Excuus om meer te kopen. Slim!quote:Op zaterdag 13 augustus 2011 23:05 schreef Danaîdes het volgende:
Yay bestelling binnen! Wowy snell ;D. Had me alleen beetje verkeken op de ML in mijn Bentou . Dus... Dan nog maar ergens een schattig klein bakje uitvissen en dan ooit (snel? ;D) een nieuwe kopen waar ik dan wél op de ML kijk... Stomme ik ><
Anyway, morgen maar eens creatief zijn dan
Zeker. saus in een laag bakje doen en met het flesje opzuigen. En zo kun je ze ook omspoelen, gewoon een paar keer knijpen in een bakje water.quote:Btw, zijn die kleine sojasaus bakjes flesjes bedoel ik, herbruikbaar? Gewoon met water omspoelen?
Ja vond ik ook ;D.quote:
Gehakt, eitje, paneermeel (zoveel ei en paneer als je nodig hebt), chilipoeder, rozijntjes.quote:Op zondag 14 augustus 2011 12:49 schreef soapie het volgende:
Hebben jullie toevallig een eenvoudig recept voor gehaktballetjes zonder saus????
Thanks, ga ik proberen.....quote:Op zondag 14 augustus 2011 13:04 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Gehakt, eitje, paneermeel (zoveel ei en paneer als je nodig hebt), chilipoeder, rozijntjes.
Rozijntjes weken, alles bij elkaar gooien, balletjes draaien, bakken, klah!
Lekker om koud te eten met whiskey-cocktailsaus of kerriesaus.
Die beker is al eens door iemand getest en niet lekvrij gebleken.quote:Op maandag 15 augustus 2011 16:36 schreef Yvonnetje het volgende:
Ik had vandaag mijn Bento gevuld met bleekselderijsalade, daarbij roggebrood met smeerkaas. Was lekker! En mijn mini-koeltasje met 2 elementen hield de boel lekker koel (lunch stond noodgedwongen 2 uur in de hete auto, maar was dus nog fris!)
Heb net bij de Action (jaja, daar istie weer) een saladebeker gekocht. Met in de deksel een potje voor dressing, en een kliksysteem met plastic vork. Het ding stinkt behoorlijk, dus eerst ff afwassen en van de week een keer proberen! Lijkt me wel handig voor salades waarbij de dressing apart gehouden moet worden.
Oh brrrr, bedankt voor de waarschuwing!!quote:Op maandag 15 augustus 2011 16:46 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Die beker is al eens door iemand getest en niet lekvrij gebleken.
Ik zou hem eerst met water vullen voor je met dressing begint.
Lekker zwarte bonensaus!!!!quote:Op zondag 14 augustus 2011 11:42 schreef Inu het volgende:
Ik heb net gehaktballetjes met paprikakruiden in zwarte bonensaus gebakken voor de lunch morgen, maar ik kan er niet vanaf blijven Lekker!
Ik ga verstandig zijn en het niet doen. Dan zoek ik liever losse dingetjes uit die ik echt graag wil hebben.quote:Op dinsdag 16 augustus 2011 18:49 schreef quickstepster het volgende:
misschien zou je met iemand kunnen delen?
Ga ik ook eens proberen met mijn jawel, vegagehakt van de vegetarische slager (ik eet geen vlees/vis en moest dit gewoon eens proberen ). Ik heb vandaag bij toeval een toko hier ondekt die erg om de hoek zit. Even naar binnen gelopen, geen bento-spullen maar wel heel, heel veel eten. Had niet zoveel tijd, ga morgen even terug om uitgebreid te snuffelen.quote:Op zondag 14 augustus 2011 13:04 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Gehakt, eitje, paneermeel (zoveel ei en paneer als je nodig hebt), chilipoeder, rozijntjes.
Rozijntjes weken, alles bij elkaar gooien, balletjes draaien, bakken, klah!
Lekker om koud te eten met whiskey-cocktailsaus of kerriesaus.
Vegetarisch gehakt gedraagt zich compleet anders dan echt gehakt.quote:Op donderdag 18 augustus 2011 00:04 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Ga ik ook eens proberen met mijn jawel, vegagehakt van de vegetarische slager (ik eet geen vlees/vis en moest dit gewoon eens proberen ). Ik heb vandaag bij toeval een toko hier ondekt die erg om de hoek zit. Even naar binnen gelopen, geen bento-spullen maar wel heel, heel veel eten. Had niet zoveel tijd, ga morgen even terug om uitgebreid te snuffelen.
Op wat voor manier dan? Dit is niet het standaard-tivallgepruts maar een goede vleesvervanger van een totaal ander merk, waar je ook echt balletjes (en burgers en vast ook nog wel tig andere dingen) van kunt maken. Ze waren overigens ergquote:Op zaterdag 20 augustus 2011 12:03 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Vegetarisch gehakt gedraagt zich compleet anders dan echt gehakt.
thanx!quote:Op zaterdag 20 augustus 2011 10:33 schreef quickstepster het volgende:
als je ze in een tupperware bakje doet met het vocht erbij kunnen ze langer bewaard worden in de koelkast
Nou die zien er heel erg lekker uit, lijkt mij helemaal niks mee!!!!quote:Op zaterdag 20 augustus 2011 19:09 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Op wat voor manier dan? Dit is niet het standaard-tivallgepruts maar een goede vleesvervanger van een totaal ander merk, waar je ook echt balletjes (en burgers en vast ook nog wel tig andere dingen) van kunt maken. Ze waren overigens erg
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |