abonnement Unibet Coolblue
  Moderator maandag 13 mei 2024 @ 22:11:44 #1
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_213553187
Hoe gaat het schatjes van WLR? Momo was de afgelopen dagen nogal druk met het ESF en de gehele shitshow daar. Heerlijk stukje zero tolerance in specifieke gevallen. Fuck de EBU :J Daarna heel fok die zijn drol wil laten draaien over dit onderwerp. Dus weinig van de Giro gezien. Ik heb wel gezien dat ONZE Olav Kooij de laatste rit heeft gewonnen. We danken Pogiboy dat hij Narvaez terug haalde. We JUICHEN voor Het Jachtluipaard van Numansdorp, jongste massasprintwinnaar sinds Mario Cipollini. Hopelijk gaat hij hem verder niet achterna in het leven.

Maar goed rit 10 van de Sjiro. Pompeď, dat kent u wel. Het was een bewoonde stad van 7e eeuw voor Christus tot in de eerste eeuw na Christus met wel 20.000 inwoners, heel veel voor die tijd. In het jaar 79 gaf de vulkaan Vesuvius de middelvinger aan Pompeď, net als de EBU aan Joost Klein. In de 16de eeuw werden er al overblijfselen gevonden en dat is later helemaal uitgegraven. Tegenwoordig komen 2,5 miljoen mensen per jaar loeren naar de overblijfselen van Pompeď. Ook heel lang geleden in 1911 won In 1911 won Alfredo Sivocci ooit een etappe van 345 kilometer lang die hier langs kwam.

Bocca della Selva is een gemeente in de Italiaanse provincie Cusano Mutri met 27 inwoners, niet zo heel boeiend. In 2021 kwam de Giro hier ook al langs, Victor Lafay won toen de rit.


De Vesuvius ziet op de achtergrond de pleurisrommel die de vulkaan ooit heeft gemaakt van de stad



Maar goed dan de rit zelf. Die ziet eruit als een kans voor de vlucht. Of Pogacar moet weer de lol aan zijn broek krijgen. Met 2.850 hoogtemeters behoorlijk wat klimmen.


We hebben twee klimmen die gecategoriseerd zijn. Ongeveer halverwege de rit de Camposauro (6,1 km aan 7,8%), dit is een tweede categorie klim. Op het eind een eerste categorie klim die ook toevallig Bocca della Selva heet (17,9 km aan 5,6%).

Start: 13.05 uur
Finish: ongeveer 17.15 uur

Wat zegt het weerbericht? Het gaat ongeveer 25 graden worden in Pompeď, een goed koersweertje. Wat echter de faalhazen van een bepaalde Nederlandse wielerwebsite al weer niet zien is dat er wel degelijk buienkansen zijn in het binnenland in de middag. Er kunnen vooral buien ontstaan in het gebied rond de finish (al wel het meeste ter noorden), met buien kun je alleen soms of wel pech of geluk hebben hoeveel je er van mee krijgt. Er zou onweer in kunnen zitten. Aan de finish zal het een graad of 17 worden.



Glazen bol afdeling

1.Tadej Pogacar, als hij zin heeft dan.
2.Georg Steinhauser, mijn renner in een bepaald jaarlijks spel, wensdenken.
3.Romain Bardet, deze ritten zijn echt het doel van Romain deze Giro.
4. Michael Storer. Heeft al laten zien interesse te hebben in de ontsnapping deze Giro.
5. Simon Geschke. Laatste kunstje van deze Duitser?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')