Toch wel verse hè?quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:24 schreef boudemaniak het volgende:
Spaghetti is geniaal! Ik eet dat zeker 2x per week.. meestal voor het sporten
Ik altijd tortellini, ondanks de oorsprong van de vormquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:24 schreef boudemaniak het volgende:
Spaghetti is geniaal! Ik eet dat zeker 2x per week.. meestal voor het sporten
Zomers? Terrasje? Waar, WAAR!?quote:
Ja, helaas welquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:25 schreef STING het volgende:
[..]
Is er uberhaupt iets wat jij niet snapt?
quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:24 schreef boudemaniak het volgende:
Spaghetti is geniaal! Ik eet dat zeker 2x per week.. meestal voor het sporten
Ik eet altijd alles vers. Als ik iets bewaar en dan in de magnetron opwarm zit er geen smaak meer aan Ik gooi het nog liever weg en maak nieuwe danquote:
Ik doel op verse, handgemaakte pasta, dus niet die vieze kant en klaar meuk uit pakken.quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:27 schreef boudemaniak het volgende:
Ik eet altijd alles vers. Als ik iets bewaar en dan in de magnetron opwarm zit er geen smaak meer aan Ik gooi het nog liever weg en maak nieuwe dan
Ik warm het altijd op in de koekenpan, veel beter dan de magnetron.quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:27 schreef boudemaniak het volgende:
[..]
Ik eet altijd alles vers. Als ik iets bewaar en dan in de magnetron opwarm zit er geen smaak meer aan Ik gooi het nog liever weg en maak nieuwe dan
Dat is geheimquote:
Er zit aardig wat ruimte tussen handgemaakte pasta en klant en klaar pakkenquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:28 schreef Techno het volgende:
[..]
Ik doel op verse, handgemaakte pasta, dus niet die vieze kant en klaar meuk uit pakken.
Is dat zo?quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:29 schreef STING het volgende:
[..]
Je kunt mij vertrouwen, weet je toch
Zie ik er uit als een italiaanse huisvrouw die altijd thuis zit met verder geen enke; doel in haar leven? Neequote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:28 schreef Techno het volgende:
[..]
Ik doel op verse, handgemaakte pasta, dus niet die vieze kant en klaar meuk uit pakken.
Opwarmen is opwarmen.... zit vaak veel minder smaak aanquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:28 schreef STING het volgende:
[..]
Ik warm het altijd op in de koekenpan, veel beter dan de magnetron.
haha, kijken of we het dan nog onthouden hebbenquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:24 schreef Techno het volgende:
[..]
Ja, ook ham en ei en botersaus. Het seizoen begint inderdaad in het voorjaar dacht ik.
Dit soort meuk is dus niet vers.quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:29 schreef STING het volgende:
Er zit aardig wat ruimte tussen handgemaakte pasta en klant en klaar pakken
Oh, ik vind dan dat er meer smaak aan zit.quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:30 schreef boudemaniak het volgende:
Opwarmen is opwarmen.... zit vaak veel minder smaak aan
Een klasgenoot van mij komt vanavond, maar ik heb echt géén aankleed-zin, dus ik ga dat niet doenquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:31 schreef Ang3l het volgende:
Ik moet me van mezelf aankleden en boodschappen gaan doen, maar ik luister nooit zo goed naar mezelf
Je zeurtquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:30 schreef Techno het volgende:
[..]
Dit soort meuk is dus niet vers.
[ afbeelding ]
Moet ik ookquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:31 schreef Ang3l het volgende:
Ik moet me van mezelf aankleden en boodschappen gaan doen, maar ik luister nooit zo goed naar mezelf
Pasta maken met een "pasta maak apparaat vind ik echt voorbehouden voor mensen die koken als hobby hebben en teveel tijdquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:30 schreef Techno het volgende:
[..]
Dit soort meuk is dus niet vers.
[ afbeelding ]
En je hebt niets in huis?quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:32 schreef Barbusse het volgende:
Door al dat gelul over eten heb ik nu een godsgruwelijke honger gekregen...
jij niet alleenquote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:32 schreef Barbusse het volgende:
Door al dat gelul over eten heb ik nu een godsgruwelijke honger gekregen...
Idd, er is zat "verse" pasta te krijgen die prima te doen is, dit soort dingen gaan me veels te ver voor thuis.quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:32 schreef STING het volgende:
[..]
Pasta maken met een "pasta maak apparaat vind ik echt voorbehouden voor mensen die koken als hobby hebben en teveel tijd
[ afbeelding ]
Je weet dat men doorgaans van pasta zegt dat het de 2e dag juist beter smaakt omdat de saus e.d. dan in de pasta is getrokken?quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:30 schreef boudemaniak het volgende:
[..]
Opwarmen is opwarmen.... zit vaak veel minder smaak aan
quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:32 schreef Barbusse het volgende:
Door al dat gelul over eten heb ik nu een godsgruwelijke honger gekregen...
vind die klasgenoot dat erg ?quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:32 schreef automatic_ het volgende:
[..]
Een klasgenoot van mij komt vanavond, maar ik heb echt géén aankleed-zin, dus ik ga dat niet doen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |