel mensen in het veld, als je hebt gezien hoe snel t spel kan gaan bij beachvolleybal.

Hebben jullie dat ook?
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 september 2012 @ 15:17:35 #102
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116305833
JAAAAAAAAA *O*

NU hopen dat het financieel rond komt
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 4 september 2012 @ 10:36:38 #103
259233 GimmeGore
Dat is mevrouw Gore voor jou!
pi_116376880
vreemde vraag: ik heb een jaren geleden met veel plezier gevolleybald, maar moest stoppen vanwege een ontstoken achillespees.
Daarna heb ik niet meer gespeeld, tot ik afgelopen zomer gevraagd werd om met een recreantenteam mee te doen bij een beachvolleybaltoernooi.
Toen is het eigenlijk wel weer heel erg gaan kriebelen en zou ik weer willen gaan spelen.
Zijn er goeie tips om er weer in te komen?
Ik loop nu alleen maar hard, maar volleybal vraagt om een hele andere conditie natuurlijk.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 september 2012 @ 23:09:01 #104
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116522324
EK kwalificatie.
Dames tegen Denemarken: 25-12, 25-11, 25-09
Heren tegen Estland: 25-23 25-17 23-25 21-25 15-13
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116522826
Keurige zege van de mannen. Estland heeft echt geen slecht team. Morgen tegen België wordt de cruciale wedstrijd. Winnen ze die dan gaan ze naar het EK.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 september 2012 @ 19:22:01 #106
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116541110
BELGIUM
THE NETHERLANDS

3 17 20 25 25 20
2 25 25 16 18 18

:')
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116541985
Weer die 2-0 weggegeven :')

Lijkt me geinig als Estland morgen met 3-2 van België wint :D
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 september 2012 @ 20:43:30 #108
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116543897
THE NETHERLANDS
UKRAINE

3 25 25 25
0 19 18 22

Dames doen wat ze moeten doen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116559501
Nou het begin is goed en zie ik het nou goed dat dit dames volleyball team een nieuwe fris gezicht erbij heeft gekregen? Zeg maar gerust een 'babe'.


( Robin de Kruijf)


Nog even en het dames volleyball team wordt een geduchte concurrent van het dames hockeyelftal. :D
pi_116559891
quote:
6s.gif Op zondag 9 september 2012 12:13 schreef Iwanius het volgende:
Nou het begin is goed en zie ik het nou goed dat dit dames volleyball team een nieuwe fris gezicht erbij heeft gekregen? Zeg maar gerust een 'babe'.

[ afbeelding ]
( Robin de Kruijf)


Nog even en het dames volleyball team wordt een geduchte concurrent van het dames hockeyelftal. :D
Robin de Kruijf zit toch al een tijdje in het team, maar ze staat pas sinds een paar weken/maanden echt in het basisteam.
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 september 2012 @ 16:35:07 #111
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116567422
THE NETHERLANDS
ISRAEL

3 25 25 25
0 23 21 18

Heren doen wat ze moeten doen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116567594
quote:
0s.gif Op zondag 9 september 2012 16:35 schreef borisz het volgende:
THE NETHERLANDS
ISRAEL

3 25 25 25
0 23 21 18

Heren doen wat ze moeten doen.
Hiermee worden ze bijna zeker 2e dit toernooi en spelen ze dus een play-off voor een plaats op het EK.
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 september 2012 @ 18:58:24 #113
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116571743
GREECE
THE NETHERLANDS

0 20 23 13
3 25 25 25

Dames doen ook wat ze moeten doen :). Op naar volgende week.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116582052
De Kruijf en Dijkema zijn best wel :9~ nu met met Stam, Flier en Kim Staelens best wel een lekker team
pi_116582316
Ik kijk nu ff die samenvatting op NOS.nl en die nr 10 van de Grieken is echt O+

edit
de commentator zegt nu dat ze pas 16 is :')
pi_116786249
Ik voel het, de volleyballers gaan weer een 2-0 voorsprong tegen België uit handen geven :')
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 14 september 2012 @ 17:35:43 #117
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116786684
2-1 inmiddels :+.
9-8 in set 2. Maar even blijven hopen. :s)
15-16 :')

[ Bericht 17% gewijzigd door borisz op 14-09-2012 17:43:09 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 14 september 2012 @ 17:53:15 #118
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116787169
22-25 :')

Set 5: 8-8

[ Bericht 9% gewijzigd door borisz op 14-09-2012 18:02:53 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 14 september 2012 @ 18:30:39 #119
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116788303
19-21 in set 5 :')
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 15 september 2012 @ 19:33:02 #120
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116823394
Vrouwen naar EK.
Heren zo goed als zeker tweede.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 15 september 2012 @ 21:26:37 #121
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116828502
Estland wint van Belgie met 3-1. Als NL morgen wint van Estland dan is het EK binnen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116856797
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 september 2012 21:26 schreef borisz het volgende:
Estland wint van Belgie met 3-1. Als NL morgen wint van Estland dan is het EK binnen.
bij 3-2 kunnen de Belgen toch nog langszij komen?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator / Redactie Sport zondag 16 september 2012 @ 18:55:24 #123
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116857976
Ja klopt. Er moet sowieso gewonnen worden, anders val je buiten de boot omdat Estland nu negen punten heeft. NL tien.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116860517
Ze moeten met 3-0 of 3-1 winnen. Nu 2-0 voor, dus één van de komende 2 sets moet binnengehaald worden.
  Moderator / Redactie Sport zondag 16 september 2012 @ 20:03:04 #125
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116861003
16-8 in set 3. :o.
Zou het dan toch nog goed komen? :+
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116861375
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2012 20:03 schreef borisz het volgende:
16-8 in set 3. :o.
Zou het dan toch nog goed komen? :+
Jinnxxxxxxxxxx
pi_116861553
Binneeeeeeeeeen *O*
  Moderator / Redactie Sport zondag 16 september 2012 @ 20:12:33 #128
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116861594
25-18 in set 3 *O*
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_116861654
Van Bemmelen viel mij trouwens heel positief op.
pi_116880173
Leuke opsteker!
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator / Redactie Sport maandag 17 september 2012 @ 19:00:42 #131
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_116900577
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 oktober 2012 @ 13:45:58 #132
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_117657500
Loting EK dames
A.
Duitsland
Nederland
Spanje
Turkije

B
Zwitserland
Italië
België
Oekraïne/Frankrijk

C
Rusland
Azerbaijan
Kroatië
Belarus/Slowakije

D
Polen
Servië
Bulgarije
Roemenië/Tsjechië

Er worden in mei nog drie playoffs gespeeld. Deze groepsfase is op 6-7-8 september 2013
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_117657524
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2012 13:45 schreef borisz het volgende:
Loting EK dames
A.
Duitsland
Nederland
Spanje
Turkije

B
Zwitserland
Italië
België
Oekraïne/Frankrijk

C
Rusland
Azerbaijan
Kroatië
Belarus/Slowakije

D
Polen
Servië
Bulgarije
Roemenië/Tsjechië

Er worden in mei nog drie playoffs gespeeld. Deze groepsfase is op 6-7-8 september 2013
Wat een kutloting :')
pi_117670145
Na poule B de makkelijkste poule.
pi_117782169
Ach ja, het zou al heel wat zijn als de dames eens structureel tot de Europese top zouden gaan horen want de afgelopen jaren waren het toch vooral uitschieters om vervolgens weer dik weg te zakken
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 oktober 2012 @ 14:21:12 #136
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_117997340
Heren treffen Servie, Finland en (Kroatie of Slovenie)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 17 november 2012 @ 17:05:00 #137
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_119316117
quote:
Het Europees kampioenschap volleybal voor vrouwen vindt in 2015 plaats in Nederland en België.

Dat heeft de Europese volleybalbond CEV zaterdag bekendgemaakt.
De speelsteden in de groepsfase zijn Rotterdam, Apeldoorn, Almere en Antwerpen. De finale wordt gespeeld in Rotterdam.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport woensdag 16 januari 2013 @ 10:34:17 #138
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_121626751
Tussen World League en het EK door hebben de heren nog een mooi oefentoernooitje op het programma staan. http://www.volleybal.nl/v(...)europees-toptoernooi
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 30 maart 2013 @ 22:02:12 #139
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_124699948
Spannende finale bij de heren. Strijd om de landstitel wordt in de allerlaatste set uitgevochten. Landstede - Lycurgus
11-7 in set5.

15-11. Eerste landstitel voor Landstede
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_124705503
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 maart 2013 22:02 schreef borisz het volgende:
Spannende finale bij de heren. Strijd om de landstitel wordt in de allerlaatste set uitgevochten. Landstede - Lycurgus
11-7 in set5.

15-11. Eerste landstitel voor Landstede
Echt een prachtige pot!
"Als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken." - JC
pi_124934750
quote:
Op vraag van de Internationale Volleybalbond FIVB, waarvan het bestuur de voorbije dagen voor het eerst vergaderde onder leiding van de nieuwe voorzitter Ary Graça, werd de CEV European League 2013 geselecteerd om een nieuw puntensysteem uit te testen. Op langere termijn is het de bedoeling om de spelregels van volleybal en beachvolleybal te harmoniseren.

Zo zullen de sets in de European League gespeeld worden naar 21 punten, met slechts één technische time-out per set op 12 punten (behalve in de tiebreak). Alle andere reglementen blijven voorlopig dezelfde.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 23 april 2013 @ 17:12:57 #142
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_125645523
quote:
Nevobo voert uitgesteld besluit door na horen alle betrokken partijenNa een beleidsdiscussie die ruim een jaar heeft geduurd, maakte voorzitter van de Nederlandse VolleybalbondHans Nieukerkevanmiddag op Papendal bekend dat de Talent Teams volleybal vanaf komend seizoen zullen meespelen in de nationale competitie. Nadat de bond in februari dit jaar haar plannen voor de competitiegang van haar jeugdteams definitief bekend maakte, stuitte dit op veel weerstand bij met name de dames eredivisieverenigingen. Om die reden besloot het Nevobo-bestuur haar besluit te heroverwegen en alle betrokken partijen (opnieuw) te horen. Gisteravond en vanochtend zijn alle betrokkenen op de hoogte gebracht van dit finale besluit, waarna vanmiddag op Papendal de aanwezige media geïnformeerd is.

Het bestuursbesluit maakt onderdeel uit van een integraal plan om het zaalvolleybal in Nederland te verbeteren. Doel van dit plan is onder andere om volleybaltalent langer in Nederland te houden om zo de topcompetities en de verenigingen in eigen land te versterken. Jaarlijks zullen zo’n vijf talenten in het Talent Team instromen en zal hetzelfde aantal het Talent team verlaten. De Nevobo beoogt dat deze laatste groep minimaal twee jaar voor een Nederlandse Eredivisieclub zal spelen, voor zij eventueel naar het buitenland vertrekken. “Op die manier plaatsen we een kurk op de Eredivisie”, aldus bondscoachGido Vermeulen.

Met de maatregel verwacht de bond eveneens dat Nederland weer mee gaat doen om de podiumplaatsen op de internationale jeugdtoernooien. “Momenteel leggen we het af tegen landen die niet zo zeer over betere spelers beschikken, als wel een veel beter ingespeeld team zijn,” bepleit Saskia van Hintum die onlangs met Jeugd Oranje meisjes deelnam aan het EK in Servië.

,,Wij zijn van mening onze sport in Nederland met dit besluit te dienen”, reageert het hoofdbestuur uit monde van voorzitter Nieukerke. ,,Wij vinden het als directie en bestuur spijtig dat het besluitvormingsproces zo is verlopen, maar kunnen na alle consultaties niet anders dan besluiten dat dit de manier is om het niveau van onze nationale competities en nationale teams op korte en lange termijn te verbeteren en onze positie ten opzichte van andere landen te versterken.”
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_126134696
Super sport :) Nog steeds beetje spijt dat ik ben gestopt :(
  zondag 19 mei 2013 @ 19:25:10 #144
58711 soapie
Zeeperd
  Moderator / Redactie Sport maandag 20 mei 2013 @ 22:47:55 #145
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_126790296
Ja. :{

Maar goed om het toch weer over de sport te hebben. De mannen moeten aan de slag in de WK-Q.
24-26 mei drie duels tegen Kroatie, Bosnie en Azerbaijan.
Groepswinnaar gaat door naar Q3. Nummer twee moet nog naar Q2.

Dames zitten direct in Q3.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 24 mei 2013 @ 21:02:19 #146
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_126963618
Bosnië is verslagen
25-14, 25-23, 25-14.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 25 mei 2013 @ 20:59:59 #147
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_126998946
Azerbaijan ook 25-18, 17 en 14.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_127000292
Prima, maar het moet toch tegen Kroatië gebeuren voor Q3.
  Moderator / Redactie Sport zondag 26 mei 2013 @ 20:38:31 #149
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127039137
25-23 en 28-26 naar Kroatie. -O-. Set 3 nu.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 26 mei 2013 @ 21:15:05 #150
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127041699
En 25-20. :{
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 31 mei 2013 @ 21:08:02 #151
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127264308
Vanaf 01.00 het eerste duel tegen Canada.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 31 mei 2013 @ 21:25:12 #152
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_127265098
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 mei 2013 21:08 schreef borisz het volgende:
Vanaf 01.00 het eerste duel tegen Canada.
Volgens mij 02.00.
sig verwijderd door FA
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 31 mei 2013 @ 21:40:09 #153
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127265863
Volleybal.nl gaf 0100 aan. Kan best een uurtje later zijn.

NOSTT zegt idd 0200 aan.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 juni 2013 @ 23:09:21 #154
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127305363
Gister 1-3 verloren. Nu 2-0 voor. 25-22 en 25-17.

2-1. 20-25.

[ Bericht 15% gewijzigd door borisz op 01-06-2013 23:37:39 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 2 juni 2013 @ 00:05:09 #155
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127308088
en 25-23. ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 2 juni 2013 @ 00:48:58 #156
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_127310111
Lekker :)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juni 2013 @ 12:19:52 #157
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_127551917
Vanmiddag en morgen spelen de mannen in de World League tegen Japan, in Apeldoorn. Ik ben er 2 keer bij ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 juni 2013 @ 16:33:56 #158
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127557788
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 juni 2013 @ 17:40:20 #159
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127559440
19-25 25-20.

[ Bericht 38% gewijzigd door borisz op 08-06-2013 17:46:19 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 8 juni 2013 @ 18:17:40 #160
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_127560240
25-22 en de derde set voor Nederland :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 juni 2013 @ 18:40:21 #161
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127560736
20-12 nu :)
en 25-18 *O*

[ Bericht 34% gewijzigd door borisz op 08-06-2013 18:46:43 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 11:36:35 #162
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127576604
NOS zendt duel twee live uit.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 14:09:21 #163
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127580068
Set1: 25-20 ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 14:39:27 #164
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127580911
Set 2: 25-21 ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 15:07:36 #165
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127581744
Set 3: 25-18. ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 9 juni 2013 @ 23:25:16 #166
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_127604372
Eerste speelronde voor A en B. Voor C is het de tweede speelronde. Nederland is vrij volgende week.

A
7 Jun 17:55 Poland 1–3 Brazil 22–25 20–25 25–22 15–25 82–97
7 Jun 20:40 France 2–3 Bulgaria 21–25 25–14 25–21 22–25 11–15 104–100
7 Jun 19:10 United States 1–3 Argentina 18–25 21–25 25–22 24–26 88–98
8 Jun 19:10 United States 3–1 Argentina 22–25 27–25 25–19 25–16 99–85
9 Jun 18:00 France 0–3 Bulgaria 24–26 29–31 20–25 73–82
9 Jun 20:15 Poland 2–3 Brazil 26–28 22–25 25–23 25–20 10–15 108–111

B
7 Jun 18:00 Russia 3–0 Iran 25–21 25–22 25–17 75–60
7 Jun 20:30 Italy 3–0 Germany 25–15 25–23 25–21 75–59
7 Jun 20:50 Cuba 1–3 Serbia 17–25 21–25 25–21 20–25 83–96
8 Jun 18:10 Russia 3–1 Iran 25–23 25–22 17–25 25–18 92–88
8 Jun 20:50 Cuba 1–3 Serbia 24–26 22–25 25–18 21–25 92–94
9 Jun 18:00 Italy 3–2 Germany 22–25 19–25 25–17 26–24 15–6 107–97

C
7 Jun 19:10 Canada 3–0 Portugal 25–19 25–19 25–18 75–56
8 Jun 14:10 South Korea 0–3 Finland 23–25 23–25 20–25 66–75
8 Jun 16:46 Netherlands 3–1 Japan 18–25 25–20 25–22 25–17 93–84
8 Jun 19:10 Canada 1–3 Portugal 19–25 25–20 18–25 23–25 85–95
9 Jun 14:10 South Korea 2–3 Finland 25–23 18–25 24–26 25–15 14–16 106–105
9 Jun 13:43 Netherlands 3–0 Japan 25–20 25–21 25–18 75–59
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_127609524
Ze lijken toch wat meer richting de internationale top te komen...
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 juni 2013 @ 13:09:02 #168
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128077158
Dit weekend het tweekamp met Portugal. Zaterdag 16.30 en zondag 13.30
Nog even de uitslagen van vorige week

A
27 14-Jun ARG-BRA 0-3 20-25 21-25 15-25
28 14-Jun USA-FRA 3-0 25-15 29-27 25-16
32 15-Jun USA-FRA 3-2 22-25 25-22 24-26 30-28 15-9
36 15-Jun ARG-BRA 0-3 21-25 25-27 13-25

B
25 14-Jun RUS-SRB 3-0 29-27 25-14 25-20
26 14-Jun ITA-CUB 3-0 25-20 25-17 25-23
31 15-Jun RUS-SRB 3-2 25-23 24-26 22-25 25-18 15-8
35 16-Jun ITA-CUB 3-0 25-23 25-18 25-19

C
29 14-Jun CAN-KOR 3-0 25-19 25-10 25-18
30 15-Jun JPN-FIN 3-1 25-17 25-18 24-26 25-18
33 15-Jun CAN-KOR 3-0 25-23 25-20 25-20
34 16-Jun JPN-FIN 3-1 23-25 25-21 25-19 25-22
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 22 juni 2013 @ 18:21:08 #169
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128123720
2-1 inmiddels
21-25, 25-19 en 25-23
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 22 juni 2013 @ 18:57:05 #170
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128124573
2-2
26-28.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 22 juni 2013 @ 19:18:08 #171
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128125200
en 2-3
13-15. :{
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_128148753
Prachtig punt net. 30-29 in de 1e set nu.
  Moderator / Redactie Sport zondag 23 juni 2013 @ 14:17:29 #173
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128148851
33-32 nu. Maak het eens af :P
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 23 juni 2013 @ 14:18:21 #174
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_128148888
Komt ook echt geen einde aan deze set :')
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juni 2013 @ 14:19:55 #175
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_128148960
En de set.
  Moderator / Redactie Sport zondag 23 juni 2013 @ 14:20:18 #176
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128148976
36-34. Hehe
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 23 juni 2013 @ 14:54:33 #177
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128150660
Dat sp _O- 25-23 :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 23 juni 2013 @ 15:24:33 #178
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_128152219
En 25-22, 3-0 zege NL.
sig verwijderd door FA
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 juni 2013 @ 19:12:39 #179
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128368748
ZKO- NL vanaf 07uur op NOS.nl

Uitslagen van vorige week
A
21 Jun 20:10 France 3–2 Poland 25–23 21–25 22–25 25–21 15–11
22 Jun 20:10 Bulgaria 3–0 Argentina 25–18 25–21 25–16
23 Jun 18:10 France 3–2 Poland 25–21 23–25 25–20 21–25 15–13
23 Jun 20:10 Bulgaria 3–1 Argentina 17–25 25–19 25–21 31–29

En inmiddels heeft Brazilië afgerekend met Frankrijk(3-2)
1 Brazil 5-13
2 Bulgaria 4-11
3 United States 4-8
4 France 7-7
5 Argentina 6-3
6 Poland 4-3

B
21 Jun 18:10 Russia 1–3 Italy 24–26 30–28 20–25 17–25
21 Jun 17:10 Iran 2–3 Serbia 24–26 23–25 25–17 25–14 16–18
22 Jun 18:10 Russia 3–2 Italy 25–23 25–23 26–28 23–25 15–12
22 Jun 19:00 Germany 3–0 Cuba 25–18 25–19 25–16
23 Jun 17:10 Iran 3–2 Serbia 25–20 24–26 23–25 25–22 15–12
23 Jun 17:00 Germany 3–1 Cuba 25–23 25–22 24–26 25–23

1 Italy 6-15
2 Russia 6-13
3 Serbia 6-10
4 Germany 4-7
5 Iran 4-3
6 Cuba 6-0

C
22 Jun 16:40 Netherlands 2–3 Portugal 21–25 25–19 25–23 26–28 13–15
23 Jun 13:40 Netherlands 3–0 Portugal 36–34 25–23 25–22

1 Netherlands 6-13
2 Canada 6-12
3 Finland 6-9
4 Portugal 6-7
5 South Korea 6-7
6 Japan 6-6
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 29 juni 2013 @ 10:38:24 #180
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128386887
quote:
De Nederlandse volleyballers hebben in de World League in het Zuid-Koreaanse Cheonan een knappe zege op het gastland geboekt. De mannen van coach Edwin Benne sloegen met 3-1 toe: 25-23, 22-25, 25-20, 25-16.

Oranje, dat daarmee de leiding heroverde in groep C, lonkt inmiddels nadrukkelijk naar een plek in de finaleronde van de prestigieuze competitie.

Dat Zuid-Korea aanzienlijk hoger op de wereldranglijst staat dan Oranje, was niet te merken. Integendeel; afgezien van de tweede set voerde Bennes ploeg de boventoon. Niels Klapwijk was met veertien punten topscorer en Thomas Koelewijn onderscheidde zich met vijf zogenoemde killblocks.

Zondag staan beide landen opnieuw tegenover elkaar.

Strijd om eerste plaats
Nederland strijdt met Canada om de eerste plaats in de poule, die een ticket oplevert voor de finaleronde van de World League in Argentinië.

De Canadezen wonnen vrijdag in Tampere met 3-1 van Finland en spelen zaterdag nog eens uit tegen de Finnen.

Oranje heeft na zeven duels zestien punten, Canada volgt met vijftien. Het team van Benne sluit de groepsfase volgende week af met twee wedstrijden in en tegen Finland, Canada gaat dan op bezoek bij Japan.
^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 30 juni 2013 @ 10:37:32 #181
92686 crew  borisz
Keurmeester
  zondag 30 juni 2013 @ 10:47:11 #182
58711 soapie
Zeeperd
  Moderator / Redactie Sport zondag 30 juni 2013 @ 23:11:18 #183
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128440113
A
28 Jun 10:00 Brazil 3–2 France 25–20 25–19 22–25 21–25 15–12
28 Jun 20:25 Poland 3–2 Argentina 26–24 19–25 19–25 25–17 15–8
28 Jun 19:40 United States 3–0 Bulgaria 25–19 25–22 25–21
29 Jun 10:10 Brazil 1–3 France 27–29 25–23 22–25 19–25
29 Jun 19:40 United States 1–3 Bulgaria 20–25 25–18 23–25 21–25
30 Jun 20:15 Poland 3–1 Argentina 18–25 25–21 26–24 25–17

Bulgarije 6-14
Brazilië 6-13
VS 6-11
Frankrijk 8-10

B
28 Jun 20:10 Italy 1–3 Iran 23–25 22–25 25–22 30–32
28 Jun 20:50 Cuba 0–3 Russia 20–25 23–25 23–25
29 Jun 20:11 Serbia 1–3 Germany 20–25 21–25 25–21 21–25
29 Jun 20:50 Cuba 3–1 Russia 25–23 20–25 25–20 25–22
30 Jun 19:00 Italy 3–2 Iran 25–22 25–20 20–25 18–25 15–13
30 Jun 20:00 Serbia 3–2 Germany 23–25 25–19 25–22 21–25 15–12

Italie 8-17
Rusland 8-16
Servie 8-12
Duitsland 6-11

C
28 Jun 18:40 Finland 1–3 Canada 13–25 25–22 21–25 20–25
29 Jun 14:20 South Korea 1–3 Netherlands 23–25 25–22 20–25 16–25
29 Jun 18:40 Finland 0–3 Canada 23–25 22–25 17–25
29 Jun 19:10 Portugal 3–1 Japan 25–22 20–25 26–24 25–15
30 Jun 14:20 South Korea 1–3 Netherlands 20–25 22–25 25–21 20–25
30 Jun 19:00 Portugal 2-3 Japan 25–22 23-25 30-28 22-25 10-15

NL 8-19
Canada 8-18
Por 8-11
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_128508060
Genieten hoor! Hoe Nederlandse mannen op dit moment doen! Zoveel groei zit er in t team. Nog 2 x winnen van Finland en wij zijn geplaatst voor finale in Argentinië.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 juli 2013 @ 08:17:37 #185
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128609701
Vandaag om 17.30 tegen de Finnen

[ Bericht 3% gewijzigd door borisz op 05-07-2013 14:09:31 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 5 juli 2013 @ 13:39:04 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_128619028
Zou erg knap zijn als ze de poule winnen, dat had niemand verwacht. Ook niet bij de bond zelf.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 juli 2013 @ 13:43:26 #187
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128619162
Hopelijk hebben ze er de centen voor om naar Argentinië af te reizen :').
Al denk ik dat NOC*NSF en de Sponsoren een handje zal helpen mocht dat nodig zijn.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 5 juli 2013 @ 13:53:35 #188
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_128619494
quote:
10s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 13:43 schreef borisz het volgende:
Hopelijk hebben ze er de centen voor om naar Argentinië af te reizen :').
Al denk ik dat NOC*NSF en de Sponsoren een handje zal helpen mocht dat nodig zijn.
Ja das waar ook :D
Ze hadden al grote moeite om een paar keer het zaaltje te huren voor deze einde
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 juli 2013 @ 18:09:03 #189
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128629005
Set 1 met 25-23 naar de Finnen. NL keek iedere keer nipt tegen een achterstand aan.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_128629468
Gaat de verkeerde kant op. Tweede set 16*-13 achter.
"Als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken." - JC
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 juli 2013 @ 18:32:14 #191
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128629610
19-19
22-20. :). Time Out Finnen nu.
23-21
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_128629723
Ik kreeg opeens zo´n Portugal-momentje. Nederland won daar ook de tweede set door zo'n service die nog over het net rolde.
pi_128629805
Toch de set w/ w/ w/
"Als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken." - JC
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 juli 2013 @ 18:39:41 #194
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128629835
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 18:38 schreef Crocmaz het volgende:
Toch de set w/ w/ w/
Nu wel :P
25-23 :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 juli 2013 @ 19:14:20 #195
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128630945
En opnieuw 25-23 voor NL ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 juli 2013 @ 19:32:25 #196
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128631484
Gaat weer gelijk op. 13-13.
16-14 bij tweede technische break
21-19 nu.
22-19
22-20
23-20
23-21
23-22
24-22

[ Bericht 24% gewijzigd door borisz op 05-07-2013 19:44:59 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 juli 2013 @ 19:46:01 #197
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128631856
25-23 *O*
3-1
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 5 juli 2013 @ 19:57:22 #198
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_128632211
Lekker, nog eentje te gaan zo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 juli 2013 @ 20:13:00 #199
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128632856
NL heeft wel een 3-0 of 3-1 zege nodig. Anders kan Canada erover heen omdat hun setratio beter is.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 juli 2013 @ 09:35:46 #200
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128651081
Canada wint met 3-1 in Japan. Nu is het zeker dat je max één set mag verliezen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 6 juli 2013 @ 10:25:44 #201
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_128651729
Voor de geïnteresseerden, Eurosport 2 heeft diverse wedstrijden van de Universiade live (gisteren begonnen), vanaf 7 uur 's ochtends volgens mij.

Ik zat net even naar Wit-Rusland - Hong Kong te kijken, de Aziaten speelden met een spelverdeler van 1 meter 6 ofzo _O- _O_

Amerika wordt overigens vertegenwoordigd door het team van Springfield College, uit de 3e divisie van het Amerikaanse collegevolleybal, apart :P

[ Bericht 20% gewijzigd door heywoodu op 06-07-2013 10:33:56 ]
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_128658275
Spannend... Zou echt gruwelijk zijn als Nederland naar Argentinië gaan! Ben trouwens benieuwd hoe die andere 7 internationals (Yannick van Harskamp, Dick kooy, Robert Horstink enz) nu erover denken.
pi_128663675
Eerste set gaat naar Finland. Hopen dat Nederland nu wel 3 sets pakken!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 juli 2013 @ 18:38:08 #204
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128664162
24-26 :{
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_128664291
damn.. nu 3 sets pakken en hopen dat Canada wat laten liggen...
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 juli 2013 @ 19:12:29 #206
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128664719
Set3: 25-20.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 juli 2013 @ 19:41:17 #207
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128665422
Set4: 20-25.

We moeten hopen op de Jappen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juli 2013 @ 00:11:57 #208
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_128673915
Wat is de bedoeling nu precies?
Japan wint = Nederland naar de finaleronde
Canada wint = Canada naar de finaleronde

En de score maakt dan niet meer uit?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 juli 2013 @ 00:16:30 #209
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_128674050
Canada heeft aan twee sets genoeg.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_128676042
Op het moment supreme dus bezweken helaas
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juli 2013 @ 07:32:44 #211
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_128677499
Daar is de eerste set voor Canada ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_128677539
Canada gaat dit echt wel winnen. Hadden we maar een beter pot moeten spelen.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juli 2013 @ 08:19:48 #213
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_128677631
Set Japan, 1-1, het kan nog :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juli 2013 @ 08:42:48 #214
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_128677753
Ze geven de 3e set uit handen terwijl ze een prima voorsprong hadden -O-

En in de beslissende fase van de set tot twee keer toe een voorsprong van 2 punten weggegeven :(

2 set points gemist ook nog :'(

[ Bericht 11% gewijzigd door heywoodu op 07-07-2013 08:53:05 ]
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juli 2013 @ 08:54:38 #215
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_128677822
Setttttttttttttttttttt :D kom op!!!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juli 2013 @ 09:11:41 #216
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_128677951
2 punten verloren waar ze heel veel kansen hadden om hem zelf te maken, wordt moeilijk nu -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_128677996
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2013 09:11 schreef heywoodu het volgende:
2 punten verloren waar ze heel veel kansen hadden om hem zelf te maken, wordt moeilijk nu -O-
welke livestream heb je.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juli 2013 @ 09:19:35 #218
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_128678000
quote:
2s.gif Op zondag 7 juli 2013 09:19 schreef hole1988 het volgende:

[..]

welke livestream heb je.
Bet365 (bookmaker), maar op Frombar moet je ook wel wat kunnen vinden denk ik.

4 punten achterstand, das echt te veel helaas ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juli 2013 @ 09:27:07 #219
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_128678064
25-18 Canada, helaas, het was even spannend.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_129607707
World Grand Prix dames vandaag begonnen. Guido Vermeulen durfde in de aanloop naar het toernooi te vernieuwen en dat betaalt zich uit. De dames overklassen voorlopig Cuba. 2-0 (25-20, 25-14) in sets.
pi_129608431
25-11 derde set _O_
  vrijdag 2 augustus 2013 @ 19:18:05 #222
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_129623335
Cuba was gewoon helemaal niks
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 3 augustus 2013 @ 11:09:35 #223
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129642266
Bulgarije is te sterk
25-20, 15-25, 20-25, 23-25.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_129642301
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 augustus 2013 11:09 schreef borisz het volgende:
Bulgarije is te sterk
25-20, 15-25, 20-25, 23-25.
Eerste set was nog oke, maar daarna liepen ze echt enorm te prutsen. Dit hadden ze gewoon kunnen winnen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 3 augustus 2013 @ 13:08:31 #225
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_129644517
Ik dacht dat Cuba een topland was :P
Nederland was gisteren gewoon ruim favoriet zie ik nu.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_129657024
Nah, Cuba is niet meer wat ze waren. Maargoed Cuba speelde ook met speelster van 13 jaar?!?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 augustus 2013 @ 16:25:31 #227
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129869250
Om 17.30 moeten de dames tegen Servië in Belgrado.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 augustus 2013 @ 18:33:46 #228
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129872625
Eerste twee sets verloren 25-18 en 25-16.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 augustus 2013 @ 18:58:40 #229
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129873268
25-21. 3-0 Verloren.
Morgen de VS.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 10 augustus 2013 @ 21:42:45 #230
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129913112
25-20, 16 en 12.
3-0 verloren dus.

Algerije next.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 11 augustus 2013 @ 20:25:21 #231
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129950834
Die partij werd wel gewonnen :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 augustus 2013 @ 11:57:43 #232
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_130125947
Derde en laatste stop: Almaty Kazachstan.
Om 14u begint het duel tegen het gastland.

[ Bericht 1% gewijzigd door borisz op 16-08-2013 12:13:34 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 17 augustus 2013 @ 12:36:56 #233
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_130161869
Kazachstan was het probleem niet.
Brazilie wel. Het werd 3-0 25-15, 25-20, 25-15.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 18 augustus 2013 @ 15:03:52 #234
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_130198579
Cuba opnieuw verslagen. Nederland wordt 12de in het eindklassement.

China, VS, Servië, Italië, Brazilië en Japan naar finale. Japan is het gastland.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 oktober 2013 @ 21:42:57 #236
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_131824293
Belarus ook verslagen 26-24, 25-23, 24-26 en 25-20.

1
2
3
 N'LAND 2- 6 ( 6- 1) Zweden 2- 3 ( 3- 3)
 W.Rus. 2- 3 ( 4- 3) Roem.  2- 3 ( 3- 4)
 Oekr.  2- 3 ( 3- 3) Israël 2- 0 ( 1- 6)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 oktober 2013 @ 20:57:38 #237
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_131854728
Zweden ook verslagen
36-34, 25-16, 25-21.

1
2
3
 N'LAND 3- 9 ( 9- 1) Zweden 3- 3 ( 3- 6)
 W.Rus. 3- 6 ( 7- 4) Roem.  3- 3 ( 4- 7)
 Oekr.  3- 6 ( 6- 4) Israël 3- 0 ( 2- 9)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 oktober 2013 @ 21:05:50 #238
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_131882028
25-23 x2 en 25-21 voor Oekraïne. Maar goed NL is wel door in de kwalificatie.

1
2
3
4
 Stand groep H:                         
 NED. * 4- 9 ( 9- 4) Roem.  4- 4 ( 6-10)
 Oekr * 4- 9 ( 9- 4) Israël 4- 3 ( 5- 9)
 W.Ru * 4- 8 (10- 6) Zweden 4- 3 ( 3- 9)
Morgen alleen nog om de eer.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 6 oktober 2013 @ 18:46:13 #239
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_131908565
Roemenië werd voor de stats nog even verslagen
Set 1: 25 - 18 (23 min.)
Set 2: 25 - 23 (25 min.)
Set 3: 25 - 16 (23 min.)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 oktober 2013 @ 13:12:38 #240
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_132121146
Orion mag wel mee deelnemen aan de beker, supercup en kan EUropa mag niet deelnemen aan de Eredivisie _O-

De Topsportstichting is failliet, alleen de vereniging heeft uiteindelijk wel het geld bij elkaar gekregen, maar de licentie was al vergeven.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 1 november 2013 @ 16:25:18 #241
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_132796792
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 1 december 2013 @ 22:42:13 #242
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_133825728
quote:
Liefst 28 landen doen in 2014, op drie niveaus, mee aan de Volleybal World League (VWL), waaronder opnieuw de Nederlandse mannenselectie. Dit jaar telde het toernooi 18 deelnemers. België, Tunesië, Turkije en Mexico behoren tot de debutanten. Onder meer China en Spanje keren terug, in de C-categorie.
Oranje is ingedeeld in groep E met Zuid-Korea, Portugal en Tsjechië. Bondscoach Edwin Benne slaagde er tijdens de afgelopen editie net niet in de eindstrijd te bereiken met de bekende toplanden. Die zijn ook nu ingedeeld in de poules A en B, met respectievelijk Brazilië en titelverdediger Rusland als favoriet.

De groepen C, D en E (niveau 2) werken via uit- en thuiswedstrijden toe naar een Final Four. De winnaar daarvan krijgt het recht mee te doen aan de Final Six, met de vier beste teams en het organiserende land. Er kan tevens promotie worden afgedwongen, mits aan alle voorwaarden van de FIVB wordt voldaan.

Indeling VWL 2014, groep A: Brazilië, Italië, Polen, Iran; groep B: Rusland, Verenigde Staten, Bulgarije, Servië; groep C: België, Canada, Australië, Finland; groep D: Argentinië, Duitsland, Frankrijk, Japan; groep E: Nederland, Zuid-Korea, Portugal, Tsjechië; groep F: Tunesië, Turkije, Cuba, Mexico; groep G: Puerto Rico, China, Slowakije, Spanje.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 20 december 2013 @ 19:18:53 #243
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_134497963
Een aantal oefenpotjes voordat het belangrijke werk gaat beginnen.

http://www.volleybal.nl/v(...)rondom-de-feestdagen

Heren:
03 Jan 18:30 Czech Republic – Netherlands
04 Jan 15:30 Bulgaria – Netherlands
05 Jan 15:30 Netherlands – Cyprus

Vanuit Tsjechië. Alleen de groepswinnaar plaatst zich voor het WK. En de beste nummer twee van de vijf groepen.

De dames spelen op dezelfde dagen in Kroatië tegen Kroatië, Frankrijk en Hongarije. De groepswinnaars + twee beste nummers twee gaan naar het WK.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 3 januari 2014 @ 11:54:50 #244
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135018039
Dames
03-01
17:15 uur FRA-NED
20:15 uur CRO-HUN
04-01
17:15 uur NED-HUN
20:15 uur FRA-CRO
05-01
17:15 uur HUN-FRA
20:15 uur CRO-NED

http://www.volleybal.nl/volleybal/oranje/nieuws/oranje-heren-en-dames-naar-wk-kwalificatie
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 3 januari 2014 @ 17:38:24 #245
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135032102
Beeld van de dames tegen Frankrijk. http://www.laola1.tv/en-int/live/netherlands-france/149944.html

Set1: 25-18 :)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 3 januari 2014 @ 18:42:37 #246
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135034918
Set 2: 25-18
Set 3: 30-28
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_135035374
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 18:42 schreef borisz het volgende:
Set 2: 25-18
Set 3: 30-28
Netjes. Hoeveel van deze landen mogen uiteindelijk naar het wk? Alleen de winnaar of meer?
Hallo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 3 januari 2014 @ 18:53:16 #248
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135035407
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 18:52 schreef clavier het volgende:

[..]

Netjes. Hoeveel van deze landen mogen uiteindelijk naar het wk? Alleen de winnaar of meer?
Bij de dames de winnaar sowieso + de twee beste nummers twee (vijf Q-groepen). Oranje is aan haar stand verplicht zich te kwalificeren.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_135035891
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 18:53 schreef borisz het volgende:

[..]

Bij de dames de winnaar sowieso + de twee beste nummers twee (vijf Q-groepen). Oranje is aan haar stand verplicht zich te kwalificeren.
Klopt, al wordt Kroatië weer het sleutelduel. Jammer genoeg is het weer in Kroatië zelf. Daar hebben ze niet al te goede herinneringen aan.

Deze 3-0 tegen Frankrijk was best simpel. Had het niet zo makkelijk verwacht.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 3 januari 2014 @ 19:23:19 #250
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135036564
Heren ook goed bezig.
25-14, 25-19 inmiddels.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 3 januari 2014 @ 19:40:46 #251
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135037304
Set drie plots 12-14 :'). NL stond voor in de set.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_135037375
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 19:40 schreef borisz het volgende:
Set drie plots 12-14 :'). NL stond voor in de set.
Tsjechië had opeens een gigantische serie. Paar bloks achter elkaar, serveerder die een paar kanonkogels erin hakte. Shit happens. Nu weer herpakken.
pi_135038206
35-33. Wat een set :D _O_
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 3 januari 2014 @ 20:02:35 #254
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135038234
ja :D
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_135038253
Nu Kooij weer in het team zit, zijn ze echt een stuk sterker geworden.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 4 januari 2014 @ 16:54:15 #256
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135069803
De heren verliezen van Bulgarije.
19-25
25-27
14-25
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 4 januari 2014 @ 19:09:55 #257
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135075824
quote:
In tegenstelling tot de mannen hebben de Nederlandse volleybalvrouwen vandaag wel hun tweede wedstrijd van het WK-kwalificatietoernooi in het Kroatische Rovinj winnend weten af te sluiten. Oranje was met 3-0 Hongarije de baas. De setstanden waren 25-15, 25-19 en 25-11.

Nederland, dat gisteren ook al Frankrijk met 3-0 versloeg, speelt morgen tegen de Kroatische vrouwen om de groepswinst. Een kleine nederlaag kan mogelijk volstaan, omdat behalve de vijf groepswinnaars ook de twee beste nummers twee zich voor het WK later dit jaar plaatsen.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 januari 2014 @ 16:55:11 #258
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135107492
quote:
De Nederlandse volleyballers hebben
bij het WK-kwalificatietoernooi in het
Tsjechische Opava hun laatste wedstrijd
gewonnen.Volleybaldwerg Cyprus werd
moeizaam geklopt: 25-21,25-15,25-23.

Oranje speelde een slordige eerste set,
waarin het zelfs met 16-19 achter kwam.
Bondscoach Benne bracht Van Harskamp en
Krolis en dat duo wees de dolende ploeg
de weg naar de setwinst.Ook in de derde
set hield Cyprus gelijke tred met het
met zichzelf worstelende Nederland.

Oranje wordt waarschijnlijk tweede in
de groep en moet nu de ontwikkelingen
in de vier andere groepen afwachten.
Alleen de beste nummer twee plaatst
zich,met de groepswinnaars,voor het WK.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 5 januari 2014 @ 18:27:33 #259
300815 Sasman
Kijk en leer...
pi_135111315
Wat een scheidsrechterlijke dwaling man man... :')
Trotse Belg.
pi_135114243
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 16:55 schreef borisz het volgende:

[..]

Ziet er goed uit, Frankrijk - België (momenteel live op Sporza) is de enige wedstrijd die roet in het eten kan gooien. België staats 2-1 voor in sets. Commentator van Sporza meldt zojuist dat als België met 3-1 wint, Nederland doorgaat als beste 2e en Frankrijk dan niet naar het WK mag.

Go België _O_
pi_135114488
Overigens weet ik niet of dat klopt, want volgens mij komen Nederland en Frankrijk dan gelijk te staan en heeft Frankrijk dan een hoger puntensaldo.

[ Bericht 0% gewijzigd door Max23 op 05-01-2014 19:40:23 ]
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 januari 2014 @ 19:39:35 #262
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135114816
14-14 nu in set 4
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_135115120
18-18 vierde set :X
  zondag 5 januari 2014 @ 19:45:41 #264
194695 franklop
Fran knock
pi_135115180
en als frankrijk nu alsnog met 3-2 wint? Dan gaan ze beide toch?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_135115332
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 19:45 schreef franklop het volgende:
en als frankrijk nu alsnog met 3-2 wint? Dan gaan ze beide toch?
Ja, en als België met 3-2 wint gaan ze ook allebei door.

21-21 nu
pi_135115530
Het gaat mis, Frankrijk wint de vierde set, Nederland dus niet naar het WK ;(
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 januari 2014 @ 19:52:05 #267
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135115540
Beiden naar het WK.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_135115610
Echt jammer, België was in de vierde set 3 puntjes verwijderd van een 3-1 zege, zodat Nederland ook naar het WK mocht.
pi_135115886
Dat weet je hè als ze allebei aan een 3-2 genoeg hebben.
pi_135117896
Jezus, die vrouwen hebben weer een wedstrijd waarin ze geen bal clean langs de blokkering kunnen slaan :') Snap echt niet waar dat soms vandaan komt.

Kroatië dus op weg om de eerste set te winnen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 januari 2014 @ 21:13:45 #271
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135120599
2-0 Kroatie :')
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 januari 2014 @ 21:54:48 #272
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135123388
2-1 en 11-11 nu
18-21

[ Bericht 26% gewijzigd door borisz op 05-01-2014 22:05:01 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_135124068
België wint met 3-0 van Polen en daardoor zijn de dames gekwalificeerd voor het WK!
pi_135124231
En zelf nu 2-2 tegen Kroatië.
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 januari 2014 @ 22:09:16 #275
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135124236
En 22-25 :). 2-2.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_135125076
Ze hebben mazzel dat bij de vrouwen, in tegenstelling tot de mannen, er twee nummers 2 doorgaan. Als ze deze wedstrijd verliezen is Servië namelijk de beste nummer twee op puntensaldo. Nederland gaat dan door als de tweede beste nummer 2
pi_135125519
Zelfs met 16-14 de 5e set verloren. Geen verrassing. Gebeurt namelijk altijd :') Die dames kunnen echt niet met druk omgaan, alhoewel ie er nu af was.
pi_135125681
De Belgen zowel bij de heren als de dames goed bezig de laatste tijd. Beide 1e in hun poule.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator / Redactie Sport zondag 5 januari 2014 @ 22:54:15 #279
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_135127010
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 22:33 schreef Pedroso het volgende:
De Belgen zowel bij de heren als de dames goed bezig de laatste tijd. Beide 1e in hun poule.
De Belgische mannen en dames zijn sinds 1978 weer eens op het WK te zien.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport maandag 21 april 2014 @ 00:40:10 #280
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_139098643
Maar eens een schopje. World League 2014

quote:
8 NED-KOR 31-May 15:00 Eindhoven Sports Centre Eindhoven
9 POR-CZE 31-May 17:00 Povoa de Varzim Pavilhao Desportivo Municipal
12 NED-KOR 01-Jun 15:00 Eindhoven Sports Centre Eindhoven
13 POR-CZE 01-Jun 17:00 Povoa de Varzim Pavilhao Desportivo Municipal
17 CZE-KOR 05-Jun 15:50 Ceske Budejovice Budvar Arena
18 CZE-KOR 06-Jun 15:50 Ceske Budejovice Budvar Arena
23 NED-POR 07-Jun 15:00 Almere Top Sport Centre
26 NED-POR 08-Jun 15:00 Almere Top Sport Centre
29 CZE-NED 13-Jun 15:50 Chomutov SD Arena
33 KOR-POR 14-Jun 14:00 Ulsan Dongcheon Gymnasium
35 CZE-NED 14-Jun 15:50 Chomutov SD Arena
38 KOR-POR 15-Jun 14:00 Ulsan Dongcheon Gymnasium
45 KOR-CZE 21-Jun 14:00 Suwon Suwon Indoor Gymnasium
46 POR-NED 21-Jun 15:00 Matosinhos Centro de Desportos e Congressos
50 KOR-CZE 22-Jun 14:00 Suwon Suwon Indoor Gymnasium
52 POR-NED 22-Jun 15:00 Matosinhos Centro de Desportos e Congressos
55 CZE-POR 27-Jun 17:50 Opava City Hall
60 KOR-NED 28-Jun 14:00 Gwangju tbc
61 CZE-POR 28-Jun 15:50 Opava City Hall
63 KOR-NED 29-Jun 14:00 Gwangju tbc
68 NED-CZE 05-Jul 15:00 Rotterdam Topsporthal
69 POR-KOR 05-Jul 19:00 Povoa de Varzim Pavilhao Desportivo Municipal
71 NED-CZE 06-Jul 15:00 Rotterdam Topsporthal
72 POR-KOR 06-Jul 17:00 Povoa de Varzim Pavilhao Desportivo Municipal
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 mei 2014 @ 09:59:51 #281
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140011318
Maar eerst de EK kwalificatie.
Kroatië, Roemenië en Montenegro zijn de tegenstanders
Om 15:30 tegen Kroatië

Beeld op http://www.volleybal.nl/v(...)tie-live-op-laola1tv

[ Bericht 45% gewijzigd door borisz op 16-05-2014 10:07:38 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 mei 2014 @ 16:34:24 #282
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140024215
NL-KRO 0-2
Set 1: 17-25
Set 2: 20-25
Set 3: 8-7.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 mei 2014 @ 16:55:10 #283
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140024980
En 23-25.

Morgen 15:30 tegen Roemenië
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 17 mei 2014 @ 16:04:44 #284
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140055234
En weer los. Eerste set met 27-25 binnen. :)
Set 2: 25-23.

[ Bericht 6% gewijzigd door borisz op 17-05-2014 16:36:16 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 18 mei 2014 @ 21:55:02 #285
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140107843
Partij III verloren tegen Montenegro.

Kroatië 9
NL 4
Montenegro 3
Roemenië 2

Volgende week nog drie wedstrijden in Zagreb. Alleen groepswinnaar naar het EK. Nummer twee moet play-offs spelen met alle overige nummers twee.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_140108247
Is een 1e plek nog realistisch of zijn ze daarvoor afhankelijk van Kroatië?
Hallo
  maandag 19 mei 2014 @ 01:08:37 #287
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_140118125
Tel maar uit. Als je wint van Kroatië is het verschil 2, maar dan moet Kroatië ook nog verzaken in een andere wedstrijd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 10:26:02 #288
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140337915
1
2
3
4
5
    Pts.    Matches    WS    LS
CROATIA        12    5    14    7
THE NETHERLANDS 7    5    8    10
ROMANIA         6    5    9    11
MONTENEGRO      5    5    10    13


M2E-07 ROMANIA 2
CROATIA 3

M2E-08 THE NETHERLANDS 3
MONTENEGRO 1

M2E-09 CROATIA 2
MONTENEGRO 3

M2E-10 ROMANIA 3
THE NETHERLANDS 0

M2E-11 MONTENEGRO 25/05
ROMANIA 16:00

M2E-12 CROATIA 25/05
THE NETHERLANDS 18:30

Nederlaag tegen Roemenië was zonde, dan waren ze al zeker van plek twee.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 mei 2014 @ 21:11:39 #289
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140359187
Nederland – Kroatië (25-19, 26-24, 25-13)
Kortom NL wordt 2de en mag naar Q3.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  maandag 26 mei 2014 @ 22:53:21 #290
402517 Dactylus
I just watch...
pi_140407438
Dusss toch een volleybaltopic. Lekkah! Hoe was jullie seizoen met je club/team?
... and I hope it's not bothering you.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 mei 2014 @ 16:13:40 #291
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140571216
World League: NL 2-0 voor tegen Zuid-Korea
25-19 en 28-26
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 mei 2014 @ 16:48:22 #292
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140572208
en 25-23 :)
Morgen weer vanaf 15u.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 6 juni 2014 @ 15:06:02 #293
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140780754
Dit weekend tegen Portugal 2x. Beide partijen beginnen om 15u. In Almere.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 7 juni 2014 @ 20:01:06 #294
92686 crew  borisz
Keurmeester
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 juni 2014 @ 17:47:12 #295
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140837090
Vandaag gaat het in vijf sets naar Portugal.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_140862067
Ik heb erg het gevoel dat een nieuwe potentiële succesgeneratie na de huidige generatie van Manon Flier en co er niet echt inzit getuige de stilte op succesgebied en bijbehorende media-aandacht die dit normaliter genereert.
pi_141038842
De volleybal-heren winnen met 3-2 van Tsjechië, nadat ze 0-2 achter stonden w/

19-25 13-25 25-18 25-17 16-14
pi_141039908
Het blijft enorm zonde dat beide teams zo zijn weggezakt
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 14 juni 2014 @ 21:02:31 #299
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_141082084
Opnieuw gewonnen ^O^
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 14 juni 2014 @ 21:03:46 #300
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_141082139
Bijna
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 14 juni 2014 @ 21:03:51 #301
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_141082142
VOL
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')