abonnement Unibet Coolblue
pi_65457764
Wat een leuk topic Faja! Echt geweldig om al die stukjes te lezen
Mama van 2 stengeltjes!
..YANA..
..JAMIE..
  Redactie Frontpage / Spellchecker dinsdag 27 januari 2009 @ 18:25:44 #77
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_65463807
Nee, mijn vraag verandert niet Ik had hem ook aan "gewone" moeders kunnen stellen hoor. Het lijkt me dat die dat ook zo voelen toch?
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_65465313
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 15:24 schreef Spuuglokje het volgende:
't Fijne is dat mensen zelf kunnen denken.
Haha, dat wilde ik net typen na al dat gemiep hier.

Ik snap al dat gedenk voor een ander niet
Hier had uw advertentie kunnen staan :P
pi_65465467
Leuk leestopic, dit!
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
pi_65468454
Leuk stuk Rewimo!
pi_65492166
Pinquit waar ben je met je nieuwe kapsel?
pi_65502954

moet ik nu? ik kan het even niet volgen
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_65503030
jaa ok, ik snap m geloof ik
heb vanavond geen tijd, maar ik zal er morgenochtend eens voor gaan zitten
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_65503634
Yay!
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_65520025
Daar gaan we dan

Hoi Ik ben Marloes, Ik ben een 24jarige alleenstaande, werkloze maar met-studeer-ambities gezellige euh, meid. ohja, moeder moet daar staan Ik kom uit Gorinchem en ik ben heel erg verliefd op 'mijn' middeleeuwse stadje, ben ook altijd heel erg happerig als mensen er iets negatiefs over zeggen

In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met Max en een klein beetje huishouden (te weinig), boodschappen, internetten toch een soort van verslaafd . Ik hou van uitstapjes; bos, dierentuin, whatever, ik vind het leuk. en het liefst impulsief en dan ook meteen maar dat gaat tegenwoordig niet meer zo goed, vooral omdat ik niet alleen met max wil. Ohja, ik woon bij mama. dat is superhandig en keigezellig, altijd oppas bij de hand. Maar ik zou toch heel graag zelf willen. Maar omdat ik dan fulltime moet werken en dus max weg moet brengen wil ik dat ook weer niet. Soms ben ik daar diepongelukkig over (vooral zo rond mijn eisprong en tijdens de menstruatie ) en wil ik het zoals het normaal is. gewoon een vent, mijn droomhuis, een inkomen en leuke kinders. maar eigenlijk mag ik blij zijn dat ik dat laatste al heb nogsteeds wel heftig opzoek hoor, naar mn droombeeld van 'later'

Euhmmm, ok, Hobbies!
Mijn hobbies zijn; Fok!ken, internetten algemeen, lezen - alles; boeken, kranten, tijdschriften, melkpakken, enz -, foto'tjes maken, in mn eentje door mn stadje struinen op zoek naar mooie plekjes, films kijken en er helemaal vol van zijn, de perfecte man zoeken, met Max spelen, genieten van de kleine dingen, bakken (in periodes), lachen, sparen, leren.
Oh! dit zijn tegelijkertijd mijn passies geloof ik.

Het boek dat nu bij mij op nr 1 staat is 'Schaduw van de wind'. Klinkt een beetje standaard, zelfs bij v&d staat ie op nr 1 maar hij is gewoon zo goed
Jeugdboek nr 1. = 'aan de andere kant van de deur' van Tonke dragt.
Momenteel lees ik 'Onze oom', verjaardagskadootje totnutoe een heel triest boek.

Films: Big Fish (bijna alles van Burton trouwens), Volver, Catch me if you can, Little miss sunshine, Het leven bestaat niet (naar het boek). Voor mij zijn films waarbij je na de film zoiets hebt van: huh? of wow! of allebei je-van-het. Films waar je helemaal in gaat, dat je de rest om je heen niet meer opmerkt, en films waarvan je gewoon niet kan begrijpen hoe iemand het heeft kunnen verzinnen. Of 'gewoon' films waarvan ik het verhaal en de sfeer heel goed vind weergegeven, dat vind ik echt knap.

Voor eten hoef je me 's nachts niet wakker te maken! als ik net wakker ben krijg ik niks naar binnen Maar wat ik erg lekker vind, lekker winters; rundvlees (hachee liefst) met krootjes en aardappels
De leukste uitspraak die ik in tijden heb gehoord is "I lov you toe" van Max natuurlijk

En de vraag van Rewimo; Heb jij nou ook dat gevoel dat je sinds de geboorte van je kind niet meer uit één, maar uit twee personen bestaat?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik vind het een lastige vraag. eigenlijk gaat het me zo goed af dat het bijna vanzelf lijkt te gaan met Max. Ik hoef me zegmaar niet te splitsen in 'dit deel is mama en dit deel is marloes' ofzo, het is al een deel van mezelf. Maar misschien bedoel je met uit 2 personen bestaan wel; ik besta uit marloes en uit max. dat gevoel heb ik niet, we zijn 2 aparte personen. Ik moet natuurlijk wel voor 2 mensen denken nu, maar ook dat gaat al vanzelf. Of bedoel je; ik doe niks meer alleen, maar alles met zn 2en? Dat is soms wel lastig ja, maar omdat ik zo'n handige thuisoppas heb, komt dat ook niet áltijd voor. (mocht ik het alsnog verkeerd begrijpen, moet je t even zeggen )

ZO! klaar

Ja, de volgende wordt toch Huuphuup omdat ik fan ben van huup.
ik wilde eigenlijk vragen: hoe krijg je het voor elkaar om van nieuwe OUDposter binnen een week de meest populaire OUDposter te worden maar ik doe toch maar een afgezaagde:
"Hoe zie jij je leven strakjes voor je, met je allereerste liefdeskindje "
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  Redactie Frontpage / Spellchecker donderdag 29 januari 2009 @ 10:40:39 #86
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_65520435
Leuk verhaal, pinquit (en ik kende je "geschiedenis" niet trouwens - zo had het bij ons ook kunnen lopen maar gelukkig is dat niet gebeurd)

Ik bedoelde eigenlijk min of meer dat ik me incompleet voel zonder Christan. Het is net of hij er altijd al geweest is, wat natuurlijk nergens op slaat
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_65520481
Oh ja hey! heb ik grmbl altijd 600 uur per dag om te fokken en dan moet ik precies nú weg!
ik ga er vanavond aan zitten!

Leuk stukje
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_65520669
quote:
Op donderdag 29 januari 2009 10:40 schreef Rewimo het volgende:
Leuk verhaal, pinquit (en ik kende je "geschiedenis" niet trouwens - zo had het bij ons ook kunnen lopen maar gelukkig is dat niet gebeurd)

Ik bedoelde eigenlijk min of meer dat ik me incompleet voel zonder Christan. Het is net of hij er altijd al geweest is, wat natuurlijk nergens op slaat
Oh! een beetje heb ik dat wel ja, maar ik kan me ook heerlijk voelen als ik zonder hem ben. maar dat ie er altijd al geweest is, ja dat heb ik ook
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_65521236
Leuk verhaal Pinquit. Wat studeer je of wat zijn je studeer ambities eigenlijk? Welke richting dus?

Ja Huup jij moet er ook aan geloven!
pi_65521370
Pinquit, ik vind het verhelderend ofzo om je verhaal te lezen. Goed dat je voor je gevoel hebt gekozen en uiteindelijk weer je echte gevoel er was!
Geluk zit in een klein Wolkje
Wil degene die vroeg om een witte kerst ook even vragen naar een mooie zomer?
pi_65521662
Pinquit, respect voor wat je hebt meegemaakt, ik kan me heel goed vinden in jouw verhaal. Ik wou dat ik zo sterk was geweest om mijn ex de deur te wijzen! Ik vind je een geweldige en bijzondere moeder (net als alle mama's hier hoor).
pi_65530250
Mooi verhaal Pinquit, en inderdaad respect!
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
  donderdag 29 januari 2009 @ 15:06:56 #93
37367 Memmel
Beppie, gekke meid.
pi_65530554
Pinquit, ik vind het een mooi verhaal. Heel dapper van je dat je zo besloten hebt.
Ben ook wel heel nieuwsgierig naar Huup d'r verhaal! Huup wil je beide vragen van Pinquit beantwoorden? hahaha
Cavia's zijn geen varkentjes en ze komen niet uit Guinea. Waarom cavia's dan toch als 'biggetjes' werden betiteld is onzeker maar dit heeft waarschijnlijk te maken met de piepende en knorrende geluiden die ze frequent maken.
pi_65534034
Jaaaa nu mag ik dan

Goed nouja ik ben dus Marleen, morgen ben ik jarig en dan word ik 25 ik kom uit een heel klein plaatsje onder de rook (letterlijk) van Rotterdam, het ligt idyllisch gesitueerd tussen het Botlek gebied en de Maasvlakte na mn middelbare schooltijd heb ik 3 jaar in het centrum van Rotterdam gewoond om daarna eindelijk te verkassen naar de stad waar ik was gaan studeren, Leiden. En dat had ik jaren eerder moeten doen... Ik vind Leiden een heerlijke stad met veel historie en leuke plekjes enzo en ik hoop dat ik ooit een mooi huis hier kan kopen maar dat zal vast nog wel even duren. Inmiddels woon ik alweer een maand in het oude huisje van Maneki in schubbekutteveen en ik vind het een heerlijk huisje

In het dagelijks leven studeer ik (nog steeds...) "talen en culturen van China" ofwel Sinologie en omdat ik het leuk vind volg ik uit interesse wat vakken bij Koreaans en Japans. Daarnaast werk ik voor een academisch tijdschrift (een zogenaamd Refereed Journal) waar ik dingen doe als proofreaden, corrigeren, lay-out fixen en contact onderhouden met auteurs en uitgevers. Vroegâh deed ik dingen met hardlopen en fitnessen enzo maar wegens net verhuisd en net zwanger staat dat momenteel even op een laag pitje.

Mijn hobbies, ik kook ontzettend graag, lekker ontspannen, bakken vind ik ook leuk, koekjes en taarten en cakejes enzo. Wat ik leuk vind, maar te weinig doe is lezen en films kijken. Het klinkt vast heel lame maar ik breng ontzettend graag tijd door met mn lief. Lekker samen door de stad struinen en wat drinken bij V&D enzo, dat idee. Ik vind het leuk om foto's te maken, maar dat hoeven geen "mooie" foto's te zijn. Gewoon, herinneringen. Snapshots, pasfoto-hokjes-met-zn-6en, foto's tijdens college, dat idee. en ik ben natuurlijk fok!verslaafd
Mijn passie... ik ben een rasechte nerd ik studeer ontzettend graag, neem nieuwe informatie als een spons op (mits het me interesseert ) en ik vind eigenlijk altijd wel iets waarvan ik denk oeh hoe zit dat? Mijn aller-allergrootste passie is China, en dan vooral geschiedenis en socio-culturele dingen. Mijn afstudeerscriptie ging over overheidsbeleid mbt heterodoxe religies en in het specifiek de vossencultus, ontzettend interessant maar geen kont over te vinden maar gelukkig wel een 8.5 ^__^ het allerallerliefste zou ik doorgaan met dit soort dingen doen. Dingen uitpluizen, informatie verzamelen en daar een rode draad door trekken en het helder op papier krijgen.

Goed weer uit de nerdmodus. Op het moment lees ik dit "Gordon, Andrew. 2003. A Modern History of Japan: from Tokugawa Times to the Present." Verplichte kost voor college. Mijn studie (en vooral mn eigen, soms stomme, vak-keuze vereist zoveel leeswerk dat ik 's avonds eenmaal thuis over het algemeen niet echt de behoefte meer heb om nog een boek te pakken. Jammer genoeg wel. Als kind verslond ik alles van Thea Beckmann met Hasse Simonsdochter als favoriet
Film, er zijn heel veel films die ik mooi of leuk vind, ik verzamel Disney films (de oudere), vanwege het jeugdsentiment en gewoon omdat ik ze leuk vind, maar de film "Le Fabuleux Destin D'Amélie Poulain" is mijn absolute favoriet. Voor mij is die film zoals het leven altijd zou moeten zijn.
Erhm, 's nachts wakker maken is onverstandig. Maar ik maak (en eet) wel graag roti kip, zalig. Maar niet bij het ontbijt

De leukste mooiste uitspraak voor mij komt voorlopig van mijn moeder. Nadat we met kerst verteld hadden dat ze oma zou worden belde ze me later op om te vertellen dat dit de mooiste kerst van haar leven was. Ik vind het zo verschrikkelijk mooi dat zoiets als míjn zwangerschap een ander zó gelukkig kan maken. Heel gek.

Ben ik er nou? Nu nog Pinq haar vraag!
quote:
Op donderdag 29 januari 2009 10:28 schreef pinquit het volgende:
ik wilde eigenlijk vragen: hoe krijg je het voor elkaar om van nieuwe OUDposter binnen een week de meest populaire OUDposter te worden maar ik doe toch maar een afgezaagde:
"Hoe zie jij je leven strakjes voor je, met je allereerste liefdeskindje "
Speciaal voor Memmel beantwoord ik ze allebei maar daar staat wel een extra potje kruiden tegenover hoor!

Nouja, beantwoorden, op die eerste heb ik eigenlijk geen antwoord. Is dat zo? Valt toch wel mee? Ik post hier heul al sinds mei hoor! (soort van) En ach, er zijn vast ook mensen die zich aan mij storen, die zijn dan weer zo lief om mijn posts maar gewoon te negeren

Je tweede vraag, ja, hoe kijk ik er tegenaan. Ik heb werkelijk geeeen idee. Ik heb altijd al heel graag kinderen gewild, en ik heb ze ook altijd jong gewild (als in, voor mn 30e) en gelukkig vond ik een lief die er net zo over dacht. Als ik er nu aan denk dan heb ik er gewoon ontzettend veel zin in. Ik heb zin in Sinterklaas- en Kerst- en verjaardagen, zin om traktaties te maken voor mn kind, zin om door het bos te wandelen, te knutselen, je kindje de wereld te laten ontdekken. Maar ik heb ook ontzettend zin in een klein hummeltje wat straks door mn lief en mij verzorgd moet gaan worden (kleertjes kopen!! ) Kortom, ik heb er gewoon heel erg veel zin in. En ik zie het vast allemaal wat te rooskleurig in maar dat heeft de natuur vast zo bedoelt anders was ik er niet aan begonnen

Goed, das wast dan! Als je zover bent gekomen complimenteer ik je voor je uithoudingsvermogen haha.

Ik wil graag het stokje doorgeven aan Swets. Gewoon omdat ik nieuwsgierig naar je ben, de persoon achter de soms harde en soms hele lieve uitspraken
Mijn vraag aan jou: Vind je dat je als vader door je fulltime, drukke baan veel van je vaderschap en/of je kinderen gemist hebt? Of is dit ruimschoots goed te maken in de avonden, weekeinden en vakanties? En als je niet vind dat je echt iets gemist hebt, ben je dan ooit bang geweest om iets te missen?
ik vraag dit omdat je vaak ziet dat moeders vaak minder gaan werken omdat men er altijd maar vanuit gaat dat moeders hun kindjes liever niet teveel alleen laten, dit is veel minder een probleem dan wanneer een man met een goede baan om urenvermindering vraagt. Maar de vaders dan? Ik kan me voorstellen dat die hun kindjes net zo hard missen, pure nieuwsgierigheid dus.

[ Bericht 0% gewijzigd door huuphuup op 29-01-2009 20:33:51 (tikvaut) ]
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_65534049
Jeuzus wat een verhaal

Sorry!
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_65535834
super! wat een toffe hobby
en hoera voor mijn uithoudingsvermogen het las niet vervelend iig
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_65536003
Geen verontschuldiging nodig huup, 't is een leuk stuk geworden
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
  Hoofdredactie Fotografie donderdag 29 januari 2009 @ 17:18:34 #98
95752 crew  Chell
Kluns
pi_65536175
Hasse Simonsdochter (moest je ook altijd zo huilen?)
Amélie

Ik vond je al leuk,maar nu nog leuker
pi_65536415
Allebei leuke stukjes pinquit en huuphuup.

pinquit, ik vond little miss sunshine ook zo'n geweldige film per ongeluk toen ik ziek was zitten kijken omdat er niets op tv was, behalve die film op filmnet, en ik heb genoten

Thea Beckman Hasse Simonsdochter goede smaak huuphuup!
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  donderdag 29 januari 2009 @ 17:42:50 #100
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_65537046
Mijn zus woont in Naaldwijk, vlakbij dus!
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')