Super!! Dat is nu al een onvergetelijke avond!quote:Op donderdag 4 september 2008 14:07 schreef tinny het volgende:
Tinny gaat ook smikkelen daar.
Alwel aan de "keuken-tafel" met 10 man.
Datum zaterdag 31 januari 2009 (gereserveerd jan-2008)
Van mij mag je, maar ik kan de OP niet meer veranderen. Ik roep wel even een moddeke!quote:Op vrijdag 5 september 2008 08:40 schreef tinny het volgende:
ik zal de recensie hier plaatsen (zal denk ik wel een copy-paste-je worden van IENS)
wat ik me alleen afvraag, is het zo'n verschil dan die keukentafel? in verhouding tot boven?
Ik kan me voorstellen dat de beleving wat heftiger is (dichter bij het vuur) maar that's it?
ps
@DUDERINNETJE mag ik dan ook in de OP? (met mijn 31 januari)
Librije Atelier.quote:Koken met het Seizoen (ééndaagse cursus)
Een van de dingen waar De Librije-keuken bekend om staat is het seizoensgebonden koken. Deze kenmerkende stijl is uit armoede ontstaan, maar heeft gaandeweg waardering gekregen. Sterker nog, het is nu de filosofie binnen alle keukens van ons bedrijf. Vroeger was er geen geld om ‘dure’ ingrediënten uit verre bestemmingen te kopen. Regionale seizoensproducten waren goedkoper en aantrekkelijker. Door met producten te werken uit de regio kwamen wij in contact met kwekers, jagers, fokkers en vissers. Wij raakten in vervoering over hun bevlogenheid. Samen delen wij nog steeds kennis en informatie. Tijdens deze cursus kookt u iedere maand een ander echt Librije-menu en geniet u vervolgens van uitgelezen wijnen.
'René! Hou je buik nou es in! Daar heb ik zelf toch ook geen moeite mee?!?"quote:Op zaterdag 13 september 2008 03:23 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik vernam dat Jonnie ooit iets met dat lijkje Froger gehad zou hebben. [ afbeelding ]
Men kan enkelt hardop húilen.
Nee maar klinkt leuk om cadeau te geven aan mijn moeder . Dan ga ik natuurlijk wel mee, leergierig als ik ben. Dan wel de ééndaagse natuurlijk.quote:Op zaterdag 6 september 2008 18:37 schreef PeRi het volgende:
Is er hier iemand die al eens een cursus bij het Librije-atelier gedaan heeft? Ik twijfel of ik in oktober bij ze deze wil gaan doen;
[..]
Librije Atelier.
OMG raap me opquote:Op zaterdag 13 september 2008 03:23 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik vernam dat Jonnie ooit iets met dat lijkje Froger gehad zou hebben. [ afbeelding ]
Men kan enkelt hardop húilen.
Ik heb in spetember gereserveerd voor komende koninginnedag. Alle vrij- en zaterdagen zaten toen al vol. Je zou wel kunnen overwegen te reserveren voor het Zusje. Ook een ster inmiddels en in het hotel.quote:Op dinsdag 2 december 2008 10:28 schreef Aventura het volgende:
Ik denk erover om een etentje in de Librije en een hotelovernachting kado te geven aan mijn ouders voor hun 35-jarig huwelijksfeest. Heeft iemand ervaring met zo'n arrangement kado te geven? Want ik wil natuurlijk niet dat ze geconfronteerd worden met een rekening, maar dat alles geregeld is/achteraf geregeld wordt. Misschien ben ik ook al te laat. Ze zijn in april 2009 35 jaar getrouwd. Ervaring anyone?
Nee! Wel gewijnd in het Atelier in de catacomben van Zusje, eergisteren. En natuurlijk meteen even rondgeloerd in het hotel. Ziet er prachtig uit en er komt louter chic de friemel.quote:Op zondag 21 december 2008 18:00 schreef Bluezz het volgende:
Dude heb jij laatst niet gegeten bij het Zusje??
Tuurlijk telt dat mee!quote:Op zondag 21 december 2008 19:18 schreef grif het volgende:
Tel je ook mee in dit topic als je kerstpakket van de Librije afkomstig is? ;-)
Kompleet met fout boek over vrouwen en wijn, gesigneerd door Therese.
(Vind het trouwens geniaal hoe ze hun product de Librije weten uit te breiden en te vermarketen)
Kan ik het inderdaad gebruiken als een leuke dressing voor de salade? Veel toelichting zat dan weer niet in het pakket. (Moet eerlijk zeggen, ken het zelf ook niet, gerookt bietensap, maar ben altijd in voor fijne smaakjes)quote:
Ja is heerlijk door de salade. Lekker met botersla en een gesnipperd rood uitje bijvoorbeeld, of met een wat pittigere rucola. Gewoon eens proberen!quote:Op zondag 21 december 2008 22:41 schreef grif het volgende:
[..]
Kan ik het inderdaad gebruiken als een leuke dressing voor de salade? Veel toelichting zat dan weer niet in het pakket. (Moet eerlijk zeggen, ken het zelf ook niet, gerookt bietensap, maar ben altijd in voor fijne smaakjes)
Dan ga voor ik de rucola... gaat zeker lukken! Met deze kerst is een voorgerecht carpaccio van biet met zoute haring, dus vies van biet ben ik niet (onbedoelde woordspeling ;-))quote:Op zondag 21 december 2008 22:43 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ja is heerlijk door de salade. Lekker met botersla en een gesnipperd rood uitje bijvoorbeeld, of met een wat pittigere rucola. Gewoon eens proberen!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |