abonnement Unibet Coolblue
  zondag 27 februari 2000 @ 23:30:00 #1
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249666
Ja geachte forumleden we zijn nu twee weken verder. Na een kleine week gaf ik al enige gedachten prijs over de passagiers! Ik heb wat meningen moeten aanscherpen:d

Allereerst Zeki, ja wat moet je hiervan nu zeggen. Zeki heeft het over:"vuile vieze moederneuker, de dames hebben allemaal een beurt nodig, de bus is driemaal te klein en hij zweert het allemaal op zijn padvindersgroet".

Ik verdenk Zeki ervan dat hij op jeugdige leeftijd in het toenmalige verre Joegoslavië is misbruikt als kind. Waarschijnlijk door een op hol geslagen kudde Balkanschapen. Mijn god SBS 6 wat hebben jullie binnengehaald. Ik voorspel dat de eerste moord/euthanasie live gepleegd op televisie
snel plaatsvind. En laten wij nu eerlijk zijn dat is toch eigenlijk waar we op hopen.
De vraag is alleen wie zal het eerste slachtoffer worden van Zeki? Nee Esmee kan helaas niet meer, die is gelukkig uit haar lijden verlost, of sorry moet ik zeggen wij zijn uit ons lijden verlost. Maar i.p.v. moord kan je dus ook over euthanasie praten. Ze zijn allemaal vrijwillig de bus in gegaan. Sterker zij hebben allemaal entree betaald. Ik denk ook dat Zeki in dienst is van SBS6. Hij zocht normaal de pornofilmjes uit, ja die met dieren, en nu is hij in de bus.

Nee maar echt zou Willeke als eerste aan de beurt zijn of Esmeralda. Want die speelt met Bart en dat Bart geil op haar is daar kan hij niets aan doen volgens Zeki. Dat is gewoon zo en hij wordt daarin aangemoedigd door dat geile kut stemmetje van Esmeralda. Nee Zeki gaat binnenkort ontploffen maar de vraag is op wie??????????? Trouwens de sexblunder gehoord van Zeki????????? Hij lag een vrouw te palen die alleen maar naar het plafond keek. Sorry hoor Zeki, ouwe Utrechtse serieverkrachter, iedere vrouw die verkracht wordt zal doodstil blijven liggen. En ik weet niet of Zeki wel eens in een spiegel kijkt, okay die zullen waarschijnlijk allemaal snel barsten, maar dan begrijp je toch ook wel dat iemand doodstil blijf liggen. Ik vindt ook dat Sylvana deze vrouw moet uitnodigen in de maandagavond uitzending. Dan zouden wij haar kant van het verhaal horen. Maar ja Zeki zei het zelf al, hij ging te keer als een beest.

Ohja de maandagavond is live!!!!!!!!!!!!!!! Jahoor en Esmee is er pas afgelopen maandag uitgeflikkerd!!!!!!!! denken ze bij SBS6 dat wij allemaal op hetzelfde niveau zitten.

Aziz liet trouwens zijn eerste echte moslimtrekjes zien. Hij blafte Antoinette af. Antoinette praatte door zijn gesprek met Joppie"ouwe pik" heen en op dat moment werd hij echt even zich zelf. Jezelf zijn is in de bus erg belangrijk. Ik vindt het knap hoor van Aziz dat hij dit zo lang kan verbergen. Katja let aub goed op, je kan nu zien wat voor vlees je in de kuip heb. Wat??? Ja ook het aantal kilo's.

Voor Willeke wordt dit steeds moeilijker. Haar kind is hyperactief en die genen moet het kind toch ergens verkregen hebben.

Nee Willeke is uitermate treurig. Zij speelt nu het kwetsbare vrouwtje en hoopt daarmee haar verblijf in de bus te verlengen. Waarom weet ik niet want elke dag loopt zij meer kans omdoor Zeki door het chemisch toilet getrokken te worden. En dat is dan weer jammer, zit het toilet weer verstopt!

Trouwens het probleem van het chemisch toilet kan snel opgelost worden. Laat Aziz gewoon in de tuin schijten!

Esmeralda valt mij verder eigenlijk een beetje tegen. Ik had verwacht dat zij nog voor het eerste weekend een stijve paal van een medepassagier in haar schede zou laten glijden, maar nee hoor. Zij houdt wel van stoeien. Ja en Bart houdt van Esmeralda.

Ja dat is toch ook een probleem. In ieder geval wel voor de geestelijke gesteldheid van Bart. Hij wil Esmeralda dan ook dwingen om een relatie te starten. Het leukste is hij vraagt zich dan ook hardop af:"Wat is er mis met mij???????".

Nou Bart het is heel simpel: Je bent arrogant, je bent niet jezelf, je bent een kutkok, je stoeit te veel, je heb zweetvoeten, je voorhuid kan niet over je plasser, je heb voetschimmel, je lult als een kok zonder muts. Ja en zo zouden wij nog veel verder kunnen gaan.

Bart zal ook waarschijnlijk wel de volgende zijn die uit de bus geflikkerd wordt. Het commentaar van Esmeralda zal luiden: Lieve Bart ik vondt je echt onwijs jezelf maar s'nachts bleef je maar zeiken en ook met stoeien bleef je maar in mijn tepels knijpen. Sorry Bart het gaat me echt niet om jou maar daar kon ik niet tegen.

Bart: Esmeralda, je doet me alleen maarpijn als je eventueel wel intiem bent of gaat met één van de andere heren in de bus.

Esmeralda: Ja maar lieve Bart, als ik je ballen in je keel trap dan voel je toch ook wel wat????????

Ja Willeke zal niet worden weg gestemd. Wie moet er dan anders de bus schoonmaken????

Jop blijkt ook steeds meer zich zelf. Hij leek een zeker leeghoofdje maar nu blijkt hij een onzeker leeghoofdje wel schattig. Trouwens wie kust Esmee nu op haar mond, dat verklaart toch wel voldoende

Antoinette is dan ook eigenlijk de normaalste van het stel. Die is echt haarzelf, net zo draaierig als een echte dreadlock!

Iedereen praat ook over Iwan. Wie is Iwan, ik zie of hoor hem nooit. Is het soms een verstekeling uit polen die probeert asiel aan te vragen??????? Misschien kunnen ze om het weekbudget te verhogen hem verhuren aan de beeksebergen als bloembollenpeller.

Ik herinner mij van vroeger dat zij altijd mooie tuinen hadden.

Trouwens is het jullie ook opgevallen dat alles wat een ander meemaakt Esmeralda ook meemaakt.
Antoinette: Oh Esmeralda, ik had vannacht toch zo een jeuk aan mijn flamoesje.
Esmeralda: Oh wat grappig ik ook aan mijn flamoesje. Maar dat kwam doordat ik naar Aziz naar het toilet gegaan ben.
Antoinette: Ik was zo moe na het werken dat ik wel kon slapen.
Esmeralda: Nou ik ook, maar dat kwam eigenlijk alleen door het stoeien met Bart.
Antoinette:Ik kon vannacht door de vingers van Joppie"ouwe pik"niet slapen.
Esmeralda: Nou dat had ik ook, echt niet te geloven, maar ik weet eigenlijk niet van wie de vingers waren.

Ja Joppie"ouwe pik" is een bedrijfsleier eerse klas. Hij zegt niet tegen zijn mensen van doe dit of dat, maar vraagt of ze dat willen doen. Joppie"ouwe pik" kan je snel beledigen. Eerst was dreadlock annie de klos en daarna alcoholiste en hyperactiviste Willeke. Ja maar Job, dat moet je echt niet persoonlijk opvatten als ik boos wordt omdat mijn flamoes onder de gele verf zit. Job aan één vijand heb ik genoeg in de bus. En daarop kreeg Joppie toppie een echte judasomhelzing.

Nou lekker op naar de aankomende week, wie wordt eindelijk eens zichzelf met de aankomende nominatie weer voor de deur.

Later,


Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  zondag 27 februari 2000 @ 23:43:00 #2
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_249667
Kijk, Kijk Je gaat vooruit, leuk om te lezen, en wat betreft het nivo van SBS6: je hebt gelijk: ze schatten het IQ van de kijker nog lager in dan Veronica deed. Oke Dolphin GO !
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  maandag 28 februari 2000 @ 00:01:00 #3
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249668
Gracias senor
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_249669
quote:
op 02-27-2000 om 11:30 PM schreef dolphin het volgende:

Ik denk ook dat Zeki in dienst is van SBS6.


Misschien ben jij wel in dienst van SBS6 ?
Je stukkie bevat nog meer sex dan de hele Bus.
Maar laat me je vooral niet hinderen in je Vrije Meningsuiting, Dolphin.
Over smaak valt niet te twisten.

pi_249670
Dit is alweer beter dan de 1e posting van je. Goed werk Dolphin
En zoals je ziet oefening baart kunst (en kind)
Fotografie, omdat het leuk is
Roodpetje
Bas Fotografie
pi_249671
Who the fuck is Iwan?

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
  maandag 28 februari 2000 @ 13:40:00 #7
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249672
Iwan is waarschijnlijk een poolse moederneuker Nero. Waarschijnlijk had Zeki het over hem toen hij het woord moederneuker in de bus introduceerde.
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_249673
Aha, ik dacht even dat Iwan die grijze muis was die iedereen steeds naar de mond praat.
Maar het is dus een Pools inteeltprodukt?

Vrijdag heb ik weer geprobeerd de Bus te kijken, maar ik heb halverwege gezapt. Ik zat namelijk met een bord Chinees op mijn schoot te kijken hoe Shaggie met zijn lelijke en aftandse smoel een lied van Andre Hazes ten gehore bracht; ik werd er kots en kotsmisselijk van. Heb mijn Chinees dan ook niet opgegeten ondanks dat ik van zender gewisseld ben. Zelfs toen ik 's avonds in de kroeg lekker een biertje stond te drinken werd ik weer ziek van ellende als ik aan die scheefgegroeide bek dacht!

Wat een mismaakt misbaksel die kerel! Gatgatgatgatengatverdamme!

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
  maandag 28 februari 2000 @ 15:08:00 #9
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249674
Ja eigenlijk zou je schade moeten kunnen claimen i.v.m. het niet op eten van je Koe Loe Yuk door Zeki's scheef gegroeide bek.

Eigenlijk zouden wij Willeke uit de bus moeten halen voordat zij het over haar ingegroeide eierstokken gaat hebben tegenover heel Nederland. Ik bedoel je zal maar net met een bord andijvie op de bank zitten. Je lust gelijk nooit geen andijvie meer!

Later,

Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  dinsdag 29 februari 2000 @ 10:13:00 #10
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249675
Hoi
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  woensdag 1 maart 2000 @ 12:19:00 #11
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249676
hoi
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  woensdag 1 maart 2000 @ 16:27:00 #12
1520 Braakmiddel
is best wel lief
pi_249677
Met spekjes is het lekkerst.
Gewoon lekker
  donderdag 2 maart 2000 @ 23:53:00 #13
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249678
Met Cha siew kan het ook lekker zijn. Is lekker ranzig uitgekotst varkensvlees
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_249679
heel leuk dolfin. die van die schadevergoeding. lijkt me een goed idee.
pi_249680
quote:
op 03-01-2000 om 04:27 PM schreef Braakmiddel het volgende:
Met spekjes is het lekkerst.



pi_249681
Zit je ENTER knop vast Dolphin ?
  zondag 5 maart 2000 @ 20:16:00 #17
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249682
wie weet
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  dinsdag 7 maart 2000 @ 01:16:00 #18
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249683
misschien
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  dinsdag 7 maart 2000 @ 01:26:00 #19
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_249684
Help dolphin mee de topic naar boven te duwen.....
Het komt goed.... En anders maar niet.
  dinsdag 7 maart 2000 @ 02:03:00 #20
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_249685
Harry erg fijn
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  dinsdag 7 maart 2000 @ 04:08:00 #21
2283 speedcore
uw reclame hier
pi_249686
en hup omhoog met de klootzak

geil plaatje trouwens

opinions are like assholes. they all stink except for mine, which smells like roses
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')