Oké,dat klinkt eenvoudig genoeg en in welke verhouding doe je dat, ieder de helft?quote:
Op smaak een beetje proberen.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 14:08 schreef Dinus het volgende:
[..]
Oké,dat klinkt eenvoudig genoeg en in welke verhouding doe je dat, ieder de helft?
Beetje olijfolie erbij en hij is echt klaarquote:
Deze heb ik net gemaakt, ik had eerst te veel olijfolie gedaan, maar de tweede poging was goed!quote:Op zondag 31 augustus 2008 09:43 schreef scrub_nurse het volgende:
jus dórange
olijfolie
rozemarijn
mosterd
gewoon een beetje naar smaak heerlijk!
Ga bijdehand doen . www.google.nl -> basisdressingquote:Op dinsdag 2 september 2008 12:53 schreef motorbloempje het volgende:
'een standaard basis dressingrecept'
vertel?
Fijn voor je, maar in de culinaire volksmond wel.quote:Op dinsdag 2 september 2008 12:55 schreef motorbloempje het volgende:
dat is voor mij niet een standaard dressing
.quote:Op dinsdag 2 september 2008 12:57 schreef lighted het volgende:
Fijn voor je,
quote:Op dinsdag 2 september 2008 12:59 schreef motorbloempje het volgende:
'de culinaire volksmond'
*grinnik*
maar tof dat jij het wel weet
Ja aan zo iets zit ik ook te denken. Simpel, verhouding 3 olie op 1 balsamico, een beetje peper en een gesnipperd sjalotjequote:Op dinsdag 2 september 2008 18:15 schreef Smallish het volgende:
Olijfolie met een goede balsamico die al wat ouder is. Simpel maar zalig.
Heb jij lekker geëet?quote:Op donderdag 4 september 2008 05:09 schreef Morwen het volgende:
Honing met pijnboompitjes (geroosterd) is ook lekker. Net als een berg mayo en gekookte eieren Of uitgebakte spekjes
Cholosterol-ALARMquote:Op donderdag 4 september 2008 05:09 schreef Morwen het volgende:
Azijn (2/3)olie(1/3), zout, peper, kruiden (gewoon die je lekker vind).
Honing met pijnboompitjes (geroosterd) is ook lekker. Net als een berg mayo en gekookte eieren Of uitgebakte spekjes
quote:Op vrijdag 5 september 2008 10:26 schreef Rositaaaa het volgende:
[..]
Cholosterol-ALARM
RRRRRRRRINGGGggggggggggg!
Sinds ze over zijn van de Kip Madrasquote:Op donderdag 18 december 2008 09:36 schreef motorbloempje het volgende:
sinds wanneer zijn stukjes appel een dressing
Volgens mij is een standaarddressing in de 'culinaire volksmond' nog altijd olie, azijn/citroensap en peper&zout hoor, zonder mosterd.quote:Op dinsdag 2 september 2008 12:57 schreef lighted het volgende:
[..]
Fijn voor je, maar in de culinaire volksmond wel.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |