abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_231298
Quenda, nog ff:
hoeveel Fokkers (die toch oplettend zijn, om diverse redenen) tellen hier vandaag in dit topic 2 + 2 op ? Zeker niet de meerderheid.

hoeveel kijkers (van de pakweg 1,5 miljoen) denk je dan dat er zijn, die K.'s verhaal tegen W. over het psych-advies zullen duiden als een indirecte manipulatie van VOO tot 'sparen' van Bart tegen genomineerd worden door K. ?
VOO heeft al zoveel blijken gegeven van pure minachting voor haar kijkers-publiek, (slordig editen, Rolphs verspreking bij Martin, etc. etc.),
dat ze zich echt niet druk maken over het handjevol "lafaards van alternatieve BB-sites" die hiervan op hol slaan, hoor.
Het gaat hen om de grote (kijk- en dollar-)cijfers, en wat relletjes maken het programma alleen interessanter.
Tenzij je iets heftigers weet dan "Aktie Anouk moet vrij"....

  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 15 december 1999 @ 16:44:00 #52
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_231299
Zonnedauw,

Onderschat nooit de macht van de media. Media is het nieuwe geloof. Als de Media het zegt is het waar zelfs als je weet dat ze liegen ("Ja het stond in de privé, dus het is niet waar, maaruh er zal toch wel iets van kloppen anders zou 't er niet staan"). Van ieder mens kan je door iedere dag selectief vijf a tien minuten van het dagelijks leven uit te zenden en complete held of een 'bad guy/girl' maken. En mensen geloven wat ze zien ("ja ik heb 't toch gezien, dus het is zo") maar vergeten erbij te betrekken dat ze slechts een heel klein deel zien.

Bijna alles wat je denkt is doordrongen van de media, alleen heeft men dat vaak niet door en denkt men dat ze zelfstandig denken...). Tot zover vandaag Doc cynisch paranoia journaal .

OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  Moderator woensdag 15 december 1999 @ 16:59:00 #53
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_231300
quote:
op 12-15-1999 om 04:15 PM schreef sombie het volgende:
Ik denk dat uit onderstaande citaat van de 'officiële' BB-site wel blijkt hoe het in beeld zal worden gebracht:


Het zijn voornamelijk Bart en Karin die de opdracht hebben uitgevoerd. Zij hebben het
leeuwendeel voor hun rekening genomen. Vaak terwijl Willem en Ruud aan het voetballen waren in de tuin. Ook bij de laatste loodjes van de opdracht waren de twee amper te zien. Willem kwam hooguit soms tussenbeiden om te vertellen hoe het moest. Karin en Bart gaven daar weinig gehoor aan. “Dus we zijn vandaag klaar met de opdracht?”, vraagt Willem terwijl hij samen met Ruud op de rugleuning van de bank hangt en toekijkt hoe het werk wordt verricht.


Ah, dus Willem is toch op tijd begonnen met het Win-Ruud-Terug-offensief. Van Ruud hangt het immers af of Willem genomineerd wordt of niet.
Of is deze gedachte resultaat van doortrapte VOO-manipulatie?


Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')