abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_230818
Ik heb genoten van de uitzending deze keer. Heerlijk dat gezwam over die oninteressante dingen zoals Lee Towers/Frank Sinatra etc. Bart was weer lekker op dreef, voor de bewoners misschien irritant maar voor de kijkers des te leuker. Ach het zal het gemis aan nicotine wel zijn.
Even kijken hoor, Karin had het over Donna Summer die Nederlands zou zijn. Nou lijkt Donna Summer mij een Amerikaanse zangeres. Is ze niet in de war met Donna Clinton of iets van dien aard die vroeger altijd songs maakte met Oscar Harris?

Groetjes

Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  maandag 13 december 1999 @ 19:45:00 #2
631 GHaven
Dementerende borstenbetaster.
pi_230819
quote:

In the mid 70's, Donna Summer emerged as an artist to range an era. She had more longevity because she had more range. She could sing slow and sweet, rough and funky, breath and sexy. Born Adrian Donna Gaines in Boston on December 31, 1948.


Valt me vies tegen dat Bart dat niet wist.

bron : www.donnasummer.com

Haalt gelijk bij rechter.
pi_230820
HAHAHA..ik heb me ook rot gelachen om vanavond, Bart wat een komiek is dat, ik moest zo lachen dat hij een mandje met eieren aanbood in ruil voor sigaretten..aahgossie
wat lief!!!!

Verder was iedereen wel rustig en eindelijk eens geen verwijten naar elkaar.

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  maandag 13 december 1999 @ 19:48:00 #4
2029 Prole
dicere est facere
pi_230821
Wat ik nu zo gek vond: Die opmerking van Willem (of was het nu Ruud???) in de slaapkamer aan het einde van de uitzending. Hij zei: "Misschien komt er wel een actie: Red Bart".

Ik heb het gevoel al eerder gehad, maar nu toch wel heel sterk. Ik heb sterk het gevoel dat er wel degelijk info van buiten bij de bewoners terecht komt. Deze opmerking klonk in mijn oren als een regelrechte verwijzing naar de actie: "Red Anouk...".

Ben ik nu de enige met dit gevoel of?...

Prole

  maandag 13 december 1999 @ 19:58:00 #5
1197 DiEr
inspiratieloos
pi_230822
Dat Bart zich steeds slechter voelt zal vast niet alleen door nicotine gebrek komen. Hij moet nu zelfs al de basaalste dingen aan de anderen uit gaan leggen, zoals het feit dat de katholieke kerk niet deugt en dat het uitmaakt waar je vandaan komt om succes als (bijvoorbeeld) zanger te kunnen hebben.
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin
pi_230823
Ik dacht ook al.... donna summer uit NL jaja.
Hetzelfde zeiden ze over Fran Drescher of hoe heet dat wijf uit de Nanny?
pi_230824
quote:
op 12-13-1999 om 07:39 PM schreef ruby het volgende:
Is ze niet in de war met Donna Clinton of iets van dien aard die vroeger altijd songs maakte met Oscar Harris?


Volgens mij is het Donna Linton, of zal Bill Clinton er verder wat mee hebben gehad.

Het was een aardige aflevering. Zeker was het leuk voor een HFC Haarlem supporter leuk om Ruud de naam van Piet Paternotte te horen roepen. Voor degene die niet weten wie dat was. Piet Paternotte heeft in de jaren zestig/zeventig jaren op doel gestaan bij Haarlem.


------------------
"Dr. Watson: I will represent the official police until their arrival."

[Dit bericht is gewijzigd door Sherlock (Datum 13 December 1999).]

"Dr. Watson: I will represent the official police until their arrival." &lt;P&gt;
pi_230825
Karin heeft de klok wel horen luiden.....
Volgens mij is Donna Summer haar carriere gestart in Nederland. In de jaren zeventig trad ze regelmatig op (als beginnend zangeresje) in de Barend Servet Show, met Sjef van Oekel...reeds!!!

Verder een leuke uitzending, 'k moest ook erg lachen om Bart. De moeizame gesprekken met de medebewoners is ie zat en gaat daarom maar weer's contact proberen te krijgen met de camera-mensen. En wat je allemaal al niet kunt bedenken om weer te kunnen roken..thee...ruilhandel....oké ik begrijp het..ik rook ook!!!

Wat heb je aan al je miljoenen Piet, als je poepen moet en je kan het niet??!!

  maandag 13 december 1999 @ 20:10:00 #9
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_230826
Sorry medefokkers, maar ik ben het niet met jullie eens.

Wat een ontzettend irritante uitzending vanavond, zeg!
Ik heb me geloof ik aan iedereen geërgerd. Vertoon ik verschijnselen van 'Big Brother-vergiftiging' en moet ik dringend afkicken?
Ligt het aan mij of hebben anderen hier ook last van? Misschien moet ik maar niet meer kijken en me beperken tot dit forum.

Ten eerste Karin's overspannen reactie op Bart's bordje (hadden we ook al in de streamverslagen kunnen lezen, maar om het te aanschouwen is toch weer heel iets anders).
Daar zou ze toch gewoon om moeten lachen? Sorry hoor, maar ik vond haar reactie erg overdreven. En dan zal ik er gelijk even bijzeggen dat ik qua leeftijd tussen Bart en Karin in zit, maar toch nog iets dichter bij Karin. In mijn omgeving worden de 'ouderen' door de 'jonkies' ook wel eens uitgemaakt voor 'ouwe lullen'. Nou en??

Toen de discussie over Kerstmis.
Bart, jongen, ik ben het vaak wel eens met wat je zegt (of probeert te zeggen) maar ga er toch niet zo over door! Kon er niet eens meer om lachen vanavond.

En daarna nog even de ultieme 'Vraag der Vragen':
Is Lee Towers net zo goed als Frank Sinatra?
Nee Bart, natuurlijk niet, maar ik was het wel weer met je eens dat het moeilijker is voor een Nederlandse artiest om door te breken dan iemand uit, pak-'em-beet, Amerika.
Wel eng trouwens, vonden jullie niet, dat ze het er allemaal over eens waren dat onze Lee toch best wel goed was. Brrrrr!
Bonuspunten voor Ruud omdat 'ie wist dat 'My Way' geschreven is door Paul Anka. Goed zo, Ruud! Je gaat door voor de koelkast.
Puntenaftrek voor Karin vanwege de Donna Summer opmerking.

Heb me deze uitzending relatief minder gestoord aan Willem (ja, je leest het goed). Misschien omdat hij wat minder dominant aan het woord was. Stelde zelfs nog voor om van het volgende weekbudget een pakje shag te kopen.
Aardig of een overwinningstaktiek van onze Fries? Vooralsnog geef ik hem maar het voordeel van de twijfel.

Al met al heb ik niet genoten vanavond.

Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
  maandag 13 december 1999 @ 20:29:00 #10
1201 tina
Fok!Member
pi_230827
Juist wel een leuke uitzending. eindelijk weer eens wat anders dan dat saaie zoetsappige met elkaar meegepraat. Bart was goed op dreef. Ik kan me goed voorstellen dat het in die situatie erg moeilijk is om te stoppen met roken omdat je er verder helemaal niets hebt. Volgens mij dramt hij er ook zo op door omdat hij de slof van Mona en Sabine moest inleveren terwijl Anouk na een jankje sloffen sigaretten kreeg.
Ik hoop alleen niet dat Ruud Bart nu irritant gaat vinden want Ruud moet gewoon Willem nomineren. Willem was vandaag erg rustig, misschien is hij toch gaan nadenken over zichzelf na hetgene wat Bart hem vertelde over aardig zijn..of zou hij proberen iedereens stem te winnen

Tja Karin is er stellig van overtuigt dat Donna Summer uit Nederland komt. Ik weet dat Donna in de show van Sjef van Oekel is ontdekt en dat Donna de Programmamakers daar nog heel erg dankbaar voor is (maar ze is en blijft gewoon Amerikaanse).

Bart met die plant...hahaha

Greetz Tina

pi_230828
quote:
op 12-13-1999 om 07:48 PM schreef Prole het volgende:
Ik heb het gevoel al eerder gehad, maar nu toch wel heel sterk. Ik heb sterk het gevoel dat er wel degelijk info van buiten bij de bewoners terecht komt.

In eerste instantie vroeg Bart aan de camera of er iemand was die hem kon BIJpraten. Sprak hij misschien zijn mond voorbij??

  maandag 13 december 1999 @ 21:06:00 #12
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_230829
Nog even een aanvullende opmerking van mij.

Ik kreeg net een heel angstig beeld voor ogen:

Volgende week Lee Towers over de schutting!

Heaven forbid!!!

Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
  Redactie Frontpage maandag 13 december 1999 @ 21:14:00 #13
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_230830
Gelachen zeg! Wow, grappig die Bart. Kan niet anders zeggen. Al vond ik zijn tekst op het bord wel te erg provoceren.
Dat willem zei: Redt Bart, had alles te maken met zijn sigaretten, of het gebrek eraan.

pi_230831
BART VOOR PRESIDENT !!!
hij is de enige die durft te zeggen waar het op staat ,als Bart niet in dat huis had gezeten was het een saaie bedoeling geweest !!!
pi_230832
quote:
op 12-13-1999 om 09:19 PM schreef Ranob het volgende:
BART VOOR PRESIDENT !!!
hij is de enige die durft te zeggen waar het op staat

Verklaar je nader.... Wat heeft Bart gedurft te zeggen?

  maandag 13 december 1999 @ 21:23:00 #16
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_230833
Ik moest vanavond ook best wel lachen om Bart, vond het grappig dat hij zo achter die plant aan door het huis sloop met die handdoek over z'n kop. Misschien was het wel aandacht trekken om weer leuk in beeld te komen maar ik vond het in ieder geval wel verfrissend werken, en het is hem toch maar gelukt om Karin ook weer een klein beetje te laten lachen.
pi_230834
oeieiei. Die voiceover: "De naderende kerst inspireert de bewoners tot het maken van een kerststal".

Ik zou het bijna geloven, ware het niet dat op de streams gisteren Karin uit de dagboekkamer kwam met de mededeling dat BB iets leuks had verzonnen om te doen, en wel: Versier de kerstboom met zelfgemaakte spullen en maak zelf een kerststal.

En punten voor Ruud joh ! Hij gaf in de uitzending eindelijk eens een flinke dot tegengas, in dit geval aan Bart. Foutje van Bart he, aan het Katholieke geloof tornen. Nee, je mag van Ruud alles zeggen maar laat de mensen in zijn waarde.

Eest noemt ie Kerst hypocriet, dan schijnt ie eigenlijk alleen het katholisisme hypocriet te vinden maar uiteindelijk zijn het dus de mensen die Familie gaan bezoeken ?? Hopeloos verdedigen van zijn oorspronkelijke stelling dus.

En na de doordramactie van Towers en Sinatra meteen een grapje plaatsen: Dat reposteer ik. ! Nou nou, Ruud zag het goed: "Volgens mij is ie van het pad af", heeft ie aan zijn legertijd een camouflagesyndroom overgehouden en is ie dol op spelletjes met cameramensen uit hun tuin lokken.

O ja, en het was RUUD ! die de woorden "Redt Bart" zei. Willem zei dat als ze de weekopdracht wonnen hij een pak check kreeg.

nah, verder was die uitzending wel oke, maar die Cliffhanger gaat natuurlijk nergens over he. Volhouden kan Bart wel.

[Dit bericht is gewijzigd door Kierewiet! (Datum 13 December 1999).]

Blijft zich verbazen
  maandag 13 december 1999 @ 21:34:00 #18
1749 drummergirl
nee, ik speel niet in een band
pi_230835
quote:
op 12-13-1999 om 09:06 PM schreef Jane het volgende:
Volgende week Lee Towers over de schutting!
Heaven forbid!!!

say no more!

Dan moet Bart wel hééél leuk worden, wil ik nog blijven kijken.......


Trouwens, vond met deze uitzending er weer bij steeds duidelijkere tweedeling plaatsvinden: W+K versus R+B.
Weet niet of laatste 2 het ook zo ervaren, maar W+K zeker.....wat een constante ergernissen!
hun visie dat B+R zichzelf niet zijn,zich steeds bewust zijn van de camera's en hun best doen dingen te verzinnen die op TV leuk over komen, verbaasde mij. Is dit een beeld dat manipulerend VOO ons niet wil voorschotelen, of beginnen waanideëen bij W+K de kop op te steken?

Wie weet meer??? Misschien dat oliebol hier iets zinnigs op kan zeggen?

live life in beats per minute
pi_230836
Laat Bart maar lekker de aandacht trekken door met de camera te flirten. Op het FF is men over het algemeen meer pro bart. Hopelijk gaat de rest van nederland ook die richting uit en maakt Willem geen kans om te winnen. Nu ik de streamverslagen en alle postings lees, baal ik ontzettend dat ik de afgelopen twee dagen de uitzending niet heb gezien.
ik golf niet, dus houd ik meer tijd over voor mijn werk
  maandag 13 december 1999 @ 21:51:00 #20
1114 Fokke
Met een feestmuts
pi_230837
Sorry, maar ik ben het echt verschrikkelijk met jullie oneens. Het opstandige gedrag van Bart wordt of ingegeven door een dramatisch verlate puberteit of door een nicotine gebrek, maar zeker niet door zijn sterke individuele karakter. Had ie een sterk karakter gehad, dan had Bart zich echt niet verlaagd tot de tenen krommende daad waarbij hij trachtte eieren te ruilen voor kankerstaafjes (hoe diep kun je zakken????)

De wijze lessen die Bartje voorts probeert op te hangen zijn in doorsnee van het niveau
populair wetenschappelijk tijdschrift voor jongeren tussen de 12 en 14 en hebben meer wel dan niet een angst aanjagend hoog "Ripleys believe it or not" gehalte. De manier waarop hij zich tegen de kerk afzet, de hele en halve waarheden die hij daarbij te berde brengt zijn wel aandoenlijk.... Als je bijna 13 wordt! Als 23 bent gaat het schattige er wel af. Uit de dingen die hij tegen de katholieke kerk naar voren brengt (en geloof me ik ben geen katholiek en sta ook niet te popelen om het instituut R.K. kerk te verdedigen) blijkt duidelijk dat hij de klok wel ergens heeft horen luiden (in derderangs populair wetenschappelijke pulp lectuur) maar geen benul heeft waar de klepel hangt.

Het is waar dat hij leven in de brouwerij brengt. Ik zeg bewust niet weet te brengen, hij doet het echt niet bewust, daar is ie lang niet geslepen genoeg voor.
Actie gaat bij Bart helaas meestal ten koste van anderen. Bartje mag wat mij betreft maar niet winnen. Hij is (geestelijk) veel te klein om met zoveel geld om te kunnen gaan.

(Fokke laat zich vanavond opfokken)...Ik lijk Bart bijna wel)

[Dit bericht is gewijzigd door Fokke (Datum 13 December 1999).]

Niets is zeker, en zelfs dat niet.

pi_230838
quote:
op 12-13-1999 om 09:34 PM schreef drummergirl het volgende:
hun visie dat B+R zichzelf niet zijn,zich steeds bewust zijn van de camera's en hun best doen dingen te verzinnen die op TV leuk over komen, verbaasde mij. Is dit een beeld dat manipulerend VOO ons niet wil voorschotelen, of beginnen waanideëen bij W+K de kop op te steken?Wie weet meer??? Misschien dat oliebol hier iets zinnigs op kan zeggen?

Iets zinnigs drummergirl weet ik niet zo , maar natuurlijk is Bart wel de clown die hij nu uithangt overigens voor mij persoonlijk niet zo storend hoor maar K+W geven inderdaad vaker aan dat ze de camera alleen maar in acht houden en populair willen zijn. Wij zien hun natuurlijk niet altijd 24 uur per dag, alhoewel ik een eind kom , maar zij zitten er natuurlijk wel constant boven op en ik kan me er wel iets bij voorstellen, het is echt anders als je daar zit al dat wij hier tikken en oordelen. Maar dan zie ik het meer van Bart als van Ruud. Misschien wil VOO ons die indruk ook wel geven, overdag moet ik zeggen zie je niet vaak dat ze bewust de camera indraaien, alleen Bart maar dan doet hij dat met een komische tint, ik denk dat die jongen gewoon zo is

Dus drummergirl helemaal zeker weet ik het ook niet helaas.

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  Redactie Frontpage maandag 13 december 1999 @ 22:06:00 #22
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_230839
quote:
op 12-13-1999 om 09:06 PM schreef Jane het volgende:
Nog even een aanvullende opmerking van mij.

Ik kreeg net een heel angstig beeld voor ogen:

Volgende week Lee Towers over de schutting!
Heaven forbid!!!


Lee Towers is overigens vroeger Kraanmachinist geweest, kan hij mooi zelf zo'n hoogwerker bedienen. Kan VOO mooi op besparen!

  maandag 13 december 1999 @ 22:10:00 #23
1749 drummergirl
nee, ik speel niet in een band
pi_230840
Bedankt voor je reactie O.
Ik ga via Jump wel even checken of B. thuis ook de clown is, volgens ons dus wel hè
Weet je wat ik me bedenk...K. had er in de DBK (en later tegen R. zelf) ook wel eens over dat hij bv zijn petje opzette vóór hij de DBK inging, dat is dus in ieder geval 1 voorbeeld, hoewel oud. Dat verbaasde me toen ook al, en geeft dus wel aan dat zij inderdaad natuurlijk meer trekjes observeren dan wij kunnen doorgronden.

We moet het in ieder geval doen met alle streamverslagen en VOO beelden, en daar wordt ik toch steeds meer anti K+W van.
dan maar manipulatie-victim!

live life in beats per minute
  maandag 13 december 1999 @ 22:19:00 #24
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_230841
Hmz, dat Bart eieren wilde ruilen voor sigaretten, wisten we dus vorige week al, hij heeft dat 's nachts al aangegeven dat hij dat van plan was.

En , het pakje shag is afgelopen vrijdag volgens mij al opgenoemd bij het nieuwe boodschappenbriefje (staat ergens in de dag streams van vrijdag)


(Alleen heb ik verder niets meer gehoord over het pakje wat Bart in moest leveren, blijkbaar komt er toch nog, behalve een nieuwe bal, etc, genoeg over de schutting wat VOO niet laat zien

De meeste weekopdrachten zouden zonder Bart allang in het honderd zijn gelopen, dus vind ik het persoonlijk al knap kinderachtig dat men pas eind vorige week een pakje shag op het boodschappenbriefje hebben gezet.

Wat de uitzending betreft, no comment

pi_230842
quote:
op 12-13-1999 om 10:19 PM schreef Quenda het volgende:
En , het pakje shag is afgelopen vrijdag volgens mij al opgenoemd bij het nieuwe boodschappenbriefje (staat ergens in de dag streams van vrijdag)

Pakje shag heeft hij niet gekregen dat wilde hij hebben en als ze de weekopdracht zouden halen zat dat er misschien ook wel in. Dat melde Willem ook vanavond dat was wel weer aardig van hem , heb ik helemaal vergeten te melden...haha foei oliebol!
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')