abonnement Unibet Coolblue
pi_235444
De aflevering van vanavond, Ruud was weer the best. Hij blijft Willem steunen ondanks zijn "verraad". En geef toe, jij moest ook lachen toen je Ruud, zo blij als een baby, met zijn camera z'n oksels aan het oksels filmen zag.
Lees goed na je geen woorden vergeten bent.
pi_235445
Ruud Rulez? Bart Rocks!
Ik vind echt dat Ruud niet mag winnen. Het is een aardige vent enzo maar dat gelul over dat hij zo gelovig is, dûh! en zo ongelooflijk dom dat ik het echt niet meer aan kan zien. Ik weet niet, maar vreemdgaan wordt vast ook niet gewaardeerd in de bijbel en dat gezeur over sex de hele tijd. En dan Bart bekritiseren omdat hij kerst etc hypocriet vindt... Het is een lieve domme dikke lul. En het wordt tijd dat hij een keer zijn hersens gebruikt en ik denk dat hij dat misschien gaat doen als hij het geld niet wint en zichzelf terug ziet.
Don't confuse charisma
with a loud voice.
pi_235446
Bovendien is Bart echt door iedereen de hele tijd gepeopled! Ben ook blij dat hij als enige niet in ging op het geld verhaal. Waarom zou het ook maar iets delen met mensen die hem de hele tijd weg willen hebben. Ook vind ik het heel kut dat Ruud het de hele tijd over het verschil van wijsheid tussen de jongeren en de ouderen heeft...Hij is namelijk echt de grootste baby. Ik denk ook dat Bart het meest aan het geld heeft. Zijn toekomst is nog niet vastgeroest en kan daarom veel meer veranderen. Bij de anderen betekend het slecht meer luxe... en Ruud verdient toch vast wel erg veel geld als hij eruit komt, met commercials etc... Zijn slimme broertjes hebben vast wel een leuk BV-tje opgericht.

Don't confuse charisma
with a loud voice.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')