abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 3 december 1999 @ 11:16:00 #1
1133 Doorsneu Opdroef
Kind van de gePeperde rekening
pi_227005
Het was weer een roerig weekje in het gebouw naast het Big Brother huis. Naast de gewoonlijke motorische problemen van camera's en medewerkers (U staat versteld: dezelfde zoemende geluiden!) drongen er vage geruchten de redactieruimte binnen: ze zouden niet meer serieus genomen worden. De enneagrammen, waar de redactie zoveel verlichting en plezier aan had beleefd (na een uitgebreidde emotie-sessie werden hernieuwde vriendschappen gevierd met een luidruchtig feest (met veel burengerucht tot gevolg en een Willem die over de schutting roept dat ze rustig will'n slap'n, want morg'n ist weer 'n drukke dag)) werden door het publiek weggehoond als zijnde slap (om het maar eens in de woorden van Rolf Wouters te zeggen die het niet op televisie durft te zeggen en het daarom maar aan Bart vraagt: ) gelul. Nu is dit voor de HMG nooit een reden geweest om ook maar een greintje interessantheid aan een programma toe te voegen, maar waarschijnlijk is er onder druk van Daphne's man, die dit alles met lede ogen aanzag, de aanzet gegeven om deze week wat creatievers maar vooral betrouwbaarders te vertonen (Als tegenprestatie speelt Richard binnenkort de verbitterde broer van Nol Brouwer in de successerie Sam Sam).

En dus werd het NIPO gebeld, want niets is betrouwbaarder dan het NIPO. Zelfs de politiek probeert, zo had een der redactieleden geloofde hij wel eens gehoord, zijn imago schoon te poetsen via het NIPO.
"Donderdagavond echte statistieken," kondigde de redactie aan, "we laten niet meer met ons sollen."
En dus werd er een echte instantie op de hype losgelaten. Of ze wilden onderzoeken welke bewoners het populairst is. En even zeggen dat Ruud in Breda en Willem in "het Noorden" "leeft" (want dat hadden ze in de krant gelezen, en dachten, dat is ook wat voor onze kijkers.)

Hoe weinig wist Veronica dat het NIPO een serieuze instantie is die als ze iets onderzoeken, ze het grondig doen.

Dat niet alle getalletjes op 100% uitkwamen was nog net reden om even te vertellen dat 60-plussers te dement zijn om de televisie aan te zetten, maar de feiten zijn dat Veronica meer kreeg dan waar ze om vroeg.

Statistieken die de uitzending niet haalden:

34% van de 60-plussers antwoordden op de vraag wie hun favoriete Big Brother bewoner was: George Orwell.

63% van de gillende meisjes bij de Free Record Shop in Bergen op Zoom dachten dat Sabine nog in het Big Brother huis zat.

68% van de gillende meisjes bij de Free Record Shop in Bergen op Zoom dachten dat Big Brother door de BRTO (niet de Belg) werd uitgezonden.

1% van Mona wist nog alle bewoners in het huis op te noemen.

32% van de ondervraagden dachten te maken te hebben met een AZC.

49% van deze ondervraagden was tegen een bestorming van het AZC.

18% van de ondervraagden zat onvrijwillig in eenzelfde situatie als de bewoners.

0,1% van de ondervraagden droeg bewust bont, maar kon geen samenhangend antwoord geven op de vraag waarom zij er niet alleen uitzag als een hermelijn, maar zich ook zo gedroeg.

98% van de ondervraagden wist wel de kleur van Ruud's onderbroek te gokken, maar niet de kleur van hun eigen onderbroek.

50% van de ondervraagden verklaarden van de andere sekse te zijn.

64% van de ondervraagden zeiden op de vraag wat de X in Rolf's naam betekent: "'k sou het niet weten en het kan me ook niet rukken."

80% van de ondervraagden zou best willen ruilen met een van de bewoners.

80% van de ondervraagden realiseerde zich niet dat de bewoners zich gevaarlijk dicht bij Almere, toeristenstad bij uitstek, bevindt.

18% van de ondervraagden heeft in Almere wel eens de weg gevraagd naar het Big Brother plein, niet wetende dat dit alweer teruggedoopt is naar Grote Markt, en dus uitkomend in de Hollywoodlaan.

Enzovoort, enzovoort, etcetera...

...got so distracted he forgot to fall, so he didn't...

  vrijdag 3 december 1999 @ 11:41:00 #2
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_227006
Op de flashsite van BB, vanmorgen een 4 voor Maurice, een 4 voor Willem , een 5 voor Ruud, een 6 voor Karin en een 7 voor Bart, wie manipuleerd nou wie?????? Groeten Dark
Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
  vrijdag 3 december 1999 @ 13:25:00 #3
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_227007
>grijns<
  vrijdag 3 december 1999 @ 14:55:00 #4
2004 sunshine
Still shining!
pi_227008
hahahahahahahaha auwwww mijn buik!!!!!!!
Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')