abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_225030
quote:
op 12-06-1999 om 08:37 PM schreef otaku-san het volgende:
Schanuuuuuuuluke waar beeeeeen je ?

Otaku-san, pas toch op met al die saké, jongen! Dat spul lijkt wel ongevaarlijk, maar je weet wat er gebeurt als je toe bent aan je derde flesje. De man met de hamer, Otaku. Op je voorhoofd, Otaku. En nee, van Schanulleke hebben wij ook nooit meer iets vernomen. Ons advies aan jou: afblussen met water, die saké. En daarna beleefd aan Schanul vragen of ze nog leeft.

Voyeur, die analyse van Ruud (laat elk decorum varen) klopt natuurlijk geheel, maar wij vragen ons in het kader van deze discussie af waarom vrouwen zich niet eens lekker laten gaan, decorum-technisch. Mona ooit ongegeneerd met haar blote pens op de bank zien zitten? Sabine ooit gedachteloos zien krabben op Verdachte cq Intieme Plaatsen? Bianca ooit in haar blootje door de tuin zien sprinten, zogenaamd te slaperig om even een kamerjas aan te trekken voor ze de kippen ging voeren? Karin ooit in een verwassen gaten-onderbroek en aftandse bh door de keuken zien sloffen? (Over onderbroeken gesproken: die glimmend zwarte herenslip met hoog opgesneden pijpjes waarin wij Maurice vanavond in actie zagen, dat was voor ons toch wel een eye-opener, in de zin van: er ZIJN dus mensen die dit soort onderbroeken dragen. Of was het een Speedo-zwemslip?)

Een schizofreen is nooit alleen
  dinsdag 7 december 1999 @ 00:54:00 #52
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_225031
Heb net alle bovenstaande postings gelezen, maar....Maurice en Willem..(het ging hier in deze topic toch in 1e instantie over de BB'ers)hebben dan "teveel vrouwelijke hormonen"?(zoals men dat in de volksmond zegt?)
...die roddelen en zeuren wat af.
En Ceryl had dan TEveel mannelijk hormonen?
Gezien het feit dat ze, net als Ruud, overal lak aan heeft?

nou?

  dinsdag 7 december 1999 @ 01:03:00 #53
798 voyeur
bemoeit zich
pi_225032
Dit is een mooi topic aan het worden. Lekker off-BB geraakt en zo lekker in de luwte. Maakt kans te overleven na het grote gapende gat van 1 januari zonder BB. Dan maar weer eens een deel twee!
Here we are now, entertain us.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')