abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_232494
Wat Big-Brother uniek maakte was natuurlijk het feit dat de bewoners niet wisten hoe de buitenwereld reageerde op de uitzendingen. vooral in het begin maakte dat het spannend en was de binnenkomst van Willibrod Frequin zulk groot nieuws. In de loop van het programma werd er steeds meer contact met buiten toegestaan, en met het geven van de krant en het bellen van gisteren is het allerlaatste restje onzekerheid of hoe de buitenwereld over BB dacht voorgoed voorbij. In mijn optiek kan veronica nu de deuren dan ook gewoon openzetten. STOP er maar mee.

Gisterennacht eens naar de live-streams gekeken

Opgenomen van de live-streams gisterenavond en omgezet in mp3. Karin die met
de mede bewoners praat over het telefoongesprek dat ze van Big-Brother mocht
voeren. Haar man heeft de video nog niet bekeken die ze in het geheim voor
hem gemaakt heeft ??? En ook iets over een Jurk, wat ik niet kon plaatsen.
Het kleine beetje magie wat er nog over is is nu ook voorbij, want met het
lezen van de krant is de totale gekte die rond BB heerst ook bij de bewoners
in volle hevigheid doorgedrongen. Constant werd er gisteren gepraat over de
speciale advertenties voor hen in de Telegraaf. Ook hier heb ik een mp3 van
gemaakt. Te downloaden via mijn site zodat je het nu zelf kunt horen
http://home.multiweb.nl/~eldo/nl.actueel.big-brother/

De mp3 van karin over telefoongesprek is 0.6 MB en duurt 3 minuten een mooie kleine mp3 dus, de andere is 2.2 MB en duurt een minuut of 10


Was dat van die geheime video boodschap al bekend en wie weet meer van de jurk ?? Voor mij kunnen ze stoppen nu BB of toch maar doorgaan tot 30 dec. ?

Rob

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_232495
Die video was al bekend. Karin mocht een video inspreken met een verjaardagsboodschap voor haar man, die 18 december jarig is.
pi_232496
Van mij mogen ze doorgaan hoor Rob.

Ik denk dat het aan de ene kant jammer is, vooral voor de kijker. Maar aan de andere kant is het wel zo, dat VOO nu wel ervaring heeft met hoe de "oude bewoners" reageerden na hun vertrek en hoe ze met die mega-media hype zijn omgegaan.

Kan me voorstellen dat ze wel een tipje van de sluier oplichten, maar dat van die videoband/jurk/HELE telegraaf, (ik dacht alleen de bijlage) is eigenlijk niet meer normaal. Wat is nou de opzet? Back to basic, geen nieuws van buitenaf; dat betekent volgens mij geen HELE telegraaf en al helemaal niet uitzonderingen maken voor een bewoner, die toevallig 4 kinderen heeft.

Maar dat zal niet de bedoeling zijn geweest, waarschijnlijk wilde ze vóór 2000 "even" uitleggen hoe het nou zat met Maurice, anders sluit je de eeuw niet goed af, toch?!

Ik geloof dat ik ook maar een paar videobanden ga maken.........

LOL + LOL = HIHI
  vrijdag 17 december 1999 @ 15:01:00 #4
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_232497
Volgens mij(als jullie die zwart witte jurk bedoelen) is er van die jurk een koks muts voor mijn broer gemaakt, ik weet het niet hoor, was maar een sugestie
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_232498
Ja, maar waarom is dat dan zo belangerijk dat je dat in een telefoongesprek van 2 minuten moet gaan melden ?? Willem zei: heb je het erover gehad ?? Karin zei Nee dat doe ik later wel
?????

Ik blijf het verder belachelijk vinden dat je 3 weken voor het einde al alles aan de bewoners verklapt, dan kun je net zo goed nu stoppen . Het duurt toch al te lang eigenlijk


Rob

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')