abonnement Unibet Coolblue
pi_62318507
quote:
Op vrijdag 10 oktober 2008 21:15 schreef clumsy_clown het volgende:
Ik ben blijkbaar echt een GA-addict, als ik de afleveringen nog leuk vind .

Alex wordt steeds liever en schattiger, maar dat zat er gewoon aan te komen. Meredith zeurt nog steeds, maar hé, dat doet ze al 4 seizoenen, niemand kan verwachten dat dat nu ineens over is . Niet dat ik er last van heb trouwens, maar ik lijk de enige te zijn wel. Alleen toen dat kankermeisje vroeg of ze het weer af ging breken met Derek dacht ik even 'niet weer hè?', maar ze keek gewoon zo serieus om niet om het verhaal van dat meisje heen te draaien.

Lexie is nog steeds een schat, en George ook . Die twee worden leuk samen. Callie en Hahn krijgen veel minder sekstime dan de rest inderdaad, maar goed, a) Amerika is keipreuts en b) Hahn is jaloers dat Mark Callie wel al bloot heeft gezien, dus waarschijnlijk doen ze heel rustig aan .
Wat jij zei Ik vind het ook nog leuk, ben misschien niet zo kieskeurig. Ik dacht ook van 'niet weer he' toen dat meisje vroeg of ze het af ging breken Maar gelukkig zit dat wel goed.
Ik vond Izzie wel erg sneu deze aflevering: "I have nobody", en stiekem vind Karev d'r wel leuk
Was wel schattig toen Lexie George ging voeren en die liggend ging eten, weet niet, vond het wel cute Hoop dat het snel uitkomt dat ze hem leuk vind, would be nice!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')