ja, dat had ik zelf ook bedacht en wilde net mijn bericht gaan editten, maar je was me voorquote:Op maandag 7 april 2008 21:30 schreef Oblivion het volgende:
Dank je Muck, zal het fokkookboek in de gaten houden, maar kristalsuiker en bruine suiker zijn een big no-no.
Misschien kan ik dat oplossen met stevia.
Geeft niks, wellicht was het wel wat geweest!quote:Op maandag 7 april 2008 21:36 schreef Muck het volgende:
[..]
ja, dat had ik zelf ook bedacht en wilde net mijn bericht gaan editten, maar je was me voor
oh dat is echt heel fijn!quote:Op maandag 7 april 2008 21:40 schreef Oblivion het volgende:
[..]
Geeft niks, wellicht was het wel wat geweest!
Is toch heel raar, maar hij reageert niet meer zo erg op chocolade.....
Vanmiddag dat kleine glaasje sojachocolademelk (is lekker joh! ) gegeven, maar een heftige reactie bleef uit.
Die scharen we dan onder het snoep, af en toe een glaasje...
quote:Op maandag 7 april 2008 22:12 schreef BBQ-kip het volgende:
De Stevia hier was zaterdag al binnen
Heb jij het al in huis Obli, en heb je er al me geëxperimenteerd?
Het geeft natuurlijk niet dezelfde lekkere nasmaak als suiker, maar beter dan aspartaam e.d. en geen calorieën of omhoog schietende glucosespiegels.
Ofcourse!quote:Op vrijdag 4 april 2008 22:24 schreef Oblivion het volgende:
Zo, dat is binnen, ze hadden het zonder alcohol!
Wat verzot achterlijk dat het niet verkocht mag worden voor inwendig gebruik...
(Ja ergens logisch, de suikerindustrie zou lam gelegd worden....maar dat vind ik geen excuus...)
Heb zelf ook maar de proef op de som genomen, geen hartkloppingen en/of raar gevoel in buik!
Maar hopen dat zoonlief ook zo reageert!
Check, en bewaard in zijn mapje!quote:Op maandag 7 april 2008 22:51 schreef Uccie het volgende:
Heb inmiddels zelf nog ff gegoogled en deze site gevonden: http://www.coquinaria.nl/recepten/03.1recept.htm
Hier staat iets meer over zelf kroketten maken.
Succes!
Ah, okay, dacht al zoiets, maar ga het me niet moeilijker maken dan dat het al is...quote:Op maandag 7 april 2008 22:54 schreef p_iglet het volgende:
gepaseerde tomatensaus is gewoon hetzelfde als gezeefde tomaten..
paseren is een moeilijk woord voor door een zeef doen
Kibbeling is niets anders dan in stukjes gesneden kabeljauw (of wijting) in een krokant 'jasje'.quote:Op woensdag 2 april 2008 19:38 schreef Oblivion het volgende:
Okay, meneer had vanmiddag kibbeling op....
Dat gaat dus niet...
Dus ik zoek een recept voor kibbeling die ik zelf kan maken, inclusief kruiden...
*Ook zoeken gaat...
er zijn zelfs zakjes kibbelingkruiden te koop bij o.a. Makroquote:Op dinsdag 8 april 2008 10:50 schreef beunkster het volgende:
[..]
Kibbeling is niets anders dan in stukjes gesneden kabeljauw (of wijting) in een krokant 'jasje'.
Dus recept:
- kabeljauw(filet) in stukjes snijden
- beslag maken van bloem en melk, iets dunner dan pannenkoeken beslag, dat op smaak brengen met zout en peper, zorgen dat het goed koud is voor het gebruikt gaat worden
- een mix van kruiden (zelf bepalen wat je lekker vind, je zou bij vis in zijn algemeenheid kunnen denken aan onder andere dille, bieslook, dragon en kervel) strooi je over de vis, dit laat je even (minuutje of wat) intrekken
- de gekruide vis door een beetje bloem halen, dit afkloppen en daarna dit door het beslag halen, goed laten uitlekken
- frituren op ongeveer 170 graden
Klaar is de kibbeling
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |