abonnement Unibet Coolblue
pi_65264561
(had ik net een heel stuk geschreven, gaat er wat mis)
de foto is inderdaad wat klein, sorry was een beetje aan het vogelen. de tattoo zit op mijn schouderblad, een chinees teken van ongeveer 4 bij 2. lastig meten daar haha. ik heb er 350,- voor betaald en de eventuele volgende behandeling 150,-. dat vond ik nog ok vergeleken wat laseren kost.
ik moet in maart terugkomen. misschien kan ik tegen die tijd de wond laten bekijken bij een arts om te beoordelen wat voor 'type wond' het is.
is het misschien dan ook dat de methode minder schadelijk of juist minder effectief is doordat er een stof anders is?
en hoe ging de genezing aanvankelijk bij jou? ik heb dus nu geen last, maar ik vind dat de korst nog behoorlijk wit is, ik dacht dat de inkt in de pasta zou trekken maar dat merk ik niet echt. of er veranderd nog het een en ander.
nog iets grappigs; ik vroeg aan haar waarom niet iedereen deze methode gebruikt als het zo goed werkt en waarom dus nog steeds met de laser word gewerkt. dit zou volgens haar zijn omdat iedereen met een laser kan beginnen en dus makkelijk geld te verdienen is.

[ Bericht 7% gewijzigd door remlof op 17-10-2009 00:06:43 ]
pi_65265712
ik wil je ook absoluut niet tegenspreken, want wat ik zag was toch wel niet goed, zacht uitgedrukt, maar je tattoo zit er dus al 18 jaar, is het dan niet moeilijker, die van mij zit er pas 5 jaar...
  woensdag 21 januari 2009 @ 07:43:52 #78
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65271393
Dat een oude tattoo moeilijker weg te krijgen is als een nieuwe, dat heb ik naderhand op internet ook gelezen ja. Daar zou ik meer behandelingen voor nodig hebben volgens internet. Maar dat heeft zij me niet verteld en dat vind ik kwalijk (ook al ben ik dit trouwens vergeten in mijn brief te zetten besef ik nu, stom). Zij zei dat dat niets uitmaakte. Het zou te maken hebben met de inkt en met de intensiteit waarmee hij is gezet. En op de mijne 'is kennelijk heel hard zijn best gedaan' want hij gaat moeilijker weg, maar dat had niets met de leeftijd te maken volgens haar. Ook dat het aan het soort inkt kan liggen klopt niet. Juist niet bij Rejuvi! Inkt is inkt, kleur of zwart, maakt allemaal niet uit. Die chemicalien werken niet met de ene soort inkt beter dan met de andere.

De genezing ging bij mij ook langzaam. Ik weet nog dat ik die korsten wel zwart wilde kíjken, dat ging mij ook te langzaam. Pas in de tweede week (geloof ik) werden ze steeds zwarter en pas na 3 volle weken waren ze eraf gevallen. Na de eerste behandeling waren de korsten flink zwart, maar na de tweede en derde behandeling al minder.


Succes, houd me op de hoogte!

[ Bericht 24% gewijzigd door Mike op 11-10-2009 11:20:00 ]
  woensdag 21 januari 2009 @ 08:55:04 #79
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65272146
quote:
Op dinsdag 20 januari 2009 21:23 schreef Samson het volgende:
Weet je wat ik trouwens - los van de laatste discussies - eigenlijk heel jammer vind? Dat de grondlegger van dit topic, Gabika, die ooit een enorme jezusafbeelding van haar arm liet verwijderen nooit meer updates heeft geplaatst. Ze had een hele reeks foto's en ik geloof zelfs filmpjes van de behandeling via een link en moest er ook steeds een heel eind voor reizen. Dat was vergeleken met onze verwijderingen echt een enorme uitdaging. Zo jammer dat we nu nooit weten hoe dat afgelopen is

Ja dat vind ik ook heel jammer! Heb haar verhalen ook zitten lezen (en wat een grote tattoo was dat zeg!) maar opeens zijn die verhalen gestopt. Is daar nooit een reden voor gekomen? Heeft iemand haar ooit nog een pb gestuurd ofzo? Ik ben idd benieuwd hoe dat is afgelopen.
  woensdag 21 januari 2009 @ 09:03:28 #80
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65272289
Je moet even VWA en tatoeageverwijdering intikken op google en dan gelijk de eerste link volgen die je krijgt. Da's een PDF.file van 21 pagina's. Veel leesplezier
  woensdag 21 januari 2009 @ 09:04:37 #81
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65281984
ik moet zeggen dat van wat ik ondertussen gelezen heb, ik toch ook wel schrik. ik zou nooit op deze info gekomen zijn. er word hier trouwens wel gepraat over een chemische stof die geinjecteerd word, maar gebruikt die mevrouw niet natuurlijk stoffen? dan ben ik al iets gerustgesteld. ik voel me nou toch wel heel dom en ben bang dat het gruwelijk mis gaat. merkte jij trouwens al gelijk wanneer het mis ging. wat denk je van mij als je mij zo hoort; geen pijn, roodheid of andere klachten. er is dus wel een kans dat het dus wel goed kan gaan?
  woensdag 21 januari 2009 @ 16:28:43 #83
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65287856
Het is niet mijn bedoeling om jou ongerust te maken hoor Ik weet ook niet wat voor stoffen die mevrouw gebruikt. Laat ze dat dan maar verduidelijken, wat ze precies gebruikt. Want al die info die ik kan vinden gaat over chemische stoffen. Ik heb nog niets gelezen over 'natuurlijke stoffen' die worden ingespoten en de inkt mee naar buiten trekken, zou dat wel bestaan? Dan wil ik ook graag weten om welke stoffen dat gaat.


Jouw 'kenmerken' klinken mij bekend in de oren da's gewoon normaal. Het is een wond die moet genezen en als het korstje eraf is dan is het rood/roze en da's normaal. Bij mij was het alleen helaas nog voornamelijk blauw, wat eronder zat (inkt) en dat zorgde - zoals gezegd - na de eerste twee behandelingen voor de grootste teleurstelling. En daarna dan die littekens. Maar joh, kijk het gewoon aan hoe het bij jou gaat. Na 1 behandeling heb je heus nog geen littekens en dan kun je beoordelen of je tevreden bent met hoeveel inkt eruit is.

[ Bericht 10% gewijzigd door Mike op 11-10-2009 11:20:29 ]
pi_65291336
@Ladysusy, misschien een idee om een recente foto van je tattoo (of wat er nu van over is) bij je foto's te plaatsen? Als ik het goed heb is nu de laatste foto die vlak na het laseren. Wat je al zegt, daar is de huid nog flink geirriteerd en verheven. Dat geeft dan niet echt een goed beeld. Ben benieuwd nl hoe het er nu dan uit ziet, of je nog veel inkt ziet en of het dus veel vlakker is. Of was dat niet de laatste foto? Ik zal zowiezo eventjes terugkijken voor de zekerheid. Heb trouwens het pdf document doorgenomen van de VWA. Als ik het zo allemaal lees lijkt het me een goede zaak dat dit nu als geneesmiddel moet worden aangemerkt en daarom niet zomaar gebruikt kan worden.

Het lijkt me nu ik dit lees ook maar de vraag hoe iemand die je behandelt kan weten hoe diep hij/zij met het overtatoeeren moet gaan. Mijn tatoeage was eigenlijk te diep gezet, daarom ook niet helemaal te verwijderen met de huidige lasers, hoe ziet zo'n behandelaar dan dat ie dieper moet gaan dan normaal? En nemen dan de risico's niet erg toe. Ik ben echt geen fan van de laser meer (in mijn persoonlijke geval), maar zomaar stoffen laten injecteren waarvan je de herkomst niet weet lijkt me ook niet een juiste stap Schandalig trouwens dat er zo ontzettend weinig gereguleerd is in NL, zowel met het zetten van de tatoeage (veelal weet je dan ook echt niet de herkomst van de inkt, samenstelling etc) en al helemaal met het verwijderen. Overal zijn strenge regels voor maar dit gebied is echt helemaal vrij gelaten.

[ Bericht 28% gewijzigd door Samson op 21-01-2009 18:45:22 ]
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_65291359
quote:
Op woensdag 21 januari 2009 08:55 schreef Ladysusy het volgende:

[..]

Ja dat vind ik ook heel jammer! Heb haar verhalen ook zitten lezen (en wat een grote tattoo was dat zeg!) maar opeens zijn die verhalen gestopt. Is daar nooit een reden voor gekomen? Heeft iemand haar ooit nog een pb gestuurd ofzo? Ik ben idd benieuwd hoe dat is afgelopen.
Misschien idd een goed plan om haar eens een PM te sturen, hopelijk is de mailbox actief...
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
  woensdag 21 januari 2009 @ 19:23:19 #86
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65292973
quote:
Op woensdag 21 januari 2009 18:31 schreef Samson het volgende:

[..]

Misschien idd een goed plan om haar eens een PM te sturen, hopelijk is de mailbox actief...
Ja, doe jij dat? Ben benieuwd! Trouwens, als je nou niet op Fok inlogt, krijg je dan wel een mailtje thuis dat je een pb hebt op Fok? Want ik was hier ook alweer een jaar niet geweest ofzo, voordat ik op dit topic kwam meepraten. Dus dan had ik mijn pb's ook niet gezien als ik die gehad zou hebben...

En ja je hebt helemaal gelijk Samson. Ik kreeg eigenlijk een heel onbehaaglijk gevoel van het lezen van dat advies van de VWA en dat rapport wat erbij zat. Het was mij ook al opgevallen dat ze eigenlijk maar weinig kennis hebben op dit gebied. Bij behoorlijk wat punten stond er in dat rapport dat er verder niet op in kon worden gegaan, omdat er gewoon te weinig over bekend was. En als die deskundigen het al niet weten, hoe moet ik het dan weten. Ik vind het maar vaag hoor, allemaal. Als ik me dit vantevoren beter had gerealiseerd, dan was ik ook niet met deze methode begonnen. Maar volgens mij heeft die mevrouw idd gezegd dat het 'natuurlijke stoffen' waren, die in de huid werden gebracht. Als ik had geweten dat het om chemicalien ging, dan had dat me in eerste instantie al afgeschrikt. Maar wat ze nu feitelijk heeft gebruikt weet ik niet (en dat gaat ze waarschijnlijk ook niet vertellen want daar zit immer patent op )

Trouwens, er is nog een bijkomstigheid van de Rejuvi behandeling waar ik laatst mee werd geconfronteerd: ik mag een jaar geen bloed meer geven. Ik ben bloeddonor en zat eind december bij de bloedbank om te doneren, maar toen ik afgekeurd vanwege het feit dat ik met een tatoëermachine ben bewerkt. Er schijnt dan altijd een risico op besmetting met hepatitus oid te zijn en ik mocht dus niet doneren. Dat wist ik niet, maar ik kon dus weer gaan. Jammer en zonde van mijn tijd..
  woensdag 21 januari 2009 @ 19:46:55 #87
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65293822
Oja enne, er zijn drie nieuwe foto's toegevoegd in mijn album. Vorige week geprobeerd te maken, maar ik krijg het zelf helaas niet zo goed scherp... Zal eens vragen of mijn man het nog eens wil proberen. Op dit moment is de tattoo niet zichtbaar meer veranderd t.o.v. die laatste foto's.
pi_65296816
quote:
Op woensdag 21 januari 2009 19:46 schreef Ladysusy het volgende:
Oja enne, er zijn drie nieuwe foto's toegevoegd in mijn album. Vorige week geprobeerd te maken, maar ik krijg het zelf helaas niet zo goed scherp... Zal eens vragen of mijn man het nog eens wil proberen. Op dit moment is de tattoo niet zichtbaar meer veranderd t.o.v. die laatste foto's.
Bedankt voor de foto update, heb meteen even gekeken, ziet er toch een stuk beter uit dan net na het laseren en zoals je weet kan er nog steeds inkt verdwijnen, dat heeft veel tijd nodig na een laserbehandeling. Ik ga voor je duimen dat het toch allemaal mee gaat vallen
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_65310409
die mevrouw maakt gebruik van 'organische elementen' dus dat zal dan beter zijn dan chemische. toch kan het inderdaad ook dat er toch enkele chemische stoffen zijn gebruikt, immers is dat nodig om de inkt eruit te krijgen. als ik wist dat het chemisch was, was ik er ook niet aan begonnen. ik vind het daarnaast zelfs vrij irritant dat er gewoon bijna geen info te vinden is over deze techniek. ik bedoel, het pdf bestand is niet te vinden als je de rejuvi methode opzoekt. je moet er echt in graven. ze moeten hier in NL bedrijven beter op controleren, of in ieder geval in de gaten houden, maar ja ik snap ook weer dat dit moeilijk is.
sinds gister heb ik trouwens veel meer jeuk en is de huid meer gevoelig. ik wacht geduldig. ik maak zoiezo fotos elke week. ik zei dus dat ik in maart terug moet komen en er werd gezegd dat ik het tot die tijd dan ook afgedekt moet houden (ook als de korst eraf is). deed jij dit ook? en met wat? mij lijkt juist dat het af en toe moet ademen. ook mocht ik er voorlopig niets opsmeren (ik dacht aan littekencreme ter voorkoming of heb ook gelezen over antibioticazalf).
misschien klinkt het dom, maar als de huid na 2 maanden genoeg is hersteld, dan overweeg ik toch weer een vervolg behandeling. ik moet het nu toch afmaken....of kan ik ook gelijk aan laseren?? als de meeste inkt er al uit is om dan aan laseren te beginnen, misschien heb ik dan maar 3 behandelingen nodig ofzo? ik weet niet hoe dat werkt? wat adviseren jullie mij?
pi_65310759
No offense, maar er is helemaal niks anders aan chemische stoffen, en organische stoffen. Alleen dat chemische stoffen zijn ontstaan door een chemische reactie en organische stoffen dat ze in de natuur voorkomen. Verder betekent het helemaal niet dat het ene beter is dan het andere, gemiddeld zullen chemische stoffen voor bepaalde doeleinden juist zelfs effectiever en veiliger zijn aangezien ze ernaartoe gewerkt hebben in plaats van iets dat toevallig werkt uit de natuur gevonden hebben.
"Reality is an illusion created by a lack of alcohol."
  donderdag 22 januari 2009 @ 11:36:04 #91
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65311398
Nou jeuk is juist bij deze methode een goed teken, want dat betekent dat de huid aan het genezen is. Bij mij ging het ook vreselijk jeuken, zeker als de korstjes aan het uitharden zijn en er bijna af gaan vallen. Dan is het echt moeilijk om er niet aan te zitten, maar wel heel belangrijk! Ik heb het idd afgedekt gehouden, gewoon met een (dubbel) gaasje wat je bij de drogist kunt kopen vastgeplakt met van dat leukopor (huid-tape). Dat is voor bescherming tegen je kleding enzo, maar het moet idd nog wel kunnen ademen. Vanaf het moment dat de korstjes eraf waren heb ik het niet meer afgedekt, maar je moet wel bedenken dat het een teer stukje huid is dus een beetje voorzichtig ermee omgaan. Ik ben zodra de korstjes eraf waren gaan smeren met PCLE-creme, ook al zei zij dat dat niet hoefde. Maar ik denk, baat het niet dan schaadt het niet. Dus littekencreme oid kun je volgens mij best smeren, maar pas als álle korstjes eraf zijn en de huid gesloten is, en absoluut niet eerder.

Het is moeilijk om jou advies te geven of je door moet gaan. Als je huid er goed op reageert en jij bent tevreden over de behandeling, wie zijn wij dan om er iets van te zeggen. Ik kan alleen voor mezelf spreken en heb na 3 behandelingen besloten dat ik er niet mee verder ga. Overigens was ik na de 1e behandeling al heel erg sceptisch, maarja ook ik had het gevoel 'nu niet meer terug te kunnen'…. Kijk het gewoon nog ff aan zou ik zeggen en beslis later pas. Je kunt en afspraak tot 24 van tevoren afzeggen dacht ik, dus je zit nog nergens aan vast. Laseren kan idd altijd nog. Andersom is dan weer niet zo'n aanrader (dus van laseren naar Rejuvi) heb ik begrepen, maar in 'onze' volgorde kan het heel goed.

By the way, hebben jullie mijn foto's bekeken en wat vinden jullie van het verschil tussen de laatste Rejuvi-behandeling en na de laserbehandeling? Zien jullie een significant verschil in de hoeveelheid inkt, met andere woorden, vinden jullie dat er genoeg inkt weg is voor een laserbehandeling? Is dit een beetje 'normaal' dus hoe het 'hoort te gaan' vinden jullie?

Oja nog een vraag, hoe weet je dat ze met "organische stoffen" werkt, heb je het nog eens nagevraagd toevallig? Ik ben ook wel benieuwd hoor. Ik hoop dat ze mij iig een antwoord geven op mijn brief en daar wat nader op in gaan, als ik ernaast blijk te zitten met mijn chemicaliën.

[ Bericht 6% gewijzigd door Ladysusy op 22-01-2009 11:43:58 ]
pi_65314214
zoiezo staat het op haar website en ik heb het gevraagd. zodra ik terug moet komen ga ik wat meer in op de stoffen die erin zitten, dit moet zij trouwens gewoon zeggen vind ik. het gebeurt wel met JOUW lichaam.
als ik naar je foto's kijk zie ik wel verschil, maar is het niet ontzettend pijnlijk om over dat littekenweefsel heen te laseren, dat vroeg ik mij ook af....kunnen ze trouwens niet eroverheen tattoeeren, die optie hou ik ook nog open als het resultaat uiteindelijk niet goed is.
pi_65316354
Even een tvp'tje.

Niet omdat ik een tattoo wil of heb, maar gewoon omdat ik dit wel een interessant topic vind eigenlijk. Stukje mooie techniek zeg maar
[quote]Op woensdag 26 november 2008 13:01 schreef HenkieVdV het volgende:
[..]
Hier ben ik het echt volledig mee eens, TS is een weekdiertje ipb nachtdier. Echt een gebrek aan enige vorm van ruggengraat.[/quote]
  donderdag 22 januari 2009 @ 17:22:37 #94
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65323425
Wat is een tpv'tje?
pi_65323609
tvp= terugvindpost
[quote]Op woensdag 26 november 2008 13:01 schreef HenkieVdV het volgende:
[..]
Hier ben ik het echt volledig mee eens, TS is een weekdiertje ipb nachtdier. Echt een gebrek aan enige vorm van ruggengraat.[/quote]
  vrijdag 23 januari 2009 @ 21:31:47 #96
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_65357853
quote:
Op donderdag 22 januari 2009 17:27 schreef nachtdier2 het volgende:
tvp= terugvindpost
Aha.... bedoel je dat je het topic daarmee bovenaan zet ofzo? Anders begrijp ik hem nog niet geloof ik. Het heeft iig niet echt geholpen
pi_65358376
Dat ie in je My Active Topics staat.
pi_65359149
quote:
Op vrijdag 23 januari 2009 21:44 schreef Mylene het volgende:
Dat ie in je My Active Topics staat.
Waarom ben je geen Schatje meer

mmm, waarschijnlijk omdat je geen Schatje meer bent, anders had je wel een antwoord op mn vraag gegeven

[ Bericht 20% gewijzigd door Samson op 25-01-2009 17:01:37 ]
Doe maar gek, de rest van Nederland doet al gewoon genoeg
pi_65464639
hoi.. even voorstellen.. ik ben wendy, 29 jaar.

ben op dit moment bezig om 2 tatoeages weg te laten laseren. 1 op mijn bovenarm (een band rondom) en 1 op mijn onderarm .. een vrij grote.
heb 2,5 week terug de laserbehandeling gehad en heb er nog steeds veel last van.. heel veel jeuk en korstjes.. is dat normaal?

die op mijn bovenarm zit er al lang en daar zie ik nu al wat lichtere plekken komen.. maar die op mijn onderarm doet echt zeer
pi_65464853
quote:
Op vrijdag 23 januari 2009 22:04 schreef Samson het volgende:

[..]

Waarom ben je geen Schatje meer
Vond ik niet meer zo'n leuke nick. Dus toen ik de kans kreeg om hem te veranderen en tegelijkertijd een goed doel te steunen deed ik dat.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')