Dit lijkt mij ook eigenlijk.quote:Op vrijdag 23 september 2011 13:23 schreef ElectricEye het volgende:
Handig, zout toevoegen aan je dagelijkse toch al te zoute dieet. Dat schiet de 0,9% ruimschoots voorbij.
een pagina verder staat vingeryoga voor je cholesterol en ongewenst vet. je hoeft het maar 5 minuutjes per dag te doen en je cholesterol vliegt omlaag en het vet eraf.. (ITS AMAZING MIKE!)quote:Op vrijdag 23 september 2011 13:11 schreef Heerda2 het volgende:
Met deze topic wil ik graag ervaringen horen met het gebruik van Keltisch zeezout. Het liefst onderbouwd met onderzoek.
'Keltisch zout is een belangrijk bestanddeel van het lichaam. Onzin
Men zegt dat: ... jaja men zegt, wie is men?
Het slijmvliesonstekingen en sinussverstoppingen herstelt.
Helpt tegen spierkrampen,
De botten versterkt.
Verzuring uit lichaamscellen trekt.
Onregelmatige hartslag stabiliseert.
Helt tegen slijm in longen helpt.
Zelfs schijnt te helpen om het bloedsuiker in balans te brengen .. het schijnt?
Het een positieve werking bij artritis heeft
Ook bij spataderen helpt.Zeemineralen,Keltisch zeezout, bevat de juiste dosering magnesium en tientallen mineralen. ohja de juiste dosering....
Allereerst moet je niet geconcentreerd zeewater tot je nemen, .staat toch nog iets waars in
maar een verdunning daarvan. Simpel gezegd: .Helaas..
Als je een jampotje neemt en dat voor 1/3e vult met sel gris uit Guerande (Frankrijk), en dan afvult met 2/3e water en schudt, heb je een geconcentreerde zoutwateroplossing die een Sole genoemd wordt. Daarvan neem je 1 tot 2 theelepels per dag opgelost in een standaard glas water van 250 cl. Op deze manier heb je een isotone oplossing, oftewel een oplossing waarvan het zoutgehalte identiek is aan dat van je bloed, nl. 0,9%. Van die 0.9% is het mineralengehalte voor maar liefst 98% identiek aan de mineralensamenstelling van gezond bloed. Hoe kan je in godsnaam beweren dat je 'de juiste dosering' hebt als je iets niet standaards als een jampotje gebruikt.. .
Je kunt hiermee dus op een simpele, effectieve en goedkope manier je bloed zuiveren en helen door de oorspronkelijke genetische informatie en energie weer toe te voegen.
nigger please... srsly
Het enige wat je doet is gebruik maken van de ideale balans die de natuur al voor je heeft samengesteld en deze in de juiste verhouding tot je te nemen.
juist door het af te meten met een 'jampotje'
Door het opgelost in water tot je te nemen, voeg je allereerst weer water toe aan het zout waardoor de minerale krachten in intensiteit toenemen.
wait wut?
Je maakt als het ware je eigen zeewater.
Door dit zeewater echter in de juiste verdunning tot je te nemen in een vloeibare vorm, dezelfde vorm als je bloed, dien je jezelf als het ware een 'bloedtransfusie' toe. Je bloed herkent deze zoutoplossing en kan er meteen mee aan de gang en transporteert de mineralen naar de cellen die hierdoor geactiveerd worden als nooit tevoren en gaan regenereren i.p.v. degenereren.
het werkt alleen niet op hersencellen
Ja, erg nauwkeurig..quote:Daarvan neem je 1 tot 2 theelepels per dag
Groot glas..quote:opgelost in een standaard glas water van 250 cl.
omdat daar aan gewerkt wordt?quote:Op vrijdag 23 september 2011 14:03 schreef J.J.De-Bom het volgende:
Waarom gaat dit niet naar TRU bij alle andere onzinverhalen ?
En wat is die positieve werking dan precies? Kun je die omschrijven?quote:Op vrijdag 23 september 2011 13:11 schreef Heerda2 het volgende:
Het een positieve werking bij artritis heeft
Dat is dus ook wat mijn eerste gedachte was. Maar goed, Keltisch zeezout. Wat maakt het specifiek Keltisch en in hoeverre wijkt het af van het zout wat de Kelten dolven in de mijnen van Hallstatt?quote:Op vrijdag 23 september 2011 14:43 schreef J.J.De-Bom het volgende:
Zelden zo'n hoop ongefundeerde en zelfs ronduit onzinnige statements gelezen.
Waarvoor hulde !
Lijkt me duidelijk, zout uit de mijnen hoeft niet in de zon gedroogd te worden !quote:Op vrijdag 23 september 2011 14:48 schreef Alecks het volgende:
[..]
Dat is dus ook wat mijn eerste gedachte was. Maar goed, Keltisch zeezout. Wat maakt het specifiek Keltisch en in hoeverre wijkt het af van het zout wat de Kelten dolven in de mijnen van Hallstatt?
Tegen beter weten in, kan dit wat duidelijker en zijn er bronnen te noemen die dit kunnen bevestigen? Wat er ook mee bedoeld moge worden, want ondanks een afgeronde academische studie medische biologie valt er amper een touw aan vast te knopen..quote:Op vrijdag 23 september 2011 14:40 schreef Heerda2 het volgende:
Wanneer er sprake is van een voedingstekort aan sporenelementen, verliezen cellen hun vermogen om hun ionen te beheersen.
Onderzoek heeft uitgewezen dat zeewater Hydro elektrische onevenwichtigheid verwijdert
Ik ben de onderzoeker niet anders zou ik dit topic niet hebben gemaakt. Ik ben wel overtuigd van de positieve werking van dit zout mits het ongeraffineerd is.quote:Op vrijdag 23 september 2011 14:45 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
[..]
En wat is die positieve werking dan precies? Kun je die omschrijven?
Effe googlen zou ik zeggen... Dan lees je eigenlijk alleen maar positieve ervaringen.quote:Op vrijdag 23 september 2011 14:48 schreef Alecks het volgende:
[..]
Dat is dus ook wat mijn eerste gedachte was. Maar goed, Keltisch zeezout. Wat maakt het specifiek Keltisch en in hoeverre wijkt het af van het zout wat de Kelten dolven in de mijnen van Hallstatt?
Heb je een linkje naar het wetenschappelijk onderzoek?quote:Op vrijdag 23 september 2011 15:54 schreef Heerda2 het volgende:
Ik ben de onderzoeker niet anders zou ik dit topic niet hebben gemaakt. Ik ben wel overtuigd van de positieve werking van dit zout mits het ongeraffineerd is.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |