Ik heb hier ernstige zin in
Aangezien mensen die veel achter de pc zitten niet vele skills hebben in het pwnen van koken is het misschien handig om hier een handleiding neer te pleuren ( home made pics met marmeren deuren jeweets ).
Echter ... is het wel de moeite waard om hierover een topic met pics te maken of vinden jullie het achterbaks en doordacht dus slaan jullie af ?
Hier is de stylz !
1. Wat is er belangrijker dan de ingredienten ?!? Hier liggen ze mooi op een rij: Zoals je kunt zien:
1 eier, 1 klein teentje knoflook, soort droogworst maar dan Itilian StYl0w, 1 uier, zout, 1 pan, wat botern, een mes en verschet, en een beker om alles in te kloppen.
2. Deponeer het ei in de beker, wanneer je dit nog nooit gedaan hebt en je dit altijd door je moeder laat doen, doe het dan niet zelf. Eerst he gek had ik dat bij me vriendin gedaan thuis, was de helft op de grond gevallen
een vlek jonge ( ging wel weg met water ), een cumstain was er niks bij jeweet !!
3. Wanneer je uit je bek wilt stinken add je wat knoflook. hier moetje echter wel een echte knoflook pers voor hebben !
Leg het teentje trin zodat de bovenkant hem flink kan persen.
De style word uitgeperst en het valt in de beker, dit ziet er zo uit:
4. Vierpitsgasfornuizen zijn voor mensen met marmeren deuren en koningskettingen only, waarschijnlijk heeft niemand dit op Fok! maar het kan ook op zoeen ene waar je je handen zeg maar niet aan kan verbanden, een plaat kookstel heet dat geloof ik.
Check de vierpits
5. Heat de mofo pan op smerige kill die je bent ! wel op een beetje warme temperatuur zodat de boter een beetje bruin word ( slecht te zien in pic maar boeie )
6. Snijd de worst en uier nu want die worden dalijk op je ei geflikkerd
7. Gooi het ei trin, en gooi dan de ui en worst trop !
Deze pic ziet er wel een beetje raar uit, maar dat maakt niks uit !
8. Zoals bekend zijn nerds niet goed in koken en hebben daarom cancer veel problemen met het omdraaien van hun ei. Mijn vader heeft mij de easy stylz geleerd om dit te doen.
Gooi het ei op het bord ! en schuif hem dan in de pan
Als je hem op je bord gooit ziet hij er naar afloop zo uit!
En dan gooi je hem weer in de pan !
9. Genieten van het uitzicht op een marmeren deur verhoogt de intensiteit en smaak van dit gerecht !
10. Spoel je bordje netjes af want het is hardnekkig hoor die boter !!
Nu weten jullie hoe je een omelet Maikuuul stylz moeten maken !!
[ Bericht 74% gewijzigd door Maikuuul op 08-05-2007 23:23:43 ]