abonnement Unibet Coolblue
pi_226159
december

Jawel, het is nu dan toch eindelijk december.
De tijd van de goedheiligman. Ze zijn daar in het BB huis helemaal afgesloten van de buitenwereld,( nou ja, op wat mac menu's na dan), zou de sint ze nog wel kunnen vinden.
Nou dat BB huis is nu niet direkt een huisje waar je zomaar aan voorbij rijdt. Dat het op een geisoleerd terrein ligt kan je nu niet echt zeggen. Dat de bewoners nu allemaal een kadootje verdiend hebben ? nee, Ik geloof dat ze aardig wat aan brandhout, eten en drinken toegeschoven krijgen.( Chantage helpt dus toch.')
Waarom zou de sint dan toch dit huis aan doen.
Oke het heeft een plat dak, wel zo gemakkelijk voor een eeuwenoud paard. Maar heb je de schoorsteen al gezien. Daar kan de sint nog niet met één been in. Nu is natuurlijk de vraag wil deze oude man dit uberhaupt nog wel.
Ik geloof niet dat de kachel ook maar meer dan 5 minuten uit is geweest, ( oke misschien eenmaal om bianca te jennen) Dus zal de sint daar echt niet die paar oude grijze schaamharen aan gaan wagen. Bovendien, wat staat hem dan te wachten onderaan. Een rijtje schoenen dat een uur tegen de wind in stinkt. Eerst met de blote voeten naar buiten, de groenten nog even controleren door de modder, terug via de kippen en hun stront, en vervolgens vanwege de koude voeten, toch maar even de schoenen weer aan. Vind je het gek dat het paard dat half lauwe stro uit het nog niet uitgeruimde kippenhok niet lust nadat het in de schoen gezeten heeft, wat te denken van dat minuscule worteltje dat ernaast ligt te stinken. Nee als de sint dit jaar het BB huis overslaat sta ik daar niet van te kijken.

xsijoe

pi_226160
Ja, ik krijg zo'n zelfde idee. En wat dat betreft denk ik zelfs dat de Kerstman met al die rendieren er ook nooit zou kunnen landen. Want degene met de meest rode neus (Ruut) zit er toch al aardig bezopen bij! En welke kindervrind zit daar nu op te wachten? Of zou Karien nog van gedachten veranderen???
Stilte is ook een mooi gehoor
  dinsdag 30 november 1999 @ 23:44:00 #3
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_226161
??
Het komt goed.... En anders maar niet.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')