abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 maandag 29 april 2024 @ 14:01:36 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_213362487
Denzel Dumfries heeft opzien gebaard door tijdens de kampioensviering van Inter op opvallende wijze te sneren naar Theo Hernández. De Oranje-international hees een spandoek de lucht in waarop hij de AC Milan-verdediger aan een strakke ketting vasthoudt. De twee vleugelverdedigers kregen afgelopen maandag allebei rood in een verhitte Milanese derby.



Dumfries ging voorop in de feestvreugde op het gigantische kampioensfeest van Inter. Dumfries toonde niet alleen kort het spandoek met Theo Hernández, maar liep ook rond met een masker van zijn coach Simone Inzaghi. Inter werd afgelopen maandag al kampioen na de 1-2 nederlaag in de Derby della Madonnina tegen AC Milan. Volgens La Gazzetta Dello Sport kan de verdediger daarvoor een boete van rond de 4000 euro verwachten.

Op zondag werd de twintigste Scudetto groots gevierd, nadat Inter in San Siro met 2-0 had gewonnen van Torino. De spelers en staf van Inter stonden ruim zes uur op de open bus die door heel Milaan ging, waarna het feest werd afgesloten met tienduizenden fans op het Piazza del Duomo.

Dumfries sneert tijdens kampioensfeest naar Hernández
Dumfries, die maandag in de 84ste minuut binnen de lijnen kwam, kreeg toen na 93 minuten de rode prent gepresenteerd nadat hij in een opstootje belandde met Hernández. De aanleiding: de 26-jarige Fransman liep even daarvoor een ploeggenoot van Dumfries omver. In de voorgaande stadsderby’s van Milaan hadden Dumfries en Hernández het ook al flink met elkaar aan de stok.

Over het opstootje zelf zei Dumfries na het duel: ,,Onhandig om het zo te laten escaleren. Al denk ik dat geel na dit opstootje ook prima was geweest. Maar goed, dit was wel erg onhandig.” Dumfries gooide zondag echter opnieuw olie op het vuur door een spandoek van fans aan te pakken en deze aan alle aanwezigen te tonen bij het kampioensfeest van Inter. De nieuwe landskampioen reed zondag met een bus door een gedeelte van Milaan.

Afgelopen week was vermoedelijk niet de laatste keer dat de twee kemphanen elkaar troffen. Op vrijdag 21 juni (21.00 uur) strijden Nederland en Frankrijk tegen elkaar in Leipzig in de tweede poulewedstrijd op het EK. Beide heren maken een goede kans op een basisplaats.

Theo Hernández is mogelijk niet de enige Hernández die namens Frankrijk komende zomer in actie komt in Duitsland. Paris Saint-Germain-verdediger Lucas Hernández, de twee jaar oudere broer van Theo, maakt namelijk ook aanspraak op een plek in de selectie van bondsboach Didier Deschamps.

Dumfries had het in het verleden al vaker aan de stok met de jongste van de twee Hernández-broers. Fans van Inter stookten het vuurtje voor de wedstrijd al op met het tonen van een veelzeggende banner. Daarop was de Franse international afgebeeld als een baby met een speen in de mond. ‘Baby’ Hernández lag daarbij de armen van ‘papa’ Dumfries.

https://www.ad.nl/buitenl(...)voor-boete~aaaa18c7/

"Ze" leren het nooit. :{ Maar ja, voor leren heb je wel bagage in je hoofd nodig.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')