abonnement Unibet Coolblue
pi_93175324
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 10:48 schreef SRPNTN het volgende:
@ksjansen376: Begrijp ik hieruit dat je je tattoo nog niet zo lang hebt?
Ik ken het gevoel van die schok, dat je denkt dat iets heel mooi wordt, zo slecht voelt.
Een half jaar na plaatsing ben ik begonnen met verwijderen van de tattoo via laser. Ik ben nu 4 behandelingen verder, binnenkort de 5e. Dan zit ik waarschijnlijk op de helft.
Ik zag al heel gauw resultaat (mijn tattoo is zwart en bestaat uit dikke en dunnere lijnen), en ik heb geen bijwerkingen zoals blaren, langdurige overgevoeligheid, etc. Maar dat is voor iedereen weer anders.

Succes met je besluit!
Hi,

ja ik heb het echt nog net. heeeel erg net. haha!
vind het superlelijk en voel me super dom. maarja. hoe nu verder? Ik weet gewoon al dat het weg moet maar ik wil mijn arm niet vernielen. Dus snijden lijkt me risicovol al zal ik het wel onderzoeken. ik kan heel lang lange mouwen dragen maar eigenlijk zoek ik een workaround om in de zomer met blote armen naar buiten te kunnen zonder dat het opvalt. Ja je kunt schijt hebben en het gewoon tonen of proberen iets te vinden om het te camoufleren. Eigen schult dikke bult natuurlijk. Maar let's get practical, is camoufleren echt goed te doen of blijf je het zien?

thanks!

[ Bericht 3% gewijzigd door ksjansen376 op 22-02-2011 22:25:55 ]
pi_93175781
quote:
1s.gif Op woensdag 26 januari 2011 18:00 schreef Samson het volgende:
Zoals beloofd: onzichtbaar is het natuurlijk niet, maar het bleekt nog steeds verder op :-) Ik ben er erg tevreden mee.

[ link | afbeelding ]
Deze is echt goed gelukt! ben echt blij voor je :D
Dit is echt nice.
pi_93176540
kijken jullie ook zo op tegen de zomer? pff ik wel eerlijk gezegd!
met mijn tattoo die er eigenlijk uitziet als een vage vlek durf ik maar amper met mn benen bloot!
laat t maar lekker vriezen ;)

verder heb ik nog eens nagevraagd bij onze geliefde kliniek in veldhoven: bij mij is wegsnijden wel mogelijk! ik heb het ze via email gevraagd, voornamelijk omdat ik eigenlijk toch wel zeker weet dat ik zowiezo een litteken overhoud. en omdat ik daar al eens geweest ben hebben ze de foto laten zien aan de plastisch chirurg. maar het rare is dat mijn tattoo ook aan de binnenkant van mijn enkel is, hetzelfde als bij WRH. ik geloof alleen dat ie wel veel kleiner is.
ze kunnen dit in 2 keer doen is me verteld.

dus nu heb ik een vraag aan samson: hoe gaat zoiets in zn werk? kun je me hier iets over vertellen? tijd tussen de behandelingen? genezing? behandeling zelf?
hoop dat je me kunt helpen!
pi_93176672
@ ksjansen 376

jammer dat je al zo snel spijt hebt gekregen van je tattoo!
misschien een schrale troost.., je bent niet de enigste hoor.. ik had t ook al vrij snel; binnen de 2 jaar geloof ik.
pi_93187052
klopt, de mijne is best wel aan de maat waardoor het niet mogelijk is.
al moet ik eerlijk zeggen dat ik het wel altijd in mijn achterhoofd houd omdat ik zelf een litteken niet erg zou vinden.
op mijn andere enkel heb ik ook al een lelijk litteken van een eerder auto ongeluk dus voor mij zouden dan mijn benen weer 'in balans' zijn ;)
maar het streven van de behandelaar is altijd eerst proberen te verwijderen zonder littekens of in ieder geval zo min mogelijk en voorlopig zijn we dus nog niet klaar met de laser, eerst kijken hoever we komen.

weghalen met make up; ik doe het zelf geregeld maar ben een meid en gebruik gewoon mijn dagelijkse make up daarvoor.
van derma color heb ik horen zeggen dat het inderdaad erg goed cammoufleert maar dat heb ik dus niet uit eigen ervaring.
het hangt er ook wel een beetje vanaf wanneer en hoe; aangezien die van mij op mijn enkel zit hoeft het niet volledig te dekken, niemand die dicht op mijn voetjes staat :) dus nauwelijks zichtbaar als het niet helemaal dekt. bovendien heb ik dan ook nog vaak evengoed kousen aan en dat houdt ook toch nog iets van het zicht tegen.
op je arm is dat toch iets anders, staat dichterbij mensen.
wat ik ook wel eens doe is gewoon een flinke pleister of verband als ik geen zin heb in het geneuzel met make up. maar het meeste gebruik ik toch wel de al bekende truc van 'rekening ermee houden met je kleding; oftewel, lange broeken, in de winter dikke ondoorzichtige kousen, lange rokken etc.

en ja, de zomer komt er weer aan en ik baal nu al, want hele dikke kousen of lange laarzen zijn dan geen optie meer, tenzij je bekend wilt staan als de dorpsidioot en dan begint inderdaad het moeilijke van waarvoor bedekken en hoe.
dan wordt het gewoon moeilijker en moet je creatiever zijn.
wat vervelend is, is dat als het erg warm is, make up niet helemaal goed blijft zitten, dus eind van de dag zie je het toch en dat is ook vervelend.
zoals elk jaar; schietgebedje dat het vooral in het weekend mooi weer is en dat de zomer lekker kort duurt!
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_93187066
@ksjansen376
wel erg jammer dat je nu meteen al niet meer blij bent met een tatoeage, een echte spijtoptant dus, die hebben we niet vaak ;)
ik heb er zelf nog wel meer en daar ben ik echt heel blij mee, gaan absoluut nooit meer weg maar ik heb dan ook mijn eerste tatoeage genomen toen ik al 23 was en de rest ruim daarna.
altijd heel lang heel goed nagedacht.
ik ben ook nog niet klaar, verwacht er nog wel wat tatoeages bij te krijgen in de (verre) toekomst dus het gebeuren tatoeage an sich vind ik nog steeds geslaagd.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_93208596
Ik ben ook wel een 'spijtoptant'; te snel gehandeld, waarna ik me ook echt dom voelde.
Ik had er nota bene al twee en had nooit verwacht dat ik spijt zou krijgen.

De mijne zit op mijn onderbuik en heupbotten (best een flinke dus). Wegsnijden is geen optie, gelukkig gaat de laserbehandeling wel goed!
Iedereen maakt in zijn/haar leven keuzes waarvan je achteraf denkt: dat was niet zo slim. Met een tattoo is dat natuurlijk erg lastig, maar shit happens. Ik heb me er heel naar onder gevoeld, maar ben heel bij dat ik mijn andere tattoos nog prachtig vind en ik nu bezig ben met het ontwerp voor het afmaken van mijn bovenarm. De liefde is er nog, alleen niet voor die ene. Helaas...

Maar nog eens zo'n overhaaste beslissing maken? Dat nooit!
pi_93208711
O ja, over coveren in de zomer: ik draag een hip badpak ipv bikini (als ik vragen krijg zeg ik gewoon: het is weer eens wat anders, oid) en verder zoveel mogelijk jurkjes. Het is op zo'n plek best te doen en kan dus ook geen camouflagetips geven...
pi_93210209
mja het is gewoon raar. Ik ben niet meer in de "o shit fase" maar meer in de "hoe krijgen we dit weer weg" - fase :)

Eigenlijk wil ik wel snijden als de littekens er netjes uit zien is het niet eens zo erg. ik bedoel, staat wel weer karaktervoller dan een vage tekening vind ik weer :P

Volgens de kliniek in veldhoven hebben ze echt mensen die na 9-12 behandelingen geen tattoe meer hebben maar ik ken hier niemand die het helemaal echt weg heeft gekregen. Toch raar? Of zouden alleen mensen die er nog mee worstelen de behoefte hebben hun ervaringen te delen...

De dokter heeft me doorgestuurd naar dermatoloog. hopelijk kan die me ook weer doorsturen naar een chirurg zodat ik het goed kan bespreken.
pi_93210654
Ik moet ook zeggen dat het een erg leerzame ervaring is. Ik maak meestal vrij doordachte en 'verstandige' keuzes en durfde vroeger nooit fouten te maken. Nu ben ik de laatste tijd een stuk spontaner, impulsiever en ongedwongener. En dan maak je wel eens fouten, nu weet ik dus dat ik zo ver ben doorgeschoten dat ik wel weer wat meer mag nadenken (A)
pi_93212775
vergissingen maken kan iedereen gebeuren, om er maar een cliché tegen aan te gooien: het gaat erom hoe je het daarna weer oplost :P
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_93212899
het kan trouwens wel, na circa 10 behandelingen verwijdering, maar het hangt van zoveel factoren af, dat je echt op alle vlakken mazzel moet hebben:
zwarte of grijze tatoeage, niet te diep gezet en liefst door een amateur, makkelijke huid, makkelijke locatie, noem maar op.
ik denk zelf altijd: ga uit van het slechtst mogelijke scenario, dan kan het alleen maar meevallen, dus reken op een paar jaar onder behandeling (maar gelukkig is het maar een paar keer per jaar) en als het eens iets sneller gaat of als er (gedeeltelijk) weggesneden kan worden is dat mooi meegenomen.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_93213486
is tattoe bob een eh...amateur? :D het is wel helemaal zwart met lichte schaduw en geen kleur :)
ook amper ingekleurd. dus ik hoop dat het scheelt

[ Bericht 8% gewijzigd door ksjansen376 op 23-02-2011 19:11:02 ]
pi_93441653
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 22:38 schreef antje23 het volgende:
ze kunnen dit in 2 keer doen is me verteld.

dus nu heb ik een vraag aan samson: hoe gaat zoiets in zn werk? kun je me hier iets over vertellen? tijd tussen de behandelingen? genezing? behandeling zelf?
hoop dat je me kunt helpen!
Ze verdoven de huid met een aantal injecties. Vervolgens wordt de tatoeage in 2 a 3x weggesneden. Daarna worden de randen naar elkaar gebracht en onderhuids gehecht. Daarna een verband erop dat enkele weken kan blijven zitten. Er gaat iets overheen waardoor je er gewoon mee kunt douchen. Ik weet niet meer hoeveel tijd er tussen de behandelingen zat, dacht iets van 3 maanden of zo. Het uiteindelijke litteken wordt wel veelal breder dan je in het begin denkt. Bij mij op mn bovenarm zit toch wel spanning op de huid en dan wordt er dus toch steeds aan het litteken getrokken als het ware. Bij mij is de tatoeage in 2x weggesneden en vervolgens heb ik nog een correctie laten doen. Bij dat laatste was het afwachten of dat verschil zou maken. Bij mij heeft dat geen verschil gemaakt. Maar dat wist ik vantevoren. Hoe eea er uiteindelijk uit gaat zien verschilt van persoon tot persoon. De een maakt mooie littekens en de ander niet. Ik heb een lichte huid en dat is positief in dit geval. Het langst moet je wachten op het uitrijpen van het litteken. Dat kan wel een aantal jaren duren. Het duurt erg lang voordat het litteken uiteindelijk helemaal bleek geworden is en minder opvallend is. Wat wel belangrijk is, je hebt dus een echt litteken dat altijd in enige mate zichtbaar zal blijven. Daar moet je dan geen probleem mee hebben.
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_93450737
had je een grote tattoeage?
pi_93451051
quote:
1s.gif Op maandag 28 februari 2011 18:28 schreef ksjansen376 het volgende:
had je een grote tattoeage?
Ik denk iets van 9 bij 3cm ongeveer
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_93451173
okay!
Ik heb morgen de afspraak bij de dermatoloog. Hopelijk is snijden een optie :)
Vraag me af of het litteken even groot is als de tattoe uiteindelijk of meer een grote snee. maar we moeten alles maar afwachten
pi_93454427
quote:
1s.gif Op maandag 28 februari 2011 18:37 schreef ksjansen376 het volgende:
okay!
Ik heb morgen de afspraak bij de dermatoloog. Hopelijk is snijden een optie :)
Vraag me af of het litteken even groot is als de tattoe uiteindelijk of meer een grote snee. maar we moeten alles maar afwachten
Veel kleiner natuurlijk, dit was namelijk mn tatoeage en een stukje hierboven zie je hoe het er nu uit ziet
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_94134817
Hallo
Ik heb me pas aangemeld op Fok. Wel al vaker geneusd op het forum.
Dit topic spreekt me aan omdat ikzelf nu 1 jaar bezig ben met het laten weglaseren van mijn tattoeages. Het lijkt me wel handig om ervaringen uit te wisselen. Zelf ben ik benieuwd naar hoe het proces bij anderen gaat.
Groetjes!
pi_94153374
Hallo allemaal

Na lang nadenken ga ik het toch doen, aanstaande dinsdag de 22e heb ik een afspraak bij een kliniek in Veldhoven (waar ze ook chirurgische ingrepen doen) voor een vrijblijvend consult en eventueel behandeling mocht ik beslissen om het te gaan doen.
Hopelijk kunnen ze me in dat consult al vertellen of de tattoo diep is gezet en of het dus uberhaupt mogelijk is m weg te laseren.... Keeping my fingers crossed :)
Merk dat ik stik nerveus ben. (nu al haha) De tattoo op mn rug is namelijk geen kleintje.
Ik wil jullie zeker op de hoogte gaan houden mocht ik doorzetten.
Super om te lezen dat er mensen zijn die na lang volhouden een goed resultaat hebben geboekt!

Nenalouis: hoe gaat het bij jou na een jaar?


Groetjes!
pi_94157355
Zomerzin: ik ben erg tevreden over het resultaat. Ikzelf ga bij Het Lasercentrum in Veldhoven (http://www.hetlasercentrum.nl/).
Al bij het intakegesprek is mij duidelijk gezegd dat het zeker zo'n 2 jaar gaat duren, en dat er minimaal 8 weken tussen de behandelingen moeten inzitten. Hier heb ik me dan ook op ingesteld.

Ik heb dit forum doorgelezen en schrok wel van bepaalde reacties van mensen die bijv. blaren en nog erger na hun behandelingen hadden. Ikzelf heb nog nooit een blaar gehad na mijn behandeling. Wel een soort van bloeduitstortingen die na een paar dagen wegtrekken.

Het belangrijkste om te beseffen is dat ná de laserbehandeling het proces in je lichaam pas in werking gaat. In de 8 weken tussen de behandelingen gebeurt er veel.

Wat voor tatoeages heb je? Ik ben ben bezig met 3 grote tatoeages te verwijderen. 2 daarvan zijn dungelijnd en 1 bestaat uit dikkere lijnen. Ik merk veel verschil m.b.t. de dunne en dikke lijnen. De dikke lijnen duren uiteraard langer.

Groetjes.
pi_94498422
zo... even een flinke update!

na mijn laatste laserbehandeling toch flink aan het denken gezet dat het alsnog 2 jaar zou duren.. minstens... even een diepe inzinking gehad. ook aan het denken gezet over het chirurgisch verwijderen. wat zou het heerlijk zijn er in 2 a 3 keer vanaf te zijn! binnen dit jaar nog!

even heen en weer gemaild met aestetics veldhoven en op consult gesprek geweest.
behandeling is mogelijk! en al snel ook!

ik ben namelijk gister geweest en ze hebben mijn tatoeage gedeeltelijk verwijderd! ze hebben zelfs meer verwijderd dan dat ze in 1e instantie dachten te kunnen verwijderen! ik ben dus helemaal happy! hopelijk kunnen ze dus alles in 2 keer netjes weghalen ipv de 3 keer die ze vooraf dachten nodig te hebben! ik heb geen centje pijn gevoeld en zelfs nu voel ik er nog niets van! mn huid 'trekt' n klein beetje maar dat gevoel is minimaal! (misschien dat het ergste nog komt ;) )
er zit iets overheen wat ik nu 3 weken moet laten zitten en waar ik gewoon mee kan douchen.
over 3 weken terug om de hechtingen te verwijderen! ik ben zo benieuwd! ik kan haast niet wachten!
pi_94522352
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2011 07:22 schreef antje23 het volgende:
zo... even een flinke update!

na mijn laatste laserbehandeling toch flink aan het denken gezet dat het alsnog 2 jaar zou duren.. minstens... even een diepe inzinking gehad. ook aan het denken gezet over het chirurgisch verwijderen. wat zou het heerlijk zijn er in 2 a 3 keer vanaf te zijn! binnen dit jaar nog!

even heen en weer gemaild met aestetics veldhoven en op consult gesprek geweest.
behandeling is mogelijk! en al snel ook!

ik ben namelijk gister geweest en ze hebben mijn tatoeage gedeeltelijk verwijderd! ze hebben zelfs meer verwijderd dan dat ze in 1e instantie dachten te kunnen verwijderen! ik ben dus helemaal happy! hopelijk kunnen ze dus alles in 2 keer netjes weghalen ipv de 3 keer die ze vooraf dachten nodig te hebben! ik heb geen centje pijn gevoeld en zelfs nu voel ik er nog niets van! mn huid 'trekt' n klein beetje maar dat gevoel is minimaal! (misschien dat het ergste nog komt ;) )
er zit iets overheen wat ik nu 3 weken moet laten zitten en waar ik gewoon mee kan douchen.
over 3 weken terug om de hechtingen te verwijderen! ik ben zo benieuwd! ik kan haast niet wachten!
wauw, ben jaloers! gefeliciteerd!
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_94532828
quote:
1s.gif Op woensdag 23 maart 2011 07:22 schreef antje23 het volgende:
zo... even een flinke update!

na mijn laatste laserbehandeling toch flink aan het denken gezet dat het alsnog 2 jaar zou duren.. minstens... even een diepe inzinking gehad. ook aan het denken gezet over het chirurgisch verwijderen. wat zou het heerlijk zijn er in 2 a 3 keer vanaf te zijn! binnen dit jaar nog!

even heen en weer gemaild met aestetics veldhoven en op consult gesprek geweest.
behandeling is mogelijk! en al snel ook!

ik ben namelijk gister geweest en ze hebben mijn tatoeage gedeeltelijk verwijderd! ze hebben zelfs meer verwijderd dan dat ze in 1e instantie dachten te kunnen verwijderen! ik ben dus helemaal happy! hopelijk kunnen ze dus alles in 2 keer netjes weghalen ipv de 3 keer die ze vooraf dachten nodig te hebben! ik heb geen centje pijn gevoeld en zelfs nu voel ik er nog niets van! mn huid 'trekt' n klein beetje maar dat gevoel is minimaal! (misschien dat het ergste nog komt ;) )
er zit iets overheen wat ik nu 3 weken moet laten zitten en waar ik gewoon mee kan douchen.
over 3 weken terug om de hechtingen te verwijderen! ik ben zo benieuwd! ik kan haast niet wachten!
Netjes hoor! Fijn voor je, ik had idd ook zo'n verband met een soort van plastic ademend iets waarmee ik gewoon kon douchen. Ik neem aan dat ze onderhuids gehecht hebben?
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_94575242
wow beter!

snijden lijkt me wel een beetje eng omdat het bij mij dan op de onderarm moet en dat zal wel toch zichtbaar zijn. Maar het is of dat of helemaal weglaseren dat je helemaal niks meer ziet en dat kan wel jaren duren volgens mij. iig binnenkort gesprek boeken bij veldhoven kliniek
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')