abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 28 november 2008 @ 10:18:54 #301
160569 -lucas-
verzamelt geluiden
pi_63588404
quote:
Op zondag 23 november 2008 13:16 schreef ElizabethR het volgende:

[..]

En dat was nu precies wat ik gehoopt had voor dit topic, Dat mensen hun musicalkennis bij kunnen spijkeren. Maar daar hoort in mijn ogen geen bagger bij over geboortes en of iemand een gratis kaartje kan krijgen enzovoort. Zeker niet in TTK.
[..]
Daarom zou er een subforum moeten zijn een geen topic. Dit is jouw mening over dit topic, maar voor iemand anders is musical totaal verweven met alle showbizz er omheen, ik bedoel, V&V en Boulevard gaan natuurlijk hand in hand.
In een subforum (en fora als musicalworldl.nl) heb je gewoon verschillende topics waarin iedereen z'n eigen ei kwijt kan en op z'n eigen manier kan discussiėren zonder dat iemand er een waarde-oordeel over geeft (nouja, dat zal op FOK! sowieso niet zo snel gebeuren, een topic zonder waarde-oordelen )

Ontopic -
Ik ben verpest vorig jaar. Ik vind/vond musicals altijd heel vermakelijk, heb er een flink aantal gezien, maar heb de afgelopen jaren wat minder platte producties gezien en nu merk ik dat ik de echt platte producties minder goed trek... dat raad ik andere mensen ook aan, om de grote Disney producties eens een keer over te slaan en te gaan kijken naar producties met muziek van bijvoorbeeld Sondheim.

[ Bericht 15% gewijzigd door -lucas- op 28-11-2008 10:26:47 ]
overnieuw. uitprinten. nachecken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')