abonnement Unibet Coolblue
pi_250145
Sterker nog, Seki's aanwezigheid legt nog veel meer bloot, óók buiten de Bus:
- het laat prachtig zien hoezeer velen nog puur op uiterlijk oordelen en eigen schaduw-kanten projekteren
- het toont hoe "tolerant" ons allochtoon-vriendelijke landje kan zijn
- een man als Seki zou het bv. prima doen als uitsmijter/portier in een Disco, van mij mag hij zelfs als Stadion-bewaker meteen een aanstelling krijgen bij de WK-spelen in België. En waarom ? Omdat de tegenkracht, van wat wij zo prachtig eufemistisch 'zinloos geweld' noemen, voor geen enkele redelijke aanspreking of regel meer vatbaar is. Onze maatschappij heeft mensen als Seki nodig in: trams, treinen, disco's, verlaten stations, metro-gangen, etc. etc. Niet om erop te slaan, maar om respect voor gezag af te dwingen.
- en als mooiste: Seki laat zien dat zelfs met zo'n verleden iemand in staat is EN bereid: opnieuw te leren zich verder aan te passen, en zelf-beheersing op te brengen. En dat kan van die andere mannelijke zielepoten in de Bus nou niet echt gezegd worden!
pi_250146
Zelfbeheersing is wel het laatste wat in Seki's woordenboek voorkomt. De enigste reden dat hij nu rustiger is dan in het "normale" leven, is de kans op 1 miljoen gulden !
Van alles is weer waardeloos

pi_250147
quote:
op 03-02-2000 om 01:14 AM schreef Juffrouw Jannie het volgende:
<snip>
Hij heeft net zo veel oorlogservaring als z'n zoontje van 7, alleen over horen praten dus !
<snip>

Bedankt voor de info, JJ, niets van wat je zegt wil ik in twijfel trekken. Maar ik kreeg een heel andere indruk, vooral toen ik hem vanavond dat verhaal over zigeuners in het leger hoorde vertellen: dat klonk toch echt als of hij zelf bij daadwerkelijke gevechts-situaties aanwezig was geweest, en niet alleen oefeningen. Of hoorde ik dat nou verkeerd ?
Verder ken ik zelf een paar mensen uit Balkan-landen, die ondanks afwezigheid van directe ervaring, allemaal een zeer betrokken identificatie hebben met het oorlogs-gebeuren in hun moederland, en dat vanuit hun cultuur op militante wijze verwoorden. Seki is dus niet de eerste die ik zo hoor 'het leven ervaren in survival-termen'.

pi_250148
Ikzelf heb juist het idee dat hij nu zo stoer en vijandig doet, omdat hij, tegenover z'n landgenoten of voor zichzelf, wil bewijzen dat hij niet laf is (vanwege desertie).
Dit is de enigste verklaring die ik ervoor kan geven.
Van alles is weer waardeloos

  donderdag 2 maart 2000 @ 01:51:00 #30
1593 Perico
Serpent Rouge
pi_250149
Ik ben het met Bloem24 eens. Seki zet jullie allemaal op het verkeerde been. Hij is zogenaamd de ruwe bonk die grof en agressief overkomt maar dit niet is, maar wel eerlijk en recht door zee is.
Nou dat is hij niet. Je kunt alleen met hem leven als je zijn regels en tirades accepteert, want zo is hij nu eenmaal. Ook spreekt hij continu kwaad achter de rug om van personen op wie zijn woede is gericht. Dat moeten we dan maar accepteren, terwijl BB Willem voor veel minder voor NSB-er is uitgemaakt.
Het is duidelijk dat hij intimideert en mensen bang maakt; de zwakkeren zullen zich achter hem scharen, en de slimmen zoals Bullent spreken hun waardering uit als hij, zoals in het groepsproces, eens zijn best doet kalm zijn eigen agressie als fout in te zien.
Je moet denkelijk niet de fout maken, de hele bus als kleffe watjes te zien (een degradatie) en dus Seki daarom sympathiek te vinden. Uiteindelijk wil hij een Bus die hem absoluut respecteert, zijn gedrag tolereert en alles naar zijn goesting doet. Zoniet, krijg je nog hevigere uitbarstingen dan vanavond. SBS heeft hem erin gezet m.i. als testcase voor de ANDEREN in hoeverre men zich sociaal blijft opstellen of zulke tirades tolereert. M.a.w: wanneer ontbrandt de lont echt?
pi_250150
quote:
op 03-01-2000 om 10:54 PM schreef buzzer het volgende:

Precies ! Hij is m.i. ook de enige 'natural' persoon in de bus........




met alle respect; het is een eerlijk mens
maar bij mij in de kroeg zijn dit erg ge-
vaarlijke mensen. ze worden erg onvoorspel-
baar en oncontroleerbaar bij woedeuitbar-
stingen. het zal me niets verbazen als het
bij een ruzie uit de hand gaat lopen en er
geslagen gaat worden door seki. ik vermoed
dat uiteindelijk dat een sbs-redacteur een
mep krijgt en dat bullent seki uitschakeld
's nachts veel plezier&lt;BR&gt;overdag een dooie pier&lt;BR&gt;
pi_250151
Wil iedereen die nu waardering voor Seki uitspreekt z'n adres aan mij doorspelen.
Dan haal ik een paar lekkere sociopaten van stal en gaan we even heerlijk bij jullie voor de deur "onszelf zijn" . Iedereen zal zich heerlijk o zo "eerlijk" uitleven, midden in de nacht liefst, voor jullie deuren. Heerlijk schelden, dreigen, schreeuwen, intimideren, spugen, gillen, steentje door het raam misschien. En ondertussen berusten in het idee dat jullie het GEWELDIG vinden, zulke "eerlijke, oprechte" mensen, die jullie even "recht door zee" laten merken wat ze van jullie reacties vinden !Heel byzonder dat er mensen in Nederland zijn die dit gedrag waarderen....terwijl de meeste mensen toch onmiddelijk de politie zouden bellen!Jullie realiseren je tenminste dat dingen als schelden, dreigen en uiteindelijk ook lichamelijk geweld alleen maar buitenkant is!
Jeetje dat iemand die helemaal kapot geslagen is zich nou niet realiseert dat dat alleen maar "buitenkant" was, dat aggressieve gedrag, toch raar! En dat de politie ook niet inziet dat ze naar de "binnenkant" moeten kijken, dom hoor!

Je bent zoals je je gedraagt, niet zoals je zegt dat je bent. Praten kan iedereen (behalve Jop), maar gedrag is dat wat telt.
Mannen die hun vrouw elke dag verrot slaan zeggen tenslotte ook altijd dat ze zoveel van d'r houden(binnenkant) en dat ze zo'n klein hartje(?) hebben. Leuk dat jullie nog echt in dat vermeende "binnenkant"-verhaal geloven.Nou ja, worden de sociapaten ook eens aardig gevonden . Geef mij maar iemand met een goede en lieve "buitenkant"!


Uit psychologisch onderzoek blijkt regelmatig dat een aanzienlijk deel van de mensen zichzelf anders beschrijft (vaak "beter") dan dat die persoon wekelijk blijkt te zijn. Deze laatste objectieve beschrijving wordt verkregen door observatie van GEDRAG. Psychologen kijken dus naar de "buitenkant" en met hele goede redenen. Hoe iemand zegt dat 'ie is, is een leuke variabele, maar slechts zijdelings interessant als iemands karakter beschreven moet worden!

[Dit bericht is gewijzigd door dom_is_leuk (Datum 02 Maart 2000).]

  donderdag 2 maart 2000 @ 07:35:00 #33
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_250152
Helemaal mee eens!

En trouwens als dit zijn manier is om zich binnen de bus te gedragen komt hij zichzelf ook nog wel tegen. ik denk niet dat iedereen van plan is om ineengekrompen van angst weg te duiken als Seki eraan komt. Op deze manier houdt hij niemand over, en dat voor het oog van heel Nederland. Dat zal dus ook nog wel gevolgen hebben voor als het programma is afgelopen en hij weer terug in het gewone leven gaat. Ik denk dat er nog veel aggressiviteit naar hem toe in het verschiet ligt. Er zijn er namelijk zat daarbuiten (van die ruziezoekende engerds, die veel te veel zuipen) die smullen van zulke mensen om daar eens lekker op in te slaan.

Ik zou niet in zijn schoenen willen staan.

Grtz.
Puckzzz

Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
pi_250153
IK VERBAAS MIJ EROVER HOEVEEL MENSEN NIET LEZEN:

Want als je toch nog de domme opmerkingen leest na Juffrouw Jannies verhaal, de hem nota bene KENT!!!!

En ik Qoute haar dus maar even:

quote:
op 03-02-2000 om 12:54 AM schreef Juffrouw Jannie het volgende:
De enigste reden dat ik nog naar de BUS kijk, is dat ik wacht op het moment dat Seki z'n vuisten gaat gebruiken.
Waarom? Hij woont een paar straten achter mij (Westvarkenoordseweg in Rotterdam), en ik weet dat hij het niet alleen bij woorden laat. Ik heb in dit forum al eerder iets gemeld over zijn los zittende handjes, en dat hij ook niet schuwt om ze tegen vrouwen te gebruiken!
Ik moet wel zeggen dat ik al veel eerder had verwacht dat hij "door het lint" zou gaan. Vooral omdat hij in het dagelijks leven niet vies is van drugs. Je kan gerust zeggen dat het een regelmatige gebruiker is. Normaal is hij al agressief(je kan 'm beter niet tegenkomen in een café), maar nu hij in principe aan het afkicken is, dacht ik dat hij sneller geïrriteerd zou zijn, dus nog agressiever.
Hij is ,vergeleken met z'n normale leven, zeer rustig nu. Ik moet zeggen dat ik dat toch(voor hemzelf) een prestatie vind.
Maar ja, wat zal de toekomst brengen??????
Voor Seki zou niet het geld z'n grootste winst zijn (als hij wint),maar dat hij (hopelijk) z'n karakter ten goede kan veranderen. Beste Moor
Seki is een paar maanden voordat alle ellende in Joegoslavie begon gedeserteerd, daarna is hij niet meer terug geweest daar. Hij heeft net zo veel oorlogservaring als z'n zoontje van 7, alleen over horen praten dus !
Hij gaat al minstens 10 jaar niet meer met z'n eigen landgenoten om (heeft hij ook op TV zelf gezegd). Het intereseerd hem niets of weinig wat er daar allemaal gebeurd. Hij wordt niet voor niets hier in de buurt door z'n eigen landgenoten "uitgescheten"!
Het is een verschrikkellijke egotripper, alles moet moet om hem draaien, hij heeft altijd gelijk, en houdt geen rekening met anderen.

Verbaasd me echt allemaal helemaal niks Juffrouw Jannie, ik zou graag nog wel wat meer over deze 'zachtaardige oorlogsheld' Seki willen horen.

Dat hij zich regelmatig vergrijpt aan Drugs of anderen verbaasd me evenmin.

Hou ons op de hoogte. Alvast bedankt.

Grtz,

Dominee H.H. Oraal aka Meerhoerman.
Leeeeeeeezen kindertjes, domme opmerkingen achterwege laten als je echte feiten ziet.

  donderdag 2 maart 2000 @ 10:06:00 #35
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_250154
Quote Mirrorman:Want als je toch nog de domme opmerkingen leest na Juffrouw Jannies verhaal, de hem nota bene KENT!!!!

-------------------------

Aha, dus als Juf Jannie, een paar straten achter een deelnemer woont,en veel gehoord heeft, ga jij er direct vanuit dat alles waar is??

Kom nou.....er zal gerust wel ergens iets kloppen hoor, maar voor een afkickende junk is seki's geheugen me iets te goed
ik zie bij hem niets van verwardheid en andere tekenen die daarop zouden kunnen wijzen.


Niet dat ik niet geloof dat juf Jannie van een Willeke kloon uit de buurt het bovenstaande verhaal heeft gehoord, dat zal best, maar om nu meteen alles voor waarheid aan te nemen gaat mij iets te ver beste Mirror.

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 02 Maart 2000).]

  donderdag 2 maart 2000 @ 10:32:00 #36
2710 Lafayette
Wat ben jij ziek bezig!
pi_250155
Als we dan toch persoonlijk gaan worden; Juffrouw Janni en Dom-is-leuk. Volgens mij verschillen jullie helemaal niet zo veel met Seki's agressieve gedrag. Goed zo. Gooi het er maar uit.

Het feit dat Seki de meest besproken buspassagier is geeft aan dat de meesten, om wat voor reden, openlijk of stilletjes, hopen dat Seki niet de bus wordt uitgestemd.

Groet,

Lafayette

  donderdag 2 maart 2000 @ 10:46:00 #37
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_250156
persoonlijk worden?

ehmz, Juf Jannie, misschien een open sollicitatie bij de roddelpers van nederland?

  donderdag 2 maart 2000 @ 10:51:00 #38
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_250157
quote:
op 03-02-2000 om 01:47 AM schreef Juffrouw Jannie het volgende:
Ikzelf heb juist het idee dat hij nu zo stoer en vijandig doet, omdat hij, tegenover z'n landgenoten of voor zichzelf, wil bewijzen dat hij niet laf is (vanwege desertie).
Dit is de enigste verklaring die ik ervoor kan geven.


Leuk (is dat een verklaring of je mening??), is iedereen die niet mee wilde doen aan "de oorlog der idioten" per definitie een deseteur??

* Quenda® heeft de zooi in '95 gezien in voormalig joegoslavie en snapt heel goed dat Seki niet mee wilde doen aan die gruwelijkheden en massa haat jegens anderen vanwege hun afkomst.

pi_250158
quote:
op 03-02-2000 om 09:17 AM schreef MiRRoRMaN het volgende:
<snip>
Verbaasd me echt allemaal helemaal niks Juffrouw Jannie, ik zou graag nog wel wat meer over deze 'zachtaardige oorlogsheld' Seki willen horen.
Dat hij zich regelmatig vergrijpt aan Drugs of anderen verbaasd me evenmin.
Hou ons op de hoogte. Alvast bedankt.
Grtz,
Dominee H.H. Oraal aka Meerhoerman.
Leeeeeeeezen kindertjes, domme opmerkingen achterwege laten als je echte feiten ziet.

En dan vraag ik U .... edelachtbare...leden van de jury ... ik vraag U: kijk eens goed naar dit gezicht:

Ja, ik weet het, na dit vlijmscherpe pleidooi van geachte collega 'dom_is_leuk' (en let U VOORAL niet op haar bijnaam!) moet U welhaast overtuigd zijn... Toch vraag ik U: kijk eens naar dit gezicht: is dit werkelijk het gezicht van de megalomaan ???
Moeten wij werkelijk alle woorden die aan deze besmuikt zijdelings afgewende tronie ontsnappen, met een korreltje - wat zeg ik - met een KILO-bus zout nemen ?
Zou er dan, Edelachtbare, leden van de Jury, geen enkele vezel van mededogen, geen kloppende ader van medemenselijkheid schuilen achter deze onbetrouwbaar ogende kraaloogjes, achter dit scheefgetrokken ranzige bekkie ?

Moeten wij zo hard zijn, om achter onschuldig vermaak en een licht erotische getinte naamkeuze als: "Dominee H.H. Oraal aka Meerhoerman" meteen de sexueel gefrustreerde en niet meer geneeslijke adolescent te herkennen ?

Ik vraag het U, op Uw eer en geweten, oordeelt niet te snel ! Kijkt naar de jeugd van cliënt, en ziet de haat naar zijn moeder, naar de Kerk, naar alle vrouwen,
en spreek dàn Uw vonnis.
En tot slot: nog éénmaal die oogjes:

kijk goed, en stel Uzelf de vraag: als DIT mijn buurman is..... laat ik dan de kinderen nog alleen buiten spelen ?
Uw antwoord MOET zijn: natuurlijk ! Want wat ziet U als U in de spiegel kijkt ?
KIJK GOED !
U ziet .. edelachtbare, leden van de Jury ...
WAT U WILT ZIEN !!!!!

[Dit bericht is gewijzigd door Moor (Datum 02 Maart 2000).]

pi_250159
quote:
op 03-02-2000 om 04:29 AM schreef dom_is_leuk het volgende:
Je bent zoals je je gedraagt, niet zoals je zegt dat je bent. Praten kan iedereen (behalve Jop), maar gedrag is dat wat telt.
Mannen die hun vrouw elke dag verrot slaan zeggen tenslotte ook altijd dat ze zoveel van d'r houden(binnenkant) en dat ze zo'n klein hartje(?) hebben. Leuk dat jullie nog echt in dat vermeende "binnenkant"-verhaal geloven.Nou ja, worden de sociapaten ook eens aardig gevonden .

Dom-is-leuk: Voor mensen die hun partner of wie dan ook verrot slaan heb ik geen woorden. Maar ik weet niet of Seki dat gedaan heeft. Ik zie wat ik zie en dat is iemand met een (erg) ruwe bolster en een schijnbaar blanke pit.
Er zijn wel meer mensen die een muur om zich heen hebben gebouwd, de een uit dat door het gedrag zoals Seki het in de bus doet, de ander doet het weer anders (door net te doen of alles goed gaat bijvoorbeeld). Hoe Seki buiten de bus was heb ik geen benul.
Ik zie Seki als iemand die op op een agressievere manier de dingen benaderd, maar het volgens mij niet zo meent. Ik ben geen psycholoog, en heb ook niet de intentie te doen alsof ik er iets vanaf weet. Ik reageer zoals ik het in het verleden met anderen ervaren heb.

Seki ZEGT niet dat hij een klein hartje heeft. Ik heb mijn mening gezegd naar aanleiding van dingen die ik zag en hoorde, niet om wat Seki zei.

Als Seki zijn vrouw of vriendin iedere dag of geregeld zou meppen, dan mag hij van mij direct van de bus naar deskundige hulp. De verhalen dat hij dat doet, of losse handjes heeft heb ik alleen van lezen hier op het forum en op dit moment zijn dat voor mij niets meer dan roddels en geruchten.

Fotografie, omdat het leuk is
Roodpetje
Bas Fotografie
  donderdag 2 maart 2000 @ 11:00:00 #41
1540 Leonie
Voor jou van mij
pi_250160
Wij in Nederland zijn toch zo tegen zinloos geweld....?!!! Laat die Seki aub uit de bus vallen en rij en dan nog eens overheen, dan heb je geen problemen meer, lees het stuk van dom_is_leuk maar eens...zij heeft helemaal gelijk...dit agressieve gedrag accepteren wij NIET!!
Don't touch the computer, don't ever touch the computer!
  donderdag 2 maart 2000 @ 11:12:00 #42
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_250161
quote:
op 03-02-2000 om 11:00 AM schreef Leonie het volgende:
Wij in Nederland zijn toch zo tegen zinloos geweld....?!!! Laat die Seki aub uit de bus vallen en rij en dan nog eens overheen, dan heb je geen problemen meer, lees het stuk van dom_is_leuk maar eens...zij heeft helemaal gelijk...dit agressieve gedrag accepteren wij NIET!!

wahahahhahahahaha, lees je eigen text eens driemaal hardop (en als het dan nog niet tot je doordringt wat je hebt geschreven, nog maar eens dertig keer)

zeuren over zinloos geweld en vervolgens aan komen zetten met iemand overrijden


pi_250162
Amendement.

Voorstel: laten we dit forum gelijk omdopen tot het méér-Hoer-Forum (want dat is het toch al zo'n beetje geworden, en dat wou SBS6 toch?)
en laten Kok en Bolkestein hun namen gauw veranderen in MeerHoerMan en Dom_is_Leuk,
dan weten alle kiezers tenminste waarom ze zo gedachteloos en totaal kritiekloos achter hen aanrennen... en wordt partij kiezen tenminste 'ns gezien in z'n ware betekenis:
erbij horen omdat je zelf eigenlijk niks bent.

  donderdag 2 maart 2000 @ 11:30:00 #44
2029 Prole
dicere est facere
pi_250163
Sekki komt uit een sub-cultuur waarin een aantal zaken afwijken van de algemene normen en waarden. Dat wil niet zeggen dat iedereen die afwijking van de algemene normen en waarden moet accepteren en tolereren en zich daaraan moet aanpassen! Dat is iets in de nederlandse mentaliteit dat ik al nooit heb begrepen Kom op zeg, je woede of frustraties of welke emoties dan ook kunnen uiten, kan ook op een andere manier. De man vertoont afwijkend gedrag en het is aan hem om dat gedrag aan te passen en niet omgekeerd!

Stel je voor dat je Seki op bezoek hebt in je huis. Zeg je dan ook: tuurlijk joh! Scheld me maar lekker uit, wees lekker onbeschoft hier en geef nog es een trap tegen mijn zelf verdiende meubilair terwijl ik nog een kopje koffie voor je inschenk? Ik denk dat dat niet zo heel erg reëel is.

Oorlogsverleden heeft de man niet, overigens ken ik een aantal mensen die dat bewuste verleden wél hebben en die vertonen toch echt niet dit gedrag.

Het gedrag dat Seki vertoont heeft wel degelijk een doel, heersen. Dat geeft hij ook wel toe... in de uitzending gisteren gaf hij duidelijk aan dat hij verwacht had zijn eigen leven te leiden in de bus (dus niet gezamenlijk) en dat hij daarbij maar één enkel doel had. Aanpassen aan een ander komt daarbij niet voor! En dat is nou ff de tegenvaller waar hij zich voor geplaatst ziet. Heersen door vertoon van zowel fyieke als verbale uitbarstingen. Dat heeft een naam: intimidatie. Iets dat je bij vrijwel elke machtswellusteling terug kunt vinden.
Prachtig wel om te zien hoe velen dit gedrag dat afwijkt van de eigen normen en waarden koste wat kost wil verdedigen.

Prole

  donderdag 2 maart 2000 @ 11:33:00 #45
1535 Hawkwind
Rory fan....
pi_250164

Van Moor - 02 Maart 2000 @ 11:18.

Amendement.
Voorstel: laten we dit forum gelijk omdopen tot het méér-Hoer-Forum (want dat is het toch al zo'n beetje geworden, en dat wou SBS6 toch?)
en laten Kok en Bolkestein hun namen gauw veranderen in MeerHoerMan en Dom_is_Leuk,
dan weten alle kiezers tenminste waarom ze zo gedachteloos en totaal kritiekloos achter hen aanrennen... en wordt partij kiezen tenminste 'ns gezien in z'n ware betekenis:
erbij horen omdat je zelf eigenlijk niks bent.

Waar kun je lit worden?

Ik ben online
pi_250165
Seki is de tweede-trap-metamorfose van BB-Bart. En wat lullig nou, nadat we Big Bart allemaal zó op handen gedragen hebben,
zó lekker vet en wreed tegendraads ons met hem konden vereenzelvigen als would-be-individualist,
wat lullig dat we nu massaal struikelen over de overtreffende trap van het individualisme bij Seki.

Echt lullig hoor.... tijd voor een uithuil-hoekje: het Willeke-forum misschien ?

pi_250166
quote:
op 03-02-2000 om 10:59 AM schreef Moor het volgende:
En dan vraag ik U .... edelachtbare...leden van de jury ... ik vraag U: kijk eens goed naar dit gezicht:

Ik zou het op prijs stellen als je je zogenaamde 'humor' niet meer wil vergezellen van mijn karakters.

Er zit nl. copyright op, maatje.

Daarnaast zal ik me niet uit laten over de text zelf.

(Naast dat krijg je geen reactie meer van mij, zolang je niet normaal een discussie kan voeren.)

Grtz,

Meerhoerman.

pi_250167
Sorry, ik had ECHT niet door dat dit een "discussie" was ! Begon het nét leuk te gaan vinden ...

Jammer dat alleen MéérHoer hier mag spelen....

pi_250168
quote:
op 03-02-2000 om 11:18 AM schreef Moor het volgende:
Amendement.

Voorstel: laten we dit forum gelijk omdopen tot het méér-Hoer-Forum (want dat is het toch al zo'n beetje geworden, en dat wou SBS6 toch?)
en laten Kok en Bolkestein hun namen gauw veranderen in MeerHoerMan en Dom_is_Leuk,
dan weten alle kiezers tenminste waarom ze zo gedachteloos en totaal kritiekloos achter hen aanrennen... en wordt partij kiezen tenminste 'ns gezien in z'n ware betekenis:
erbij horen omdat je zelf eigenlijk niks bent.


Wat is je probleem, Moor? Dat je anderen hun nick en humor probeerd te gebruiken om mensen achter je te zetten c.q. voor je lichtbeladen karretje te spannen?

Je bent een zielig figuur en verder krijg je geen reacties meer van me.

Mazzel!

Grtz,

Meerhoerman.
Je moet geen grapjes en serieuze discussies door elkaar gaan halen. En kom alsjeblieft niet met politiek aan zetten want dat boeit me echt geen reet.

pi_250169
quote:
op 03-02-2000 om 11:44 AM schreef MiRRoRMaN het volgende:
Ik zou het op prijs stellen als je je zogenaamde 'humor' niet meer wil vergezellen van mijn karakters.

Er zit nl. copyright op, maatje.
[/quote}

WOW, I'm impressed ! Copyright op zoiets ?

[quote]
Daarnaast zal ik me niet uit laten over de text zelf.
(Naast dat krijg je geen reactie meer van mij, zolang je niet normaal een discussie kan voeren.)
Grtz,
Meerhoerman.


Het zal toch niet waar zijn ? De grote MéérHoerMan reageert niet meer ???

Nee - dat is echt teveel eer: MéérHoerMan tot zwijgen gebracht ?

Dat kan toch niet ?


abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')